Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!
Nu & straks op TV
-
LiveLoïc Tussen 2 Vuren
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken.
-
LiveMiljuschka Masterclass Kerst Editie
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
LiveMary Berry's Fantastic Feasts
Marry Berry weet wel hoe je een feestmaal bereidt. Ze leert drie beginners, neven en nicht James, Jack en Leah, hoe ze een spectaculair verrassingsmaal maken voor hun moeder en de hele familie voor de feestdagen.
-
LiveNext Level Baker
Eerst brengen de bakkers de feesthitte naar een hoger niveau met een overheerlijk gembergebak. Daarna is het tijd voor een feestelijke smaakexplosie, waarbij de overgebleven deelnemers bakken met tropisch fruit van over de hele wereld.
-
LiveJamie's Easy Christmas Countdown
Jamie is terug voor de kerst, en dit jaar wordt het beter dan ooit. We beginnen bij het begin, met een goede planning, zodat alles soepel verloopt en je meer tijd hebt voor je dierbaren.
-
LiveGordon Ramsay: Uncharted 3
Gordon hoort in Puerto Rico hoe de verwoestende orkaan Maria de bewoners dwong om zelf eten te verbouwen. Gordon gaat speervissen, bezoekt een organische koffieplantage en zoekt naar rivierkreeftjes.
-
LiveAinsley's Festive Flavours 2024
Ainsley serveert sensationele kerstgerechten voor de hele familie, zoals Koreaanse kalkoenburgers met geroosterde aardappelen en sesam, een groententaart en kruidige chocolademousse.
-
LiveJamie Cooks Christmas
Jamie Oliver laat zien in deze kerstspecial zien hoe je een feestelijk menu maakt en heerlijke kerstrecepten kunt bereiden, zodat jij op de dag zelf zonder stress aan het diner kan beginnen.
-
LiveRemarkable Places to Eat
Chef Nadiya Hussain laat Fred de culinaire bezienswaardigheden van Yorkshire zien, waaronder een klein restaurant dat zelfgemaakte samosa's serveert, Nadiya’s favoriete Indiase hapje.
-
Live
Maak jij tijdens de feestdagen ook optimaal gebruik van het gourmetstel? Rudolph heeft een aantal heerlijke recepten die ieder pannetje omtovert tot een gerecht. Hij maakt o.a. aardappelrösti’s, persillade voor vlees en vis en dillepannenkoekjes met gerookte zalm.
-
Live
Lekker borrelen onder de Kerstboom. Rudolph geeft je tips om je eigen kaasplank samen te stellen en hij maakt Franse kaas-soesjes en Creamcheese balls.
-
Live
In deze aflevering geeft Rudolph je tips voor de decoratie en snelle bereidingen met ingrediënten die je meestal wel in huis hebt. Hij maakt een hartige krans met zoete appeltjes, een snelle Kerstmis-saus, sla-Kerstboompjes en zalmrolletjes.
-
Live
Samen zijn met familie en genieten van een uitgebreid diner. Dat is voor Rudolph hét ultieme kerstgevoel. Nog leuker vindt hij het om ook met elkaar in de keuken te staan. Daarom bakt hij in deze aflevering, samen met zijn kinderen Doris en Ralph, dit fantastische koekhuisje.
-
Live
Een heerlijk kerstdiner begint met goede ingrediënten. Het inkopen hiervan is voor Rudolph ook al onderdeel van de kerstpret. In deze aflevering heeft hij de luxe dat zijn goede vriend en slager Jean-Maurice het vlees komt brengen waar hij een echte kerstklassieker mee gaat maken: Pork Wellington.
-
Live
Op het kerstmenu van Rudolph mag ook zeker een heerlijk gerecht met vis niet ontbreken. In deze aflevering niet 1, niet 2 maar 3 lekkere visrecepten. En Rudolph kookt niet alleen. Vis-expert Bart van Olphen doet gezellig met hem mee.
-
LiveMary's Kitchen Crush
Geroosterd varkensvlees en aardappelen met Parmezaanse kaas staan op het menu als Mary een feestmaaltijd bereidt door kliekjes van de feestdagen te gebruiken voor haar favoriete neven en nichten.
-
LiveSnel met Miljuschka Kerst
Altijd lekker in de winter is pompoensoep en speciaal voor Kerst Miljuschka er iets bijzonders van. Ze maakt Kurkuma-pompoensoep met kokosmelk schuim en crispy salie. Als hoofdgerecht maakt ze een bieten gravad lax met gin en korianderzaad.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
LiveX-Masterclasses with Hans van Wolde 1
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Vichyssoisse.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pittige vega wok 2.
-
LiveSnel met Miljuschka Kerst
Bij een Kerstdiner staat er vaak een gebraden kalkoen op tafel. Miljuschka komt met een makkelijke variant met onder andere aardappels, tijm, rozemarijn, pastinaak en port. En als toetje maakt Miljuschka Eton mess met clementine, granaatappel en cointreau.
-
LiveMiljuschka Masterclass Kerst Editie
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
LiveLekker Snel
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Jet laat zien hoe je de lekkerste ontbijt lunch of brunch gerechten maakt mét left over feeststol. Zoals broodpudding met stukjes appel en suiker en feeststol-wentelteefjes; lekker, duurzaam en ontzettend snel op tafel.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
LiveDagelijkse Kost
Een lichtpikante pasta met reepjes gebakken zeekat, meer moet het soms niet zijn. Of toch? Jeroen werkt af met een originele versie van de bekende gremolata: een simpele smaakmaker op basis van citroen, peterselie en look, en in dit geval ook wat fijngesneden olijven.
-
LiveX-Masterclasses with Hans van Wolde 1
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Brioche.
-
LiveMary's Kitchen Crush
Mary voert haar gasten mee naar het oude Hollywood met retro-krabkoekjes en fondue tijdens haar jaarlijkse awards-party.
-
LiveLoïc Tussen 2 Vuren
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken.
-
LiveMalaysia Gourmet with Justine Schofield
Justine ontdekt bijzondere theepraktijken, de wereld van bijen en honing in Sabah en zalige, traditionele visgerechten van plaatselijke koks. Dan bereidt ze lobak en nasi dagang.
-
LiveMalaysia Gourmet with Justine Schofield
Justine besteedt aandacht aan de mooie natuur en zalige keuken van Maleisië. Ze maakt een fruitsalade en organiseert een visbarbecue alvorens onde-onde te maken, een heerlijke, Maleisische lekkernij.
-
LiveLekker Snel!
Steak tartaar + tomaat tartaar: een Lekker Feestelijk voorgerechtje voor zowel vleeseters als vegetariërs, in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Live
Na een uitgebreid Kerstmaal hou je meestal nog veel over. Maar wat kun je doen met de restjes? Rudolph geeft je ideeën waarin op een leuke manier de restjes van Kerst gebruikt kunnen worden. Hij maakt een Kerst ragout en stoofpeertjes crumble.
-
Live
Rudolph zal Rudolph niet zijn als hij niet ook iets lekkers bakt tijdens de feestdagen. En omdat hij samen bakken nét iets leuker vindt, heeft hij 24Kitchen-collega Danny Janssen uitgenodigd. Danny gaat voor een chocolade-kersttulband. En Rudolph? Die maakt een over-de-top kerstbrood. Dat wordt smullen!
-
LiveAinsley's Festive Flavours 2024
Ainsley serveert sensationele kerstgerechten voor de hele familie, zoals Koreaanse kalkoenburgers met geroosterde aardappelen en sesam, een groententaart en kruidige chocolademousse.
-
LiveGordon Ramsay: Uncharted 3
Gordon hoort in Puerto Rico hoe de verwoestende orkaan Maria de bewoners dwong om zelf eten te verbouwen. Gordon gaat speervissen, bezoekt een organische koffieplantage en zoekt naar rivierkreeftjes.
-
LiveJamie Cooks Christmas
Jamie Oliver laat zien in deze kerstspecial zien hoe je een feestelijk menu maakt en heerlijke kerstrecepten kunt bereiden, zodat jij op de dag zelf zonder stress aan het diner kan beginnen.
-
LiveLekker Snel!
Steak tartaar + tomaat tartaar: een Lekker Feestelijk voorgerechtje voor zowel vleeseters als vegetariërs, in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
LiveX-Masterclasses with Hans van Wolde 1
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Wagyu.
-
LiveMiljuschka Masterclass Kerst Editie
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
LiveIn the Spirit with Lindsay & Curtis
Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.
-
LiveGino's Italy: Secrets of the South
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
LiveMiljuschka Masterclass Kerst Editie
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
LiveIn the Spirit with Lindsay & Curtis
Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.
-
LiveSOS Piet XL
Nancy, bekend als het snijwonder van Kaprijke, heeft haar gamba's graag sappig en heet. In haar eentje is dat nog niet gelukt, maar als Piet haar komt helpen, lukt het misschien toch om er een heerlijk recept van te maken. Sergio eet dan weer liever mosselen, maar zijn looksaus smaakt naar niets. Gelukkig is Piet er met extra grote mosselen om zijn gerecht te perfectioneren.
-
LiveFood Trail: South Africa
Warren verkent de Boschendal Wine Estate is in de Franschhoek-vallei. Hij rijdt met een tram door de wijngaarden, en hij maakt heerlijke lamsschenkel en jam met wijn voor bij scones.
-
LiveFood Trail: South Africa
Warren bezoekt de wijnboerderij Newton Johnson in de stad Hermanus, en combineert hun populairste drank met eten uit hun restaurant. Dan gaat hij foerageren met een kok met Michelin-sterren.
-
LiveEva Longoria: Searching for Spain
De gastronomie van Madrid werd ooit gedomineerd door de Franse keuken, maar staat nu op eigen benen. Eva begint haar culinaire reis bij één van Madrids oudste restaurants, Lhardy.
-
LiveRemarkable Places to Eat
Chris Bavin neemt Fred mee naar New Forest om te zien hoe lokale restaurants verse producten gebruiken om gerechten van topkwaliteit te maken, zoals pannage-varkensvlees, gerookte beekforel-paté en varkenspastei.
-
LiveGino's Italy: Secrets of the South
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
LiveMiljuschka Masterclass Kerst Editie
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
LiveIn the Spirit with Lindsay & Curtis
Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.
Onze online programma's
TV Aanbieders
-
Caiway24 -
Canal Digitaal64 -
KPN24 -
Ziggo24