Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!
Nu & straks op TV
-
Denk je aan Frankrijk, dan denk je aan kaas. Chef Estée is dol op roquefort, brie en camembert en kan nu haar hart ophalen, want Frankrijk kent maar liefst 1200 verschillende kazen. Elke regio heeft zijn eigen kaas en dat geldt ook voor de wijnen.
-
LiveJames Martin's Spanish Adventure
Aan de Costa Del Sol ziet James hoe een mega-paella en Moscatel-ijs worden gemaakt. Hij bezoekt een citruskwekerij en bereidt Andalusische rijst met gebakken vis, Spatchcock-kip, tapas en kalfsvlees.
-
LiveHairy Bikers Go West
De Hairy Bikers gaan op weg naar het eiland Bute. Ze hebben allebei speciale herinneringen aan die plek. Ze ontdekken hoe de bewoners meegaan met de tijd maar wel tradities levend houden.
-
LiveNadiya's Everyday Baking
Nadiya Hussain maakt eenvoudige recepten voor een typisch Engelse 'afternoon tea', die een variatie zijn op klassiekers. Ze maakt een koffiecake, bekend van social media, met een heerlijke topping.
-
Miljuschka maakt vandaag eerst sloffendeeg. En daarvan maakt ze een overheerlijke klassieke aardbeienslof en een mini creme brulee op slofbodem.
-
LiveMary Makes It Easy
Mary maakt enchilada's met zoete aardappel, zwarte bonen en tofu en Franse Socca met kikkererwten. En een salade met noten en zaden, veenbessen en krokante wonton-strips en vegetarische pakora's.
-
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
LiveMary Makes It Easy
Mary maakt enchilada's met zoete aardappel, zwarte bonen en tofu en Franse Socca met kikkererwten. En een salade met noten en zaden, veenbessen en krokante wonton-strips en vegetarische pakora's.
-
Jamie maakt nieuwe snelle gerechten met Jamaicaans varkensvlees, gegrilde maïs en knapperige tortillasalade, gepocheerde kip en salsa verde.
-
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
LiveLekker Snel!
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Mexicaanse bonensoep.
-
LiveLoïc, Zot van Koken
Loïc maakt de hartige variant van de klassieker tarte tatin: tatin van witloof.
-
LiveGuilty Pleasures
In deze aflevering heeft Perry Bella Hay te gast en maken ze samen een bijzondere basque burnt cheesecake met miso karamelsaus.
-
LiveKarsu's Turkse Keuken
In deze aflevering maakt Karsu het ultieme comfort food, Bayram Eti. Dat is gebakken lamsbout met pittige tuinbonen.
-
LiveHugo Maakt Kennis: Ierland
‘Hugo Maakt Kennis: Ierland’ begint in de hoofdstad Dublin. Hier duikt Hugo meteen in de cultuur van het eten in de pub. In de pub ontmoet hij Sorcha die hem introduceert in de Ierse traditie van het storytelling. Na een korte stoomcursus moet hij echte Dubliners zien te vermaken met een eeuwenoud verhaal over…zalm. Ook ontmoet Hugo de Dublinse Roz met wie hij weer de pub induikt, dit keer om traditionele Ierse muziek te maken met lokale muzikanten. En ja, bij al dat ge-pub kan een goed glas Guinness natuurlijk niet ontbreken.
-
Chef Estée dompelt zich onder in de ‘Quartiers Asiatiques’ van Parijs op zoek naar de heerlijkste fusion creaties.
-
LiveNadiya's Everyday Baking
Nadiya Hussain maakt eenvoudige recepten voor een typisch Engelse 'afternoon tea', die een variatie zijn op klassiekers. Ze maakt een koffiecake, bekend van social media, met een heerlijke topping.
-
Miljuschka maakt vandaag eerst sloffendeeg. En daarvan maakt ze een overheerlijke klassieke aardbeienslof en een mini creme brulee op slofbodem.
-
LiveHairy Bikers Go West
De Hairy Bikers gaan op weg naar het eiland Bute. Ze hebben allebei speciale herinneringen aan die plek. Ze ontdekken hoe de bewoners meegaan met de tijd maar wel tradities levend houden.
-
LiveLoïc Tussen 2 Vuren
In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Zita Wauters.
-
LiveSOS Piet XL
Limke en Denise, verzorgers in een dagverblijf, willen met Kerstmis coquilles met kabeljauw serveren aan de bewoners. En Niels Albert maakt graag een kaaskroket voor de werkmannen in zijn winkel, maar die mislukken keer op keer.
-
LiveJames Martin's Spanish Adventure
Aan de Costa Del Sol ziet James hoe een mega-paella en Moscatel-ijs worden gemaakt. Hij bezoekt een citruskwekerij en bereidt Andalusische rijst met gebakken vis, Spatchcock-kip, tapas en kalfsvlees.
-
LiveLoïc, Zot van Koken
Loïc maakt de hartige variant van de klassieker tarte tatin: tatin van witloof.
-
LiveNadiya's Everyday Baking
Nadiya Hussain deelt zalige en eenvoudige baksels, zowel zoet als hartig, die gegarandeerd in de smaak vallen bij familie en vrienden en deelt een hack voor een ouderwetse quiche met bladerdeeg.
-
Vandaag is de basis cakebeslag en daarmee maakt Mijuschka eerst een citroen vanille cake met rabarber. Met dit cakebeslag maakt ze ook een chocolade ijstaart met hazelnoten.
-
LiveMary Makes It Easy
Mary maakt kip met witte wijn en een roomsaus en geroosterd varken in een knoflook-mosterdmarinade met rode wijnsaus. En als dessert een biertaart van bitter bier met chocolade en Ierse likeur.
-
LiveLekker Snel!
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Kabeljauw met spinazie.
-
LiveLoïc, Zot van Koken
Gebakken rijst is dé side dish in Japan. Loïc serveert er buikspek en kimchi bij.
-
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kwetiau wok.
-
LiveKarsu's Turkse Keuken
Karsu gaat naar Tataroglu, de winkel van Beyram om de beste pistache noten te kopen. Daarmee maakt ze Sutlac, Turkse Hazelnoten Pistache Brulee.
-
LiveGuilty Pleasures
In deze aflevering heeft Perry Dan Karaty te gast en maken ze samen romig pindakaasijs met popcornbrittle.
-
Jamie's menu van vandaag bestaat uit Zweedse gehaktballen, rijst met knolselderij en spinazie, pasta met pesto en knoflook en kip met rozemarijn.
-
LiveThe F Word
In de eerste aflevering van seizoen 4 daagt ex-Spice Girl Geri Halliwell Gordon Ramsay uit om haar recept voor Spaanse gehaktballen te overtreffen. Later gaat de gastheer op zoek naar zee-egels.
-
LiveGreat British Menu
Vier koks die Wales vertegenwoordigen strijden tegen elkaar. Gerechten zijn onder andere een eerbetoon aan de Welshe legende Twrch Trwyth, met een voorgerecht van langzaam gebrade varkenswang.
-
LiveCome Dine with Me: The Professionals
Vanavond zijn we in Edinburgh, waar de eerste gastheren zijn: frontman Matthew en chef-kok Yaw van Bundits. Ze hopen indruk te maken op hun gasten Buumba en Mario van Riverlife en Frazer en Jon van Piper's Rest met een verscheidenheid aan kleurrijk Aziatisch streetfood.
-
LiveTaste of Australia with Hayden Quinn
Hayden gaat surfen met een nieuwe vriend, bezoekt een gemberkwekerij en krijgt kooktips van een kok alvorens de Ginger Factory te bezoeken en eindigt de dag met een recept geïnspireerd op gember.
-
LiveTaste of Australia with Hayden Quinn
Hayden reist naar een mangokwekerij, haalt limoenen en gaat dan vissen met een kok. Hayden gaat dan vissen met een plaatselijke kok en bereidt die vis vervolgens samen met de kok op het strand.
-
LiveKarsu's Turkse Keuken
Karsu gaat naar Tataroglu, de winkel van Beyram om de beste pistache noten te kopen. Daarmee maakt ze Sutlac, Turkse Hazelnoten Pistache Brulee.
-
LiveGuilty Pleasures
In deze aflevering heeft Perry Dan Karaty te gast en maken ze samen romig pindakaasijs met popcornbrittle.
-
LiveThe F Word
In de eerste aflevering van seizoen 4 daagt ex-Spice Girl Geri Halliwell Gordon Ramsay uit om haar recept voor Spaanse gehaktballen te overtreffen. Later gaat de gastheer op zoek naar zee-egels.
-
LiveGreat British Menu
Vier koks die Wales vertegenwoordigen strijden tegen elkaar. Gerechten zijn onder andere een eerbetoon aan de Welshe legende Twrch Trwyth, met een voorgerecht van langzaam gebrade varkenswang.
-
LiveCome Dine with Me: The Professionals
Vanavond zijn we in Edinburgh, waar de eerste gastheren zijn: frontman Matthew en chef-kok Yaw van Bundits. Ze hopen indruk te maken op hun gasten Buumba en Mario van Riverlife en Frazer en Jon van Piper's Rest met een verscheidenheid aan kleurrijk Aziatisch streetfood.
-
LiveTaste of Australia with Hayden Quinn
Hayden gaat surfen met een nieuwe vriend, bezoekt een gemberkwekerij en krijgt kooktips van een kok alvorens de Ginger Factory te bezoeken en eindigt de dag met een recept geïnspireerd op gember.
Onze online programma's
TV Aanbieders
-
Caiway24
-
Canal Digitaal64
-
KPN24
-
Ziggo24