Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!
Nu & straks op TV
-
Live
Eveline maakt vandaag mosselen in rijstwijn, Chinese stijl. En ze maakt Hong Kong style egg tarts, een soort Chinese puddingcake.
-
LiveMiljuschka Masterclass Kerst Editie
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
LiveMary Berry's Fantastic Feasts
Marry Berry weet hoe je een feestje organiseert en helpt Rima, Diana en Noreen, die Rima's man Mark willen verrassen voor zijn verjaardag. Kunnen ze hem met Mary een onvergetelijke dag bezorgen?
-
LiveNext Level Baker
Twaalf bakkers, bestaande uit hobby bakkers, professionele bakkers en social media bakkers, betreden een winterwonderland van een hoger niveau en maken nostalgische chocoladelekkernijen. Na een eliminatieronde maken de overgebleven deelnemers feestelijke baksels met alcohol en strijden ze verder om de titel van allereerste Next Level Baker.
-
LiveJamie & Jimmy's Festive Feast 2020
Jamie en Jimmy zijn weer terug om 2020 feestelijk af te ronden. Sam Smith en Joe Wicks zijn ook van de partij. Sam deelt zijn lievelingseten van vroeger en Joe leert hoe je zelf pasta maakt.
-
LiveShirma's Caribische Smaken
Shirma start haar reis op Curaçao met een bezoek aan de Brakke Put Markt. Daar bieden ze allerlei soorten verse groente en fruit aan van zowel eigen bodem als van boeren uit de buurt. Later bundelen Shirma en chef Kris van restaurant Vittle Art, hun culinaire talenten om deze verse vondsten om te toveren tot een smaakvol gerecht. Daarna gaat Shirma samen met haar vader naar Marche di Barber waar ze o.a. een geitensoep proeven. Shirma heeft voor haar gerecht nog vis nodig en dus gaan ze naar visser Luke voor een lekkere verse vis, om in restaurant Vittle Art een heerlijk gerecht te maken.
-
LiveShirma's Caribische Smaken
Shirma reist verder naar Kas di Pal’i Maishi. Hier vertelt Mevr. Michi over de plek waar ze zijn, dit was vroeger namelijk een huis voor tot slaafgemaakten. Shirma heeft nog groenten nodig om later bij Landhuis Dokterstuin mee te koken. Deze groenten gaat ze halen bij de Hydrofarm van haar broer Ronlé. Aangekomen bij Landhuis Dokterstuin gaat Shirma gelijk aan de slag om samen met Daisy Jambo soep te bereiden. Om de dag af te sluiten gaat Shirma langs bij een Truk’i Pan voor een lekkere avondsnack.
-
LiveDe Brigade
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
Live
Eveline maakt vandaag mosselen in rijstwijn, Chinese stijl. En ze maakt Hong Kong style egg tarts, een soort Chinese puddingcake.
-
LiveMiljuschka Masterclass Kerst Editie
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
LiveMary Berry's Fantastic Feasts
Marry Berry weet hoe je een feestje organiseert en helpt Rima, Diana en Noreen, die Rima's man Mark willen verrassen voor zijn verjaardag. Kunnen ze hem met Mary een onvergetelijke dag bezorgen?
-
LiveNext Level Baker
Twaalf bakkers, bestaande uit hobby bakkers, professionele bakkers en social media bakkers, betreden een winterwonderland van een hoger niveau en maken nostalgische chocoladelekkernijen. Na een eliminatieronde maken de overgebleven deelnemers feestelijke baksels met alcohol en strijden ze verder om de titel van allereerste Next Level Baker.
-
LiveJamie & Jimmy's Festive Feast 2020
Jamie en Jimmy zijn weer terug om 2020 feestelijk af te ronden. Sam Smith en Joe Wicks zijn ook van de partij. Sam deelt zijn lievelingseten van vroeger en Joe leert hoe je zelf pasta maakt.
-
LiveShirma's Caribische Smaken
Shirma start haar reis op Curaçao met een bezoek aan de Brakke Put Markt. Daar bieden ze allerlei soorten verse groente en fruit aan van zowel eigen bodem als van boeren uit de buurt. Later bundelen Shirma en chef Kris van restaurant Vittle Art, hun culinaire talenten om deze verse vondsten om te toveren tot een smaakvol gerecht. Daarna gaat Shirma samen met haar vader naar Marche di Barber waar ze o.a. een geitensoep proeven. Shirma heeft voor haar gerecht nog vis nodig en dus gaan ze naar visser Luke voor een lekkere verse vis, om in restaurant Vittle Art een heerlijk gerecht te maken.
-
LiveShirma's Caribische Smaken
Shirma reist verder naar Kas di Pal’i Maishi. Hier vertelt Mevr. Michi over de plek waar ze zijn, dit was vroeger namelijk een huis voor tot slaafgemaakten. Shirma heeft nog groenten nodig om later bij Landhuis Dokterstuin mee te koken. Deze groenten gaat ze halen bij de Hydrofarm van haar broer Ronlé. Aangekomen bij Landhuis Dokterstuin gaat Shirma gelijk aan de slag om samen met Daisy Jambo soep te bereiden. Om de dag af te sluiten gaat Shirma langs bij een Truk’i Pan voor een lekkere avondsnack.
-
Live
Bij de Feestdagen hoort natuurlijk ook het Kerstontbijt. Rudolph maakt o.a. een makkelijk en gezond Kerstbrood en een tomaat & cheddar omelet uit de oven.
-
Live
In Engeland eten ze, vooral in de winter, maar al te graag een goed gevulde pie. Rudolph maakt er ook eentje maar dan met vis. En wat dacht je van een ouderwets lekkere salade met kapucijners, overgoten met een dressing op basis van karnemelk?
-
LiveSnel met Miljuschka Kerst
Vandaag maakt Miljuschka 2 makkelijke gerechten, maar net even anders. Als voorgerecht een garnalencocktail op toastjes. En als hoofdgerecht een porchetta met pistache en venkelzaad.
-
LiveDe Brigade
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
LiveSnel met Miljuschka Kerst
Vandaag maakt Miljuschka 2 makkelijke gerechten, maar net even anders. Als voorgerecht een garnalencocktail op toastjes. En als hoofdgerecht een porchetta met pistache en venkelzaad.
-
LiveMiljuschka Masterclass Kerst Editie
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
LiveLekker Snel!
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze rode curry met garnalen.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
LiveDagelijkse Kost
Het voorgerecht is dit jaar een carpaccio van gerookte heilbot met een frisse tartaar van knolselder en appel. Om het geheel wat volheid te geven, serveert Jeroen er een vinaigrette op basis van gebrande boter bij. De kappertjes zorgen voor extra punch.
-
LiveDe Brigade
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
LiveMary's Kitchen Crush
Mary’s vriend Rob houdt van lekker eten, dus ze bereidt voor hem alle heimelijke genoegens in de vorm van een lasagne met veel vlees en kaas.
-
Live
Eveline maakt vandaag mosselen in rijstwijn, Chinese stijl. En ze maakt Hong Kong style egg tarts, een soort Chinese puddingcake.
-
LiveShirma's Caribische Smaken
Shirma start haar reis op Curaçao met een bezoek aan de Brakke Put Markt. Daar bieden ze allerlei soorten verse groente en fruit aan van zowel eigen bodem als van boeren uit de buurt. Later bundelen Shirma en chef Kris van restaurant Vittle Art, hun culinaire talenten om deze verse vondsten om te toveren tot een smaakvol gerecht. Daarna gaat Shirma samen met haar vader naar Marche di Barber waar ze o.a. een geitensoep proeven. Shirma heeft voor haar gerecht nog vis nodig en dus gaan ze naar visser Luke voor een lekkere verse vis, om in restaurant Vittle Art een heerlijk gerecht te maken.
-
LiveShirma's Caribische Smaken
Shirma reist verder naar Kas di Pal’i Maishi. Hier vertelt Mevr. Michi over de plek waar ze zijn, dit was vroeger namelijk een huis voor tot slaafgemaakten. Shirma heeft nog groenten nodig om later bij Landhuis Dokterstuin mee te koken. Deze groenten gaat ze halen bij de Hydrofarm van haar broer Ronlé. Aangekomen bij Landhuis Dokterstuin gaat Shirma gelijk aan de slag om samen met Daisy Jambo soep te bereiden. Om de dag af te sluiten gaat Shirma langs bij een Truk’i Pan voor een lekkere avondsnack.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Live
Bij de Feestdagen hoort natuurlijk ook het Kerstontbijt. Rudolph maakt o.a. een makkelijk en gezond Kerstbrood en een tomaat & cheddar omelet uit de oven.
-
Live
In Engeland eten ze, vooral in de winter, maar al te graag een goed gevulde pie. Rudolph maakt er ook eentje maar dan met vis. En wat dacht je van een ouderwets lekkere salade met kapucijners, overgoten met een dressing op basis van karnemelk?
-
LiveMary Berry's Fantastic Feasts
Marry Berry weet hoe je een feestje organiseert en helpt Rima, Diana en Noreen, die Rima's man Mark willen verrassen voor zijn verjaardag. Kunnen ze hem met Mary een onvergetelijke dag bezorgen?
-
LiveNext Level Baker
Twaalf bakkers, bestaande uit hobby bakkers, professionele bakkers en social media bakkers, betreden een winterwonderland van een hoger niveau en maken nostalgische chocoladelekkernijen. Na een eliminatieronde maken de overgebleven deelnemers feestelijke baksels met alcohol en strijden ze verder om de titel van allereerste Next Level Baker.
-
LiveJamie & Jimmy's Festive Feast 2020
Jamie en Jimmy zijn weer terug om 2020 feestelijk af te ronden. Sam Smith en Joe Wicks zijn ook van de partij. Sam deelt zijn lievelingseten van vroeger en Joe leert hoe je zelf pasta maakt.
-
LiveShirma's Caribische Smaken
Shirma start haar reis op Curaçao met een bezoek aan de Brakke Put Markt. Daar bieden ze allerlei soorten verse groente en fruit aan van zowel eigen bodem als van boeren uit de buurt. Later bundelen Shirma en chef Kris van restaurant Vittle Art, hun culinaire talenten om deze verse vondsten om te toveren tot een smaakvol gerecht. Daarna gaat Shirma samen met haar vader naar Marche di Barber waar ze o.a. een geitensoep proeven. Shirma heeft voor haar gerecht nog vis nodig en dus gaan ze naar visser Luke voor een lekkere verse vis, om in restaurant Vittle Art een heerlijk gerecht te maken.
-
LiveMiljuschka Masterclass Kerst Editie
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
LiveCross Country Cake Off
De taartenbakkers uit het midden van Canada presenteren hun kunstwerken. Alleen de besten mogen een feestelijke taart bakken in de Cross Country Cake Off-keuken.
-
LiveJames Martin's Spanish Adventure
In Asturië maakt James kennis met een gezin dat zelfvoorzienend leeft en proeft hij fabada-stoofpot en urbiés-kaas. Hij maakt pancetta met mosselen in rode wijn en sardientjes met padrón-pepers.
-
LiveGordon Ramsay's Food Stars
De overgebleven zes deelnemers worden in teams verdeeld voor een uitdaging in de tv-wereld: ze moeten producten live verkopen. Met gastjurylid Alberti Popaj.
-
LiveAdam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites
We gaan naar een rijk voedselgebied in Australië in de regio Gippsland in Victoria en ontdekken geweldige, eenvoudige, zelfgemaakte maaltijden en maken de ultieme Australische familiemaaltijd.
-
LiveAdam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites
In elke willekeurige stad in Australië vind je de drie pillaren van de Australische cultuur en keuken: een pub, een bakkerij en een Chinees restaurant.
-
LiveDe Brigade
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
Live
Vandaag haalt Eveline haar inspiratie uit de Indonesche keuken. Ze maakt Lemper Ajam, een soort loempia gevuld met rijst en kip. En ze maakt Rendang Ikan, een Indonesche schotel met een heerlijk stukje tonijn.
Onze online programma's
TV Aanbieders
-
Caiway24 -
Canal Digitaal64 -
KPN24 -
Ziggo24