Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!
Nu & straks op TV
-
LiveLoïc Tussen 2 Vuren
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken. Deze week maken twee jonge chefs het lievelingsgerecht van zangeres Olivia Trappeniers klaar.
-
LiveSOS Piet XL
Jurgen is een BBQ-enthousiast met een dubbel probleem: zijn gevulde varkenshaasje is wel lekker, maar loopt uit en de gepofte aardappelen poffen niet op het juiste moment. De scampi's van Veronique zien er goed uit, maar hebben geen smaak. Tot overmaat van ramp loopt haar saus alle kanten op. Gelukkig staat Piet klaar om een handje te helpen.
-
LiveFood Trail: South Africa
De noordoostkust van Zuid-Afrika is uniek. Warren bezoekt stranden, woeste zeeën en waterwegen vol nijlpaarden. Hij bereidt gerechten met lokale pinda's en pepertjes en bezoekt het dorpje St Lucia.
-
LiveFood Trail: South Africa
Aan de noordgrens van Zuid-Afrika ligt het prachtige Madikwe Game Reserve. Warren ervaart het rijke dierenleven en vindt de schuwe en bedreigde Afrikaanse wilde hond en bereidt een dessert en risotto.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Live
Bij een uitgebreid diner hoort natuurlijk ook een toetje. Rudolph maakt daarom o.a. cheesecake mousse met kerstappeltjes, speculaas-ijs met warme kersen en Rudolphs chocolademousse.
-
Live
Bij de Feestdagen hoort natuurlijk ook het Kerstontbijt. Rudolph maakt o.a. een makkelijk en gezond Kerstbrood en een tomaat & cheddar omelet uit de oven.
-
Live
Als je naar Oostenrijk of Duitsland op vakantie gaat zal je ongetwijfeld er wel eens eentje bestellen. Maar zelf maken is eigenlijk veel lekkerder én super makkelijk. Heerlijk met speckkraut. En wat dat is, laat Rudolph je graag zien in deze aflevering.
-
Live
In Engeland eten ze, vooral in de winter, maar al te graag een goed gevulde pie. Rudolph maakt er ook eentje maar dan met vis. En wat dacht je van een ouderwets lekkere salade met kapucijners, overgoten met een dressing op basis van karnemelk?
-
LiveDe Brigade
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
LiveGreat British Menu
De twee overgebleven chef-koks gaan de strijd aan om een indrukwekkende jury voor zich te winnen, inclusief zangeres Amy MacDonald.
-
LiveGreat British Menu
Drie van de beste chef-koks uit Schotland gaan de strijd aan. Gordons gerecht, Fleetwood Mackarel, is een gewaagde combinatie van rauwe makreel en pap.
-
LiveLate Nite Eats
Jordan checkt zowel de bekende als de geheime gerechten die het eten in nachtrestaurants in Boston zo bijzonder maken.
-
Live
Vandaag laat Hugo in zien hoe je een Pittige Aardappelrösti maakt. Voor de kinderen maakt hij Frittata en ook bereidt hij vegetarische Cranberrypannenkoekjes met geitenkaas.
-
Live
Vandaag geeft Rudolph inspiratie voor makkelijke voorgerechten, natuurlijk onmisbaar bij een Kerstdiner. Hij maakt o.a. een zalmtaartje met appel uit de oven en rode bietensoep met groene kruidenroom.
-
Live
Een groente die in de winkel helaas te vaak blijft liggen, groene kool. Jammer want met deze typische wintergroente kun je heel veel kanten op. Rudolph gaat er in deze aflevering mee aan de slag en hij maakt ook een heerlijke variatie op de klassieke witlof ham-kaasschotel.
-
LiveSnel met Miljuschka Kerst
Vandaag maakt Miljuschka 2 makkelijke gerechten, maar net even anders. Als voorgerecht een garnalencocktail op toastjes. En als hoofdgerecht een porchetta met pistache en venkelzaad.
-
LiveDagelijkse Kost
Het voorgerecht is dit jaar een carpaccio van gerookte heilbot met een frisse tartaar van knolselder en appel. Om het geheel wat volheid te geven, serveert Jeroen er een vinaigrette op basis van gebrande boter bij. De kappertjes zorgen voor extra punch.
-
LiveDe Brigade
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
LiveMary's Kitchen Crush
Mary’s vriend Rob houdt van lekker eten, dus ze bereidt voor hem alle heimelijke genoegens in de vorm van een lasagne met veel vlees en kaas.
-
Live
Eveline maakt vandaag mosselen in rijstwijn, Chinese stijl. En ze maakt Hong Kong style egg tarts, een soort Chinese puddingcake.
-
LiveMiljuschka Masterclass Kerst Editie
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
LiveFood Trail: South Africa
De noordoostkust van Zuid-Afrika is uniek. Warren bezoekt stranden, woeste zeeën en waterwegen vol nijlpaarden. Hij bereidt gerechten met lokale pinda's en pepertjes en bezoekt het dorpje St Lucia.
-
LiveFood Trail: South Africa
Aan de noordgrens van Zuid-Afrika ligt het prachtige Madikwe Game Reserve. Warren ervaart het rijke dierenleven en vindt de schuwe en bedreigde Afrikaanse wilde hond en bereidt een dessert en risotto.
-
LiveCross Country Cake Off
De taartenbakkers uit het midden van Canada presenteren hun kunstwerken. Alleen de besten mogen een feestelijke taart bakken in de Cross Country Cake Off-keuken.
-
LiveJames Martin's Spanish Adventure
In Asturië maakt James kennis met een gezin dat zelfvoorzienend leeft en proeft hij fabada-stoofpot en urbiés-kaas. Hij maakt pancetta met mosselen in rode wijn en sardientjes met padrón-pepers.
-
LiveGordon Ramsay's Food Stars
De overgebleven zes deelnemers worden in teams verdeeld voor een uitdaging in de tv-wereld: ze moeten producten live verkopen. Met gastjurylid Alberti Popaj.
-
LiveJamie's Eat Yourself Healthy
Jamie laat zien hoe makkelijk het is om gezond te koken en maakt biefstuk met gekarameliseerde aubergine. Ook bereidt hij champignonstoofpot met dumplings en vis in bladerdeeg met bonen.
-
LiveJamie's Cook Ahead Christmas
Jamie deelt eenvoudige gerechten die je van te voren kunt maken en tips om tijd te besparen voor een heerlijke kerst. Of je nu een beginner of expert bent: Jamie bezorgt je zorgeloze feestdagen. Jamie trapt de voorbereiding af met gerechten die we van tevoren kunnen klaarmaken. We beginnen in de periode voor de feestdagen met een optionele veganistische basissaus, een heerlijke vulling, een heerlijke groentetaart en een delicaat dessert - allemaal klaar in de vriezer als het perfecte cadeau voor onszelf!
-
LiveJamie Oliver: Seasons
Deze kerst geeft Jamie een kerstfeest voor zijn familie en vrienden en als eerste op het menu geeft hij slablaadjes een feestelijke behandeling en serveert hij ze naast zijn kerstkaaspakketjes van filodeeg, met een pittige cranberrydip; de perfecte manier om een feestelijk diner te beginnen. Jamie trakteert zijn gasten op een veggie extravaganza met een heerlijke kerstkoollasagne, een briljant 'get-ahead'-gerecht om al vóór een feest te bereiden. Hij tovert nederige knolgroenten om tot de mooiste van het winterbal met de hasselback-techniek en brengt ze op smaak met een feestelijke, op jerky geïnspireerde rub, samen met de perfecte combinatie van feestkebabs met kip, worst en spek om zijn gasten in feeststemming te brengen. En om het helemaal af te maken neemt Jamie walnoten, een winterklassieker, en klopt ze op met medjouldadels en feestelijke specerijen om de heerlijkste kleverige sticky toffee Coffee pudding te maken, de perfecte afsluiter van het kerstfeest.
-
LiveSnel met Miljuschka Kerst
Miljuschka zet vandaag, binnen een kwartier, een heerlijke salade op tafel, namelijk een kranssalade. En ze maakt als hoofdgerecht een Lamskroon met boulangere aardappelen.
-
LiveDagelijkse Kost
Als tussengerecht serveert Jeroen een zijdezachte soep van zoete aardappel en kokos met dumplings en een frisse limoenolie. De deegkussentjes zijn gevuld met tartaar van scampi. Er kruipt een beetje werk in, maar het is zo leuk om te maken! En het resultaat mag er ook wezen.
-
LiveDe Brigade
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
LiveMary's Kitchen Crush
Mary is haar eigen eregast, dus ze grilt een heerlijke zalmmoot voor haar diner eenpersoonsdiner.
-
Live
Vandaag haalt Eveline haar inspiratie uit de Indonesche keuken. Ze maakt Lemper Ajam, een soort loempia gevuld met rijst en kip. En ze maakt Rendang Ikan, een Indonesche schotel met een heerlijk stukje tonijn.
-
LiveMiljuschka Masterclass Kerst Editie
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Live
Bij de Feestdagen horen natuurlijk ook specifieke drankjes. Daarom maakt Rudolph o.a. Zweedse Glühwein en Limonchello tiramisu in glaasjes.
-
Live
Een winters gerecht met een tropisch tintje. Dat is hoe je deze tongstrelende zuurkoolgoulash het beste kunt omschrijven. Rudolph laat zien dat je deze creatie binnen handomdraai op tafel zet. En wintersporters opgelet! Eet je dit gerecht altijd alleen maar op de skipiste? Vanaf nu kun je ook thuis genieten van Käsespätzle.
-
LiveSnel met Miljuschka Kerst
Vandaag maakt Miljuschka 2 makkelijke gerechten, maar net even anders. Als voorgerecht een garnalencocktail op toastjes. En als hoofdgerecht een porchetta met pistache en venkelzaad.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
LiveLekker Snel!
Hertenbiefstuk met wildsaus: een Lekker Feestelijke kerstklassieker met een heerlijke saus in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
LiveSnel met Miljuschka Kerst
Miljuschka maakt vandaag een omgekeerde nutroast met gekarameliseerde flespompoen. Dat is een taartje van allerlei lekkere groenten die je echt als een ster op tafel kan zetten. En als dessert maakt Miljuschka Kardemom crème caramel pots.
-
LiveLekker Snel!
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze vegan springrolls met hoisindip.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kabeljauw wok.
-
LiveMiljuschka Masterclass Kerst Editie
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
LiveMary Berry's Fantastic Feasts
Marry Berry weet hoe je een feestje organiseert en helpt Rima, Diana en Noreen, die Rima's man Mark willen verrassen voor zijn verjaardag. Kunnen ze hem met Mary een onvergetelijke dag bezorgen?
-
LiveNext Level Baker
Twaalf bakkers, bestaande uit hobby bakkers, professionele bakkers en social media bakkers, betreden een winterwonderland van een hoger niveau en maken nostalgische chocoladelekkernijen. Na een eliminatieronde maken de overgebleven deelnemers feestelijke baksels met alcohol en strijden ze verder om de titel van allereerste Next Level Baker.
-
LiveJamie & Jimmy's Festive Feast 2020
Jamie en Jimmy zijn weer terug om 2020 feestelijk af te ronden. Sam Smith en Joe Wicks zijn ook van de partij. Sam deelt zijn lievelingseten van vroeger en Joe leert hoe je zelf pasta maakt.
-
LiveGordon Ramsay: Uncharted 3
Op het onaangetaste schiereiland Istrië in Kroatië duikt en vist chef-kok Ramsay en gaat hij achter boerderijdieren aan om culinaire schatten naar boven te halen.
-
LiveAinsley's Festive Flavours 2023
Kom bij Ainsley Harriott in de keuken voor een gezellig kerstfeest, want hij verwelkomt weer gasten om samen met hem te eten, drinken en vrolijk te zijn. Hij serveert smakelijk eten voor de hele periode van tweede kerstdag tot en met Nieuwjaar. Acteur en komiek Joe Pasquale neemt even pauze van Panto en komt langs voor Turkey Tinga Tacos geserveerd met pintobonen en avocadocrème. Dit is een nieuwe en spannende manier om het beste te maken van een restje kalkoen, zonder afbreuk te doen aan de smaak. Zangeres en presentatrice Jane McDonald komt langs voor een praatje en Ainsley's verrukkelijke tiramisu met clementine, witte chocolade en gember - een feestelijke versie van een familiedessert. Chef-kok Angela Hartnett heeft een troostrijk gerecht om restjes groenten te gebruiken en toch indruk te maken op gasten. En Ainsley laat zich door Japan inspireren om het beste uit spruitjes te halen met een spruitjes-okonomiyaki. Bij Ainsley in zijn feestelijke keuken is ook drankexpert Andy Clarke, die lekkere drankjes heeft om de gerechten mee weg te spoelen.
Onze online programma's
TV Aanbieders
-
Caiway24 -
Canal Digitaal64 -
KPN24 -
Ziggo24