De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
8 mei
  1. Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)

    Tony haat Scandinaviƫ, maar omdat hij onlangs ontdekte dat zijn op een na grootste groep Facebookvrienden en -fans uit - nota bene - Finland komt, reist hij erheen om uit te zoeken waarom.

  2. Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)

    Baja kan het een riskante bestemming zijn. Strijdende drugskartels en toegenomen criminaliteit hebben de toeristen afgeschrikt, maar dat betekent niet dat er geen lekker eten is.

  3. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Sterrenchef Tom Kerridge neemt Fred mee naar Edinburgh om hem daar de smaak van Schotland te laten proeven. De twee ontdekken ook of je er de lekkerste fish-and-chips van het hele land kunt krijgen.

  4. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Taco's van rundergehakt en harde tortilla's zijn iets uit het verleden als Dan een klassieke rundertaco maakt met salsa verde en er een Vietnamese draai aan geeft.

  5. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Dan gaat op zoek naar een populaire streetfood van Taiwan: crispy fried chicken. Dan proeft frisse Peruviaanse ceviche en maakt een tropische, kokos-ceviche en knapperige, goudbruine martabak.

  6. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    Mooi groen van zichzelf, elegant en een wereld aan smaak. Pistachenootjes spelen de hoofdrol in baklava. Met een weldaad aan siroop en toch knapperig. Hoe dan? Dat vraagt fervent bakster Rixt zich af. Rudolph helpt haar met een baklava zoals ā€˜ie moet zijn. Dat filodeeg ook een ideaal krokant jasje is voor een hartig spektakel bewijst de bastilla.

  7. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 7

    Miljuschka maakt vandaag het deeg voor een knapperige cake, oftwel een galette. Ze maakt er eentje met bieten en eentje met appel.

  8. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 17

    Eveline maakt vandaag mosselen in rijstwijn, Chinese stijl. En ze maakt Hong Kong style egg tarts, een soort Chinese puddingcake.

  9. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Pompoenbitterballen & spaghettipompoen

  10. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Zalmburger & Superman smoothie

  11. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 17

    Eveline maakt vandaag mosselen in rijstwijn, Chinese stijl. En ze maakt Hong Kong style egg tarts, een soort Chinese puddingcake.

  12. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Mary laat zien hoe je klassieke desserts op tafel zet. Ze begint met een Engelse banoffee pie. Voor Neapolitan Icebox Cake hoef je niet te bakken en ananastaart maken is verrassend eenvoudig.

  13. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 134

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  14. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Herfstsalade met eendenfilet en croutons & bloody mojito

  15. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Varkenshaasje met koffie-jeneversaus & millefeuille van peer

  16. Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediƫnten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.

  17. Donal's Family Kitchen (nu op tv)

    Een verzameling recepten om je heerlijk het weekend door te helpen. Van luie brunchideeƫn tot zaterdag- en zondagdiners en een overheerlijke limoentaart, de ultieme weekendverwennerij.

  18. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Taco's van rundergehakt en harde tortilla's zijn iets uit het verleden als Dan een klassieke rundertaco maakt met salsa verde en er een Vietnamese draai aan geeft.

  19. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Dan gaat op zoek naar een populaire streetfood van Taiwan: crispy fried chicken. Dan proeft frisse Peruviaanse ceviche en maakt een tropische, kokos-ceviche en knapperige, goudbruine martabak.

  20. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    Mooi groen van zichzelf, elegant en een wereld aan smaak. Pistachenootjes spelen de hoofdrol in baklava. Met een weldaad aan siroop en toch knapperig. Hoe dan? Dat vraagt fervent bakster Rixt zich af. Rudolph helpt haar met een baklava zoals ā€˜ie moet zijn. Dat filodeeg ook een ideaal krokant jasje is voor een hartig spektakel bewijst de bastilla.

  21. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 7

    Miljuschka maakt vandaag het deeg voor een knapperige cake, oftwel een galette. Ze maakt er eentje met bieten en eentje met appel.

  22. Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)

    Tony haat Scandinaviƫ, maar omdat hij onlangs ontdekte dat zijn op een na grootste groep Facebookvrienden en -fans uit - nota bene - Finland komt, reist hij erheen om uit te zoeken waarom.

  23. Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)

    Baja kan het een riskante bestemming zijn. Strijdende drugskartels en toegenomen criminaliteit hebben de toeristen afgeschrikt, maar dat betekent niet dat er geen lekker eten is.

  24. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Sterrenchef Tom Kerridge neemt Fred mee naar Edinburgh om hem daar de smaak van Schotland te laten proeven. De twee ontdekken ook of je er de lekkerste fish-and-chips van het hele land kunt krijgen.

  25. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Dan gaat op zoek naar een populaire streetfood van Taiwan: crispy fried chicken. Dan proeft frisse Peruviaanse ceviche en maakt een tropische, kokos-ceviche en knapperige, goudbruine martabak.

  26. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Rudolph maakt vandaag een overheerlijke Ierse chocoladetaart met pretzels en hij maakt aardbeienkoekjes met pijnboompitten.

  27. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 8

    Miljuschka begint met het maken van een soezenbeslag. Daarvan maakt ze heerlijke eclairs met bosbessen en ze maakt hartige soezen met zalm.

  28. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    Vandaag haalt Eveline haar inspiratie uit de Indonesche keuken. Ze maakt Lemper Ajam, een soort loempia gevuld met rijst en kip. En ze maakt Rendang Ikan, een Indonesche schotel met een heerlijk stukje tonijn.

  29. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Herfstsalade met eendenfilet en croutons & bloody mojito

  30. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Varkenshaasje met koffie-jeneversaus & millefeuille van peer

  31. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 12

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Appeltaart wok.

  32. Donal's Family Kitchen (nu op tv)

    Donal is een groot voorstander van eten om te leven. Hij heeft vier recepten bedacht die in een mum van tijd op tafel staan en genoeg hartigheid hebben om de midweekse dip aan te pakken.

  33. Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediƫnten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.

  34. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Mary laat zien hoe je slim gebruikt maakt van je ingrediƫnten. Ze begint met een tex-mex kipgerecht, laat dan zien hoe je cannelloni met pompoen en walnoot maakt, en eindigt met soep met worst en kip.

  35. Jamie“s Comfort Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Jamie en zijn vriend Gennaro maken de perfecte ravioli bolognese. Verder creƫert Jamie de ultieme kaastosti en maakt hij zijn versie van chicken tikka masala.

  36. Jamie Cooks Italy (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Jamie wil z'n liefde voor Italiƫ delen met z'n beste en zeer toegankelijke recepten voor spaghetti carbonara, kip, gevulde focaccia, schotels met risotto en bloemkool en limoncello-tiramisu.

  37. Jamie: Fast & Simple (nu op tv)

    Jamie maakt een snelle pastasaus die je niet hoeft te koken en een Indiase ovenschotel met lam die zo is gepiept. Jamie’s jongste zoon River helpt hem met een zeer eenvoudig en slim dessert.

  38. Gino's Italian Express (nu op tv)

    Gino reist met een stoomtrein naar het dorpje Asciano, waar de locals hem zover krijgen om op een ezel te rijden, maar hij komt er al snel achter dat hij beter op z’n plaats is in de keuken.

  39. Gino's Italian Express (nu op tv)

    De parel van de Italiaanse RiviĆØra is Cinque Terre langs de Middellandse Zee. Gino’s bezoek aan het kleinste van de vijf adembenemend dorpjes begint al goed als hij een zingende bloemist ontmoet.

  40. Donal's Family Kitchen (nu op tv)

    Donal is een groot voorstander van eten om te leven. Hij heeft vier recepten bedacht die in een mum van tijd op tafel staan en genoeg hartigheid hebben om de midweekse dip aan te pakken.

  41. Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediƫnten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.