TV gids
-
Jamie's Money Saving Meals (nu op tv)
Jamie maakt spaghetti frittata met restjes, varkenspastei en laat zien hoe je zelf kaas maakt. Ook laat hij zien hoe je geld bespaart als je zelf shish kebab met kip en ‘whoopies pies’ maakt.
-
Favourites By (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 624Kitchen- chef Roberta Pagnier maakt vandaag Crema di burrata met tomaatjes, Ossobuco alla Milanese met gremolata en saffraanrisotto en Scroppino met trekdrop.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Dit is het ideale gerecht om de groenten uit je koelkast op te gebruiken. Jeroen verwerkt ze in een krokant pakketje met een lekker stukje vis, gebakken rijst en een pittig, oosters sausje. Snel, makkelijk en tjokvol smaak!
-
De Brigade: Disney Princess (nu op tv)
Er gaat niets boven lekkere hapjes maken in je mooiste prinsessenkostuum! 24Kitchen-chef Hugo duikt samen met prinsessen Faye en Elin de keuken in tijdens De Brigade: Disney Princess Special.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary verricht wonderen als haar vriendin Sarah onverwachts op bezoek komt, met een potpie met kip, waarbij ze alle restjes in haar koelkast gebruikt.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
Vandaag gaat Eveline lekker Indonesisch koken. Ze maakt Frikandel Djagoeng, dat zijn overheerlijke maïskoekjes. En als toetje maakt Eveline Pisang Goreng, oftewel gebakken banaan.
-
Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)
Jamie maakt pittige lamsköftewraps, een Spaanse tuinboonsalade met manchego, kippensatés met pindasaus en een omelette sibérienne met perzik en amandelen.
-
Everyday Gourmet Sweet Edition (nu op tv)
Met karamel kun je alle kanten op. Darren Purchese laat zien hoe je lamingtons met karamel maakt, Kirsten Tibballs maakt teacake met appel en karamel en Justine maakt een chocoladetaart.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4Net als Rudolph wist zijn moeder ook van elke maaltijd een feest te maken. Één van haar paradepaardjes was deze overheerlijke macaronitaart. En als feestelijke afsluiter? Rijstepap met stoofpeertjes toe.
-
Favourites By (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5In deze aflevering van Favourites By maakt 24Kitchen- chef Estée Strooker pasteitjes. Ze maakt er verse kippenragout bij, naar een recept van haar moeder, spannend..! Een andere favoriet van Estée zijn Pannenkoeken met limoncello, bruine suiker en boter met een Spicy red ice tea erbij.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 98Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
De Brigade: Douwe Bob & Meau (nu op tv)
Twee bijzondere chefs betreden de keuken van De Brigade. Niemand minder dan zanger Douwe Bob stoomt zichzelf klaar voor een eigen speciale aflevering op 24Kitchen. Ook steekt zangeres MEAU de handen uit de mouwen om hem te helpen.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Oosterse tonijn.
-
Favourites By (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7‘Bekende thuischef’ zanger Brace maakt vandaag in Favourites by Spinazie- stamppot met zoete maïs en gehakt uit de oven. Hij serveert er een Fruitpunch bij met appelsap en kokosrum.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 20Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pittige vega wok 2.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pepersteak wok.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Thaise biefstuksalade.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 101Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Een lekkere vegetarische snack in de vorm van een kruidige couscoussalade en falafelballetjes op basis van spinazie. Zacht aan de binnenkant en heerlijk knapperig aan de buitenkant! De frisse yoghurtdressing maakt dit topgerecht helemaal af.
-
Loïc: Zot van Koken (nu op tv)
Vandaag maakt Loïc Stoofpot van vergeten groenten. helemaal vegan.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Steak tartaar + tomaat tartaar: een Lekker Feestelijk voorgerechtje voor zowel vleeseters als vegetariërs, in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary viert de geboorte van haar eerste 'kookboek-baby' met een overheerlijke kunch van soep en sandwiches voor haar redacteur en fotograaf, die ook een goede vriend is.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 9
Eveline maakt vandaag de bekendste snack van China, namelijk de Chinese loempia. Ze wordt daarbij geholpen door Merel Westrik. En Eveline maakt een heerlijk pittig tofu gerecht: Mapo Tofu.
-
Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)
Jamie maakt kip en noedels in de wok klaar, en verder een rustiek tomatensoepje, een krokante zeetong in de pan en als dessert ratjetoe van honing, bessen en filodeeg.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine begint haar avontuur bij de markten van Penang' met expert Pearly Kee als gids. Ze bekijkt het historische tapijtwerk van Sarawak en bereidt haar versie van populaire Maleisische gerechten.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine ontmoet papegaaien in Kuala Lumpur en orang-oetans in Semenggoh. Kok Wong serveert zalige Penang-klassiekers en Justine maakt populaire gerechten zoals mee kolok en zalige curry puffs.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
-
Everyday Gourmet Sweet Edition (nu op tv)
Justine Schofield, Darren Purchese en Silvia Colloca gaan de strijd aan om te ontdekken wie de beste koekjes bakt. Ze maken Alfajores, Amaretti’s Sablés en Clusters.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5Hutspot, wie is er niet groot mee geworden? Je kunt gaan voor de klassieke versie. Maar wedden dat deze variant met pompoen je ook bijzonder lekker zal gaan smaken? En mocht je geen liefhebber zijn van spruitjes, dan daagt Rudolph je uit om dit recept toch zeker eens te gaan maken.
-
Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7Mounir blijft in het plaatsje Fez waar hij brood gaat bakken en zijn eigen taijine maakt die hij gaat gebruiken voor een recept met kip.
-
Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8Mounir reist naar het plaatsje Ahermoumou in het Atlasgebergte waar hij gefermenteerde boter (smen) maakt met zijn tante in het huis van zijn opa.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia (nu op tv)
Adam en Poh gaan naar Tasmanië om Joe en Hawa Hartley te ontmoeten, landbouwwetenschappers met een interessante hobby. Joe probeert in Tasmanië rijst te verbouwen uit Hawa's thuisland Maleisië.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia (nu op tv)
Poh gaat naar Junda Khoo in Sydney, een restauranteigenaar die de Maleisische keuken van zijn oma naar Australië brengt. Adam gaat naar Chinta Ria Buddha Love voor een van zijn favoriete acteurs.
-
Guillaume's French Atlantic (nu op tv)
Kok Guillaume Brahimi verkent de prachtige landschappen en heerlijke smaken van Normandië. Proef zalige gerechten, zoals kalfsvlees met champignonsaus, Camembert en Franse donuts met Calvados.
-
Guillaume's French Atlantic (nu op tv)
Kok Guillaume Brahimi verkent de pittoreske Normandische stad Honfleur, dat kunstenaars als Monet en Boudin trok en bekend is om de iconische en indrukwekkende Mont Saint Michel.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 20Vandaag gaan Simon en Rudolph een Chocotaart maken, volgens het recept van Simon. En daarna maken ze ook nog een chocoladepudding. Chocolate heaven.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1Gehaktballen zoals de moeder van Rudolph ze altijd maakte. Ouderwets lekker en met een vleugje pit. Samen met gestoofde rode kool en een crunchy aardappelpuree is dit een echte winter klassieker.
-
Favourites By (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8In deze aflevering van Favourites By maken 24Kitchen chefs Jasper en Marius Gottlieb Mexicaanse Huevos rancheros, tortilla’s met eieren. Ze bereiden er salsa bij en frigoles, pico de gallo en guacamole. Ze zijn geïnspireerd door de reizen die ze zelf maakten naar Mexico.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
De Sint strooit weer met heel wat lekkers. Dit is het uitgelezen moment om aan de slag te gaan met tal van zoetigheden. Chocolade, clementines en allerhande Sintsnoep vormen de basis voor deze prachtige bavarois. Een lekkernij voor jong en oud!
-
Wat Eten We Vandaag? Specials (nu op tv)
Het heerlijk avondje is bijna gekomen, dus maakt Jet heerlijke pepernoten.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Steak tartaar + tomaat tartaar: een Lekker Feestelijk voorgerechtje voor zowel vleeseters als vegetariërs, in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary trekt een fles champagne open om de verloving van haar broer te vieren met een verse, smakelijke Engelse brunch.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 10
Eveline maakt vandaag 2 gerechten uit de Kantonese keuken. Ze maakt Char Siuenx, dat is geroosterd varkensvlees. En ze maakt Nai Wong Bao, een heerlijk zoet broodje met een custardvulling.
-
Late Nite Eats (nu op tv)
Jordan laat zien dat de nachtelijke eetcultuur in Memphis uit meer bestaat dan alleen barbecue en blues.
-
The F Word (nu op tv)
In de seizoensfinale bereidt Ramsay een van Janets kalfjes, voor vijftig vegetariërs die wel weer eens vlees willen proberen. En hij neemt het tegen Graham Norton op in een perzikenduel.
-
Late Nite Eats (nu op tv)
Jordan trapt af in New Jersey met kokos-krab-broodjes. Daarna proeft hij runderribbetjes Filipino style. Ten slotte gaat hij naar Hoboken voor de grootste broodpudding die hij ooit heeft gezien.
-
Late Nite Eats (nu op tv)
Jordan is terug in Toronto voor wat avondsnacks. In Toronto eet hij tex mex, rock-'n-roll style. Daarna verorbert hij een heerlijke zalmschotel. Op weg naar huis kan hij iets zoets niet weerstaan.
-
Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)
Chef-kok Joe van steak en visrestaurant Lost Property maakt serieuze surf and turf. Tom en Jack maken hun favoriete gerechten. Banh Mi maakt pan-Aziatische gerechten in een restaurant onder de grond.
-
Gordon Ramsay: Uncharted 3 (nu op tv)
Chef-kok Ramsay trotseert enorme golven, vist midden in de oceaan en bewerkt het platteland om de ruige eenvoud van de Portugese keuken te onderzoeken en ontdekken.
-
Michel Roux's French Country Cooking 2 (nu op tv)
Michel bezoekt La Chassagnette, een sterrenrestaurant met een schitterende keukentuin. En hij verkent de wereld van ambachtelijk bier die snel aan populariteit wint in de Provence.
-
Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)
Ainsley is terug in zijn keuken, en deze keer verkent hij fruitige smaken - hartig of zoet - met chef-kok April Jackson en acteur en komiek John. Hij kookt in de pan gebakken karbonade en appels met miso-cidersaus.