De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

TV gids

Wat kijken we vandaag?
10 december
  1. Mary Berry's Fantastic Feasts (nu op tv)

    Mary Berry leert drie beginnende koks zalige recepten. Met behulp van Scarlett Moffatt en Janette Manrara reist Mary naar Londen af om een verjaardagsfeest te helpen organiseren.

  2. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    Het hoofdgerecht en de groenten van Malcolm en Richard komen direct van hun boerderij ernaast. Jamie en Claire van Twenty Seven hebben er vertrouwen in dat ze met hun eten de hoofdprijs gaan winnen.

  3. Jamie and Jimmy’s Festive Feast (nu op tv)

    Jamie Oliver en Jimmy Doherty vieren de feestdagen met verrukkelijke recepten.

  4. Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Mounir reist door naar Sefrou waar hij ziet hoe een harira wordt gemaakt en waarom gedroogd vlees zo belangrijk is in de Marokkaanse keuken.

  5. Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Mounir sluit de serie af in Sefrou, waar hij eindelijk zijn familie weer ziet en samen geniet van een maaltijd die gezamenlijk wordt bereid.

  6. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Rond de Feestdagen wordt er veel wild gegeten, maar hoe maak je dat nou klaar? Rudolph maakt o.a. haasmedaillons en hertenbiefstuk.

  7. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Achtung bitte! Houd je net als Rudolph van stevige, Duitse winterkost? Dan zit je gebakken in deze aflevering. Op het menu staan overheerlijke sauerbraten en kartoffelknödels. Guten appetit!

  8. Jamie's Family Christmas (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Het kerstdiner is voor elkaar; tijd voor andere feestelijkheden, van pannenkoeken tot carpaccio en achterham tot kedgeree, en alles daartussenin.

  9. Lekker Snel (nu op tv)

    In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Zalmzijde uit de oven is een echt pronkstuk op tafel. Jet maakt de zalmzijde met geroosterde groenten en heeft de tip om hoe je het eten op warme borden kunt serveren.

  10. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Eendenborst wok.

  11. Jamie's Family Christmas (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Het kerstdiner is voor elkaar; tijd voor andere feestelijkheden, van pannenkoeken tot carpaccio en achterham tot kedgeree, en alles daartussenin.

  12. Lekker Snel! (nu op tv)

    Steak tartaar + tomaat tartaar: een Lekker Feestelijk voorgerechtje voor zowel vleeseters als vegetariërs, in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.

  13. Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  14. Lekker Snel! (nu op tv)

    In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Huevos Ranchos.

  15. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 104

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  16. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Een smeuïge, gevulde omelet met de volle smaken van pad thai en gebakken scampi. Klaar in een handomdraai en overheerlijk!

  17. Lekker Snel (nu op tv)

    In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Zalmzijde uit de oven is een echt pronkstuk op tafel. Jet maakt de zalmzijde met geroosterde groenten en heeft de tip om hoe je het eten op warme borden kunt serveren.

  18. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Voorbereiding werpt z'n vruchten af als Mary van een kip met pesto en geroosterde groente nog drie maaltijden bereidt.

  19. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 12

    Vandaag maakt Eveline 2 Japanse gerechten. Omdat ze van inktvis houdt, maakt Eveline Takoyaki, een soort poffertjes met inktvis. En ze maakt Karaage, heerlijk gefrituurde Japanse kip.

  20. Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Mounir reist door naar Sefrou waar hij ziet hoe een harira wordt gemaakt en waarom gedroogd vlees zo belangrijk is in de Marokkaanse keuken.

  21. Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Mounir sluit de serie af in Sefrou, waar hij eindelijk zijn familie weer ziet en samen geniet van een maaltijd die gezamenlijk wordt bereid.

  22. Wat Eten We Vandaag? Specials (nu op tv)

    Het heerlijk avondje is bijna gekomen, dus maakt Jet heerlijke pepernoten.

  23. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Rond de Feestdagen wordt er veel wild gegeten, maar hoe maak je dat nou klaar? Rudolph maakt o.a. haasmedaillons en hertenbiefstuk.

  24. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Achtung bitte! Houd je net als Rudolph van stevige, Duitse winterkost? Dan zit je gebakken in deze aflevering. Op het menu staan overheerlijke sauerbraten en kartoffelknödels. Guten appetit!

  25. Mary Berry's Fantastic Feasts (nu op tv)

    Mary Berry leert drie beginnende koks zalige recepten. Met behulp van Scarlett Moffatt en Janette Manrara reist Mary naar Londen af om een verjaardagsfeest te helpen organiseren.

  26. Jamie and Jimmy’s Festive Feast (nu op tv)

    Jamie Oliver en Jimmy Doherty vieren de feestdagen met verrukkelijke recepten.

  27. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    Het hoofdgerecht en de groenten van Malcolm en Richard komen direct van hun boerderij ernaast. Jamie en Claire van Twenty Seven hebben er vertrouwen in dat ze met hun eten de hoofdprijs gaan winnen.

  28. Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Mounir reist door naar Sefrou waar hij ziet hoe een harira wordt gemaakt en waarom gedroogd vlees zo belangrijk is in de Marokkaanse keuken.

  29. Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Mounir sluit de serie af in Sefrou, waar hij eindelijk zijn familie weer ziet en samen geniet van een maaltijd die gezamenlijk wordt bereid.

  30. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Ook voor de vegetariërs heeft Rudolph een paar heerlijke gerechten voor de Feestdagen. Hij maak o.a. pompoenmedaillons met kersen-portsaus en een groenten Wellington.

  31. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Stamppot liefhebbers opgelet! Rudolph maakt een ouderwets lekkere andijviestamppot. Het geheim in dit recept? De combinatie van feta en gerookte amandelen. En daarna lekker smullen van een feestelijke diplomatenpudding.

  32. Jamie's Family Christmas (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Zo maak je de lekkerste gepofte aardappelen en inspirerende kerstgroenten, met allerlei recepten voor kliekjes.

  33. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Een zalige cake met een luchtige textuur, gedrenkt in een marinade van sinaasappel en sinaasappellikeur. Een oude Franse patisserieklassieker waar Jeroen met plezier nog eens ruchtbaarheid aan geeft.

  34. Lekker Snel (nu op tv)

    In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Coq au Vin is een traditioneel december gerecht en Jet laat zien hoe je deze klassieker maakt met aardappel pastinaak puree. En Jet legt uit hoe je nou met alcohol moet koken; welke wijn past bij welk gerecht?

  35. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Mary en haar familie vieren Thanksgiving met een feestmaaltijd vol familiefavorieten en een kalkoen met een zuidelijke twist.

  36. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Eveline maakt een gerecht dat op iedere hoek van de straat in Tokyo wordt verkocht, namelijk Boba tea met gevulde pompoenkoekjes. En ze maakt Yakisoba, een heerlijk noodle gerecht.

  37. Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  38. Cross Country Cake Off (nu op tv)

    De zoektocht begint in het Stanley Park in Vancouver. De beste taartenbakkers uit de westerse provincies van Canada presenteren hun zelfgemaakte baksels aan Mary Berg en Andrew Han.

  39. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

    In Bilbao bezoekt James een overdekte markt, gaat hij met een kabelbaan naar een steakrestaurant en ziet hij hoe La Carolina wordt bereid. Hij bereidt kabeljauw, arancini en Baskische cheesecake.

  40. Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)

    Deze week laten de ondernemers zien dat ze verstand hebben van de markt en klantenservice. Ze worden in teams opgedeeld en moeten een pop-up café runnen in Seattle.

  41. Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)

    Om een land te leren kennen, moet je de keuken ervan kennen. Die geeft het klimaat en de geschiedenis weer. Ons culinaire en culturele avontuur begint in een van de meest fascinerende landen.

  42. Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)

    We kijken naar de ingrediënten van de Australische keuken: een combinatie van inheemse invloeden, multiculturalisme en een Engelse erfenis: de pub.

  43. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Eveline maakt een gerecht dat op iedere hoek van de straat in Tokyo wordt verkocht, namelijk Boba tea met gevulde pompoenkoekjes. En ze maakt Yakisoba, een heerlijk noodle gerecht.

  44. Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.