De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
27 april
  1. Michel Roux's French Country Cooking (nu op tv)

    Michel trakteert zijn vrienden en familie op een onweerstaanbare rode rijstsalade met merguez-worstjes. Ook bereidt hij een bavette met gegrilde groenten.

  2. Ainsley’s Food We Love (nu op tv)

    Ainsley is geïnspireerd door de geweldige gerechten uit het verleden - retrogerechten die nieuw leven worden ingeblazen met een Ainsley-twist! Hij wordt vergezeld door radio- en tv-presentator Vick Hope.

  3. Ainsley’s Food We Love (nu op tv)

    Ainsley is geïnspireerd door het eten van de schoolkantine. Pussycat Doll Kimberly Wyatt laat hem kennismaken met haar favoriete schoolgerecht. Juliet Sear geeft een draai aan een klassiek dessert.

  4. Karsu's Turkije (nu op tv)

    Karsu reist door Gaziantep. Omdat deze fascinerende stad in het oosten van Turkije ligt, ver weg van Istanbul en de overbekende party stranden en dicht bij de grens met Syrië is het niet persé een plek waar veel toeristen komen. De sterke midden-oosterse invloed geeft deze enorme stad een mythische sfeer. En dan het eten. Een bekend Turks gezegde luidt: “Als Turkije een huis is, dan is Gaziantep de keuken” De gerechten zijn er kruidiger en intenser dan op andere plekken. Hier, dompelt Karsu zich onder in de lokale scene en gaat zij op zoek naar het geheim van de perfecte “Baklava”. Een van de favorieten lekkernijen van Karsu. Ze ontmoet de “goeroe” van deze lekkernij. Deze stoïcijnse man kale man, bijgenaamd ‘The Arab’ brengt haar de fijne kneepjes van het vak bij in de oudste Baklava-bakkerij ter wereld.

  5. Karsu's Turkije (nu op tv)

    In deze laatste aflevering gaat Karsu “back to her roots". We ontmoeten tantes, nichten & vrienden ze bezoekt de olijfgaard van haar familie waar al decennia lang olijfolie wordt gemaakt. Samen met haar dierbaren bereid ze een heerlijke lunch die een prachtige afsluiting van deze heerlijke reis is. Voor Karsu is dit thuiskomen in het kwadraat. Hier wordt duidelijk waar haar tomeloze ambitie, warme persoonlijkheid en liefde voor eten vandaan komt. Omringd door dierbaren, die haar al kennen vanaf toen ze een baby was, maken we niet alleen kennis met het eten waarmee zij opgroeide maar nog meer ook met de mens achter de artiest Karsu.

  6. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Wie van chocoladetaart houdt zit vandaag goed bij de Bakery. Rudolph maakt namelijk een chocoladetaart met rode wijn. Ook maakt hij appel-kaneelbrood.

  7. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 11

    Miljuschka maakt vandaag cookie dough. Daarmee maakt ze heerlijke chocolate chip cookies en natuurlijk cookie dough ijs met honey comb.

  8. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    In deze aflevering serveert Donal gerechten waar je maar 1 pan voor nodig hebt. Hij maakt onder andere een kip met Parmezaanse kaas, Pork Drunken Noodles en een tomaten- en bonenvissoep. Voor de challenge van vijf minuten probeert Donal een bloemkool-tabouleh met sunblush-tomaten met gefrituurde halloumi te maken, het ultieme snelle avondmaal.

  9. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Eveline maakt vandaag Pineapple Fried Rice, een lekker tropisch gerecht. En ze maakt Mango Pomelo Sago, een dessert met mango.

  10. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Chinese koolwraps met varkensreepjes en geroosterde ananas & kiwimojito (Tess Goossens)

  11. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Veggie dumplings & pink iced tea met rozenbottel (Tess Goossens)

  12. The Hairy Bikers' Northern Exposure (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Si en Dave maken worst op het Poolse platteland met een familie die al generaties lang worst maakt. Ze bezoeken de stad van peperkoek en Copernicus, een beroemd astronoom.

  13. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    TV- en radiopresentator Dermot O'Leary neemt Fred Sirieix mee naar Puglia in het diepe zuiden van Italië, naar zijn favoriete restaurants, waar eenvoudige maar sublieme Cucina Povera worden geserveerd.

  14. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

    In Sevilla gaat James naar de lokale markt voor een heerlijk ontbijtje. Hij ontmoet chef-kok Camilla Furraro en bezoekt een sinaasappelboomgaard. Hij bereidt makreel, crema catalana en eend.

  15. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan Andino bekijkt wat Vancouver op de late avond te bieden heeft. Hij eet paella met fuits de mer, een banh mi hotdog, krokante Baja taco's, en nog veel meer.

  16. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 222

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  17. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    In deze speciale aflevering van Altijd feest! viert Rudolph Koningsdag in de bakery. Samen met koningshuisdeskundige Justine Marcella bakt hij een Koninklijke vlaai.

  18. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    Mooi groen van zichzelf, elegant en een wereld aan smaak. Pistachenootjes spelen de hoofdrol in baklava. Met een weldaad aan siroop en toch knapperig. Hoe dan? Dat vraagt fervent bakster Rixt zich af. Rudolph helpt haar met een baklava zoals ‘ie moet zijn. Dat filodeeg ook een ideaal krokant jasje is voor een hartig spektakel bewijst de bastilla.

  19. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Miljuschka maakt als basis een spritsdeeg. Van dit deeg maakt ze eerst spritsen roulette en daarna maakt ze Hollandse tiramisu met boerenjongens.

  20. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Miljuschka maakt een bisquitbeslag en hiermee maakt ze red velvet mini taartjes en tijgercake met dulce de leche.

  21. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    Als je op zoek bent naar heerlijke (en makkelijke!) inspiratie voor je maaltijden, zoek dan niet verder! Donal Skehan is terug met een selectie van baanbrekende recepten, perfect voor de thuiskok.

  22. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Wilde zalm met hasselbackpatatjes en venkel & een warme ananascocktail

  23. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Kalkoen met chocoladesaus en groentekroketjes & kaastaart met rood fruit

  24. BBQStreet (nu op tv)

    Thailand meets Korea én dat op de barbecue. Peter gaat in deze aflevering van BBQ Street helemaal los met Aziatische smaken. En wat je dan krijgt wil je absoluut proeven! Een gegrild kippetje besmeerd met zelfgemaakte groene currypasta is al lekker. Samen met gerookte kimchi stijgt dit gerecht zeker naar een hoger niveau!

  25. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Eveline maakt vandaag een Bento box. Of beter gezegd, ze maakt lekkere hapjes voor in de Bento box. Het is namelijk de Japanse variant van wat wij een broodtrommel noemen. En daarnaast maakt ze ook Miso soep.

  26. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt een supersnelle versie van Chinees varkensvlees met hoisinsaus, met een enorm gestoomd brood. Hij heeft dé snack voor bij zijn favoriete cocktail, de negroni, en een prachtige roze taart.

  27. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    In deze speciale aflevering van Altijd feest! viert Rudolph Koningsdag in de bakery. Samen met koningshuisdeskundige Justine Marcella bakt hij een Koninklijke vlaai.

  28. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Miljuschka maakt vandaag brooddeeg en daarmee maakt ze sodabread met gruiere en ui. En ze maakt scones met braam en vanille mascarpone.

  29. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    Op het menu van vandaag, een Honey Garlic Chicken, een eenpans Mongools rundvleesdiner, gekruide garnalen met Mexicaanse bonenstoofpot, een heerlijke boerenkool Cacio Pepe en Donal probeert een Mango Sorbet binnen 5 minuten klaar te maken!

  30. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Konijn met pruimen & aardappelpuree met wortelen en abrikoos (Bart Kaëll)

  31. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Botermelkse pap & mueslibroodje (Bart Kaëll)

  32. BBQStreet (nu op tv)

    Een complete maaltijd van de barbecue in de sfeer van duizend-en-een-nacht. Wie heeft er nou geen zin in dit culinaire sprookje? Ralph gaat in deze aflevering van BBQ Street aan de slag met zelfgemaakte baba ganoush, een magisch lekkere couscoussalade en een betoverende lamsrack.

  33. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Vandaag haalt Eveline haar ingrediënten uit de zee. Ze maakt kreeft met een saus van o.a. gember en lente-ui, gestoomde zeebaars met gember, en coquilles met zeewier en soja.

  34. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt van een simpele aubergine verrukkelijke aubergine milanese. Hij steekt de barbecue aan en maakt een snelle lunch: zalmtacos met cajunkruiden, met mangosalsa en geroosterde tortilla's.

  35. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan Andino bekijkt wat Vancouver op de late avond te bieden heeft. Hij eet paella met fuits de mer, een banh mi hotdog, krokante Baja taco's, en nog veel meer.

  36. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan bezoekt in Pittsburgh The Yard, waar ze diverse kaastosti's maken. Bij Pirata eet hij Jamaicaanse rundvleespasteitjes en taco's met steak, en bij Umami Japanse gebakken kip en mochi-ijs.

  37. The F Word (nu op tv)

    Gordon en zijn zoon gaan vissen op de Schotse Hooglanden. Met een oude auto rookt hij zalm. Meat Loaf daagt de gastheer uit met zijn tonijnschotel. Actrice Angela Griffin maakt eend in bakjes van sla.

  38. Ramsay's Best Restaurant (nu op tv)

    Welk restaurant komt als winnaar uit de strijd in de grote finale?

  39. Gordon Ramsay: Uncharted (nu op tv)

    Gordon Ramsay reist langs de Mekong in Laos in zuidoost Azië op zoek naar culinaire inspiratie.

  40. Jamie Oliver: Together (nu op tv)

    Deze week kookt Jamie een prachtig zomers feestmaal, een prachtige stuk zalm, gevuld met overheerlijke mediterrane smaken, citroenachtige aardappelen en geroosterde tomaten. Een heerlijk voorgerecht van malse asperges en een epische zomerpudding als afsluiter maken het menu af.