De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!

Nu & straks op TV

  1. Live
    Remarkable Places to Eat

    Sterrenchef Tom Kerridge neemt Fred mee naar Edinburgh om hem daar de smaak van Schotland te laten proeven. De twee ontdekken ook of je er de lekkerste fish-and-chips van het hele land kunt krijgen.

  2. Live
    Loïc Tussen 2 Vuren

    Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken. Deze keer bereiden de jonge chefs het lievelingsgerecht van Nora Gharib.

  3. Live
    SOS Piet XL

    Piet staat weer op het randje van drie zenuwinzinkingen. Acteur Tom Dingenen is geen keukenprins, maar zelfs een tomatensoep weet hij te verknoeien. Mosselen maken lijkt misschien gemakkelijk, maar Iene weet als geen ander dat dat niet klopt. In Damme zit Xenia dan weer met een probleem. Haar gamba's pili pili zijn niet wat het moet zijn.

  4. Live
    Eva Longoria: Searching for Mexico

    Eva Longoria leidt ons rond in Mexico Stad en eet verse concha en verschillende soorten taco’s, waaronder fusion versies. Ook reist ze per boot over Azteekse kanalen naar een oude drijvende tuin.

  5. Live
    Food Trail: South Africa

    Warren proeft bijzondere wijnen in de Cape Wineland en bereidt bobotie en een traditionele Milk Tart, die hij bakt en opeet met zijn goede vriendin, de kookboekenschrijver Abigail Donnelly.

  6. Live

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  7. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pinacolada wok.

  8. Live

    Vandaag maken Chloë en Rudolph Chloë’s limonadecupcakes en ze maken Tekst-cupcakes.

  9. Live

    Miljuschka maakt vandaag het deeg voor een knapperige cake, oftwel een galette. Ze maakt er eentje met bieten en eentje met appel.

  10. Live
    Mary Berry Makes It Easy

    Mary helpt presentatrice Lorraine Kelly en haar dochter. Lorraine leert een Thaise roerbakschotel met rundvlees en simpele zeebrasem met zeekraal maken. Mary deelt ook haar appel-perentaart.

  11. Live
    Dagelijkse Kost

    Dit is een cheesecake zoals je hem nog niet vaak geproefd hebt. Met een laag krokante koekjes als bodem, een dun laagje zelfgemaakte marsepein en afgewerkt met zoete, Italiaanse kersen. Wat een dessert!

  12. Live
    De Brigade

    In deze aflevering van De Brigade koken Jet en Hugo zelfgemaakte pasta met witlof en venkelworst.

  13. Live
    Selena + Chef

    Internetsensatie, auteur en restauranteigenaar Matty Matheson helpt Selena met een zalige maaltijd van Miami-style ribs en hello dolly bars a la mode als dessert, onder het genot van muziek.

  14. Live

    Eveline maakt vandaag Dandan noodles en ze maakt Gyoza; oftewel Japanse dumplings.

  15. Live

    In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.

  16. Live
    The F Word

    Chef-kok Ramsay leert dim sum maken in een Chinees restaurant. Comédienne Jo Brand maakt een groentecurry. En zangeres Mica Paris kookt met haar familie.

  17. Live
    Great British Menu

    Bestsellerauteur Anthony Horowitz helpt de winnaar te kiezen voor het hoofdgerecht en een Harry Potter-acteur gaat de keuken in om een echt Zweinsteins feestmaal te proeven.

  18. Live
    Come Dine with Me: The Professionals

    Vandaag zijn we in Belfast en de aftrap van de wedstrijd wordt gegeven door het traditionele Ierse restaurant Holohan's Pantry, een familiezaak waar moeder en dochter - Jane en Emir - een menu bereiden met opgepoetste Keltische favorieten. Ze realiseerden zich echter niet dat ze het op moesten nemen tegen de pittige concurrentie van de eigenaars van het Acapulco Mexican Restaurant, chef-kok Stacy en frontmanager Perri, die er zeker van zijn dat hun restaurant niet te kloppen is. Jarron en Artur van het Spaanse restaurant 2 Taps geloven dat hun frisse aanpak tot succes zal leiden en maken het deelnemersveld compleet.

  19. Live

    In de eerste aflevering van Mounirs Marokko begint Mounir zijn reis in de haven van Tanger, waar hij geniet van een Marokkaans ontbijt en een authentieke vismarkt bezoekt.

  20. Live

    In de tweede aflevering van Mounirs Marokko blijft Mounir in Tanger, waar hij inkopen doet in de Medina en geniet van Marokkaanse streetfood.

  21. Live
    De Brigade

    In deze aflevering van De Brigade koken Jet en Hugo zelfgemaakte pasta met witlof en venkelworst.

  22. Live

    Eveline maakt vandaag Dandan noodles en ze maakt Gyoza; oftewel Japanse dumplings.

  23. Live
    Selena + Chef

    Internetsensatie, auteur en restauranteigenaar Matty Matheson helpt Selena met een zalige maaltijd van Miami-style ribs en hello dolly bars a la mode als dessert, onder het genot van muziek.

  24. Live
    The F Word

    Chef-kok Ramsay leert dim sum maken in een Chinees restaurant. Comédienne Jo Brand maakt een groentecurry. En zangeres Mica Paris kookt met haar familie.

  25. Live
    Great British Menu

    Bestsellerauteur Anthony Horowitz helpt de winnaar te kiezen voor het hoofdgerecht en een Harry Potter-acteur gaat de keuken in om een echt Zweinsteins feestmaal te proeven.

  26. Live
    Come Dine with Me: The Professionals

    Vandaag zijn we in Belfast en de aftrap van de wedstrijd wordt gegeven door het traditionele Ierse restaurant Holohan's Pantry, een familiezaak waar moeder en dochter - Jane en Emir - een menu bereiden met opgepoetste Keltische favorieten. Ze realiseerden zich echter niet dat ze het op moesten nemen tegen de pittige concurrentie van de eigenaars van het Acapulco Mexican Restaurant, chef-kok Stacy en frontmanager Perri, die er zeker van zijn dat hun restaurant niet te kloppen is. Jarron en Artur van het Spaanse restaurant 2 Taps geloven dat hun frisse aanpak tot succes zal leiden en maken het deelnemersveld compleet.

  27. Live

    In de eerste aflevering van Mounirs Marokko begint Mounir zijn reis in de haven van Tanger, waar hij geniet van een Marokkaans ontbijt en een authentieke vismarkt bezoekt.

  28. Live

    In de tweede aflevering van Mounirs Marokko blijft Mounir in Tanger, waar hij inkopen doet in de Medina en geniet van Marokkaanse streetfood.

  29. Live

    Vandaag maken Chloë en Rudolph Chloë’s limonadecupcakes en ze maken Tekst-cupcakes.

  30. Live

    Miljuschka maakt vandaag het deeg voor een knapperige cake, oftwel een galette. Ze maakt er eentje met bieten en eentje met appel.

  31. Live
    De Brigade

    In deze aflevering van De Brigade koken Jet en Hugo zelfgemaakte pasta met witlof en venkelworst.

  32. Live
    Mary Berry Makes It Easy

    Mary helpt presentatrice Lorraine Kelly en haar dochter. Lorraine leert een Thaise roerbakschotel met rundvlees en simpele zeebrasem met zeekraal maken. Mary deelt ook haar appel-perentaart.

  33. Live

    In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.

  34. Live

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  35. Live
    Dagelijkse Kost

    Dit is een cheesecake zoals je hem nog niet vaak geproefd hebt. Met een laag krokante koekjes als bodem, een dun laagje zelfgemaakte marsepein en afgewerkt met zoete, Italiaanse kersen. Wat een dessert!

  36. Live
    De Brigade

    In deze aflevering van De Brigade koken Jet en Hugo zelfgemaakte pasta met witlof en venkelworst.

  37. Live
    Selena + Chef

    Internetsensatie, auteur en restauranteigenaar Matty Matheson helpt Selena met een zalige maaltijd van Miami-style ribs en hello dolly bars a la mode als dessert, onder het genot van muziek.

  38. Live

    Eveline maakt vandaag Dandan noodles en ze maakt Gyoza; oftewel Japanse dumplings.

  39. Live

    In de eerste aflevering van Mounirs Marokko begint Mounir zijn reis in de haven van Tanger, waar hij geniet van een Marokkaans ontbijt en een authentieke vismarkt bezoekt.

  40. Live

    In de tweede aflevering van Mounirs Marokko blijft Mounir in Tanger, waar hij inkopen doet in de Medina en geniet van Marokkaanse streetfood.

  41. Live

    Vandaag maken Chloë en Rudolph Chloë’s limonadecupcakes en ze maken Tekst-cupcakes.

  42. Live

    Miljuschka maakt vandaag het deeg voor een knapperige cake, oftwel een galette. Ze maakt er eentje met bieten en eentje met appel.

  43. Live
    The F Word

    Chef-kok Ramsay leert dim sum maken in een Chinees restaurant. Comédienne Jo Brand maakt een groentecurry. En zangeres Mica Paris kookt met haar familie.

  44. Live
    Great British Menu

    Bestsellerauteur Anthony Horowitz helpt de winnaar te kiezen voor het hoofdgerecht en een Harry Potter-acteur gaat de keuken in om een echt Zweinsteins feestmaal te proeven.

  45. Live
    Come Dine with Me: The Professionals

    Vandaag zijn we in Belfast en de aftrap van de wedstrijd wordt gegeven door het traditionele Ierse restaurant Holohan's Pantry, een familiezaak waar moeder en dochter - Jane en Emir - een menu bereiden met opgepoetste Keltische favorieten. Ze realiseerden zich echter niet dat ze het op moesten nemen tegen de pittige concurrentie van de eigenaars van het Acapulco Mexican Restaurant, chef-kok Stacy en frontmanager Perri, die er zeker van zijn dat hun restaurant niet te kloppen is. Jarron en Artur van het Spaanse restaurant 2 Taps geloven dat hun frisse aanpak tot succes zal leiden en maken het deelnemersveld compleet.

  46. Live

    In de eerste aflevering van Mounirs Marokko begint Mounir zijn reis in de haven van Tanger, waar hij geniet van een Marokkaans ontbijt en een authentieke vismarkt bezoekt.

  47. Live

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

Onze online programma's

TV Aanbieders

  • Caiway
    24
  • Canal Digitaal
    64
  • KPN
    24
  • Ziggo
    24

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.