

Kijk naar Loïc: Zot van Koken
elke werkdag om 17.10u exclusief op 24Kitchen, kanaal 24
7 maart
-
Jamie's Ultimate VegSeizoen 1| Aflevering 3Jamie begint dit groentefeestje met een pittige zwartebonenburger met een verse salsa. Hij maakt ook knapperige gegrilde sla met coole croutons en een curry die boordevol specerijen zit.Meer informatie
-
Makkelijke MaaltijdSeizoen 6| Aflevering 3In De Makkelijke Maaltijd laten verschillende 24Kitchen chefs je zien hoe jij zelf in korte tijd een makkelijk te maken, verantwoorde en lekkere maaltijd op tafel zet. lke doordeweekse dag twee nieuwe ideeën om van te smullen!Meer informatie
-
De Streken van WimSeizoen 1| Aflevering 3Een Chaams Hoen met verse bladerdeeg van de warme bakker en groenten bij de bioboer vandaan zijn de ideale Bredase ingrediënten voor deze Belgische klassieker.Meer informatie
-
Wat Eten We Vandaag?Seizoen 1| Aflevering 148Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.Meer informatie
-
Loïc, Zot van KokenSeizoen 1| Aflevering 23Maak van een woensdag een feestdag met deze taart, inclusief de allerlaatste frambozen van het jaar.
-
Little Paris Kitchen - Cooking with Rachel KhooSeizoen 1| Aflevering 5
-
Donal's Meals in MinutesSeizoen 1| Aflevering 6Deze aflevering is perfect voor de moderne kok. Een snelle maaltijd hoeft immers niet minder lekker te smaken. Deze favoriete en erg lekkere recepten van Donal staan in een handomdraai op tafel.Meer informatie
-
Jamie's 15 Minute MealsSeizoen 1| Aflevering 23De flamboyante chef presenteert vandaag biefburgers met zwarte bonen, noedels en een zoetzuursalade.Meer informatie
-
Rudolph's BakerySeizoen 5| Aflevering 18Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen laat zien hoe je een Truffeltaart maakt en ook bakt hij Witte chocolade- macademiakoekjes.Meer informatie
-
Rudolph's BakerySeizoen 5| Aflevering 19Rudolph van Veen bereidt vandaag Safraanbroodjes, Canadese Buttertart Squares en bijzondere uilenlollies van appel en chocolade.Meer informatie
-
ScrapsSeizoen 2| Aflevering 4Joel is in Chicago, Illinois. Samen met chef-kok Beverly Kim stelt hij een menu samen met ingrediënten die gewoonlijk worden weggegooid.Meer informatie
-
Wat Eten We Vandaag?Seizoen 1| Aflevering 146Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.Meer informatie
-
Wokking LekkerSeizoen 1| Aflevering 11Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! n deze aflevering: Hoisin witlof wok.Meer informatie
-
Makkelijke MaaltijdSeizoen 6| Aflevering 4In De Makkelijke Maaltijd laten verschillende 24Kitchen chefs je zien hoe jij zelf in korte tijd een makkelijk te maken, verantwoorde en lekkere maaltijd op tafel zet. lke doordeweekse dag twee nieuwe ideeën om van te smullen!Meer informatie
-
De Streken van WimSeizoen 1| Aflevering 4Wim serveert een klassieker uit zijn geboortestad Gent, klaargemaakt met Nederlandse riviervis en heerlijk zuurdesembrood.Meer informatie
-
Wat Eten We Vandaag?Seizoen 1| Aflevering 149Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.Meer informatie
-
Loïc, Zot van KokenSeizoen 1| Aflevering 24Een risotto avant la lettre met tomaten-roomsaus en gamba's, ideaal voor beginners.
-
Donal's Meals in MinutesSeizoen 2| Aflevering 1Donal Skehan laat zien hoe je makkelijke gerechten in een handomdraai op tafel zet. Deze recepten zijn perfect voor op drukke doordeweekse dagen.Meer informatie
-
Jamie's 15 Minute MealsSeizoen 1| Aflevering 24Vandaag staan varkensvlees in marsala met porcini-rijst en lentegroenten, een koh samui-salade, chili-tofu en Thaise noedels op het menu.Meer informatie
-
Little Paris Kitchen - Cooking with Rachel KhooSeizoen 1| Aflevering 6
-
Wat Eten We Vandaag?Seizoen 1| Aflevering 148Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.Meer informatie
-
ScrapsSeizoen 2| Aflevering 4Joel is in Chicago, Illinois. Samen met chef-kok Beverly Kim stelt hij een menu samen met ingrediënten die gewoonlijk worden weggegooid.Meer informatie
-
ScrapsSeizoen 2| Aflevering 5Joel reist op zijn motor af naar Motown Detroit. Daar maakt hij samen met chef-kok van de sterren Max Hardy een diner klaar met ingrediënten die de meeste mensen thuis weggooien.Meer informatie
-
Rudolph's BakerySeizoen 5| Aflevering 18Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen laat zien hoe je een Truffeltaart maakt en ook bakt hij Witte chocolade- macademiakoekjes.Meer informatie
-
Rudolph's BakerySeizoen 5| Aflevering 19Rudolph van Veen bereidt vandaag Safraanbroodjes, Canadese Buttertart Squares en bijzondere uilenlollies van appel en chocolade.Meer informatie
-
Rudolph's BakerySeizoen 6| Aflevering 1Vandaag maakt Rudolph een echte grote-mensen-taart, waar behoorlijk wat alcohol in zit: de Slivovitsj Torta. Speciaal voor de kinderen maakt hij Smash Cakes, superleuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.Meer informatie
-
Rudolph's BakerySeizoen 6| Aflevering 2Rudolph maakt in deze aflevering heerlijke Triple Chocolate Cookies en een rustieke fruittaart met amandel crème, pan gebakken appeltjes en rode vruchten.Meer informatie
-
De Smaak van NederlandSeizoen 1| Aflevering 2In deze aflevering onderzoekt Janny de Buitenlandse invloeden op onze keuken. Ze brengt o.a. een zoek aan Sea Palace, het eerste Chinese restaurant van Nederland.Meer informatie
-
Sara's Australia UnveiledSeizoen 1| Aflevering 6Sara La Fountain leert traditionele jaagtechnieken voor het vangen van modderkrabben langs de afgelegen baaien en stranden van West-Australië.Meer informatie
-
Loïc, Zot van KokenSeizoen 1| Aflevering 24Een risotto avant la lettre met tomaten-roomsaus en gamba's, ideaal voor beginners.
-
Sarah Graham's Food SafariSeizoen 2| Aflevering 13Sarah reist af naar het onderzoekscentrum van Elephant's Alive, waar dr. Michelle Henley baanbrekend onderzoek doet en wetenschappelijke oplossingen zoekt voor de bescherming van de natuur.Meer informatie
-
United Plates of AmericaSeizoen 1| Aflevering 1In Californië bevindt zich een van de grootste Japanse gemeenschappen van de VS, maar het was voor de Japanners niet makkelijk om zich aan te passen aan de Amerikaanse cultuur.Meer informatie
-
Bondi Harvest With Guy TurlandSeizoen 1| Aflevering 9Guy reist af naar z'n Bondi Harvest-café in Los Angeles en laat zien hoe de Australische smaken het eten in Amerika veranderen. Hij gaat naar de Santa Monica Farmers Market om inspiratie op te doen voordat hij de sterren van de hemel kookt in Santa Monica.Meer informatie
-
Bondi Harvest With Guy TurlandSeizoen 1| Aflevering 10In de laatste aflevering van dit seizoen wordt het Bondi Harvest-kookboek gepresenteerd. Guy gaat buiten foerageren en maakt feestgerechten zoals gegrilde karbonades met polenta.Meer informatie
-
Rudolph's BakerySeizoen 5| Aflevering 12Meester-patissier Rudolph van Veen maakt pretzels met gezouten karamel en streusentaler.Meer informatie
-
Rudolph's BakerySeizoen 5| Aflevering 13Meester-patissier Rudolph van Veen maakt malediefjes en pistachewafeltjes.Meer informatie
-
Wat Eten We Vandaag?Seizoen 1| Aflevering 150Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.Meer informatie
-
De Streken van WimSeizoen 1| Aflevering 5Aan het Ijsselmeer gaat Wim op zoek naar garnalen en kaas om kroketten te maken.Meer informatie
-
Loïc, Zot van KokenSeizoen 1| Aflevering 25Yakitori met mango en avocadosalade, dat is een werelds gerecht met Japanse invloeden en een Chileense salade.
-
Mary Berry's Foolproof CookingSeizoen 1| Aflevering 1Mary maakt vijf heerlijke gerechten om gasten mee te verwennen. Ze begint met lekkere zalmfilets met kruiden, rode paprika en groentespaghetti, perfect voor als je een etentje geeft.Meer informatie
-
Donal's Meals in MinutesSeizoen 2| Aflevering 2Kok Donal Skehan gaat voor maaltijden die weinig tot geen voorbereiding nodig hebben. Hij kookt Vietnamese zalm en varkensvlees met balsamico.Meer informatie
-
Jamie's 15 Minute MealsSeizoen 1| Aflevering 25Jamie zet krokante parmaham, courgettes met munt en bruine rijst op het menu.Meer informatie
-
Man vs. Child Chef ShowdownSeizoen 1| Aflevering 5Chef-kok Joel Miller neemt het op tegen een team getalenteerde jonge koks. Heeft hij prijs met zijn rijst, of is hij voor niets afgereisd? Chef-kok CJ komt de gerechten blind jureren.Meer informatie
-
Mounirs KookschoolSeizoen 1| Aflevering 5In Mounirs Kookschool geven we 6 mensen met een enorme passie voor koken, kans op een carriereswitch door een baan in de keuken van een toprestaurant te bemachtigen.Meer informatie
-
Restaurant StartupSeizoen 2| Aflevering 1Twee Vietnamese restaurants gaan de strijd aan in de eerste aflevering van seizoen 2.Meer informatie
-
Hairy Bikers Chicken & EggSeizoen 1| Aflevering 5Dave en Si reizen naar Israël, waar ze de 2500 jaar oude resten bekijken van 's werelds eerste kippenfarm. Ze maken shakshuka op het strand in Tel Aviv en shoarma in de Oude Stad in Jeruzalem.Meer informatie
-
Hairy Bikers Chicken & EggSeizoen 1| Aflevering 6Dave Meyers en Si King rijden naar Bromsgrove voor jerk chicken en proeven een Birmingham Balti. Hun avontuur eindigt bij het WOMAD-festival, waar ze kip piri-piri maken en vertellen over hun reizen.Meer informatie