TV gids
-
James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)
James gaat naar Vigo, de grootste vissershaven van Europa. Hij proeft Galicische octopus en bezoekt een Furancho. Hij maakt vis in mojo-saus, vissoep en platbrood met zeevruchten.
-
Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)
De drie deelnemers strijden om 250.000 dollar aan investeringen. Eerdere deelnemers keren terug om elk van de finalisten te helpen een lege ruimte om te toveren in een pop-up-evenement.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
Sydney is de meest iconische stad van Australië. In deze aflevering onderzoeken we niet alleen iconische gerechten, maar ook iconische mensen.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
We begonnen onze reis in het spirituele centrum van Australië: Uluru. Nu we het einde naderen gaan we naar de politieke hoofdstad, Canberra, een stad gebouwd op lunches.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 19Na al het overdadige eten is het nu weer tijd om op de gezonde tour te gaan. Daarom komt Rudolph met gezonde, caloriearme gerechten. Hij maakt o.a. een groente-kapsalon, een groente lasagne en piperade met chorizo.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3Een pan die urenlang staat te pruttelen, heerlijke geuren die zich door het huis verspreiden, in de winter is het weer de hoogste tijd voor stoofpotjes. Één van Rudolph’s lievelingsrecepten? Deze hartverwarmende Vlaamse kippenstoofpot.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
In the Spirit with Lindsay & Curtis (nu op tv)
Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Als voorgerecht maakt Miljuschka een filo pasteitje met wilde paddestoelen die lekker knapperig is aan de buitenkant. En natuurlijk mag de cheesecake met Kerst niet ontbreken. Ze maakt een Gember en gekonfijte sinaasappel cheesecake log.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 119Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Erwtensoep.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Hertenbiefstuk met wildsaus: een Lekker Feestelijke kerstklassieker met een heerlijke saus in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Als voorgerecht maakt Miljuschka een filo pasteitje met wilde paddestoelen die lekker knapperig is aan de buitenkant. En natuurlijk mag de cheesecake met Kerst niet ontbreken. Ze maakt een Gember en gekonfijte sinaasappel cheesecake log.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 120Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Bereid je goed voor op oudejaarsnacht met een rijkgevulde ovenschotel. Jeroen maakt een winterse lasagne met boschampignons, gestoofde boerenkool, gekookte beenham en een saus met drie soorten kaas. Daarna kan je wel tegen een stootje!
-
X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Erwtensoep.
-
In the Spirit with Lindsay & Curtis (nu op tv)
Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.
-
Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)
In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Zita Wauters.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
Sydney is de meest iconische stad van Australië. In deze aflevering onderzoeken we niet alleen iconische gerechten, maar ook iconische mensen.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
We begonnen onze reis in het spirituele centrum van Australië: Uluru. Nu we het einde naderen gaan we naar de politieke hoofdstad, Canberra, een stad gebouwd op lunches.
-
Jamie's Great Italian Escape (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1De chef begint zijn reis naar Italië. Vanuit Frankrijk rijdt Jamie zijn camper helemaal naar Palermo, waar hij leert hoe je street food bereidt.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 19Na al het overdadige eten is het nu weer tijd om op de gezonde tour te gaan. Daarom komt Rudolph met gezonde, caloriearme gerechten. Hij maakt o.a. een groente-kapsalon, een groente lasagne en piperade met chorizo.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3Een pan die urenlang staat te pruttelen, heerlijke geuren die zich door het huis verspreiden, in de winter is het weer de hoogste tijd voor stoofpotjes. Één van Rudolph’s lievelingsrecepten? Deze hartverwarmende Vlaamse kippenstoofpot.
-
Cross Country Cake Off (nu op tv)
De zes beste taartenbakkers van Canada gaan samen naar de keuken en nemen het tegen elkaar op om te zien wie er met de winst vandoor gaat.
-
James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)
James gaat naar Vigo, de grootste vissershaven van Europa. Hij proeft Galicische octopus en bezoekt een Furancho. Hij maakt vis in mojo-saus, vissoep en platbrood met zeevruchten.
-
Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)
De drie deelnemers strijden om 250.000 dollar aan investeringen. Eerdere deelnemers keren terug om elk van de finalisten te helpen een lege ruimte om te toveren in een pop-up-evenement.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
Sydney is de meest iconische stad van Australië. In deze aflevering onderzoeken we niet alleen iconische gerechten, maar ook iconische mensen.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
We begonnen onze reis in het spirituele centrum van Australië: Uluru. Nu we het einde naderen gaan we naar de politieke hoofdstad, Canberra, een stad gebouwd op lunches.
-
Jamie's Great Italian Escape (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1De chef begint zijn reis naar Italië. Vanuit Frankrijk rijdt Jamie zijn camper helemaal naar Palermo, waar hij leert hoe je street food bereidt.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 20Rudolph geeft je inspiratie voor een goed begin van het jaar met bakrecepten, borrelhapjes en salades voor bij de nieuwjaarsborrel. Hij maakt ooievaarsnesten, crostini met kastanje spread en gekarameliseerde sjalotjes en hij maakt een champagne risotto.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4Net als Rudolph wist zijn moeder ook van elke maaltijd een feest te maken. Één van haar paradepaardjes was deze overheerlijke macaronitaart. En als feestelijke afsluiter? Rijstepap met stoofpeertjes toe.
-
Snel met Miljuschka Frisse Start (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 1En dan is het in een keer weer de start van het nieuwe jaar. Tijd dus om weer lekker gezond van start te gaan. Miljuschka maakt een Harissa shakshuka met koriander-yoghurt en Kippenstoof met meiknol en orzo.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Op de eerste dag van het jaar is smossen toegestaan met deze zalige 'slordige' Sloppy Joe burgers. Met een zweem van bruin Belgisch bier in het gehakt en een knapperige salade met romige sladressing als tegengewicht is dit het ultieme hangovergerecht.
-
X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Zuurkool.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 120Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
In the Spirit with Lindsay & Curtis (nu op tv)
Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.
-
Ainsley's Festive Flavours 2022 (nu op tv)
In deze kerstaflevering gooit Ainsley Harriott de keukendeuren open voor nieuwe vrienden en oude bekenden. Dat wordt een waar feestmaal met veel tips en ideeën voor kerst.
-
Jamie Cooks Italy (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1Jamie wil z'n liefde voor Italië delen met z'n beste en zeer toegankelijke recepten voor spaghetti carbonara, kip, gevulde focaccia, schotels met risotto en bloemkool en limoncello-tiramisu.
-
Jamie´s Comfort Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1Christian, DJ BBQ, bezoekt Jamie wanneer hij zijn ultieme burger en zijn recept voor zijn geheime saus onthult.
-
Jamie's Money Saving Meals (nu op tv)
Jamie laat zalige recepten met restjes zien, zoals dumplings, fish & chips en blondie cake. Hij maakt zelfs een indrukwekkend diner met taco’s met varkensvlees en een dessert van voor in de airfryer.
-
Guillaume's French Atlantic (nu op tv)
Guillaume verkent de kustplaats Biarritz, eet een spectaculair gerecht met zeebaars, ontdekt de passie voor Baskische rugby en regionale gerechten, zoals pinxtos, en bezoekt Saint-Jean-Pied-de-Port.
-
Guillaume's French Atlantic (nu op tv)
Guillaume Brahimi verkent de unieke Baskische cultuur en keuken in Frans Baskenland en leert Pelota spelen, de snelste balsport ter wereld. Hij geniet van Egiategia-wijn en bereidt een feestmaal.
-
Ainsley's Festive Flavours 2022 (nu op tv)
In deze kerstaflevering gooit Ainsley Harriott de keukendeuren open voor nieuwe vrienden en oude bekenden. Dat wordt een waar feestmaal met veel tips en ideeën voor kerst.