TV gids
-
Michel Roux's French Country Cooking: Provence Masterclass (nu op tv)
Michel Roux ontvangt familie en vrienden voor een onvergetelijke kerst in de Provence. Het huis is versierd, de champagne staat koud en Michel gebruikt zijn magie om zijn perfecte feestmenu samen te stellen.
-
Next Level Baker (nu op tv)
De laatste vijf bakkers gaan een enorme taartuitdaging aan met drie niveaus, maar slechts één bakker zal als winnaar uit de bus komen en er vandoor gaan met de titel van allereerste Next Level Baker, goed voor $ 25.000 en een HexClad-prijzenpakket.
-
Hairy Bikers Go West (nu op tv)
De Hairy Bikers zijn na bijna twee jaar weer op pad. Ze gaan op zoek naar ingrediënten voor een kerstfeest om hun vrienden en familie te bedanken voor hun steun tijdens Dave's strijd tegen kanker.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Hertenbiefstuk met wildsaus: een Lekker Feestelijke kerstklassieker met een heerlijke saus in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma is bij Bon Tera, een lokale groenten en kruidenkwekerij. Hier ontmoet ze boer Arie en sterrenchef Stefan. Ze verzamelen de ingrediënten die ze nodig hebben om te koken bij Brass Boer, waar ze een heerlijk vis en komkommerijs gaan maken. In het prachtige en oudste dorp van Bonaire, Rincon, gaat Shirma langs bij John's Ice Cream. Bij foodtruck Cactus Blue krijgt Shirma van Thamara een bijzondere burger, gemaakt van lionfish.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma is voor de BBQ op zoek naar een lekkere drank en dus gaat ze naar Cadushy Distillery, voor de bekende'Cadushy of Bonaire' likeur. Basis voor deze likeur is de cactus. En voor verse vis gaat Shirma naar Fisherman Jan, waar ze een prachtige tonijn kiest. Op Te Amo beach wordt er een bbq gehouden om de reis feestelijk af te sluiten.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 18Oudjaarsavond is ook uitermate geschikt voor een buffet met lekker eten en verschillende hapjes. Rudolph maakt een koude feestschotel, tonijntartaar met avocado-crème, saucijzenbroodjes en een feestelijke fruitboom.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2Vroeger was het feest bij Rudolph thuis als er erwtensoep op tafel kwam. Want daarna volgde er pannenkoeken. In deze aflevering geeft Rudolph een smakelijke twist aan deze oer-Hollandse gerechten.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Hertenbiefstuk met wildsaus: een Lekker Feestelijke kerstklassieker met een heerlijke saus in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Geroosterd varkensvlees en aardappelen met Parmezaanse kaas staan op het menu als Mary een feestmaaltijd bereidt door kliekjes van de feestdagen te gebruiken voor haar favoriete neven en nichten.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Beef Teriyaki met zoetzure komkommer.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 119Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Vandaag staat er een kruidige groentecurry op het menu. Tjokvol verse groenten, boordevol smaak en eigenlijk heel erg makkelijk om te maken. Dankzij dit winterse one-pot wonder neem je alle nodige vitamientjes op om de drukke feestdagen definitief te verteren.
-
X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: drie bereidingen van walnoot met Peruaanse munt.
-
24Kitchen Gourmet Specials (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
Vandaag laat Hugo in zien hoe je een Pittige Aardappelrösti maakt. Voor de kinderen maakt hij Frittata en ook bereidt hij vegetarische Cranberrypannenkoekjes met geitenkaas.
-
In the Spirit with Lindsay & Curtis (nu op tv)
Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Speciaal voor oudejaarsavond heeft Piet een assortiment aan lekkere gerechten samengesteld. VTM-weerman Frank Duboccage waagt zich weleens aan een chocomousse voor zijn dochters, maar het resultaat lijkt altijd meer op chocopasta. Freek wil dan weer mini-loempia's maken, maar zelfs voor ze in de friteuse gaan, loopt het al mis.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma is bij Bon Tera, een lokale groenten en kruidenkwekerij. Hier ontmoet ze boer Arie en sterrenchef Stefan. Ze verzamelen de ingrediënten die ze nodig hebben om te koken bij Brass Boer, waar ze een heerlijk vis en komkommerijs gaan maken. In het prachtige en oudste dorp van Bonaire, Rincon, gaat Shirma langs bij John's Ice Cream. Bij foodtruck Cactus Blue krijgt Shirma van Thamara een bijzondere burger, gemaakt van lionfish.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma is voor de BBQ op zoek naar een lekkere drank en dus gaat ze naar Cadushy Distillery, voor de bekende'Cadushy of Bonaire' likeur. Basis voor deze likeur is de cactus. En voor verse vis gaat Shirma naar Fisherman Jan, waar ze een prachtige tonijn kiest. Op Te Amo beach wordt er een bbq gehouden om de reis feestelijk af te sluiten.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 18Oudjaarsavond is ook uitermate geschikt voor een buffet met lekker eten en verschillende hapjes. Rudolph maakt een koude feestschotel, tonijntartaar met avocado-crème, saucijzenbroodjes en een feestelijke fruitboom.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2Vroeger was het feest bij Rudolph thuis als er erwtensoep op tafel kwam. Want daarna volgde er pannenkoeken. In deze aflevering geeft Rudolph een smakelijke twist aan deze oer-Hollandse gerechten.
-
Hairy Bikers Go West (nu op tv)
De Hairy Bikers zijn na bijna twee jaar weer op pad. Ze gaan op zoek naar ingrediënten voor een kerstfeest om hun vrienden en familie te bedanken voor hun steun tijdens Dave's strijd tegen kanker.
-
Next Level Baker (nu op tv)
De laatste vijf bakkers gaan een enorme taartuitdaging aan met drie niveaus, maar slechts één bakker zal als winnaar uit de bus komen en er vandoor gaan met de titel van allereerste Next Level Baker, goed voor $ 25.000 en een HexClad-prijzenpakket.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Hertenbiefstuk met wildsaus: een Lekker Feestelijke kerstklassieker met een heerlijke saus in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma is bij Bon Tera, een lokale groenten en kruidenkwekerij. Hier ontmoet ze boer Arie en sterrenchef Stefan. Ze verzamelen de ingrediënten die ze nodig hebben om te koken bij Brass Boer, waar ze een heerlijk vis en komkommerijs gaan maken. In het prachtige en oudste dorp van Bonaire, Rincon, gaat Shirma langs bij John's Ice Cream. Bij foodtruck Cactus Blue krijgt Shirma van Thamara een bijzondere burger, gemaakt van lionfish.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma is voor de BBQ op zoek naar een lekkere drank en dus gaat ze naar Cadushy Distillery, voor de bekende'Cadushy of Bonaire' likeur. Basis voor deze likeur is de cactus. En voor verse vis gaat Shirma naar Fisherman Jan, waar ze een prachtige tonijn kiest. Op Te Amo beach wordt er een bbq gehouden om de reis feestelijk af te sluiten.
-
24Kitchen Gourmet Specials (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5
Vandaag laat Hugo in zien hoe je Zalmfilet met notenkruim maakt en voor de kinderen Gebakken peer met speculaasijs. Ook bereidt Hugo een klassieker: Gebakken kippenlevertjes met appel en spek.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 19Na al het overdadige eten is het nu weer tijd om op de gezonde tour te gaan. Daarom komt Rudolph met gezonde, caloriearme gerechten. Hij maakt o.a. een groente-kapsalon, een groente lasagne en piperade met chorizo.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3Een pan die urenlang staat te pruttelen, heerlijke geuren die zich door het huis verspreiden, in de winter is het weer de hoogste tijd voor stoofpotjes. Één van Rudolph’s lievelingsrecepten? Deze hartverwarmende Vlaamse kippenstoofpot.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Als voorgerecht maakt Miljuschka een filo pasteitje met wilde paddestoelen die lekker knapperig is aan de buitenkant. En natuurlijk mag de cheesecake met Kerst niet ontbreken. Ze maakt een Gember en gekonfijte sinaasappel cheesecake log.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Bereid je goed voor op oudejaarsnacht met een rijkgevulde ovenschotel. Jeroen maakt een winterse lasagne met boschampignons, gestoofde boerenkool, gekookte beenham en een saus met drie soorten kaas. Daarna kan je wel tegen een stootje!
-
X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Erwtensoep.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
In the Spirit with Lindsay & Curtis (nu op tv)
Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.
-
Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)
In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Zita Wauters.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Cross Country Cake Off (nu op tv)
De zes beste taartenbakkers van Canada gaan samen naar de keuken en nemen het tegen elkaar op om te zien wie er met de winst vandoor gaat.
-
James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)
James gaat naar Vigo, de grootste vissershaven van Europa. Hij proeft Galicische octopus en bezoekt een Furancho. Hij maakt vis in mojo-saus, vissoep en platbrood met zeevruchten.
-
Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)
De drie deelnemers strijden om 250.000 dollar aan investeringen. Eerdere deelnemers keren terug om elk van de finalisten te helpen een lege ruimte om te toveren in een pop-up-evenement.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
Sydney is de meest iconische stad van Australië. In deze aflevering onderzoeken we niet alleen iconische gerechten, maar ook iconische mensen.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
We begonnen onze reis in het spirituele centrum van Australië: Uluru. Nu we het einde naderen gaan we naar de politieke hoofdstad, Canberra, een stad gebouwd op lunches.
-
Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)
In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Zita Wauters.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Cross Country Cake Off (nu op tv)
De zes beste taartenbakkers van Canada gaan samen naar de keuken en nemen het tegen elkaar op om te zien wie er met de winst vandoor gaat.