De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
17 juli
  1. Eva Longoria: Searching for Mexico (nu op tv)

    Eva reist naar Oaxaca, ooit een handelspost aan de oude handelsroutes door Centraal-Amerika, die de hoofdstad van de chocola werd en nog altijd is en de geboorteplaats is van quesillo kaas.

  2. No Taste Like Home with Antoni Porowski (nu op tv)

    De avontuurlijke culinair expert Antoni Porowski gaat op reis met Awkwafina om diens verleden te reconstrueren en een authenticiteit te geven aan hun moderne recepten.

  3. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Chef-kok Giorgio Locatelli neemt Fred mee naar Rome op zoek naar de meest opwindende gerechten van de stad. Sublieme pasta, heerlijke gnocchi en 's werelds beste pizza, allemaal heerlijk maar betaalbaar.

  4. Miljuschka's Street Food Vietnam (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Veelzijdig en kleurrijk, dat zijn de gerechten die Miljuschka in Ho Chi Minh ontdekt. Net als het grote verschil tussen rijk en arm.

  5. Miljuschka's Street Food Vietnam (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Miljuschka reist door het meest waterrijke stuk van Vietnam, de Mekong Delta. Ook hier ontdekt ze de typische gerechten van dit gebied.

  6. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 5

    Rudolph brengt je in Italiaanse sferen met zijn Italiaanse Citroenbroodjes. Hij maakt ook nog een heerlijke rustieke appelvlaai.

  7. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    In deze aflevering van Altijd feest! viert Rudolph een American party in de bakery. Hij laat je zien hoe je een zoete én een hartige trifle maakt. Think big, dus haal je grootste vaas en saladekom uit de kast en laat je inspireren door deze heerlijke recepten.

  8. Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Jamie laat zien hoe je een hartige taart met spinazie, feta en filodeeg maakt, met een komkommersalade en roomijs, binnen dertig minuten.

  9. Snel met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Vandaag maakt ze Cacio e Pepe en Chocoladekoekjes cake.

  10. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Flammkuchen met tuinbonen & gebakken banaandessert (Jan Van den Bosch)

  11. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Kaaskroketten à la Bekkari & haring met zoete aardappel en prei (Jan Van den Bosch)

  12. Snel met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Vandaag maakt ze Cacio e Pepe en Chocoladekoekjes cake.

  13. Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Jamie laat zien hoe je een hartige taart met spinazie, feta en filodeeg maakt, met een komkommersalade en roomijs, binnen dertig minuten.

  14. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 184

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  15. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Flammkuchen met tuinbonen & gebakken banaandessert (Jan Van den Bosch)

  16. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Kaaskroketten à la Bekkari & haring met zoete aardappel en prei (Jan Van den Bosch)

  17. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc een Cuban sandwich a la chef.

  18. Favourites By (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    In deze aflevering van Favourites By maakt presentatrice Lucille Werner Kalfsvleespastei. Dit gerecht is haar favoriet en maakt ze graag voor familie en vrienden met Pasen of Kerst. Lucille bereidt er twee smaken gelei bij.

  19. Shirma's Soul Food (nu op tv)

    Het is vandaag… Internationale Hotdog-day! Dus geeft Shirma, speciaal voor vandaag, vier keer inspiratie om jouw broodje knak naar een ander niveau te brengen. Van de klassieke Amerikaanse variant met zuurkool (off course!), naar een Hollandse hotdog met kaas, augurk en zilveruitjes. Liever iets ‘tropisch’? Pak dan uit met gegrilde ananas of een jalapeno avocado dressing. Let's cook!

  20. Miljuschka's Street Food Vietnam (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Veelzijdig en kleurrijk, dat zijn de gerechten die Miljuschka in Ho Chi Minh ontdekt. Net als het grote verschil tussen rijk en arm.

  21. Miljuschka's Street Food Vietnam (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Miljuschka reist door het meest waterrijke stuk van Vietnam, de Mekong Delta. Ook hier ontdekt ze de typische gerechten van dit gebied.

  22. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 5

    Rudolph brengt je in Italiaanse sferen met zijn Italiaanse Citroenbroodjes. Hij maakt ook nog een heerlijke rustieke appelvlaai.

  23. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    In deze aflevering van Altijd feest! viert Rudolph een American party in de bakery. Hij laat je zien hoe je een zoete én een hartige trifle maakt. Think big, dus haal je grootste vaas en saladekom uit de kast en laat je inspireren door deze heerlijke recepten.

  24. Eva Longoria: Searching for Mexico (nu op tv)

    Eva reist naar Oaxaca, ooit een handelspost aan de oude handelsroutes door Centraal-Amerika, die de hoofdstad van de chocola werd en nog altijd is en de geboorteplaats is van quesillo kaas.

  25. No Taste Like Home with Antoni Porowski (nu op tv)

    De avontuurlijke culinair expert Antoni Porowski gaat op reis met Awkwafina om diens verleden te reconstrueren en een authenticiteit te geven aan hun moderne recepten.

  26. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Chef-kok Giorgio Locatelli neemt Fred mee naar Rome op zoek naar de meest opwindende gerechten van de stad. Sublieme pasta, heerlijke gnocchi en 's werelds beste pizza, allemaal heerlijk maar betaalbaar.

  27. Miljuschka's Street Food Vietnam (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Miljuschka reist door het meest waterrijke stuk van Vietnam, de Mekong Delta. Ook hier ontdekt ze de typische gerechten van dit gebied.

  28. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Flammkuchen met tuinbonen & gebakken banaandessert (Jan Van den Bosch)

  29. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 6

    Voor bij de koffie maakt Rudolph lekkere Franse tompoucen. En speciaal voor bij de borrel; Turks Borrelbrood.

  30. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Organiseer jij binnenkort een babyshower en kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? In deze aflevering van Altijd feest! maakt Rudolph hét perfecte hapje voor bij de (alcoholvrije) borrel. En laat hij zien hoe je in een handomdraai smakelijke geboortetaartjes op de kraam tafel zet.

  31. Snel met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Vandaag maakt Miljuschka Zeebars Crudo & Kokos Kaffirijst.

  32. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Engels ontbijt & scones met rabarbercompote (Jan Van den Bosch)

  33. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Ontbijtclafoutis & burrito met kip en avocado (Ianthe Tavernier)

  34. Shirma's Soul Food (nu op tv)

    In Shirma’s Soul Food vandaag een island style stoofvlees met BANGING flavours! Shirma maakt een heerlijke geitenstoof met allemaal lekkers. Zoals gebakken banaan én Rice and Peas. En dat doet ze niet alleen maar met haar stadsgenoot: Richard Groenendijk! Dat wordt gezellig! Let’s cook!

  35. Favourites By (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    In deze aflevering van Favourites By maakt 24Kitchen- chef Miljuschka Witzenhausen een bijzondere Brownie oreo chocolate chip cookie cheesecake. Deze cheesecake maakte ze ooit om iemand te troosten, maar smaakt natuurlijk altijd heel lekker!

  36. Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Jamie Oliver bereidt 'pasta voor de zwangere Jools' met een salade van knapperige cichorei en waterkers en kleine frangipane-taartjes.

  37. Jamie's Money Saving Meals (nu op tv)

    Jamie’s pasta met geroosterde feta en tomatensaus uit de airfryer is lekker en goedkoop. Ook maakt hij een heerlijke opgerolde carrot cake, curry met kip en Welsh rarebit met overgebleven kaas.

  38. Jamie's Ultimate Veg (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Jamie maakt een verrassende cottage pie, heerlijke macaroni met kaas waar hij een heleboel groente in stopt en een bizar maar zalig broodje friet.

  39. Jamie’s 5 Ingredient Mediterranean Meals (nu op tv)

    Jamie maakt een eenpansgebraad, en hij maakt zijn snelle carbonara. Met wat kant-en-klare ingrediënten, maakt hij enkele populaire voorgerechten. Plus: twee kenners van eten uit het Midden-Oosten.

  40. Gino's Italy: Secrets of the South (nu op tv)

    Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.

  41. Gino's Italy: Secrets of the South (nu op tv)

    Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.

  42. Shirma's Soul Food (nu op tv)

    In Shirma’s Soul Food vandaag een island style stoofvlees met BANGING flavours! Shirma maakt een heerlijke geitenstoof met allemaal lekkers. Zoals gebakken banaan én Rice and Peas. En dat doet ze niet alleen maar met haar stadsgenoot: Richard Groenendijk! Dat wordt gezellig! Let’s cook!

  43. Favourites By (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    In deze aflevering van Favourites By maakt 24Kitchen- chef Miljuschka Witzenhausen een bijzondere Brownie oreo chocolate chip cookie cheesecake. Deze cheesecake maakte ze ooit om iemand te troosten, maar smaakt natuurlijk altijd heel lekker!