De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!

Nu & straks op TV

  1. Live
    The Streets with Dan Hong

    Dan gaat op zoek naar een populaire streetfood van Taiwan: crispy fried chicken. Dan proeft frisse Peruviaanse ceviche en maakt een tropische, kokos-ceviche en knapperige, goudbruine martabak.

  2. Live

    In het Friese Witmarsum staat een prachtige molen. Daar bakt Jippe de lekkerste oranjekoek van eigen gemalen meel. Want naast bakker, is hij ook molenaar en vertelt hij Rudolph in deze aflevering alles over zijn passie voor deze twee ambachten.

  3. Live

    Rudolph van Veen, ging uit fietsen, met zijn bakfiets naar Zuidlaren. Daar maakt hij samen met patissier Karel de Zuidlaarderbol, een specialiteit met een rijke historie en rijke vulling van krenten en rozijnen.

  4. Live
    Mary Makes It Easy

    Met dit menu tover je razendsnel mooie gerechten op tafel. Crackers met dip zijn perfect als voorafje, dan maakt ze aardappelsalade met zalm, krokante kip met allerlei groenten en een gebakje.

  5. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Loïc maakt een oosters getint gerecht met gestoomde en gebrande zalm.

  6. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Loïc serveert een stevige maaltijd op donderdag met Duroc-spiering met blackwellsaus.

  7. Live

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  8. Live
    Mary Makes It Easy

    Met dit menu tover je razendsnel mooie gerechten op tafel. Crackers met dip zijn perfect als voorafje, dan maakt ze aardappelsalade met zalm, krokante kip met allerlei groenten en een gebakje.

  9. Live

    Chorizo en inktvis, Griekse couscous-salade en simpele spaghetti met een salade van tomaten, basilicum en romige kwark.

  10. Live
    Dagelijkse Kost

    De schelvis is familie van de kabeljauw, maar heeft toch zijn eigen unieke smaak. Jeroen combineert de vis met kruidenpuree en een lauwe vinaigrette van xeresazijn, artisjok, kerstomaatjes en zure uitjes. Dit is een smaakbom om u tegen te zeggen!

  11. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Loïc serveert een stevige maaltijd op donderdag met Duroc-spiering met blackwellsaus.

  12. Live
    Selena + Chef

    De gelauwerde kok en kookboekenschrijver Evan Funke deelt een 200 jaar oude recept van ragù Bolognese en leert Selena pasta maken.

  13. Live
    Ramon's Buitenkeuken

    Chef Ramon Brugman maakt een klassieke rendang van rundvlees in kokos en specerijen, geserveerd met hete rijst, ketjapboontjes, verse sambal en zuur van spitskool. Met krokante uitjes en seroendeng erbij wordt het een rijke, hartverwarmende Indonesische maaltijd vol smaak en textuur.

  14. Live
    The Streets with Dan Hong

    Taco's van rundergehakt en harde tortilla's zijn iets uit het verleden als Dan een klassieke rundertaco maakt met salsa verde en er een Vietnamese draai aan geeft.

  15. Live
    The Streets with Dan Hong

    Dan gaat op zoek naar een populaire streetfood van Taiwan: crispy fried chicken. Dan proeft frisse Peruviaanse ceviche en maakt een tropische, kokos-ceviche en knapperige, goudbruine martabak.

  16. Live

    In het Friese Witmarsum staat een prachtige molen. Daar bakt Jippe de lekkerste oranjekoek van eigen gemalen meel. Want naast bakker, is hij ook molenaar en vertelt hij Rudolph in deze aflevering alles over zijn passie voor deze twee ambachten.

  17. Live

    Rudolph van Veen, ging uit fietsen, met zijn bakfiets naar Zuidlaren. Daar maakt hij samen met patissier Karel de Zuidlaarderbol, een specialiteit met een rijke historie en rijke vulling van krenten en rozijnen.

  18. Live

    Jamie bezoekt het Nicoyaanse schiereiland van Costa Rica met z'n vele 100-jarigen. Hij reist ook naar het Griekse eiland Ikaria.

  19. Live

    Salma Hayek ruilt Hollywood om voor de keuken, en maakt Libanese Kibbeh. Ondertussen maakt Jamie knapperige Chinese eendpannenkoeken.

  20. Live

    Jamie bereidt een gigantische gegrilde brisket van rundvlees en daarna gebruikt hij de restjes in een ongelooflijke Koreaanse roerbakschotel met rijst.

  21. Live
    The Streets with Dan Hong

    Dan gaat op zoek naar een populaire streetfood van Taiwan: crispy fried chicken. Dan proeft frisse Peruviaanse ceviche en maakt een tropische, kokos-ceviche en knapperige, goudbruine martabak.

  22. Live

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  23. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Crispy ribs wok.

  24. Live

    In Assendelft gaan ze als warme broodjes over de toonbank. Deze specialiteit is niet alleen erg lekker, er gaat ook nog een prachtig verhaal achter schuil. Bij de bakfiets maakt Rudolph samen met Lex de typisch Noord-Hollandse Duivekater.

  25. Live

    Men neme twee charmante banketbaksters uit Flevoland, Rudolph en een bakfiets. Recept voor succes? Ja zeker! Want samen maken ze opgespoten cake, een typisch Urkse specialiteit. En die is zo lekker dat je je vingers er bij op eet.

  26. Live
    Mary Makes It Easy

    De feestdagen zijn perfect voor feestelijke baksels. Ze laat haar kruidige cupcakes zien, de ideale snack-mix, shortbread met sinaasappel en chocola en haar ideale bijgerecht: gevuld brood.

  27. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Appeltaart wok.

  28. Live
    Dagelijkse Kost

    Blinde vinken à la grecque, dat is gehakt gewikkeld in een dun laagje vlees, vergezeld van tomatensaus met champignons en een scheutje madeira. Jeroen voorziet er aardappelpuree bij en werkt het geheel af met frisse waterkers.

  29. Live
    Loïc, Zot van Koken

    Loïc maakt een gerechtje dat hij van zijn tante heeft geleerd: gevulde Servische paprika. Helemaal herfst!

  30. Live
    Hugo Maakt Kennis: Ierland

    In Doolin, een piepklein en pittoresk gehucht aan de befaamde Wild Atlantic Way ten westen van Ierland ontmoet Hugo Michelin chef Robbie McCauley. De onderlinge klik is gewoon bijna hoorbaar en het wederzijdse respect is groot. Een vriendschap is geboren. In Robbie’s Homestead Cottage, een huisje aan de adembenemende rotskust maken deze zielsverwanten samen een Shepherds Pie voor de schaapsherder waarmee Hugo een dag later een kudde schapen zal gaan hoeden. De kruiden voor dit gerecht verzamelt Hugo in The Burren, een magisch rots mozaïek dat heel lang geleden nog de bodem van de zee vormde. Daar komt hij erachter dat zijn begeleider misschien wel in contact staat met de beroemde Ierse Leprechauns.

  31. Live
    Ramon's Buitenkeuken

    Chef Ramon Brugman maakt verse tortilla’s met langzaam gegaarde short rib, pittige ananassalsa, frisse chimichurri en geroosterde maïskolf met limoenboter. Een zonnige, stoere maaltijd vol rokerige, kruidige en frisse smaken, perfect om met je handen te eten.

  32. Live

    Een snelle maaltijd vandaag: gehaktballetjes van lamsvlees en een ongelofelijk lekkere kipsalade.

  33. Live
    French Gourmet with Justine Schofield

    Ga mee met Justine op een prachtige reis als ze op zoek gaat naar haar wortels en de pittoreske landschappen van Zuid-Frankrijk doorkruist.

  34. Live
    French Gourmet with Justine Schofield

    In deze aflevering bezoekt Justine de levendige markt van Dijon, deelt haar geliefde appelcrêpes en ziet hoe er mosterd wordt bij La Moutarderie Fallot.

  35. Live
    Michel Roux's French Country Cooking 2

    De wijngaarden van de Provence komen weer tot leven en Michel ontmoet de biologische-wijnmaker Raphael Pommery. Na de lunch verdwijnt hij om met Maxim wilde kruiden en groenten te gaan plukken.

  36. Live
    Gordon Ramsay: Uncharted 2

    Chef-kok Ramsay gaat op een culinaire ontdekkingstocht in het koude Noorwegen. Hij duikt schaaldieren op, gaat een kudde rendieren te lijf, fermenteert vis, eet schaapshoofd en bereidt een kerstmaal.

  37. Live
    Ainsley's Fantastic Flavours 2

    Ainsley reist door de prachtige, levendige en diverse keuken van West -Afrika. Hij begint met een pittige West -Afrikaanse kip en pinda -stoofpot. Ruby Bhogal is in Brixton om meer te weten te komen over Jollof Rice voordat ze haar eigen West -Afrikaanse gerecht kookt. Terug in de keuken sluit Ore Oduba zich aan bij Ainsley om rundvlees Suya te maken, een gerecht met goede herinneringen voor hem. Ainsley sluit de aflevering af met een zoete traktatie, Bofrot puff-puffs of West-Afrikaanse donuts.

  38. Live
    Ramon's Buitenkeuken

    Chef Ramon Brugman maakt verse tortilla’s met langzaam gegaarde short rib, pittige ananassalsa, frisse chimichurri en geroosterde maïskolf met limoenboter. Een zonnige, stoere maaltijd vol rokerige, kruidige en frisse smaken, perfect om met je handen te eten.

  39. Live
    Selena + Chef

    Presentator en schrijver Graham Elliott die twee Michelin-sterren geeft een eigen draai aan twee bekende gerechten. Zijn 'GrahamBurger' met brie en aioli en zijn Caesar salad zijn gegarandeerde hits.

  40. Live
    Gordon Ramsay: Uncharted 2

    Chef-kok Ramsay gaat op een culinaire ontdekkingstocht in het koude Noorwegen. Hij duikt schaaldieren op, gaat een kudde rendieren te lijf, fermenteert vis, eet schaapshoofd en bereidt een kerstmaal.

  41. Live
    Michel Roux's French Country Cooking 2

    De wijngaarden van de Provence komen weer tot leven en Michel ontmoet de biologische-wijnmaker Raphael Pommery. Na de lunch verdwijnt hij om met Maxim wilde kruiden en groenten te gaan plukken.

  42. Live
    Ainsley's Fantastic Flavours 2

    Ainsley reist door de prachtige, levendige en diverse keuken van West -Afrika. Hij begint met een pittige West -Afrikaanse kip en pinda -stoofpot. Ruby Bhogal is in Brixton om meer te weten te komen over Jollof Rice voordat ze haar eigen West -Afrikaanse gerecht kookt. Terug in de keuken sluit Ore Oduba zich aan bij Ainsley om rundvlees Suya te maken, een gerecht met goede herinneringen voor hem. Ainsley sluit de aflevering af met een zoete traktatie, Bofrot puff-puffs of West-Afrikaanse donuts.

  43. Live
    French Gourmet with Justine Schofield

    Ga mee met Justine op een prachtige reis als ze op zoek gaat naar haar wortels en de pittoreske landschappen van Zuid-Frankrijk doorkruist.

Onze online programma's

TV Aanbieders

  • Caiway
    24
  • Canal Digitaal
    64
  • KPN
    24
  • Ziggo
    24

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.