TV gids
-
Jamie Oliver: Seasons (nu op tv)
Jamie eert vers fruit en groente in SUMMER. Hij maakt frisse salades, favoriete traybakes, geweldige gebarbecuede spiesjes, zomers gebraad en fruitdesserts met zomerse ingrediënten.
-
Jamie's Food Escapes (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
In Athene doet Jamie inspiratie op voor een Griekse salade, taart met honing en pistache, kebab, visstoofpot en verse tonijn met citroensaus.
-
Nadiya's Simple Spices (nu op tv)
Nadiya maakt haar versie van de muffin, cottage pie met rundvlees met kaneel, bosuitjes en ei en een zalig toetje met gekarameliseerde ananas met kardemom, venkel, laurier en kaneel met vanille-ijs.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Gevulde zoete aardappel met kikkererwten & zoete aardappelhummus en peterseliespread (Ann Van Elsen)
-
De Brigade (nu op tv)
Noni en Hugo maken vandaag Aziatische kip met limoen, verse kruiden en groene groente uit de wok.
-
Shirma's Soul Food (nu op tv)
In haar vrolijke keuken ontvangt Shirma Rouse vandaag haar beste vriend ‘backing vocalist’ Rob de Nijs. Samen storten ze zich op een favoriet gerecht van Shirma: een goede hamburger, met coleslaw en zoete aardappelfrietjes.
-
Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)
Jamie maakt een smaakvolle ovenschotel met worstjes, een favoriet gerecht in huize Oliver. Dan maakt hij een heerlijke auberginesalade met supersnelle zelfgemaakte flatbreads.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary is haar eigen eregast, dus ze grilt een heerlijke zalmmoot voor haar diner eenpersoonsdiner.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 16
Vandaag maken Chaze en Rudolph samen Chaze’s banaan-wortelcupcakes en samen ook een gekarameliseerde bananentaart.
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 3| Aflevering 13
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Appelchips & polenta nuggets (Kürt Rogiers)
-
De Brigade (nu op tv)
Pien en Perry maken vandaag Spaanse rijst met Zeevruchten.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Knoflook, gamba, groente wok.
-
Nadiya's Simple Spices (nu op tv)
Nadiya maakt goedkope maar zalige gerechten, zoals pakora’s, biryani en haar versie van zandkoek met kaneel en een zachte vulling van kardemom en venkel en krijgt bezoek van een veganistische kok.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Gemarineerde ananas met avocadocrème & gnocchi met bolognesesaus (Ann Van Elsen)
-
De Brigade (nu op tv)
Geneal en Shirma maken vandaag vegetarische koolrabicurry met kokosrijst en uienfritters.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 174
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Shirma's Soul Food (nu op tv)
Het is Fried Chicken Day! Dus wie anders uitnodigen in de Caribische keuken van Shirma Rouse dan Jandino 'Judeska' Asporaat? Op het menu: fried chicken wings, met aardappelsalade en auberginefrietjes! Let’s cook!
-
Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)
Jamie geeft een Franse twist aan traditionele gegrilde kip. Hij laat zien hoe je oud brood kunt opmaken en maakt linguine met een romige garnalensaus voor zijn vriend en mentor Gennaro Contaldo.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary haalt haar vriendin Sam uit haar comfort zone door een vegetarische twist te geven aan een van haar favoriete eetcafégerechten.
-
Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)
Rachel Khoo bereidt een traditionele erwtensoep met gerookt spek en een risotto met bospaddenstoelen in Zweedse stijl.
-
Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)
Rachel Khoo begint aan haar culinaire reis door Zweden en leert al snel meer over de gebalanceerde benadering van eten die de bevolking heeft en over de ingrediënten die onmisbaar zijn in hun keukens.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Mini pizzaquiches & zalmsatés (Kürt Rogiers)
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 16
Vandaag maken Chaze en Rudolph samen Chaze’s banaan-wortelcupcakes en samen ook een gekarameliseerde bananentaart.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17
Vandaag gaat Rudolph aan de slag met een recept van de tweelingzusjes Noor en Fien. Samen maken ze eerst Noor’s slagroomsoesjes en daarna maken ze een Sprookjesachtige soezentoren.
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 3| Aflevering 13
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 3| Aflevering 14
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)
Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.
-
Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)
Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.
-
Miljuschka's Street Food Vietnam (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3
Het is culinair genieten in de oude Keizerlijke hoofdstad van Vietnam. Ook bezoekt Miljuschka een Boeddhistisch weeshuis, een bijzonder ervaring!
-
Miljuschka's Street Food Vietnam (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
Miljuschka ontdekt niet alleen de smaken van Hoi An, ook bezoekt ze het beroemdste en meest magische feest dat Vietnam kent, het lichtjesfeest!
-
Gino's Italy: Like Mamma Used to Make (nu op tv)
Gino kruipt achter het stuur van een Ferrari, in de geboortestreek van het wereldberoemde merk: Emilia-Romagna. Naast middeleeuwse steden als Bologna en Modena vind je hier veel landbouw.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13
Rudolph en Sierra maken samen Sierra’s Surinaamse Eksi Koekoe. En verder maken ze Surinaamse Fiadoe taart.
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 3| Aflevering 10
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
Nadiya's Simple Spices (nu op tv)
In de laatste aflevering deelt Nadiya favoriete gerechten met slechts acht kruiden. Zo maakt ze geroosterde Indiase aardappelen met tamarinde en kurkuma en Masala chicken met een yoghurtmarinade.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Gevulde koolrabi met erwtjes en feta & zoete cannelloni met peer en ananas (Ann Van Elsen)
-
De Brigade (nu op tv)
Noni en Perry maken vandaag lamsspiesjes met ananaschutney en platbrood.
-
Shirma's Soul Food (nu op tv)
Vandaag is het vrijdag, Shirma gaat in haar Caribische keuken het weekend inluiden! En dat betekent: borreltijd!! Maar geen standaard bitterballen hoor, het worden profiteroles! Een hartige variant met tonijn en een zoete versie met mango. Let’s cook!
-
Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)
Jamie combineert gegrilde kip met de smaken van pizza Margherita: basilicum, tomaat en mozzarella. Dit wordt een nieuwe favoriet. Dan maakt hij heerlijke garnalentoast, de perfecte snack om te delen.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Pulled pork komt goed van pas nu Mary een heerlijk maaltje bereidt voor getrouwde vrienden met een verschillende smaak.
-
Morimoto's Sushi Master (nu op tv)
De zeven overgebleven koks creëren decadente sushi voor kok Morimoto en zorgen voor vuur met een gerecht in Japanse stijl. Maar ook de strijd raakt verhitter en opnieuw moet één van de koks naar huis.
-
Great British Menu (nu op tv)
De overgebleven koks bereiden een hoofdgerecht en een dessert, waaronder een 'cow pie' geïnspireerd door Desperate Dan. Een ongebruikelijke situatie maakt de strijd nog verhitter.
-
Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)
De week wordt geopend door de broers Razz en Boxa van restaurant Namaste en Club Prosecco Lounge. Gastvrouw en -heer Anne en Gary leven van fish & chips en maken vanavond preitaart.
-
Hairy Bikers Go West (nu op tv)
De Hairy Bikers reizen verder westwaarts, en Dave en Si gaan naar de 350 kilometer lange rivier Severn, een gebied met veel geschiedenis en natuurschoon, beroemd om de vele verschillende smaken.
-
Gordon Ramsay's Future Food Stars (nu op tv)
Gordon Ramsay nodigt de teams uit in Oxford om een sushi-schotel te maken. Daarna maken ze een cocktail in een blikje en lanceren die tijdens de Royal Henley Regatta. Wie zal er winnen?