TV gids
-
Jamie Oliver: Together (nu op tv)
Jamie kookt een fantastische herinterpretatie van steak en chips, geserveerd met knapperige aardappelen, tweemaal gekookt voor extra knapperigheid, zoetzure rode uien en een felgroene, peperige waterkerssaus. En om het af te maken, gekarameliseerde ananastaartjes.
-
Save with Jamie (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2
Jamie braadt een halve varkensschouder en maakt van de restjes dimsumbroodjes en gehaktbrood met spaghetti en een geweldige tomaten-chilisaus.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 18
Vandaag haalt Eveline haar inspiratie uit de Indonesche keuken. Ze maakt Lemper Ajam, een soort loempia gevuld met rijst en kip. En ze maakt Rendang Ikan, een Indonesche schotel met een heerlijk stukje tonijn.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Chili con carne & fruitfrisco's met chocolade.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze rode curry met garnalen.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 78
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Lorraine Pascale: How to Be a Better Cook (nu op tv)
Lorraine Pascale creëert een menu dat is geïnspireerd door de Caribische wortels van een student.
-
Guilty Pleasures (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Romy Monteiro te gast en haar guilty pleasure is een pecantaart.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
In deze aflevering houdt Mary de hand op de knip om te laten zien dat je echt geen fortuin hoeft uit te geven om de heerlijkste gerechten te maken.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 6
Vandaag maakt Miljuschka sloffendeeg en deze smaakt lekker met fruit. Dus maakt ze een kersenslof en een appelslof.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 7
Miljuschka maakt vandaag het deeg voor een knapperige cake, oftwel een galette. Ze maakt er eentje met bieten en eentje met appel.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Chocolade-hazelnootdrink & wortelburgers met regenboogsalade.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 19
Vandaag krijgt Eveline hulp in de keuken van Nina Warink. Samen gaan ze gestoomde zeetong met gember maken. En het tweede gerecht is Udon noodles met paddestoelen.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen!In deze aflevering: Indiase wok.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Hartige scones met tzatziki en gerookte zalm & fruitige tabouleh van quinoa met kip.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze broodje shoarma met rode ui pickle.
-
Lorraine Pascale: How to Be a Better Cook (nu op tv)
Lorraine Pascale creëert een menu geïnspireerd op de Chinese keuken en maakt onder andere zoetzure spareribs.
-
Guilty Pleasures (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 9
Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Dennis Weening te gast en zijn guilty pleasure is goulash uit blik.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Pasta kan een beetje saai zijn als je alleen noedels en saus bij elkaar gooit. Zeg maar 'grazie' tegen Mary, want ze deelt vier pastarecepten die eenvoudig zijn, maar wel barsten van de smaak.
-
Every Bite Takes You Home (nu op tv)
Hien Vo en haar familie hebben een enorme invloed gehad op de eetcultuur van Melbourne. Het is de eerste verjaardag van haar kleindochter Emma, en Kylie ontmoet Hien om te helpen koken.
-
Every Bite Takes You Home (nu op tv)
Journaliste en schrijfster Indira Naidoo werd geboren in Zuid-Afrika op het hoogtepunt van het Apartheidsregime. Samen met Kylie kookt ze traditionele Zuid-Afrikaanse gerechten.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 6
Vandaag maakt Miljuschka sloffendeeg en deze smaakt lekker met fruit. Dus maakt ze een kersenslof en een appelslof.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 7
Miljuschka maakt vandaag het deeg voor een knapperige cake, oftwel een galette. Ze maakt er eentje met bieten en eentje met appel.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 8
Miljuschka begint met het maken van een soezenbeslag. Daarvan maakt ze heerlijke eclairs met bosbessen en ze maakt hartige soezen met zalm.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 9
Met croissant deeg kun je veel meer maken dan alleen croissants. Miljuschka maakt er namelijk een Cheaters Babka en een croissant boom met camembert van.
-
Karsu's Turkije (nu op tv)
In deze eerste aflevering neemt Karsu ons mee naar Istanbul. Deze prachtige Turkse metropool met ongeveer 16 miljoen inwoners heeft zowel een Europees als een Aziatisch gedeelte. Hier ontmoet ze haar goede vriendin, en voormalig culinair recensent voor de Turkse Vogue, Cemre. Zij schreef al meerdere kookboeken en host regelmatig internationale seminars over de Turkse keuken. Met z’n tweeën laten ze alle toeristische plekken voor wat ze zijn en bezoeken zij Cemre’s Top 5 favoriete plekken voor eten en drinken. Adresjes die vaak alleen bekend zijn bij locals en connaisseurs, Een week na hun bezoek werden 2 van deze restaurants opgenomen in de Michelin gids.
-
De Worsten van Babel op de Camping (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5
Hugo, Marius en Jasper maken een makkelijk gerecht met de ingrediënten die ze vinden op de camping. Deze week bezoeken ze een naturistencamping.
-
De Worsten van Babel op de Camping (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
Hugo, Marius en Jasper maken voor een groep vaders en zoons een makkelijk, zomers gerecht met de ingrediënten die ze vinden op de camping.
-
Field Trip with Curtis Stone (nu op tv)
In de karakteristieke rimboe van het noorden van Western Australia leert Curtis vismethodes van een bejaarde Aboriginal, vee hoeden van een vrouwelijke rancher en haalt hij parels uit oesterschelpen.
-
Field Trip with Curtis Stone (nu op tv)
Curtis en vrienden van Maude gaan naar Spanje om geiten te melken en paddenstoelen te zoeken met een sterrenkok en ontkurken een zestig jaar oude fles Grenache in een gebouw van een beroemd architect.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 20
Vandaag maakt Miljuschka melkbroodjes en die gebruikt ze voor een klassieke bolus en een reuze Parijse bol taart.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 1
Vandaag is de basis bisquit deeg en daarvan maakt Miljuschka robuuste Petit Fours en ze maakt een tulband met cheesecake.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 20
Vandaag maakt Eveline een Fillipijnse klassieker, Adobo, een stoofgerecht met drumsticks. En ze maakt Murtabak, een gerecht dat in heel Azië wordt gegeten.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Rosbief met erwtjes, wortelen en pepersaus & toast met ricotta en blauwe druiven.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze vegan springrolls met hoisindip.
-
Mary Berry - Love to Cook (nu op tv)
Mary kookt graag met ingrediënten die ze zelf heeft geteeld. In deze aflevering laat Mary zien dat je niet veel ruimte nodig hebt. Alleen liefde en bezieling om heerlijke smaken tot leven te brengen.
-
Guilty Pleasures (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 10
Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Humberto Tan te gast en zijn guilty pleasure is een gehaktstaaf.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Taarten bakken kan een uitdaging zijn, maar Mary geeft je een spoedcursus gebak, met drie verschillende soorten deeg waarmee je al je taartdromen eenvoudig kunt laten uitkomen.
-
Great British Menu (nu op tv)
Vier chef-koks uit het zuidwesten van Engeland nemen het tegen elkaar op met canapés, voorgerechten en visgerechten geïnspireerd op de 65ste verjaardag van Beertje Paddington.
-
Mijn Keuken Mijn Restaurant (nu op tv)
Welkom in 'Hippies' en meteen ook welkom bij het oudste deelnemende koppel. Wendy en Dominique zijn al 26 jaar een liefdevol koppel en hebben drie kinderen. Dominique ontpopte zich de laatste weken als een spraakwaterval aan tafel. De vraag is of hij ook zo mondig zal zijn in de keuken.
-
Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)Seizoen 5| Aflevering 8
Jamie Oliver en Jimmy Doherty zijn terug in hun café, waar ze heerlijke feestmaaltijden op tafel zetten met de hulp van bekende gasten.
-
Ainsley’s Food We Love (nu op tv)
Ainsley is geïnspireerd door de geweldige gerechten uit het verleden - retrogerechten die nieuw leven worden ingeblazen met een Ainsley-twist! Hij wordt vergezeld door radio- en tv-presentator Vick Hope.
-
Ainsley’s Food We Love (nu op tv)
Ainsley is geïnspireerd door het eten van de schoolkantine. Pussycat Doll Kimberly Wyatt laat hem kennismaken met haar favoriete schoolgerecht. Juliet Sear geeft een draai aan een klassiek dessert.