Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!
Nu & straks op TV
-
LiveRudolph's Bakery
Rudolph maakt vandaag een luchtige muscovadotaart. En hij maakt kruidkoekjes met honingglazuur.
-
LiveEveryday Gourmet Sweet Edition
Leer hoe je allerlei taarten maakt van experts. Anna Polyviou maakt regenboog-cupcakes, Kirsten Tibballs deelt haar geheim voor een aardbeien-shortcake en Warren Mendes maakt cheesecake.
-
LiveMary Makes It Easy
Mary bakt met kool uit 'n zakje Japanse pannenkoeken en maakt coq au vin met een kant-en-klare gebraden kip. Voor het weekend maakt ze een ovenschotel van pompoen en boerenkool en een Franse uiendip.
-
LiveLekker Snel!
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Krokante fish pie.
-
LiveLoïc, Zot van Koken
Tomaat is de meest gegeten groente ter wereld. Loïc is er ook zot van en ontwikkelde daarom dit gerecht, een 'ode aan de tomaat'.
-
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Zalm curry wok.
-
LiveKarsu's Turkse Keuken
Het volgende recept dat Karsu gaat maken, heeft ze van Feride Tosun. En natuurlijk is daarom Feride aanwezig om haar te helpen met de bereiding van lamsschenkel met Firikli.
-
Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Karsu te gast en haar guilty pleasure is een mokka taart.
-
Jamie maakt chili con carne-gehaktballen, kiplekkere kip, krokante noedels en een salade van watermeloen en radijs.
-
LiveMorimoto's Sushi Master 2
De vier overgebleven koks moeten van chef-kok Morimoto een dessert maken dat bij een bepaalde theesoort past en een gerecht creëren dat past bij een van de landen waar de kok een restaurant heeft.
-
LiveGreat British Menu
De drie koks zijn halverwege de wedstrijd en de druk wordt steeds groter. Eén kok verlaat de competitie onverwacht en Richard en Susan vragen de geëlimineerde kok om terug te komen.
-
LiveCome Dine with Me: The Professionals
In Swansea zijn chefkok Calum en directeur Lucy van de Secret Bar and Kitchen. Ze willen indruk maken op gasten Nick en Rich van The Plough and Harrow en Stuart en Marius van The Mine.
-
LiveTaste of Australia with Hayden Quinn
Hayden leert dingen over de sardinevisserij en kookt sardientjes voor sardinevissers bij Port Lincoln, duikt met zeeleeuwen bij Baird Bay, vist op het strand en gaat op oestertoer bij Coffin Bay.
-
LiveTaste of Australia with Hayden Quinn
Hayden gaat naar een imker op Kangaroo Island en haalt vijgen bij een kwekerij om mee te koken. Dan zwemt hij met dolfijnen en bereidt een gerecht met vijgen en honing bij een wijnboerderij.
-
LiveKarsu's Turkse Keuken
Het volgende recept dat Karsu gaat maken, heeft ze van Feride Tosun. En natuurlijk is daarom Feride aanwezig om haar te helpen met de bereiding van lamsschenkel met Firikli.
-
Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Karsu te gast en haar guilty pleasure is een mokka taart.
-
LiveMorimoto's Sushi Master 2
De vier overgebleven koks moeten van chef-kok Morimoto een dessert maken dat bij een bepaalde theesoort past en een gerecht creëren dat past bij een van de landen waar de kok een restaurant heeft.
-
LiveGreat British Menu
De drie koks zijn halverwege de wedstrijd en de druk wordt steeds groter. Eén kok verlaat de competitie onverwacht en Richard en Susan vragen de geëlimineerde kok om terug te komen.
-
LiveCome Dine with Me: The Professionals
In Swansea zijn chefkok Calum en directeur Lucy van de Secret Bar and Kitchen. Ze willen indruk maken op gasten Nick en Rich van The Plough and Harrow en Stuart en Marius van The Mine.
-
LiveTaste of Australia with Hayden Quinn
Hayden leert dingen over de sardinevisserij en kookt sardientjes voor sardinevissers bij Port Lincoln, duikt met zeeleeuwen bij Baird Bay, vist op het strand en gaat op oestertoer bij Coffin Bay.
-
LiveTaste of Australia with Hayden Quinn
Hayden gaat naar een imker op Kangaroo Island en haalt vijgen bij een kwekerij om mee te koken. Dan zwemt hij met dolfijnen en bereidt een gerecht met vijgen en honing bij een wijnboerderij.
-
LiveRudolph's Bakery
Rudolph maakt vandaag een luchtige muscovadotaart. En hij maakt kruidkoekjes met honingglazuur.
-
LiveEveryday Gourmet Sweet Edition
Leer hoe je allerlei taarten maakt van experts. Anna Polyviou maakt regenboog-cupcakes, Kirsten Tibballs deelt haar geheim voor een aardbeien-shortcake en Warren Mendes maakt cheesecake.
-
LiveMary Makes It Easy
Mary bakt met kool uit 'n zakje Japanse pannenkoeken en maakt coq au vin met een kant-en-klare gebraden kip. Voor het weekend maakt ze een ovenschotel van pompoen en boerenkool en een Franse uiendip.
-
LiveLekker Snel!
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Krokante fish pie.
-
LiveLoïc, Zot van Koken
Tomaat is de meest gegeten groente ter wereld. Loïc is er ook zot van en ontwikkelde daarom dit gerecht, een 'ode aan de tomaat'.
-
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Hoisin witlof wok.
-
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Zalm curry wok.
-
LiveMary Makes It Easy
Mary bakt met kool uit 'n zakje Japanse pannenkoeken en maakt coq au vin met een kant-en-klare gebraden kip. Voor het weekend maakt ze een ovenschotel van pompoen en boerenkool en een Franse uiendip.
-
Jamie maakt chili con carne-gehaktballen, kiplekkere kip, krokante noedels en een salade van watermeloen en radijs.
-
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
LiveLekker Snel!
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Krokante fish pie.
-
LiveLoïc, Zot van Koken
Tomaat is de meest gegeten groente ter wereld. Loïc is er ook zot van en ontwikkelde daarom dit gerecht, een 'ode aan de tomaat'.
-
LiveKarsu's Turkse Keuken
Vandaag maakt Karsu, Eksi Asim, dat is een tomatensoep met ballen. Een oer-Hollandse klassieker maar dan met een Turkse Twist! Het beste van twee werelden. En ook nog eens heel gezond.
-
Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Vjeze Fur te gast en zijn guilty pleasure is varkensknietjes.
-
Vandaag maakt Jamie een flitsende visstoofpot met saffraan en knoflookbrood, dichtgeschroeide Aziatische biefstuk en een noedel-gembersalade.
-
LiveEva Longoria: Searching for Spain
Catalonië is al eeuwen een centrum voor handel en creativiteit en staat bekend om diens keuken, met gedurfde kooktechnieken, drank, kunst en architectuur. Eva gaat op verkenning.
-
LiveTucci in Italy
Stanly verkent de ambachtelijke keuken van Toscane en probeert een bijzonder ontbijtgerecht in Florence, ontmoet Toscaanse cowboys op een ranch en geniet van een feestmaal in Siena's beroemde Palio.
-
LiveJimmy's Taste of Florida
Jimmy vervolgt zijn reis door centraal-Florida en zet de grill aan bij een historisch BBQ- restaurant en helpt een manager vee bij elkaar te drijven op Westgate River Ranch.
-
LiveAndy and Ben Eat the World
Andy en Ben komen voor het eerst in Mexico aan. Ze duiken in de historische markten van Mexico-Stad. Daarna gaan ze naar het traditionele dorpje Puebla waar ze alles leren over Mexicaanse smaken.
-
LiveAndy and Ben Eat the World
Na de drukte van Mexico-Stad, Puebla en Oaxaca, gaan Andy en Ben een stapje verder en gaan naar een van de beroemdste kustgebieden van Mexico en het pittoreske stadje Puerto Escondido. Hier gaan ze offshore op zoek naar Mahi Mahi (Dolphin Fish) en wat volgt is de visreis van hun leven. Als je denkt dat je een goede dag hebt gehad met vissen, denk dan nog eens goed na. Andy sleept een zeilvis van twee meter de boot in.
-
LiveKarsu's Turkse Keuken
Vandaag maakt Karsu, Eksi Asim, dat is een tomatensoep met ballen. Een oer-Hollandse klassieker maar dan met een Turkse Twist! Het beste van twee werelden. En ook nog eens heel gezond.
-
Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Vjeze Fur te gast en zijn guilty pleasure is varkensknietjes.
-
LiveEva Longoria: Searching for Spain
Catalonië is al eeuwen een centrum voor handel en creativiteit en staat bekend om diens keuken, met gedurfde kooktechnieken, drank, kunst en architectuur. Eva gaat op verkenning.
Onze online programma's
TV Aanbieders
-
Caiway24
-
Canal Digitaal64
-
KPN24
-
Ziggo24