Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!
Nu & straks op TV
-
LiveLate Nite Eats
Chef Jordan Andino gaat naar Canada's oostkust om het nachtleven in Halifax, Nova Scotia, te bekijken. Hij begint bij The Watch That Ends the Night voor de beste tosti's.
-
LiveLate Nite Eats
Jordan onderzoekt het nachtelijke restaurantleven in Orlando, Florida, en begint met zalig Colombiaans eten. Dan gaat hij naar Dixie Dharma voor zuidelijk eten met een vegetarische twist.
-
Live
Lekker borrelen onder de Kerstboom. Rudolph geeft je tips om je eigen kaasplank samen te stellen en hij maakt Franse kaas-soesjes en Creamcheese balls.
-
Live
Een heerlijk kerstdiner begint met goede ingrediƫnten. Het inkopen hiervan is voor Rudolph ook al onderdeel van de kerstpret. In deze aflevering heeft hij de luxe dat zijn goede vriend en slager Jean-Maurice het vlees komt brengen waar hij een echte kerstklassieker mee gaat maken: Pork Wellington.
-
LiveSnel met Miljuschka Kerst
Vandaag maakt Miljuschka een voorgerecht die ook lekker is voor bij de borrelplank, ze maakt rode kool terrine met biet en geitenkaas. Als hoofdgerecht maakt ze geroosterde kip met kaneel, sinaasappel en rozemarijn.
-
LiveDagelijkse Kost
Dit gerecht met gemarineerde kip en gebakken champignons is het bewijs dat het ook heel snel kan gaan bij Dagelijkse kost. Er zit bovendien een leuke twist in dankzij het Japans omeletje. Het vergt een beetje oefening, maar dat ben je meteen vergeten als je het proeft!
-
LiveX-Masterclasses with Hans van Wolde 1
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: kaasfondue met Hollandse kazen.
-
LiveMiljuschka Masterclass Kerst Editie
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
LiveMary's Kitchen Crush
Mary maakt een verrukkelijke ratatouille voor haar vriendin Kallie, terwijl ze kletsen over goede doelen.
-
LiveLoĆÆc Tussen 2 Vuren
In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Dominique Van Malder.
-
LiveMiljuschka Masterclass Kerst Editie
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Gewokte mosselen.
-
LiveFood Trail: South Africa
Warren reist langs de prachtige, wilde Garden Route in Zuid-Afrika en zwemt met zeehonden in Plettenberg Bay en bereidt een Zuid-Afrikaanse curry & dessert en opent oesters met een lokale legende.
-
LiveFood Trail: South Africa
Warren is in Kaapstad en alles draait om de bijzonder kookstijl 'Cape Malay'. Hij eet lamsvlees, bereidt een chicken curry en samosa's met uitzicht op de bergen en doet een unieke āJazz Safariā.
-
LiveCross Country Cake Off
De voorrondes worden afgesloten in het oosten met de laatste acht taartenbakkers. Vier van hen mogen hun mooiste cadeau namaken voor de jury.
-
LiveJames Martin's Spanish Adventure
James gaat naar Santiago de Compostella waar hij pelgrims ontmoet, naar de markt gaat en Tarte de Santiago proeft. Hij bereidt een stoofpot met zeevruchten, T-bone, empanadas en rijst met mosselen.
-
LiveGordon Ramsay's Food Stars
De beste vier ondernemers moeten bewijzen dat zij een plekje in de finale verdienen. Ze moeten samen hun gerecht zien te verwerken in een circusoptreden. Met gastjurylid Wayne Newton.
-
LiveJamie's Eat Yourself Healthy
Jamie maakt voedzame witvis met bladerdeed en tomaten-orzo, een zalige en frisse groene pasta en een eenvoudige garnalencurry. We bekijken de voordelen van proteĆÆne en maken een gezonde carrot cake.
-
LiveJamie's Cook Ahead Christmas
Jamie deelt eenvoudige gerechten die je van te voren kunt maken en tips om tijd te besparen voor een heerlijke kerst. Of je nu een beginner of expert bent: Jamie bezorgt je zorgeloze feestdagen. Jamie's voorbereidingen zorgen voor een makkelijke bereiding van een zijdezachte kippenleverpatƩ als voorgerecht, een geniale nieuwe manier om kalkoen te bereiden, een epische Yorkshire pudding en de beste gebraden gerechten ooit, allemaal ruim van tevoren klaargemaakt voor een stressvrije kerstdag.
-
LiveJamie Oliver: Seasons
Voor de kerstmaaltijd met zijn familie maakt Jamie dit jaar een heerlijk frisse en pittige paté van gerookte forel, geserveerd met rode koolsla en een gigantische yorkshire-pudding om te delen, een spectaculaire manier om het feestmaal op eerste kerstdag te beginnen. Hij geeft de traditionele kalkoen het nakijken met zijn spetterende feestelijke porchetta, knapperige knolgroenten en de beste geroosterde aardappelen ooit. Jamie tilt spruitjes naar nieuwe hoogten in zijn vegetarische hoofdgerecht, een fantastische taart met kastanjes en spruitjes. Jamie sluit af met prachtige peren die hij een kerstmake-over geeft in een pavlova met glühwein, om een nog extra vleugje kerstsprankeling aan het menu toe te voegen.
-
LiveSnel met Miljuschka Kerst
Altijd lekker in de winter is pompoensoep en speciaal voor Kerst Miljuschka er iets bijzonders van. Ze maakt Kurkuma-pompoensoep met kokosmelk schuim en crispy salie. Als hoofdgerecht maakt ze een bieten gravad lax met gin en korianderzaad.
-
LiveDagelijkse Kost
Gevulde portobello's met stoemp van broccoli en een zachte tomatensaus met paprika. Hiermee scheer je gegarandeerd hoge toppen bij jong en oud! Echte dagelijkse kost, haalbaar voor iedereen en lekker, lekker, lekker!
-
LiveX-Masterclasses with Hans van Wolde 1
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Vichyssoisse.
-
LiveMary's Kitchen Crush
Geroosterd varkensvlees en aardappelen met Parmezaanse kaas staan op het menu als Mary een feestmaaltijd bereidt door kliekjes van de feestdagen te gebruiken voor haar favoriete neven en nichten.
-
LiveSOS Piet XL
Limke en Denise, verzorgers in een dagverblijf, willen met Kerstmis coquilles met kabeljauw serveren aan de bewoners. En Niels Albert maakt graag een kaaskroket voor de werkmannen in zijn winkel, maar die mislukken keer op keer.
-
LiveMiljuschka Masterclass Kerst Editie
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Live
In deze aflevering geeft Rudolph je tips voor de decoratie en snelle bereidingen met ingrediƫnten die je meestal wel in huis hebt. Hij maakt een hartige krans met zoete appeltjes, een snelle Kerstmis-saus, sla-Kerstboompjes en zalmrolletjes.
-
Live
Op het kerstmenu van Rudolph mag ook zeker een heerlijk gerecht met vis niet ontbreken. In deze aflevering niet 1, niet 2 maar 3 lekkere visrecepten. En Rudolph kookt niet alleen. Vis-expert Bart van Olphen doet gezellig met hem mee.
-
LiveSnel met Miljuschka Kerst
Vandaag maakt Miljuschka een voorgerecht die ook lekker is voor bij de borrelplank, ze maakt rode kool terrine met biet en geitenkaas. Als hoofdgerecht maakt ze geroosterde kip met kaneel, sinaasappel en rozemarijn.
-
LiveSnel met Miljuschka Kerst
Altijd lekker in de winter is pompoensoep en speciaal voor Kerst Miljuschka er iets bijzonders van. Ze maakt Kurkuma-pompoensoep met kokosmelk schuim en crispy salie. Als hoofdgerecht maakt ze een bieten gravad lax met gin en korianderzaad.
-
LiveX-Masterclasses with Hans van Wolde 1
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: kaasfondue met Hollandse kazen.
-
LiveLekker Snel!
Zalm wellington: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een knapperige korst in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Live
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Watermeloen wok.
-
Live
Vandaag laat Hugo in zien hoe je Zalmfilet met notenkruim maakt en voor de kinderen Gebakken peer met speculaasijs. Ook bereidt Hugo een klassieker: Gebakken kippenlevertjes met appel en spek.
-
LiveSnel met Miljuschka Kerst
Voor de visliefhebbers maakt Miljuschka vandaag zeebaars en papillotte met kaffir limoenblad en kokos. En als toetje zet ze een sneeuwbal op tafel, natuurlijk geen echte, maar een kokosijs sneeuwbal bombe.
-
LiveLekker Snel
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. En bij feestdagen horen natuurlijk nagerechten! Jet laat zien hoe je banoffee pavlova maakt, en dat is een stuk makkelijker dan je denkt zelf pavlova maken van eiwit, ze neemt je stap voor stap mee!
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Live
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
LiveDagelijkse Kost
We houden de kerstsfeer erin met deze royale broodpudding op basis van rozijnenbrood met gember, kaneel en gebakken peer. Jeroen maakt het kerstfeestje compleet door dit gebak af te werken met een coulis van veenbessen en een simpel bolletje vanille-ijs.
-
LiveX-Masterclasses with Hans van Wolde 1
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: bloedworst.
-
LiveLekker Snel!
Hertenbiefstuk met wildsaus: een Lekker Feestelijke kerstklassieker met een heerlijke saus in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
LiveMary's Kitchen Crush
Mary inspireert haar moeder om weer te gaan daten. Een zalige pompoencarbonara moet haar weer in de stemming voor de liefde brengen.
-
LiveLoĆÆc Tussen 2 Vuren
LoĆÆc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken.
-
LiveMiljuschka Masterclass Kerst Editie
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
LiveMalaysia Gourmet with Justine Schofield
Justine ontdekt bijzondere theepraktijken, de wereld van bijen en honing in Sabah en zalige, traditionele visgerechten van plaatselijke koks. Dan bereidt ze lobak en nasi dagang.
-
LiveMalaysia Gourmet with Justine Schofield
Justine besteedt aandacht aan de mooie natuur en zalige keuken van Maleisiƫ. Ze maakt een fruitsalade en organiseert een visbarbecue alvorens onde-onde te maken, een heerlijke, Maleisische lekkernij.
-
LiveDagelijkse Kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
-
Live
Na een uitgebreid Kerstmaal hou je meestal nog veel over. Maar wat kun je doen met de restjes? Rudolph geeft je ideeƫn waarin op een leuke manier de restjes van Kerst gebruikt kunnen worden. Hij maakt een Kerst ragout en stoofpeertjes crumble.
-
Live
Rudolph zal Rudolph niet zijn als hij niet ook iets lekkers bakt tijdens de feestdagen. En omdat hij samen bakken nƩt iets leuker vindt, heeft hij 24Kitchen-collega Danny Janssen uitgenodigd. Danny gaat voor een chocolade-kersttulband. En Rudolph? Die maakt een over-de-top kerstbrood. Dat wordt smullen!
-
LiveLekker Snel!
Hertenbiefstuk met wildsaus: een Lekker Feestelijke kerstklassieker met een heerlijke saus in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
LiveShirma's Caribische Smaken
Shirma ontmoet Femi en haar vriend bij farm Hofi Cas Cora. Samen gaan ze groetne oogsten voor het gerecht van vandaag. Als verrassing heeft chef Jerrel een groene papaya stoof gemaakt. Daarna brengt Shirma een bezoek aan een aloƫ vera farm en proeft ze ijs gemaakt van de plant. Met alle verzamelde groenten gaat Shirma langs bij chef Helmi en samen koken ze een heerlijk gerecht. Om de avond (en het eiland) goed af te sluiten gaat Shirma samen met haar broer naar Shelterrock Paradise.
-
LiveAinsley's Festive Flavours 2024
Ainsley serveert sensationele kerstgerechten voor de hele familie, zoals Koreaanse kalkoenburgers met geroosterde aardappelen en sesam, een groententaart en kruidige chocolademousse.
-
LiveJamie Cooks Christmas
Jamie Oliver laat zien in deze kerstspecial zien hoe je een feestelijk menu maakt en heerlijke kerstrecepten kunt bereiden, zodat jij op de dag zelf zonder stress aan het diner kan beginnen.
Onze online programma's
TV Aanbieders
-
Caiway24 -
Canal Digitaal64 -
KPN24 -
Ziggo24