TV gids
-
Jamie Cooks Italy (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
Jamie wil z'n liefde voor Italië delen met z'n beste en zeer toegankelijke recepten voor spaghetti carbonara, kip, gevulde focaccia, schotels met risotto en bloemkool en limoncello-tiramisu.
-
Jamie's Food Escapes (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
In Venetië verlaat Jamie de gebaande paden om op zoek te gaan naar Venetiaanse klassiekers: rijst, polenta, zeevruchten en verse groenten.
-
Nadiya's Time to Eat (nu op tv)
Nadiya haalt alles uit de kast voor de zomer. Ze gaat barbecueën, maakt lam met rabarber en ook vlierbloesemdrank. Ook ontmoet ze de legendarische kookboekenschrijver Claudia Roden en haar familie.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Gevulde pompoen met granaatappelpitten en linzen & appelrösti's met zoete aardappel en een eitje (Dina Tersago)
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Zuiderse kabeljauw met kamut & tiramisu met bloedsinaasappel (Dina Tersago)
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine begint haar avontuur bij de markten van Penang' met expert Pearly Kee als gids. Ze bekijkt het historische tapijtwerk van Sarawak en bereidt haar versie van populaire Maleisische gerechten.
-
Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)
Jamie maakt een variant op boterkip die zelfs zijn jongste kinderen lekker vinden en laat ons zien hoe je een supereenvoudige zalm voor onderweg maakt, een ideaal gerecht voor door de week.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary verricht wonderen als haar vriendin Sarah onverwachts op bezoek komt, met een potpie met kip, waarbij ze alle restjes in haar koelkast gebruikt.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
Vandaag maken Chloë en Rudolph Chloë’s limonadecupcakes en ze maken Tekst-cupcakes.
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 3| Aflevering 2
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Cannelloni met boerenkool & boerenkoolsoep met witte bonen (Dina Tersago)
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Kip-curry met ananas & ananas-selder-smoothie (Dina Tersago)
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 10
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kabeljauw wok.
-
Nadiya's Fast Flavours (nu op tv)
Nadiya Hussain maakt macaroni met kaas en culinair schrijver Olia Hercules deelt haar recept voor borsch met groente en kruiden, die gelukkige herinneringen bovenbrengen aan haar jeugd in Oekraïne.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Hartig gevulde appeltjes & perengrog met gember (Dina Tersago)
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Artisjok-preivelouté & citrussalade met avocado en garnalen (Sandrine André)
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 164
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Sara's Australia Unveiled (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
Sara La Fountain ontdekt de surfstranden, olijf- en wijngaarden van de zuidoostelijke Australische staat Victoria.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine ontmoet papegaaien in Kuala Lumpur en orang-oetans in Semenggoh. Kok Wong serveert zalige Penang-klassiekers en Justine maakt populaire gerechten zoals mee kolok en zalige curry puffs.
-
Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)
Jamie laat zijn variant op kip piri-piri zien, waar iedereen dol op zal zijn, en maakt gerookte schelvisviskoekjes met een heerlijk romige bieslooksaus.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary viert de geboorte van haar eerste 'kookboek-baby' met een overheerlijke kunch van soep en sandwiches voor haar redacteur en fotograaf, die ook een goede vriend is.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren gaat naar de rustigere Westkaap en de pittoreske stad Paternoster en eet oesters met champagne. Dan vangt hij rivierkreeften voor een pastagerecht en maakt een taart met pruim en granaatappel.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren vliegt met een heli boven het grootste ravijn van Afrika, maakt biltongquiche en gaat dan lopend op safari, maakt groentesoep met geroosterde ingrediënten en ‘bread on a stick’.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
Vandaag maken Chloë en Rudolph Chloë’s limonadecupcakes en ze maken Tekst-cupcakes.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7
Vandaag maken Senne en Rudolph samen Senne’s appel-plaattaart en ze maken walnoot-marsepein petit fours.
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 3| Aflevering 2
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 3| Aflevering 4
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)
Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.
-
Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)
Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.
-
The Street with Dan Hong: Hong Kong (nu op tv)
Dan verkent de rijke en diverse keuken van Kowloon, te beginnen bij de noodles die je langs de weg koopt. Hij bezoekt een Westers fusion-restaurant en eet diens beroemde 'Soy Sauce Western Cuisine".
-
The Street with Dan Hong: Hong Kong (nu op tv)
Dan keert terug naar Hongkong voor het ultieme, klassie streetfood: Beef Brisket Noodles, leert hoe je sweet and sour pork maakt van een vermaarde chef-kok en proeft originele eierwafels.
-
Gino's Italian Family Adventure (nu op tv)
Gino neemt zijn vrouw Jess mee op een romantisch uitje naar Apulië. Ze bezoeken het pittoreske 'dorp van de liefde', voordat Gino een heel speciale maaltijd bereidt in een prachtige masseria.
-
Gino's Italian Family Adventure (nu op tv)
De hele familie komt samen op het eiland Sardinië voor een langverwacht feest. Gino haalt alles uit de kast om zijn schoonmoeder Elizabeth een Italiaans feestmaal te geven om nooit te vergeten.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3
Rudolph en Ralph maken samen Ralph’s berenkoeken en ze maken een chocolade fontein met marshmallows & vers fruit.
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 11
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
Nadiya's Fast Flavours (nu op tv)
Nadiya Hussain maakt makkelijk recepten voor drukke mensen. Geïnspireerd door haar reis naar Louisiana maakt ze een po'boy sub sandwich met knoflookmayo. Ook maakt ze zalige cake met chocola en kersen.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Ontbijtquinoa met sinaasappel & lamsstoofpotje met gremolata (Sandrine André)
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Chausson aux champignons met schorseneren (Sandrine André)
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kapsalon wok.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine leert de lokale Maleisische streetfood kennen als ze van Kuching naar Penang reist, bereidt zalige 'sticky wings' en ontdekt kok Raphael Jay Peter Lee's creatieve versie van risotto.
-
Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)
Jamie maakt een heerlijke vegetarische toad-in-the-hole met portobello’s en een rijke porter- en uienjus, en geniet van een perfecte date night met Jools.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary trekt een fles champagne open om de verloving van haar broer te vieren met een verse, smakelijke Engelse brunch.
-
The Great Cookbook Challenge with Jamie Oliver (nu op tv)
Het is het laatste hoofdstuk voor de overgebleven koks als ze hun boekconcept en een reeks recepten presenteren aan de crème de la crème. Wie heeft het ultieme recept voor succes?
-
Great British Menu (nu op tv)
De twee overgebleven koks nemen het tegen elkaar op en bereiden een zesgangenmenu voor de juryleden, onder wie gastjurylid Konnie Huq, kinderboekenauteur en voormalige presentator van Blue Peter.
-
Late Nite Eats (nu op tv)
Jordan is in Montréal. Hij eet gesmoorde inktvis caponata en krab banh mi bij Monkland Tavern, filet mignon en gegrilde kip bij Moishes, en kaaspasteitjes en pulled pork bij een Venezolaanse hotspot.
-
Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)
In Liverpool gaan moeder Lisa en zoon James van start in een tapasrestaurant in Liverpool. Op dag twee gaan Andres en Dave aan de slag met een paella. Op dag drie is Kerala Kitchen aan de beurt.
-
Hairy Bikers Go West (nu op tv)
Voor hun volgende avontuur gaan Dave en Si naar Merseyside. Deze regio staat bekend om zijn muziek en cultuur, en daar hoort eten natuurlijk bij.
-
Gordon Ramsay's Future Food Stars (nu op tv)
Gordon stuurt de overgebleven deelnemers naar Wales, waar ze zeewier moeten oogsten op Anglesey. Ook daagt hij ze uit om pizza te verkopen aan toeristen in Portmeirion.