TV gids
-
Jamie's Night Before Christmas (nu op tv)
Een must-watch voor Kerstavond, waarin Jamie je allerlei tips en trucs geeft voor een overheerlijk en vooral stress-vrij Kerstdiner.
-
Jamie's Family Christmas (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3Zo maak je de lekkerste gepofte aardappelen en inspirerende kerstgroenten, met allerlei recepten voor kliekjes.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Een zalige cake met een luchtige textuur, gedrenkt in een marinade van sinaasappel en sinaasappellikeur. Een oude Franse patisserieklassieker waar Jeroen met plezier nog eens ruchtbaarheid aan geeft.
-
Lekker Snel (nu op tv)
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Coq au Vin is een traditioneel december gerecht en Jet laat zien hoe je deze klassieker maakt met aardappel pastinaak puree. En Jet legt uit hoe je nou met alcohol moet koken; welke wijn past bij welk gerecht?
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary en haar familie vieren Thanksgiving met een feestmaaltijd vol familiefavorieten en een kalkoen met een zuidelijke twist.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13
Eveline maakt een gerecht dat op iedere hoek van de straat in Tokyo wordt verkocht, namelijk Boba tea met gevulde pompoenkoekjes. En ze maakt Yakisoba, een heerlijk noodle gerecht.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5Vandaag staat in het teken van vlees, dus heeft Rudolph drie heerlijke gerechten op het menu staan. Hij maakt Sweet & spicy ribeye, Eendenborst met bramen-portsaus en Geroosterde kalkoenborstfilet met vulling.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 9In de winter is het tijd voor comfortfood. Dus wat dacht je van een goed gevulde goulash? En nee, dit keer niet met vlees, maar met een lekker stukje kabeljauw. En Rudolph deelt het recept van zijn favoriete soep: een vegetarische bouillabaisse.
-
Jamie's Family Christmas (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2Het kerstdiner is voor elkaar; tijd voor andere feestelijkheden, van pannenkoeken tot carpaccio en achterham tot kedgeree, en alles daartussenin.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 103Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Lekker Snel (nu op tv)
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Zalmzijde uit de oven is een echt pronkstuk op tafel. Jet maakt de zalmzijde met geroosterde groenten en heeft de tip om hoe je het eten op warme borden kunt serveren.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Zalm wellington: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een knapperige korst in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Jamie's Family Christmas (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4Opwindende alternatieven voor het traditionele kerstdessert en pudding van kliekjes.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Pasteitje met kipragout: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Traybake met kip en feta.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Een vegetarische ragout op basis van gedroogde champignons en oesterzwammen. Serveer de ragout met bucatini, holle buisvormige pasta, en lekker veel parmezaan!
-
Lekker Snel (nu op tv)
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. En bij feestdagen horen natuurlijk nagerechten! Jet laat zien hoe je banoffee pavlova maakt, en dat is een stuk makkelijker dan je denkt zelf pavlova maken van eiwit, ze neemt je stap voor stap mee!
-
24Kitchen Gourmet Specials (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2
Vandaag laat Hugo in zien hoe je een Kippendij yakitori maakt tijdens het gourmetten. Voor de kinderen maakt hij Courgettekoekjes met muntyoghurt en tot slot een klassieke Kalkoencordon bleu.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Zalm wellington: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een knapperige korst in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary en haar vriendin Marissa plannen het perfecte uitje naar Parijs terwijl ze genieten van een klassieke Franse maaltijd afgemaakt met een beetje magie van Mary.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 14
Eveline krijgt vandaag hulp in de keuken van Steven Brunswijk. Samen maken ze een hartige Vietnamese pannenkoek, Bahn Xeo. En ze maken Hor Mok Ma Prow Awn, oftewel een seafood curry geserveerd in een kokosnoot.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine leert de lokale Maleisische streetfood kennen als ze van Kuching naar Penang reist, bereidt zalige 'sticky wings' en ontdekt kok Raphael Jay Peter Lee's creatieve versie van risotto.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine bezoekt het dorp Terengganu dat deel is van de culturele erfenis van Maleisië. Oook leert ze over voedsel- en muziektradities en gaat ze op culinair avontuur met kok Afiq Matkhir.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6Vandaag maakt Rudolph een paar heerlijke gerechten geïnspireerd op de zee. Hij maakt een klassieke garnalencocktail, gegrilde coquilles met sinaasappel-hazelnootboter en tonijnrolletjes met een pittige roomsaus.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 10Een van de meest geliefde stoofschotels is toch wel hachee. Botezacht vlees en heerlijk op smaak gebracht. Rudolph maakt hiermee een overheerlijk ovengerecht met aardappelpuree, boerenkool en knapperige hazelnoten.
-
Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 9Mounir reist door naar Sefrou waar hij ziet hoe een harira wordt gemaakt en waarom gedroogd vlees zo belangrijk is in de Marokkaanse keuken.
-
Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 10Mounir sluit de serie af in Sefrou, waar hij eindelijk zijn familie weer ziet en samen geniet van een maaltijd die gezamenlijk wordt bereid.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
Om een land te leren kennen, moet je de keuken ervan kennen. Die geeft het klimaat en de geschiedenis weer. Ons culinaire en culturele avontuur begint in een van de meest fascinerende landen.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
We kijken naar de ingrediënten van de Australische keuken: een combinatie van inheemse invloeden, multiculturalisme en een Engelse erfenis: de pub.
-
Guillaume's French Atlantic (nu op tv)
Kok Guillaume Brahimi verkent Normandië, van de kalkstenen kliffen van Étretat tot de chique straten van Deauville en langs pittoreske landschappen en de exquise smaken die deze regio karakteriseren.
-
Guillaume's French Atlantic (nu op tv)
Guillaume Brahimi bezoekt het luxueuze en verfijnde Bordeaux, met diens beroemde gerechten en exclusieve wijnmakers, loopt door de langste winkelstraat van Europa en bezoekt het mooie Saint-Émilion.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2Gun je iemand anders ook een heerlijk kerstdiner? Dan heeft Rudolph een paar tips voor heerlijke gerechten die makkelijk te vervoeren zijn. Hij maakt o.a. gamba-avocado taartjes uit de oven en kastanje soep met salieroom en crouton-sterren.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6Oer-Hollandse gezelligheid is toch wel een grote pan op tafel met daarin iets lekkers. In deze aflevering is dat het uitgangspunt voor Rudolph’s gerechten. Hij kookt het lievelingskostje van z’n vader én groentesoep zoals zijn oma deze vroeger maakte.
-
Jamie's Family Christmas (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5Gerechten die je vooraf kunt maken of waar je gasten je mee kunnen helpen, zodat je zelf ook iets aan het feest hebt.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Deze dikke maaltijdsoep op basis van spliterwten is een echte traditie bij onze noorderburen. Jeroen maakt er een zalige Dagelijkse kost-versie van. Een kom van deze winterse erwtensoep is ideaal om na een koude wandeling leeg te lepelen.
-
Lekker Snel (nu op tv)
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Jet laat zien hoe je de lekkerste ontbijt lunch of brunch gerechten maakt mét left over feeststol. Zoals broodpudding met stukjes appel en suiker en feeststol-wentelteefjes; lekker, duurzaam en ontzettend snel op tafel.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Zalm wellington: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een knapperige korst in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Het is een hamburgerfeest als Mary Aarons vrienden trakteert op een snelle en smakelijke doordeweekse maaltijd.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 15
Vandaag laat Eveline zien dat ze zich in de Aziatische keuken wel raad weten met mango. Ze maakt tonijn Tataki met mango. En als dessert maakt ze Chinese pannenkoeken met mango pudding.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Mary Berry's Fantastic Feasts (nu op tv)
Mary Berry leert drie beginnende koks zalige recepten. Met behulp van Scarlett Moffatt en Janette Manrara reist Mary naar Londen af om een verjaardagsfeest te helpen organiseren.
-
Jamie and Jimmy’s Festive Feast (nu op tv)
Jamie Oliver en Jimmy Doherty vieren de feestdagen met verrukkelijke recepten.
-
Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)
Het hoofdgerecht en de groenten van Malcolm en Richard komen direct van hun boerderij ernaast. Jamie en Claire van Twenty Seven hebben er vertrouwen in dat ze met hun eten de hoofdprijs gaan winnen.
-
Gordon Ramsay: Uncharted 3 (nu op tv)
Chef-kok Ramsay bezoekt de kreeftenstaat Maine, in de VS. Hij duikt naar mosselen en leert houthakken. Kan hij de status van stoere Mainer verdienen als hij zich met chef-kok Melissa Kelly meet?
-
Ainsley's Festive Flavours 2022 (nu op tv)
In deze kerstaflevering gooit Ainsley Harriott de keukendeuren open voor nieuwe vrienden en oude bekenden. Dat wordt een waar feestmaal met veel tips en ideeën voor kerst.