Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!
Nu & straks op TV
-
LiveThe Street with Dan Hong: Hong Kong
Dan stort zich in het nachtleven in Kowloon en maakt zijn eigen, simpelere versie, van claypot-rijst. Dan gaat hij op pad om de intense aroma's te proeven van de beruchte stinkende tofu.
-
Live
Rudolph en Ralph maken samen Ralph’s berenkoeken en ze maken een chocolade fontein met marshmallows & vers fruit.
-
Live
Miljuschka gebruikt vandaag kokosmacronen als basis voor 2 heerlijke recepten. Ze maakt er namelijk een hartvormige kokos cake van en kokos makronen deluxe.
-
LiveMary Berry Makes It Easy
Tijdens een kampeertrip leert Mary actrice, komiek en televisiepresentator Mel Giedroyc hoe je snel zalige vegetarische Ragù en Ciabatta Tricolore maakt en Mel maakt Mary’s Raspberry Parfaits.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
LiveLoïc: Zot van Koken
Vandaag maakt Loïc een Pokebowl.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Appeltaart wok.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Crispy ribs wok.
-
LiveMary Berry Makes It Easy
Tijdens een kampeertrip leert Mary actrice, komiek en televisiepresentator Mel Giedroyc hoe je snel zalige vegetarische Ragù en Ciabatta Tricolore maakt en Mel maakt Mary’s Raspberry Parfaits.
-
Live
In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
LiveDagelijkse Kost
Een lekker sappig, kort gebakken stukje rundvlees tjokvol smaak. Dat is waar Jeroen een zalige kom dampende sobanoedels met shiitake, aspergetips en sojaboontjes bij serveert. Ideaal als snel avondmaal of lichte lunch!
-
LiveLoïc: Zot van Koken
Vandaag maakt Loïc een Pokebowl.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Watermeloen wok.
-
LiveSelena + Chef
Emmy® Award-winnaar Rachael Ray helpt Selena haar opa en oma verwennen met een heerlijke maaltijd. Gracie komt tartaarsaus maken terwijl Rachaels man John een pittige Michelada maakt.
-
Live
Eveline maakt vandaag Shahe Fen, een rijstnoedel. En ze maakt gebruik van een hotpot oftwel Chinese fondue. Theo Maassen helpt haar in de keuken.
-
LiveThe Street with Dan Hong: Hong Kong
Dan eet cha chaan teng fare en gaat dan naar Kung Wo Beancurd Factory, waar tofu wordt gemaakt. Terug in de studio maakt Dan een fusion ontbijt-burger, en zijn versie van de klassieke mapo tofu.
-
LiveLoïc: Zot van Koken
Vandaag maakt Loïc een Pokebowl.
-
Live
Rudolph en Ralph maken samen Ralph’s berenkoeken en ze maken een chocolade fontein met marshmallows & vers fruit.
-
Live
Miljuschka gebruikt vandaag kokosmacronen als basis voor 2 heerlijke recepten. Ze maakt er namelijk een hartvormige kokos cake van en kokos makronen deluxe.
-
Live
Jamie Oliver ontmoet de Costa Ricaanse cowboys en kookt een magere carbonara met spek, erwten, amandelen en basilicum en een bonenstoofpot.
-
Live
Jamie Oliver en Jimmy Doherty zijn terug in hun café, waar ze heerlijke feestmaaltijden op tafel zetten met de hulp van bekende gasten.
-
Live
Jamie bereidt een enorme gebraden kip met alles erop en eraan en maakt van de restjes een kippenstoofpot met dumplings.
-
LiveThe Street with Dan Hong: Hong Kong
Dan stort zich in het nachtleven in Kowloon en maakt zijn eigen, simpelere versie, van claypot-rijst. Dan gaat hij op pad om de intense aroma's te proeven van de beruchte stinkende tofu.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Live
Vandaag maken Rosalie en Rudolph samen Rosalie’s eischwerteig en ze maken een Schwarzwalder kirsch cake.
-
Live
Miljuschka maakt vandaag amandelbeslag. En hier maakt ze een citrus taart mee en een Big Donut.
-
LiveMary Berry Makes It Easy
Mary helpt dj en tv-presentator Jordan North, die graag kookt, maar geen top-kok is, met simpele ideeën om indruk te maken op zijn vrienden, zoals champignonsoufflé en een heerlijke Red Velvet-cake.
-
LiveDagelijkse Kost
Vrijdag visdag en vragen-staat-vrijdag! Jeroen gaat vandaag aan de slag met pieterman, een onderschatte vissoort uit de Noordzee. Hij bakt dit fantastisch visje in boter. Wat kropsla met vinaigrette salée, gebakken bloemkool en bloemkoolpuree zijn de ideale partners.
-
LiveLoïc: Zot van Koken
Vandaag maakt Loïc Ratatouille.
-
LiveDe Smaken van Oostenrijk
Joël is in de twee na grootste stad van Oostenrijk, namelijk Graz. Hij gaat daar op pad met de enige man met een Michellin ster: Philipp Dyczek van restaurant Artis. Ze beginnen de dag bij zijn favoriete broodjeszaak.
-
Live
Eveline maakt vandaag Pineapple Fried Rice, een lekker tropisch gerecht. En ze maakt Mango Pomelo Sago, een dessert met mango.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Indiase wok.
-
Live
In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
LiveFrench Gourmet with Justine Schofield
Justine bezoekt de charmante oude stad Sarlat, waar ze de levendige, plaatselijke markt bezoekt.
-
LiveFrench Gourmet with Justine Schofield
In deze laatste aflevering bereidt Justine mosselen op een adembenemend Chateau en bezoekt het magische dorp Brantôme.
-
LiveMichel Roux's French Country Cooking 2
Michel bakt een vegetarisch succesnummer, een pastilla met zelfgemaakte harissa. Na een picknick aan de Rhône maakt Michel een ideaal hapje voor de zomer. En tot slot bezoekt hij een chocoladefabriek.
-
LiveGordon Ramsay: Uncharted 2
In deze extra aflevering van Uncharted gaat chef-kok Ramsay naar Zuid-India, naar de specerijenhoofdstad van de wereld. Daar zal hij zich onderdompelen in de lokale keuken en cultuur.
-
LiveAinsley's Fantastic Flavours 2
Ainsley onderzoekt de rijke en heerlijke smaken van Zuid -Azië, bekend om de kleurrijke en opwindende keuken. Zijn eerste gerecht is een specialiteit uit Mumbai, Vada Pav, een gefrituurde aardappelbol op een broodje. Lisa Snowdon ontmoet het team van Mr. Bombay om meer te weten te komen over de smakelijke gerechten die ze daar maken. Met behulp van de specerijen en smaken van Zuid -Azië kookt Lisa een heerlijke lamsvleescurry. Terug in de keuken heeft Donna Preston een heerlijk vegetarisch gerecht - gekruide spiesjes met mangosalade. Het laatste gerecht van Ainsley is een indrukwekkende Sri Lankaanse garnalencurry geserveerd met Zeekraal Sambol en kokosrijst.
-
Live
Eveline maakt vandaag Pineapple Fried Rice, een lekker tropisch gerecht. En ze maakt Mango Pomelo Sago, een dessert met mango.
-
LiveSelena + Chef
Social media-kok Nick DiGiovanni daagt Selena uit met zelfgemaakte pesto pasta geserveerd in een kaas met salade van burrata en perzik. Papa helpt Selena een Parmezaanse kaas van 40 kilo dragen.
-
LiveGordon Ramsay: Uncharted 2
In deze extra aflevering van Uncharted gaat chef-kok Ramsay naar Zuid-India, naar de specerijenhoofdstad van de wereld. Daar zal hij zich onderdompelen in de lokale keuken en cultuur.
-
LiveMichel Roux's French Country Cooking 2
Michel bakt een vegetarisch succesnummer, een pastilla met zelfgemaakte harissa. Na een picknick aan de Rhône maakt Michel een ideaal hapje voor de zomer. En tot slot bezoekt hij een chocoladefabriek.
-
LiveAinsley's Fantastic Flavours 2
Ainsley onderzoekt de rijke en heerlijke smaken van Zuid -Azië, bekend om de kleurrijke en opwindende keuken. Zijn eerste gerecht is een specialiteit uit Mumbai, Vada Pav, een gefrituurde aardappelbol op een broodje. Lisa Snowdon ontmoet het team van Mr. Bombay om meer te weten te komen over de smakelijke gerechten die ze daar maken. Met behulp van de specerijen en smaken van Zuid -Azië kookt Lisa een heerlijke lamsvleescurry. Terug in de keuken heeft Donna Preston een heerlijk vegetarisch gerecht - gekruide spiesjes met mangosalade. Het laatste gerecht van Ainsley is een indrukwekkende Sri Lankaanse garnalencurry geserveerd met Zeekraal Sambol en kokosrijst.
-
LiveFrench Gourmet with Justine Schofield
Justine bezoekt de charmante oude stad Sarlat, waar ze de levendige, plaatselijke markt bezoekt.
Onze online programma's
TV Aanbieders
-
Caiway24 -
Canal Digitaal64 -
KPN24 -
Ziggo24