TV gids
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Cross Country Cake Off (nu op tv)
De taartenbakkers uit het midden van Canada presenteren hun kunstwerken. Alleen de besten mogen een feestelijke taart bakken in de Cross Country Cake Off-keuken.
-
James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)
In Asturië maakt James kennis met een gezin dat zelfvoorzienend leeft en proeft hij fabada-stoofpot en urbiés-kaas. Hij maakt pancetta met mosselen in rode wijn en sardientjes met padrón-pepers.
-
Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)
De overgebleven zes deelnemers worden in teams verdeeld voor een uitdaging in de tv-wereld: ze moeten producten live verkopen. Met gastjurylid Alberti Popaj.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
We gaan naar een rijk voedselgebied in Australië in de regio Gippsland in Victoria en ontdekken geweldige, eenvoudige, zelfgemaakte maaltijden en maken de ultieme Australische familiemaaltijd.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
In elke willekeurige stad in Australië vind je de drie pillaren van de Australische cultuur en keuken: een pub, een bakkerij en een Chinees restaurant.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 9Vandaag geeft Rudolph inspiratie voor makkelijke voorgerechten, natuurlijk onmisbaar bij een Kerstdiner. Hij maakt o.a. een zalmtaartje met appel uit de oven en rode bietensoep met groene kruidenroom.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13Een groente die in de winkel helaas te vaak blijft liggen, groene kool. Jammer want met deze typische wintergroente kun je heel veel kanten op. Rudolph gaat er in deze aflevering mee aan de slag en hij maakt ook een heerlijke variatie op de klassieke witlof ham-kaasschotel.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Miljuschka zet vandaag, binnen een kwartier, een heerlijke salade op tafel, namelijk een kranssalade. En ze maakt als hoofdgerecht een Lamskroon met boulangere aardappelen.
-
De Brigade (nu op tv)
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Lavacake: een Lekker Feestelijk kerstdessert om van te watertanden in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Miljuschka zet vandaag, binnen een kwartier, een heerlijke salade op tafel, namelijk een kranssalade. En ze maakt als hoofdgerecht een Lamskroon met boulangere aardappelen.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze broodje shoarma met rode ui pickle.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 110Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Als tussengerecht serveert Jeroen een zijdezachte soep van zoete aardappel en kokos met dumplings en een frisse limoenolie. De deegkussentjes zijn gevuld met tartaar van scampi. Er kruipt een beetje werk in, maar het is zo leuk om te maken! En het resultaat mag er ook wezen.
-
De Brigade (nu op tv)
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Lavacake: een Lekker Feestelijk kerstdessert om van te watertanden in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary is haar eigen eregast, dus ze grilt een heerlijke zalmmoot voor haar diner eenpersoonsdiner.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 18
Vandaag haalt Eveline haar inspiratie uit de Indonesche keuken. Ze maakt Lemper Ajam, een soort loempia gevuld met rijst en kip. En ze maakt Rendang Ikan, een Indonesche schotel met een heerlijk stukje tonijn.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
We gaan naar een rijk voedselgebied in Australië in de regio Gippsland in Victoria en ontdekken geweldige, eenvoudige, zelfgemaakte maaltijden en maken de ultieme Australische familiemaaltijd.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
In elke willekeurige stad in Australië vind je de drie pillaren van de Australische cultuur en keuken: een pub, een bakkerij en een Chinees restaurant.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 9Vandaag geeft Rudolph inspiratie voor makkelijke voorgerechten, natuurlijk onmisbaar bij een Kerstdiner. Hij maakt o.a. een zalmtaartje met appel uit de oven en rode bietensoep met groene kruidenroom.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13Een groente die in de winkel helaas te vaak blijft liggen, groene kool. Jammer want met deze typische wintergroente kun je heel veel kanten op. Rudolph gaat er in deze aflevering mee aan de slag en hij maakt ook een heerlijke variatie op de klassieke witlof ham-kaasschotel.
-
Cross Country Cake Off (nu op tv)
De taartenbakkers uit het midden van Canada presenteren hun kunstwerken. Alleen de besten mogen een feestelijke taart bakken in de Cross Country Cake Off-keuken.
-
James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)
In Asturië maakt James kennis met een gezin dat zelfvoorzienend leeft en proeft hij fabada-stoofpot en urbiés-kaas. Hij maakt pancetta met mosselen in rode wijn en sardientjes met padrón-pepers.
-
Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)
De overgebleven zes deelnemers worden in teams verdeeld voor een uitdaging in de tv-wereld: ze moeten producten live verkopen. Met gastjurylid Alberti Popaj.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
We gaan naar een rijk voedselgebied in Australië in de regio Gippsland in Victoria en ontdekken geweldige, eenvoudige, zelfgemaakte maaltijden en maken de ultieme Australische familiemaaltijd.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
In elke willekeurige stad in Australië vind je de drie pillaren van de Australische cultuur en keuken: een pub, een bakkerij en een Chinees restaurant.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze broodje shoarma met rode ui pickle.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 10Bij de Feestdagen horen natuurlijk ook specifieke drankjes. Daarom maakt Rudolph o.a. Zweedse Glühwein en Limonchello tiramisu in glaasjes.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 14Een winters gerecht met een tropisch tintje. Dat is hoe je deze tongstrelende zuurkoolgoulash het beste kunt omschrijven. Rudolph laat zien dat je deze creatie binnen handomdraai op tafel zet. En wintersporters opgelet! Eet je dit gerecht altijd alleen maar op de skipiste? Vanaf nu kun je ook thuis genieten van Käsespätzle.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Miljuschka maakt vandaag een omgekeerde nutroast met gekarameliseerde flespompoen. Dat is een taartje van allerlei lekkere groenten die je echt als een ster op tafel kan zetten. En als dessert maakt Miljuschka Kardemom crème caramel pots.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Jeroen gaat voor zijn Nationale Kerstmenu aan de slag met een Franse oerklassieker: hertengebraad 'Grand Veneur'. De term slaat op de wildsaus op basis van rode wijn, rode bessengelei en cognac. Maak er verse kroketten en veel groentegarnituur bij, en je feestmaal is een feit!
-
De Brigade (nu op tv)
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary haalt haar vriendin Sam uit haar comfort zone door een vegetarische twist te geven aan een van haar favoriete eetcafégerechten.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 19
Vandaag krijgt Eveline hulp in de keuken van Nina Warink. Samen gaan ze gestoomde zeetong met gember maken. En het tweede gerecht is Udon noodles met paddestoelen.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Jamie's Eat Yourself Healthy (nu op tv)
Jamie laat zien hoe makkelijk het is om gezond te koken en maakt biefstuk met gekarameliseerde aubergine. Ook bereidt hij champignonstoofpot met dumplings en vis in bladerdeeg met bonen.
-
Jamie's Cook Ahead Christmas (nu op tv)
Jamie deelt eenvoudige gerechten die je van te voren kunt maken en tips om tijd te besparen voor een heerlijke kerst. Of je nu een beginner of expert bent: Jamie bezorgt je zorgeloze feestdagen. Jamie trapt de voorbereiding af met gerechten die we van tevoren kunnen klaarmaken. We beginnen in de periode voor de feestdagen met een optionele veganistische basissaus, een heerlijke vulling, een heerlijke groentetaart en een delicaat dessert - allemaal klaar in de vriezer als het perfecte cadeau voor onszelf!
-
Jamie Oliver: Seasons (nu op tv)
Deze kerst geeft Jamie een kerstfeest voor zijn familie en vrienden en als eerste op het menu geeft hij slablaadjes een feestelijke behandeling en serveert hij ze naast zijn kerstkaaspakketjes van filodeeg, met een pittige cranberrydip; de perfecte manier om een feestelijk diner te beginnen. Jamie trakteert zijn gasten op een veggie extravaganza met een heerlijke kerstkoollasagne, een briljant 'get-ahead'-gerecht om al vóór een feest te bereiden. Hij tovert nederige knolgroenten om tot de mooiste van het winterbal met de hasselback-techniek en brengt ze op smaak met een feestelijke, op jerky geïnspireerde rub, samen met de perfecte combinatie van feestkebabs met kip, worst en spek om zijn gasten in feeststemming te brengen. En om het helemaal af te maken neemt Jamie walnoten, een winterklassieker, en klopt ze op met medjouldadels en feestelijke specerijen om de heerlijkste kleverige sticky toffee Coffee pudding te maken, de perfecte afsluiter van het kerstfeest.
-
Guillaume's French Atlantic (nu op tv)
Guillaume verkent de kustplaats Biarritz, eet een spectaculair gerecht met zeebaars, ontdekt de passie voor Baskische rugby en regionale gerechten, zoals pinxtos, en bezoekt Saint-Jean-Pied-de-Port.
-
Guillaume's French Atlantic (nu op tv)
Guillaume gaat naar het eiland Noirmoutier, bekend om de aardappelen en het Château de la Rochefoucauld met een trap ontworpen door Leonardo da Vinci. Hij proeft Cognac en hoort de lokale verhalen.
-
De Brigade (nu op tv)
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 19
Vandaag krijgt Eveline hulp in de keuken van Nina Warink. Samen gaan ze gestoomde zeetong met gember maken. En het tweede gerecht is Udon noodles met paddestoelen.