TV gids
-
Gordon Ramsay: Uncharted Showdown 1 (nu op tv)
Gordon verkent het ruige, prachtige Wales. Hij hangt aan een helikopter, gaat vissen, ontdekt lokale kaas die in een mijn is gerijpt en oogst zeewier rechtstreeks uit de oceaan.
-
James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)
Het avontuur van James begint in San Sebastian, een stad met 16 Michelinsterren. Hij maakt kennis met gegrilde platvis, cider en de vismarkt. Hij bereidt heek, lam, Baskische stoofpot en pintxos.
-
Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)
De negen overgebleven deelnemers gaan naar de woestijn in Arizona waar ze voorbereidingen treffen voor een diner in de openlucht.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia (nu op tv)
Adam begint zijn reis in het Westen van NSW en bezoekt een nieuwe schapensoort. Hij bereidt een Maleisische lambsbarbecue - geroosterd lams-percik. Later maakt Poh haar beroemde beef curry puffs.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia (nu op tv)
Adam en Poh zijn op Bruny Island - één van de beste culinaire bestemming in Australië. Ze proeven lokale bieren met brouwer Nick Haddow, en bereiden plaatselijke oesters op twee verschillende wijzen.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17Vandaag gaat Rudolph aan de slag met een recept van de tweelingzusjes Noor en Fien. Samen maken ze eerst Noor’s slagroomsoesjes en daarna maken ze een Sprookjesachtige soezentoren.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 18Het basisrecept voor vandaag is citroen bisquit deeg. Miljuschka maakt daar een heerlijke honingtaart van en Buche met caramel en chocola.
-
Mary Berry's Foolproof Dinners (nu op tv)
Natuurfilmer Hamza Yassin is een voorzichtige kok en leert daarom van Mary wat simpele recepten. In ruil daarvoor geeft hij Mary een safari en leert hij haar enkele fotografie-vaardigheden.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 94Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
De Brigade (nu op tv)
In deze aflevering van De Brigade wokken Eveline en Geneal aubergine, en stomen ze knoflookgarnalen.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 89Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Mary Berry's Foolproof Dinners (nu op tv)
Natuurfilmer Hamza Yassin is een voorzichtige kok en leert daarom van Mary wat simpele recepten. In ruil daarvoor geeft hij Mary een safari en leert hij haar enkele fotografie-vaardigheden.
-
Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)
Jamie maakt opnieuw vier stressvrije gerechten met slechts vijf ingrediënten: onder andere kippenvleugeltjes, een romige paddenstoelenpasta met look, en ijs van rum en rozijnen.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 95Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Bakken in een handomdraai! Een super makkelijke taart met verse compote van vijgen en cakebeslag. Bel vrienden en familie voor een koffieklets en geniet ervan!
-
De Brigade (nu op tv)
In deze aflevering van De Brigade wokken Eveline en Geneal aubergine, en stomen ze knoflookgarnalen.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Eendenborst wok.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary gedenkt haar vader met een heerlijk maal geïnspireerd door zijn zuidelijke barbecuefavorieten.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3
Vandaag duikt Eveline de Japanse keuken in en maakt Tempura garnalen in Shisoblad. En ze maakt Donburi, de Japanse versie van de Pokebowl.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia (nu op tv)
Adam begint zijn reis in het Westen van NSW en bezoekt een nieuwe schapensoort. Hij bereidt een Maleisische lambsbarbecue - geroosterd lams-percik. Later maakt Poh haar beroemde beef curry puffs.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia (nu op tv)
Adam en Poh zijn op Bruny Island - één van de beste culinaire bestemming in Australië. Ze proeven lokale bieren met brouwer Nick Haddow, en bereiden plaatselijke oesters op twee verschillende wijzen.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 95Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17Vandaag gaat Rudolph aan de slag met een recept van de tweelingzusjes Noor en Fien. Samen maken ze eerst Noor’s slagroomsoesjes en daarna maken ze een Sprookjesachtige soezentoren.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 18Het basisrecept voor vandaag is citroen bisquit deeg. Miljuschka maakt daar een heerlijke honingtaart van en Buche met caramel en chocola.
-
Gordon Ramsay: Uncharted Showdown 1 (nu op tv)
Gordon verkent het ruige, prachtige Wales. Hij hangt aan een helikopter, gaat vissen, ontdekt lokale kaas die in een mijn is gerijpt en oogst zeewier rechtstreeks uit de oceaan.
-
James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)
Het avontuur van James begint in San Sebastian, een stad met 16 Michelinsterren. Hij maakt kennis met gegrilde platvis, cider en de vismarkt. Hij bereidt heek, lam, Baskische stoofpot en pintxos.
-
Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)
De negen overgebleven deelnemers gaan naar de woestijn in Arizona waar ze voorbereidingen treffen voor een diner in de openlucht.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia (nu op tv)
Adam begint zijn reis in het Westen van NSW en bezoekt een nieuwe schapensoort. Hij bereidt een Maleisische lambsbarbecue - geroosterd lams-percik. Later maakt Poh haar beroemde beef curry puffs.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia (nu op tv)
Adam en Poh zijn op Bruny Island - één van de beste culinaire bestemming in Australië. Ze proeven lokale bieren met brouwer Nick Haddow, en bereiden plaatselijke oesters op twee verschillende wijzen.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 18Vandaag maken Emma en Rudolph een stroopwafel cheesecake met witte chocolade volgens het recept van Emma. Daarna maken ze gezouten boter-karamelsnoepjes.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 19Het basisrecept voor vandaag is harde wenerdeeg. En Miljuschka maakt daarvan jam koekjes en een cijfertaart.
-
Mary Berry's Foolproof Dinners (nu op tv)
Sue Perkins is een getalenteerde, maar soms chaotische kok. Daarom leert Mary haar enkele 'foolproof' recepten die perfect zijn voor etentjes, en ze vinden tijd voor een bijzondere tennisles.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Er wordt nog eens goede oude, degelijke Dagelijkse kost gekookt, en nog wel met Oude Geuze! Niet voor niets een echt oerbier en dus fantastisch om mee aan de slag te gaan!
-
De Brigade (nu op tv)
In deze aflevering van De Brigade maakt Pien samen met Hugo auberginestoof met zelfgemaakt flatbread.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 15Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Zalm curry wok.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary viert Pride met een zomeravond met vrienden en een levendige in citrusvruchten gemarineerde kip.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
Eveline krijgt vandaag hulp in de keuken van niemand minder dan Guus Meeuwis. Samen maken ze Iberico ribs met zoetzuresaus. En ze maken Dumplings met paddestoelen en truffelsaus.
-
Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)
Jamie kookt krokante zeebaars op Thaise wijze, met een paar kleine hacks die tijd winnen en smaak toevoegen. Verder paddenstoelen in look, een zoete kippenschotel met een spotgoedkoop sausje en ten slotte carpaccio van ananas.
-
Jamie's Eat Yourself Healthy (nu op tv)
Jamie maakt duurzame gehaktballen met twee bronnen van eiwit, brengt alle voedselgroepen samen in een gerookte zalm-omelet en maakt een 'berry bubbly jelly'-dessert.
-
Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)Seizoen 5| Aflevering 8Jamie Oliver en Jimmy Doherty zijn terug in hun café, waar ze heerlijke feestmaaltijden op tafel zetten met de hulp van bekende gasten.
-
Jamie's Money Saving Meals (nu op tv)
Jamie maakt gerechten voor weinig geld, zoals een Indiase dosa, crispy chicken en risotto van gort. Hij laat zien hoe je met voedsel uit blik geld bespaart en maakt zandkoekjes met chocola en gember.
-
The Street with Dan Hong: Hong Kong (nu op tv)
Dan verkent de rijke en diverse keuken van Kowloon, te beginnen bij de noodles die je langs de weg koopt. Hij bezoekt een Westers fusion-restaurant en eet diens beroemde 'Soy Sauce Western Cuisine".
-
The Street with Dan Hong: Hong Kong (nu op tv)
Dan keert terug naar Hongkong voor het ultieme, klassie streetfood: Beef Brisket Noodles, leert hoe je sweet and sour pork maakt van een vermaarde chef-kok en proeft originele eierwafels.
-
De Brigade (nu op tv)
In deze aflevering van De Brigade maakt Pien samen met Hugo auberginestoof met zelfgemaakt flatbread.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
Eveline krijgt vandaag hulp in de keuken van niemand minder dan Guus Meeuwis. Samen maken ze Iberico ribs met zoetzuresaus. En ze maken Dumplings met paddestoelen en truffelsaus.