TV gids
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3
Vandaag duikt Eveline de Japanse keuken in en maakt Tempura garnalen in Shisoblad. En ze maakt Donburi, de Japanse versie van de Pokebowl.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Pizzakwartet
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Bretoense speltpannenkoek & kiwi-komkommerdrankje
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 119
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 120
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Mexicaanse wok.
-
Gordon Ramsay’s Ultimate Cookery Course (nu op tv)
De chef-kok demonstreert een aantal van zijn favorieten voor langzaam garen, waaronder recepten voor gevulde lamsborsten en geroosterde varkensbuik met venkel.
-
Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 36
Jamie bereidt een cajunsteak met gerookte bonen en kool, gevolgd door een kip tikka met linzen, spinazie en naan.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Mary maakt zoete aardappelen met een pittige mayonaise en een hartige tarte tatin met peer en sjalot. Geef geroosterde groenten pit met halloumi en scherpe yoghurtsaus. En een tomatensalade.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warrens eerste halte van zijn etensreis door Zuid-Afrika is Kaapstad. Hij proeft heerlijke producten op een boerenmarkt. Dan gaat hij naar een vissersdorp waar hij zalige verse fish and chips maakt.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren gaat naar de township Khayelitsha, waar mensen voedsel verbouwen en op een botanische safari in Grootbos Private Nature Reserve, bereidt een vis-braai en zoekt mosselen langs de prachtige kust.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)
Ook met Pasen kan een lekkere tart niet ontbreken. Rudolph maakt een Osterchüechli (Zwitserse Paasvlaai met rijst) en een Lemon drizzle cake.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)
Ook met Pasen kan er gewoon geborrelt worden. Rudolph maakt krokante, gevulde eieren en een Tarte Soleil met spinzie en feta.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13
Miljuschka maakt vandaag bretons deeg en daarmee maakt ze een open appeltaart met amandelspijs en een quiche met spinazie en spek.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 14
Miljuschka maakt vandaag met kruimeldeeg mini jars met gecarameliseerde macademia en een perzik kruimeltaart.
-
De Streken van Wim (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7
In het hoge noorden vindt Wim de beste tripel van Nederland en ambachtelijke mosterd. Met die topproducten maakt hij stoofvlees.
-
De Streken van Wim (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
De Vlaamse Wim Ballieu gaat de uitdaging aan om Belgische klassiekers te maken met Nederlandse streekproducten.
-
Sara's Australia Unveiled (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
Sara La Fountain leert traditionele jaagtechnieken voor het vangen van modderkrabben langs de afgelegen baaien en stranden van West-Australië.
-
Sara's Australia Unveiled (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7
Sara La Fountain bezoekt de Queen Victoria Market in Melbourne en reist verder naar de Victoriaanse Alpen en het grootste veestation van het gebied.
-
Gino's Italian Escape: Hidden Italy (nu op tv)
Gino gaat naar Harry’s Bar in Lombardije om uit te zoeken wat de Bellini-cocktail daar zo geliefd maakt bij de vele sterren die een vakantiehuis aan het Comomeer hebben.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)
Het is bijna Pasen en daar hoort natuurlijk een Paasontbijt bij. Rudolph maakt daarom broodhaasjes, een chocoladecroissant-pudding en een boterroosje.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 10
Miljuschka maakt vandaag stoutbeslag. En daarmee maakt ze stout plaatcake met pruimen. Met de rest van het stoutbeslag maakt ze een witte chocolade stoutcake met ganache.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
Eveline krijgt vandaag hulp in de keuken van niemand minder dan Guus Meeuwis. Samen maken ze Iberico ribs met zoetzuresaus. En ze maken Dumplings met paddestoelen en truffelsaus.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Tomates farcies & broodpudding
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Gepofte knoflooksoep & bloemkoolsteak met paprikasaus en gepocheerd ei
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 119
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Gordon Ramsay’s Ultimate Cookery Course (nu op tv)
Gordon laat zien hoe je een brunch bereidt. Recepten zijn onder andere pittige pannenkoeken, een eenvoudige frittata en een eenvoudige valsspeelsoufflé met drie kazen.
-
Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 37
Op het menu staan deze keer inktvis en garnalen in pittige groente noodle bouillon, plus groenten chili, knapperige tortilla en avocado salade.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Mary trakteert zichzelf op een tonijn-noedel-schotel met chips en mini-panzerotti. En Mary's kippensoep met knoedels is onweerstaanbaar. Als toetje serveert ze roomtaco's met een pindakaaslaagje.
-
Ramsay's Best Restaurant (nu op tv)
In deze eerste halve finale strijden Gordons beste restaurants voor een felbegeerd plekje in de grote finale.
-
Great British Menu (nu op tv)
De acht finalisten bereiden een visgang voor een plek in het banket ter ere van de Olympische en Paralympische Spelen. De Britse kampioen gewichtheffen Emily voegt zich bij de juryleden.
-
Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)
Vandaag zijn we in West Yorkshire en als eerste aan de beurt,is familierestaurant The Quarry, met front of house manager Richard en chef-kok John die lokaal geproduceerde Britse Nosh presenteren. Op dag twee gaan de Bento-jongens voor een avond vol authentiek Japanse streetfood. Als laatste is het de beurt aan Tammy en dochter Holly om gastheer te zijn. Ze hopen indruk te maken met hun pubmaaltijden.
-
The Hairy Bikers’ Mediterranean Adventure (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1
De Hairy Bikers verlaten de gebaande paden tijdens hun zoektocht naar de authentieke smaken van Italië, van eenvoudige lokale ingrediënten tot pittige N’duja-paté en de beste gelato die er te vinden is.
-
Gordon Ramsay's Future Food Stars (nu op tv)
Gordon legt de ondernemers het vuur aan de schenen in Cornwall en test of ze goed samen kunnen blijven werken onder druk door ze te laten werken in eettentjes op het strand.