Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!
Nu & straks op TV
-
LiveAndy and Ben Eat Australia 3
Andy is in het Kakadu National Park om daar samen met Pudakul Aboriginal Tours op zoek te gaan naar verse ingrediënten, waar hij een heerlijk gerecht van maakt Verder brengt hij een bezoek aan Elijah's Kitchen, waar met inheemse ingrediënten gekookt wordt.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Gerookte zalm.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pinacolada wok.
-
Live
Vandaag maken Senne en Rudolph samen Senne’s appel-plaattaart en ze maken walnoot-marsepein petit fours.
-
Live
Miljuschka begint met het maken van een soezenbeslag. Daarvan maakt ze heerlijke eclairs met bosbessen en ze maakt hartige soezen met zalm.
-
LiveJeremy Pang's Hong Kong Kitchen
Jeremy gaat samen met zijn goede vriendin en tv-kok Nisha Katona de internationale eetcultuur in Hongkong verkennen.
-
LiveGordon's Great Escape
Gordon kookt in Maleisië z'n eerste Maleise curry voor de premier en klimt hoog om 't hoofdingrediënt van vogelnestjessoep te vinden. En hij neemt het op tegen de beste vrouwelijke koks van het land.
-
LiveGordon Ramsay's Food Stars
Deze week moeten de ondernemers wijndozen maken met allemaal een ander thema. De twee teams moeten voor bijpassende gerechten zorgen en hun doos een pakkende naam geven.
-
LiveAndy and Ben Eat Australia 3
Andy laat Three Blue Ducks achter en gaat naar Devonport. Hij heeft afgesproken met zijn vriend Benny met wie hij op reis gaat. Ze gaan naar Kaap Grim en leren alles over de beste biefstuk ter wereld.
-
LiveAndy and Ben Eat Australia 3
Andy is in het Kakadu National Park om daar samen met Pudakul Aboriginal Tours op zoek te gaan naar verse ingrediënten, waar hij een heerlijk gerecht van maakt Verder brengt hij een bezoek aan Elijah's Kitchen, waar met inheemse ingrediënten gekookt wordt.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Live
Vandaag maken Jule en Rudolph samen Jule’s Progrèstaart en ze maken Nougatine koekjes.
-
Live
Met croissant deeg kun je veel meer maken dan alleen croissants. Miljuschka maakt er namelijk een Cheaters Babka en een croissant boom met camembert van.
-
LiveMary Berry Makes It Easy
West End-ster en enthousiaste kok Michael Ball zoekt nieuwe ideeën en interessante recepten. Mary leert hem gazpacho en Hoisin-kip in pannenkoeken en een zalige chocoladetaart maken.
-
LiveDagelijkse Kost
Een zalige 'sharing dish' met als basis geroosterd Turks brood. Daarop komt een laag smeuïge pesto alla trapanese met amandel en tomaat als hoofdingrediënten. Schep daar een hoop gegrilde groenten en wat feta overheen, en je aperomoment kan beginnen!
-
LiveDe Brigade
In deze aflevering van De Brigade komt Cees Holtkamp langs bij Perry en Hugo, en maken ze samen wildzwijnkroketjes op de klassieke Holtkamp manier.
-
LiveSelena + Chef
Patissier en activist Paola Velez helpt Selena de perfect cake van chocoladekoekjes te maken. Ook maken ze runderempanada's. De vulling is zo zalig dat de meiden bijna alles opeten voor ze gaan koken.
-
Live
Eveline maakt Shanghai pan fried buns en ze maakt een Thai Beef Salad. Eveline wordt hierbij geholpen door Ranomi Kromowidjojo.
-
Live
In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
Live
Jamie Oliver eet zeewier in Japan. Op het menu staan gebakken eieren met ricotta op toast, heerlijke miso en hete garnalen.
-
Live
Jamie Oliver en Jimmy Doherty zijn terug in hun café, waar ze heerlijke feestmaaltijden op tafel zetten met de hulp van bekende gasten.
-
Live
Jamie braadt een lamsschouder en maakt van de restjes pastillas op de Marokkaanse manier. Hij gebruikt ook de wat minder verse groenten en maakt hiervan een panzanella-salade.
-
LiveThe Street with Dan Hong: Hong Kong
Dan gaat naar een populair restaurant in Hongkong dat beroemd is om de smakelijke congee. Een jonge chefkok maakt vernieuwende en zalige delicatessen in haar moderne Cantonese restaurant, Ho Lee Fook.
-
LiveThe Street with Dan Hong: Hong Kong
Dan gaat de stad uit, op zoek naar een plek waar ze ouderwetse Hakka dumplings maken. Hij bezoekt de laatste ondergrondse plek om de kunst van Chinees geroosterde varkensvlees te ontdekken.
-
LiveDe Brigade
In deze aflevering van De Brigade komt Cees Holtkamp langs bij Perry en Hugo, en maken ze samen wildzwijnkroketjes op de klassieke Holtkamp manier.
-
Live
Eveline maakt Shanghai pan fried buns en ze maakt een Thai Beef Salad. Eveline wordt hierbij geholpen door Ranomi Kromowidjojo.
-
LiveSelena + Chef
Patissier en activist Paola Velez helpt Selena de perfect cake van chocoladekoekjes te maken. Ook maken ze runderempanada's. De vulling is zo zalig dat de meiden bijna alles opeten voor ze gaan koken.
-
Live
Jamie Oliver eet zeewier in Japan. Op het menu staan gebakken eieren met ricotta op toast, heerlijke miso en hete garnalen.
-
Live
Jamie Oliver en Jimmy Doherty zijn terug in hun café, waar ze heerlijke feestmaaltijden op tafel zetten met de hulp van bekende gasten.
-
Live
Jamie braadt een lamsschouder en maakt van de restjes pastillas op de Marokkaanse manier. Hij gebruikt ook de wat minder verse groenten en maakt hiervan een panzanella-salade.
-
LiveThe Street with Dan Hong: Hong Kong
Dan gaat naar een populair restaurant in Hongkong dat beroemd is om de smakelijke congee. Een jonge chefkok maakt vernieuwende en zalige delicatessen in haar moderne Cantonese restaurant, Ho Lee Fook.
-
LiveThe Street with Dan Hong: Hong Kong
Dan gaat de stad uit, op zoek naar een plek waar ze ouderwetse Hakka dumplings maken. Hij bezoekt de laatste ondergrondse plek om de kunst van Chinees geroosterde varkensvlees te ontdekken.
-
Live
Vandaag maken Jule en Rudolph samen Jule’s Progrèstaart en ze maken Nougatine koekjes.
-
Live
Met croissant deeg kun je veel meer maken dan alleen croissants. Miljuschka maakt er namelijk een Cheaters Babka en een croissant boom met camembert van.
-
LiveMary Berry Makes It Easy
West End-ster en enthousiaste kok Michael Ball zoekt nieuwe ideeën en interessante recepten. Mary leert hem gazpacho en Hoisin-kip in pannenkoeken en een zalige chocoladetaart maken.
-
LiveDe Brigade
In deze aflevering van De Brigade komt Cees Holtkamp langs bij Perry en Hugo, en maken ze samen wildzwijnkroketjes op de klassieke Holtkamp manier.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Crispy ribs wok.
-
LiveMary Berry Makes It Easy
West End-ster en enthousiaste kok Michael Ball zoekt nieuwe ideeën en interessante recepten. Mary leert hem gazpacho en Hoisin-kip in pannenkoeken en een zalige chocoladetaart maken.
-
Live
In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
LiveDagelijkse Kost
Een zalige 'sharing dish' met als basis geroosterd Turks brood. Daarop komt een laag smeuïge pesto alla trapanese met amandel en tomaat als hoofdingrediënten. Schep daar een hoop gegrilde groenten en wat feta overheen, en je aperomoment kan beginnen!
-
LiveDe Brigade
In deze aflevering van De Brigade komt Cees Holtkamp langs bij Perry en Hugo, en maken ze samen wildzwijnkroketjes op de klassieke Holtkamp manier.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Indiase wok.
-
LiveSelena + Chef
Patissier en activist Paola Velez helpt Selena de perfect cake van chocoladekoekjes te maken. Ook maken ze runderempanada's. De vulling is zo zalig dat de meiden bijna alles opeten voor ze gaan koken.
-
Live
Eveline maakt Shanghai pan fried buns en ze maakt een Thai Beef Salad. Eveline wordt hierbij geholpen door Ranomi Kromowidjojo.
-
LiveThe Street with Dan Hong: Hong Kong
Dan gaat naar een populair restaurant in Hongkong dat beroemd is om de smakelijke congee. Een jonge chefkok maakt vernieuwende en zalige delicatessen in haar moderne Cantonese restaurant, Ho Lee Fook.
Onze online programma's
TV Aanbieders
-
Caiway24 -
Canal Digitaal64 -
KPN24 -
Ziggo24