TV gids
-
The Great Cookbook Challenge with Jamie Oliver (nu op tv)
Van thuiskoks en professionele chef-koks tot Instagrammers en degenen die gewoon graag koken voor hun familie en vrienden, de eerste zes koks presenteren hun boekideeën en hun gerechten aan de jury.
-
Great British Menu (nu op tv)
Het is het laatste banket en de winnaar wordt in Parijs gekozen door olympische en paralympische sporters uit heden en verleden. De koks moeten indruk maken met fantastische smaken en presentaties.
-
Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)
Vandaag beginnen we in Hayden’s Kitchen in Milnrow. David en Rachel hopen dat hun gasten onder de indruk zijn van hun pubgerechten. Op dag twee bereiden Saju en Ganga een spannend gerecht.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia (nu op tv)
Adam begint zijn reis in het Westen van NSW en bezoekt een nieuwe schapensoort. Hij bereidt een Maleisische lambsbarbecue - geroosterd lams-percik. Later maakt Poh haar beroemde beef curry puffs.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia (nu op tv)
Adam en Poh zijn op Bruny Island - één van de beste culinaire bestemming in Australië. Ze proeven lokale bieren met brouwer Nick Haddow, en bereiden plaatselijke oesters op twee verschillende wijzen.
-
Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 19
Waar de quiche en de pizza elkaar ontmoet hebben? In de ‘Stroganoff’ taart van Rudolph! Belegd met lekker veel groenten, smeuïg gehakt en een romige saus van tomaat en paprika. De bodem is mooi bros en dat is nou net waar Eva met haar spinazie quiche moeite mee heeft. Hoe voorkom je een zompige bodem? In de bakery krijgt ze een smakelijk antwoord.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 6
Vandaag maakt Miljuschka sloffendeeg en deze smaakt lekker met fruit. Dus maakt ze een kersenslof en een appelslof.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 16
Eveline maakt vandaag 2 echte klassiekers uit de Japanse keuken. Ze maakt een Japanse omelet, Tamago. En ze maakt Yakitori, dat zijn kipspiesjes met teriyaki saus.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Rode Neuzen Cupcake Challenge
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 16
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Watermeloen wok.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 16
Eveline maakt vandaag 2 echte klassiekers uit de Japanse keuken. Ze maakt een Japanse omelet, Tamago. En ze maakt Yakitori, dat zijn kipspiesjes met teriyaki saus.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Mary gaat aan de slag met tofu in allerlei vormen en maten. Ze laat zien hoe je eenvoudig inari met avocado en komkommer maakt, soep met orzo, citroen en gember, en tofu is ook heerlijk als toetje.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 14
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pittige vega wok.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Pompoenbitterballen & spaghettipompoen
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Zalmburger & Superman smoothie
-
Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1
In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
Donal's Family Kitchen (nu op tv)
Donal wil je doordeweekse repertoire wat opfrissen met drie snelle en makkelijke midweekmaaltijden en een zoet gebakje die je gezin zeker zullen doen watertanden.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia (nu op tv)
Adam begint zijn reis in het Westen van NSW en bezoekt een nieuwe schapensoort. Hij bereidt een Maleisische lambsbarbecue - geroosterd lams-percik. Later maakt Poh haar beroemde beef curry puffs.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia (nu op tv)
Adam en Poh zijn op Bruny Island - één van de beste culinaire bestemming in Australië. Ze proeven lokale bieren met brouwer Nick Haddow, en bereiden plaatselijke oesters op twee verschillende wijzen.
-
Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 19
Waar de quiche en de pizza elkaar ontmoet hebben? In de ‘Stroganoff’ taart van Rudolph! Belegd met lekker veel groenten, smeuïg gehakt en een romige saus van tomaat en paprika. De bodem is mooi bros en dat is nou net waar Eva met haar spinazie quiche moeite mee heeft. Hoe voorkom je een zompige bodem? In de bakery krijgt ze een smakelijk antwoord.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 6
Vandaag maakt Miljuschka sloffendeeg en deze smaakt lekker met fruit. Dus maakt ze een kersenslof en een appelslof.
-
The Great Cookbook Challenge with Jamie Oliver (nu op tv)
Van thuiskoks en professionele chef-koks tot Instagrammers en degenen die gewoon graag koken voor hun familie en vrienden, de eerste zes koks presenteren hun boekideeën en hun gerechten aan de jury.
-
Great British Menu (nu op tv)
Het is het laatste banket en de winnaar wordt in Parijs gekozen door olympische en paralympische sporters uit heden en verleden. De koks moeten indruk maken met fantastische smaken en presentaties.
-
Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)
Vandaag beginnen we in Hayden’s Kitchen in Milnrow. David en Rachel hopen dat hun gasten onder de indruk zijn van hun pubgerechten. Op dag twee bereiden Saju en Ganga een spannend gerecht.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia (nu op tv)
Adam en Poh zijn op Bruny Island - één van de beste culinaire bestemming in Australië. Ze proeven lokale bieren met brouwer Nick Haddow, en bereiden plaatselijke oesters op twee verschillende wijzen.
-
Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 20
Mooi groen van zichzelf, elegant en een wereld aan smaak. Pistachenootjes spelen de hoofdrol in baklava. Met een weldaad aan siroop en toch knapperig. Hoe dan? Dat vraagt fervent bakster Rixt zich af. Rudolph helpt haar met een baklava zoals ‘ie moet zijn. Dat filodeeg ook een ideaal krokant jasje is voor een hartig spektakel bewijst de bastilla.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 7
Miljuschka maakt vandaag het deeg voor een knapperige cake, oftwel een galette. Ze maakt er eentje met bieten en eentje met appel.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17
Eveline maakt vandaag mosselen in rijstwijn, Chinese stijl. En ze maakt Hong Kong style egg tarts, een soort Chinese puddingcake.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Pompoenbitterballen & spaghettipompoen
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Zalmburger & Superman smoothie
-
Donal's Family Kitchen (nu op tv)
Een verzameling recepten om je heerlijk het weekend door te helpen. Van luie brunchideeën tot zaterdag- en zondagdiners en een overheerlijke limoentaart, de ultieme weekendverwennerij.
-
Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2
In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Mary laat zien hoe je klassieke desserts op tafel zet. Ze begint met een Engelse banoffee pie. Voor Neapolitan Icebox Cake hoef je niet te bakken en ananastaart maken is verrassend eenvoudig.
-
Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)
Tony haat Scandinavië, maar omdat hij onlangs ontdekte dat zijn op een na grootste groep Facebookvrienden en -fans uit - nota bene - Finland komt, reist hij erheen om uit te zoeken waarom.
-
Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)
Baja kan het een riskante bestemming zijn. Strijdende drugskartels en toegenomen criminaliteit hebben de toeristen afgeschrikt, maar dat betekent niet dat er geen lekker eten is.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Sterrenchef Tom Kerridge neemt Fred mee naar Edinburgh om hem daar de smaak van Schotland te laten proeven. De twee ontdekken ook of je er de lekkerste fish-and-chips van het hele land kunt krijgen.
-
The Streets with Dan Hong (nu op tv)
Taco's van rundergehakt en harde tortilla's zijn iets uit het verleden als Dan een klassieke rundertaco maakt met salsa verde en er een Vietnamese draai aan geeft.
-
The Streets with Dan Hong (nu op tv)
Dan gaat op zoek naar een populaire streetfood van Taiwan: crispy fried chicken. Dan proeft frisse Peruviaanse ceviche en maakt een tropische, kokos-ceviche en knapperige, goudbruine martabak.
-
Donal's Family Kitchen (nu op tv)
Een verzameling recepten om je heerlijk het weekend door te helpen. Van luie brunchideeën tot zaterdag- en zondagdiners en een overheerlijke limoentaart, de ultieme weekendverwennerij.
-
Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2
In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.