De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
15 september
  1. Save with Jamie (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 2

    Jamie maakt onder andere Paëlla met garnalen uit de vriezer en hij maakt met resten varkensvlees Mexicaanse taco's.

  2. Jamie Cooks Italy (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Jamie wil z'n liefde voor Italië delen met z'n beste en zeer toegankelijke recepten voor spaghetti carbonara, kip, gevulde focaccia, schotels met risotto en bloemkool en limoncello-tiramisu.

  3. Shirma's Soul Food (nu op tv)

    Vandaag een MEGA klassieker uit de Caribische keuken. Bakkeljauw!! Je hebt ze in alle soorten en maten, gebakken in saus, op een broodje OF met cassave frietjes. En dat laatste gaat Shirma maken! Dit is een klusje dus ze neemt er de tijd voor. Maar, wees niet bang!! Het is veeel makkelijker dan je denkt. Shirma laat ‘t je zien, komt goed! Let’s cook!

  4. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Lamssouvlaki & tisane

  5. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Wok met zoete aardappel & wafels van zoete aardappel

  6. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Taarten bakken kan een uitdaging zijn, maar Mary geeft je een spoedcursus gebak, met drie verschillende soorten deeg waarmee je al je taartdromen eenvoudig kunt laten uitkomen.

  7. My Market Kitchen (nu op tv)

    In het Mount Lofty House begint Laura met gnudi met ricotta en zilverbiet. Op de Prahran Market frituurt Mike spruitjes met Parmezaanse custard. Matt maakt een variatie op een klassiek broodje.

  8. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Vandaag recepten voor varkenskarbonade met Hongaarse paprikasaus en rijst, killer kedgeree, bonen, groente en chiliyoghurt.

  9. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Organiseer jij binnenkort een babyshower en kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? In deze aflevering van Altijd feest! maakt Rudolph hét perfecte hapje voor bij de (alcoholvrije) borrel. En laat hij zien hoe je in een handomdraai smakelijke geboortetaartjes op de kraam tafel zet.

  10. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 148

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  11. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Quinoa pizza-cups & aardbeienmousse.

  12. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Paëlla met extra veel groenten.

  13. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kapsalon wok.

  14. Shirma's Soul Food (nu op tv)

    Shirma maakt toch iets lekkers vandaag! Oxtail, misschien beter bekend als ossenstaart. ‘En passant’ leert ze je koken met de snelkookpan (ken je die nog?). Want die heb je nodig als je voor dit gerecht niet uren in de keuken wilt staan. Samen met zelf gemaakt aardappelgratin wordt dit een feestje op tafel! Let’s cook.

  15. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 17

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Indiase wok.

  16. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Havermoutpistolets met speculoospasta & zalmspread

  17. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Salade met manouri & frozen yogurt bark

  18. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Of je nu thuis werkt of op kantoor, offer nooit een smakelijke lunch op omdat het makkelijker lijkt om gewoon te pakken wat voorhanden is. Mary deelt simpele recepten voor een perfect twaalfuurtje.

  19. My Market Kitchen (nu op tv)

    Matt en Adam maken samen aardappel- en knolselderijgratin met een selectie wijnen uit de Geographe-regio. Mike zich inspireren door de producten op de Prahran Market en Laura maakt gekleurd pastadeeg.

  20. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    Vandaag maken we kip met rozemarijn, gegrilde polenta met porcini-tomatensaus, een rundvleesburger met ouderwetse koolsalade en maïskolven.

  21. Donal's Irish Adventure (nu op tv)

    Donal en zijn hond Max reizen naar het noorden, naar het graafschap Antrim. Daar vind je de bruisende stad Belfast, maar ook prachtige natuur. Donal begint met een wandeling langs de kust.

  22. Donal's Irish Adventure (nu op tv)

    Het laatste avontuur van de serie brengt Donal en Max weer naar huis, in het prachtige Dublin. Een stad vol traditie, innovatie, cultuur, 'craic' en culinaire geneugten. Donal is hier vlakbij geboren.

  23. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Organiseer jij binnenkort een babyshower en kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? In deze aflevering van Altijd feest! maakt Rudolph hét perfecte hapje voor bij de (alcoholvrije) borrel. En laat hij zien hoe je in een handomdraai smakelijke geboortetaartjes op de kraam tafel zet.

  24. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    In Spanje hebben ze tapas, de Italianen houden van antipasti en in het Midden-Oosten vieren ze gezellig samenzijn met mezze. Rudolph maakt in deze aflevering van Altijd feest! een aantal heerlijke gerechtjes om te delen en samen van te genieten.

  25. Everyday Gourmet Sweet Edition (nu op tv)

    Niets gaat boven een heerlijk gebakje. Kristen Tibballs en Justine en dochter Francoise laten zien hoe het moet; van framboos met kokos tot aardbei, chocola en kers.

  26. Everyday Gourmet Sweet Edition (nu op tv)

    Zonder chocola zou je een heleboel lekkers niet kunnen maken. Justine Schofield, Kirsten Tibbals en Adam D’Sylva laten zien wat je er allemaal mee kunt.

  27. Hugo maakt Kennis: Frankrijk (nu op tv)

    Hugo reist richting de Bourgogne. Hij wil namelijk weten of de Fransen escargots ook zo chique vinden als wij Nederlanders. In zijn zoektocht doet hij een zeer verrassende ontdekking over de herkomst van de Franse slak. Ook sluit hij een vriendschap met wijnboer en kasteelheer Armand met wie hij samen de dorpelingen van het Bourgondische Chaudenay verrast op een tafel vol fantastische wijnen, kazen en inderdaad, escargots.

  28. Heerlijk Oostenrijk (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 08

  29. Heerlijk Oostenrijk (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    In deze aflevering vervolgt Laura de Grave haar culinaire reis door Oostenrijk en ontdekt de deelstaat Kärnten. Laura leert over de slowfoodcultuur die in deze provincie heilig is, vist op verschillende manieren naar forel en leert ze over de traditionele Oostenrijkse versie van ravioli: Käsnudeln!

  30. Dish is Europe (nu op tv)

    We verkennen de stad Athene en het beste eten dat deze stad te bieden heeft. In deze aflevering verwent Miljuschka zichzelf met een heerlijk ontbijt vol met zoetigheden, genieten we van het ultieme diner en ontmoeten we een local voor geweldige inzichten. En verder leert Miljuschka alles over feta, het maken van bougatsa, Griekse yoghurt en souvlaki. En Miljuschka bezoekt ook nog een halloween-restaurant en een prachtig restaurant aan zee.

  31. Every Bite Takes You Home (nu op tv)

    Roaa en Sami Mansour verlieten het door oorlog verscheurde Syrië en begonnen een foodtruck in Melbourne, gespecialiseerd in shoarma. Ze koken voor een feest om familie en vrienden te bedanken.

  32. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 147

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  33. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Krijg je visite en wil je het extra feestelijk maken? Zet dan zelfgemaakte lekkernijen op tafel. In deze aflevering van Altijd feest! maakt Rudolph een oogverblindende en tongstrelende frambozentaart. Houd je bezoek meer van chocolade? Dan zijn deze chocoladebakjes met slagroom en fruit zeker de moeite waard.

  34. Everyday Gourmet Sweet Edition (nu op tv)

    Gaan met die banaan! Darren Purchese laat zijn versie van een tosti zien met chocola en banaan, Warren Mendes maakt een banoffee pavlova en Justine maakt zelfs een bananen-soufflé.

  35. Shirma's Soul Food (nu op tv)

    In de laatste Shirma’s Soul Food wordt er vandaag geborreld, met taart! Shirma stroopt haar mouwen op voor een ‘upside down pineapple cake’. Wil je liever toch iets hartigs? Wat dacht je van pika balls, pittige gehaktballetjes in een heerlijk saus, Shirma style. Let’s cook!

  36. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Komkommersoep & courgette-sushi

  37. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Gemarineerde zalm met sinaasappeldressing & ijsthee met ananas

  38. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Laat je niet door dieetbeperkingen weerhouden om smakelijke lekkernijen te maken. Mary laat zien hoe je intoleranties en allergieën kunt omzeilen zonder dat de smaak eronder lijdt.

  39. My Market Kitchen (nu op tv)

    In Adelaide maakt Laura gnocchi met basilicumpesto. Op de Prahran Market maakt Mike samen met chef-kok Mod Thais gebakken tempé met cashewnoten.

  40. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 16

    Maaltijden om van te watertanden zoals kleverige inktvisballetjes, gegrilde garnalen met noedelsoep en fusili met worst en een romige tuinsalade.

  41. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    Vandaag gaan we naar Glasgow waar alles deze week om familie draait. Moeder en zoon Mozhgan en Mehrab van Saffron By Paradise nemen het op tegen Steven en Elizabeth van Calabash.

  42. Great British Menu (nu op tv)

    De laatste twee chef-koks uit Noord-Ierland maken een nieuwe versie van hun viergangenmenu voor juryleden Matthew Fort, Oliver Peyton, Andi Oliver en gastjurylid Loyle Carner.

  43. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan Andino is in Charleston, waar hij Mexicaans streetfood eet. Hij eet ook een croque-madame, die is opgepimpt met buikspek en kersenjam. Hij eet garnalen en grutten en bezoekt Home Team BBQ.

  44. Ramsay's Best Restaurant (nu op tv)

    Gordon heeft twee Spaanse restaurants gekozen uit de 12.000 aanmeldingen: één chic restaurant van twee broers en één dat Spaanse gerechten op een innovatieve manier in een eigentijds jasje steekt.

  45. Ainsley's Taste of Malta (nu op tv)

    Ainsley begint zijn avontuur op Malta in de prachtige hoofdstad Valetta. Samen met historicus Liam gaat hij op onderzoek uit in de haven waar hij ontdekt waarom Malta zo’n mengeling van culturen is.

  46. Ainsley's Good Mood Food (nu op tv)

    Ga mee met chef-kok Ainsley Harriot voor een tweede seizoen over heerlijk eten dat je humeur echt een boost geeft, want eten kan je een geweldig gevoel geven!