Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!
Nu & straks op TV
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)
Rudolph maakt vandaag een gevulde mega-pretzel en gecraqueleerde roomsoezen met sinaasappelroom.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 15
Vandaag maakt Miljuschka koud kapselbeslag en daarvan maakt ze mergpijpjes en chocolade cakejes met framboos.
-
Buitengewoon BBQ 1 (nu op tv)
In deze smakelijke eerste aflevering van BuitenGewoon BBQ tilt PitmasterX de klassieke kipshoarma naar een nieuw niveau. Hele kippen worden vakkundig ontleed, gemarineerd met zelfgemaakte shoarmakruiden, en gegrild tot perfectie op een omgebouwde gasbarbecue. Alles wordt vers bereid: van romige knoflooksaus en frisse yoghurtdressing tot zacht, krokant platbrood van eigen deeg. De maaltijd wordt afgemaakt met een kleurrijke salade vol feta, olijven en rode ui. Met passie, vuur en vakmanschap laat PitmasterX zien hoe je van scratch een waanzinnige shoarmamaaltijd maakt. Grillen was nog nooit zo buitengewoon lekker.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 142
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Great British Menu (nu op tv)
Vier topkoks strijden om het kampioenschap van Wales met canapés, voorgerechten en visgerechten, geïnspireerd op Britse uitvindingen en innovatie. Wie valt als eerste af?
-
Great British Menu (nu op tv)
De overgebleven koks maken gerechten die zijn geïnspireerd op wetenschap en innovatie. Maar twee van de koks maken een lamsgerecht - wie wint en wie moet naar huis?
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)
Muffins als ontbijt, waarom niet? Rudolph maakt drie verschillende ontbijtmuffins. Hij maakt een Amerikaanse, een Engelse, en een gezonde variant.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 17
Vandaag gaat Miljuschka aan de slag met Elegant Pie deeg. En daarvan maakt ze Fruity Pie en een borrelplank.
-
Rudolph's Zomertour (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
In deze aflevering van Rudolph’s Zomertour is Rudolph in het hippe en culinaire Kopenhagen. Zeg je Denemarken, dan zeg je smørrebrød. Een rijkelijk belegd broodje wat meer weg heeft van een hartig gebakje. Chef Magnus laat Rudolph zien hoe hij van dit traditionele gerecht een waar kunstwerk maakt. En Rudolph? Die maakt er op zijn beurt in de bakery weer een taartje van.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Pompoencake met chocoladefrosting & kipkebab met knoflooksaus
-
Buitengewoon BBQ 1 (nu op tv)
In deze smaakvolle aflevering van BuitenGewoon BBQ bereidt PitmasterX een indrukwekkend diner voor zijn vrienden, met als stralend middelpunt de Tri Tip — een sappig en doorregen stuk vlees. Hij marineert het vlees rijkelijk met verse kruiden, grilt het langzaam én knapperig perfect af boven houtskool. Ondertussen roostert hij uien met tomaat en knoflook, maakt hij een romige pastasaus vol vleessappen en serveert hij een kleurrijke burrata stracciatella salade. Dit is barbecueën met finesse, vuur en vooral: veel smaak. Een echte buitengewone ervaring.
-
Donal's Irish Adventure (nu op tv)
Het laatste avontuur van de serie brengt Donal en Max weer naar huis, in het prachtige Dublin. Een stad vol traditie, innovatie, cultuur, 'craic' en culinaire geneugten. Donal is hier vlakbij geboren.
-
Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 11
In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Mary is dol op bijgerechten vol kaas. Ze laat twee gerechten met champignons zien: als koekjes en met knoflook en kaas. Dan laat ze aardappel met garnaal zien en een schotel met broccoli en bloemkool.
-
Taste of Australia with Hayden Quinn (nu op tv)
Hayden reist naar een mangokwekerij, haalt limoenen en gaat dan vissen met een kok. Hayden gaat dan vissen met een plaatselijke kok en bereidt die vis vervolgens samen met de kok op het strand.
-
Three Blue Ducks (nu op tv)
Chef-kok Daz organiseert een VIP-evenement in The Farm in Byron Bay. De beste chef-koks uit de regio zijn te gast, dus moet Daz alles uit de kast trekken voor deze gelegenheid.
-
Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)
Indie muziek, barbecues, foodtrucks, meren- en rivierencultuur en een bizar eiland van alternatieve stijl in het hart van Texas. Tony is in Austin, op muziekfestival South by Southwest.
-
Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)
Tony's voorouders komen uit Frankrijk, maar in dit deel van Frankrijk is hij nog nooit geweest. De lokale chef-kok Ludo Lefebvre is zijn persoonlijke gids terwijl hij het echte Bourgondië verkent.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Nisha Katona neemt Fred mee naar San Sebastian in Baskenland, naar ’s werelds meest experimentele restaurant Mugaritz. Ze maken ook kennis met een unieke tortilla en een steakhouse in Tolsa.
-
Buitengewoon BBQ 1 (nu op tv)
In deze aflevering van BuitenGewoon BBQ zet PitmasterX een kleurrijke en smaakvolle maaltijd op tafel met flank steak pinwheels als showstopper. De bavette wordt gevuld met chimichurri en kaas, opgerold en gegrild tot perfectie. Hij serveert het met een romige mac and cheese op basis van zelfgemaakte pesto en een mix van gegrilde groenten vol smaak. Met slimme technieken, een snuf creativiteit en natuurlijk veel vuur wordt dit een complete BBQ-maaltijd die barst van de smaak en het plezier.
-
Jamie´s Comfort Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
Jamie maakt drie comfort food klassiekers: chicken kiev, shepherd's pie en spaghetti vongole. Hij geeft er wel een "roze" draai aan.
-
Jamie Cooks Italy (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
Jamie wil z'n liefde voor Italië delen met z'n beste en zeer toegankelijke recepten voor spaghetti carbonara, kip, gevulde focaccia, schotels met risotto en bloemkool en limoncello-tiramisu.
-
Jamie: Fast & Simple (nu op tv)
Jamie kookt een doordeweekse maaltijd met snelle zoete-erwtenkip, een sappige smashburger en een rijstgerecht met kip en paddenstoelen. Hij kookt een voorraadje van zijn zeven-groentesaus, gevolgd door een pittige vissoep. En hij sluit af met een perfecte pudding met een granita van fruit uit blik.
-
Rudolph's Zomertour (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7
In Frankrijk hebben ze de croissant. En in Denemarken houden ze van Danish. Heerlijke, zoete broodjes voor bij de koffie of als ontbijt. Rudolph kijkt mee met bakker Jimmy en ontdekt hoe deze Deense delicatesse wordt gemaakt. Een andere hype in Kopenhagen is havermout. In een hippe pap bar komt Rudolph er achter welke culinaire wonderen ze daar mee kunnen verrichten. In de bakery vertaalt hij zijn inspiratie door naar een heerlijk havermoutbrood.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Dadelpralines & woknoedels met cashewnoten
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Mueslimuffins & bloemkoolcouscous met halloumi
-
Barossa Gourmet with Justine Schofield: Season 1 (nu op tv)
Justine duikt in de Franse keuken. Ze maakt een tarte tatin met vino cotto en Franse sjalotten. Ook maakt ze gesmoorde courgette met citroen en knoflook met bijpassende lokale wijnen.
-
Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 12
In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Vandaag laat Mary zien hoe je heerlijke voedzame gerechten maakt. Van havermout met chocola en sinaasappel, tot lasagne van pompoen en groene pasta met spinazie, basilicum en pesto.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 18
Het basisrecept voor vandaag is citroen bisquit deeg. Miljuschka maakt daar een heerlijke honingtaart van en Buche met caramel en chocola.
-
Rudolph's Zomertour (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
Een flinke dot meringue op een smakelijk voetje, overgoten met chocolade. Wij noemen dat chocoladezoenen, in Denemarken heten ze Flødeboller. Voor Rudolph gaat er in de bakkerij van Lasse een wereld open als het gaat om dit ogenschijnlijk eenvoudige gebakje. En wat krijg je als je Japanse en Deense invloeden samen laat komen in patisserie? Prachtige creaties met bijzondere smaken. Rudolph laat zich door dit alles inspireren en maakt in de bakery een kleurige fruittaart met een frisse skyr mousse.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Pompoencake met chocoladefrosting & kipkebab met knoflooksaus
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pinacolada wok.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Oosterse tonijn.
-
Rudolph's Zomertour (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
Een flinke dot meringue op een smakelijk voetje, overgoten met chocolade. Wij noemen dat chocoladezoenen, in Denemarken heten ze Flødeboller. Voor Rudolph gaat er in de bakkerij van Lasse een wereld open als het gaat om dit ogenschijnlijk eenvoudige gebakje. En wat krijg je als je Japanse en Deense invloeden samen laat komen in patisserie? Prachtige creaties met bijzondere smaken. Rudolph laat zich door dit alles inspireren en maakt in de bakery een kleurige fruittaart met een frisse skyr mousse.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Mueslimuffins & bloemkoolcouscous met halloumi
-
Buitengewoon BBQ 1 (nu op tv)
In deze sfeervolle aflevering van BuitenGewoon BBQ neemt PitmasterX je mee op culinaire reis naar Frankrijk. Met een sappige, gerookte en krokant gegrilde eendenborst, een romige tartiflette van aardappel, courgette, Reblochon en filodeeg, én een rijke balsamicosaus met eendenvlees, zet hij een elegant en hartig meesterwerk op tafel. Dit complete gerecht laat zien hoe barbecueën verfijnd én buitengewoon kan zijn. Vol smaak, techniek en een snufje Franse flair.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 9
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Bieten wok.
-
Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 14
In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Mary laat haar favoriete recepten zien voor als je je niet helemaal 100% voelt. Haar smoothie met gember en kaneel is goed voor je maag. Soep is altijd goed, vooral met zelfgemaakte kaasballetjes.
-
The Great Cookbook Challenge with Jamie Oliver (nu op tv)
De derde groep koks legt de jury hun ideeën voor gerechten en kookboeken voor, waaronder het gebruik van onbekende ingrediënten, en recepten om voedselverspilling tegen te gaan.
-
Great British Menu (nu op tv)
De resterende koks bereiden enorme ganzen eieren, geïnspireerd op Sjakie en de Chocoladefabriek, en een Harry Potter-dessert, maar bij twee mensen gaat het gruwelijk mis en dreigt een ramp.
-
Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)
We beginnen in The Cloak and Dagger in Bristol. Sebastian en Alex laten zien hoe je duurzaam kunt koken. Op dag twee bereiden Shamil en Rodrigo authentieke gerechten met familierecepten.
-
The Hairy Bikers’ Mediterranean Adventure (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
De mannen zijn in Zuid-Spanje en leggen van Valencia naar Torremolinos dezelfde weg af als de Moren. Onderweg eten ze zich een weg door de kruidige gerechten van de Zuid-Spaanse keuken.
-
Gordon Ramsay's Future Food Stars (nu op tv)
Gordon daagt de ondernemers uit om met de hand oesters te vangen aan de kust van Essex. Dan krijgen ze de vrije hand in zijn restaurant Savoy Grill. Kunnen ze aan zijn hoge verwachtingen voldoen?
Onze online programma's
TV Aanbieders
-
Caiway24
-
Canal Digitaal64
-
KPN24
-
Ziggo24