Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!
Nu & straks op TV
-
LiveDe Smaken van Oostenrijk
Joël begint zijn reis in Salzburg in het Noordwesten van Oostenrijk. Andreas Senn, die 2 Michelinsterren op zak heeft, neemt Joël mee naar de beste plekken en restaurants.
-
LiveRachel Khoo: My Swedish Kitchen
Rachel schotelt ons een gegrilde kreeft met een salade van kool en komijn voor. Daarna krijgen we een gravlax pokébowl, en kokosmakronen met witte chocolade en bessen als dessert.
-
Live
In Spakenburg is er altijd wel een goede reden om iets lekkers bij de koffie te nemen. Als iemand jarig is, je visite krijgt, bij een geboorte of als er iets anders te vieren is. Wat je dan trakteert? Een Spakenburgs hart. In de haven bij de bakfiets bakt bakker Martijn samen met Rudolph deze bijzondere specialiteit.
-
Live
Een Edeneesje is heerlijk luchtig hazelnoot-schuimgebak met daartussen laagjes mokkacrème. Rudolph maakt samen met Jerry deze lekkernij. Edeneesjes passen bij de nuchterheid van de mensen in deze omgeving van Gelderland. Geen overdreven luxe patisserie, gewoon lekker.
-
LiveHairy Bikers Go West
De Bikers reizen door Devon en Dorset voor het laatste deel van hun Go West Tour, en ontdekken bijzonder en onbekend eten langs de prachtige kust en in het binnenland.
-
LiveLoïc Tussen 2 Vuren
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken.
-
LiveSOS Piet XL
Piets eerste stop is bij Noud en zijn mama Greet. Noud is zot van donuts, maar die van zijn mama lijken meer op calamares. Content creators Steffi en Gerben roepen de hulp van Piet in om hun gnocchi pesto te verbeteren. Voor Piet is dit een aangename kennismaking met dit jonge, digitale geweld. Afsluiten doet hij in Wetteren, waar drag queen Selina Pearl hem de verrassing van zijn leven bezorgt.
-
LiveJames Martin's Spanish Adventure
In Catalonië gaat James naar de markt La Boqueria, eet hij Catalaanse paella en krijgt hij een rondleiding door een cava-wijngaard. Hij bereidt kabeljauw, kip, cannelloni en fruit met crème anglaise.
-
LiveLoïc: Zot van Koken
Vandaag maakt Loïc Vol-au-vent.
-
Live
Dit oer-hollandse koekje is beroemd over de hele wereld, en terecht! Mike heeft van zijn opa stroopwafels leren bakken en doet dit met veel passie en plezier. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk want ook Rudolph is bij zijn bakfiets haast niet te stoppen.
-
Live
In het knusse Zierikzee maakt Rudolph, samen met Meester Boulanger Mark Plaating een wel heel bijzondere, Zeeuwse specialiteit. Wat het prachtige verhaal is achter deze smakelijke Strôôsels, vertelt Mark in deze aflevering.
-
LiveMary Makes It Easy
Mary zou makkelijk alleen maar brood kunnen eten. Ze laat zien hoe je zelf brood met honing en havermout kan bakken, hoe je focaccia pizza maakt, en zelfs broodjes met chocola en sinaasappel.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Knoflook, gamba, groente wok.
-
LiveDagelijkse Kost
Dit is nog eens Dagelijkse kost pur sang! Een heerlijk stuk geroosterde vis uit de Noordzee, smeuïge puree, gestoofde prei en de volle smaak van dijonnaise.
-
LiveLoïc: Zot van Koken
Vandaag maakt Loïc Luikse balletjes.
-
LiveSelena + Chef
Kok en restauranthouder Esther Choi helpt Selena een fantastisch Koreaans barbecuefeest te organiseren, met overheerlijk, gemarineerd pittig varkensvlees, komkommerkimchi, appel-ssamjang en meer.
-
Live
Vandaag Eveline een overheerlijke Shanghai-Style porn belly. En ze heeft ook nog een recept voor gevulde paprika.
-
Live
Jamie kookt twee heerlijke eenpansrecepten die een perfecte oplossing bieden voor het drukke leven; zijn supersnelle draai aan shakshuka, en een langzaam geroosterde varkensschouder.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kapsalon wok.
-
LiveThe F Word
Gordon en zijn zoon gaan vissen op de Schotse Hooglanden. Met een oude auto rookt hij zalm. Meat Loaf daagt de gastheer uit met zijn tonijnschotel. Actrice Angela Griffin maakt eend in bakjes van sla.
-
LiveGreat British Menu
Acht finalisten uit het Verenigd Koninkrijk strijden om de keuze van hun voorgerecht voor een feestmaal ter ere van kinderliteratuur. Kinderboekenprijswinnaar Cressida Cowell helpt de winnaar te bepalen.
-
LiveCome Dine with Me: The Professionals
In Sussex trappen zakenpartners Will en Jack de week af met wat ronduit gewaagde gerechten van hun restaurant MED. Op de tweede avond opent Ami Bistro zijn deuren voor entertainment met een menu vol favorieten. Het menu van de laatste avond met traditionele Griekse klassiekers komt niet als een verrassing voor de gasten, die allemaal hopen dat Andy en Michelle groots uitpakken, op basis van Andy's zelfvertrouwen.
-
LiveGino's Italy: Secrets of the South
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
LiveGino's Italy: Secrets of the South
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
Live
Vandaag Eveline een overheerlijke Shanghai-Style porn belly. En ze heeft ook nog een recept voor gevulde paprika.
-
LiveSelena + Chef
Kok en restauranthouder Esther Choi helpt Selena een fantastisch Koreaans barbecuefeest te organiseren, met overheerlijk, gemarineerd pittig varkensvlees, komkommerkimchi, appel-ssamjang en meer.
-
LiveThe F Word
Gordon en zijn zoon gaan vissen op de Schotse Hooglanden. Met een oude auto rookt hij zalm. Meat Loaf daagt de gastheer uit met zijn tonijnschotel. Actrice Angela Griffin maakt eend in bakjes van sla.
-
LiveGreat British Menu
Acht finalisten uit het Verenigd Koninkrijk strijden om de keuze van hun voorgerecht voor een feestmaal ter ere van kinderliteratuur. Kinderboekenprijswinnaar Cressida Cowell helpt de winnaar te bepalen.
-
LiveCome Dine with Me: The Professionals
In Sussex trappen zakenpartners Will en Jack de week af met wat ronduit gewaagde gerechten van hun restaurant MED. Op de tweede avond opent Ami Bistro zijn deuren voor entertainment met een menu vol favorieten. Het menu van de laatste avond met traditionele Griekse klassiekers komt niet als een verrassing voor de gasten, die allemaal hopen dat Andy en Michelle groots uitpakken, op basis van Andy's zelfvertrouwen.
-
LiveGino's Italy: Secrets of the South
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
LiveGino's Italy: Secrets of the South
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
Live
Dit oer-hollandse koekje is beroemd over de hele wereld, en terecht! Mike heeft van zijn opa stroopwafels leren bakken en doet dit met veel passie en plezier. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk want ook Rudolph is bij zijn bakfiets haast niet te stoppen.
-
Live
In het knusse Zierikzee maakt Rudolph, samen met Meester Boulanger Mark Plaating een wel heel bijzondere, Zeeuwse specialiteit. Wat het prachtige verhaal is achter deze smakelijke Strôôsels, vertelt Mark in deze aflevering.
-
LiveMary Makes It Easy
Mary zou makkelijk alleen maar brood kunnen eten. Ze laat zien hoe je zelf brood met honing en havermout kan bakken, hoe je focaccia pizza maakt, en zelfs broodjes met chocola en sinaasappel.
-
LiveLoïc: Zot van Koken
Vandaag maakt Loïc Luikse balletjes.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kapsalon wok.
-
LiveMary Makes It Easy
Mary zou makkelijk alleen maar brood kunnen eten. Ze laat zien hoe je zelf brood met honing en havermout kan bakken, hoe je focaccia pizza maakt, en zelfs broodjes met chocola en sinaasappel.
-
Live
Jamie kookt twee heerlijke eenpansrecepten die een perfecte oplossing bieden voor het drukke leven; zijn supersnelle draai aan shakshuka, en een langzaam geroosterde varkensschouder.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
LiveDagelijkse Kost
Dit is nog eens Dagelijkse kost pur sang! Een heerlijk stuk geroosterde vis uit de Noordzee, smeuïge puree, gestoofde prei en de volle smaak van dijonnaise.
-
LiveLoïc: Zot van Koken
Vandaag maakt Loïc Luikse balletjes.
-
LiveSelena + Chef
Kok en restauranthouder Esther Choi helpt Selena een fantastisch Koreaans barbecuefeest te organiseren, met overheerlijk, gemarineerd pittig varkensvlees, komkommerkimchi, appel-ssamjang en meer.
-
Live
Vandaag Eveline een overheerlijke Shanghai-Style porn belly. En ze heeft ook nog een recept voor gevulde paprika.
-
LiveGino's Italy: Secrets of the South
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
LiveGino's Italy: Secrets of the South
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
Onze online programma's
TV Aanbieders
-
Caiway24 -
Canal Digitaal64 -
KPN24 -
Ziggo24