De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!

Nu & straks op TV

  1. Live
    Loïc Tussen 2 Vuren

    Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken. Deze week maken twee jonge chefs het lievelingsgerecht van zangeres Olivia Trappeniers klaar.

  2. Live
    SOS Piet XL

    Jurgen is een BBQ-enthousiast met een dubbel probleem: zijn gevulde varkenshaasje is wel lekker, maar loopt uit en de gepofte aardappelen poffen niet op het juiste moment. De scampi's van Veronique zien er goed uit, maar hebben geen smaak. Tot overmaat van ramp loopt haar saus alle kanten op. Gelukkig staat Piet klaar om een handje te helpen.

  3. Live
    Food Trail: South Africa

    De noordoostkust van Zuid-Afrika is uniek. Warren bezoekt stranden, woeste zeeën en waterwegen vol nijlpaarden. Hij bereidt gerechten met lokale pinda's en pepertjes en bezoekt het dorpje St Lucia.

  4. Live
    Food Trail: South Africa

    Aan de noordgrens van Zuid-Afrika ligt het prachtige Madikwe Game Reserve. Warren ervaart het rijke dierenleven en vindt de schuwe en bedreigde Afrikaanse wilde hond en bereidt een dessert en risotto.

  5. Live

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  6. Live

    Bij een uitgebreid diner hoort natuurlijk ook een toetje. Rudolph maakt daarom o.a. cheesecake mousse met kerstappeltjes, speculaas-ijs met warme kersen en Rudolphs chocolademousse.

  7. Live

    Bij de Feestdagen hoort natuurlijk ook het Kerstontbijt. Rudolph maakt o.a. een makkelijk en gezond Kerstbrood en een tomaat & cheddar omelet uit de oven.

  8. Live

    Als je naar Oostenrijk of Duitsland op vakantie gaat zal je ongetwijfeld er wel eens eentje bestellen. Maar zelf maken is eigenlijk veel lekkerder én super makkelijk. Heerlijk met speckkraut. En wat dat is, laat Rudolph je graag zien in deze aflevering.

  9. Live

    In Engeland eten ze, vooral in de winter, maar al te graag een goed gevulde pie. Rudolph maakt er ook eentje maar dan met vis. En wat dacht je van een ouderwets lekkere salade met kapucijners, overgoten met een dressing op basis van karnemelk?

  10. Live
    De Brigade

    In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.

  11. Live
    Great British Menu

    De twee overgebleven chef-koks gaan de strijd aan om een indrukwekkende jury voor zich te winnen, inclusief zangeres Amy MacDonald.

  12. Live
    Great British Menu

    Drie van de beste chef-koks uit Schotland gaan de strijd aan. Gordons gerecht, Fleetwood Mackarel, is een gewaagde combinatie van rauwe makreel en pap.

  13. Live
    Late Nite Eats

    Jordan checkt zowel de bekende als de geheime gerechten die het eten in nachtrestaurants in Boston zo bijzonder maken.

  14. Live

    Vandaag laat Hugo in zien hoe je een Pittige Aardappelrösti maakt. Voor de kinderen maakt hij Frittata en ook bereidt hij vegetarische Cranberrypannenkoekjes met geitenkaas.

  15. Live

    Vandaag geeft Rudolph inspiratie voor makkelijke voorgerechten, natuurlijk onmisbaar bij een Kerstdiner. Hij maakt o.a. een zalmtaartje met appel uit de oven en rode bietensoep met groene kruidenroom.

  16. Live

    Een groente die in de winkel helaas te vaak blijft liggen, groene kool. Jammer want met deze typische wintergroente kun je heel veel kanten op. Rudolph gaat er in deze aflevering mee aan de slag en hij maakt ook een heerlijke variatie op de klassieke witlof ham-kaasschotel.

  17. Live
    Snel met Miljuschka Kerst

    Vandaag maakt Miljuschka 2 makkelijke gerechten, maar net even anders. Als voorgerecht een garnalencocktail op toastjes. En als hoofdgerecht een porchetta met pistache en venkelzaad.

  18. Live
    Dagelijkse Kost

    Het voorgerecht is dit jaar een carpaccio van gerookte heilbot met een frisse tartaar van knolselder en appel. Om het geheel wat volheid te geven, serveert Jeroen er een vinaigrette op basis van gebrande boter bij. De kappertjes zorgen voor extra punch.

  19. Live
    De Brigade

    In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.

  20. Live
    Mary's Kitchen Crush

    Mary’s vriend Rob houdt van lekker eten, dus ze bereidt voor hem alle heimelijke genoegens in de vorm van een lasagne met veel vlees en kaas.

  21. Live

    Eveline maakt vandaag mosselen in rijstwijn, Chinese stijl. En ze maakt Hong Kong style egg tarts, een soort Chinese puddingcake.

  22. Live
    Miljuschka Masterclass Kerst Editie

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  23. Live
    Food Trail: South Africa

    De noordoostkust van Zuid-Afrika is uniek. Warren bezoekt stranden, woeste zeeën en waterwegen vol nijlpaarden. Hij bereidt gerechten met lokale pinda's en pepertjes en bezoekt het dorpje St Lucia.

  24. Live
    Food Trail: South Africa

    Aan de noordgrens van Zuid-Afrika ligt het prachtige Madikwe Game Reserve. Warren ervaart het rijke dierenleven en vindt de schuwe en bedreigde Afrikaanse wilde hond en bereidt een dessert en risotto.

  25. Live
    Cross Country Cake Off

    De taartenbakkers uit het midden van Canada presenteren hun kunstwerken. Alleen de besten mogen een feestelijke taart bakken in de Cross Country Cake Off-keuken.

  26. Live
    James Martin's Spanish Adventure

    In Asturië maakt James kennis met een gezin dat zelfvoorzienend leeft en proeft hij fabada-stoofpot en urbiés-kaas. Hij maakt pancetta met mosselen in rode wijn en sardientjes met padrón-pepers.

  27. Live
    Gordon Ramsay's Food Stars

    De overgebleven zes deelnemers worden in teams verdeeld voor een uitdaging in de tv-wereld: ze moeten producten live verkopen. Met gastjurylid Alberti Popaj.

  28. Live
    Jamie's Eat Yourself Healthy

    Jamie laat zien hoe makkelijk het is om gezond te koken en maakt biefstuk met gekarameliseerde aubergine. Ook bereidt hij champignonstoofpot met dumplings en vis in bladerdeeg met bonen.

  29. Live
    Jamie's Cook Ahead Christmas

    Jamie deelt eenvoudige gerechten die je van te voren kunt maken en tips om tijd te besparen voor een heerlijke kerst. Of je nu een beginner of expert bent: Jamie bezorgt je zorgeloze feestdagen. Jamie trapt de voorbereiding af ​​met gerechten die we van tevoren kunnen klaarmaken. We beginnen in de periode voor de feestdagen met een optionele veganistische basissaus, een heerlijke vulling, een heerlijke groentetaart en een delicaat dessert - allemaal klaar in de vriezer als het perfecte cadeau voor onszelf!

  30. Live
    Jamie Oliver: Seasons

    Deze kerst geeft Jamie een kerstfeest voor zijn familie en vrienden en als eerste op het menu geeft hij slablaadjes een feestelijke behandeling en serveert hij ze naast zijn kerstkaaspakketjes van filodeeg, met een pittige cranberrydip; de perfecte manier om een feestelijk diner te beginnen. Jamie trakteert zijn gasten op een veggie extravaganza met een heerlijke kerstkoollasagne, een briljant 'get-ahead'-gerecht om al vóór een feest te bereiden. Hij tovert nederige knolgroenten om tot de mooiste van het winterbal met de hasselback-techniek en brengt ze op smaak met een feestelijke, op jerky geïnspireerde rub, samen met de perfecte combinatie van feestkebabs met kip, worst en spek om zijn gasten in feeststemming te brengen. En om het helemaal af te maken neemt Jamie walnoten, een winterklassieker, en klopt ze op met medjouldadels en feestelijke specerijen om de heerlijkste kleverige sticky toffee Coffee pudding te maken, de perfecte afsluiter van het kerstfeest.

  31. Live
    Snel met Miljuschka Kerst

    Miljuschka zet vandaag, binnen een kwartier, een heerlijke salade op tafel, namelijk een kranssalade. En ze maakt als hoofdgerecht een Lamskroon met boulangere aardappelen.

  32. Live
    Dagelijkse Kost

    Als tussengerecht serveert Jeroen een zijdezachte soep van zoete aardappel en kokos met dumplings en een frisse limoenolie. De deegkussentjes zijn gevuld met tartaar van scampi. Er kruipt een beetje werk in, maar het is zo leuk om te maken! En het resultaat mag er ook wezen.

  33. Live
    De Brigade

    In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.

  34. Live
    Mary's Kitchen Crush

    Mary is haar eigen eregast, dus ze grilt een heerlijke zalmmoot voor haar diner eenpersoonsdiner.

  35. Live

    Vandaag haalt Eveline haar inspiratie uit de Indonesche keuken. Ze maakt Lemper Ajam, een soort loempia gevuld met rijst en kip. En ze maakt Rendang Ikan, een Indonesche schotel met een heerlijk stukje tonijn.

  36. Live
    Miljuschka Masterclass Kerst Editie

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  37. Live

    Bij de Feestdagen horen natuurlijk ook specifieke drankjes. Daarom maakt Rudolph o.a. Zweedse Glühwein en Limonchello tiramisu in glaasjes.

  38. Live

    Een winters gerecht met een tropisch tintje. Dat is hoe je deze tongstrelende zuurkoolgoulash het beste kunt omschrijven. Rudolph laat zien dat je deze creatie binnen handomdraai op tafel zet. En wintersporters opgelet! Eet je dit gerecht altijd alleen maar op de skipiste? Vanaf nu kun je ook thuis genieten van Käsespätzle.

  39. Live
    Snel met Miljuschka Kerst

    Vandaag maakt Miljuschka 2 makkelijke gerechten, maar net even anders. Als voorgerecht een garnalencocktail op toastjes. En als hoofdgerecht een porchetta met pistache en venkelzaad.

  40. Live

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  41. Live
    Lekker Snel!

    Hertenbiefstuk met wildsaus: een Lekker Feestelijke kerstklassieker met een heerlijke saus in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.

  42. Live
    Snel met Miljuschka Kerst

    Miljuschka maakt vandaag een omgekeerde nutroast met gekarameliseerde flespompoen. Dat is een taartje van allerlei lekkere groenten die je echt als een ster op tafel kan zetten. En als dessert maakt Miljuschka Kardemom crème caramel pots.

  43. Live
    Lekker Snel!

    In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze vegan springrolls met hoisindip.

  44. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kabeljauw wok.

  45. Live
    Miljuschka Masterclass Kerst Editie

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  46. Live
    Mary Berry's Fantastic Feasts

    Marry Berry weet hoe je een feestje organiseert en helpt Rima, Diana en Noreen, die Rima's man Mark willen verrassen voor zijn verjaardag. Kunnen ze hem met Mary een onvergetelijke dag bezorgen?

  47. Live
    Next Level Baker

    Twaalf bakkers, bestaande uit hobby bakkers, professionele bakkers en social media bakkers, betreden een winterwonderland van een hoger niveau en maken nostalgische chocoladelekkernijen. Na een eliminatieronde maken de overgebleven deelnemers feestelijke baksels met alcohol en strijden ze verder om de titel van allereerste Next Level Baker.

  48. Live
    Jamie & Jimmy's Festive Feast 2020

    Jamie en Jimmy zijn weer terug om 2020 feestelijk af te ronden. Sam Smith en Joe Wicks zijn ook van de partij. Sam deelt zijn lievelingseten van vroeger en Joe leert hoe je zelf pasta maakt.

  49. Live
    Gordon Ramsay: Uncharted 3

    Op het onaangetaste schiereiland Istrië in Kroatië duikt en vist chef-kok Ramsay en gaat hij achter boerderijdieren aan om culinaire schatten naar boven te halen.

  50. Live
    Ainsley's Festive Flavours 2023

    Kom bij Ainsley Harriott in de keuken voor een gezellig kerstfeest, want hij verwelkomt weer gasten om samen met hem te eten, drinken en vrolijk te zijn. Hij serveert smakelijk eten voor de hele periode van tweede kerstdag tot en met Nieuwjaar. Acteur en komiek Joe Pasquale neemt even pauze van Panto en komt langs voor Turkey Tinga Tacos geserveerd met pintobonen en avocadocrème. Dit is een nieuwe en spannende manier om het beste te maken van een restje kalkoen, zonder afbreuk te doen aan de smaak. Zangeres en presentatrice Jane McDonald komt langs voor een praatje en Ainsley's verrukkelijke tiramisu met clementine, witte chocolade en gember - een feestelijke versie van een familiedessert. Chef-kok Angela Hartnett heeft een troostrijk gerecht om restjes groenten te gebruiken en toch indruk te maken op gasten. En Ainsley laat zich door Japan inspireren om het beste uit spruitjes te halen met een spruitjes-okonomiyaki. Bij Ainsley in zijn feestelijke keuken is ook drankexpert Andy Clarke, die lekkere drankjes heeft om de gerechten mee weg te spoelen.

Onze online programma's

TV Aanbieders

  • Caiway
    24
  • Canal Digitaal
    64
  • KPN
    24
  • Ziggo
    24

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.