De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
19 maart
  1. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Vandaag draait alles om vis. Mary laat zien hoe je zelf fish & chips maakt, tonijntartaar is heerlijk met avocado en limoen, zalm met kokos bereid en papillote en Pickerel Meunière.

  2. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

    James gaat naar Vigo, de grootste vissershaven van Europa. Hij proeft Galicische octopus en bezoekt een Furancho. Hij maakt vis in mojo-saus, vissoep en platbrood met zeevruchten.

  3. The Hairy Bikers Asian Adventure (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Thailand (Bangkok en de aangrenzende centrale vlakte): Men zegt wel dat het onmogelijk is om niet lekker te eten in Thailand, en de Hairy Bikers ontdekken in deze aflevering waarom dat zo is. Ze zijn in Bangkok en omgeving, waar veel van de Thaise gerechten die in Europa zo geliefd zijn, vandaan komen.

  4. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Fred Sirieix is samen met chef-kok Andi Oliver onderweg naar Marrakesh. Fred vertelt dat hij daar nog niet door een gerecht is omvergeblazen. Andi weet zeker dat ze daar verandering in kan brengen.

  5. Field Trip with Curtis Stone (nu op tv)

    Curtis en z'n team van Maude proeven wijn boven op een bijzonder gebouw en leren schapen scheren. Curtis en Chris proeven uniek eten van een chefkok bereidt met mieren en zoeken voedsel in de bergen.

  6. Field Trip with Curtis Stone (nu op tv)

    Curtis bezoekt in Rome een slager die is gespecialiseerd in orgaanvlees en een ex-chefkok die nu pizza's maakt. Hij proeft oude joodse gerechten en een traditioneel gerecht met orgaanvlees, Coratella.

  7. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Organiseer jij binnenkort een babyshower en kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? In deze aflevering van Altijd feest! maakt Rudolph hét perfecte hapje voor bij de (alcoholvrije) borrel. En laat hij zien hoe je in een handomdraai smakelijke geboortetaartjes op de kraam tafel zet.

  8. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 10

    Meester-patissier Rudolph van Veen laat zien hoe je een Mangoschuimtaart maakt. Ook maakt hij Chocolademadeleines naar tradiotioneel Frans recept.

  9. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Hete bliksem & wrap van omelet

  10. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen!In deze aflevering: Pinacolada wok.

  11. Guilty Pleasures (nu op tv)

    In deze aflevering heeft Perry Bella Hay te gast en maken ze samen een bijzondere basque burnt cheesecake met miso karamelsaus.

  12. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 25

    Jamie zet krokante parmaham, courgettes met munt en bruine rijst op het menu.

  13. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 201

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  14. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Hete bliksem & wrap van omelet

  15. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Gebakken koolvis met citroensaus & pompelmoes brûlée

  16. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Eveline laat zich vandaag inspireren door Zuid-Korea. Ze maakt Kalbi, beefribbetjes. En Tteokbokkie, een pittig rijstgerecht.

  17. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Vandaag draait alles om vis. Mary laat zien hoe je zelf fish & chips maakt, tonijntartaar is heerlijk met avocado en limoen, zalm met kokos bereid en papillote en Pickerel Meunière.

  18. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 200

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  19. Field Trip with Curtis Stone (nu op tv)

    Curtis en z'n team van Maude proeven wijn boven op een bijzonder gebouw en leren schapen scheren. Curtis en Chris proeven uniek eten van een chefkok bereidt met mieren en zoeken voedsel in de bergen.

  20. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Hete bliksem & wrap van omelet

  21. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Organiseer jij binnenkort een babyshower en kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? In deze aflevering van Altijd feest! maakt Rudolph hét perfecte hapje voor bij de (alcoholvrije) borrel. En laat hij zien hoe je in een handomdraai smakelijke geboortetaartjes op de kraam tafel zet.

  22. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 10

    Meester-patissier Rudolph van Veen laat zien hoe je een Mangoschuimtaart maakt. Ook maakt hij Chocolademadeleines naar tradiotioneel Frans recept.

  23. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

    James gaat naar Vigo, de grootste vissershaven van Europa. Hij proeft Galicische octopus en bezoekt een Furancho. Hij maakt vis in mojo-saus, vissoep en platbrood met zeevruchten.

  24. The Hairy Bikers Asian Adventure (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Thailand (Bangkok en de aangrenzende centrale vlakte): Men zegt wel dat het onmogelijk is om niet lekker te eten in Thailand, en de Hairy Bikers ontdekken in deze aflevering waarom dat zo is. Ze zijn in Bangkok en omgeving, waar veel van de Thaise gerechten die in Europa zo geliefd zijn, vandaan komen.

  25. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Fred Sirieix is samen met chef-kok Andi Oliver onderweg naar Marrakesh. Fred vertelt dat hij daar nog niet door een gerecht is omvergeblazen. Andi weet zeker dat ze daar verandering in kan brengen.

  26. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Gebakken koolvis met citroensaus & pompelmoes brûlée

  27. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    In Spanje hebben ze tapas, de Italianen houden van antipasti en in het Midden-Oosten vieren ze gezellig samenzijn met mezze. Rudolph maakt in deze aflevering van Altijd feest! een aantal heerlijke gerechtjes om te delen en samen van te genieten.

  28. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 11

    Meester-patissier Rudolph van Veen maakt Italiaanse vrouwenkusjes en een abrikozen blechkuche.

  29. Guilty Pleasures (nu op tv)

    In deze aflevering heeft Perry Dan Karaty te gast en maken ze samen romig pindakaasijs met popcornbrittle.

  30. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Veggiemartino & courgetti all'arrabbiata

  31. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Geroosterde gele biet met ricotta en peer & groentencurry met rijst

  32. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Mary is dol op bijgerechten vol kaas. Ze laat twee gerechten met champignons zien: als koekjes en met knoflook en kaas. Dan laat ze aardappel met garnaal zien en een schotel met broccoli en bloemkool.

  33. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Vandaag maakt Eveline twee exotische gerechten uit de Thaise keuken. Ze maakt Thai Fish Cookies en Blooming Aubergine met Thaise curry.

  34. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 26

    Jamie presenteert sissende kipfajita's, gegrilde paprika, salsa, rijst en bonen met een overheerlijke garnalencocktail.

  35. Great British Menu (nu op tv)

    Het is tijd voor de finale. De chef-koks bereiden een banket in de Brighton Royal Pavilion voor sterren uit de wereld van illustraties en animaties, waaronder Cressida Cowell en Sir Lenny Henry.

  36. The Great Cookbook Challenge with Jamie Oliver (nu op tv)

    De vier overgebleven koks bereiden in deze halve finale hun gerechten voor de jury, en creëren gerechten die een dubbele pagina in hun kookboek waard zijn. Wie heeft zijn laatste hoofdstuk bereikt?

  37. The Hairy Bikers' Chocolate Challenge (nu op tv)

    Carina uit Bristol ontdekt een gat in haar plan voor een chocoladeballon. Ondertussen hoopt Karl de jury voor zich te winnen met zijn Angel of the North.

  38. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Hete bliksem & wrap van omelet

  39. Estée In Parijs (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Verspilling van eten vindt chef Estée echt doodzonde. Het liefste gebruikt ze alles van het dier. In Frankrijk is dat heel normaal. Het dier wordt van kop tot staart verwerkt in delicatessen zoals andouillete, fromage de tête, of boudin noir. Deze delicatessen vind je niet alleen in exclusieve zaken, maar in de meeste restaurants en bistro’s.

  40. Guilty Pleasures (nu op tv)

    In deze aflevering heeft Perry Dan Karaty te gast en maken ze samen romig pindakaasijs met popcornbrittle.

  41. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Mary is dol op bijgerechten vol kaas. Ze laat twee gerechten met champignons zien: als koekjes en met knoflook en kaas. Dan laat ze aardappel met garnaal zien en een schotel met broccoli en bloemkool.