De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

TV gids

Wat kijken we vandaag?
12 oktober
  1. Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 1

    Jamie maakt een geweldige groene curry en comedian John Bishop laat zien hoe je de beste lasagne maakt.

  2. Save with Jamie (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 6

    Jamie Oliver wil de Britten leren gezonder en goedkoper te eten. Hij bereidt gerechten die zowel overheerlijk als spotgoedkoop zijn.

  3. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Mary deelt drie recepten met makkelijk verkrijgbare ingrediënten die toch barsten van smaak. Mary’s moeder komt langs om haar steakrecept te laten zien. Mary laat zien hoe ze schnitzel maakt.

  4. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Zeg niet zomaar chocolademoussetaart tegen dit kunstwerk. Jeroen maakt mousse van witte chocolade en een koekjesbodem van petit-beurre. Dit werkt hij af met een heerlijkelaag verse frambozen en witte chocoladeschilfers.

  5. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    In de herfst mag deze Belgische klassieker niet ontbreken. Maar wat als je weinig tijd hebt? Loïc kent het snelste stoofvlees recept.

  6. Selena + Chef (nu op tv)

    De auteur, filantroop en kooktalent JJ Johnson leert Selena zalige gumbo met vis maken, geïnspireerd op de tijd dat JJ kookte in West-Afrika.

  7. Ramon's Buitenkeuken (nu op tv)

    Chef Ramon Brugman maakt kip van het spit met citroen en tijm, geserveerd met verse gnocchi in pesto, een geurige ratatouille en een salade van geroosterde tomaatjes, Parmezaan en amandelen. Een zomerse buitenmaaltijd vol kleur, smaak en mediterrane warmte.

  8. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 27

    Jamie maakt een sissende biefstuk, garnalen met noedels en hoisin en een machtige makreel met een tomaten-quinoa-salade.

  9. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 11

    De geur van een versgebakken appeltaart in huis, daar kan niets tegenop. Met stevige friszure appels, een vleugje kaneel en een knapperige deegkorst. Jolanda bakt er thuis graag op los maar haar appeltaart komt nog niet bepaald strak uit de oven. Rudolph deelt zijn recept voor een heerlijke, klassieke appeltaart. Ook maken ze appelkanjers, een snelle maar verrukkelijke traktatie.

  10. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 12

    Roomboter met kandijkoekjes als bodem en daarop een dikke laag verse roomkaas met suiker en echte vanille. Wie kan dat nou weerstaan? Deze New York Style cheesecake bij Joyce thuis scheurt er letterlijk op los. Lekker relaxed zijn, dat is volgens Rudolph de sleutel tot een strak en romig eindresultaat. En met een no bake versie met met aardbeien en witte chocolade krijg je een toegift om van te watertanden.

  11. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Loïc heeft heimwee naar de aspergetijd en maakt daarom de winterversie van deze zomertopper, schorseneren à la Flamande.

  12. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Knoflook, gamba, groente wok.

  13. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Vandaag draait alles om kip. Mary begint bij het begin en laat zien hoe je kip snijdt. Ze maakt gnocchi met champignons in één pan, kip paprikash en kip met ui en feta op een bakplaat.

  14. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pinacolada wok.

  15. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Dit is een uniek voorgerecht om u tegen te zeggen. Met chorizokroketjes geserveerd op tartaar van coeur de boeuf-tomaten en een smeuïge chorizomayonaise als afwerking kan je dag niet meer stuk.

  16. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Zoveel mogelijkheden met geitenkaas... Loïc maakt er aperoballetjes mee en een croque.

  17. Selena + Chef (nu op tv)

    Kok, restauranthouder en filantroop José Andrés laat Selena haar verbeelding gebruiken voor een frisse, kleurrijke tapas-spread. Ze maken Spaanse gerechten, van gazpacho tot mejillones a la gallega.

  18. Ramon's Buitenkeuken (nu op tv)

    Chef Ramon Brugman maakt tortellini’s gevuld met ricotta, zoete ui en pijnboompitten in een romige tomatensaus met mascarpone. Daarbij serveert hij knapperig ciabattabrood, pistachepesto en een frisse salade van flinterdunne venkel met Parmezaan. Elegant, vers en vol Italiaanse flair.

  19. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 28

    Jamie bereidt een traditionele schotel van rundvlees, lever en bacon met puree en kliekjes. Hij maakt ook een Mexicaanse tomatensoep.

  20. Barossa Gourmet with Justine Schofield: Season 1 (nu op tv)

    Justine maakt pizzetta’s met peer, prosciutto en rucola voor bij de Gravel Track Shiraz. Ze maakt ook noedels met roze paddenstoel, en tagliatelle met eend en champignon.

  21. Barossa Gourmet with Justine Schofield: Season 1 (nu op tv)

    Justine duikt de Duitse keuken in en maakt een broodje met mettwurst en sauerkraut bij Steiny’s Traditional Mettwurst.

  22. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.

  23. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Licht krokant van buiten en lekker zacht en chewy van binnen. Dat is nou net wat bij Bobbie niet goed lukt als ze chocolate chip cookies koekjes bakt voor haar vriendinnen. Rudolph helpt haar op weg en doet er nog een feestelijk schepje bovenop. Want wat als je in die koekjes je halve snoepla kan verstoppen?

  24. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Een fluweelzachte en donkere chocoladecake met romige hangop en verse frambozenpuree. Deze Velvet chocoladetaart is ook nog eens glutenvrij en dat komt thuisbakster Yasune goed uit. Haar beste vriendin mag geen gluten en dus wil ze iets kunnen bakken dat wél smeuïg is. Rudolph helpt haar uit de brand en deelt ook zijn recept voor de perfecte, glutenvrije bramenmuffins.

  25. Hugo Maakt Kennis: Ierland (nu op tv)

    In Doolin, een piepklein en pittoresk gehucht aan de befaamde Wild Atlantic Way ten westen van Ierland ontmoet Hugo Michelin chef Robbie McCauley. De onderlinge klik is gewoon bijna hoorbaar en het wederzijdse respect is groot. Een vriendschap is geboren. In Robbie’s Homestead Cottage, een huisje aan de adembenemende rotskust maken deze zielsverwanten samen een Shepherds Pie voor de schaapsherder waarmee Hugo een dag later een kudde schapen zal gaan hoeden. De kruiden voor dit gerecht verzamelt Hugo in The Burren, een magisch rots mozaïek dat heel lang geleden nog de bodem van de zee vormde. Daar komt hij erachter dat zijn begeleider misschien wel in contact staat met de beroemde Ierse Leprechauns.

  26. Gino's Italy: Like Mamma Used to Make (nu op tv)

    Gino kruipt achter het stuur van een Ferrari, in de geboortestreek van het wereldberoemde merk: Emilia-Romagna. Naast middeleeuwse steden als Bologna en Modena vind je hier veel landbouw.

  27. Andy and Ben Eat Australia 2 (nu op tv)

    Op het Yorke Peninsula gaat Andy aan de slag met blauwe zwemkrab. Daarna gaat hij samen met inheemse gids Quenten Agius op zoek naar quandong, een Australische vrucht.

  28. Andy and Ben Eat Australia 2 (nu op tv)

    Andy en Ben hebben afgesproken met hun vriend Adam D’Sylva. De volgende dag proeven ze verschillende gerechtjes in de stad. ‘s Avonds gaan ze cocktails proeven in Melbourne.

  29. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Dan laat een favoriet Hongkongs gerecht zien, sieuw mai: dumplings met oranjekuit van krab, maakt een loempia van de eenvoudige cheeseburger en maakt een Indiase samosa met kaas.

  30. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Voor haar werk als presentatrice trekt thuisbakster Kim zonder moeite een catchy jurk aan. Maar een taart mooi aankleden? Dat gaat bij haar nog niet bepaald vlekkeloos. Rudolph haalt daarom zijn marsepein en fondant uit de kast voor een lesje bekleden. En bij een prachtige buitenkant hoort een donders lekkere binnenkant; een stevig gevulde Engelse tea cake!

  31. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Schoonheid zit bij een cupcake volgens Rudolph ook zeker van binnen. Want wie zet nou graag z’n tanden in een gortdroog exemplaar? Thuisbakster Vicky lukt het maar niet om haar cakejes mals en zacht te krijgen. Ze krijgt dé ultieme tips voor een smeuïgheid waar je u tegen zegt. Het eindresultaat? Marshmallow fluff cupcakes!

  32. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Mary gaat aan de slag met tofu in allerlei vormen en maten. Ze laat zien hoe je eenvoudig inari met avocado en komkommer maakt, soep met orzo, citroen en gember, en tofu is ook heerlijk als toetje.

  33. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Een klassiek stuk gebakken zalm, vergezeld van een pepersaus op basis van boursin, cognac, witte wijn en room. Hierbij voorziet Jeroen een warme aardappelsalade met spinazie. Smullen maar!

  34. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Het weekend staat voor de deur, tijd om patisserie te maken. De Zweedse fijnproeverskoeken 'kanelbullar' zijn de moeite om uit te proberen.

  35. Selena + Chef (nu op tv)

    Kok, restauranthouder en schrijver Marcus Samuelsson leert Selena, die visingewanden verafschuwt, een zalig gerecht: geschroeide zalm met een salade van witlof en bulgur en zalm- en miso-soep.

  36. Ramon's Buitenkeuken (nu op tv)

    Chef Ramon Brugman grilt kruidige lamskofte en serveert ze in zelfgebakken pita’s met een romige yoghurt-tahin, geroosterde paprikasalade met feta en granaatappel, en een frisse saus van sumak, koriander en munt. Een kleurrijke maaltijd vol smaak, pit en geurige kruiden.

  37. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 29

    Jamie maakt geglazuurde varkensfilet met cajunrijst en barbecuesaus, met tapas bruschetta en gegrilde sardines.

  38. The F Word (nu op tv)

    Popsterren Nicole Appleton en Melanie Blatt bereiden engelenhaarpasta met kokkels, karbonades met zoete aardappelen en een appeltaart. De Britse politicus David Blunkett maakt een sheperd’s pie.

  39. Great British Menu (nu op tv)

    Vier chefs uit Yorkshire en County Durham strijden namens het noordoosten van Engeland met een eerbetoon aan The Railway Children en een visgerecht geïnspireerd door Flat Stanley.

  40. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    Restauranteigenaar Asad en kok Rehan hopen op de hoofdprijs. Stephen en Sharon zijn te spreken over hun eten, maar misten rijst bij de maaltijd. Door Stephen voelen Sebastiaan en Sam de druk.

  41. Gordon Ramsay: Uncharted 2 (nu op tv)

    Chef-kok Ramsay komt in de wildernis van KwaZulu-Natal allerlei dieren tegen en leert over de traditionele keuken van Zoeloekrijgers. Daarnaast verzamelt hij ook mosselen langs de rotsachtige kust.

  42. Roux Down The River: The Thames (nu op tv)

    Michel houdt van vliegvissen en kreeft eten op het gazon en geniet van het leven in de luxe klasse. Hij kookt lamsstoofpot, gebraden eend, heilbot met saffraan en sherry en een zomerpudding.

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.