De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
24 april
  1. BBQStreet (nu op tv)

    Een complete maaltijd van de barbecue in de sfeer van duizend-en-een-nacht. Wie heeft er nou geen zin in dit culinaire sprookje? Ralph gaat in deze aflevering van BBQ Street aan de slag met zelfgemaakte baba ganoush, een magisch lekkere couscoussalade en een betoverende lamsrack.

  2. Cross Country Cake Off (nu op tv)

    In de aflevering van deze week laten taartmakers hun meest trotse creaties zien; De juryleden Mary en Andrew kiezen de vier beste bakkers om hun ‘Bucket List’-dromen in taartvorm te bakken.

  3. Great British Menu (nu op tv)

    Deze week doen drie nieuwe chefs mee aan de ronde van Noordoost-Engeland. Samira haalt inspiratie uit The Circle of Life van Elton John en de veelzijdige tomaat.

  4. De Grootste Kookclub van Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Rudolph van Veen kookt in de studio met Irene Moors en ook Karsu sluit aan. Zij koken samen met verschillende mensen vanuit hun eigen keuken thuis. Ook schakelen we met John Williams en Stella Gommans, die ooit de opening van 24Kitchen presenteerden.

  5. Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Mounir blijft in het plaatsje Fez waar hij brood gaat bakken en zijn eigen taijine maakt die hij gaat gebruiken voor een recept met kip.

  6. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    Mooi groen van zichzelf, elegant en een wereld aan smaak. Pistachenootjes spelen de hoofdrol in baklava. Met een weldaad aan siroop en toch knapperig. Hoe dan? Dat vraagt fervent bakster Rixt zich af. Rudolph helpt haar met een baklava zoals ‘ie moet zijn. Dat filodeeg ook een ideaal krokant jasje is voor een hartig spektakel bewijst de bastilla.

  7. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Miljuschka maakt een bisquitbeslag en hiermee maakt ze red velvet mini taartjes en tijgercake met dulce de leche.

  8. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    Op het menu van vandaag, een Honey Garlic Chicken, een eenpans Mongools rundvleesdiner, gekruide garnalen met Mexicaanse bonenstoofpot, een heerlijke boerenkool Cacio Pepe en Donal probeert een Mango Sorbet binnen 5 minuten klaar te maken!

  9. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Konijn met pruimen & aardappelpuree met wortelen en abrikoos (Bart Kaëll)

  10. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    Op het menu van vandaag, een Honey Garlic Chicken, een eenpans Mongools rundvleesdiner, gekruide garnalen met Mexicaanse bonenstoofpot, een heerlijke boerenkool Cacio Pepe en Donal probeert een Mango Sorbet binnen 5 minuten klaar te maken!

  11. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt van een simpele aubergine verrukkelijke aubergine milanese. Hij steekt de barbecue aan en maakt een snelle lunch: zalmtacos met cajunkruiden, met mangosalsa en geroosterde tortilla's.

  12. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 227

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  13. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Konijn met pruimen & aardappelpuree met wortelen en abrikoos (Bart Kaëll)

  14. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Botermelkse pap & mueslibroodje (Bart Kaëll)

  15. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Vandaag haalt Eveline haar ingrediënten uit de zee. Ze maakt kreeft met een saus van o.a. gember en lente-ui, gestoomde zeebaars met gember, en coquilles met zeewier en soja.

  16. BBQStreet (nu op tv)

    Een complete maaltijd van de barbecue in de sfeer van duizend-en-een-nacht. Wie heeft er nou geen zin in dit culinaire sprookje? Ralph gaat in deze aflevering van BBQ Street aan de slag met zelfgemaakte baba ganoush, een magisch lekkere couscoussalade en een betoverende lamsrack.

  17. Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Mounir blijft in het plaatsje Fez waar hij brood gaat bakken en zijn eigen taijine maakt die hij gaat gebruiken voor een recept met kip.

  18. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Konijn met pruimen & aardappelpuree met wortelen en abrikoos (Bart Kaëll)

  19. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    Mooi groen van zichzelf, elegant en een wereld aan smaak. Pistachenootjes spelen de hoofdrol in baklava. Met een weldaad aan siroop en toch knapperig. Hoe dan? Dat vraagt fervent bakster Rixt zich af. Rudolph helpt haar met een baklava zoals ‘ie moet zijn. Dat filodeeg ook een ideaal krokant jasje is voor een hartig spektakel bewijst de bastilla.

  20. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Miljuschka maakt een bisquitbeslag en hiermee maakt ze red velvet mini taartjes en tijgercake met dulce de leche.

  21. Cross Country Cake Off (nu op tv)

    In de aflevering van deze week laten taartmakers hun meest trotse creaties zien; De juryleden Mary en Andrew kiezen de vier beste bakkers om hun ‘Bucket List’-dromen in taartvorm te bakken.

  22. Great British Menu (nu op tv)

    Deze week doen drie nieuwe chefs mee aan de ronde van Noordoost-Engeland. Samira haalt inspiratie uit The Circle of Life van Elton John en de veelzijdige tomaat.

  23. De Grootste Kookclub van Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Rudolph van Veen kookt in de studio met Irene Moors en ook Karsu sluit aan. Zij koken samen met verschillende mensen vanuit hun eigen keuken thuis. Ook schakelen we met John Williams en Stella Gommans, die ooit de opening van 24Kitchen presenteerden.

  24. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Rudolph maakt vandaag een overheerlijke Ierse chocoladetaart met pretzels en hij maakt aardbeienkoekjes met pijnboompitten.

  25. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Miljuschka maakt vandaag brooddeeg en daarmee maakt ze sodabread met gruiere en ui. En ze maakt scones met braam en vanille mascarpone.

  26. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    Donal is terug met de ultieme set go-to-recepten, perfect voor snel en gemakkelijk koken. Op het menu van vanavond, een Harissa Lam & Linzensalade met opgeklopte Feta, geurige Vietnamese Kurkuma en Dille vis, Veggie lasagne die in één pan kan worden gemaakt, wat Aziatische gehaktballen en een dessert met karamel, appel en granola.

  27. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Boeuf stroganoff met rijst, erwten en bladpeterselie (Bart Kaëll)

  28. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Detoxsmoothie & schelvis in 't groen met bloemkool-erwtenpuree (Bart Kaëll)

  29. BBQStreet (nu op tv)

    Peter gaat in deze aflevering van BBQ Street aan de slag met lekkers uit de zee. Een visje wat je beslist eens gegeten moet hebben is zeetong. En als je deze dan bereid op een cederhouten plankje op de barbecue, zet je je smaakpapillen op scherp. Om over de pasta met kreeft en een romige morillesaus maar te zwijgen. Genieten met een hoofdletter G!

  30. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen!In deze aflevering: Bieten wok.

  31. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Eveline laat je zien hoe je eenvoudig zelf een verse loempia maakt. En ze maakt Egg Coffee, een Vietnamese drank die traditioneel wordt bereid met eidooiers, suiker, gecondenseerde melk en Robusta-koffie.

  32. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie deelt zijn slimme shortcuts voor geroosterde varkensfilet met ham, met een gratin van gnocchi en kaas. Hij maakt ook een zalige garnalencurry, makkelijk en mooi, met een knapperige rijsttaart.

  33. The F Word (nu op tv)

    Gordon en zijn zoon gaan vissen op de Schotse Hooglanden. Met een oude auto rookt hij zalm. Meat Loaf daagt de gastheer uit met zijn tonijnschotel. Actrice Angela Griffin maakt eend in bakjes van sla.

  34. Ramsay's Best Restaurant (nu op tv)

    Welk restaurant komt als winnaar uit de strijd in de grote finale?

  35. Gordon Ramsay: Uncharted (nu op tv)

    Gordon Ramsay reist langs de Mekong in Laos in zuidoost Azië op zoek naar culinaire inspiratie.

  36. Donal's Irish Adventure (nu op tv)

    Donal Skehan en zijn trouwe viervoeter Max trekken naar Galway. Ze leren meer over Connemara-pony's, Sean nós-dansen, maken een reis met paard en wagen en genieten van heerlijke lokale gerechten.

  37. Donal's Irish Adventure (nu op tv)

    Donal en zijn hond Max trekken naar de oostkust van Ierland. Ze gaan naar het Greenway-fietspad, ontspannen in zeewierbaden, bekijken kristal en muurschilderingen, en genieten van stevige maaltijden.

  38. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie deelt zijn slimme shortcuts voor geroosterde varkensfilet met ham, met een gratin van gnocchi en kaas. Hij maakt ook een zalige garnalencurry, makkelijk en mooi, met een knapperige rijsttaart.

  39. BBQStreet (nu op tv)

    Peter gaat in deze aflevering van BBQ Street aan de slag met lekkers uit de zee. Een visje wat je beslist eens gegeten moet hebben is zeetong. En als je deze dan bereid op een cederhouten plankje op de barbecue, zet je je smaakpapillen op scherp. Om over de pasta met kreeft en een romige morillesaus maar te zwijgen. Genieten met een hoofdletter G!