De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
28 april
  1. Jamie Cooks the Mediterranean (nu op tv)

    Jamie ontdekt Tunesië en leert hoe couscous gemaakt wordt, hij eet heerlijk street food en kookt met lokale chef-koks op het strand. Hij maakt garnalen pakketjes en een stoofschotel met merguez.

  2. Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)
    Seizoen 7
    | Aflevering 7

    Samen met zijn vriend Jimmy Doherty gaat Jamie Oliver het ‘voedselgevecht’ aan, want goed eten is het waard om voor te vechten. In de afleveringen zie je de beste gerechten van Groot-Brittanië.

  3. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    Donal is terug met de ultieme set go-to-recepten, perfect voor snel en gemakkelijk koken. Op het menu van vanavond, een Harissa Lam & Linzensalade met opgeklopte Feta, geurige Vietnamese Kurkuma en Dille vis, Veggie lasagne die in één pan kan worden gemaakt, wat Aziatische gehaktballen en een dessert met karamel, appel en granola.

  4. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Boeuf stroganoff met rijst, erwten en bladpeterselie (Bart Kaëll)

  5. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Detoxsmoothie & schelvis in 't groen met bloemkool-erwtenpuree (Bart Kaëll)

  6. BBQStreet (nu op tv)

    Peter gaat in deze aflevering van BBQ Street aan de slag met lekkers uit de zee. Een visje wat je beslist eens gegeten moet hebben is zeetong. En als je deze dan bereid op een cederhouten plankje op de barbecue, zet je je smaakpapillen op scherp. Om over de pasta met kreeft en een romige morillesaus maar te zwijgen. Genieten met een hoofdletter G!

  7. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Eveline laat je zien hoe je eenvoudig zelf een verse loempia maakt. En ze maakt Egg Coffee, een Vietnamese drank die traditioneel wordt bereid met eidooiers, suiker, gecondenseerde melk en Robusta-koffie.

  8. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie deelt zijn slimme shortcuts voor geroosterde varkensfilet met ham, met een gratin van gnocchi en kaas. Hij maakt ook een zalige garnalencurry, makkelijk en mooi, met een knapperige rijsttaart.

  9. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Vandaag maakt Rudolpheen San Sebastian Cheesecake en Mojito-koekjes.

  10. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Miljuschka maakt vandaag stoutbeslag. En daarmee maakt ze stout plaatcake met pruimen. Met de rest van het stoutbeslag maakt ze een witte chocolade stoutcake met ganache.

  11. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Eveline maakt vandaag een Bento box. Of beter gezegd, ze maakt lekkere hapjes voor in de Bento box. Het is namelijk de Japanse variant van wat wij een broodtrommel noemen. En daarnaast maakt ze ook Miso soep.

  12. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Wilde zalm met hasselbackpatatjes en venkel & een warme ananascocktail

  13. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 222

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  14. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    Donal kookt nog 5 tijdbesparende maaltijden: Donal's Super Green Pesto Pasta, Steak met zomergroenten, een Chinese Kipsalade, smaakvol Marmelade-varkensvlees en espresso-brownieballen.

  15. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Vogelnestjes in tomatensaus met pastinaakfrietjes (Bart Kaëll)

  16. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Gelakte kip met hoisinsaus, edamame en mango & virgin Mai Tai (Tess Goossens)

  17. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 220

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  18. BBQStreet (nu op tv)

    Proef eens deze smashburger: Je plet ‘m tijdens het bakken. Zo gaart ‘ie in z’n eigen vet. Het resultaat? Sappig én een krokante korst. Jord tilt ‘m nog naar een next level met een heerlijk frisse zelfgemaakte ranch sauce. En een beetje vreemd maar wel erg lekker, gefrituurde augurken. Hoe je deze culinaire creatie maakt, zie je in deze aflevering van BBQ Street.

  19. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Eveline maakt vandaag Shahe Fen, een rijstnoedel. En ze maakt gebruik van een hotpot oftwel Chinese fondue. Theo Maassen helpt haar in de keuken.

  20. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie tilt paddenstoelen naar een nieuw niveau met zijn heerlijke geroosterde paddenstoelensoep met kaas, en geeft een smakelijke twist aan een klassieke salade met een heerlijke bloemkoolremoulade.

  21. Karsu's Turkije (nu op tv)

    Karsu reist door Gaziantep. Omdat deze fascinerende stad in het oosten van Turkije ligt, ver weg van Istanbul en de overbekende party stranden en dicht bij de grens met Syrië is het niet persé een plek waar veel toeristen komen. De sterke midden-oosterse invloed geeft deze enorme stad een mythische sfeer. En dan het eten. Een bekend Turks gezegde luidt: “Als Turkije een huis is, dan is Gaziantep de keuken” De gerechten zijn er kruidiger en intenser dan op andere plekken. Hier, dompelt Karsu zich onder in de lokale scene en gaat zij op zoek naar het geheim van de perfecte “Baklava”. Een van de favorieten lekkernijen van Karsu. Ze ontmoet de “goeroe” van deze lekkernij. Deze stoïcijnse man kale man, bijgenaamd ‘The Arab’ brengt haar de fijne kneepjes van het vak bij in de oudste Baklava-bakkerij ter wereld.

  22. Karsu's Turkije (nu op tv)

    In deze laatste aflevering gaat Karsu “back to her roots". We ontmoeten tantes, nichten & vrienden ze bezoekt de olijfgaard van haar familie waar al decennia lang olijfolie wordt gemaakt. Samen met haar dierbaren bereid ze een heerlijke lunch die een prachtige afsluiting van deze heerlijke reis is. Voor Karsu is dit thuiskomen in het kwadraat. Hier wordt duidelijk waar haar tomeloze ambitie, warme persoonlijkheid en liefde voor eten vandaan komt. Omringd door dierbaren, die haar al kennen vanaf toen ze een baby was, maken we niet alleen kennis met het eten waarmee zij opgroeide maar nog meer ook met de mens achter de artiest Karsu.

  23. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Vandaag maakt Rudolpheen San Sebastian Cheesecake en Mojito-koekjes.

  24. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Wie van chocoladetaart houdt zit vandaag goed bij de Bakery. Rudolph maakt namelijk een chocoladetaart met rode wijn. Ook maakt hij appel-kaneelbrood.

  25. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Miljuschka maakt vandaag stoutbeslag. En daarmee maakt ze stout plaatcake met pruimen. Met de rest van het stoutbeslag maakt ze een witte chocolade stoutcake met ganache.

  26. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 11

    Miljuschka maakt vandaag cookie dough. Daarmee maakt ze heerlijke chocolate chip cookies en natuurlijk cookie dough ijs met honey comb.

  27. Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Mounir blijft in het plaatsje Fez waar hij brood gaat bakken en zijn eigen taijine maakt die hij gaat gebruiken voor een recept met kip.

  28. Donal's Irish Adventure (nu op tv)

    Donal Skehan en zijn trouwe viervoeter Max trekken naar Galway. Ze leren meer over Connemara-pony's, Sean nós-dansen, maken een reis met paard en wagen en genieten van heerlijke lokale gerechten.

  29. Donal's Irish Adventure (nu op tv)

    Donal en zijn hond Max trekken naar de oostkust van Ierland. Ze gaan naar het Greenway-fietspad, ontspannen in zeewierbaden, bekijken kristal en muurschilderingen, en genieten van stevige maaltijden.

  30. Andy and Ben Eat the World (nu op tv)

    Andy en Ben komen voor het eerst in Mexico aan. Ze duiken in de historische markten van Mexico-Stad. Daarna gaan ze naar het traditionele dorpje Puebla waar ze alles leren over Mexicaanse smaken.

  31. Gino's Italian Family Adventure (nu op tv)

    De hele familie komt samen op het eiland Sardinië voor een langverwacht feest. Gino haalt alles uit de kast om zijn schoonmoeder Elizabeth een Italiaans feestmaal te geven om nooit te vergeten.

  32. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen!In deze aflevering: Pittige vega wok 2.

  33. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 19

    Waar de quiche en de pizza elkaar ontmoet hebben? In de ‘Stroganoff’ taart van Rudolph! Belegd met lekker veel groenten, smeuïg gehakt en een romige saus van tomaat en paprika. De bodem is mooi bros en dat is nou net waar Eva met haar spinazie quiche moeite mee heeft. Hoe voorkom je een zompige bodem? In de bakery krijgt ze een smakelijk antwoord.

  34. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Miljuschka maakt als basis een spritsdeeg. Van dit deeg maakt ze eerst spritsen roulette en daarna maakt ze Hollandse tiramisu met boerenjongens.

  35. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    In deze aflevering serveert Donal gerechten waar je maar 1 pan voor nodig hebt. Hij maakt onder andere een kip met Parmezaanse kaas, Pork Drunken Noodles en een tomaten- en bonenvissoep. Voor de challenge van vijf minuten probeert Donal een bloemkool-tabouleh met sunblush-tomaten met gefrituurde halloumi te maken, het ultieme snelle avondmaal.

  36. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Chinese koolwraps met varkensreepjes en geroosterde ananas & kiwimojito (Tess Goossens)

  37. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Veggie dumplings & pink iced tea met rozenbottel (Tess Goossens)

  38. BBQStreet (nu op tv)

    Soul met een vleugje temperament, dat is wat je krijgt als je Ralph samen laat grillen met Edsilia Rombley. Gerookte forel en ribeye én een heerlijke viscrème komen samen in een gerecht waarvan niet alleen de naam lekker over de tong rolt. Zet je in deze aflevering van BBQ Street schrap voor: Vitello forello!

  39. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Eveline maakt vandaag Pineapple Fried Rice, een lekker tropisch gerecht. En ze maakt Mango Pomelo Sago, een dessert met mango.

  40. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt een heerlijke quiche van avocadodeeg met een smakelijke vulling van kaas en basilicum, en hij laat zien hoe je de klassieke biefstuk naar nieuw niveau tilt.

  41. Cross Country Cake Off (nu op tv)

    In de aflevering van deze week laten taartmakers hun meest trotse creaties zien; De juryleden Mary en Andrew kiezen de vier beste bakkers om hun ‘Bucket List’-dromen in taartvorm te bakken.

  42. Great British Menu (nu op tv)

    Deze week doen drie nieuwe chefs mee aan de ronde van Noordoost-Engeland. Samira haalt inspiratie uit The Circle of Life van Elton John en de veelzijdige tomaat.

  43. De Grootste Kookclub van Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Rudolph van Veen kookt in de studio met Irene Moors en ook Karsu sluit aan. Zij koken samen met verschillende mensen vanuit hun eigen keuken thuis. Ook schakelen we met John Williams en Stella Gommans, die ooit de opening van 24Kitchen presenteerden.

  44. Sara's Australia Unveiled (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Sara La Fountain reist verder naar de afgelegen Yellow Water Billabong en ontmoet later de eigenzinnige eigenaar van de enige bar op Goat Island.

  45. Michel Roux's French Country Cooking (nu op tv)

    Michel trakteert zijn vrienden en familie op een onweerstaanbare rode rijstsalade met merguez-worstjes. Ook bereidt hij een bavette met gegrilde groenten.