De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
8 juli
  1. Loïc Tussen 2 Vuren 1 (nu op tv)

    Een bekende Vlaming geeft de opdracht aan bekende chef-koks om samen met Loïc in 30 minuten tijd een eigen versie van zijn of haar lievelingsgerecht te bereiden. Loïc en de chef-kok krijgen een recept dat ze bereiden met ingrediënten die de BV voor hen heeft klaargezet. Tijdens het koken krijgen ze tips om te raden voor wie ze gaan koken. Met vandaag: Tinne Oltmans en chef Nicolas Misera van AIRrepublic.

  2. SOS Piet XL (nu op tv)

    Piet Huysentruyt trekt erop uit om bekende en onbekende Vlamingen bij te staan met hun grote of kleine culinaire problemen. Hij brengt daarnaast ook een bezoekje aan de meest spraakmakende hobbykoks uit 18 seizoenen 'SOS Piet' en ontdekt hij of ze nog weten wat ze geleerd hebben. Piet schiet ook Andy Peelman te hulp. Hij leert hem eindelijk mayonaise te maken.

  3. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan is in Tucson, Arizona, waar restaurants allerlei invloeden vermengen. Hij gaat naar de bayou waar hij traditionele cajun-gumbo leert maken en eet voor het eerst kikkerbilletjes.

  4. Late Nite Eats (nu op tv)

    Chef-kok Jordan Andino bezoekt drie restaurants in Sacramento, Californië, die exotische gerechten serveren uit de Italiaanse, Mediterraanse en Mexicaanse keuken.

  5. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

    In Bilbao bezoekt James een overdekte markt, gaat hij met een kabelbaan naar een steakrestaurant en ziet hij hoe La Carolina wordt bereid. Hij bereidt kabeljauw, arancini en Baskische cheesecake.

  6. Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)

    De glansrol in deze gerechten gaat naar de krachtige kruiden. Ainsley bereidt namelijk een ongelofelijk ontbijt en krijgt daarbij hulp van Thuy Pham en actrice en enthousiaste hobbykok Lisa Snowdon.

  7. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    Vandaag maken Emma en Rudolph een stroopwafel cheesecake met witte chocolade volgens het recept van Emma. Daarna maken ze gezouten boter-karamelsnoepjes.

  8. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Hieperdepiep hoera! Feliciteer jezelf of iemand anders met een feestelijke verjaardagstaart. Zoet of hartig, het kan allemaal. In deze aflevering van Altijd feest! laat Rudolph je zien hoe je deze taarten heel snel en simpel zelf maakt.

  9. Nadiya's Cook Once, Eat Twice (nu op tv)

    Nadiya Hussain laat zien wat je met restjes kunt doen, zoals een pastasaus en chutney maken van oude sla, yoghurt, koriander en abrikozen. Ook laat ze zien hoe je makkelijk zelf pasta maakt.

  10. De Brigade (nu op tv)

    Perry en Noni maken vandaag Surinaamse huzarensalade met Telo en pindasaus.

  11. Nadiya's Cook Once, Eat Twice (nu op tv)

    Nadiya Hussain laat zien wat je met restjes kunt doen, zoals een pastasaus en chutney maken van oude sla, yoghurt, koriander en abrikozen. Ook laat ze zien hoe je makkelijk zelf pasta maakt.

  12. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Mary pakt flink uit als haar schoonzus Jenna jarig is. Ze geeft een volwassen twist aan geliefde kost op kinderfeestjes.

  13. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 177

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  14. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Notengebraad met witloof & ontbijtpizza (Ann Van Elsen)

  15. De Brigade (nu op tv)

    Perry en Noni maken vandaag Surinaamse huzarensalade met Telo en pindasaus.

  16. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc uiensoep.

  17. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt een makkelijke maaltijd van restaurantkwaliteit: avocado-hollandaise met gestoomde kabeljauw en asperges. Samen met zijn zoontje Buddy maakt hij een heerlijke pizza voor het hele gezin.

  18. Shirma's Soul Food (nu op tv)

    Het is Pina Colada-dag en dus maakt Shirma allemaal lekkere dingen met… KOKOS! Wat dacht je van Cajun Coconut Butter Corn én gefrituurde kokosgarnalen? En vandaag heeft ze haar singing sister Trijntje Oosterhuis te gast! Let’s cook!

  19. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan is in Tucson, Arizona, waar restaurants allerlei invloeden vermengen. Hij gaat naar de bayou waar hij traditionele cajun-gumbo leert maken en eet voor het eerst kikkerbilletjes.

  20. Late Nite Eats (nu op tv)

    Chef-kok Jordan Andino bezoekt drie restaurants in Sacramento, Californië, die exotische gerechten serveren uit de Italiaanse, Mediterraanse en Mexicaanse keuken.

  21. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    Vandaag maken Emma en Rudolph een stroopwafel cheesecake met witte chocolade volgens het recept van Emma. Daarna maken ze gezouten boter-karamelsnoepjes.

  22. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Hieperdepiep hoera! Feliciteer jezelf of iemand anders met een feestelijke verjaardagstaart. Zoet of hartig, het kan allemaal. In deze aflevering van Altijd feest! laat Rudolph je zien hoe je deze taarten heel snel en simpel zelf maakt.

  23. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Oosterse tonijn.

  24. Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)

    De glansrol in deze gerechten gaat naar de krachtige kruiden. Ainsley bereidt namelijk een ongelofelijk ontbijt en krijgt daarbij hulp van Thuy Pham en actrice en enthousiaste hobbykok Lisa Snowdon.

  25. Loïc Tussen 2 Vuren 1 (nu op tv)

    Een bekende Vlaming geeft de opdracht aan bekende chef-koks om samen met Loïc in 30 minuten tijd een eigen versie van zijn of haar lievelingsgerecht te bereiden. Loïc en de chef-kok krijgen een recept dat ze bereiden met ingrediënten die de BV voor hen heeft klaargezet. Tijdens het koken krijgen ze tips om te raden voor wie ze gaan koken. Met vandaag: Tinne Oltmans en chef Nicolas Misera van AIRrepublic.

  26. SOS Piet XL (nu op tv)

    Piet Huysentruyt trekt erop uit om bekende en onbekende Vlamingen bij te staan met hun grote of kleine culinaire problemen. Hij brengt daarnaast ook een bezoekje aan de meest spraakmakende hobbykoks uit 18 seizoenen 'SOS Piet' en ontdekt hij of ze nog weten wat ze geleerd hebben. Piet schiet ook Andy Peelman te hulp. Hij leert hem eindelijk mayonaise te maken.

  27. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

    In Bilbao bezoekt James een overdekte markt, gaat hij met een kabelbaan naar een steakrestaurant en ziet hij hoe La Carolina wordt bereid. Hij bereidt kabeljauw, arancini en Baskische cheesecake.

  28. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 177

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  29. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Oosterse tonijn.

  30. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 19

    Vandaag maken Jill en Rudolph heerlijke pizza muffins volgens Jill’s recept. Daarna maken ze Bacon-Maple brownies.

  31. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Zet een tafel vol met zoete traktaties, schenk er een lekker kopje thee of koffie bij en het feest kan beginnen. Vier thuis je eigen high party met deze tongstrelende en beeldschone creaties van Rudolph. Hij maakt een verrassend lekkere lavendelcake, een schuim dessert geserveerd in een theekopje en luchtige sponge kisses.

  32. Nadiya's Cook Once, Eat Twice (nu op tv)

    Nadiya leert je dat je met slimme technieken en planning toch lekkere gerechten kunt serveren tijdens een drukke week. Zo maakt ze een sushi-wrap van restjes roergebakken rundvlees met kleefrijst.

  33. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Blinde vinken van witte kool met geitenkaas & banaansmoothie met gember en hennep (Ann Van Elsen)

  34. De Brigade (nu op tv)

    Hugo en Pien maken vandaag verschillende taco's en salsa's.

  35. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Eendenborst wok.

  36. Shirma's Soul Food (nu op tv)

    Vandaag maakt Shirma 1 van haar lievelings soepen, maïssoep met gele paprika! Een vegetarisch soepje en dat komt goed uit, want vandaag is het Cow Appreciation day! Stroop je mouwen maar op, want we gaan veel snijden vandaag! Let’s cook!

  37. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt een lekkere, makkelijke maaltijd, kip met paprika jalfrezi, waarbij de oven het werk doet. Hij gebruikt broccoli in zijn versie van gevulde pierogi: krokant van onderen en zacht van boven.

  38. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Mary maakt een verrukkelijke ratatouille voor haar vriendin Kallie, terwijl ze kletsen over goede doelen.

  39. Morimoto's Sushi Master (nu op tv)

    De zes overgebleven koks strijden in een zogenaamd 'conveyor belt sushi tournament’ met sushi op een lopende band. Aan het einde moeten twee koks het gevecht aangaan om te zien wie er mag blijven.

  40. Great British Menu (nu op tv)

    Twee topkoks uit Schotland gaan de strijd aan en bereiden een zesgangenmenu. De kinderboekenauteur en komiek David Baddiel is gastjurylid en helpt de winnaar te kiezen.

  41. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan Andino bekijkt wat Vancouver op de late avond te bieden heeft. Hij eet paella met fuits de mer, een banh mi hotdog, krokante Baja taco's, en nog veel meer.

  42. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    Becky en Mark van The Plough komen met hun lekkerste eten. James en Antony uit Parijs dienen Franse gerechten op. Kyme en Gemma moeten als jongste duo indruk maken, maar hebben weinig ervaring.

  43. Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)

    Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.

  44. Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)

    Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.

  45. De Brigade (nu op tv)

    Hugo en Pien maken vandaag verschillende taco's en salsa's.

  46. Shirma's Soul Food (nu op tv)

    Vandaag maakt Shirma 1 van haar lievelings soepen, maïssoep met gele paprika! Een vegetarisch soepje en dat komt goed uit, want vandaag is het Cow Appreciation day! Stroop je mouwen maar op, want we gaan veel snijden vandaag! Let’s cook!