De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

TV gids

Wat kijken we vandaag?
25 december
  1. Cross Country Cake Off (nu op tv)

    De voorrondes worden afgesloten in het oosten met de laatste acht taartenbakkers. Vier van hen mogen hun mooiste cadeau namaken voor de jury.

  2. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

    James gaat naar Santiago de Compostella waar hij pelgrims ontmoet, naar de markt gaat en Tarte de Santiago proeft. Hij bereidt een stoofpot met zeevruchten, T-bone, empanadas en rijst met mosselen.

  3. Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)

    De beste vier ondernemers moeten bewijzen dat zij een plekje in de finale verdienen. Ze moeten samen hun gerecht zien te verwerken in een circusoptreden. Met gastjurylid Wayne Newton.

  4. Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)

    Adam en Poh gaan naar Tasmaniƫ om een versie te maken van de klassieke Australische pastei. Ze proberen zelfs antwoord te geven op de vraag of je er saus bij wilt.

  5. Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)

    Van flat whites tot avocado op geroosterd brood: Australische barista's en koks zijn erg gewild in de hele wereld. Hoe zijn het Australische ontbijt en de brunch zo bekend geworden?

  6. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Lekker borrelen onder de Kerstboom. Rudolph geeft je tips om je eigen kaasplank samen te stellen en hij maakt Franse kaas-soesjes en Creamcheese balls.

  7. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    Een heerlijk kerstdiner begint met goede ingrediƫnten. Het inkopen hiervan is voor Rudolph ook al onderdeel van de kerstpret. In deze aflevering heeft hij de luxe dat zijn goede vriend en slager Jean-Maurice het vlees komt brengen waar hij een echte kerstklassieker mee gaat maken: Pork Wellington.

  8. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Geroosterd varkensvlees en aardappelen met Parmezaanse kaas staan op het menu als Mary een feestmaaltijd bereidt door kliekjes van de feestdagen te gebruiken voor haar favoriete neven en nichten.

  9. Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)

    Altijd lekker in de winter is pompoensoep en speciaal voor Kerst Miljuschka er iets bijzonders van. Ze maakt Kurkuma-pompoensoep met kokosmelk schuim en crispy salie. Als hoofdgerecht maakt ze een bieten gravad lax met gin en korianderzaad.

  10. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 114

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  11. X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Vichyssoisse.

  12. Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)

    Adam en Poh gaan naar Tasmaniƫ om een versie te maken van de klassieke Australische pastei. Ze proberen zelfs antwoord te geven op de vraag of je er saus bij wilt.

  13. Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)

    Van flat whites tot avocado op geroosterd brood: Australische barista's en koks zijn erg gewild in de hele wereld. Hoe zijn het Australische ontbijt en de brunch zo bekend geworden?

  14. Lekker Snel (nu op tv)

    In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. En bij feestdagen horen natuurlijk nagerechten! Jet laat zien hoe je banoffee pavlova maakt, en dat is een stuk makkelijker dan je denkt zelf pavlova maken van eiwit, ze neemt je stap voor stap mee!

  15. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 115

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  16. Lekker Snel! (nu op tv)

    Steak tartaar + tomaat tartaar: een Lekker Feestelijk voorgerechtje voor zowel vleeseters als vegetariƫrs, in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.

  17. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Gevulde portobello's met stoemp van broccoli en een zachte tomatensaus met paprika. Hiermee scheer je gegarandeerd hoge toppen bij jong en oud! Echte dagelijkse kost, haalbaar voor iedereen en lekker, lekker, lekker!

  18. X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Vichyssoisse.

  19. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Geroosterd varkensvlees en aardappelen met Parmezaanse kaas staan op het menu als Mary een feestmaaltijd bereidt door kliekjes van de feestdagen te gebruiken voor haar favoriete neven en nichten.

  20. SOS Piet XL (nu op tv)

    Limke en Denise, verzorgers in een dagverblijf, willen met Kerstmis coquilles met kabeljauw serveren aan de bewoners. En Niels Albert maakt graag een kaaskroket voor de werkmannen in zijn winkel, maar die mislukken keer op keer.

  21. Lekker Snel! (nu op tv)

    Steak tartaar + tomaat tartaar: een Lekker Feestelijk voorgerechtje voor zowel vleeseters als vegetariƫrs, in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.

  22. Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)

    Altijd lekker in de winter is pompoensoep en speciaal voor Kerst Miljuschka er iets bijzonders van. Ze maakt Kurkuma-pompoensoep met kokosmelk schuim en crispy salie. Als hoofdgerecht maakt ze een bieten gravad lax met gin en korianderzaad.

  23. Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  24. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Lekker borrelen onder de Kerstboom. Rudolph geeft je tips om je eigen kaasplank samen te stellen en hij maakt Franse kaas-soesjes en Creamcheese balls.

  25. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    Een heerlijk kerstdiner begint met goede ingrediƫnten. Het inkopen hiervan is voor Rudolph ook al onderdeel van de kerstpret. In deze aflevering heeft hij de luxe dat zijn goede vriend en slager Jean-Maurice het vlees komt brengen waar hij een echte kerstklassieker mee gaat maken: Pork Wellington.

  26. Cross Country Cake Off (nu op tv)

    De voorrondes worden afgesloten in het oosten met de laatste acht taartenbakkers. Vier van hen mogen hun mooiste cadeau namaken voor de jury.

  27. Jamie's One Pan Wonders at Christmas (nu op tv)

    Jamie trapt Kerstmis af met geweldige eenpansgerechten om ons de feestdagen door te helpen. Van krokante eend met noedels en shortribbeef tot vegetarische filotaart en decadente desserts, hij heeft eenvoudige gerechten zonder poespas om iedereen in de feeststemming te brengen.

  28. Jamie's One Pan Wonders at Christmas (nu op tv)

    Jamie komt in een feestelijke stemming met een hele reeks heerlijke eenvoudige recepten om het kerstdiner extra speciaal te maken. Er is een gravadlax-voorgerecht met zalm, gloednieuwe manieren om de kalkoen te maken, gebraden vlees en een leuke nieuwe kijk op de Yorkshire pudding.

  29. De Brigade (nu op tv)

    In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.

  30. De Brigade (nu op tv)

    In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.

  31. X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Vichyssoisse.

  32. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    In deze aflevering geeft Rudolph je tips voor de decoratie en snelle bereidingen met ingrediƫnten die je meestal wel in huis hebt. Hij maakt een hartige krans met zoete appeltjes, een snelle Kerstmis-saus, sla-Kerstboompjes en zalmrolletjes.

  33. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 19

    Op het kerstmenu van Rudolph mag ook zeker een heerlijk gerecht met vis niet ontbreken. In deze aflevering niet 1, niet 2 maar 3 lekkere visrecepten. En Rudolph kookt niet alleen. Vis-expert Bart van Olphen doet gezellig met hem mee.

  34. Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)

    Voor de visliefhebbers maakt Miljuschka vandaag zeebaars en papillotte met kaffir limoenblad en kokos. En als toetje zet ze een sneeuwbal op tafel, natuurlijk geen echte, maar een kokosijs sneeuwbal bombe.

  35. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    We houden de kerstsfeer erin met deze royale broodpudding op basis van rozijnenbrood met gember, kaneel en gebakken peer. Jeroen maakt het kerstfeestje compleet door dit gebak af te werken met een coulis van veenbessen en een simpel bolletje vanille-ijs.

  36. X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: bloedworst.

  37. Lekker Snel! (nu op tv)

    Steak tartaar + tomaat tartaar: een Lekker Feestelijk voorgerechtje voor zowel vleeseters als vegetariƫrs, in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.

  38. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Mary inspireert haar moeder om weer te gaan daten. Een zalige pompoencarbonara moet haar weer in de stemming voor de liefde brengen.

  39. LoĆÆc Tussen 2 Vuren (nu op tv)

    LoĆÆc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken.

  40. Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  41. Jamie's Eat Yourself Healthy (nu op tv)

    Jamie maakt voedzame witvis met bladerdeed en tomaten-orzo, een zalige en frisse groene pasta en een eenvoudige garnalencurry. We bekijken de voordelen van proteĆÆne en maken een gezonde carrot cake.

  42. Jamie's Cook Ahead Christmas (nu op tv)

    Jamie deelt eenvoudige gerechten die je van te voren kunt maken en tips om tijd te besparen voor een heerlijke kerst. Of je nu een beginner of expert bent: Jamie bezorgt je zorgeloze feestdagen. Jamie's voorbereidingen zorgen voor een makkelijke bereiding van een zijdezachte kippenleverpatƩ als voorgerecht, een geniale nieuwe manier om kalkoen te bereiden, een epische Yorkshire pudding en de beste gebraden gerechten ooit, allemaal ruim van tevoren klaargemaakt voor een stressvrije kerstdag.

  43. Jamie Oliver: Seasons (nu op tv)

    Voor de kerstmaaltijd met zijn familie maakt Jamie dit jaar een heerlijk frisse en pittige paté van gerookte forel, geserveerd met rode koolsla en een gigantische yorkshire-pudding om te delen, een spectaculaire manier om het feestmaal op eerste kerstdag te beginnen. Hij geeft de traditionele kalkoen het nakijken met zijn spetterende feestelijke porchetta, knapperige knolgroenten en de beste geroosterde aardappelen ooit. Jamie tilt spruitjes naar nieuwe hoogten in zijn vegetarische hoofdgerecht, een fantastische taart met kastanjes en spruitjes. Jamie sluit af met prachtige peren die hij een kerstmake-over geeft in een pavlova met glühwein, om een nog extra vleugje kerstsprankeling aan het menu toe te voegen.

  44. Guillaume's French Atlantic (nu op tv)

    In het luxueuze Bordeaux komen wijn maken en fine dining samen. Guillaume drinkt wijn bij het Grand Theatre en verkent het prachtige Saint-Ɖmilion. Ook bezoekt hij het prestigieuze ChĆ¢teau d'Yquem.

  45. Guillaume's French Atlantic (nu op tv)

    Guillaume Brahimi ontdekt de geheimen van de Bordeaux en bezoekt Cap Ferret en een wellnesscentrum in een wijngaard. Ook maakt hij ongekend creatieve en smaakvolle gerechten met exquise ingrediƫnten.

  46. LoĆÆc Tussen 2 Vuren (nu op tv)

    LoĆÆc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken.

  47. Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.