Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!
Nu & straks op TV
-
LiveRemarkable Places to Eat
Sterrenchef Tom Kerridge neemt Fred mee naar Edinburgh om hem daar de smaak van Schotland te laten proeven. De twee ontdekken ook of je er de lekkerste fish-and-chips van het hele land kunt krijgen.
-
LiveLoïc Tussen 2 Vuren
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken. Deze keer bereiden de jonge chefs het lievelingsgerecht van Nora Gharib.
-
LiveSOS Piet XL
Piet staat weer op het randje van drie zenuwinzinkingen. Acteur Tom Dingenen is geen keukenprins, maar zelfs een tomatensoep weet hij te verknoeien. Mosselen maken lijkt misschien gemakkelijk, maar Iene weet als geen ander dat dat niet klopt. In Damme zit Xenia dan weer met een probleem. Haar gamba's pili pili zijn niet wat het moet zijn.
-
LiveEva Longoria: Searching for Mexico
Eva Longoria leidt ons rond in Mexico Stad en eet verse concha en verschillende soorten taco’s, waaronder fusion versies. Ook reist ze per boot over Azteekse kanalen naar een oude drijvende tuin.
-
LiveFood Trail: South Africa
Warren proeft bijzondere wijnen in de Cape Wineland en bereidt bobotie en een traditionele Milk Tart, die hij bakt en opeet met zijn goede vriendin, de kookboekenschrijver Abigail Donnelly.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pinacolada wok.
-
Live
Vandaag maken Chloë en Rudolph Chloë’s limonadecupcakes en ze maken Tekst-cupcakes.
-
Live
Miljuschka maakt vandaag het deeg voor een knapperige cake, oftwel een galette. Ze maakt er eentje met bieten en eentje met appel.
-
LiveMary Berry Makes It Easy
Mary helpt presentatrice Lorraine Kelly en haar dochter. Lorraine leert een Thaise roerbakschotel met rundvlees en simpele zeebrasem met zeekraal maken. Mary deelt ook haar appel-perentaart.
-
LiveDagelijkse Kost
Dit is een cheesecake zoals je hem nog niet vaak geproefd hebt. Met een laag krokante koekjes als bodem, een dun laagje zelfgemaakte marsepein en afgewerkt met zoete, Italiaanse kersen. Wat een dessert!
-
LiveDe Brigade
In deze aflevering van De Brigade koken Jet en Hugo zelfgemaakte pasta met witlof en venkelworst.
-
LiveSelena + Chef
Internetsensatie, auteur en restauranteigenaar Matty Matheson helpt Selena met een zalige maaltijd van Miami-style ribs en hello dolly bars a la mode als dessert, onder het genot van muziek.
-
Live
Eveline maakt vandaag Dandan noodles en ze maakt Gyoza; oftewel Japanse dumplings.
-
Live
In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
LiveThe F Word
Chef-kok Ramsay leert dim sum maken in een Chinees restaurant. Comédienne Jo Brand maakt een groentecurry. En zangeres Mica Paris kookt met haar familie.
-
LiveGreat British Menu
Bestsellerauteur Anthony Horowitz helpt de winnaar te kiezen voor het hoofdgerecht en een Harry Potter-acteur gaat de keuken in om een echt Zweinsteins feestmaal te proeven.
-
LiveCome Dine with Me: The Professionals
Vandaag zijn we in Belfast en de aftrap van de wedstrijd wordt gegeven door het traditionele Ierse restaurant Holohan's Pantry, een familiezaak waar moeder en dochter - Jane en Emir - een menu bereiden met opgepoetste Keltische favorieten. Ze realiseerden zich echter niet dat ze het op moesten nemen tegen de pittige concurrentie van de eigenaars van het Acapulco Mexican Restaurant, chef-kok Stacy en frontmanager Perri, die er zeker van zijn dat hun restaurant niet te kloppen is. Jarron en Artur van het Spaanse restaurant 2 Taps geloven dat hun frisse aanpak tot succes zal leiden en maken het deelnemersveld compleet.
-
Live
In de eerste aflevering van Mounirs Marokko begint Mounir zijn reis in de haven van Tanger, waar hij geniet van een Marokkaans ontbijt en een authentieke vismarkt bezoekt.
-
Live
In de tweede aflevering van Mounirs Marokko blijft Mounir in Tanger, waar hij inkopen doet in de Medina en geniet van Marokkaanse streetfood.
-
LiveDe Brigade
In deze aflevering van De Brigade koken Jet en Hugo zelfgemaakte pasta met witlof en venkelworst.
-
Live
Eveline maakt vandaag Dandan noodles en ze maakt Gyoza; oftewel Japanse dumplings.
-
LiveSelena + Chef
Internetsensatie, auteur en restauranteigenaar Matty Matheson helpt Selena met een zalige maaltijd van Miami-style ribs en hello dolly bars a la mode als dessert, onder het genot van muziek.
-
LiveThe F Word
Chef-kok Ramsay leert dim sum maken in een Chinees restaurant. Comédienne Jo Brand maakt een groentecurry. En zangeres Mica Paris kookt met haar familie.
-
LiveGreat British Menu
Bestsellerauteur Anthony Horowitz helpt de winnaar te kiezen voor het hoofdgerecht en een Harry Potter-acteur gaat de keuken in om een echt Zweinsteins feestmaal te proeven.
-
LiveCome Dine with Me: The Professionals
Vandaag zijn we in Belfast en de aftrap van de wedstrijd wordt gegeven door het traditionele Ierse restaurant Holohan's Pantry, een familiezaak waar moeder en dochter - Jane en Emir - een menu bereiden met opgepoetste Keltische favorieten. Ze realiseerden zich echter niet dat ze het op moesten nemen tegen de pittige concurrentie van de eigenaars van het Acapulco Mexican Restaurant, chef-kok Stacy en frontmanager Perri, die er zeker van zijn dat hun restaurant niet te kloppen is. Jarron en Artur van het Spaanse restaurant 2 Taps geloven dat hun frisse aanpak tot succes zal leiden en maken het deelnemersveld compleet.
-
Live
In de eerste aflevering van Mounirs Marokko begint Mounir zijn reis in de haven van Tanger, waar hij geniet van een Marokkaans ontbijt en een authentieke vismarkt bezoekt.
-
Live
In de tweede aflevering van Mounirs Marokko blijft Mounir in Tanger, waar hij inkopen doet in de Medina en geniet van Marokkaanse streetfood.
-
Live
Vandaag maken Chloë en Rudolph Chloë’s limonadecupcakes en ze maken Tekst-cupcakes.
-
Live
Miljuschka maakt vandaag het deeg voor een knapperige cake, oftwel een galette. Ze maakt er eentje met bieten en eentje met appel.
-
LiveDe Brigade
In deze aflevering van De Brigade koken Jet en Hugo zelfgemaakte pasta met witlof en venkelworst.
-
LiveMary Berry Makes It Easy
Mary helpt presentatrice Lorraine Kelly en haar dochter. Lorraine leert een Thaise roerbakschotel met rundvlees en simpele zeebrasem met zeekraal maken. Mary deelt ook haar appel-perentaart.
-
Live
In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
LiveDagelijkse Kost
Dit is een cheesecake zoals je hem nog niet vaak geproefd hebt. Met een laag krokante koekjes als bodem, een dun laagje zelfgemaakte marsepein en afgewerkt met zoete, Italiaanse kersen. Wat een dessert!
-
LiveDe Brigade
In deze aflevering van De Brigade koken Jet en Hugo zelfgemaakte pasta met witlof en venkelworst.
-
LiveSelena + Chef
Internetsensatie, auteur en restauranteigenaar Matty Matheson helpt Selena met een zalige maaltijd van Miami-style ribs en hello dolly bars a la mode als dessert, onder het genot van muziek.
-
Live
Eveline maakt vandaag Dandan noodles en ze maakt Gyoza; oftewel Japanse dumplings.
-
Live
In de eerste aflevering van Mounirs Marokko begint Mounir zijn reis in de haven van Tanger, waar hij geniet van een Marokkaans ontbijt en een authentieke vismarkt bezoekt.
-
Live
In de tweede aflevering van Mounirs Marokko blijft Mounir in Tanger, waar hij inkopen doet in de Medina en geniet van Marokkaanse streetfood.
-
Live
Vandaag maken Chloë en Rudolph Chloë’s limonadecupcakes en ze maken Tekst-cupcakes.
-
Live
Miljuschka maakt vandaag het deeg voor een knapperige cake, oftwel een galette. Ze maakt er eentje met bieten en eentje met appel.
-
LiveThe F Word
Chef-kok Ramsay leert dim sum maken in een Chinees restaurant. Comédienne Jo Brand maakt een groentecurry. En zangeres Mica Paris kookt met haar familie.
-
LiveGreat British Menu
Bestsellerauteur Anthony Horowitz helpt de winnaar te kiezen voor het hoofdgerecht en een Harry Potter-acteur gaat de keuken in om een echt Zweinsteins feestmaal te proeven.
-
LiveCome Dine with Me: The Professionals
Vandaag zijn we in Belfast en de aftrap van de wedstrijd wordt gegeven door het traditionele Ierse restaurant Holohan's Pantry, een familiezaak waar moeder en dochter - Jane en Emir - een menu bereiden met opgepoetste Keltische favorieten. Ze realiseerden zich echter niet dat ze het op moesten nemen tegen de pittige concurrentie van de eigenaars van het Acapulco Mexican Restaurant, chef-kok Stacy en frontmanager Perri, die er zeker van zijn dat hun restaurant niet te kloppen is. Jarron en Artur van het Spaanse restaurant 2 Taps geloven dat hun frisse aanpak tot succes zal leiden en maken het deelnemersveld compleet.
-
Live
In de eerste aflevering van Mounirs Marokko begint Mounir zijn reis in de haven van Tanger, waar hij geniet van een Marokkaans ontbijt en een authentieke vismarkt bezoekt.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
Onze online programma's
TV Aanbieders
-
Caiway24 -
Canal Digitaal64 -
KPN24 -
Ziggo24