Wat kijken we vandaag?
7 april
  1. James Martin's French Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 15
    James arriveert in Isle Sur La Sorgue, waar Keith Floyd ooit een restaurant had. James maakt wentelteefjes met perzik op de brug. Ook proeft hij wat gerechten met truffel in La Beaugraviere.
    Meer informatie
  2. James Martin's French Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 16
    James bezoekt de historische Pegasusbrug in Normandië. Hij maakt artisjokken met Hollandaise. Hij bezoekt ook restaurant Le Pavé d'Auge in een van de mooiste dorpjes in Frankrijk.
    Meer informatie
  3. James Martin's French Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 17
    James bezoekt Claude Monets huis in Giverny, waaronder de keuken. Vlakbij maakt hij een heerlijk gerecht met krab en dulse. Later eet hij een van Monets favorieten: snoek. Ook maakt hij appeldonuts.
    Meer informatie
  4. Miljuschka In Mexico
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    Miljuschka gaat op zoek naar de oorsprong van avocado. In Europa is deze vrucht pas 10 jaar populair, maar in Mexico kennen ze het al eeuwenlang. Miljuschka gaat langs bij een boer die avocado’s teelt. Natuurlijk proeft ze ook van de guacemole en maakt ze kennis met jonge Mexicanen die midden in de stad een groentetuin zijn begonnen. Ze krijgt bij topchef Jorge Vallejo (nummer 24 op de 50Best-lijst) een gerechtje met verkoolde avocado en kaviaar van miereneitjes. Ook bezoekt ze de toeristische rivier Xochimilco.
    Meer informatie
  5. Miljuschka's Street Food Vietnam
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    Miljuschka ontdekt de meest kleurrijke en soms ook wel bijzondere gerechten van Hanoi. En maakt een natuurlijk uitstapje in een roeiboot.
    Meer informatie
  6. Flour Power
    Seizoen 1
    | Aflevering 13
    Klein, decoratief en superlekker. Jessica McGovern laat zien hoe je prachtige dessert maakt die je met je handen kunt eten.
    Meer informatie
  7. De Brabander Bakt
    Seizoen 1
    | Aflevering 18
    Eén van de meest gegeten desserts is de crème brullée, Hidde laat je stap voor stap zien hoe je dit zelf kan maken. Wedden dat je trek krijgt?
    Meer informatie
  8. Grenzeloos Koken 6
    Seizoen 6
    | Aflevering 1
    Hugo bereidt vandaag Ansjovispasta met broccoli en Zwaardvis met dragonaardappels.
    Meer informatie
  9. Zoals Alleen Oma Dat Kan
    Seizoen 3
    | Aflevering 6
    Als oma Siska haar beroemde erwtensoep maakt, komt de hele familie langs om ervan te genieten. Een echt familierecept dat Danny niet verloren wil laten gaan.
    Meer informatie
  10. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 43
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  11. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 95
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  12. Wokking Lekker
    Seizoen 1
    | Aflevering 15
    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! n deze aflevering: Zalm curry wok.
    Meer informatie
  13. Wokking Lekker
    Seizoen 1
    | Aflevering 19
    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! n deze aflevering: Kwetiau wok.
    Meer informatie
  14. Miljuschka In Mexico
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    Miljuschka gaat op zoek naar de oorsprong van avocado. In Europa is deze vrucht pas 10 jaar populair, maar in Mexico kennen ze het al eeuwenlang. Miljuschka gaat langs bij een boer die avocado’s teelt. Natuurlijk proeft ze ook van de guacemole en maakt ze kennis met jonge Mexicanen die midden in de stad een groentetuin zijn begonnen. Ze krijgt bij topchef Jorge Vallejo (nummer 24 op de 50Best-lijst) een gerechtje met verkoolde avocado en kaviaar van miereneitjes. Ook bezoekt ze de toeristische rivier Xochimilco.
    Meer informatie
  15. Miljuschka's Street Food Vietnam
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    Miljuschka ontdekt de meest kleurrijke en soms ook wel bijzondere gerechten van Hanoi. En maakt een natuurlijk uitstapje in een roeiboot.
    Meer informatie
  16. Flour Power
    Seizoen 1
    | Aflevering 13
    Klein, decoratief en superlekker. Jessica McGovern laat zien hoe je prachtige dessert maakt die je met je handen kunt eten.
    Meer informatie
  17. Zoals Alleen Oma Dat Kan
    Seizoen 3
    | Aflevering 6
    Als oma Siska haar beroemde erwtensoep maakt, komt de hele familie langs om ervan te genieten. Een echt familierecept dat Danny niet verloren wil laten gaan.
    Meer informatie
  18. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 44
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  19. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 96
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  20. Donna Hay: Fast, Fresh, Simple
    Seizoen 1
    | Aflevering 12
    Donna's recept voor bosbessenmuffins is haast te gemakkelijk. Haar risotto met pompoen hoef je niet te roeren: simpel en smakelijk!
    Meer informatie
  21. Mary Berry Classics
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    Mary laat zich inspireren door een bijzondere basisschool in Londen. Ze maakt kedgeree, Schotse pannenkoekjes, rundvleesburgers, citroensyllabub en een salade met avocado, kip en bacon.
    Meer informatie
  22. Miljuschka In Mexico
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    Miljuschka gaat op zoek naar de oorsprong van avocado. In Europa is deze vrucht pas 10 jaar populair, maar in Mexico kennen ze het al eeuwenlang. Miljuschka gaat langs bij een boer die avocado’s teelt. Natuurlijk proeft ze ook van de guacemole en maakt ze kennis met jonge Mexicanen die midden in de stad een groentetuin zijn begonnen. Ze krijgt bij topchef Jorge Vallejo (nummer 24 op de 50Best-lijst) een gerechtje met verkoolde avocado en kaviaar van miereneitjes. Ook bezoekt ze de toeristische rivier Xochimilco.
    Meer informatie
  23. Miljuschka's Street Food Vietnam
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    Miljuschka ontdekt de meest kleurrijke en soms ook wel bijzondere gerechten van Hanoi. En maakt een natuurlijk uitstapje in een roeiboot.
    Meer informatie
  24. Flour Power
    Seizoen 1
    | Aflevering 13
    Klein, decoratief en superlekker. Jessica McGovern laat zien hoe je prachtige dessert maakt die je met je handen kunt eten.
    Meer informatie
  25. De Brabander Bakt
    Seizoen 1
    | Aflevering 18
    Eén van de meest gegeten desserts is de crème brullée, Hidde laat je stap voor stap zien hoe je dit zelf kan maken. Wedden dat je trek krijgt?
    Meer informatie
  26. James Martin's French Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 15
    James arriveert in Isle Sur La Sorgue, waar Keith Floyd ooit een restaurant had. James maakt wentelteefjes met perzik op de brug. Ook proeft hij wat gerechten met truffel in La Beaugraviere.
    Meer informatie
  27. James Martin's French Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 16
    James bezoekt de historische Pegasusbrug in Normandië. Hij maakt artisjokken met Hollandaise. Hij bezoekt ook restaurant Le Pavé d'Auge in een van de mooiste dorpjes in Frankrijk.
    Meer informatie
  28. James Martin's French Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 17
    James bezoekt Claude Monets huis in Giverny, waaronder de keuken. Vlakbij maakt hij een heerlijk gerecht met krab en dulse. Later eet hij een van Monets favorieten: snoek. Ook maakt hij appeldonuts.
    Meer informatie
  29. Miljuschka In Mexico
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    Miljuschka gaat op zoek naar de oorsprong van avocado. In Europa is deze vrucht pas 10 jaar populair, maar in Mexico kennen ze het al eeuwenlang. Miljuschka gaat langs bij een boer die avocado’s teelt. Natuurlijk proeft ze ook van de guacemole en maakt ze kennis met jonge Mexicanen die midden in de stad een groentetuin zijn begonnen. Ze krijgt bij topchef Jorge Vallejo (nummer 24 op de 50Best-lijst) een gerechtje met verkoolde avocado en kaviaar van miereneitjes. Ook bezoekt ze de toeristische rivier Xochimilco.
    Meer informatie
  30. Miljuschka's Street Food Vietnam
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    Miljuschka ontdekt de meest kleurrijke en soms ook wel bijzondere gerechten van Hanoi. En maakt een natuurlijk uitstapje in een roeiboot.
    Meer informatie
  31. Flour Power
    Seizoen 2
    | Aflevering 1
    Jessica McGovern laat een aantal zelfgemaakte gerechtjes zien die het altijd uitstekend doen op een bruiloft.
    Meer informatie
  32. De Brabander Bakt
    Seizoen 1
    | Aflevering 19
    Wie houd er niet van botercrème? In de Brabander Bakt laat Hidde zien hoe je die maakt en samen met een pompoencake combineert tot een taart.
    Meer informatie
  33. Grenzeloos Koken 6
    Seizoen 6
    | Aflevering 2
    In deze aflevering van Grenzeloos Koken laat Miljuschka zien hoe je een T-bone steak prachtig kunt grillen, ze serveert er merg bij! Ook maakt ze er een typisch Amerikaanse Cobb salad bij en Miljuschka frituurt Onionrings.
    Meer informatie
  34. Wokking Lekker
    Seizoen 1
    | Aflevering 19
    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! n deze aflevering: Kwetiau wok.
    Meer informatie
  35. Zoals Alleen Oma Dat Kan
    Seizoen 3
    | Aflevering 7
    Oma Ruth combineert moeiteloos de Australische, Britse en Hollandse keuken. Haar ovenschotel met aardappel is favoriet bij haar kleinkinderen en nu ook bij Danny.
    Meer informatie
  36. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 44
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  37. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 96
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  38. Donna Hay: Fast, Fresh, Simple
    Seizoen 1
    | Aflevering 13
    Donna combineert smaak en eenvoud tot een ware kunst: kruidige spareribs, lam met polenta, kruimelpasta en de eenvoudigste schuimtaart ooit.
    Meer informatie
  39. Mary Berry Classics
    Seizoen 1
    | Aflevering 3
    Mary brengt een ode aan het Britse platteland met gerechten die boordevol producten van het platteland zitten. Ze gaat ook terug in de tijd en gaat mee met een van de Watercress Line-locomotieven.
    Meer informatie
  40. Jamie's 30 Minute Meals
    Seizoen 1
    | Aflevering 38
    Jamie maakt kipspiesjes met een heerlijke satésaus en een pittige noedelsalade. Het dessert bestaat uit vruchten met mintsuiker.
    Meer informatie
  41. Worst Cooks In America
    Seizoen 6
    | Aflevering 6
    De laatste vier deelnemers maken hun gerechten uit aflevering 1 opnieuw. Later koken ze voor familieleden, die mogen helpen beslissen welke twee rekruten naar de finale gaan.
    Meer informatie
  42. The Chefs' Line Australia
    Seizoen 1
    | Aflevering 51
    Deze week staat de Franse keuken centraalmet de Chefs' Line van restaurant Montrachet.
    Meer informatie
  43. The Chefs' Line Australia
    Seizoen 1
    | Aflevering 52
    Chef de partie Tom van restaurant Montrachet wordt in deze aflevering uitgedaagd door drie thuiskoks. Wie maakt er het lekkerste gerecht?
    Meer informatie
  44. Man vs. Child Chef Showdown
    Seizoen 2
    | Aflevering 18
    De beste jonge koks nemen het op tegen chef-kok Mette Williams. Ze mogen alleen ouderwetse ingrediënten en technieken gebruiken. De laatste ronde wordt beoordeeld door topkok Susan Feniger.
    Meer informatie
  45. Top Chef Junior
    Seizoen 2
    | Aflevering 9
    De koks moeten chique gerechten maken en er wacht ze een onaangename verrassing als er zombies langskomen in de Top Chef-keuken voor griezelige biefstukken.
    Meer informatie
  46. Miljuschka In Mexico
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    Miljuschka gaat op zoek naar de oorsprong van avocado. In Europa is deze vrucht pas 10 jaar populair, maar in Mexico kennen ze het al eeuwenlang. Miljuschka gaat langs bij een boer die avocado’s teelt. Natuurlijk proeft ze ook van de guacemole en maakt ze kennis met jonge Mexicanen die midden in de stad een groentetuin zijn begonnen. Ze krijgt bij topchef Jorge Vallejo (nummer 24 op de 50Best-lijst) een gerechtje met verkoolde avocado en kaviaar van miereneitjes. Ook bezoekt ze de toeristische rivier Xochimilco.
    Meer informatie
  47. Miljuschka's Street Food Vietnam
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    Miljuschka ontdekt de meest kleurrijke en soms ook wel bijzondere gerechten van Hanoi. En maakt een natuurlijk uitstapje in een roeiboot.
    Meer informatie

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Mis het laatste foodnieuws niet, ontvang gratis handige kooktips en lees interessante foodartikelen

Show/hide