De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
4 april
  1. The F Word (nu op tv)

    Popsterren Nicole Appleton en Melanie Blatt bereiden engelenhaarpasta met kokkels, karbonades met zoete aardappelen en een appeltaart. De Britse politicus David Blunkett maakt een sheperd’s pie.

  2. Ramsay's Best Restaurant (nu op tv)

    Gordon heeft twee Spaanse restaurants gekozen uit de 12.000 aanmeldingen: één chic restaurant van twee broers en één dat Spaanse gerechten op een innovatieve manier in een eigentijds jasje steekt.

  3. Anthony Bourdain: The Layover (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 10

    In de stad die alles te bieden heeft, New Orleans, geniet Tony van verse krab en garnalen en taco's van een van Amerika's top-20 eetkraampjes.

  4. Every Bite Takes You Home (nu op tv)

    De 97-jarige Helga Duband vluchtte naar Australië bij het uitbreken van WOII om te ontsnappen aan deholocaust. Haar kleindochter Kimberley nodigt Kylie uit voor het sjabbatdiner.

  5. Every Bite Takes You Home (nu op tv)

    De komiek Nazeem Hussain is geboren en getogen in Melbourne als zoon van Sri Lankaanse moslimsouders. Om zijn achtergrond te vieren, kookt hij traditionele Sri Lankaanse gerechten met Kylie Kwong.

  6. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Schoonheid zit bij een cupcake volgens Rudolph ook zeker van binnen. Want wie zet nou graag z’n tanden in een gortdroog exemplaar? Thuisbakster Vicky lukt het maar niet om haar cakejes mals en zacht te krijgen. Ze krijgt dé ultieme tips voor een smeuïgheid waar je u tegen zegt. Het eindresultaat? Marshmallow fluff cupcakes!

  7. Everyday Gourmet Sweet Edition (nu op tv)

    Met karamel kun je alle kanten op. Darren Purchese laat zien hoe je lamingtons met karamel maakt, Kirsten Tibballs maakt teacake met appel en karamel en Justine maakt een chocoladetaart.

  8. Guilty Pleasures (nu op tv)

    In deze aflevering heeft Perry Kim Pieters te gast en maken ze samen een lekkere loempia met crispy tempeh.

  9. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Eveline maakt een gerecht dat op iedere hoek van de straat in Tokyo wordt verkocht, namelijk Boba tea met gevulde pompoenkoekjes. En ze maakt Yakisoba, een heerlijk noodle gerecht.

  10. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Pompoenbitterballen & spaghettipompoen

  11. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Zalmburger & Superman smoothie

  12. Guilty Pleasures (nu op tv)

    In deze aflevering heeft Perry Kim Pieters te gast en maken ze samen een lekkere loempia met crispy tempeh.

  13. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 37

    Op het menu staan deze keer inktvis en garnalen in pittige groente noodle bouillon, plus groenten chili, knapperige tortilla en avocado salade.

  14. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 213

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  15. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Pompoenbitterballen & spaghettipompoen

  16. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Zalmburger & Superman smoothie

  17. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Eveline maakt een gerecht dat op iedere hoek van de straat in Tokyo wordt verkocht, namelijk Boba tea met gevulde pompoenkoekjes. En ze maakt Yakisoba, een heerlijk noodle gerecht.

  18. BBQStreet (nu op tv)

    Stoere vrouwen gebruiken stoere grill technieken. In deze aflevering van BBQ Street gaat Barbecue babe Jeanette aan de slag met een flat iron steak caveman style. Dit heerlijke stuk vlees grilt ze direct op de kolen. Niet alleen indrukwekkend om te zien, maar ook waanzinnig lekker.

  19. Every Bite Takes You Home (nu op tv)

    De 97-jarige Helga Duband vluchtte naar Australië bij het uitbreken van WOII om te ontsnappen aan deholocaust. Haar kleindochter Kimberley nodigt Kylie uit voor het sjabbatdiner.

  20. Every Bite Takes You Home (nu op tv)

    De komiek Nazeem Hussain is geboren en getogen in Melbourne als zoon van Sri Lankaanse moslimsouders. Om zijn achtergrond te vieren, kookt hij traditionele Sri Lankaanse gerechten met Kylie Kwong.

  21. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Schoonheid zit bij een cupcake volgens Rudolph ook zeker van binnen. Want wie zet nou graag z’n tanden in een gortdroog exemplaar? Thuisbakster Vicky lukt het maar niet om haar cakejes mals en zacht te krijgen. Ze krijgt dé ultieme tips voor een smeuïgheid waar je u tegen zegt. Het eindresultaat? Marshmallow fluff cupcakes!

  22. Everyday Gourmet Sweet Edition (nu op tv)

    Met karamel kun je alle kanten op. Darren Purchese laat zien hoe je lamingtons met karamel maakt, Kirsten Tibballs maakt teacake met appel en karamel en Justine maakt een chocoladetaart.

  23. The F Word (nu op tv)

    Popsterren Nicole Appleton en Melanie Blatt bereiden engelenhaarpasta met kokkels, karbonades met zoete aardappelen en een appeltaart. De Britse politicus David Blunkett maakt een sheperd’s pie.

  24. Ramsay's Best Restaurant (nu op tv)

    Gordon heeft twee Spaanse restaurants gekozen uit de 12.000 aanmeldingen: één chic restaurant van twee broers en één dat Spaanse gerechten op een innovatieve manier in een eigentijds jasje steekt.

  25. Anthony Bourdain: The Layover (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 10

    In de stad die alles te bieden heeft, New Orleans, geniet Tony van verse krab en garnalen en taco's van een van Amerika's top-20 eetkraampjes.

  26. Every Bite Takes You Home (nu op tv)

    De komiek Nazeem Hussain is geboren en getogen in Melbourne als zoon van Sri Lankaanse moslimsouders. Om zijn achtergrond te vieren, kookt hij traditionele Sri Lankaanse gerechten met Kylie Kwong.

  27. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 213

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  28. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Een bijzondere, Scandinavische delicatesse. Zo zou je deze Zweedse koffiebroodjes het beste kunnen omschrijven. Een vleugje kardemom zorgt voor een sensationele betovering die thuisbakster Charlotte ook heeft weten te raken. Alleen krijgt zij ze niet lekker krokant. In deze aflevering biedt Rudolph de helpende hand en maakt hij ook nog een heerlijke Zweedse koffiekoekjes.

  29. Everyday Gourmet Sweet Edition (nu op tv)

    Justine Schofield, Darren Purchese en Silvia Colloca gaan de strijd aan om te ontdekken wie de beste koekjes bakt. Ze maken Alfajores, Amaretti’s Sablés en Clusters.

  30. Guilty Pleasures (nu op tv)

    In deze aflevering heeft Perry Thomas Cammaert te gast en maken ze samen de originele vol-au-vent met friet.

  31. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Herfstsalade met eendenfilet en croutons & bloody mojito

  32. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Varkenshaasje met koffie-jeneversaus & millefeuille van peer

  33. BBQStreet (nu op tv)

    Als er in BBQ Street een grillmaster is die weet hoe hij een mooi stukje vlees heerlijk kan vertroetelen, is het onze Vlaamse Peter wel. Gevuld met een zelfgemaakte smeuïge pesto en overgoten met een tongstrelende gepofte paprika coulis is dit een gerecht om je vingers bij af te likken.

  34. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Eveline krijgt vandaag hulp in de keuken van Steven Brunswijk. Samen maken ze een hartige Vietnamese pannenkoek, Bahn Xeo. En ze maken Hor Mok Ma Prow Awn, oftewel een seafood curry geserveerd in een kokosnoot.

  35. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 38

    Ditmaal maakt Jamie vis uit Azië, miso-noedels en knapperige groenten, gevolgd door de ultieme varkenstaco's.

  36. Jamie's Ultimate Veg (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Jamie begint dit groentefeestje met een pittige zwartebonenburger met een verse salsa. Hij maakt ook knapperige gegrilde sla met coole croutons en een curry die boordevol specerijen zit.

  37. Jamie's Ultimate Veg (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Jamie maakt van pad thai een zijdezacht, knapperig feestmaal met veel groente. Ook mengt hij gebakken aardappels met supercool tafelzuur en maakt hij zalige bloemkool met kaassaus.

  38. Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)
    Seizoen 7
    | Aflevering 4

    Samen met zijn vriend Jimmy Doherty gaat Jamie Oliver het ‘voedselgevecht’ aan, want goed eten is het waard om voor te vechten. In de afleveringen zie je de beste gerechten van Groot-Brittanië.

  39. Gino's Italy: Secrets of the South (nu op tv)

    Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.

  40. Gino's Italian Family Adventure (nu op tv)

    Gino neemt zijn dochter Mia mee naar de regio Gallura in het noorden van Sardinië om te leren hoe de plaatselijke cultuur en recepten traditioneel door Italiaanse families worden doorgegeven.

  41. Rudolph Loopt Stage (nu op tv)

    De bekende zanger en podcastmaker Jaap Reesema daagt Rudolph uit om een keer te koken voor het Rotterdams Studentencorps. Jaap studeerde zelf ooit in Rotterdam en was 1 van de zangers van de beroemde Hermes House Band. Lukt het Rudolph om de vele leden van het corps tevreden te stellen. In een bomvolle zaal is het erop of eronder. En dan is er nog de geheime HAPCO-saus.

  42. BBQStreet (nu op tv)

    Als er in BBQ Street een grillmaster is die weet hoe hij een mooi stukje vlees heerlijk kan vertroetelen, is het onze Vlaamse Peter wel. Gevuld met een zelfgemaakte smeuïge pesto en overgoten met een tongstrelende gepofte paprika coulis is dit een gerecht om je vingers bij af te likken.