De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
26 april
  1. Jamie Oliver: Together (nu op tv)

    Deze week kookt Jamie een prachtig zomers feestmaal, een prachtige stuk zalm, gevuld met overheerlijke mediterrane smaken, citroenachtige aardappelen en geroosterde tomaten. Een heerlijk voorgerecht van malse asperges en een epische zomerpudding als afsluiter maken het menu af.

  2. Jamie Cooks the Mediterranean (nu op tv)

    Jamie ontdekt Tunesië en leert hoe couscous gemaakt wordt, hij eet heerlijk street food en kookt met lokale chef-koks op het strand. Hij maakt garnalen pakketjes en een stoofschotel met merguez.

  3. Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)
    Seizoen 7
    | Aflevering 7

    Samen met zijn vriend Jimmy Doherty gaat Jamie Oliver het ‘voedselgevecht’ aan, want goed eten is het waard om voor te vechten. In de afleveringen zie je de beste gerechten van Groot-Brittanië.

  4. Andy and Ben Eat the World (nu op tv)

    Andy en Ben komen voor het eerst in Mexico aan. Ze duiken in de historische markten van Mexico-Stad. Daarna gaan ze naar het traditionele dorpje Puebla waar ze alles leren over Mexicaanse smaken.

  5. Gino's Italian Family Adventure (nu op tv)

    De hele familie komt samen op het eiland Sardinië voor een langverwacht feest. Gino haalt alles uit de kast om zijn schoonmoeder Elizabeth een Italiaans feestmaal te geven om nooit te vergeten.

  6. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Vandaag maakt Rudolpheen San Sebastian Cheesecake en Mojito-koekjes.

  7. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Miljuschka maakt vandaag stoutbeslag. En daarmee maakt ze stout plaatcake met pruimen. Met de rest van het stoutbeslag maakt ze een witte chocolade stoutcake met ganache.

  8. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    Donal kookt nog 5 tijdbesparende maaltijden: Donal's Super Green Pesto Pasta, Steak met zomergroenten, een Chinese Kipsalade, smaakvol Marmelade-varkensvlees en espresso-brownieballen.

  9. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Eveline maakt vandaag Shahe Fen, een rijstnoedel. En ze maakt gebruik van een hotpot oftwel Chinese fondue. Theo Maassen helpt haar in de keuken.

  10. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Vogelnestjes in tomatensaus met pastinaakfrietjes (Bart Kaëll)

  11. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Gelakte kip met hoisinsaus, edamame en mango & virgin Mai Tai (Tess Goossens)

  12. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    Donal kookt nog 5 tijdbesparende maaltijden: Donal's Super Green Pesto Pasta, Steak met zomergroenten, een Chinese Kipsalade, smaakvol Marmelade-varkensvlees en espresso-brownieballen.

  13. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie tilt paddenstoelen naar een nieuw niveau met zijn heerlijke geroosterde paddenstoelensoep met kaas, en geeft een smakelijke twist aan een klassieke salade met een heerlijke bloemkoolremoulade.

  14. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 229

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  15. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Vogelnestjes in tomatensaus met pastinaakfrietjes (Bart Kaëll)

  16. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Gelakte kip met hoisinsaus, edamame en mango & virgin Mai Tai (Tess Goossens)

  17. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Eveline maakt vandaag Shahe Fen, een rijstnoedel. En ze maakt gebruik van een hotpot oftwel Chinese fondue. Theo Maassen helpt haar in de keuken.

  18. BBQStreet (nu op tv)

    Proef eens deze smashburger: Je plet ‘m tijdens het bakken. Zo gaart ‘ie in z’n eigen vet. Het resultaat? Sappig én een krokante korst. Jord tilt ‘m nog naar een next level met een heerlijk frisse zelfgemaakte ranch sauce. En een beetje vreemd maar wel erg lekker, gefrituurde augurken. Hoe je deze culinaire creatie maakt, zie je in deze aflevering van BBQ Street.

  19. Andy and Ben Eat the World (nu op tv)

    Andy en Ben komen voor het eerst in Mexico aan. Ze duiken in de historische markten van Mexico-Stad. Daarna gaan ze naar het traditionele dorpje Puebla waar ze alles leren over Mexicaanse smaken.

  20. Gino's Italian Family Adventure (nu op tv)

    De hele familie komt samen op het eiland Sardinië voor een langverwacht feest. Gino haalt alles uit de kast om zijn schoonmoeder Elizabeth een Italiaans feestmaal te geven om nooit te vergeten.

  21. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Vandaag maakt Rudolpheen San Sebastian Cheesecake en Mojito-koekjes.

  22. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Miljuschka maakt vandaag stoutbeslag. En daarmee maakt ze stout plaatcake met pruimen. Met de rest van het stoutbeslag maakt ze een witte chocolade stoutcake met ganache.

  23. Jamie Oliver: Together (nu op tv)

    Deze week kookt Jamie een prachtig zomers feestmaal, een prachtige stuk zalm, gevuld met overheerlijke mediterrane smaken, citroenachtige aardappelen en geroosterde tomaten. Een heerlijk voorgerecht van malse asperges en een epische zomerpudding als afsluiter maken het menu af.

  24. Jamie Cooks the Mediterranean (nu op tv)

    Jamie ontdekt Tunesië en leert hoe couscous gemaakt wordt, hij eet heerlijk street food en kookt met lokale chef-koks op het strand. Hij maakt garnalen pakketjes en een stoofschotel met merguez.

  25. Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)
    Seizoen 7
    | Aflevering 7

    Samen met zijn vriend Jimmy Doherty gaat Jamie Oliver het ‘voedselgevecht’ aan, want goed eten is het waard om voor te vechten. In de afleveringen zie je de beste gerechten van Groot-Brittanië.

  26. Andy and Ben Eat the World (nu op tv)

    Andy en Ben komen voor het eerst in Mexico aan. Ze duiken in de historische markten van Mexico-Stad. Daarna gaan ze naar het traditionele dorpje Puebla waar ze alles leren over Mexicaanse smaken.

  27. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Gelakte kip met hoisinsaus, edamame en mango & virgin Mai Tai (Tess Goossens)

  28. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Wie van chocoladetaart houdt zit vandaag goed bij de Bakery. Rudolph maakt namelijk een chocoladetaart met rode wijn. Ook maakt hij appel-kaneelbrood.

  29. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 11

    Miljuschka maakt vandaag cookie dough. Daarmee maakt ze heerlijke chocolate chip cookies en natuurlijk cookie dough ijs met honey comb.

  30. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    In deze aflevering serveert Donal gerechten waar je maar 1 pan voor nodig hebt. Hij maakt onder andere een kip met Parmezaanse kaas, Pork Drunken Noodles en een tomaten- en bonenvissoep. Voor de challenge van vijf minuten probeert Donal een bloemkool-tabouleh met sunblush-tomaten met gefrituurde halloumi te maken, het ultieme snelle avondmaal.

  31. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Chinese koolwraps met varkensreepjes en geroosterde ananas & kiwimojito (Tess Goossens)

  32. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Veggie dumplings & pink iced tea met rozenbottel (Tess Goossens)

  33. BBQStreet (nu op tv)

    Soul met een vleugje temperament, dat is wat je krijgt als je Ralph samen laat grillen met Edsilia Rombley. Gerookte forel en ribeye én een heerlijke viscrème komen samen in een gerecht waarvan niet alleen de naam lekker over de tong rolt. Zet je in deze aflevering van BBQ Street schrap voor: Vitello forello!

  34. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Eveline maakt vandaag Pineapple Fried Rice, een lekker tropisch gerecht. En ze maakt Mango Pomelo Sago, een dessert met mango.

  35. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt een heerlijke quiche van avocadodeeg met een smakelijke vulling van kaas en basilicum, en hij laat zien hoe je de klassieke biefstuk naar nieuw niveau tilt.

  36. Michel Roux's French Country Cooking (nu op tv)

    Michel trakteert zijn vrienden en familie op een onweerstaanbare rode rijstsalade met merguez-worstjes. Ook bereidt hij een bavette met gegrilde groenten.

  37. Ainsley’s Food We Love (nu op tv)

    Ainsley is geïnspireerd door de geweldige gerechten uit het verleden - retrogerechten die nieuw leven worden ingeblazen met een Ainsley-twist! Hij wordt vergezeld door radio- en tv-presentator Vick Hope.

  38. Ainsley’s Food We Love (nu op tv)

    Ainsley is geïnspireerd door het eten van de schoolkantine. Pussycat Doll Kimberly Wyatt laat hem kennismaken met haar favoriete schoolgerecht. Juliet Sear geeft een draai aan een klassiek dessert.

  39. Karsu's Turkije (nu op tv)

    Karsu reist door Gaziantep. Omdat deze fascinerende stad in het oosten van Turkije ligt, ver weg van Istanbul en de overbekende party stranden en dicht bij de grens met Syrië is het niet persé een plek waar veel toeristen komen. De sterke midden-oosterse invloed geeft deze enorme stad een mythische sfeer. En dan het eten. Een bekend Turks gezegde luidt: “Als Turkije een huis is, dan is Gaziantep de keuken” De gerechten zijn er kruidiger en intenser dan op andere plekken. Hier, dompelt Karsu zich onder in de lokale scene en gaat zij op zoek naar het geheim van de perfecte “Baklava”. Een van de favorieten lekkernijen van Karsu. Ze ontmoet de “goeroe” van deze lekkernij. Deze stoïcijnse man kale man, bijgenaamd ‘The Arab’ brengt haar de fijne kneepjes van het vak bij in de oudste Baklava-bakkerij ter wereld.

  40. Karsu's Turkije (nu op tv)

    In deze laatste aflevering gaat Karsu “back to her roots". We ontmoeten tantes, nichten & vrienden ze bezoekt de olijfgaard van haar familie waar al decennia lang olijfolie wordt gemaakt. Samen met haar dierbaren bereid ze een heerlijke lunch die een prachtige afsluiting van deze heerlijke reis is. Voor Karsu is dit thuiskomen in het kwadraat. Hier wordt duidelijk waar haar tomeloze ambitie, warme persoonlijkheid en liefde voor eten vandaan komt. Omringd door dierbaren, die haar al kennen vanaf toen ze een baby was, maken we niet alleen kennis met het eten waarmee zij opgroeide maar nog meer ook met de mens achter de artiest Karsu.

  41. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt een heerlijke quiche van avocadodeeg met een smakelijke vulling van kaas en basilicum, en hij laat zien hoe je de klassieke biefstuk naar nieuw niveau tilt.

  42. BBQStreet (nu op tv)

    Soul met een vleugje temperament, dat is wat je krijgt als je Ralph samen laat grillen met Edsilia Rombley. Gerookte forel en ribeye én een heerlijke viscrème komen samen in een gerecht waarvan niet alleen de naam lekker over de tong rolt. Zet je in deze aflevering van BBQ Street schrap voor: Vitello forello!