De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
18 juni
  1. The Great Cookbook Challenge with Jamie Oliver (nu op tv)

    Het is het laatste hoofdstuk voor de overgebleven koks als ze hun boekconcept en een reeks recepten presenteren aan de crème de la crème. Wie heeft het ultieme recept voor succes?

  2. Great British Menu (nu op tv)

    De twee overgebleven koks nemen het tegen elkaar op en bereiden een zesgangenmenu voor de juryleden, onder wie gastjurylid Konnie Huq, kinderboekenauteur en voormalige presentator van Blue Peter.

  3. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan is in Montréal. Hij eet gesmoorde inktvis caponata en krab banh mi bij Monkland Tavern, filet mignon en gegrilde kip bij Moishes, en kaaspasteitjes en pulled pork bij een Venezolaanse hotspot.

  4. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    In Liverpool gaan moeder Lisa en zoon James van start in een tapasrestaurant in Liverpool. Op dag twee gaan Andres en Dave aan de slag met een paella. Op dag drie is Kerala Kitchen aan de beurt.

  5. Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)

    Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.

  6. Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)

    Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.

  7. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Vandaag maken Rosalie en Rudolph samen Rosalie’s eischwerteig en ze maken een Schwarzwalder kirsch cake.

  8. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 12

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  9. Nadiya's Time to Eat (nu op tv)

    Nadiya deelt haar favoriete, snelle recepten: trechtercake, een koek die je in een pan frituurt en supersimpele baklava. Ook gaat ze de rivier de Theems op om te zien hoe stroop wordt gemaakt.

  10. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 162

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  11. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Cannelloni met boerenkool & boerenkoolsoep met witte bonen (Dina Tersago)

  12. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Kip-curry met ananas & ananas-selder-smoothie (Dina Tersago)

  13. Nadiya's Time to Eat (nu op tv)

    Nadiya deelt haar favoriete, snelle recepten: trechtercake, een koek die je in een pan frituurt en supersimpele baklava. Ook gaat ze de rivier de Theems op om te zien hoe stroop wordt gemaakt.

  14. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    In lange zomerweekends draait het om plezier, eten en samenzijn. Daarom zetten Mary en Aaron hun vrienden een op Canada geïnspireerd menu voor.

  15. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 163

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  16. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Cannelloni met boerenkool & boerenkoolsoep met witte bonen (Dina Tersago)

  17. Sara's Australia Unveiled (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Sara La Fountain bezoekt de Queen Victoria Market in Melbourne en reist verder naar de Victoriaanse Alpen en het grootste veestation van het gebied.

  18. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie geeft Groot-Brittannië's favoriete afhaalmaaltijd, fish-and-chips, een gezondere make-over. Ook maakt hij met twee populaire Britse ingrediënten, worst en puree, een heel bijzondere pastei.

  19. French Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    In deze laatste aflevering bereidt Justine mosselen op een adembenemend Chateau en bezoekt het magische dorp Brantôme.

  20. Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)

    Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.

  21. Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)

    Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.

  22. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Kip-curry met ananas & ananas-selder-smoothie (Dina Tersago)

  23. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Vandaag maken Rosalie en Rudolph samen Rosalie’s eischwerteig en ze maken een Schwarzwalder kirsch cake.

  24. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 12

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  25. The Great Cookbook Challenge with Jamie Oliver (nu op tv)

    Het is het laatste hoofdstuk voor de overgebleven koks als ze hun boekconcept en een reeks recepten presenteren aan de crème de la crème. Wie heeft het ultieme recept voor succes?

  26. Great British Menu (nu op tv)

    De twee overgebleven koks nemen het tegen elkaar op en bereiden een zesgangenmenu voor de juryleden, onder wie gastjurylid Konnie Huq, kinderboekenauteur en voormalige presentator van Blue Peter.

  27. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan is in Montréal. Hij eet gesmoorde inktvis caponata en krab banh mi bij Monkland Tavern, filet mignon en gegrilde kip bij Moishes, en kaaspasteitjes en pulled pork bij een Venezolaanse hotspot.

  28. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    In Liverpool gaan moeder Lisa en zoon James van start in een tapasrestaurant in Liverpool. Op dag twee gaan Andres en Dave aan de slag met een paella. Op dag drie is Kerala Kitchen aan de beurt.

  29. Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)

    Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.

  30. Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)

    Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.

  31. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Vandaag maken Loek en Rudolph samen Loek’s Flammkuchen en ze maken een dessertopizza met fruit.

  32. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 14

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  33. Nadiya's Time to Eat (nu op tv)

    Nadiya haalt alles uit de kast voor de zomer. Ze gaat barbecueën, maakt lam met rabarber en ook vlierbloesemdrank. Ook ontmoet ze de legendarische kookboekenschrijver Claudia Roden en haar familie.

  34. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Gevulde pompoen met granaatappelpitten en linzen & appelrösti's met zoete aardappel en een eitje (Dina Tersago)

  35. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Zuiderse kabeljauw met kamut & tiramisu met bloedsinaasappel (Dina Tersago)

  36. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 11

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Hoisin witlof wok.

  37. Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Justine begint haar avontuur bij de markten van Penang' met expert Pearly Kee als gids. Ze bekijkt het historische tapijtwerk van Sarawak en bereidt haar versie van populaire Maleisische gerechten.

  38. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt een variant op boterkip die zelfs zijn jongste kinderen lekker vinden en laat ons zien hoe je een supereenvoudige zalm voor onderweg maakt, een ideaal gerecht voor door de week.

  39. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Mary verricht wonderen als haar vriendin Sarah onverwachts op bezoek komt, met een potpie met kip, waarbij ze alle restjes in haar koelkast gebruikt.

  40. Ainsley's Good Mood Food (nu op tv)

    Ainsley gebruikt noten en zaden voor al zijn smakelijke gerechten in deze editie van het kookprogramma, waaronder een salade van geroosterde bieten, gekonfijte walnoten en geitenkaas.

  41. Ainsley's Good Mood Food (nu op tv)

    Ainsley gaat naar Hampshire om te proberen asperges te oogsten, waarna hij een briljant eenpansgerecht met asperges, artisjok, spinazie en pijnboompitten klaarmaakt.

  42. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Chef Nadiya Hussain laat Fred de culinaire bezienswaardigheden van Yorkshire zien, waaronder een klein restaurant dat zelfgemaakte samosa's serveert, Nadiya’s favoriete Indiase hapje.

  43. The Street with Dan Hong: Hong Kong (nu op tv)

    Dan verkent de rijke en diverse keuken van Kowloon, te beginnen bij de noodles die je langs de weg koopt. Hij bezoekt een Westers fusion-restaurant en eet diens beroemde 'Soy Sauce Western Cuisine".

  44. The Street with Dan Hong: Hong Kong (nu op tv)

    Dan keert terug naar Hongkong voor het ultieme, klassie streetfood: Beef Brisket Noodles, leert hoe je sweet and sour pork maakt van een vermaarde chef-kok en proeft originele eierwafels.

  45. Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Justine begint haar avontuur bij de markten van Penang' met expert Pearly Kee als gids. Ze bekijkt het historische tapijtwerk van Sarawak en bereidt haar versie van populaire Maleisische gerechten.