De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

TV gids

Wat kijken we vandaag?
17 oktober
  1. Jamie's Super Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Jamie bezoekt het Nicoyaanse schiereiland van Costa Rica met z'n vele 100-jarigen. Hij reist ook naar het Griekse eiland Ikaria.

  2. Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 2

    Salma Hayek ruilt Hollywood om voor de keuken, en maakt Libanese Kibbeh. Ondertussen maakt Jamie knapperige Chinese eendpannenkoeken.

  3. Save with Jamie (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Jamie bereidt een gigantische gegrilde brisket van rundvlees en daarna gebruikt hij de restjes in een ongelooflijke Koreaanse roerbakschotel met rijst.

  4. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Taco's van rundergehakt en harde tortilla's zijn iets uit het verleden als Dan een klassieke rundertaco maakt met salsa verde en er een Vietnamese draai aan geeft.

  5. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Dan gaat op zoek naar een populaire streetfood van Taiwan: crispy fried chicken. Dan proeft frisse Peruviaanse ceviche en maakt een tropische, kokos-ceviche en knapperige, goudbruine martabak.

  6. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    In het Friese Witmarsum staat een prachtige molen. Daar bakt Jippe de lekkerste oranjekoek van eigen gemalen meel. Want naast bakker, is hij ook molenaar en vertelt hij Rudolph in deze aflevering alles over zijn passie voor deze twee ambachten.

  7. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Rudolph van Veen, ging uit fietsen, met zijn bakfiets naar Zuidlaren. Daar maakt hij samen met patissier Karel de Zuidlaarderbol, een specialiteit met een rijke historie en rijke vulling van krenten en rozijnen.

  8. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Met dit menu tover je razendsnel mooie gerechten op tafel. Crackers met dip zijn perfect als voorafje, dan maakt ze aardappelsalade met zalm, krokante kip met allerlei groenten en een gebakje.

  9. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Loïc maakt een oosters getint gerecht met gestoomde en gebrande zalm.

  10. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Loïc serveert een stevige maaltijd op donderdag met Duroc-spiering met blackwellsaus.

  11. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 139

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  12. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Met dit menu tover je razendsnel mooie gerechten op tafel. Crackers met dip zijn perfect als voorafje, dan maakt ze aardappelsalade met zalm, krokante kip met allerlei groenten en een gebakje.

  13. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 33

    Chorizo en inktvis, Griekse couscous-salade en simpele spaghetti met een salade van tomaten, basilicum en romige kwark.

  14. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    De schelvis is familie van de kabeljauw, maar heeft toch zijn eigen unieke smaak. Jeroen combineert de vis met kruidenpuree en een lauwe vinaigrette van xeresazijn, artisjok, kerstomaatjes en zure uitjes. Dit is een smaakbom om u tegen te zeggen!

  15. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Loïc serveert een stevige maaltijd op donderdag met Duroc-spiering met blackwellsaus.

  16. Selena + Chef (nu op tv)

    De gelauwerde kok en kookboekenschrijver Evan Funke deelt een 200 jaar oude recept van ragù Bolognese en leert Selena pasta maken.

  17. Ramon's Buitenkeuken (nu op tv)

    Chef Ramon Brugman maakt een klassieke rendang van rundvlees in kokos en specerijen, geserveerd met hete rijst, ketjapboontjes, verse sambal en zuur van spitskool. Met krokante uitjes en seroendeng erbij wordt het een rijke, hartverwarmende Indonesische maaltijd vol smaak en textuur.

  18. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Taco's van rundergehakt en harde tortilla's zijn iets uit het verleden als Dan een klassieke rundertaco maakt met salsa verde en er een Vietnamese draai aan geeft.

  19. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Dan gaat op zoek naar een populaire streetfood van Taiwan: crispy fried chicken. Dan proeft frisse Peruviaanse ceviche en maakt een tropische, kokos-ceviche en knapperige, goudbruine martabak.

  20. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    In het Friese Witmarsum staat een prachtige molen. Daar bakt Jippe de lekkerste oranjekoek van eigen gemalen meel. Want naast bakker, is hij ook molenaar en vertelt hij Rudolph in deze aflevering alles over zijn passie voor deze twee ambachten.

  21. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Rudolph van Veen, ging uit fietsen, met zijn bakfiets naar Zuidlaren. Daar maakt hij samen met patissier Karel de Zuidlaarderbol, een specialiteit met een rijke historie en rijke vulling van krenten en rozijnen.

  22. Jamie's Super Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Jamie bezoekt het Nicoyaanse schiereiland van Costa Rica met z'n vele 100-jarigen. Hij reist ook naar het Griekse eiland Ikaria.

  23. Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 2

    Salma Hayek ruilt Hollywood om voor de keuken, en maakt Libanese Kibbeh. Ondertussen maakt Jamie knapperige Chinese eendpannenkoeken.

  24. Save with Jamie (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Jamie bereidt een gigantische gegrilde brisket van rundvlees en daarna gebruikt hij de restjes in een ongelooflijke Koreaanse roerbakschotel met rijst.

  25. The Streets with Dan Hong (nu op tv)

    Dan gaat op zoek naar een populaire streetfood van Taiwan: crispy fried chicken. Dan proeft frisse Peruviaanse ceviche en maakt een tropische, kokos-ceviche en knapperige, goudbruine martabak.

  26. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 250

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  27. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Crispy ribs wok.

  28. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    In Assendelft gaan ze als warme broodjes over de toonbank. Deze specialiteit is niet alleen erg lekker, er gaat ook nog een prachtig verhaal achter schuil. Bij de bakfiets maakt Rudolph samen met Lex de typisch Noord-Hollandse Duivekater.

  29. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Men neme twee charmante banketbaksters uit Flevoland, Rudolph en een bakfiets. Recept voor succes? Ja zeker! Want samen maken ze opgespoten cake, een typisch Urkse specialiteit. En die is zo lekker dat je je vingers er bij op eet.

  30. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    De feestdagen zijn perfect voor feestelijke baksels. Ze laat haar kruidige cupcakes zien, de ideale snack-mix, shortbread met sinaasappel en chocola en haar ideale bijgerecht: gevuld brood.

  31. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 12

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Appeltaart wok.

  32. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Blinde vinken à la grecque, dat is gehakt gewikkeld in een dun laagje vlees, vergezeld van tomatensaus met champignons en een scheutje madeira. Jeroen voorziet er aardappelpuree bij en werkt het geheel af met frisse waterkers.

  33. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Loïc maakt een gerechtje dat hij van zijn tante heeft geleerd: gevulde Servische paprika. Helemaal herfst!

  34. Hugo Maakt Kennis: Ierland (nu op tv)

    In Doolin, een piepklein en pittoresk gehucht aan de befaamde Wild Atlantic Way ten westen van Ierland ontmoet Hugo Michelin chef Robbie McCauley. De onderlinge klik is gewoon bijna hoorbaar en het wederzijdse respect is groot. Een vriendschap is geboren. In Robbie’s Homestead Cottage, een huisje aan de adembenemende rotskust maken deze zielsverwanten samen een Shepherds Pie voor de schaapsherder waarmee Hugo een dag later een kudde schapen zal gaan hoeden. De kruiden voor dit gerecht verzamelt Hugo in The Burren, een magisch rots mozaïek dat heel lang geleden nog de bodem van de zee vormde. Daar komt hij erachter dat zijn begeleider misschien wel in contact staat met de beroemde Ierse Leprechauns.

  35. Ramon's Buitenkeuken (nu op tv)

    Chef Ramon Brugman maakt verse tortilla’s met langzaam gegaarde short rib, pittige ananassalsa, frisse chimichurri en geroosterde maïskolf met limoenboter. Een zonnige, stoere maaltijd vol rokerige, kruidige en frisse smaken, perfect om met je handen te eten.

  36. Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 34

    Een snelle maaltijd vandaag: gehaktballetjes van lamsvlees en een ongelofelijk lekkere kipsalade.

  37. French Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Ga mee met Justine op een prachtige reis als ze op zoek gaat naar haar wortels en de pittoreske landschappen van Zuid-Frankrijk doorkruist.

  38. French Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    In deze aflevering bezoekt Justine de levendige markt van Dijon, deelt haar geliefde appelcrêpes en ziet hoe er mosterd wordt bij La Moutarderie Fallot.

  39. Michel Roux's French Country Cooking 2 (nu op tv)

    De wijngaarden van de Provence komen weer tot leven en Michel ontmoet de biologische-wijnmaker Raphael Pommery. Na de lunch verdwijnt hij om met Maxim wilde kruiden en groenten te gaan plukken.

  40. Gordon Ramsay: Uncharted 2 (nu op tv)

    Chef-kok Ramsay gaat op een culinaire ontdekkingstocht in het koude Noorwegen. Hij duikt schaaldieren op, gaat een kudde rendieren te lijf, fermenteert vis, eet schaapshoofd en bereidt een kerstmaal.

  41. Ainsley's Fantastic Flavours 2 (nu op tv)

    Ainsley reist door de prachtige, levendige en diverse keuken van West -Afrika. Hij begint met een pittige West -Afrikaanse kip en pinda -stoofpot. Ruby Bhogal is in Brixton om meer te weten te komen over Jollof Rice voordat ze haar eigen West -Afrikaanse gerecht kookt. Terug in de keuken sluit Ore Oduba zich aan bij Ainsley om rundvlees Suya te maken, een gerecht met goede herinneringen voor hem. Ainsley sluit de aflevering af met een zoete traktatie, Bofrot puff-puffs of West-Afrikaanse donuts.

  42. Ramon's Buitenkeuken (nu op tv)

    Chef Ramon Brugman maakt verse tortilla’s met langzaam gegaarde short rib, pittige ananassalsa, frisse chimichurri en geroosterde maïskolf met limoenboter. Een zonnige, stoere maaltijd vol rokerige, kruidige en frisse smaken, perfect om met je handen te eten.

  43. Selena + Chef (nu op tv)

    Presentator en schrijver Graham Elliott die twee Michelin-sterren geeft een eigen draai aan twee bekende gerechten. Zijn 'GrahamBurger' met brie en aioli en zijn Caesar salad zijn gegarandeerde hits.

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.