TV gids
-
Shirma's Soul Food (nu op tv)
Ook tijdens deze zomerdagen is een maaltijdsoep een goed idee! Shirma maakt vandaag HAAR versie van de kippensoep. En dan geen Hollandse kippensoep met soepgroente uit een zakje maar een goede, Antiliaanse, gevulde kippensoep met kippenvleugels, pompoen en aardappels. Heb je er al zin in? Let’s cook!
-
Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 12
Vandaag kookt Jamie zalm met groene thee, kokosnootrijst met miso, een moderne Griekse salade en pakketjes van spinazie, kikkererwten en feta.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 145
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 146
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Quinoa pizza-cups & aardbeienmousse.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Paëlla met extra veel groenten.
-
My Market Kitchen (nu op tv)
Matt geeft op de markt een show met hummus. Onderweg maken Mike en David een klassieke brekky wrap. Op de centrale markt van Adelaide maken Laura en Warren Mendes malted cookie sandwiches.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
In deze aflevering houdt Mary de hand op de knip om te laten zien dat je echt geen fortuin hoeft uit te geven om de heerlijkste gerechten te maken.
-
Hugo maakt Kennis: Frankrijk (nu op tv)
Hugo onderzoekt in Parijs wat nou het Franse equivalent is van de Vrijmibo. Een borreltocht die hem voert van een heerlijke picknick onder een brug over de Seine via drinks & snacks bij één van Parijs’ sjiekste modehuizen naar keihard meeblèren op Edith Piaff aan tafel bij echte Parijzenaars.
-
Three Blue Ducks (nu op tv)
Chef-kok Daz organiseert een VIP-evenement in The Farm in Byron Bay. De beste chef-koks uit de regio zijn te gast, dus moet Daz alles uit de kast trekken voor deze gelegenheid.
-
Altijd Feest! (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
Krijg je visite en wil je het extra feestelijk maken? Zet dan zelfgemaakte lekkernijen op tafel. In deze aflevering van Altijd feest! maakt Rudolph een oogverblindende en tongstrelende frambozentaart. Houd je bezoek meer van chocolade? Dan zijn deze chocoladebakjes met slagroom en fruit zeker de moeite waard.
-
Everyday Gourmet Sweet Edition (nu op tv)
Gaan met die banaan! Darren Purchese laat zijn versie van een tosti zien met chocola en banaan, Warren Mendes maakt een banoffee pavlova en Justine maakt zelfs een bananen-soufflé.
-
The Hairy Bikers Asian Adventure (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
Als de Hairy Bikers één keuken als favoriet moeten aanwijzen, is het de Japanse, en hun grote droom om dit fantastische land te bezoeken, komt nu eindelijk uit.
-
The Hairy Bikers Go North (nu op tv)
De Hairy Bikers hebben de wereld rondgereisd op zoek naar lekker eten - nu gaan ze terug naar hun roots en beginnen aan een epische reis naar de mooiste delen van Noord-Engeland. Terwijl ze door Derbyshire, Lancashire, South Yorkshire en verder reizen, proeven Si en Dave de cultuur en keuken die elk graafschap kenmerken en ontmoeten ze de lokale bevolking om meer te weten te komen over het leven in deze steeds veranderende regio.
-
Michel Roux's French Country Cooking (nu op tv)
Michel Roux Jr laat je kennismaken met de unieke keuken van Zuid-Frankrijk. Hij deelt zijn geheimen, zodat iedereen heel makkelijk de Franse plattelandskeuken in huis kan halen.
-
Three Blue Ducks (nu op tv)
Chef-kok Daz organiseert een VIP-evenement in The Farm in Byron Bay. De beste chef-koks uit de regio zijn te gast, dus moet Daz alles uit de kast trekken voor deze gelegenheid.
-
Altijd Feest! (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7
Geen kinderpartijtje zonder snoepgoed! Dus daarom in deze aflevering van Altijd feest! twee lekkernijen met snoep in de hoofdrol. Wat dacht je van een feestelijke snoepjestaart? En Rudolph gaat ook aan de slag met een traktatie van chocolade, koekjes, pretzels, noten en….snoepjes!
-
Everyday Gourmet Sweet Edition (nu op tv)
Met karamel kun je alle kanten op. Darren Purchese laat zien hoe je lamingtons met karamel maakt, Kirsten Tibballs maakt teacake met appel en karamel en Justine maakt een chocoladetaart.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kapsalon wok.
-
Shirma's Soul Food (nu op tv)
Het is wine and cheeseday dus Shirma móét wel iets met kaas maken vandaag. Het wordt een casserole; een ovenschotel met pompoen en vegan kaas. Niet afhaken nou, het is ECHT heel lekker. Én daarbij een salade van geroosterde wortel en knofloooook. Shirma staat niet alleen in de keuken, ze krijgt assistentie van de enige echte… Candy Dulfer! Let’s cook!
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Hachis Parmentier & bruschetta met geitenkaas
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Maïskoekjes & tropisch fruittaartje
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Pasta kan een beetje saai zijn als je alleen noedels en saus bij elkaar gooit. Zeg maar 'grazie' tegen Mary, want ze deelt vier pastarecepten die eenvoudig zijn, maar wel barsten van de smaak.
-
My Market Kitchen (nu op tv)
Op de centrale markt van Adelaide bakt Laura King George whiting met bierbeslag. Op de Prahran Market maakt Mike samen met Dan Szwarc dulce de lechepudding. In Noosa eindigt Matt met kippenvleugels.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Eendenborst wok.
-
Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13
Jamie maakt in een handomdraai gegrilde steak, ratatouille met saffraanrijst, zwarte kip en quinoa-salade uit San Francisco.
-
Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)
Vandaag gaan we naar Glasgow waar alles deze week om familie draait. Moeder en zoon Mozhgan en Mehrab van Saffron By Paradise nemen het op tegen Steven en Elizabeth van Calabash.
-
Great British Menu (nu op tv)
De laatste twee chef-koks uit Noord-Ierland maken een nieuwe versie van hun viergangenmenu voor juryleden Matthew Fort, Oliver Peyton, Andi Oliver en gastjurylid Loyle Carner.
-
Late Nite Eats (nu op tv)
Jordan Andino is in Charleston, waar hij Mexicaans streetfood eet. Hij eet ook een croque-madame, die is opgepimpt met buikspek en kersenjam. Hij eet garnalen en grutten en bezoekt Home Team BBQ.
-
Ramsay's Best Restaurant (nu op tv)
Gordon heeft twee Spaanse restaurants gekozen uit de 12.000 aanmeldingen: één chic restaurant van twee broers en één dat Spaanse gerechten op een innovatieve manier in een eigentijds jasje steekt.
-
Food Truck Challenge (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 10
Op Kwaku swingt alles de pan uit. Maar doen de gerechten van de chefteams dat ook? Wie heeft de beste smaakmove gemaakt? En wie de vult de kassa?
-
Dish is Europe (nu op tv)
We verkennen de stad Athene en het beste eten dat deze stad te bieden heeft. In deze aflevering verwent Miljuschka zichzelf met een heerlijk ontbijt vol met zoetigheden, genieten we van het ultieme diner en ontmoeten we een local voor geweldige inzichten. En verder leert Miljuschka alles over feta, het maken van bougatsa, Griekse yoghurt en souvlaki. En Miljuschka bezoekt ook nog een halloween-restaurant en een prachtig restaurant aan zee.
-
Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13
Jamie maakt in een handomdraai gegrilde steak, ratatouille met saffraanrijst, zwarte kip en quinoa-salade uit San Francisco.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Pasta kan een beetje saai zijn als je alleen noedels en saus bij elkaar gooit. Zeg maar 'grazie' tegen Mary, want ze deelt vier pastarecepten die eenvoudig zijn, maar wel barsten van de smaak.