TV gids
-
Jamie's Eat Yourself Healthy (nu op tv)
Jamie Oliver serveert geschroeide tonijn met volkoren rijst en kimchi- saus, die goed is voor je botten. Ook maakt hij 'overnight oats' die je cholesterol verlagen en hotpot van kip en champignons.
-
Jamie Oliver’s Christmas Cook Book (nu op tv)
Jamie Oliver kookt al decennia lang met Kertsmis de lekkerste gerechten, met altijd een experimentele twist op de Klassiekers. Dit jaar wil hij zijn ultieme recepten laten zien, juist die recepten die tijdens de feestdagen absoluut niet mogen ontbreken.
-
Jamie's Night Before Christmas (nu op tv)
Een must-watch voor Kerstavond, waarin Jamie je allerlei tips en trucs geeft voor een overheerlijk en vooral stress-vrij Kerstdiner.
-
Guillaume's French Atlantic (nu op tv)
Kok Guillaume Brahimi verkent Normandië, van de kalkstenen kliffen van Étretat tot de chique straten van Deauville en langs pittoreske landschappen en de exquise smaken die deze regio karakteriseren.
-
Guillaume's French Atlantic (nu op tv)
Guillaume Brahimi bezoekt het luxueuze en verfijnde Bordeaux, met diens beroemde gerechten en exclusieve wijnmakers, loopt door de langste winkelstraat van Europa en bezoekt het mooie Saint-Émilion.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5Vandaag staat in het teken van vlees, dus heeft Rudolph drie heerlijke gerechten op het menu staan. Hij maakt Sweet & spicy ribeye, Eendenborst met bramen-portsaus en Geroosterde kalkoenborstfilet met vulling.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 9In de winter is het tijd voor comfortfood. Dus wat dacht je van een goed gevulde goulash? En nee, dit keer niet met vlees, maar met een lekker stukje kabeljauw. En Rudolph deelt het recept van zijn favoriete soep: een vegetarische bouillabaisse.
-
Jamie's Family Christmas (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4Opwindende alternatieven voor het traditionele kerstdessert en pudding van kliekjes.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Hertenbiefstuk met wildsaus: een Lekker Feestelijke kerstklassieker met een heerlijke saus in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 105Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Lekker Snel (nu op tv)
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. En bij feestdagen horen natuurlijk nagerechten! Jet laat zien hoe je banoffee pavlova maakt, en dat is een stuk makkelijker dan je denkt zelf pavlova maken van eiwit, ze neemt je stap voor stap mee!
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 15Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Zalm curry wok.
-
Jamie's Family Christmas (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4Opwindende alternatieven voor het traditionele kerstdessert en pudding van kliekjes.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Traybake met kip en feta.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Een vegetarische ragout op basis van gedroogde champignons en oesterzwammen. Serveer de ragout met bucatini, holle buisvormige pasta, en lekker veel parmezaan!
-
Lekker Snel (nu op tv)
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. En bij feestdagen horen natuurlijk nagerechten! Jet laat zien hoe je banoffee pavlova maakt, en dat is een stuk makkelijker dan je denkt zelf pavlova maken van eiwit, ze neemt je stap voor stap mee!
-
24Kitchen Gourmet Specials (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2
Vandaag laat Hugo in zien hoe je een Kippendij yakitori maakt tijdens het gourmetten. Voor de kinderen maakt hij Courgettekoekjes met muntyoghurt en tot slot een klassieke Kalkoencordon bleu.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary en haar vriendin Marissa plannen het perfecte uitje naar Parijs terwijl ze genieten van een klassieke Franse maaltijd afgemaakt met een beetje magie van Mary.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 14
Eveline krijgt vandaag hulp in de keuken van Steven Brunswijk. Samen maken ze een hartige Vietnamese pannenkoek, Bahn Xeo. En ze maken Hor Mok Ma Prow Awn, oftewel een seafood curry geserveerd in een kokosnoot.
-
Guillaume's French Atlantic (nu op tv)
Kok Guillaume Brahimi verkent Normandië, van de kalkstenen kliffen van Étretat tot de chique straten van Deauville en langs pittoreske landschappen en de exquise smaken die deze regio karakteriseren.
-
Guillaume's French Atlantic (nu op tv)
Guillaume Brahimi bezoekt het luxueuze en verfijnde Bordeaux, met diens beroemde gerechten en exclusieve wijnmakers, loopt door de langste winkelstraat van Europa en bezoekt het mooie Saint-Émilion.
-
Lekker Snel (nu op tv)
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. En bij feestdagen horen natuurlijk nagerechten! Jet laat zien hoe je banoffee pavlova maakt, en dat is een stuk makkelijker dan je denkt zelf pavlova maken van eiwit, ze neemt je stap voor stap mee!
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5Vandaag staat in het teken van vlees, dus heeft Rudolph drie heerlijke gerechten op het menu staan. Hij maakt Sweet & spicy ribeye, Eendenborst met bramen-portsaus en Geroosterde kalkoenborstfilet met vulling.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 9In de winter is het tijd voor comfortfood. Dus wat dacht je van een goed gevulde goulash? En nee, dit keer niet met vlees, maar met een lekker stukje kabeljauw. En Rudolph deelt het recept van zijn favoriete soep: een vegetarische bouillabaisse.
-
Jamie's Eat Yourself Healthy (nu op tv)
Jamie Oliver serveert geschroeide tonijn met volkoren rijst en kimchi- saus, die goed is voor je botten. Ook maakt hij 'overnight oats' die je cholesterol verlagen en hotpot van kip en champignons.
-
Jamie Oliver’s Christmas Cook Book (nu op tv)
Jamie Oliver kookt al decennia lang met Kertsmis de lekkerste gerechten, met altijd een experimentele twist op de Klassiekers. Dit jaar wil hij zijn ultieme recepten laten zien, juist die recepten die tijdens de feestdagen absoluut niet mogen ontbreken.
-
Jamie's Night Before Christmas (nu op tv)
Een must-watch voor Kerstavond, waarin Jamie je allerlei tips en trucs geeft voor een overheerlijk en vooral stress-vrij Kerstdiner.
-
Guillaume's French Atlantic (nu op tv)
Kok Guillaume Brahimi verkent Normandië, van de kalkstenen kliffen van Étretat tot de chique straten van Deauville en langs pittoreske landschappen en de exquise smaken die deze regio karakteriseren.
-
Guillaume's French Atlantic (nu op tv)
Guillaume Brahimi bezoekt het luxueuze en verfijnde Bordeaux, met diens beroemde gerechten en exclusieve wijnmakers, loopt door de langste winkelstraat van Europa en bezoekt het mooie Saint-Émilion.
-
Wat Eten We Vandaag? Specials (nu op tv)
In deze aflevering van Wat Eten We Vandaag? vertellen Job & Perry hoe je het allerbeste een rollade van buikspek kan maken. Ondertussen maken ze romanesco en hasselback-aardappels en ligt er een bijzonder cadeau onder de boom.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6Vandaag maakt Rudolph een paar heerlijke gerechten geïnspireerd op de zee. Hij maakt een klassieke garnalencocktail, gegrilde coquilles met sinaasappel-hazelnootboter en tonijnrolletjes met een pittige roomsaus.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 10Een van de meest geliefde stoofschotels is toch wel hachee. Botezacht vlees en heerlijk op smaak gebracht. Rudolph maakt hiermee een overheerlijk ovengerecht met aardappelpuree, boerenkool en knapperige hazelnoten.
-
Jamie's Family Christmas (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5Gerechten die je vooraf kunt maken of waar je gasten je mee kunnen helpen, zodat je zelf ook iets aan het feest hebt.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Deze dikke maaltijdsoep op basis van spliterwten is een echte traditie bij onze noorderburen. Jeroen maakt er een zalige Dagelijkse kost-versie van. Een kom van deze winterse erwtensoep is ideaal om na een koude wandeling leeg te lepelen.
-
Lekker Snel (nu op tv)
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Jet laat zien hoe je de lekkerste ontbijt lunch of brunch gerechten maakt mét left over feeststol. Zoals broodpudding met stukjes appel en suiker en feeststol-wentelteefjes; lekker, duurzaam en ontzettend snel op tafel.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 19Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kwetiau wok.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Het is een hamburgerfeest als Mary Aarons vrienden trakteert op een snelle en smakelijke doordeweekse maaltijd.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 15
Vandaag laat Eveline zien dat ze zich in de Aziatische keuken wel raad weten met mango. Ze maakt tonijn Tataki met mango. En als dessert maakt ze Chinese pannenkoeken met mango pudding.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine leert de lokale Maleisische streetfood kennen als ze van Kuching naar Penang reist, bereidt zalige 'sticky wings' en ontdekt kok Raphael Jay Peter Lee's creatieve versie van risotto.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine bezoekt het dorp Terengganu dat deel is van de culturele erfenis van Maleisië. Oook leert ze over voedsel- en muziektradities en gaat ze op culinair avontuur met kok Afiq Matkhir.
-
Ainsley's Festive Flavours 2022 (nu op tv)
In deze kerstaflevering gooit Ainsley Harriott de keukendeuren open voor nieuwe vrienden en oude bekenden. Dat wordt een waar feestmaal met veel tips en ideeën voor kerst.
-
Gordon Ramsay: Uncharted 3 (nu op tv)
Chef-kok Ramsay bezoekt de kreeftenstaat Maine, in de VS. Hij duikt naar mosselen en leert houthakken. Kan hij de status van stoere Mainer verdienen als hij zich met chef-kok Melissa Kelly meet?
-
Hairy Bikers Go West (nu op tv)
De Hairy Bikers zijn na bijna twee jaar weer op pad. Ze gaan op zoek naar ingrediënten voor een kerstfeest om hun vrienden en familie te bedanken voor hun steun tijdens Dave's strijd tegen kanker.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 15
Vandaag laat Eveline zien dat ze zich in de Aziatische keuken wel raad weten met mango. Ze maakt tonijn Tataki met mango. En als dessert maakt ze Chinese pannenkoeken met mango pudding.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.