TV gids
-
The F Word (nu op tv)
Chef-kok Ramsay gaat op duivenjacht. Later maakt hij een warme duivensalade. Culinair schrijver Tom Parker Bowles bereidt een heel varken. En oud-rugbyer Matt Dawson kookt samen met de gastheer.
-
Great British Menu (nu op tv)
Bestsellerauteur Malorie Blackman helpt het winnende gerecht te kiezen voor een banket ter ere van kinderliteratuur. Het spant erom en slechts één punt maakt het verschil.
-
Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)
Vandaag zijn we in Brighton and Hove, waar het Indiase vegetarische restaurant Planet India de wedstrijd begint met chef-kok Neez en frontmanager Ahmad, die traditionele veganistische curry's bereiden volgens de speciale recepten van papa en mama. Op dag twee strijden Amy en Dom om de hoogste score, met als favoriete wapen hun verrassingsgerechtjes die op kolen zijn bereid. Tot slot is het de beurt aan Botanique om de gasten te ontvangen en aan Josie om haar grote liefde voor groenten te laten zien.
-
Gino's Italy: Secrets of the South (nu op tv)
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
Gino's Italy: Secrets of the South (nu op tv)
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1Vandaag maakt Rudolph samen met Jessie haar favoriete recepten, namelijk Portugese sinaasappelrol en een heerlijke Tiramisu met aardbeien.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 2Miljuschka maakt vandaag Hollands eiwitschuim. Hier maakt ze heerlijke Klassieke bokkenpoten van. En als tweede recept maakt Miljuschka eiwitschuim lollies.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Mary laat zien hoe je heerlijke vegetarische gerechten kan grillen, zoals bloemkool met een dip van blauwe kaas, gegrilde pizza, gegrilde halloumi met heerlijke sausjes en zelfs een sandwich.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 78Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Loïc: Zot van Koken (nu op tv)
Vandaag maakt Loïc Penne met witlof.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Mary laat zien hoe je heerlijke vegetarische gerechten kan grillen, zoals bloemkool met een dip van blauwe kaas, gegrilde pizza, gegrilde halloumi met heerlijke sausjes en zelfs een sandwich.
-
Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Knoflook, gamba, groente wok.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Een knaller van een ovenschotel met aubergines en bruine rijst in de hoofdrol. Jeroen maakt er een eenvoudige groentesaus bij, tjokvol verse groenten en boordevol smaak.
-
Loïc: Zot van Koken (nu op tv)
Vandaag maakt Loïc Penne met witlof.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kapsalon wok.
-
Selena + Chef (nu op tv)
Kok en tv-presentator Kristen Kish ent Selena maken Mexicaanse gerechten met een twist. Selena leert yoghurt roken en onderzoekt hoe hightech koken kan zijn.
-
Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7Vandaag haalt Eveline haar ingrediënten uit de zee. Ze maakt kreeft met een saus van o.a. gember en lente-ui, gestoomde zeebaars met gember, en coquilles met zeewier en soja.
-
Gino's Italy: Secrets of the South (nu op tv)
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
Gino's Italy: Secrets of the South (nu op tv)
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1Vandaag maakt Rudolph samen met Jessie haar favoriete recepten, namelijk Portugese sinaasappelrol en een heerlijke Tiramisu met aardbeien.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 2Miljuschka maakt vandaag Hollands eiwitschuim. Hier maakt ze heerlijke Klassieke bokkenpoten van. En als tweede recept maakt Miljuschka eiwitschuim lollies.
-
The F Word (nu op tv)
Chef-kok Ramsay gaat op duivenjacht. Later maakt hij een warme duivensalade. Culinair schrijver Tom Parker Bowles bereidt een heel varken. En oud-rugbyer Matt Dawson kookt samen met de gastheer.
-
Great British Menu (nu op tv)
Bestsellerauteur Malorie Blackman helpt het winnende gerecht te kiezen voor een banket ter ere van kinderliteratuur. Het spant erom en slechts één punt maakt het verschil.
-
Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)
Vandaag zijn we in Brighton and Hove, waar het Indiase vegetarische restaurant Planet India de wedstrijd begint met chef-kok Neez en frontmanager Ahmad, die traditionele veganistische curry's bereiden volgens de speciale recepten van papa en mama. Op dag twee strijden Amy en Dom om de hoogste score, met als favoriete wapen hun verrassingsgerechtjes die op kolen zijn bereid. Tot slot is het de beurt aan Botanique om de gasten te ontvangen en aan Josie om haar grote liefde voor groenten te laten zien.
-
Gino's Italy: Secrets of the South (nu op tv)
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2Vandaag maakt Rudolph samen met Eva een Pavlova met aardbeien en rozenblaadjes en ze maken een Eton Mess met muntschuim en roodfruit, volgens Eva’s recept.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 3De basis die Miljuschka vandaag voor 2 recepten gebruikt is boterkoek. En daarvan maakt ze choco gevulde koek en ze maakt een speculaas boterkoek.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Mary is dol op snacks voor bij de film. Ze laat zien hoe je zelf popcorn met honing en karamel maakt, fondue met camembert en spinazie, worstjes met mosterd en vergeet vooral de drankjes niet.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Apenbrood of monkey bread is wat je krijgt als je bolletjes briochedeeg door gesmolten boter, bruine suiker en kaneel haalt en afbakt in een tulbandvorm. Of simpeler gezegd: pure magie in de keuken! Jeroen werkt dit zoete gebak af met blonde karamel en pecannoten.
-
Loïc: Zot van Koken (nu op tv)
Vandaag maakt Loïc Boerenworst.
-
Selena + Chef (nu op tv)
Kunstenaar, activist en kok DeVonn Francis en Selena maken een Jamaicaanse maaltijd met banaan. Maar gaat dit lukken, als Selena gewond raakt en een kokosnoot moet openmaken?
-
Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8Eveline laat je zien hoe je eenvoudig zelf een verse loempia maakt. En ze maakt Egg Coffee, een Vietnamese drank die traditioneel wordt bereid met eidooiers, suiker, gecondenseerde melk en Robusta-koffie.
-
Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
Jeremy Pang's Hong Kong Kitchen (nu op tv)
Jeremy nodigt zijn goede vriendin de restaurantrecensent Grace Dent uit in Hongkong. Ze drinken cocktails, eten geroosterd vlees en eten hun bordje helemaal op.
-
Gordon's Great Escape (nu op tv)
In Vietnam wil Ramsay binnen een week Vietnamees leren koken. Hij verkent de Vietnamese keuken en verlegt z'n grenzen door slangen en kloppende harten te eten en soep vanaf een roeiboot te verkopen.
-
Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)
Gordon daagt de deelnemers uit om een liefdadigheidsbal voor een kinderziekenhuis te organiseren. De teams moeten voor een leuke sfeer en heerlijk eten en drinken zorgen.
-
Andy and Ben Eat Australia 2 (nu op tv)
Andy vliegt van Sunshine Coast naar het grootste zandeiland ter wereld. Hij maakt sashimi van een snapper, een perfect gerecht om in zo’n tropische omgeving van te genieten.
-
Andy and Ben Eat Australia 2 (nu op tv)
Eindelijk treffen Andy en Ben elkaar weer! Ze gaan naar een waterval, verzamelen voedsel en gaan op krabbenjacht. Ze sluiten hun avontuur af op een afgelegen zandbank terwijl ze herinneringen ophalen.
-
Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8Eveline laat je zien hoe je eenvoudig zelf een verse loempia maakt. En ze maakt Egg Coffee, een Vietnamese drank die traditioneel wordt bereid met eidooiers, suiker, gecondenseerde melk en Robusta-koffie.
-
Selena + Chef (nu op tv)
Kunstenaar, activist en kok DeVonn Francis en Selena maken een Jamaicaanse maaltijd met banaan. Maar gaat dit lukken, als Selena gewond raakt en een kokosnoot moet openmaken?