Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!
Nu & straks op TV
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Notengebraad met witloof & ontbijtpizza (Ann Van Elsen)
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)
Rudolph maakt vandaag Papanasi, een toetje van deeg met room en jam. En hij maakt hartige churros.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)
Vandaag maakt Rudolph Cheesecake-brownie-chocolatechipkoekjes en hij maakt een appel & pudding-cake.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 10
Een van de meest geliefde stoofschotels is toch wel hachee. Botezacht vlees en heerlijk op smaak gebracht. Rudolph maakt hiermee een overheerlijk ovengerecht met aardappelpuree, boerenkool en knapperige hazelnoten.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Ananas-currysoepje met scampi & naanpizza tikka masala (Sandrine André)
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Banaanpannenkoeken met blauwe bessen compote & ovenschotel met pastinaak en broccoli (Sandrine André)
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pinacolada wok.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)
Jamie maakt heerlijke gevulde paprika's met een pittige zwarte bonenstoofpot met avocado en feta. Dan serveert hij een kom stevige, pittige kippensoep met noedels, boordevol heerlijke verse groente.
-
Gordon Ramsay’s Ultimate Cookery Course (nu op tv)
Gordon laat zien hoe je de ultieme langzaam gegaarde gerechten maakt, met onder andere gekarameliseerde vijgen met ricotta, fenomenale langzaam gegaarde runderribbetjes, en smeltende runderborst.
-
Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)
Vandaag zijn we in en rond Birmingham en Wolverhampton, en we beginnen bij Adian's Dining, waar chef-kok Adian en verloofde en frontmanager Eloise hun Caraïbisch-Aziatische fusionmenu presenteren. Dag twee is bij Smoking Bagels, voor een pop-up Caraïbisch bagelfeest. Het is de beurt aan de jarige Kieran en chef-kok Brandy om hun culinaire vaardigheden te tonen. Tot slot is het aan Simon en Fiona om te pronken met hun wilde-westenextravaganza in hun Amerikaanse BBQ-themarestaurant Rodeos.
-
Great British Menu (nu op tv)
De twee best scorende chef-koks uit Schotland moeten het tegen elkaar opnemen en hun zesgangenmenu's opnieuw bereiden. Ze moeten indruk maken op een panel van veeleisende juryleden: sterrenchef Tom Kerridge, chef-kok en toprestaurateur Nisha Katona, en komiek en foodpodcaster Ed Gamble. Het gastjurylid is de Schotse gouden roeister en een van de meest gedecoreerde Britse Olympiërs aller tijden, Dame Katherine Grainger. Hoe zal zij de gerechten voor de Olympische en Paralympische Spelen beoordelen? Slechts één van de chef-koks zal zegevieren en Schotland in de landelijke finale vertegenwoordigen.
-
Best Home Cook (nu op tv)
De negen thuiskoks maken hun ultieme meringuedesserts en toveren vervolgens een aantal fantastische groenteschotels op tafel. De zwakste koks krijgen te maken met Angela's gevreesde eliminatierecept.
-
De Smaak van Nederland (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3
In deze aflevering onderzoekt Janny het verschil tussen wat we graag eten in de stad en in de streek.
-
De Smaak van Nederland (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
In deze aflevering onderzoekt Janny of we nog steeds koken als vroeger, koken we met pakjes en zakjes of zijn we ingehaald door de maaltijdboxen.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Gordon Ramsay’s Ultimate Cookery Course (nu op tv)
Gordon laat zien hoe je de ultieme langzaam gegaarde gerechten maakt, met onder andere gekarameliseerde vijgen met ricotta, fenomenale langzaam gegaarde runderribbetjes, en smeltende runderborst.
-
Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)
Vandaag zijn we in en rond Birmingham en Wolverhampton, en we beginnen bij Adian's Dining, waar chef-kok Adian en verloofde en frontmanager Eloise hun Caraïbisch-Aziatische fusionmenu presenteren. Dag twee is bij Smoking Bagels, voor een pop-up Caraïbisch bagelfeest. Het is de beurt aan de jarige Kieran en chef-kok Brandy om hun culinaire vaardigheden te tonen. Tot slot is het aan Simon en Fiona om te pronken met hun wilde-westenextravaganza in hun Amerikaanse BBQ-themarestaurant Rodeos.
-
Great British Menu (nu op tv)
De twee best scorende chef-koks uit Schotland moeten het tegen elkaar opnemen en hun zesgangenmenu's opnieuw bereiden. Ze moeten indruk maken op een panel van veeleisende juryleden: sterrenchef Tom Kerridge, chef-kok en toprestaurateur Nisha Katona, en komiek en foodpodcaster Ed Gamble. Het gastjurylid is de Schotse gouden roeister en een van de meest gedecoreerde Britse Olympiërs aller tijden, Dame Katherine Grainger. Hoe zal zij de gerechten voor de Olympische en Paralympische Spelen beoordelen? Slechts één van de chef-koks zal zegevieren en Schotland in de landelijke finale vertegenwoordigen.
-
Best Home Cook (nu op tv)
De negen thuiskoks maken hun ultieme meringuedesserts en toveren vervolgens een aantal fantastische groenteschotels op tafel. De zwakste koks krijgen te maken met Angela's gevreesde eliminatierecept.
-
De Smaak van Nederland (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3
In deze aflevering onderzoekt Janny het verschil tussen wat we graag eten in de stad en in de streek.
-
De Smaak van Nederland (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
In deze aflevering onderzoekt Janny of we nog steeds koken als vroeger, koken we met pakjes en zakjes of zijn we ingehaald door de maaltijdboxen.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)
Rudolph maakt vandaag Papanasi, een toetje van deeg met room en jam. En hij maakt hartige churros.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)
Vandaag maakt Rudolph Cheesecake-brownie-chocolatechipkoekjes en hij maakt een appel & pudding-cake.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 10
Een van de meest geliefde stoofschotels is toch wel hachee. Botezacht vlees en heerlijk op smaak gebracht. Rudolph maakt hiermee een overheerlijk ovengerecht met aardappelpuree, boerenkool en knapperige hazelnoten.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 10
Een van de meest geliefde stoofschotels is toch wel hachee. Botezacht vlees en heerlijk op smaak gebracht. Rudolph maakt hiermee een overheerlijk ovengerecht met aardappelpuree, boerenkool en knapperige hazelnoten.
-
Gordon Ramsay’s Ultimate Cookery Course (nu op tv)
Gordon laat zien hoe je de ultieme langzaam gegaarde gerechten maakt, met onder andere gekarameliseerde vijgen met ricotta, fenomenale langzaam gegaarde runderribbetjes, en smeltende runderborst.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 207
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Ananas-currysoepje met scampi & naanpizza tikka masala (Sandrine André)
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Banaanpannenkoeken met blauwe bessen compote & ovenschotel met pastinaak en broccoli (Sandrine André)
-
Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)
Jamie maakt heerlijke gevulde paprika's met een pittige zwarte bonenstoofpot met avocado en feta. Dan serveert hij een kom stevige, pittige kippensoep met noedels, boordevol heerlijke verse groente.
-
Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)
Jamie maakt een overheerlijk kipgerecht met witte bonen. Buddy laat zien hoe je popcorn met verschillende smaken kunt bereiden, en Jamie maakt avocado op een nieuwe manier, met een tempura-twist.
-
Gordon Ramsay’s Ultimate Cookery Course (nu op tv)
De chef-kok demonstreert een aantal van zijn favorieten voor langzaam garen, waaronder recepten voor gevulde lamsborsten en geroosterde varkensbuik met venkel.
-
Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)
Het is de finale van Gordon Ramsay's Food Stars. Na het onthullen van de laatste finalist aan het begin van de aflevering, geven Gordon en Lisa de laatste 3 ondernemers hun grootste uitdaging tot nu toe - om hun eigen merk te promoten en het op het podium te presenteren aan een publiek van experts uit de voedingsmiddelenindustrie. Gordon en Lisa hebben hun kleine zwarte boekjes opengeslagen en consultants van wereldklasse op hun vakgebied uitgenodigd om elk merk aantrekkelijk te maken voor het grote publiek. De finalisten hebben slechts 24 uur de tijd om hun merk te promoten voordat ze het presenteren aan een publiek van experts uit de industrie, tijdens een speciaal evenement in het hart van Londen.
-
Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)
De serie wordt afgesloten met een rondje Brooklyn. Tony ontmoet acteurs uit de HBO-serie The Wire en rapper Talib Kweli. En hij deelt een maaltijd bij Brooklyn Fare met chef-kok Eric Ripert.
-
The F Word (nu op tv)
Chef-kok Ramsay leert dim sum maken in een Chinees restaurant. Comédienne Jo Brand maakt een groentecurry. En zangeres Mica Paris kookt met haar familie.
-
Gino's Italian Escape (nu op tv)
In de eerste aflevering verkent Gino het eten van Florence. Hij begint met de 'bistecca alla Fiorentina' -een dikke, malse biefstuk- en maakt dan T-bone met courgette en een geitenkaassalade.
-
Gino's Italian Escape (nu op tv)
In Venetië gaat Gino met een gravin mee om alles over cicchetti te leren, een soort Venetiaanse tapas. Daarna maakt hij courgette met kappertjes, garnalen met chilimayonaise en gepaneerde kabeljauw.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Gordon Ramsay’s Ultimate Cookery Course (nu op tv)
De chef-kok demonstreert een aantal van zijn favorieten voor langzaam garen, waaronder recepten voor gevulde lamsborsten en geroosterde varkensbuik met venkel.
Onze online programma's
TV Aanbieders
-
Caiway24
-
Canal Digitaal64
-
KPN24
-
Ziggo24