De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
2 juni
  1. My Market Kitchen (nu op tv)

    Mike en Catherine maken een voedzame courgettefritatta met producten van Velisha Farms. Bij Rochford Winery sluiten Tobie en Adam af met gegrilde sla, amandelen, chilipeper en sinaasappel.

  2. Gordon Ramsay’s Ultimate Cookery Course (nu op tv)

    Gordon laat zien hoe je kunt koken voor speciale gelegenheden, met lamsvlees gevuld met spinazie en pijnboompitten, Vietnamese garnalenrolletjes en zeebaars gevuld met venkel, citroen en kappertjes.

  3. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 179

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  4. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Gevulde aubergines met feta en Griekse pasta.

  5. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Tajine met kip, amandelen en abrikoos.

  6. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Mary grilt burgers met brie en pancetta en rode ui en maakt vegetarische gekarameliseerde champignons met soja, en gegrilde St. Jakobsschelpen met erwtensalade met munt, knoflook, citroen, kruiden en rucola, en gegrild knoflookbrood.

  7. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Wie weleens op de Turkse stranden is geweest, zal dit gerecht vast herkennen, Simit met kipspread. Daar lopen met enorme stapels op hun hoofd en dat gaat Karsu ook proberen. Maar eerst het gerecht maken.

  8. Asia Unplated with Diana Chan (nu op tv)

    Charlie Carrington is chef-kok en eigenaar van Atlas Dining. Ze laat Diana zien hoe je kimchi kunt fermenteren en bereidt bulgogi, een gerecht van gemarineerd rundvlees dat op hoog vuur wordt bereid.

  9. Asia Unplated with Diana Chan (nu op tv)

    Diana maakt haar favoriete pittige Indonesische relish, sambal matah, voor op een heerlijke snapper. Voormalig MasterChef-deelnemer Jess Lemon deelt een van haar beste streetfood-snacks, gado gado.

  10. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 179

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  11. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Gevulde aubergines met feta en Griekse pasta.

  12. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen!In deze aflevering: Oosterse tonijn.

  13. Martha Bakes (nu op tv)

    Leer technieken om één basisrecept om te toveren in drie prachtige feesttaarten: een trendy bessenchiffontaart, een karamelchiffontaart met een toefje glazuur, en een ontzagwekkende boomstronktaart.

  14. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 17

    Dit oer-hollandse koekje is beroemd over de hele wereld, en terecht! Mike heeft van zijn opa stroopwafels leren bakken en doet dit met veel passie en plezier. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk want ook Rudolph is bij zijn bakfiets haast niet te stoppen.

  15. Jamies Great Britain (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Jamie ontmoet Billy Byrd; zijn familie kweekt al generaties lang asperges. Daarna proeft Jamie eetbare bloemen met Margaret Cooper.

  16. Jamie Cooks Italy (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Jamie wil z'n liefde voor Italië delen met z'n beste en zeer toegankelijke recepten voor spaghetti carbonara, kip, gevulde focaccia, schotels met risotto en bloemkool en limoncello-tiramisu.

  17. The Great Cookbook Challenge with Jamie Oliver (nu op tv)

    De zes overgebleven koks maken een eenvoudige doordeweekse maaltijd, gevolgd door een feestmaal voor het weekend, om indruk te maken op de juryleden. Wiens kookboek heeft het recept voor succes?

  18. Asia Unplated with Diana Chan (nu op tv)

    Charlie Carrington is chef-kok en eigenaar van Atlas Dining. Ze laat Diana zien hoe je kimchi kunt fermenteren en bereidt bulgogi, een gerecht van gemarineerd rundvlees dat op hoog vuur wordt bereid.

  19. Asia Unplated with Diana Chan (nu op tv)

    Diana maakt haar favoriete pittige Indonesische relish, sambal matah, voor op een heerlijke snapper. Voormalig MasterChef-deelnemer Jess Lemon deelt een van haar beste streetfood-snacks, gado gado.

  20. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Gevulde aubergines met feta en Griekse pasta.

  21. Martha Bakes (nu op tv)

    Het is moeilijk te geloven dat het ongebruikelijke vijf-ingrediëntendeeg bekend als pâte à choux de basis kan zijn van zoveel populaire desserts, van soezen tot roomsoesjes.

  22. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    In het knusse Zierikzee maakt Rudolph, samen met Meester Boulanger Mark Plaating een wel heel bijzondere, Zeeuwse specialiteit. Wat het prachtige verhaal is achter deze smakelijke Strôôsels, vertelt Mark in deze aflevering.

  23. My Market Kitchen (nu op tv)

    Matt deelt het recept voor de erwtensoep met ham van zijn oma. Mike maakt prachtige Jamaicaanse rundvleesburgers. Gastkoks Kay-Lene Tan en Adam D'Sylva gaan aan de slag met ingrediënten uit de streek.

  24. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Hesprolletjes pastinaak.

  25. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Dürüm Kofte.

  26. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    De makkelijkste en lekkerste taart om vriend en vijand mee te imponeren. Zelf roomijs à-la-minute maken? Loïc doet het voor.

  27. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Karsu maakt vandaag het ideale comfort food na een zware dag. Mercimek corbasi oftwel Turkse linzensoep.

  28. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Taco's maken van elk maal een feest. Mary maakt Pork Carnitas met Mexicaanse kruiden, gesmoord in bier met verse citrusvruchten. Ook maakt ze Pico de Gallo, guacamole en tortilla’s met een knapperige kaaskorst, en toost ze met Pineapple Spritz.

  29. Gordon Ramsay’s Ultimate Cookery Course (nu op tv)

    De chef-kok demonstreert hoe je eenvoudige en moderne gerechten kunt maken voor speciale gelegenheden, waaronder een groene papajasalade, een gehakte salade en een millefeuille met frambozen.

  30. Michel Roux's French Country Cooking: Provence Masterclass (nu op tv)

    Chef-kok Michel Roux reist naar Zuid-Frankrijk om het heerlijke leven te delen dat hij daar leidt als hij op vakantie is. Het is een culinaire reis met prachtige beelden door het zuiden van Frankrijk.

  31. James Martin's Islands to Highlands (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    James en z'n wingman topchef Mark Jordan ontdekken vanaf de motor het mooie eiland Guernsey. Ze proeven gâche en een heerlijke visschotel, en James maakt een romige rijstpudding met gegrilde perziken.

  32. James Martin's Islands to Highlands (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    James ontdekt met sterrenkok Paul Ainsworth de geneugten van Dorset. Op een miljonairsjacht bereidt James zeebaars. Paul ontdekt een lekkere streekkaas en James bezoekt een fokker van wolvarkens.

  33. 24Kitchen Food Truck Challenge (nu op tv)

    Ook deze zomer trekken de foodtrucks weer ten strijden op verschillende festivals in Nederland. Welke food truck is de beste?

  34. 24Kitchen Food Truck Challenge (nu op tv)

    Ook deze zomer trekken de foodtrucks weer ten strijden op verschillende festivals in Nederland. Welke food truck is de beste?

  35. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Taco's maken van elk maal een feest. Mary maakt Pork Carnitas met Mexicaanse kruiden, gesmoord in bier met verse citrusvruchten. Ook maakt ze Pico de Gallo, guacamole en tortilla’s met een knapperige kaaskorst, en toost ze met Pineapple Spritz.

  36. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Karsu maakt vandaag het ideale comfort food na een zware dag. Mercimek corbasi oftwel Turkse linzensoep.