TV gids
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Mary Berry's Fantastic Feasts (nu op tv)
Marry Berry weet wel hoe je een feestmaal bereidt. Ze leert drie beginners, neven en nicht James, Jack en Leah, hoe ze een spectaculair verrassingsmaal maken voor hun moeder en de hele familie voor de feestdagen.
-
Next Level Baker (nu op tv)
Eerst brengen de bakkers de feesthitte naar een hoger niveau met een overheerlijk gembergebak. Daarna is het tijd voor een feestelijke smaakexplosie, waarbij de overgebleven deelnemers bakken met tropisch fruit van over de hele wereld.
-
Hairy Bikers Go West (nu op tv)
De Hairy Bikers zijn na bijna twee jaar weer op pad. Ze gaan op zoek naar ingrediënten voor een kerstfeest om hun vrienden en familie te bedanken voor hun steun tijdens Dave's strijd tegen kanker.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Pasteitje met kipragout: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma ontmoet Femi en haar vriend bij farm Hofi Cas Cora. Samen gaan ze groetne oogsten voor het gerecht van vandaag. Als verrassing heeft chef Jerrel een groene papaya stoof gemaakt. Daarna brengt Shirma een bezoek aan een aloë vera farm en proeft ze ijs gemaakt van de plant. Met alle verzamelde groenten gaat Shirma langs bij chef Helmi en samen koken ze een heerlijk gerecht. Om de avond (en het eiland) goed af te sluiten gaat Shirma samen met haar broer naar Shelterrock Paradise.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma is doorgereisd naar Bonaire en daar ontmoet ze Franklin die vertelt over de slavenhuisjes op Bonaire. Vlak bij de slavenhuisjes liggen de Saliña’s of zoutmeren. Na de Saliña’s gaat Shirma langs bij Mikey Snack. Dit is dé plek voor het bijzondere gerecht Kabritu Stoba (geiten stoof). En dan reist ze verder naar de Nature Cooking School, waar ze van Saeed een rondleiding zal krijgen. Onderweg neemt ze Pastechi mee, een traditioneel gerecht.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13Maak jij tijdens de feestdagen ook optimaal gebruik van het gourmetstel? Rudolph heeft een aantal heerlijke recepten die ieder pannetje omtovert tot een gerecht. Hij maakt o.a. aardappelrösti’s, persillade voor vlees en vis en dillepannenkoekjes met gerookte zalm.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17Samen zijn met familie en genieten van een uitgebreid diner. Dat is voor Rudolph hét ultieme kerstgevoel. Nog leuker vindt hij het om ook met elkaar in de keuken te staan. Daarom bakt hij in deze aflevering, samen met zijn kinderen Doris en Ralph, dit fantastische koekhuisje.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Vandaag maakt Miljuschka een voorgerecht die ook lekker is voor bij de borrelplank, ze maakt rode kool terrine met biet en geitenkaas. Als hoofdgerecht maakt ze geroosterde kip met kaneel, sinaasappel en rozemarijn.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 113Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Vandaag maakt Miljuschka een voorgerecht die ook lekker is voor bij de borrelplank, ze maakt rode kool terrine met biet en geitenkaas. Als hoofdgerecht maakt ze geroosterde kip met kaneel, sinaasappel en rozemarijn.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Lekker Snel (nu op tv)
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Coq au Vin is een traditioneel december gerecht en Jet laat zien hoe je deze klassieker maakt met aardappel pastinaak puree. En Jet legt uit hoe je nou met alcohol moet koken; welke wijn past bij welk gerecht?
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 114Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Dit gerecht met gemarineerde kip en gebakken champignons is het bewijs dat het ook heel snel kan gaan bij Dagelijkse kost. Er zit bovendien een leuke twist in dankzij het Japans omeletje. Het vergt een beetje oefening, maar dat ben je meteen vergeten als je het proeft!
-
X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: kaasfondue met Hollandse kazen.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary maakt een verrukkelijke ratatouille voor haar vriendin Kallie, terwijl ze kletsen over goede doelen.
-
Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)
In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Dominique Van Malder.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma ontmoet Femi en haar vriend bij farm Hofi Cas Cora. Samen gaan ze groetne oogsten voor het gerecht van vandaag. Als verrassing heeft chef Jerrel een groene papaya stoof gemaakt. Daarna brengt Shirma een bezoek aan een aloë vera farm en proeft ze ijs gemaakt van de plant. Met alle verzamelde groenten gaat Shirma langs bij chef Helmi en samen koken ze een heerlijk gerecht. Om de avond (en het eiland) goed af te sluiten gaat Shirma samen met haar broer naar Shelterrock Paradise.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma is doorgereisd naar Bonaire en daar ontmoet ze Franklin die vertelt over de slavenhuisjes op Bonaire. Vlak bij de slavenhuisjes liggen de Saliña’s of zoutmeren. Na de Saliña’s gaat Shirma langs bij Mikey Snack. Dit is dé plek voor het bijzondere gerecht Kabritu Stoba (geiten stoof). En dan reist ze verder naar de Nature Cooking School, waar ze van Saeed een rondleiding zal krijgen. Onderweg neemt ze Pastechi mee, een traditioneel gerecht.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Dit gerecht met gemarineerde kip en gebakken champignons is het bewijs dat het ook heel snel kan gaan bij Dagelijkse kost. Er zit bovendien een leuke twist in dankzij het Japans omeletje. Het vergt een beetje oefening, maar dat ben je meteen vergeten als je het proeft!
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13Maak jij tijdens de feestdagen ook optimaal gebruik van het gourmetstel? Rudolph heeft een aantal heerlijke recepten die ieder pannetje omtovert tot een gerecht. Hij maakt o.a. aardappelrösti’s, persillade voor vlees en vis en dillepannenkoekjes met gerookte zalm.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17Samen zijn met familie en genieten van een uitgebreid diner. Dat is voor Rudolph hét ultieme kerstgevoel. Nog leuker vindt hij het om ook met elkaar in de keuken te staan. Daarom bakt hij in deze aflevering, samen met zijn kinderen Doris en Ralph, dit fantastische koekhuisje.
-
Mary Berry's Fantastic Feasts (nu op tv)
Marry Berry weet wel hoe je een feestmaal bereidt. Ze leert drie beginners, neven en nicht James, Jack en Leah, hoe ze een spectaculair verrassingsmaal maken voor hun moeder en de hele familie voor de feestdagen.
-
Next Level Baker (nu op tv)
Eerst brengen de bakkers de feesthitte naar een hoger niveau met een overheerlijk gembergebak. Daarna is het tijd voor een feestelijke smaakexplosie, waarbij de overgebleven deelnemers bakken met tropisch fruit van over de hele wereld.
-
Hairy Bikers Go West (nu op tv)
De Hairy Bikers zijn na bijna twee jaar weer op pad. Ze gaan op zoek naar ingrediënten voor een kerstfeest om hun vrienden en familie te bedanken voor hun steun tijdens Dave's strijd tegen kanker.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma ontmoet Femi en haar vriend bij farm Hofi Cas Cora. Samen gaan ze groetne oogsten voor het gerecht van vandaag. Als verrassing heeft chef Jerrel een groene papaya stoof gemaakt. Daarna brengt Shirma een bezoek aan een aloë vera farm en proeft ze ijs gemaakt van de plant. Met alle verzamelde groenten gaat Shirma langs bij chef Helmi en samen koken ze een heerlijk gerecht. Om de avond (en het eiland) goed af te sluiten gaat Shirma samen met haar broer naar Shelterrock Paradise.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma is doorgereisd naar Bonaire en daar ontmoet ze Franklin die vertelt over de slavenhuisjes op Bonaire. Vlak bij de slavenhuisjes liggen de Saliña’s of zoutmeren. Na de Saliña’s gaat Shirma langs bij Mikey Snack. Dit is dé plek voor het bijzondere gerecht Kabritu Stoba (geiten stoof). En dan reist ze verder naar de Nature Cooking School, waar ze van Saeed een rondleiding zal krijgen. Onderweg neemt ze Pastechi mee, een traditioneel gerecht.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 14Lekker borrelen onder de Kerstboom. Rudolph geeft je tips om je eigen kaasplank samen te stellen en hij maakt Franse kaas-soesjes en Creamcheese balls.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 18Een heerlijk kerstdiner begint met goede ingrediënten. Het inkopen hiervan is voor Rudolph ook al onderdeel van de kerstpret. In deze aflevering heeft hij de luxe dat zijn goede vriend en slager Jean-Maurice het vlees komt brengen waar hij een echte kerstklassieker mee gaat maken: Pork Wellington.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Altijd lekker in de winter is pompoensoep en speciaal voor Kerst Miljuschka er iets bijzonders van. Ze maakt Kurkuma-pompoensoep met kokosmelk schuim en crispy salie. Als hoofdgerecht maakt ze een bieten gravad lax met gin en korianderzaad.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Gevulde portobello's met stoemp van broccoli en een zachte tomatensaus met paprika. Hiermee scheer je gegarandeerd hoge toppen bij jong en oud! Echte dagelijkse kost, haalbaar voor iedereen en lekker, lekker, lekker!
-
X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Vichyssoisse.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Geroosterd varkensvlees en aardappelen met Parmezaanse kaas staan op het menu als Mary een feestmaaltijd bereidt door kliekjes van de feestdagen te gebruiken voor haar favoriete neven en nichten.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Limke en Denise, verzorgers in een dagverblijf, willen met Kerstmis coquilles met kabeljauw serveren aan de bewoners. En Niels Albert maakt graag een kaaskroket voor de werkmannen in zijn winkel, maar die mislukken keer op keer.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Cross Country Cake Off (nu op tv)
De voorrondes worden afgesloten in het oosten met de laatste acht taartenbakkers. Vier van hen mogen hun mooiste cadeau namaken voor de jury.
-
James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)
James gaat naar Santiago de Compostella waar hij pelgrims ontmoet, naar de markt gaat en Tarte de Santiago proeft. Hij bereidt een stoofpot met zeevruchten, T-bone, empanadas en rijst met mosselen.
-
Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)
De beste vier ondernemers moeten bewijzen dat zij een plekje in de finale verdienen. Ze moeten samen hun gerecht zien te verwerken in een circusoptreden. Met gastjurylid Wayne Newton.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
Adam en Poh gaan naar Tasmanië om een versie te maken van de klassieke Australische pastei. Ze proberen zelfs antwoord te geven op de vraag of je er saus bij wilt.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
Van flat whites tot avocado op geroosterd brood: Australische barista's en koks zijn erg gewild in de hele wereld. Hoe zijn het Australische ontbijt en de brunch zo bekend geworden?
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Limke en Denise, verzorgers in een dagverblijf, willen met Kerstmis coquilles met kabeljauw serveren aan de bewoners. En Niels Albert maakt graag een kaaskroket voor de werkmannen in zijn winkel, maar die mislukken keer op keer.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.