De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
11 december
  1. Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 11

    Samen met zijn vriend Jimmy Doherty gaat Jamie Oliver het ‘voedselgevecht’ aan, want goed eten is het waard om voor te vechten. In de afleveringen zie je de beste gerechten van Groot-Brittanië.

  2. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)

    Karsu gaat naar Tataroglu, de winkel van Beyram om de beste pistache noten te kopen. Daarmee maakt ze Sutlac, Turkse Hazelnoten Pistache Brulee.

  3. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Yakitori met mango en avocadosalade, dat is een werelds gerecht met Japanse invloeden en een Chileense salade.

  4. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Huisgemaakte pizza's, Loïc toont dat het kan. Hij maakt een combo: een witte met courgettes en een traditionele margherita.

  5. Nadiya's Family Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Nadiya maakt een ‘kroon’ met ham en kaas die bijna koninklijk is en zoete dessertballetjes met siroop.

  6. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Stamppot liefhebbers opgelet! Rudolph maakt een ouderwets lekkere andijviestamppot. Het geheim in dit recept? De combinatie van feta en gerookte amandelen. En daarna lekker smullen van een feestelijke diplomatenpudding.

  7. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    In deze aflevering van The Chefs’ Line Nederland krijgen de overgebleven twee thuiskoks de opdracht Saltimbocca te bereiden, samen met souschef Terry van restaurant MARIO in Wijdewormer. Het wordt een lastige beslissing vandaag, wie laat de jury overblijven tegenover de professional?

  8. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    Vandaag maken Fleur en Rudolph samen Fleur’s citroen-kwarktaart en ze maken ook nog een heerlijke Kletskoppentaart.

  9. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    In de winter is het tijd voor comfortfood. Dus wat dacht je van een goed gevulde goulash? En nee, dit keer niet met vlees, maar met een lekker stukje kabeljauw. En Rudolph deelt het recept van zijn favoriete soep: een vegetarische bouillabaisse.

  10. X-Masterclasses met Hans van Wolde (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: vichyssoisse van forel.

  11. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Een risotto avant la lettre met tomaten-roomsaus en gamba's, ideaal voor beginners.

  12. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 165

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  13. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)

    Ook voor een heerlijk Turks ontbijt kun je bij Karsu terecht. Ze maakt namelijk een uitgebreid ontbijt met worst en eieren en Turkse kaas. En over die kaas weet Karsu nog wel een mooi verhaal.

  14. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Tomaat is de meest gegeten groente ter wereld. Loïc is er ook zot van en ontwikkelde daarom dit gerecht, een 'ode aan de tomaat'.

  15. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Op woensdag maakt Loïc blinde vink met wortelpuree en mosterd, een nostalgisch recept met fijne herinneringen aan zijn oma.

  16. Donal's Family Kitchen (nu op tv)

    Elk jaar gaat Donal aan de slag om het kerstmenu van zijn gezin te plannen en probeert hij iets anders en uitdagends te doen, maar nu deelt hij zijn traditionele familierecepten.

  17. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Het is de week van de steak friet, de ideale gelegenheid om deze Vlaamse klassieker klaar te maken.

  18. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    In de winter is het tijd voor comfortfood. Dus wat dacht je van een goed gevulde goulash? En nee, dit keer niet met vlees, maar met een lekker stukje kabeljauw. En Rudolph deelt het recept van zijn favoriete soep: een vegetarische bouillabaisse.

  19. A Berry Royal Christmas (nu op tv)

    Dit eenmalige programma biedt een unieke kijk op goede doelen die de hertog en hertogin van Cambridge steunen, terwijl ze Mary Berry uitnodigen om hen te vergezellen op vier speciale bezoeken. Mary bereidt ook een feestmaal voor op een kerstfeest dat door het koninklijk paar voor de vrijwilligers wordt georganiseerd en krijgt hulp bij het bereiden van de gerechten van speciale gasten, waaronder voormalig Bake Off-winnaar Nadiya Hussain - en de hertog en hertogin zelf.

  20. X-Masterclasses met Hans van Wolde (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: walnoten met Peruaanse munt.

  21. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    Vandaag maken Fleur en Rudolph samen Fleur’s citroen-kwarktaart en ze maken ook nog een heerlijke Kletskoppentaart.

  22. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 16

    Vandaag maken Chaze en Rudolph samen Chaze’s banaan-wortelcupcakes en samen ook een gekarameliseerde bananentaart.

  23. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    In de winter is het tijd voor comfortfood. Dus wat dacht je van een goed gevulde goulash? En nee, dit keer niet met vlees, maar met een lekker stukje kabeljauw. En Rudolph deelt het recept van zijn favoriete soep: een vegetarische bouillabaisse.

  24. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Een van de meest geliefde stoofschotels is toch wel hachee. Botezacht vlees en heerlijk op smaak gebracht. Rudolph maakt hiermee een overheerlijk ovengerecht met aardappelpuree, boerenkool en knapperige hazelnoten.

  25. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan Andino verkent de keuken van Toronto in Canada. Hij bezoekt de restaurants Chantecler, Petit Potato en Nightowl Toronto.

  26. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan is in Montréal. Hij eet gesmoorde inktvis caponata en krab banh mi bij Monkland Tavern, filet mignon en gegrilde kip bij Moishes, en kaaspasteitjes en pulled pork bij een Venezolaanse hotspot.

  27. Wat De Boer Niet Kent (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 1

    Rob begint zijn experiment bij de familie Groeneveld. Vandaag heeft Rob de Libanese chef Michel uitgenodigd. Op het menu staat een vegetarisch gerecht; falafel met baba ganoush. Dat zal wennen worden voor de vleeseters.

  28. X-Masterclasses met Hans van Wolde (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: walnoten met Peruaanse munt.

  29. Gino's Italian Family Adventure (nu op tv)

    Gino D'Acampo en zijn zoon Rocco gaan naar het bruisende Napels voor een reis door het verleden. Ze ontdekken ook het ongelooflijke straatvoedsel dat de stad te bieden heeft.

  30. Gino's Italian Family Adventure (nu op tv)

    Gino neemt zijn oudste zoon Luciano mee naar Calabrië in de teen van Italië, een van de meest ongerepte regio's van het land, om de betekenis van een dag hard werken te ontdekken.

  31. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 12

    Vandaag maken Jules en Rudolph samen Jules’ Chips Dip taart en ze maken ook nog Tortillagebakjes.

  32. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 20

    Miljuschka maakt vandaag Tartelette deeg als basisrecept voor een taco met cheesecake en een bosbessen Tartelette.

  33. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)

    In deze aflevering is Jesse, de gitarist van karsu, te gast. Ze gaat namelijk Beyran maken. Een Turkse maaltijdsoep die favoriet is van Jesse tijdens hun tournees.

  34. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 17

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! n deze aflevering: Indiase wok.

  35. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag is het 'World Chicken Day', en morgen is het 'World Egg Day'. Loïc slaat twee vliegen in één klap met zijn krabomelet met rijstnoedel.

  36. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Het is de week van de steak friet, de ideale gelegenheid om deze Vlaamse klassieker klaar te maken.

  37. Donal’s Family Food In Minutes (nu op tv)

    Het is Kerstmis in het huishouden van Skehan en Donal heeft vier feestelijke recepten voor een heel vrolijk familiekerstfeest.

  38. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Een van de meest geliefde stoofschotels is toch wel hachee. Botezacht vlees en heerlijk op smaak gebracht. Rudolph maakt hiermee een overheerlijk ovengerecht met aardappelpuree, boerenkool en knapperige hazelnoten.

  39. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    Vandaag in The Chefs’ Line Nederland nemen we een kijkje achter de schermen bij Chef – kok Fabrizio van Restaurant MARIO in Wijdewormer. Het was een indrukwekkende kookwedstrijd afgelopen week, die zelfs een heel grote uitdaging bleek voor de professionele chefs en niet gemakkelijk voor de jury.

  40. Great British Menu (nu op tv)

    De overgebleven koks uit het zuidwesten van Engeland vechten het uit, met gerechten die zijn geïnspireerd op 100 jaar BBC, met hommages aan iconische radio- en tv-uitzendingen.

  41. Best Home Cook (nu op tv)

    Mary geeft de overgebleven kandidaten opdracht een hamburger met friet te maken voor op de bank, Chris kiest diepvrieserwtjes als geheim ingrediënt en de eliminatieopdracht is een lastige: cannoli.

  42. Mijn Keuken Mijn Restaurant (nu op tv)

    Sergio Herman en Marcelo Ballardin gaven Bar Nazar en Vuur een nominatie voor een herkansing. In beide restaurants peppen ze zich nog een laatste maal op. Vanavond beslissen Loïc Van Impe, Piet Huysentruyt, Anne-Sophie Breysem en Sofie Dumont welk restaurant verder kan strijden voor 50.000 euro en welk restaurant als eerste de deuren moet sluiten.

  43. The Hairy Bikers’ Mediterranean Adventure (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    De bikers zijn in Zuid-Frankrijk. Via historische plekken reizen ze van Marseille tot aan Catalaanse provincie.

  44. The Hairy Bikers’ Mediterranean Adventure (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    De mannen gaan op Menorca en Mallorca op zoek naar Britse invloeden, heerlijke verse vis en plaatselijke groente en fruit, en maken een ritje over een van de bijzonderste wegen op aarde.