De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
19 juni
  1. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt een variant op boterkip die zelfs zijn jongste kinderen lekker vinden en laat ons zien hoe je een supereenvoudige zalm voor onderweg maakt, een ideaal gerecht voor door de week.

  2. Ainsley's Good Mood Food (nu op tv)

    Ainsley gebruikt noten en zaden voor al zijn smakelijke gerechten in deze editie van het kookprogramma, waaronder een salade van geroosterde bieten, gekonfijte walnoten en geitenkaas.

  3. Ainsley's Good Mood Food (nu op tv)

    Ainsley gaat naar Hampshire om te proberen asperges te oogsten, waarna hij een briljant eenpansgerecht met asperges, artisjok, spinazie en pijnboompitten klaarmaakt.

  4. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Chef Nadiya Hussain laat Fred de culinaire bezienswaardigheden van Yorkshire zien, waaronder een klein restaurant dat zelfgemaakte samosa's serveert, Nadiya’s favoriete Indiase hapje.

  5. The Street with Dan Hong: Hong Kong (nu op tv)

    Dan verkent de rijke en diverse keuken van Kowloon, te beginnen bij de noodles die je langs de weg koopt. Hij bezoekt een Westers fusion-restaurant en eet diens beroemde 'Soy Sauce Western Cuisine".

  6. The Street with Dan Hong: Hong Kong (nu op tv)

    Dan keert terug naar Hongkong voor het ultieme, klassie streetfood: Beef Brisket Noodles, leert hoe je sweet and sour pork maakt van een vermaarde chef-kok en proeft originele eierwafels.

  7. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Vandaag maken Loek en Rudolph samen Loek’s Flammkuchen en ze maken een dessertopizza met fruit.

  8. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 14

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  9. Nadiya's Time to Eat (nu op tv)

    Nadiya haalt alles uit de kast voor de zomer. Ze gaat barbecueën, maakt lam met rabarber en ook vlierbloesemdrank. Ook ontmoet ze de legendarische kookboekenschrijver Claudia Roden en haar familie.

  10. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Gevulde pompoen met granaatappelpitten en linzen & appelrösti's met zoete aardappel en een eitje (Dina Tersago)

  11. Nadiya's Time to Eat (nu op tv)

    Nadiya haalt alles uit de kast voor de zomer. Ze gaat barbecueën, maakt lam met rabarber en ook vlierbloesemdrank. Ook ontmoet ze de legendarische kookboekenschrijver Claudia Roden en haar familie.

  12. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Mary verricht wonderen als haar vriendin Sarah onverwachts op bezoek komt, met een potpie met kip, waarbij ze alle restjes in haar koelkast gebruikt.

  13. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 164

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  14. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Gevulde pompoen met granaatappelpitten en linzen & appelrösti's met zoete aardappel en een eitje (Dina Tersago)

  15. Sara's Australia Unveiled (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Sara La Fountain ontdekt de surfstranden, olijf- en wijngaarden van de zuidoostelijke Australische staat Victoria.

  16. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt een variant op boterkip die zelfs zijn jongste kinderen lekker vinden en laat ons zien hoe je een supereenvoudige zalm voor onderweg maakt, een ideaal gerecht voor door de week.

  17. Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Justine begint haar avontuur bij de markten van Penang' met expert Pearly Kee als gids. Ze bekijkt het historische tapijtwerk van Sarawak en bereidt haar versie van populaire Maleisische gerechten.

  18. The Street with Dan Hong: Hong Kong (nu op tv)

    Dan verkent de rijke en diverse keuken van Kowloon, te beginnen bij de noodles die je langs de weg koopt. Hij bezoekt een Westers fusion-restaurant en eet diens beroemde 'Soy Sauce Western Cuisine".

  19. The Street with Dan Hong: Hong Kong (nu op tv)

    Dan keert terug naar Hongkong voor het ultieme, klassie streetfood: Beef Brisket Noodles, leert hoe je sweet and sour pork maakt van een vermaarde chef-kok en proeft originele eierwafels.

  20. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Vandaag maken Loek en Rudolph samen Loek’s Flammkuchen en ze maken een dessertopizza met fruit.

  21. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 14

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  22. Ainsley's Good Mood Food (nu op tv)

    Ainsley gebruikt noten en zaden voor al zijn smakelijke gerechten in deze editie van het kookprogramma, waaronder een salade van geroosterde bieten, gekonfijte walnoten en geitenkaas.

  23. Ainsley's Good Mood Food (nu op tv)

    Ainsley gaat naar Hampshire om te proberen asperges te oogsten, waarna hij een briljant eenpansgerecht met asperges, artisjok, spinazie en pijnboompitten klaarmaakt.

  24. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Chef Nadiya Hussain laat Fred de culinaire bezienswaardigheden van Yorkshire zien, waaronder een klein restaurant dat zelfgemaakte samosa's serveert, Nadiya’s favoriete Indiase hapje.

  25. The Street with Dan Hong: Hong Kong (nu op tv)

    Dan keert terug naar Hongkong voor het ultieme, klassie streetfood: Beef Brisket Noodles, leert hoe je sweet and sour pork maakt van een vermaarde chef-kok en proeft originele eierwafels.

  26. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Zuiderse kabeljauw met kamut & tiramisu met bloedsinaasappel (Dina Tersago)

  27. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 16

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Watermeloen wok.

  28. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Vandaag maken Chloë en Rudolph Chloë’s limonadecupcakes en ze maken Tekst-cupcakes.

  29. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 3
    | Aflevering 2

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  30. Nadiya's Fast Flavours (nu op tv)

    Nadiya Hussain maakt macaroni met kaas en culinair schrijver Olia Hercules deelt haar recept voor borsch met groente en kruiden, die gelukkige herinneringen bovenbrengen aan haar jeugd in Oekraïne.

  31. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Hartig gevulde appeltjes & perengrog met gember (Dina Tersago)

  32. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Artisjok-preivelouté & citrussalade met avocado en garnalen (Sandrine André)

  33. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 16

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Watermeloen wok.

  34. Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Justine ontmoet papegaaien in Kuala Lumpur en orang-oetans in Semenggoh. Kok Wong serveert zalige Penang-klassiekers en Justine maakt populaire gerechten zoals mee kolok en zalige curry puffs.

  35. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie laat zijn variant op kip piri-piri zien, waar iedereen dol op zal zijn, en maakt gerookte schelvisviskoekjes met een heerlijk romige bieslooksaus.

  36. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Mary viert de geboorte van haar eerste 'kookboek-baby' met een overheerlijke kunch van soep en sandwiches voor haar redacteur en fotograaf, die ook een goede vriend is.

  37. Jamie's Money Saving Meals (nu op tv)

    Jamie maakt spaghetti frittata met restjes, varkenspastei en laat zien hoe je zelf kaas maakt. Ook laat hij zien hoe je geld bespaart als je zelf shish kebab met kip en ‘whoopies pies’ maakt.

  38. Jamie Cooks Italy (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Jamie wil z'n liefde voor Italië delen met z'n beste en zeer toegankelijke recepten voor spaghetti carbonara, kip, gevulde focaccia, schotels met risotto en bloemkool en limoncello-tiramisu.

  39. Jamie's Food Escapes (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    In Venetië verlaat Jamie de gebaande paden om op zoek te gaan naar Venetiaanse klassiekers: rijst, polenta, zeevruchten en verse groenten.

  40. Gino's Italian Family Adventure (nu op tv)

    Gino neemt zijn vrouw Jess mee op een romantisch uitje naar Apulië. Ze bezoeken het pittoreske 'dorp van de liefde', voordat Gino een heel speciale maaltijd bereidt in een prachtige masseria.

  41. Gino's Italian Family Adventure (nu op tv)

    De hele familie komt samen op het eiland Sardinië voor een langverwacht feest. Gino haalt alles uit de kast om zijn schoonmoeder Elizabeth een Italiaans feestmaal te geven om nooit te vergeten.

  42. Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Justine ontmoet papegaaien in Kuala Lumpur en orang-oetans in Semenggoh. Kok Wong serveert zalige Penang-klassiekers en Justine maakt populaire gerechten zoals mee kolok en zalige curry puffs.

  43. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie laat zijn variant op kip piri-piri zien, waar iedereen dol op zal zijn, en maakt gerookte schelvisviskoekjes met een heerlijk romige bieslooksaus.