De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
4 augustus
  1. Jamie Cooks Italy (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Jamie wil z'n liefde voor Italië delen met z'n beste en zeer toegankelijke recepten voor spaghetti carbonara, kip, gevulde focaccia, schotels met risotto en bloemkool en limoncello-tiramisu.

  2. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    De overgebleven twee thuiskoks en Sous- chef Isti van Restaurant Blauw in Amsterdam, krijgen de opdracht Ayam Rica Rica te bereiden. Dit beroemde gerecht mag deze week niet ontbreken met de keuken van Indonesië als thema. De jury gaat beslissen wie er morgen overblijft tegenover de professional.

  3. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Hartige pannenkoeken.

  4. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Lentesalade met ei en mango.

  5. BBQStreet (nu op tv)
    Seizoen 4
    | Aflevering 8

    California tri-tip, dit klinkt als een heerlijke vakantiebestemming maar het is een super lekker bbq gerecht van onze Jord. Een zelfgebakken flatbread belegt met malse, sappige plakjes gegrild vlees en een chunky avocadosalsa, USA here we come! En voor Harm Jan geen vlees vandaag. Hij legt een grote vis op de barbecue. Hij gaat zalm roken en maakt er gevulde bolcourgettes bij. Feestje!

  6. My Market Kitchen (nu op tv)

    Op de markt van Noosa Heads bereidt Matt een pad krapow. Laura maakt gevulde courgettebloemen. En Mike en David grillen onderweg spareribs en maken er een maïssalade bij.

  7. Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 24

    Jamie maakt een Spaanse spread met tortilla, geglazuurde chorizo, manchego-kaas, vleeswaren met honing, gevulde paprika en ansjovisrolletjes.

  8. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 3

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  9. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    Denk je aan Limburg, dan denk je natuurlijk aan vlaai. Rudolph ontmoet in een fruitboomgaard in het prachtige Gronsveld patissier Erik. Bij de bakfiets bakken ze samen een linzenvlaai. En nee, deze wordt niet gemaakt van peulvruchten maar met heerlijke kersen.

  10. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 118

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  11. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 11

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Hoisin witlof wok.

  12. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Kikkererwtensoep met balletjes.

  13. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Tapas.

  14. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Bieten wok.

  15. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Wordt de winnaar van deze week de passionele thuiskok of weet Chef-kok Gaby van Restaurant Blauw in Amsterdam de jury te overtuigen? Ze maken allebei een eigen versie van Ikan Pepisan, wiens recept vindt de jury het beste? Passie of professie, daar draait het weer om.

  16. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pepersteak wok.

  17. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc 3 dips Bugles-feestje.

  18. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Gnocci, groene asperges & Gorgonzola.

  19. BBQStreet (nu op tv)
    Seizoen 4
    | Aflevering 9

    Je kunt ze eten bij de thee of koffie. Maar de mergpijpjes waar Peter mee aan de slag gaat, gaan in de soep of op de barbecue. Hartige gebakjes die je zeker vaker gaat maken. En Ralph gaat voor een Turkse touch met zijn heerlijke dolma’s. Wat dat zijn zie je in deze aflevering van BBQSTREET.

  20. My Market Kitchen (nu op tv)

    In Melbourne bereidt Laura samen met chef-kok Masa een Japans currygerecht. Matt bakt een populair Italiaans dessert: torta caprese. En Mike en Catherine maken bloemkoolsteaks met bloemkoolpuree.

  21. Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 25

    Jamie bereidt een supersnelle runderhachee met aardappelen uit de oven, een hemelse salade en limabonen met bacon.

  22. Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)

    Rachel Khoo bereidt een traditionele erwtensoep met gerookt spek en een risotto met bospaddenstoelen in Zweedse stijl.

  23. Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)

    Rachel Khoo begint aan haar culinaire reis door Zweden en leert al snel meer over de gebalanceerde benadering van eten die de bevolking heeft en over de ingrediënten die onmisbaar zijn in hun keukens.

  24. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pinacolada wok.

  25. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 3

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  26. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 4

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  27. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    Denk je aan Limburg, dan denk je natuurlijk aan vlaai. Rudolph ontmoet in een fruitboomgaard in het prachtige Gronsveld patissier Erik. Bij de bakfiets bakken ze samen een linzenvlaai. En nee, deze wordt niet gemaakt van peulvruchten maar met heerlijke kersen.

  28. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 21

    In deze aflevering bakt Rudolph samen met Ton een typisch Gouds koekje. Ze maken het recept uit het handgeschreven bakboek van zijn vader. Bijzonder detail; de kruimels van deze Goudse moppen zijn nog in dit boekje terug te vinden.

  29. 24Kitchen Food Truck Challenge (nu op tv)

    Ook deze zomer trekken de foodtrucks weer ten strijden op verschillende festivals in Nederland. Welke food truck is de beste?

  30. Gino's Italian Escape: Hidden Italy (nu op tv)

    Gino maakt z’n eigen Chianti Classico in de prachtige Baroli-wijngaard en gaat hij met een groep Eroica-fietsers mee op pad over de karakteristieke witte grindwegen van het Toscaanse platteland.

  31. Gino's Italian Escape: Hidden Italy (nu op tv)

    Gino ontdekt in Ligurië dat gelato een essentieel onderdeel is van het Italiaanse leven, en krijgt te zien hoe olijfolie wordt gemaakt, een minstens net zo cruciaal ingrediënt in de Italiaanse keuken.

  32. Jamie's Great Italian Escape (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Jamie's dertigste verjaardag komt dichterbij. Hij combineert wat hij in Italië heeft geleerd tot een diner voor zijn nieuwe Italiaanse vrienden.

  33. Sara's Australia Unveiled (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Sara La Fountain bezoekt het ruige East Kimberley en Home Valley Station, een outback retraite en trainingscentrum voor lokale inheemse mannen en vrouwen.

  34. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Oosterse tonijn.

  35. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Vandaag in de Brabander Bakt, maakt Hidde een klassieke flan en een eigentijdse versie met koffie, bacon en banaan. Dat wordt smullen.

  36. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 17

    Dit oer-hollandse koekje is beroemd over de hele wereld, en terecht! Mike heeft van zijn opa stroopwafels leren bakken en doet dit met veel passie en plezier. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk want ook Rudolph is bij zijn bakfiets haast niet te stoppen.

  37. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Vandaag in The Chefs’ Line Nederland nemen we een kijkje achter de schermen bij Chef – kok Gaby in Restaurant Blauw in Amsterdam. Het was een indrukwekkende kookwedstrijd afgelopen week die zelfs een heel grote uitdaging bleek voor de professionele chefs en niet gemakkelijk voor de jury.

  38. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Chapati's met Tiki Masala.

  39. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Porto kalo.

  40. BBQStreet (nu op tv)
    Seizoen 4
    | Aflevering 10

    Hamburger liefhebbers opgelet! In deze aflevering krijgen jullie maar liefst twee hamburgers voorgeschoteld. Jord maakt een smoked brisket burger met een topping en een romige blauwe kaas saus waar je je vingers bij aflikt. Heb je zin in vis? Dan is de zonnige, Siciliaanse tonijnburger van Jadis echt iets voor jou!

  41. Lorraine Pascale: How to Be a Better Cook (nu op tv)

    Lorraine helpt Bryony bij het organiseren van een vrijgezellenfeest voor haar beste vriendin.

  42. Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 26

    Jamie bereidt een lentelam met een groenteschotel, muntsaus en jus met chianti, gevolgd door chocoladefondue.

  43. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    Steph en Daimo gaan aan de slag in hun restaurant Savoury Fix in Newcastle. Op dag twee laten de jongens van Dapper and Jazzy zien wat ze kunnen. Op de laatste avond zijn Andy en Charlie aan zet.

  44. Great British Menu (nu op tv)

    De twee laatste chef-koks maken hun viergangendiner opnieuw voor Matthew Fort, Oliver Peyton, Andi Oliver en gastjurylid Richard Coles.

  45. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan Andino kijkt wat Portland, Maine, in de late avond te bieden heeft. Hij probeert polenta-kaasfrietjes, Polynesische spiesen, tropische kippenvleugels, geflambeerde cocktails, en nog veel meer.

  46. Ramsay's Best Restaurant (nu op tv)

    Gordon zet Prashad, een vegetarisch Indiaas restaurantje uit Bradford, tegenover één van de grootste restaurants in Londen, The Brilliant in Southall.

  47. Ainsley's Fantastic Flavours 2 (nu op tv)

    Ainsley reist door de prachtige, levendige en diverse keuken van West -Afrika. Hij begint met een pittige West -Afrikaanse kip en pinda -stoofpot. Ruby Bhogal is in Brixton om meer te weten te komen over Jollof Rice voordat ze haar eigen West -Afrikaanse gerecht kookt. Terug in de keuken sluit Ore Oduba zich aan bij Ainsley om rundvlees Suya te maken, een gerecht met goede herinneringen voor hem. Ainsley sluit de aflevering af met een zoete traktatie, Bofrot puff-puffs of West-Afrikaanse donuts.

  48. Ainsley's Good Mood Food (nu op tv)

    Ainsley gebruikt noten en zaden voor al zijn smakelijke gerechten in deze editie van het kookprogramma, waaronder een salade van geroosterde bieten, gekonfijte walnoten en geitenkaas.