Loïc: Zot van Koken
Loïc: Zot van Koken

Kijk naar Loïc: Zot van Koken

elke werkdag om 17.10u exclusief op 24Kitchen, kanaal 24

Wat kijken we vandaag?
27 februari
  1. Hairy Bikers Chicken & Egg
    Seizoen 1
    | Aflevering 3
    Dave en Si maken tajine met kip, ingemaakte citroenen en olijven voor Berbers in de bergen ten noorden van Fez en ervaren de Spaanse en Moorse invloeden op de Marokkaanse keuken in Tetouan.
    Meer informatie
  2. Hairy Bikers Chicken & Egg
    Seizoen 1
    | Aflevering 4
    Si King en Dave Myers gaan op zoek naar de oorsprong van fried chicken, een van 's werelds populairste fast foods. Ze maken ook pancakes met blauwe bessen en worst en buffalo wings in Texas.
    Meer informatie
  3. 24Kitchen Logo
    The Hairy Bikers' Best of British
    Seizoen 2
    | Aflevering 16
    Deze aflevering gaat over het Britse schaap. Al duizenden jaren verschaft het de mens melk, vlees en wol. David en Si bereiden een klassieke stoofpot, maar ook een zalig gerecht uit Noord-Afrika.
  4. Scraps
    Seizoen 2
    | Aflevering 2
    Joel is terug in de Bay Area waar hij zijn strepen als chef-kok heeft verdiend. Hij werkt samen met de redacteur van Bon Appetit: Andy Baraghani.
    Meer informatie
  5. Scraps
    Seizoen 2
    | Aflevering 3
    Chef-kok Joel Gamoran is in Big Sky om daar voedselverspilling tegen te gaan. Hij werkt samen met Eduardo Garcia die ook bekend staat als de Bionic Chef.
    Meer informatie
  6. Rudolph's Bakery
    Seizoen 5
    | Aflevering 10
    Meester-patissier Rudolph van Veen laat zien hoe je een Mangoschuimtaart maakt. Ook maakt hij Chocolademadeleines naar tradiotioneel Frans recept.
    Meer informatie
  7. Rudolph's Bakery
    Seizoen 5
    | Aflevering 11
    Meester-patissier Rudolph van Veen maakt Italiaanse vrouwenkusjes en een abrikozen blechkuche.
    Meer informatie
  8. Grenzeloos Koken
    Seizoen 5
    | Aflevering 25
    In elke aflevering van Grenzeloos Koken staat een bepaald land centraal en leer de heerlijkste gerechten uit deze regio kennen. Met zoveel mogelijk couleur locale, maar natuurlijk met een duidelijke uitleg van het recept, zodat je zelf ook in je eigen keuken op vakantie kunt.
    Meer informatie
  9. Makkelijke Maaltijd
    Seizoen 4
    | Aflevering 30
    Rudolph van Veen laat zien hoe je een makkelijke goulash maakt, niet met runderlappen, maar met rundergehakt. Een belangrijke smaakmaker is daarbij om paprikapoeder ,in het begin al, mee te bakken. Esteé houdt het vegetarisch en maakt tagliatelle met paddenstoelenragout, gemaakt van verschillende soorten en aangevuld met kruiden en knoflook.
    Meer informatie
  10. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 145
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  11. Donal Skehan's Kitchen Hero
    Seizoen 3
    | Aflevering 7
    Donal bezoekt het vierde Ierse festival van Sheridans Cheesemongers in Co Meath, waar hij een van de juryleden in de Brown Bread-wedstrijd is.
    Meer informatie
  12. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 141
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  13. James Martin's French Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 13
    James arriveert in de regio Camarque. Op een boerderij leert hij alles over de Camarque-stier. We zien waarom de regio beroemd is om z'n fleur de sel, en hij bezoekt 'n rijstfarm waar hij risotto eet.
    Meer informatie
  14. James Martin's French Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 14
    In Arles bevindt zich de grootste markt in de Provence, en James gaat er zonnevis bereiden met tomaten en courgettes, gekocht op de markt. Ook leert hij rosé opnieuw te waarderen.
    Meer informatie
  15. James Martin's French Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 15
    James arriveert in Isle Sur La Sorgue, waar Keith Floyd ooit een restaurant had. James maakt wentelteefjes met perzik op de brug. Ook proeft hij wat gerechten met truffel in La Beaugraviere.
    Meer informatie
  16. De Smaak van Nederland
    Seizoen 1
    | Aflevering 1
    Janny onderzoekt in deze aflevering wat er nu echte Hollandse Pot is. En natuurlijk kunnen de aardappel en stamppot niet ontbreken.
    Meer informatie
  17. Sara's Australia Unveiled
    Seizoen 1
    | Aflevering 5
    Sara La Fountain bezoekt het ruige East Kimberley en Home Valley Station, een outback retraite en trainingscentrum voor lokale inheemse mannen en vrouwen.
    Meer informatie
  18. Rudolph's Bakery
    Seizoen 5
    | Aflevering 2
    Rudolph laat zien hoe je een luchtige, hoge cake maakt met moskovisch beslag en bedekt met marshmallows: Een Lammetjestaart! Voor kijkers met een glutenvrij dieet maakt hij een easy glutenvrij brood.
    Meer informatie
  19. Rudolph's Bakery
    Seizoen 5
    | Aflevering 3
    Rudolph laat zien hoe je een Monkeybread kan maken, om heerlijk met elkaar samen uit de schaal te snoepen. En hij maakt Scharrelaars; een gefrituurd lekkernijtje dat best onhandig opeten is?
    Meer informatie
  20. Rudolph's Bakery
    Seizoen 5
    | Aflevering 4
    Rudolph laat zien hoe je een Franse Mokkataart maakt. Leuk voor een regenachtige dag waarop je veel tijd hebt, want het is tijdrovend. De fraaie chocoladeschotsjes maken de taart helemaal compleet.
    Meer informatie
  21. Rudolph's Bakery
    Seizoen 5
    | Aflevering 5
    Rudolph laat een snel receptje zien van brosse notengebakjes van zanddeeg. Hij maakt ook een eenvoudige variant van de appeltaart; de boerenappeltaart. Klassiek cakebeslag met appel en kaneelsuiker.
    Meer informatie
  22. Wokking Lekker
    Seizoen 1
    | Aflevering 10
    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! n deze aflevering: Kabeljauw wok.
    Meer informatie
  23. Grenzeloos Koken
    Seizoen 5
    | Aflevering 21
    In elke aflevering van Grenzeloos Koken staat een bepaald land centraal en leer de heerlijkste gerechten uit deze regio kennen. Met zoveel mogelijk couleur locale, maar natuurlijk met een duidelijke uitleg van het recept, zodat je zelf ook in je eigen keuken op vakantie kunt.
    Meer informatie
  24. Makkelijke Maaltijd
    Seizoen 4
    | Aflevering 26
    Roberta maakt een gezonde Linguine met pompoencarbonara. Ze doet er sjalotjes en knoflook bij. Verse salie en peterselie maken het gerecht extra smaakvol. En de geraspte schapenkaas pecorino die Roberta erdoor mengt maakt haar gerecht compleet. En Rudolph maakt een bonenschotel die hij Hash & beans noemt.. Een makkelijk éénpansgerecht met corned beef en verse maïs dat iedereen kan maken!
    Meer informatie
  25. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 141
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  26. 24Kitchen Logo
    Loïc, Zot van Koken
    Seizoen 1
    | Aflevering 16
    Niemand weet dat je in risotto eigenlijk niét moet roeren. Loïc laat zien hoe hij het geleerd heeft.
  27. Rachel Khoo Notebook: Cosmopolitan
    Seizoen 1
    | Aflevering 8
    Rachel vindt het heerlijk om de natuur in te trekken en laat zich inspireren door het bos en het water. Ook gaat ze zelf vissen.
    Meer informatie
  28. Donal Skehan's Kitchen Hero
    Seizoen 3
    | Aflevering 11
    Donal Skehan is terug en hij heeft een missie. Hij wil mensen laten zien hoe makkelijk het is om zelf een heerlijk maal te bereiden. Daarvoor gaat hij op pad in een oude Citroënbus.
    Meer informatie
  29. Jamie's 15 Minute Meals
    Seizoen 1
    | Aflevering 16
    Maaltijden om van te watertanden zoals kleverige inktvisballetjes, gegrilde garnalen met noedelsoep en fusili met worst en een romige tuinsalade.
    Meer informatie
  30. Rudolph's Bakery
    Seizoen 5
    | Aflevering 6
    Rudolph maakt vandaag cupcakes en kiest voor de roze schoonheid van flamingo's met oogjes die erom vragen geproefd te worden. Verder maakt Rudolph makkelijke kaneelsuikerkoekjes.
    Meer informatie
  31. Rudolph's Bakery
    Seizoen 5
    | Aflevering 7
    Rudolph laat zien hoe je Italiaanse feesttaartjes maakt van flinterdun. En Rudolph maakt Chocolade Toffeeschotsen met amandelen. Veel geduld maken de robuuste stukken nog smaakvoller!
    Meer informatie
  32. Grenzeloos Koken
    Seizoen 5
    | Aflevering 22
    In elke aflevering van Grenzeloos Koken staat een bepaald land centraal en leer de heerlijkste gerechten uit deze regio kennen. Met zoveel mogelijk couleur locale, maar natuurlijk met een duidelijke uitleg van het recept, zodat je zelf ook in je eigen keuken op vakantie kunt.
    Meer informatie
  33. Makkelijke Maaltijd
    Seizoen 4
    | Aflevering 27
    Hugo maakt een heerlijke Marokkaanse kabeljauw met bulgursalade. En Rudolph maakt een lekker romige maissoep.
    Meer informatie
  34. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 142
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  35. 24Kitchen Logo
    Loïc, Zot van Koken
    Seizoen 1
    | Aflevering 17
    Op Instagram krioelt het van de 'picture perfect'-foto's van prachtige stapeltjes American pancakes. Loïc maakt er vandaag ook én onthult hoe je de perfecte instagramfoto kan maken.
  36. Rachel Khoo Notebook: Cosmopolitan
    Seizoen 1
    | Aflevering 9
    Rachel is weer in Frankrijk en gaat op zoek naar culinaire pareltjes in de charmante afgelegen steegjes van Nice, waar ze een plaatselijke specialiteit proeft: een enorme kikkererwtencrêpe.
    Meer informatie
  37. Donal Skehan's Kitchen Hero
    Seizoen 3
    | Aflevering 12
    Donal Skehan is terug en hij heeft een missie. Hij wil mensen laten zien hoe makkelijk het is om zelf een heerlijk maal te bereiden. Daarvoor gaat hij op pad in een oude Citroënbus.
    Meer informatie
  38. Jamie's 15 Minute Meals
    Seizoen 1
    | Aflevering 17
    Jamie kent een heerlijke methode om zalm te bereiden met Yorkshire pudding. Daarna serveert hij Griekse kip, couscous met paprika en tzatziki.
    Meer informatie
  39. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 142
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  40. De Smaak van Nederland
    Seizoen 1
    | Aflevering 1
    Janny onderzoekt in deze aflevering wat er nu echte Hollandse Pot is. En natuurlijk kunnen de aardappel en stamppot niet ontbreken.
    Meer informatie
  41. Sara's Australia Unveiled
    Seizoen 1
    | Aflevering 5
    Sara La Fountain bezoekt het ruige East Kimberley en Home Valley Station, een outback retraite en trainingscentrum voor lokale inheemse mannen en vrouwen.
    Meer informatie
  42. Anthony Bourdain: The Layover
    Seizoen 1
    | Aflevering 7
    Tony vertrekt voor een bliksemtoer naar de 'Eeuwige Stad'.
    Meer informatie
  43. Anthony Bourdain: The Layover
    Seizoen 1
    | Aflevering 8
    Tony leert dat Amsterdam meer heeft dan alleen de rosse buurt.
    Meer informatie
  44. Anthony Bourdain: The Layover
    Seizoen 1
    | Aflevering 9
    Tony heeft 48 uur voor het beste eten, dat LA te bieden heeft.
    Meer informatie
  45. Jamie's Food Escapes
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    Jamie Oliver reist naar Andalusië. Hij bereidt een tuin-gazpacho, in zout gebakken vis, tomatensalade, gepimpte chorizo en kwarteleieren.
    Meer informatie
  46. Jamies Great Britain
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    In Leeds bereidt Jamie Perzische lamsschenkel met Brits bier, waarna hij lunch serveert aan veertig gasten in een Chinees buurtcentrum.
    Meer informatie

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Mis het laatste foodnieuws niet, ontvang gratis handige kooktips en lees interessante foodartikelen

Show/hide