De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!

Nu & straks op TV

  1. Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)

    Rachel Khoo verkent de eetcultuur van Stockholm voordat ze een Zweeds geïnspireerde aardappeltaart met gerookte worst en garnalensalade maakt.

  2. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Vandaag staat bij Hidde de cake in de hoofdrol. Hij maakt de klassieke versie en een kaneelcake die gevuld is met bramengelei!

  3. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 16

    Een Edeneesje is heerlijk luchtig hazelnoot-schuimgebak met daartussen laagjes mokkacrème. Rudolph maakt samen met Jerry deze lekkernij. Edeneesjes passen bij de nuchterheid van de mensen in deze omgeving van Gelderland. Geen overdreven luxe patisserie, gewoon lekker.

  4. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Deze week stonden 4 gepassioneerde thuiskoks tegenover de keukenbrigade van het klassieke Franse restaurant Bistro Neuf. Aan de jury de zware taak om elke dag iemand weg te sturen en vandaag blikken we terug op de week én mag de finalist samen met Chef– kok Pascal in zijn keuken staan.

  5. BBQStreet (nu op tv)
    Seizoen 4
    | Aflevering 5

    Een absolute Italiaanse bbq klassieker is bistecca fiorentina. Ralph laat zien hoe je dit heerlijke gerecht heel makkelijk zelf kunt maken. Voorzien van een lekker extraatje: Een auberginetaartje! En Harm Jan maakt een bijzonder broodje met pulled chicken overgoten met een frisse rabarber-bbq saus.

  6. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Aardappeltortilla met paprikas.

  7. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Baskische kaastaart.

  8. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 113

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  9. Hairy Bikers Go Local (nu op tv)

    Dave en Si zetten hun avontuur voort in Glasgow, waar ze op zoek gaan naar nieuwe ingrediënten voor op het menu van een Schots-Maleisisch fusion-restaurant.

  10. Michel Roux's French Country Cooking: Provence Masterclass (nu op tv)

    Chef-kok Michel Roux reist naar Zuid-Frankrijk om het heerlijke leven te delen dat hij daar leidt als hij op vakantie is. Het is een culinaire reis met prachtige beelden door het zuiden van Frankrijk.

  11. Hairy Bikers Go West (nu op tv)

    Voor hun volgende avontuur gaan Dave en Si naar Merseyside. Deze regio staat bekend om zijn muziek en cultuur, en daar hoort eten natuurlijk bij.

  12. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Cocotte van ei en hamstoemp.

  13. My Market Kitchen (nu op tv)

    In Melbourne bereidt Laura samen met chef-kok Masa een Japans currygerecht. Matt bakt een populair Italiaans dessert: torta caprese. En Mike en Catherine maken bloemkoolsteaks met bloemkoolpuree.

  14. My Market Kitchen (nu op tv)

    Mike maakt samen met Sofia Levin haar munt-erwtenfalafel met tahinyoghurtsaus. Matt bakt een Baskische cheesecake. En Laura deelt haar tips om de juiste pasta met de juiste saus te combineren.

  15. My Market Kitchen (nu op tv)

    In Noosa maakt Matt een sensationele ovenschotel met gnocchi. Mike bakt een zoete en gezonde lekkernij met banaan, bessen en havermout. En Tobie en Adam maken zalige kamschelpen met beurre noisette.

  16. My Market Kitchen (nu op tv)

    In Noosa maakt Matt samen met Dylan Campbell sashimi van zwaardvis. In Prahran maakt Mike kipvleugels met ingrediënten van de plaatselijke markt. En Laura deelt haar recept voor taramosalata.

  17. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Het thema van deze week in The Chefs’ Line Nederland is de Franse keuken en in deze eerste aflevering krijgen Bo, René, Dolores, Coco en leerling kok Enrico van Bistrot Neuf de opdracht een steak tartare te bereiden. De meerderheid houdt het klassieke recept aan, maar Bo maakt een vegetarische variant van rode biet. Wordt haar lef beloond of toch niet? Wat vind de jury ervan?

  18. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Cocotte van ei en hamstoemp.

  19. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Souvlaki.

  20. BBQStreet (nu op tv)
    Seizoen 4
    | Aflevering 1

    In deze aflevering van BBQSTREET combineert Jord heerlijk Italiaanse smaken op de grill. Gerookte varkenswangen met een fris-romige polenta. Het geheim in dit recept? Nduja. Een pittige smaakmaker die je vanaf nu zeker vaker gaat gebruiken. En Ralph gaat aan de slag met zalm. Een verdraaid lekker visje gaat dat worden. Maken!

  21. My Market Kitchen (nu op tv)

    In Noosa bereidt Matt een vers gestoofde lamsschouder en Laura deelt een handige truc voor het slijpen van messen. Bij de Rochford Winery werken Tobie Puttock en Adam Walls samen om smakelijke BBQ-kip met mascarpone te bereiden, gecombineerd met geselecteerde wijnen uit de regio Mornington Peninsula.

  22. Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 17

    Jamie bereidt een chowder van gerookte schelvis en maïs met tijgergarnalen, een regenboogsalade en een slushie van frambozen en vlierbloesem.

  23. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 40

    Rudolph maakt vandaag een Quiche op zijn Hawaiiaans en hij maakt een Monkeybread.

  24. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Is het een poffertje? Een koekje? Of een cakeje? Wat deze Portugeesjes wel zijn? Erg lekker en eigenlijk heel simpel om te maken. Bakker Jan bakt bij de molen samen met Rudolph deze overheerlijke Overijsselse specialiteit.

  25. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    De Franse keuken staat nog steeds centraal in deze aflevering van The Chefs’ Line Nederland. De overgebleven drie thuiskoks Bo, René en Coco én chef de partie Tom van Bistrot Neuf in Amsterdam, krijgen de opdracht een Tarte tatin te bereiden. Dat kan op klassieke wijze met appeltjes, maar je kunt de Tartin ook een tropisch tintje geven als je durft..

  26. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Lasagne verde.

  27. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Steak Sambal met noedels.

  28. BBQStreet (nu op tv)
    Seizoen 4
    | Aflevering 2

    Asperges zijn zo al lekker maar leg ze eens op de barbecue, dan weet je niet wat je proeft! Harm Jan grilt er een kalfs t-bone bij en maakt het extra smakelijk met een vleugje salieboter. En Jord maakt een spies van zwaardvis, gegrilde maissalade en een salsa verde. Een heerlijke Mexicaanse fiesta van de barbecue.

  29. My Market Kitchen (nu op tv)

    Op de Prahran Market geeft Mike een nieuwe draai aan het maken van Potato & Rosemary Waffles. Laura en Chef Karen Chan maken Vietnamese pannenkoeken (Banh Xeo). Terug op de Noosa Heads Market eindigt Matt met Spicy Peanut Relish.

  30. Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    Jamie laat je zien hoe je een cassoulet met worst maakt, met een warme broccolisalade en een bessen-custardtaart, binnen een half uur.

  31. Rachel Khoo's Chocolate (nu op tv)

    Rachel verkent de veelzijdigheid van chocolade. Ze gebruikt hem in een hartige polpette penne, en in Stockholm leert ze alles over het combineren van drank met chocolade.

  32. Gordon Ramsay: Uncharted 3 (nu op tv)

    Chef-kok Ramsay trotseert enorme golven, vist midden in de oceaan en bewerkt het platteland om de ruige eenvoud van de Portugese keuken te onderzoeken en ontdekken.

  33. Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)

    Shirma is voor de BBQ op zoek naar een lekkere drank en dus gaat ze naar Cadushy Distillery, voor de bekende'Cadushy of Bonaire' likeur. Basis voor deze likeur is de cactus. En voor verse vis gaat Shirma naar Fisherman Jan, waar ze een prachtige tonijn kiest. Op Te Amo beach wordt er een bbq gehouden om de reis feestelijk af te sluiten.

  34. Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)

    De presentator verkent de High Desert van Californië met rocker Josh Homme van Queens of the Stone Age.

  35. Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)

    De overgebleven zes deelnemers worden in teams verdeeld voor een uitdaging in de tv-wereld: ze moeten producten live verkopen. Met gastjurylid Alberti Popaj.

  36. Jamie and Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Jamie Oliver en zijn goede vriend Jimmy Doherty bereiden zich voor op de opening van The Food Fight Club, een nieuw eetcafé in Essex.

  37. Jamie Oliver: Cooking For Less (nu op tv)

    Nu het leven steeds duurder wordt, heeft Jamie Oliver weer geweldige ideeën voor heerlijke en gezinsvriendelijke gerechten met hoogwaardige ingrediënten die op een duurzame manier kunnen worden bereid. Zo kun je gebruik maken van een magnetron om een curry te bereiden, een pizza bakken in een pan in plaats van een oven en meerdere maaltijden in een keer bereiden. Op deze manier bespaar je tijd en geld, maar doe je zeker nooit onder voor smaak!

  38. Jamie Cooks Italy (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Jamie wil z'n liefde voor Italië delen met z'n beste en zeer toegankelijke recepten voor spaghetti carbonara, kip, gevulde focaccia, schotels met risotto en bloemkool en limoncello-tiramisu.

  39. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    In deze aflevering van The Chefs’ Line Nederland krijgen de overgebleven twee thuiskoks Bo en René én souschef Rutger van Bistrot Neuf in Amsterdam, de opdracht een Bouillabaisse te bereiden. Deze klassieker mag niet ontbreken in deze week met de Franse keuken als thema. Een spannende dag, want welke thuiskok blijft als laatste over tegenover de professional…? Aan de jury de uitdagende taak om dat weer te beslissen..

  40. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Cheeseburger en wortelstoemp.

  41. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Vispapillotte met couscous.

  42. Great British Menu (nu op tv)

    Emily’s gerecht is geïnspireerd op David Bowie en Britse culinaire helden. Ze gebruikt Cornish eendenvlees van een lokale verkoper.

  43. Ramsay's Best Restaurant (nu op tv)

    Na een selectie uit 12.000 nominaties presenteert Gordon vanavond zijn twee beste Italiaanse restaurants. Het beste van Sicilië neemt het op tegen de jongste sterrenchefs van het VK.

  44. Ainsley's Fantastic Flavours 2 (nu op tv)

    De culinaire reis van vandaag brengt Ainsley naar Noord -Afrika, geïnspireerd door de herinnering aan bruisende souks en kruiden die de zintuigen prikkelen. Zijn eerste gerecht is een klassieker - een tagine met lam,sinaasappel en pruimen. Vervolgens gaat Shivi Ramoutar Jamal ontmoeten om te leren hoe je een traditioneel Algerijns gerecht kunt maken. Ainsley wordt in zijn keuken vergezeld door Rav Wilding, die een heerlijk visgerecht maakt met een aantal geweldige kruiden.

  45. Ainsley's Good Mood Food (nu op tv)

    Ainsley verkent de wondere wereld van het ei. Hij begint met een zalig ontbijtgerecht met nduja en boerenkool voor een pittig begin van de dag.

Onze online programma's

TV Aanbieders

  • Caiway
    24
  • Canal Digitaal
    64
  • KPN
    24
  • Ziggo
    24