De voordelen van een 24K account

 • Recepten bewaren
 • Exclusieve content en aanbiedingen
 • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
2 maart
 1. Rudolph Loopt Stage (nu op tv)

  Zangeres en tv-presentatrice Do daagt Rudolph uit om een dag mee te helpen en te koken op de vrouwenavond van Het Leger des Heils op de Amsterdamse Wallen. Samen met de Surinaamse Tante Patty maakt hij roti met kip voor de bijzondere gasten die ieder hun eigen ontroerende verhaal hebben. De buurt, de bezoekers en de sfeer laten Rudolph een andere wereld zien dan die hij gewend is.

 2. Ainsley's Good Mood Food (nu op tv)

  Ga mee met chef-kok Ainsley Harriot voor een tweede seizoen over heerlijk eten dat je humeur echt een boost geeft, want eten kan je een geweldig gevoel geven!

 3. Ainsley's Good Mood Food (nu op tv)

  Een dosis groen geeft je zeker een goed gevoel en Ainsleys gerechten in de aflevering van vandaag zitten er vol mee. Ook zien we hoe we op een revolutionaire manier verse producten kunnen verbouwen.

 4. Ainsley's Mediterranean Cookbook (nu op tv)

  Ainsley verkent de regio Nuoro op Sardinië, waar zijn gids Claudio hem meeneemt naar zijn ouders die een kleine plaatselijke bakkerij runnen die gespecialiseerd is in pane carasau.

 5. Jamie's Great Italian Escape (nu op tv)
  Seizoen 1
  | Aflevering 5

  Jamie trekt naar Altamura, de stad van het brood. Hij wordt hartelijk ontvangen door de familie DiGesu, die een grote bakkerij runt.

 6. Jamie's Great Italian Escape (nu op tv)
  Seizoen 1
  | Aflevering 6

  Jamie's dertigste verjaardag komt dichterbij. Hij combineert wat hij in Italië heeft geleerd tot een diner voor zijn nieuwe Italiaanse vrienden.

 7. Rudolph's Bakery (nu op tv)

  In deze aflevering maakt Rudolph Cupcakes met butterscotch en bourbon en hij maakt amandeltuiles.

 8. Rudolph's Bakery (nu op tv)

  In deze aflevering maakt Rudolph een Crèmige chocoladetaart en hij maakt Anzac-koekjes.

 9. Guilty Pleasures (nu op tv)
  Seizoen 1
  | Aflevering 14

  Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Rudolph van Veen te gast en zijn guilty pleasure is kip mole.

 10. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

  Vandaag maakt Loïc Rollade cordon bleu van varkenshaasje.

 11. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
  Seizoen 1
  | Aflevering 189

  Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

 12. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

  Sterrenchef Tom Kerridge neemt Fred mee naar Edinburgh om hem daar de smaak van Schotland te laten proeven. De twee ontdekken ook of je er de lekkerste fish-and-chips van het hele land kunt krijgen.

 13. The Hairy Bikers’ Mediterranean Adventure (nu op tv)
  Seizoen 1
  | Aflevering 5

  De mannen gaan op Menorca en Mallorca op zoek naar Britse invloeden, heerlijke verse vis en plaatselijke groente en fruit, en maken een ritje over een van de bijzonderste wegen op aarde.

 14. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

  In Bilbao bezoekt James een overdekte markt, gaat hij met een kabelbaan naar een steakrestaurant en ziet hij hoe La Carolina wordt bereid. Hij bereidt kabeljauw, arancini en Baskische cheesecake.

 15. Field Trip with Curtis Stone (nu op tv)

  Curtis bezoekt de wijngaarden, het platteland en de kust van deze zuidwestelijke streek in Australië. Hij ontmoet een boer die korthoornvee fokt, vist op een zoetwaterkreeft en bezoekt een wijngaard.

 16. Wokking Lekker (nu op tv)
  Seizoen 1
  | Aflevering 7

  Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen!In deze aflevering: Kapsalon wok.

 17. Rudolph's Bakery (nu op tv)

  Rudolph maakt vandaag een zomerse vegan cheesecake en voor de chocoladeliefhebber maakt hij driedubbele chocoladecupcakes.

 18. Rudolph's Bakery (nu op tv)

  Vandaag maakt Rudolph Kremšnita, wat het beste te vergelijken is met de tompouce. En hij maakt een Amaretto-Espressocake.

 19. Rudolph's Bakery (nu op tv)

  Rudolph gaat vandaag op de Japanse toer. Hij maakt een Japans melkbrood en Katsu Sando.

 20. Rudolph's Bakery (nu op tv)

  Vandaag maakt Rudolph een chocoladekoekjestaart en een frisse lentequiche met witte asperges.

 21. Guilty Pleasures (nu op tv)
  Seizoen 1
  | Aflevering 10

  Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Humberto Tan te gast en zijn guilty pleasure is een gehaktstaaf.

 22. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

  Vandaag maakt Loïc Bakharing, patattensalade & giardiniera.

 23. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

  Vandaag maakt Loïc Spicy ramen bolognese.

 24. Mary Makes It Easy (nu op tv)

  Mary neemt altijd herinneringen aan heerlijk eten mee naar huis als souvenir. Dit keer maakt ze gerechten uit Florence en Toscane, zoals crostata met appel en framboos en crespelle met champignon.

 25. Asia Unplated with Diana Chan (nu op tv)

  De keuken van Singapore is sterk beïnvloed door de etnische groeperingen die deze bevolking vormen. MasterChef-winnaar Sashi Cheliah groeide op in Singapore en deelt zijn simpele recept voor briyani.

 26. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
  Seizoen 1
  | Aflevering 10

  Jamie maakt nieuwe snelle gerechten met Jamaicaans varkensvlees, gegrilde maïs en knapperige tortillasalade, gepocheerde kip en salsa verde.

 27. Rudolph's Bakery (nu op tv)

  Rudolph maakt vandaag Papanasi, een toetje van deeg met room en jam. En hij maakt hartige churros.

 28. Rudolph's Bakery (nu op tv)

  Vandaag maakt Rudolph Cheesecake-brownie-chocolatechipkoekjes en hij maakt een appel & pudding-cake.

 29. Guilty Pleasures (nu op tv)
  Seizoen 1
  | Aflevering 11

  Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Jennifer Hofman te gast en haar guilty pleasure is een kaasfondue.

 30. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

  Vandaag maakt Loïc Lamsnavarin en croute.

 31. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

  Vandaag maakt Loïc Mexicaanse Molletes.

 32. Mary Makes It Easy (nu op tv)

  In deze aflevering laat Mary zien hoe leuk het is om te experimenteren in de keuken. Ze maakt haar versie van een caesarsalade, taco-gehaktballetjes en als toetje een cannoli-croissant.

 33. Asia Unplated with Diana Chan (nu op tv)

  Charlie Carrington is chef-kok en eigenaar van Atlas Dining. Ze laat Diana zien hoe je kimchi kunt fermenteren en bereidt bulgogi, een gerecht van gemarineerd rundvlees dat op hoog vuur wordt bereid.

 34. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
  Seizoen 1
  | Aflevering 11

  Jamie's menu van vandaag bestaat uit Zweedse gehaktballen, rijst met knolselderij en spinazie, pasta met pesto en knoflook en kip met rozemarijn.

 35. Field Trip with Curtis Stone (nu op tv)

  Curtis bezoekt de wijngaarden, het platteland en de kust van deze zuidwestelijke streek in Australië. Hij ontmoet een boer die korthoornvee fokt, vist op een zoetwaterkreeft en bezoekt een wijngaard.

 36. Field Trip with Curtis Stone (nu op tv)

  Curtis reist naar Lombardije aan de voet van de Italiaanse Alpen en ontdekt een ​​lokaal kaasgerecht. En hij vliegt boven een prestigieuze wijngaard en combineert mousserende wijn met steurkaviaar.

 37. The F Word (nu op tv)

  Families strijden tegen elkaar in de keuken en moeten Ramsay en hun beroemde gasten zien te overtuigen. Ramsay presenteert strakke kookdemonstraties.

 38. Ramsay's Best Restaurant (nu op tv)

  Gordon presenteert zijn twee beste Chinese restaurants, Kai, in Londens Mayfair, en Yu & You, een familierestaurant in Blackburn.

 39. Anthony Bourdain: The Layover (nu op tv)
  Seizoen 2
  | Aflevering 5

  In Taipei ziet Anthony het op een na hoogste gebouw van de wereld en varkensvlees van jade. Een vechtpartij in een bar gooit roet in het eten.

 40. Jamie Cooks Italy (nu op tv)
  Seizoen 1
  | Aflevering 5

  Jamie wil z'n liefde voor Italië delen met z'n beste en zeer toegankelijke recepten voor spaghetti carbonara, kip, gevulde focaccia, schotels met risotto en bloemkool en limoncello-tiramisu.