Brunchgerechten

Met Pasen gaat Nederland massaal aan de paasbrunch. Niet gek ook, want de gezellige paasbrunch is de ideale gelegenheid voor iedereen om heerlijke gerechten te maken en eten. Hartig of zoet, warm of koud: er is voor ieder wat wils. We delen de lekkerste recepten om jouw paasweekend perfect te beginnen. O, en vergeet deze gerechten niet voor de perfecte brunch!    

Klik op de foto's voor het bijbehorende recept. 

Paasgebak

Tijd voor koffie! En bij koffie hoort natuurlijk taart. Dus duiken we de keuken in om de lekkerste gebakjes in de oven te schuiven. Van paascupcakes tot schuimhaasjes of advocaattaart: met al dat gezellige paasgebak wordt het een flinke uitdaging om iets te kiezen dus. Mocht je het geen probleem vinden om te delen, adviseren wij: maak het gewoon lekker allemaal. 

Lees ook: Zoete inspiratie voor Pasen

Eieren

Wie aan Pasen denkt, denkt hoogstwaarschijnlijk ook aan eieren! Eitje-tik, eieren verstoppen, chocolade-eieren, gebakken, gekookt, gepocheerd, scrambled eggs, egg benedict: veelzijdiger kan bijna niet. Je kan er zoveel lekkere recepten mee maken en daarom zijn eieren zo perfect voor Pasen.

 

Dineren

Nodig jouw vrienden en familie uit voor een sfeervol etentje. Ga je voor een soepje vooraf? Een gerecht met heerlijke asperges?  Lamsbout, een smaakvolle pasta of toch een feestelijke quiche? Het kan allemaal! 

Meer inspiratie nodig? Bekijk hier de tips van de redactie voor de ultieme paasbrunch