TV gids
1 juni
-
Seizoen 2| Aflevering 18De beste jonge koks nemen het op tegen chef-kok Mette Williams. Ze mogen alleen ouderwetse ingrediënten en technieken gebruiken. De laatste ronde wordt beoordeeld door topkok Susan Feniger.Meer informatie›
-
Seizoen 2| Aflevering 19De beste jonge koks nemen het op tegen chef-kok Eli Kirshstein. De laatste ronde wordt beoordeeld door topkok Art Smith.Meer informatie›
-
Seizoen 1| Aflevering 3In Mounirs Kookschool geven we 6 mensen met een enorme passie voor koken, kans op een carriereswitch door een baan in de keuken van een toprestaurant te bemachtigen.Meer informatie›
-
Late Nite EatsSeizoen 1| Aflevering 9Jordan Andino is in Charleston, waar hij Mexicaans streetfood eet. Hij eet ook een croque-madame, die is opgepimpt met buikspek en kersenjam. Hij eet garnalen en grutten en bezoekt Home Team BBQ.
-
Late Nite EatsSeizoen 1| Aflevering 10Chef-kok Jordan Andino is in Atlanta en bezoekt de restaurants 5Church, Bon Ton en Twisted Soul Cookhouse & Pours.
-
Rachel Allen's Cake DiariesSeizoen 1| Aflevering 7Rachel bakt taarten voor mensen die zichzelf of anderen willen verwennen. Op het menu staan carrotcake, muffins met banaan, amandelen en honing, pittige chocoladetaart, en chocolade-ijs met toffee.
-
Seizoen 1| Aflevering 12Vandaag maakt Miljuschka met eiwitschuim een pavlova met vers fruit en meringue bakjes met mango room.Meer informatie›
-
Seizoen 5| Aflevering 2In elke aflevering van Grenzeloos Koken staat een bepaald land centraal en leer de heerlijkste gerechten uit deze regio kennen. Met zoveel mogelijk couleur locale, maar natuurlijk met een duidelijke uitleg van het recept, zodat je zelf ook in je eigen keuken op vakantie kunt.Meer informatie›
-
My Market KitchenSeizoen 6| Aflevering 52Op de Noosa Heads Market voedt Matt de menigte met ricottahotcakes met mandarijnensiroop. Mike maakt samen met chef-kok Mod een heerlijke rundvleescurry en Laura geeft tips voor het kruiden.
-
Mary's Kitchen CrushSeizoen 1| Aflevering 22Mary’s vriend Rob houdt van lekker eten, dus ze bereidt voor hem alle heimelijke genoegens in de vorm van een lasagne met veel vlees en kaas.
-
Open Keuken met Sandra BekkariSeizoen 1| Aflevering 17Op het menu: Zoete puntpaprika's & wortelsoep met frisse toets.
-
Seizoen 1| Aflevering 215Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.Meer informatie›
-
Seizoen 5| Aflevering 2In elke aflevering van Grenzeloos Koken staat een bepaald land centraal en leer de heerlijkste gerechten uit deze regio kennen. Met zoveel mogelijk couleur locale, maar natuurlijk met een duidelijke uitleg van het recept, zodat je zelf ook in je eigen keuken op vakantie kunt.Meer informatie›
-
Seizoen 1B| Aflevering 11Jamie filmt zichzelf thuis en laat ons recepten zien van wat je toevallig in de koelkast hebt liggen. Vandaag maakt hij zalm met aubergine-daal en een stoofpot van varkensvlees en kikkererwten.Meer informatie›
-
Seizoen 1| Aflevering 13Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! n deze aflevering: Crispy ribs wok.Meer informatie›
-
Open Keuken met Sandra BekkariSeizoen 1| Aflevering 17Op het menu: Zoete puntpaprika's & wortelsoep met frisse toets.
-
My Market KitchenSeizoen 6| Aflevering 52Op de Noosa Heads Market voedt Matt de menigte met ricottahotcakes met mandarijnensiroop. Mike maakt samen met chef-kok Mod een heerlijke rundvleescurry en Laura geeft tips voor het kruiden.
-
Mary's Kitchen CrushSeizoen 1| Aflevering 22Mary’s vriend Rob houdt van lekker eten, dus ze bereidt voor hem alle heimelijke genoegens in de vorm van een lasagne met veel vlees en kaas.
-
Seizoen 4| Aflevering 2Asperges zijn zo al lekker maar leg ze eens op de barbecue, dan weet je niet wat je proeft! Harm Jan grilt er een kalfs t-bone bij en maakt het extra smakelijk met een vleugje salieboter. En Jord maakt een spies van zwaardvis, gegrilde maissalade en een salsa verde. Een heerlijke Mexicaanse fiesta van de barbecue.Meer informatie›
-
Late Nite EatsSeizoen 1| Aflevering 9Jordan Andino is in Charleston, waar hij Mexicaans streetfood eet. Hij eet ook een croque-madame, die is opgepimpt met buikspek en kersenjam. Hij eet garnalen en grutten en bezoekt Home Team BBQ.
-
Late Nite EatsSeizoen 1| Aflevering 10Chef-kok Jordan Andino is in Atlanta en bezoekt de restaurants 5Church, Bon Ton en Twisted Soul Cookhouse & Pours.
-
Rachel Allen's Cake DiariesSeizoen 1| Aflevering 7Rachel bakt taarten voor mensen die zichzelf of anderen willen verwennen. Op het menu staan carrotcake, muffins met banaan, amandelen en honing, pittige chocoladetaart, en chocolade-ijs met toffee.
-
Seizoen 1| Aflevering 12Vandaag maakt Miljuschka met eiwitschuim een pavlova met vers fruit en meringue bakjes met mango room.Meer informatie›
-
Seizoen 2| Aflevering 18De beste jonge koks nemen het op tegen chef-kok Mette Williams. Ze mogen alleen ouderwetse ingrediënten en technieken gebruiken. De laatste ronde wordt beoordeeld door topkok Susan Feniger.Meer informatie›
-
Seizoen 2| Aflevering 19De beste jonge koks nemen het op tegen chef-kok Eli Kirshstein. De laatste ronde wordt beoordeeld door topkok Art Smith.Meer informatie›
-
Seizoen 1| Aflevering 3In Mounirs Kookschool geven we 6 mensen met een enorme passie voor koken, kans op een carriereswitch door een baan in de keuken van een toprestaurant te bemachtigen.Meer informatie›
-
Late Nite EatsSeizoen 1| Aflevering 9Jordan Andino is in Charleston, waar hij Mexicaans streetfood eet. Hij eet ook een croque-madame, die is opgepimpt met buikspek en kersenjam. Hij eet garnalen en grutten en bezoekt Home Team BBQ.
-
Seizoen 4| Aflevering 2Asperges zijn zo al lekker maar leg ze eens op de barbecue, dan weet je niet wat je proeft! Harm Jan grilt er een kalfs t-bone bij en maakt het extra smakelijk met een vleugje salieboter. En Jord maakt een spies van zwaardvis, gegrilde maissalade en een salsa verde. Een heerlijke Mexicaanse fiesta van de barbecue.Meer informatie›
-
Rachel Allen's Cake DiariesSeizoen 1| Aflevering 8Rachel laat opvallende recepten zien. Ze maakt een bruiloftstaart met vanille en een hazelnotentaart met drie lagen.
-
Seizoen 1| Aflevering 13Miljuschka maakt vandaag bretons deeg en daarmee maakt ze een open appeltaart met amandelspijs en een quiche met spinazie en spek.Meer informatie›
-
Seizoen 5| Aflevering 3In elke aflevering van Grenzeloos Koken staat een bepaald land centraal en leer de heerlijkste gerechten uit deze regio kennen. Met zoveel mogelijk couleur locale, maar natuurlijk met een duidelijke uitleg van het recept, zodat je zelf ook in je eigen keuken op vakantie kunt.Meer informatie›
-
Open Keuken met Sandra BekkariSeizoen 1| Aflevering 18Op het menu: Amandelbroodje & havermoutkoekjes met chocolade.
-
My Market KitchenSeizoen 6| Aflevering 53Onderweg maken Mike en David barbecue-insecten met 'nduja-boter. In Noosa wordt Matt herenigd met Alastair McLeod bij het frituren van snappervleugels met inheemse saus en Nieuw-Zeelandse spinazie.
-
Seizoen 4| Aflevering 3Je proeft de Spaanse zon in deze heerlijke, frisse gazpacho. Ralph geeft deze soep een extra smaak dimensie door de groente eerst te grillen op de barbecue en dan pas te pureren. En Jadis neemt je mee naar Italië en combineert typisch Siciliaanse ingrediënten op een waanzinnige pizza.Meer informatie›
-
Mary's Kitchen CrushSeizoen 1| Aflevering 23Mary is haar eigen eregast, dus ze grilt een heerlijke zalmmoot voor haar diner eenpersoonsdiner.
-
Seizoen 1B| Aflevering 12Vandaag maakt Jamie een chocoladetaart voor zijn jarige dochter Petal. Ook zien we recepten van vroeger, zoals een pastaschotel met spinazie en pompoen en pittige kippenvleugels met gebakken rijst.Meer informatie›
-
Seizoen 1| Aflevering 1Jamie wil z'n liefde voor Italië delen met z'n beste en zeer toegankelijke recepten voor spaghetti carbonara, kip, gevulde focaccia, schotels met risotto en bloemkool en limoncello-tiramisu.Meer informatie›
-
Seizoen 1| Aflevering 2Jamie wil z'n liefde voor Italië delen met z'n beste en zeer toegankelijke recepten voor spaghetti carbonara, kip, gevulde focaccia, schotels met risotto en bloemkool en limoncello-tiramisu.Meer informatie›
-
Seizoen 1| Aflevering 3Jamie wil z'n liefde voor Italië delen met z'n beste en zeer toegankelijke recepten voor spaghetti carbonara, kip, gevulde focaccia, schotels met risotto en bloemkool en limoncello-tiramisu.Meer informatie›
-
Brent Owens Unwraps MauritiusSeizoen 1| Aflevering 7Brent is onder de indruk van het luxueuze resort LUX Belle Mare. Tropische tuinen en hagelwitte stranden: zo stel je je Mauritius voor. Samen met chef Nicolas bereidt hij een speciaal visgerecht.
-
Brent Owens Unwraps MauritiusSeizoen 1| Aflevering 8Rum uit Mauritius is internationaal sterk in opkomst. Brent gaat naar Saint-Aubin, een landgoed met een van de oudste suikerrietvelden, waar zowel ambachtelijke als traditionele rum wordt geproduceerd.
-
Seizoen 4| Aflevering 3Je proeft de Spaanse zon in deze heerlijke, frisse gazpacho. Ralph geeft deze soep een extra smaak dimensie door de groente eerst te grillen op de barbecue en dan pas te pureren. En Jadis neemt je mee naar Italië en combineert typisch Siciliaanse ingrediënten op een waanzinnige pizza.Meer informatie›
-
My Market KitchenSeizoen 6| Aflevering 53Onderweg maken Mike en David barbecue-insecten met 'nduja-boter. In Noosa wordt Matt herenigd met Alastair McLeod bij het frituren van snappervleugels met inheemse saus en Nieuw-Zeelandse spinazie.