De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kijk elke dag naar 24Kitchen op kanaal 24!

Nu & straks op TV

  1. Live
    Late Nite Eats

    Chef Jordan Andino gaat naar Canada's oostkust om het nachtleven in Halifax, Nova Scotia, te bekijken. Hij begint bij The Watch That Ends the Night voor de beste tosti's.

  2. Live
    Late Nite Eats

    Jordan onderzoekt het nachtelijke restaurantleven in Orlando, Florida, en begint met zalig Colombiaans eten. Dan gaat hij naar Dixie Dharma voor zuidelijk eten met een vegetarische twist.

  3. Live

    Lekker borrelen onder de Kerstboom. Rudolph geeft je tips om je eigen kaasplank samen te stellen en hij maakt Franse kaas-soesjes en Creamcheese balls.

  4. Live

    Een heerlijk kerstdiner begint met goede ingrediƫnten. Het inkopen hiervan is voor Rudolph ook al onderdeel van de kerstpret. In deze aflevering heeft hij de luxe dat zijn goede vriend en slager Jean-Maurice het vlees komt brengen waar hij een echte kerstklassieker mee gaat maken: Pork Wellington.

  5. Live
    Snel met Miljuschka Kerst

    Vandaag maakt Miljuschka een voorgerecht die ook lekker is voor bij de borrelplank, ze maakt rode kool terrine met biet en geitenkaas. Als hoofdgerecht maakt ze geroosterde kip met kaneel, sinaasappel en rozemarijn.

  6. Live
    Dagelijkse Kost

    Dit gerecht met gemarineerde kip en gebakken champignons is het bewijs dat het ook heel snel kan gaan bij Dagelijkse kost. Er zit bovendien een leuke twist in dankzij het Japans omeletje. Het vergt een beetje oefening, maar dat ben je meteen vergeten als je het proeft!

  7. Live
    X-Masterclasses with Hans van Wolde 1

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: kaasfondue met Hollandse kazen.

  8. Live
    Miljuschka Masterclass Kerst Editie

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  9. Live
    Mary's Kitchen Crush

    Mary maakt een verrukkelijke ratatouille voor haar vriendin Kallie, terwijl ze kletsen over goede doelen.

  10. Live
    LoĆÆc Tussen 2 Vuren

    In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Dominique Van Malder.

  11. Live
    Miljuschka Masterclass Kerst Editie

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  12. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Gewokte mosselen.

  13. Live
    Food Trail: South Africa

    Warren reist langs de prachtige, wilde Garden Route in Zuid-Afrika en zwemt met zeehonden in Plettenberg Bay en bereidt een Zuid-Afrikaanse curry & dessert en opent oesters met een lokale legende.

  14. Live
    Food Trail: South Africa

    Warren is in Kaapstad en alles draait om de bijzonder kookstijl 'Cape Malay'. Hij eet lamsvlees, bereidt een chicken curry en samosa's met uitzicht op de bergen en doet een unieke ā€˜Jazz Safari’.

  15. Live
    Cross Country Cake Off

    De voorrondes worden afgesloten in het oosten met de laatste acht taartenbakkers. Vier van hen mogen hun mooiste cadeau namaken voor de jury.

  16. Live
    James Martin's Spanish Adventure

    James gaat naar Santiago de Compostella waar hij pelgrims ontmoet, naar de markt gaat en Tarte de Santiago proeft. Hij bereidt een stoofpot met zeevruchten, T-bone, empanadas en rijst met mosselen.

  17. Live
    Gordon Ramsay's Food Stars

    De beste vier ondernemers moeten bewijzen dat zij een plekje in de finale verdienen. Ze moeten samen hun gerecht zien te verwerken in een circusoptreden. Met gastjurylid Wayne Newton.

  18. Live
    Jamie's Eat Yourself Healthy

    Jamie maakt voedzame witvis met bladerdeed en tomaten-orzo, een zalige en frisse groene pasta en een eenvoudige garnalencurry. We bekijken de voordelen van proteĆÆne en maken een gezonde carrot cake.

  19. Live
    Jamie's Cook Ahead Christmas

    Jamie deelt eenvoudige gerechten die je van te voren kunt maken en tips om tijd te besparen voor een heerlijke kerst. Of je nu een beginner of expert bent: Jamie bezorgt je zorgeloze feestdagen. Jamie's voorbereidingen zorgen voor een makkelijke bereiding van een zijdezachte kippenleverpatƩ als voorgerecht, een geniale nieuwe manier om kalkoen te bereiden, een epische Yorkshire pudding en de beste gebraden gerechten ooit, allemaal ruim van tevoren klaargemaakt voor een stressvrije kerstdag.

  20. Live
    Jamie Oliver: Seasons

    Voor de kerstmaaltijd met zijn familie maakt Jamie dit jaar een heerlijk frisse en pittige paté van gerookte forel, geserveerd met rode koolsla en een gigantische yorkshire-pudding om te delen, een spectaculaire manier om het feestmaal op eerste kerstdag te beginnen. Hij geeft de traditionele kalkoen het nakijken met zijn spetterende feestelijke porchetta, knapperige knolgroenten en de beste geroosterde aardappelen ooit. Jamie tilt spruitjes naar nieuwe hoogten in zijn vegetarische hoofdgerecht, een fantastische taart met kastanjes en spruitjes. Jamie sluit af met prachtige peren die hij een kerstmake-over geeft in een pavlova met glühwein, om een nog extra vleugje kerstsprankeling aan het menu toe te voegen.

  21. Live
    Snel met Miljuschka Kerst

    Altijd lekker in de winter is pompoensoep en speciaal voor Kerst Miljuschka er iets bijzonders van. Ze maakt Kurkuma-pompoensoep met kokosmelk schuim en crispy salie. Als hoofdgerecht maakt ze een bieten gravad lax met gin en korianderzaad.

  22. Live
    Dagelijkse Kost

    Gevulde portobello's met stoemp van broccoli en een zachte tomatensaus met paprika. Hiermee scheer je gegarandeerd hoge toppen bij jong en oud! Echte dagelijkse kost, haalbaar voor iedereen en lekker, lekker, lekker!

  23. Live
    X-Masterclasses with Hans van Wolde 1

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Vichyssoisse.

  24. Live
    Mary's Kitchen Crush

    Geroosterd varkensvlees en aardappelen met Parmezaanse kaas staan op het menu als Mary een feestmaaltijd bereidt door kliekjes van de feestdagen te gebruiken voor haar favoriete neven en nichten.

  25. Live
    SOS Piet XL

    Limke en Denise, verzorgers in een dagverblijf, willen met Kerstmis coquilles met kabeljauw serveren aan de bewoners. En Niels Albert maakt graag een kaaskroket voor de werkmannen in zijn winkel, maar die mislukken keer op keer.

  26. Live
    Miljuschka Masterclass Kerst Editie

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  27. Live

    In deze aflevering geeft Rudolph je tips voor de decoratie en snelle bereidingen met ingrediƫnten die je meestal wel in huis hebt. Hij maakt een hartige krans met zoete appeltjes, een snelle Kerstmis-saus, sla-Kerstboompjes en zalmrolletjes.

  28. Live

    Op het kerstmenu van Rudolph mag ook zeker een heerlijk gerecht met vis niet ontbreken. In deze aflevering niet 1, niet 2 maar 3 lekkere visrecepten. En Rudolph kookt niet alleen. Vis-expert Bart van Olphen doet gezellig met hem mee.

  29. Live
    Snel met Miljuschka Kerst

    Vandaag maakt Miljuschka een voorgerecht die ook lekker is voor bij de borrelplank, ze maakt rode kool terrine met biet en geitenkaas. Als hoofdgerecht maakt ze geroosterde kip met kaneel, sinaasappel en rozemarijn.

  30. Live
    Snel met Miljuschka Kerst

    Altijd lekker in de winter is pompoensoep en speciaal voor Kerst Miljuschka er iets bijzonders van. Ze maakt Kurkuma-pompoensoep met kokosmelk schuim en crispy salie. Als hoofdgerecht maakt ze een bieten gravad lax met gin en korianderzaad.

  31. Live
    X-Masterclasses with Hans van Wolde 1

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: kaasfondue met Hollandse kazen.

  32. Live
    Lekker Snel!

    Zalm wellington: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een knapperige korst in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.

  33. Live

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Watermeloen wok.

  34. Live

    Vandaag laat Hugo in zien hoe je Zalmfilet met notenkruim maakt en voor de kinderen Gebakken peer met speculaasijs. Ook bereidt Hugo een klassieker: Gebakken kippenlevertjes met appel en spek.

  35. Live
    Snel met Miljuschka Kerst

    Voor de visliefhebbers maakt Miljuschka vandaag zeebaars en papillotte met kaffir limoenblad en kokos. En als toetje zet ze een sneeuwbal op tafel, natuurlijk geen echte, maar een kokosijs sneeuwbal bombe.

  36. Live
    Lekker Snel

    In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. En bij feestdagen horen natuurlijk nagerechten! Jet laat zien hoe je banoffee pavlova maakt, en dat is een stuk makkelijker dan je denkt zelf pavlova maken van eiwit, ze neemt je stap voor stap mee!

  37. Live

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  38. Live

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  39. Live
    Dagelijkse Kost

    We houden de kerstsfeer erin met deze royale broodpudding op basis van rozijnenbrood met gember, kaneel en gebakken peer. Jeroen maakt het kerstfeestje compleet door dit gebak af te werken met een coulis van veenbessen en een simpel bolletje vanille-ijs.

  40. Live
    X-Masterclasses with Hans van Wolde 1

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: bloedworst.

  41. Live
    Lekker Snel!

    Hertenbiefstuk met wildsaus: een Lekker Feestelijke kerstklassieker met een heerlijke saus in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.

  42. Live
    Mary's Kitchen Crush

    Mary inspireert haar moeder om weer te gaan daten. Een zalige pompoencarbonara moet haar weer in de stemming voor de liefde brengen.

  43. Live
    LoĆÆc Tussen 2 Vuren

    LoĆÆc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken.

  44. Live
    Miljuschka Masterclass Kerst Editie

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  45. Live
    Malaysia Gourmet with Justine Schofield

    Justine ontdekt bijzondere theepraktijken, de wereld van bijen en honing in Sabah en zalige, traditionele visgerechten van plaatselijke koks. Dan bereidt ze lobak en nasi dagang.

  46. Live
    Malaysia Gourmet with Justine Schofield

    Justine besteedt aandacht aan de mooie natuur en zalige keuken van Maleisiƫ. Ze maakt een fruitsalade en organiseert een visbarbecue alvorens onde-onde te maken, een heerlijke, Maleisische lekkernij.

  47. Live
    Dagelijkse Kost

    Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.

  48. Live

    Na een uitgebreid Kerstmaal hou je meestal nog veel over. Maar wat kun je doen met de restjes? Rudolph geeft je ideeƫn waarin op een leuke manier de restjes van Kerst gebruikt kunnen worden. Hij maakt een Kerst ragout en stoofpeertjes crumble.

  49. Live

    Rudolph zal Rudolph niet zijn als hij niet ook iets lekkers bakt tijdens de feestdagen. En omdat hij samen bakken nƩt iets leuker vindt, heeft hij 24Kitchen-collega Danny Janssen uitgenodigd. Danny gaat voor een chocolade-kersttulband. En Rudolph? Die maakt een over-de-top kerstbrood. Dat wordt smullen!

  50. Live
    Lekker Snel!

    Hertenbiefstuk met wildsaus: een Lekker Feestelijke kerstklassieker met een heerlijke saus in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.

  51. Live
    Shirma's Caribische Smaken

    Shirma ontmoet Femi en haar vriend bij farm Hofi Cas Cora. Samen gaan ze groetne oogsten voor het gerecht van vandaag. Als verrassing heeft chef Jerrel een groene papaya stoof gemaakt. Daarna brengt Shirma een bezoek aan een aloƫ vera farm en proeft ze ijs gemaakt van de plant. Met alle verzamelde groenten gaat Shirma langs bij chef Helmi en samen koken ze een heerlijk gerecht. Om de avond (en het eiland) goed af te sluiten gaat Shirma samen met haar broer naar Shelterrock Paradise.

  52. Live
    Ainsley's Festive Flavours 2024

    Ainsley serveert sensationele kerstgerechten voor de hele familie, zoals Koreaanse kalkoenburgers met geroosterde aardappelen en sesam, een groententaart en kruidige chocolademousse.

  53. Live
    Jamie Cooks Christmas

    Jamie Oliver laat zien in deze kerstspecial zien hoe je een feestelijk menu maakt en heerlijke kerstrecepten kunt bereiden, zodat jij op de dag zelf zonder stress aan het diner kan beginnen.

Onze online programma's

TV Aanbieders

  • Caiway
    24
  • Canal Digitaal
    64
  • KPN
    24
  • Ziggo
    24

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.