De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

TV gids

Wat kijken we vandaag?
31 oktober
  1. Jamie's Super Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Jamie gaat op voedseljacht in Griekenland en oefent in Japan. Hij bereidt een gezonde kip, knoflookbrood-kebabs en een vegetarische megaburger.

  2. Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 4

    Alesha Dixon en Jamie koken samen een dubbel gemarineerd gerecht met pittige garnalen en Jimmy gaat met honden op jacht naar truffels.

  3. Save with Jamie (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Jamie bereidt geroosterde zalm met alles erop en eraan en maakt van de restjes vis een ongelooflijke zalmfilotaart.

  4. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Dan maakt Argentinijnse choripan: gegrilde chorizo met chimichurri-saus. Dan maakt hij halo-halo, de ultieme Filippijnse zomerse traktatie. En als laatste een dumpling met klassieke Poolse pierogi.

  5. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Dan leert ons hoe je een zalige Katsu Sandwich maakt, een Italiaanse favoriet: Siciliaanse arancini met ragu en mozzarella, en als laatste een Zuidoost-Aziatische klassieker: char kway teow.

  6. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 21

    In deze aflevering bakt Rudolph samen met Ton een typisch Gouds koekje. Ze maken het recept uit het handgeschreven bakboek van zijn vader. Bijzonder detail; de kruimels van deze Goudse moppen zijn nog in dit boekje terug te vinden.

  7. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 22

    Zeg je Brabant, dan zeg je worstenbroodjes. Een lekkernij waarbij de bakker en de slager een smakelijke samenwerking met elkaar aan gaan. En als een echte Brabander eet je deze specialiteit niet bij een borreltje maar, juist ja, bij een kopje koffie.

  8. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Met bonen kun je van alles doen, je kunt er zelfs heerlijke brownies mee maken. Je kunt er veganistische gerechten mee maken, zoals linguine met wittebonensaus. Ze zijn ook heerlijk op een pizza.

  9. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Moelleux.

  10. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Mosselen-Linguini.

  11. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 75

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  12. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pittige vega wok.

  13. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Crispy ribs wok.

  14. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Met bonen kun je van alles doen, je kunt er zelfs heerlijke brownies mee maken. Je kunt er veganistische gerechten mee maken, zoals linguine met wittebonensaus. Ze zijn ook heerlijk op een pizza.

  15. Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.

  16. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kapsalon wok.

  17. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Eendenborst wok.

  18. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Deze overdreven lekkere, zacht gegaarde kalfswangen in pizzaiolasaus gaan ongetwijfeld hoge toppen scheren in menig Vlaamse huiskamer. Met een flinke portie pasta zet je zonder al te veel moeite en met een beetje geduld pure comfortfood op tafel!

  19. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Mosselen-Linguini.

  20. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Zalm curry wok.

  21. Selena + Chef (nu op tv)

    Kok en activist Gabe Kennedy laat Selena kennismaken met het ultieme date-diner: zandvis en papillote met Baskische cheesecake na. Hier gaat je hart van zingen.

  22. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Eveline krijgt vandaag hulp in de keuken van niemand minder dan Rico Verhoeven. Samen maken ze Black Pepper Beef en Eveline geeft je 3 manieren om oesters klaar te maken.

  23. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Dan maakt Argentinijnse choripan: gegrilde chorizo met chimichurri-saus. Dan maakt hij halo-halo, de ultieme Filippijnse zomerse traktatie. En als laatste een dumpling met klassieke Poolse pierogi.

  24. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Dan leert ons hoe je een zalige Katsu Sandwich maakt, een Italiaanse favoriet: Siciliaanse arancini met ragu en mozzarella, en als laatste een Zuidoost-Aziatische klassieker: char kway teow.

  25. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 21

    In deze aflevering bakt Rudolph samen met Ton een typisch Gouds koekje. Ze maken het recept uit het handgeschreven bakboek van zijn vader. Bijzonder detail; de kruimels van deze Goudse moppen zijn nog in dit boekje terug te vinden.

  26. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 22

    Zeg je Brabant, dan zeg je worstenbroodjes. Een lekkernij waarbij de bakker en de slager een smakelijke samenwerking met elkaar aan gaan. En als een echte Brabander eet je deze specialiteit niet bij een borreltje maar, juist ja, bij een kopje koffie.

  27. Jamie's Super Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Jamie gaat op voedseljacht in Griekenland en oefent in Japan. Hij bereidt een gezonde kip, knoflookbrood-kebabs en een vegetarische megaburger.

  28. Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 4

    Alesha Dixon en Jamie koken samen een dubbel gemarineerd gerecht met pittige garnalen en Jimmy gaat met honden op jacht naar truffels.

  29. Save with Jamie (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Jamie bereidt geroosterde zalm met alles erop en eraan en maakt van de restjes vis een ongelooflijke zalmfilotaart.

  30. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Dan leert ons hoe je een zalige Katsu Sandwich maakt, een Italiaanse favoriet: Siciliaanse arancini met ragu en mozzarella, en als laatste een Zuidoost-Aziatische klassieker: char kway teow.

  31. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 76

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  32. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 23

    Bakker Eric bakt ze nog niet zo lang, maar wel ontzettend lekker. In Zierikzee is hij, als het om de Zeeuwse bolus gaat, een begrip. Eric en Rudolph bakken ze bruin, want dat is hoe een goede bolus eruit moet zien. En lekker plakkerig.

  33. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 24

    Ondanks dat de jaarwisseling nog even op zich laat wachten, fietst Rudolph naar het prachtige Brabant om samen met patissier Robert de Nieuwjaarskoek te maken. Het deeg waar deze typisch Tilburgse specialiteit van gebakken wordt, heeft een aantal maanden de tijd nodig om goed op smaak te komen. En dan? Bakken en garneren maar!

  34. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Mary vindt dat je eindeloos kan variëren met sandwiches. Ze laat zien hoe je sandwiches met tonijn Niçoise maakt, muffuletta met vlees en kaas en een pitabroodje met mangochutney en groentes.

  35. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Een Mexicaans geïnspireerde croque, omdat het kan. Twee dikke sneden zuurdesembrood met chili con carne en gemalen cheddar, verse guacamole en een gebakken spiegelei, met schijfjes pittige jalapeño en koriander voor de liefhebbers. Daar kan niet veel meer over gezegd worden!

  36. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Gegratineerde witloof-hesp-rolletjes.

  37. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 76

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  38. De Smaken van Oostenrijk (nu op tv)

    Joël begint zijn reis in Salzburg in het Noordwesten van Oostenrijk. Andreas Senn, die 2 Michelinsterren op zak heeft, neemt Joël mee naar de beste plekken en restaurants.

  39. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Eveline maakt vandaag eerst Soja Kip en daarna maakt ze Pad Thai om super makkelijk thuis te maken.

  40. Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.

  41. French Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Justine proeft geitenkaas die prijzen heeft gewonnen bij La Ferme d'Ulteria, maakt een frisse salade en werkt samen met kok Leo voor het Captain's Dinner.

  42. French Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    We gaan met Justine graven in de wereld van de truffelzoekers in het dorp Sorges.

  43. Michel Roux's French Country Cooking 2 (nu op tv)

    Michel bezoekt een vermoutstokerij op het Provençaalse platteland. In Arles gaat hij kijken bij de enige slager die nog echte saucisson maakt. En hij sluit af met maar liefst twee desserts.

  44. Gordon Ramsay: Uncharted 2 (nu op tv)

    Chef-kok Gordon Ramsay gaat verder met zijn culinaire wereldreis en komt aan in Indonesië. Hij zet alles op alles om zijn gewenste ingrediënten te vinden. Topkok William Wongso kijkt met hem mee.

  45. Ainsley's Fantastic Flavours 2 (nu op tv)

    Deze aflevering is gevuld met de levendige en vurige smaken van Mexico! Het eerste gerecht van Ainsley is een feest van smaken ... Carne Asada Tacos met gegrilde lente uitjes en salsa. Ruby Bhogal krijgt een masterclass over Chilipepers en probeert een smakelijke Birria Taco! De keuken van Ainsley wordt overgenomen door Jayne Middlemiss die haar eigen Mexicaanse feest heeft om te serveren: quesadillas met kaas, bonen, maïs en guacamole. Ainsley eindigt de aflevering met een stevige stoofpot, Pozole, een smaakvol gerecht dat de rijke culinaire tradities van Mexico weerspiegelt.

  46. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Eveline maakt vandaag eerst Soja Kip en daarna maakt ze Pad Thai om super makkelijk thuis te maken.

  47. Selena + Chef (nu op tv)

    Legendarische kok, kookboekenschrijver en presentator Jamie Oliver helpt Selena met een feestelijk kerstmaal: geroosterde kip met dukkah, knapperige aardappelen, zalige groente en Eton mess.

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.