TV gids
-
Morimoto's Sushi Master (nu op tv)
Kok Morimoto daagt de vijf overgebleven koks uit om een eigen versie te maken van Japans street food, en met Japanse smaken en sushi-technieken Amerikaanse klassiekers te vernieuwen.
-
Great British Menu (nu op tv)
Vier koks strijden om de titel van Noord-Ierland met een voorgerecht geïnspireerd op CS Lewis en een visgang. Veteraan Tom Aikens stuurt aan het einde van de dag een kok naar huis.
-
Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)
Peter en Bee van The Wine Room City dienen kleine gerechtjes op. Der en Bee barsten van het vertrouwen en zijn zeer competitief. Hun voorgerecht is een succes, maar de kreeft wordt te taai bevonden.
-
Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)
Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.
-
Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)
Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)Seizoen 6| Aflevering 4
Vandaag maakt Rudolph een Parijse aardbeien-vanilletaart. Voor het tweede recept maakt hij Citroen-Cantuccini.
-
Altijd Feest! (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7
Geen kinderpartijtje zonder snoepgoed! Dus daarom in deze aflevering van Altijd feest! twee lekkernijen met snoep in de hoofdrol. Wat dacht je van een feestelijke snoepjestaart? En Rudolph gaat ook aan de slag met een traktatie van chocolade, koekjes, pretzels, noten en….snoepjes!
-
Snel met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1
In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Met vandaag Sticky Kip en Yoghurt Cheesecake.
-
Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3
Jamie maakt rosbief met mini-Yorkies, miniwortelen en aardappelen met supersnelle jus, binnen dertig minuten.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Speltpretzels & zuurkoolsoep met paprika (Jan Van den Bosch)
-
Snel met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1
In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Met vandaag Sticky Kip en Yoghurt Cheesecake.
-
Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3
Jamie maakt rosbief met mini-Yorkies, miniwortelen en aardappelen met supersnelle jus, binnen dertig minuten.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 183
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Speltpretzels & zuurkoolsoep met paprika (Jan Van den Bosch)
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Tarte tatin met sjalotjes & mosselen à la marseillaise met pastis (Jan Van den Bosch)
-
Loïc: Zot van Koken (nu op tv)
Vandaag maakt Loïc Pompoen mac & cheese.
-
Favourites By (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1
In deze aflevering van Favourites By maakt rapper Lange Frans Spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes. Zijn vader kookte thuis elke dinsdag en zondag en Lange Frans zorgde ervoor dat hij dan op tijd thuis was!
-
Shirma's Soul Food (nu op tv)
Shirma waant zich in haar Caribische keuken vandaag in Jamaica! Ze maakt een Rasta Pasta! Lekker romig,spicy EN helemaal vegan. Daarbij serveert ze gevulde champignons. Met cream cheese en zoals je van van Shirma gewend bent:veel knoflook! Let’s cook!
-
Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)
Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.
-
Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)
Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)Seizoen 6| Aflevering 4
Vandaag maakt Rudolph een Parijse aardbeien-vanilletaart. Voor het tweede recept maakt hij Citroen-Cantuccini.
-
Altijd Feest! (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7
Geen kinderpartijtje zonder snoepgoed! Dus daarom in deze aflevering van Altijd feest! twee lekkernijen met snoep in de hoofdrol. Wat dacht je van een feestelijke snoepjestaart? En Rudolph gaat ook aan de slag met een traktatie van chocolade, koekjes, pretzels, noten en….snoepjes!
-
Morimoto's Sushi Master (nu op tv)
Kok Morimoto daagt de vijf overgebleven koks uit om een eigen versie te maken van Japans street food, en met Japanse smaken en sushi-technieken Amerikaanse klassiekers te vernieuwen.
-
Great British Menu (nu op tv)
Vier koks strijden om de titel van Noord-Ierland met een voorgerecht geïnspireerd op CS Lewis en een visgang. Veteraan Tom Aikens stuurt aan het einde van de dag een kok naar huis.
-
Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)
Peter en Bee van The Wine Room City dienen kleine gerechtjes op. Der en Bee barsten van het vertrouwen en zijn zeer competitief. Hun voorgerecht is een succes, maar de kreeft wordt te taai bevonden.
-
Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)
Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 183
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)Seizoen 6| Aflevering 5
Rudolph brengt je in Italiaanse sferen met zijn Italiaanse Citroenbroodjes. Hij maakt ook nog een heerlijke rustieke appelvlaai.
-
Altijd Feest! (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
In deze aflevering van Altijd feest! viert Rudolph een American party in de bakery. Hij laat je zien hoe je een zoete én een hartige trifle maakt. Think big, dus haal je grootste vaas en saladekom uit de kast en laat je inspireren door deze heerlijke recepten.
-
Snel met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2
In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Vandaag maakt ze Cacio e Pepe en Chocoladekoekjes cake.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Flammkuchen met tuinbonen & gebakken banaandessert (Jan Van den Bosch)
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Kaaskroketten à la Bekkari & haring met zoete aardappel en prei (Jan Van den Bosch)
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 14
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pittige vega wok.
-
Shirma's Soul Food (nu op tv)
Het is vandaag… Internationale Hotdog-day! Dus geeft Shirma, speciaal voor vandaag, vier keer inspiratie om jouw broodje knak naar een ander niveau te brengen. Van de klassieke Amerikaanse variant met zuurkool (off course!), naar een Hollandse hotdog met kaas, augurk en zilveruitjes. Liever iets ‘tropisch’? Pak dan uit met gegrilde ananas of een jalapeno avocado dressing. Let's cook!
-
Favourites By (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2
In deze aflevering van Favourites By maakt presentatrice Lucille Werner Kalfsvleespastei. Dit gerecht is haar favoriet en maakt ze graag voor familie en vrienden met Pasen of Kerst. Lucille bereidt er twee smaken gelei bij.
-
Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
Jamie laat zien hoe je een hartige taart met spinazie, feta en filodeeg maakt, met een komkommersalade en roomijs, binnen dertig minuten.
-
Eva Longoria: Searching for Mexico (nu op tv)
Eva reist naar Oaxaca, ooit een handelspost aan de oude handelsroutes door Centraal-Amerika, die de hoofdstad van de chocola werd en nog altijd is en de geboorteplaats is van quesillo kaas.
-
No Taste Like Home with Antoni Porowski (nu op tv)
De avontuurlijke culinair expert Antoni Porowski gaat op reis met Awkwafina om diens verleden te reconstrueren en een authenticiteit te geven aan hun moderne recepten.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Chef-kok Giorgio Locatelli neemt Fred mee naar Rome op zoek naar de meest opwindende gerechten van de stad. Sublieme pasta, heerlijke gnocchi en 's werelds beste pizza, allemaal heerlijk maar betaalbaar.
-
Miljuschka's Street Food Vietnam (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7
Veelzijdig en kleurrijk, dat zijn de gerechten die Miljuschka in Ho Chi Minh ontdekt. Net als het grote verschil tussen rijk en arm.
-
Miljuschka's Street Food Vietnam (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
Miljuschka reist door het meest waterrijke stuk van Vietnam, de Mekong Delta. Ook hier ontdekt ze de typische gerechten van dit gebied.
-
Shirma's Soul Food (nu op tv)
Het is vandaag… Internationale Hotdog-day! Dus geeft Shirma, speciaal voor vandaag, vier keer inspiratie om jouw broodje knak naar een ander niveau te brengen. Van de klassieke Amerikaanse variant met zuurkool (off course!), naar een Hollandse hotdog met kaas, augurk en zilveruitjes. Liever iets ‘tropisch’? Pak dan uit met gegrilde ananas of een jalapeno avocado dressing. Let's cook!
-
Favourites By (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2
In deze aflevering van Favourites By maakt presentatrice Lucille Werner Kalfsvleespastei. Dit gerecht is haar favoriet en maakt ze graag voor familie en vrienden met Pasen of Kerst. Lucille bereidt er twee smaken gelei bij.