TV gids

Wat kijken we vandaag?
3 juli
  1. Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)
    Seizoen 4
    | Aflevering 2

    Goldie Hawn leert haar favoriete Italiaanse comfort food, Fettuccine Alfredo, te maken voor het hele café. Jimmy laat zien hoe je je eigen gerookte zalm maakt.

  2. Grenzeloos Koken (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 23

    In elke aflevering van Grenzeloos Koken staat een bepaald land centraal en leer de heerlijkste gerechten uit deze regio kennen. Met zoveel mogelijk couleur locale, maar natuurlijk met een duidelijke uitleg van het recept, zodat je zelf ook in je eigen keuken op vakantie kunt.

  3. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Havermoutpannekoekjes met appel en kaneel & witloof-preisoep met appel.

  4. My Market Kitchen (nu op tv)

    Bij Pomona Distilling Co verzadigt Matt zijn eetlust met krokante varkensribbetjes uit Sichuan. Op de Prahran Market bereiden Tobie en chef-kok Leslie roergebakken rundvleesnoedels.

  5. Scraps (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    De culturele hoofdstad van het zuiden wil voedselverspilling flink aanpakken.

  6. Guilty Pleasures (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Dries Roelvink te gast en zijn guilty pleasure is een gehaktbal.

  7. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie deelt zijn slimme shortcuts voor geroosterde varkensfilet met ham, met een gratin van gnocchi en kaas. Hij maakt ook een zalige garnalencurry, makkelijk en mooi, met een knapperige rijsttaart.

  8. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 19

    Rudolph van Veen bereidt vandaag Safraanbroodjes, Canadese Buttertart Squares en bijzondere uilenlollies van appel en chocolade.

  9. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 1

    Vandaag maakt Rudolph een echte grote-mensen-taart, waar behoorlijk wat alcohol in zit: de Slivovitsj Torta. Speciaal voor de kinderen maakt hij Smash Cakes, superleuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.

  10. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 12

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! n deze aflevering: Appeltaart wok.

  11. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Lamskoteletjes met worteltjes en broccolistoemp.

  12. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Knapperige salade van falafel en tzatziki & hummus van rode biet.

  13. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 235

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  14. Grenzeloos Koken (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 24

    In elke aflevering van Grenzeloos Koken staat een bepaald land centraal en leer de heerlijkste gerechten uit deze regio kennen. Met zoveel mogelijk couleur locale, maar natuurlijk met een duidelijke uitleg van het recept, zodat je zelf ook in je eigen keuken op vakantie kunt.

  15. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Chicken tikka masala & appel-kokoswaterdrink.

  16. My Market Kitchen (nu op tv)

    In Noosa maken Matt en Adam een smakelijke salade met champignons, tofu en cashewnoten, in combinatie met wijnen uit de regio Canberra. Mike gebruikt lokale producten voor een paddenstoelengerecht.

  17. Scraps (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    De vallei die New York van voedsel voorziet, heeft allerlei trucjes.

  18. Guilty Pleasures (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Douwe Bob te gast en zijn guilty pleasure is Fried Chicken.

  19. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie tilt paddenstoelen naar een nieuw niveau met zijn heerlijke geroosterde paddenstoelensoep met kaas, en geeft een smakelijke twist aan een klassieke salade met een heerlijke bloemkoolremoulade.

  20. Miljuschka's Street Food Vietnam (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Miljuschka ontdekt in Nha Trang de Street food keuken. Ook leert ze vissen op de lokale manier, namelijk met een speer.

  21. Miljuschka's Street Food Vietnam (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Ho Chi Minh is een grote stad waar veel valt te ontdekken. Miljuschka laat je zien wat hier allemaal te eten is op straat.

  22. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 19

    Rudolph van Veen bereidt vandaag Safraanbroodjes, Canadese Buttertart Squares en bijzondere uilenlollies van appel en chocolade.

  23. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 1

    Vandaag maakt Rudolph een echte grote-mensen-taart, waar behoorlijk wat alcohol in zit: de Slivovitsj Torta. Speciaal voor de kinderen maakt hij Smash Cakes, superleuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.

  24. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 2

    Rudolph maakt in deze aflevering heerlijke Triple Chocolate Cookies en een rustieke fruittaart met amandel crème, pan gebakken appeltjes en rode vruchten.

  25. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 3

    Rudolph geeft je vandaag inspiratie voor een verjaardag. Hij maakt namelijk een verjaardagstaart. En verder maakt hij ook Mokkaschuimpjes.

  26. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan checkt zowel de bekende als de geheime gerechten die het eten in nachtrestaurants in Boston zo bijzonder maken.

  27. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Groenteschotel met paddestoelen en kalfsgehakt & gemarineerde peren met pure chocoladesaus.

  28. De Smaak van Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    In deze aflevering onderzoekt Janny de snackcultuur van Nederland. Wat zijn de populairste snacks en welke snacks gaan er met de tijd mee.

  29. De Smaak van Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Deze aflevering staat in het teken van vlees, vis en vegan. Janny rijdt door de drive-in van Loetje voor een biefstuk. En ze proeft patisserie gemaakt zonder ei of boter.

  30. Karena and Kasey's Foreign Flavours (nu op tv)

    Kasey en Karena ontdekken dat Taipei, de hoofdstad van Taiwan, een paradijs voor fijnproevers is, vol heerlijke smaken en met een overvloed aan restaurants.

  31. Karena and Kasey's Foreign Flavours (nu op tv)

    In Arizona ontmoeten Karena en Kasey Nephi Craig, een baanbrekende en inspirerende Indiaanse chef-kok. Nephi kookt niet alleen voor het eten, maar ook om in contact te komen met culturele tradities.

  32. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 13

    Meester-patissier Rudolph van Veen maakt malediefjes en pistachewafeltjes.

  33. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 14

    Meester-patissier Rudolph van Veen maakt snorrenkoekjes e n Rudolph bereidt Italiaans spiraalbrood.

  34. Grenzeloos Koken (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 25

    In elke aflevering van Grenzeloos Koken staat een bepaald land centraal en leer de heerlijkste gerechten uit deze regio kennen. Met zoveel mogelijk couleur locale, maar natuurlijk met een duidelijke uitleg van het recept, zodat je zelf ook in je eigen keuken op vakantie kunt.

  35. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Groenteschotel met paddestoelen en kalfsgehakt & gemarineerde peren met pure chocoladesaus.

  36. My Market Kitchen (nu op tv)

    Op Prahran Market presenteert Mike één van zijn favoriete snelle gerechten: toast met avocado. In Mount Lofty House barbecuet Laura St. Jakobsschelpen. In Noosa maakt Matt de Microwave Carrot Cake.

  37. Scraps (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Voedselverspilling vanuit een internationaal oogpunt.

  38. Guilty Pleasures (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Do te gast en haar guilty pleasure is een roti rol.

  39. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt een heerlijke quiche van avocadodeeg met een smakelijke vulling van kaas en basilicum, en hij laat zien hoe je de klassieke biefstuk naar nieuw niveau tilt.

  40. Man vs. Child Chef Showdown (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    De enorme chef-kok Keith Breedlove neemt het op tegen de zeven jaar oude Estie. Kraait Keith als een ware haan of gaat hij er als een kip zonder kop vandoor? Chef-kok Ludo Lefebvre komt blind jureren.

  41. Man vs. Child Chef Showdown (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Chef-kok Diana Stavaridis daagt het team jonge koks uit tijdens een Mexicaanse proef. In de derde ronde komt chef-kok Javier Plascencia jureren. Hij heeft de keuken van Tijuana nieuw leven ingeblazen.

  42. Mounirs Kookschool (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    In Mounirs Kookschool geven we 6 mensen met een enorme passie voor koken, kans op een carriereswitch door een baan in de keuken van een toprestaurant te bemachtigen.

  43. The Hairy Bikers' Northern Exposure (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Si en Dave maken worst op het Poolse platteland met een familie die al generaties lang worst maakt. Ze bezoeken de stad van peperkoek en Copernicus, een beroemd astronoom.

  44. The Hairy Bikers Asian Adventure (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    In deze wereldstad komen Oost en West samen, en hier is de liefde van de Hairy Bikers voor de Aziatische keuken begonnen. Ze onderzoeken waar onze Chinese afhaalmaaltijden vandaan komen.