TV gids
-
Cross Country Cake Off (nu op tv)
De zoektocht begint in het Stanley Park in Vancouver. De beste taartenbakkers uit de westerse provincies van Canada presenteren hun zelfgemaakte baksels aan Mary Berg en Andrew Han.
-
James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)
In Bilbao bezoekt James een overdekte markt, gaat hij met een kabelbaan naar een steakrestaurant en ziet hij hoe La Carolina wordt bereid. Hij bereidt kabeljauw, arancini en Baskische cheesecake.
-
Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)
Deze week laten de ondernemers zien dat ze verstand hebben van de markt en klantenservice. Ze worden in teams opgedeeld en moeten een pop-up café runnen in Seattle.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
Om een land te leren kennen, moet je de keuken ervan kennen. Die geeft het klimaat en de geschiedenis weer. Ons culinaire en culturele avontuur begint in een van de meest fascinerende landen.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
We kijken naar de ingrediënten van de Australische keuken: een combinatie van inheemse invloeden, multiculturalisme en een Engelse erfenis: de pub.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4Ook voor de vegetariërs heeft Rudolph een paar heerlijke gerechten voor de Feestdagen. Hij maak o.a. pompoenmedaillons met kersen-portsaus en een groenten Wellington.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8Stamppot liefhebbers opgelet! Rudolph maakt een ouderwets lekkere andijviestamppot. Het geheim in dit recept? De combinatie van feta en gerookte amandelen. En daarna lekker smullen van een feestelijke diplomatenpudding.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13
Eveline maakt een gerecht dat op iedere hoek van de straat in Tokyo wordt verkocht, namelijk Boba tea met gevulde pompoenkoekjes. En ze maakt Yakisoba, een heerlijk noodle gerecht.
-
Jamie's Family Christmas (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3Zo maak je de lekkerste gepofte aardappelen en inspirerende kerstgroenten, met allerlei recepten voor kliekjes.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 104Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Lekker Snel (nu op tv)
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Coq au Vin is een traditioneel december gerecht en Jet laat zien hoe je deze klassieker maakt met aardappel pastinaak puree. En Jet legt uit hoe je nou met alcohol moet koken; welke wijn past bij welk gerecht?
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Eendenborst wok.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Pasteitje met kipragout: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Jamie's Family Christmas (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3Zo maak je de lekkerste gepofte aardappelen en inspirerende kerstgroenten, met allerlei recepten voor kliekjes.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Entrecote met gegrilde little gems.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 105Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Een zalige cake met een luchtige textuur, gedrenkt in een marinade van sinaasappel en sinaasappellikeur. Een oude Franse patisserieklassieker waar Jeroen met plezier nog eens ruchtbaarheid aan geeft.
-
Lekker Snel (nu op tv)
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Coq au Vin is een traditioneel december gerecht en Jet laat zien hoe je deze klassieker maakt met aardappel pastinaak puree. En Jet legt uit hoe je nou met alcohol moet koken; welke wijn past bij welk gerecht?
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 15Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Zalm curry wok.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary en haar familie vieren Thanksgiving met een feestmaaltijd vol familiefavorieten en een kalkoen met een zuidelijke twist.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13
Eveline maakt een gerecht dat op iedere hoek van de straat in Tokyo wordt verkocht, namelijk Boba tea met gevulde pompoenkoekjes. En ze maakt Yakisoba, een heerlijk noodle gerecht.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
Om een land te leren kennen, moet je de keuken ervan kennen. Die geeft het klimaat en de geschiedenis weer. Ons culinaire en culturele avontuur begint in een van de meest fascinerende landen.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
We kijken naar de ingrediënten van de Australische keuken: een combinatie van inheemse invloeden, multiculturalisme en een Engelse erfenis: de pub.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 105Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4Ook voor de vegetariërs heeft Rudolph een paar heerlijke gerechten voor de Feestdagen. Hij maak o.a. pompoenmedaillons met kersen-portsaus en een groenten Wellington.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8Stamppot liefhebbers opgelet! Rudolph maakt een ouderwets lekkere andijviestamppot. Het geheim in dit recept? De combinatie van feta en gerookte amandelen. En daarna lekker smullen van een feestelijke diplomatenpudding.
-
Cross Country Cake Off (nu op tv)
De zoektocht begint in het Stanley Park in Vancouver. De beste taartenbakkers uit de westerse provincies van Canada presenteren hun zelfgemaakte baksels aan Mary Berg en Andrew Han.
-
James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)
In Bilbao bezoekt James een overdekte markt, gaat hij met een kabelbaan naar een steakrestaurant en ziet hij hoe La Carolina wordt bereid. Hij bereidt kabeljauw, arancini en Baskische cheesecake.
-
Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)
Deze week laten de ondernemers zien dat ze verstand hebben van de markt en klantenservice. Ze worden in teams opgedeeld en moeten een pop-up café runnen in Seattle.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
Om een land te leren kennen, moet je de keuken ervan kennen. Die geeft het klimaat en de geschiedenis weer. Ons culinaire en culturele avontuur begint in een van de meest fascinerende landen.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
We kijken naar de ingrediënten van de Australische keuken: een combinatie van inheemse invloeden, multiculturalisme en een Engelse erfenis: de pub.
-
Lekker Snel (nu op tv)
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Coq au Vin is een traditioneel december gerecht en Jet laat zien hoe je deze klassieker maakt met aardappel pastinaak puree. En Jet legt uit hoe je nou met alcohol moet koken; welke wijn past bij welk gerecht?
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5Vandaag staat in het teken van vlees, dus heeft Rudolph drie heerlijke gerechten op het menu staan. Hij maakt Sweet & spicy ribeye, Eendenborst met bramen-portsaus en Geroosterde kalkoenborstfilet met vulling.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 9In de winter is het tijd voor comfortfood. Dus wat dacht je van een goed gevulde goulash? En nee, dit keer niet met vlees, maar met een lekker stukje kabeljauw. En Rudolph deelt het recept van zijn favoriete soep: een vegetarische bouillabaisse.
-
Jamie's Family Christmas (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4Opwindende alternatieven voor het traditionele kerstdessert en pudding van kliekjes.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Een vegetarische ragout op basis van gedroogde champignons en oesterzwammen. Serveer de ragout met bucatini, holle buisvormige pasta, en lekker veel parmezaan!
-
Lekker Snel (nu op tv)
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. En bij feestdagen horen natuurlijk nagerechten! Jet laat zien hoe je banoffee pavlova maakt, en dat is een stuk makkelijker dan je denkt zelf pavlova maken van eiwit, ze neemt je stap voor stap mee!
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Hertenbiefstuk met wildsaus: een Lekker Feestelijke kerstklassieker met een heerlijke saus in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary en haar vriendin Marissa plannen het perfecte uitje naar Parijs terwijl ze genieten van een klassieke Franse maaltijd afgemaakt met een beetje magie van Mary.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 14
Eveline krijgt vandaag hulp in de keuken van Steven Brunswijk. Samen maken ze een hartige Vietnamese pannenkoek, Bahn Xeo. En ze maken Hor Mok Ma Prow Awn, oftewel een seafood curry geserveerd in een kokosnoot.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Jamie's Eat Yourself Healthy (nu op tv)
Jamie Oliver serveert geschroeide tonijn met volkoren rijst en kimchi- saus, die goed is voor je botten. Ook maakt hij 'overnight oats' die je cholesterol verlagen en hotpot van kip en champignons.
-
Jamie Oliver’s Christmas Cook Book (nu op tv)
Jamie Oliver kookt al decennia lang met Kertsmis de lekkerste gerechten, met altijd een experimentele twist op de Klassiekers. Dit jaar wil hij zijn ultieme recepten laten zien, juist die recepten die tijdens de feestdagen absoluut niet mogen ontbreken.
-
Jamie's Night Before Christmas (nu op tv)
Een must-watch voor Kerstavond, waarin Jamie je allerlei tips en trucs geeft voor een overheerlijk en vooral stress-vrij Kerstdiner.
-
Guillaume's French Atlantic (nu op tv)
Kok Guillaume Brahimi verkent Normandië, van de kalkstenen kliffen van Étretat tot de chique straten van Deauville en langs pittoreske landschappen en de exquise smaken die deze regio karakteriseren.
-
Guillaume's French Atlantic (nu op tv)
Guillaume Brahimi bezoekt het luxueuze en verfijnde Bordeaux, met diens beroemde gerechten en exclusieve wijnmakers, loopt door de langste winkelstraat van Europa en bezoekt het mooie Saint-Émilion.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 14
Eveline krijgt vandaag hulp in de keuken van Steven Brunswijk. Samen maken ze een hartige Vietnamese pannenkoek, Bahn Xeo. En ze maken Hor Mok Ma Prow Awn, oftewel een seafood curry geserveerd in een kokosnoot.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.