De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
1 mei
  1. Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)

    Kansas City is barbecue. Tony gaat op barbecuetocht met zijn goede vriend en sidekick Zamir. Van ribbetjes tot burnt ends, Tony en Zamir zien en proeven het allemaal.

  2. Anthony Bourdain: The Layover (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Tony gaat naar San Francisco, de geliefde stad voor veganisten en vegetariƫrs.

  3. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Chef Angela Hartnett neemt Fred mee naar haar favoriete restaurants in Venetiƫ. Ze beginnen met erg verse vis, halen dan een gebakje op het San Marcoplein en sluiten af met de lekkerste risotto ooit.

  4. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Water, maĆÆsmeel en zout - Dan onderzoekt een klassiek Zuid-Amerikaans gerecht, arepa, en voegt een twist toe door Zuid-Aziatische smaken toe te voegen.

  5. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Dan laat een favoriet Hongkongs gerecht zien, sieuw mai: dumplings met oranjekuit van krab, maakt een loempia van de eenvoudige cheeseburger en maakt een Indiase samosa met kaas.

  6. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    Zelfs als je professioneel bakt, zoals Anniek, kan er heus wel eens iets mis gaan. Voor het maken van brownies, bruidstaarten en Limburgse vlaaien draait ze haar hand niet om. Alleen slagroomtaarten zijn niet echt haar specialiteit. Hoe het komt dat ze altijd inzakken? Anniek heeft geen idee. Gelukkig weet Rudolph wel raad met room en gaan ze aan de slag met dƩ ultieme slagroomtaart!

  7. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 2

    Miljuschka maakt vandaag Hollands eiwitschuim. Hier maakt ze heerlijke Klassieke bokkenpoten van. En als tweede recept maakt Miljuschka eiwitschuim lollies.

  8. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 12

    Vandaag maakt Eveline 2 Japanse gerechten. Omdat ze van inktvis houdt, maakt Eveline Takoyaki, een soort poffertjes met inktvis. En ze maakt Karaage, heerlijk gefrituurde Japanse kip.

  9. Jamie's One-Pan Wonders (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Jamie laat ons een hele reeks eenpansgerechten zien; een supersnelle kip met citroengras, smaakvolle zoete aardappel chili met zelfgemaakte nacho's, en een chocolade feesttaart met mandarijn en botercrĆØme vulling.

  10. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Hazenrugfilet met pastinaakpuree, champignons en paarse wortelen

  11. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 11

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Hoisin witlof wok.

  12. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 12

    Vandaag maakt Eveline 2 Japanse gerechten. Omdat ze van inktvis houdt, maakt Eveline Takoyaki, een soort poffertjes met inktvis. En ze maakt Karaage, heerlijk gefrituurde Japanse kip.

  13. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Mary is dol op een lekker stuk kaas, dus dit keer draait alles om kaas. Ze maakt een galette met cheddar en pompoen, feta in filodeeg met pittige honing en een cheesecake met sinaasappel en kaneel.

  14. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 129

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  15. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Bisque van kastanjes en champignons & quiche met miniraapjes en geitenkaas

  16. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Tortilla met pastinaak, butternut en broccoli & aardpeersoep

  17. Jamie's One-Pan Wonders (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Jamie laat ons een hele reeks eenpansgerechten zien; een supersnelle kip met citroengras, smaakvolle zoete aardappel chili met zelfgemaakte nacho's, en een chocolade feesttaart met mandarijn en botercrĆØme vulling.

  18. Donal's Family Kitchen (nu op tv)

    Drukke dagen vragen om snelle oplossingen zonder aan smaak in te boeten en deze recepten passen daar echt bij. Een nieuwe reeks makkelijke gerechten die boordevol smaak zitten.

  19. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Water, maĆÆsmeel en zout - Dan onderzoekt een klassiek Zuid-Amerikaans gerecht, arepa, en voegt een twist toe door Zuid-Aziatische smaken toe te voegen.

  20. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Dan laat een favoriet Hongkongs gerecht zien, sieuw mai: dumplings met oranjekuit van krab, maakt een loempia van de eenvoudige cheeseburger en maakt een Indiase samosa met kaas.

  21. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    Zelfs als je professioneel bakt, zoals Anniek, kan er heus wel eens iets mis gaan. Voor het maken van brownies, bruidstaarten en Limburgse vlaaien draait ze haar hand niet om. Alleen slagroomtaarten zijn niet echt haar specialiteit. Hoe het komt dat ze altijd inzakken? Anniek heeft geen idee. Gelukkig weet Rudolph wel raad met room en gaan ze aan de slag met dƩ ultieme slagroomtaart!

  22. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 2

    Miljuschka maakt vandaag Hollands eiwitschuim. Hier maakt ze heerlijke Klassieke bokkenpoten van. En als tweede recept maakt Miljuschka eiwitschuim lollies.

  23. Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)

    Kansas City is barbecue. Tony gaat op barbecuetocht met zijn goede vriend en sidekick Zamir. Van ribbetjes tot burnt ends, Tony en Zamir zien en proeven het allemaal.

  24. Anthony Bourdain: The Layover (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Tony gaat naar San Francisco, de geliefde stad voor veganisten en vegetariƫrs.

  25. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Chef Angela Hartnett neemt Fred mee naar haar favoriete restaurants in Venetiƫ. Ze beginnen met erg verse vis, halen dan een gebakje op het San Marcoplein en sluiten af met de lekkerste risotto ooit.

  26. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Dan laat een favoriet Hongkongs gerecht zien, sieuw mai: dumplings met oranjekuit van krab, maakt een loempia van de eenvoudige cheeseburger en maakt een Indiase samosa met kaas.

  27. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 16

    Met een tussenlanding in de botercrĆØme vliegen Rudolph en Sem naar Honolulu! Figuurlijk dan, want Sem bakt weliswaar elk weekend de leukste themataarten, toch is ze niet tevreden over haar botercrĆØme. Na een masterclass botercrĆØme maken gebruiken ze deze voor een spectaculaire exotische taart.

  28. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 3

    De basis die Miljuschka vandaag voor 2 recepten gebruikt is boterkoek. En daarvan maakt ze choco gevulde koek en ze maakt een speculaas boterkoek.

  29. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Eveline maakt een gerecht dat op iedere hoek van de straat in Tokyo wordt verkocht, namelijk Boba tea met gevulde pompoenkoekjes. En ze maakt Yakisoba, een heerlijk noodle gerecht.

  30. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Bisque van kastanjes en champignons & quiche met miniraapjes en geitenkaas

  31. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Tortilla met pastinaak, butternut en broccoli & aardpeersoep

  32. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Crispy ribs wok.

  33. Donal's Family Kitchen (nu op tv)

    Het afgelopen jaar heeft Donal zich ingespannen om de kleine overwinningen te vieren. Confettitaart op een donderdag, waarom niet? Steak Frites op een regenachtige dinsdag, kom maar op!

  34. Jamie's One-Pan Wonders (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Jamie kookt twee eenpansrecepten die een perfecte oplossing bieden voor het drukke leven; zijn kijk op shakshuka met asperges, broccoli en harissa en een waanzinnig goede pulled pork, die je in batches kunt maken, kunt invriezen en in tal van maaltijden kunt gebruiken wanneer dat nodig is.

  35. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Mary heeft een flinke verzameling pittige sausjes, en die zet ze vandaag in. Ze maakt platbrood met jalapeƱosaus, zalm met ahornstroop en sriracha, en taco’s met pulled chicken.

  36. Jamie“s Comfort Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Christian, DJ BBQ, bezoekt Jamie wanneer hij zijn ultieme burger en zijn recept voor zijn geheime saus onthult.

  37. Jamie Cooks Italy (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Jamie wil z'n liefde voor Italiƫ delen met z'n beste en zeer toegankelijke recepten voor spaghetti carbonara, kip, gevulde focaccia, schotels met risotto en bloemkool en limoncello-tiramisu.

  38. Jamie: Fast & Simple (nu op tv)

    Jamie maakt fondue met geroosterde groente en Camembert en gepocheerde kip voor meerdere maaltijden, zoals een eenvoudige kippenpastei. Hij eindigt met een zalige maar eenvoudige, chocolade-tiramisù.

  39. Gino's Italian Escape: Hidden Italy (nu op tv)

    Het noordelijke PiĆ«mont staat bekend om z’n wijnen, truffels en rijstproductie. Gino gaat dan ook mee op zoek naar truffels, helpt bij het oogsten van de rijst en kookt een typisch regionaal gerecht.

  40. Gino's Italian Express (nu op tv)

    Gino ervaart Italiƫ als nooit tevoren. Hij stapt in het Franse Breil-sur-Roya op de trein en geniet van de spectaculairste landschappen die voorbijkomen als hij via de Alpen zijn vaderland binnenkomt.

  41. Donal's Family Kitchen (nu op tv)

    Het afgelopen jaar heeft Donal zich ingespannen om de kleine overwinningen te vieren. Confettitaart op een donderdag, waarom niet? Steak Frites op een regenachtige dinsdag, kom maar op!

  42. Jamie's One-Pan Wonders (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Jamie kookt twee eenpansrecepten die een perfecte oplossing bieden voor het drukke leven; zijn kijk op shakshuka met asperges, broccoli en harissa en een waanzinnig goede pulled pork, die je in batches kunt maken, kunt invriezen en in tal van maaltijden kunt gebruiken wanneer dat nodig is.