De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
24 juli
  1. Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    Jamie laat je zien hoe je een cassoulet met worst maakt, met een warme broccolisalade en een bessen-custardtaart, binnen een half uur.

  2. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    In Liverpool gaan moeder Lisa en zoon James van start in een tapasrestaurant in Liverpool. Op dag twee gaan Andres en Dave aan de slag met een paella. Op dag drie is Kerala Kitchen aan de beurt.

  3. Great British Menu (nu op tv)

    Emily’s gerecht is geïnspireerd op David Bowie en Britse culinaire helden. Ze gebruikt Cornish eendenvlees van een lokale verkoper.

  4. Ramsay's Best Restaurant (nu op tv)

    Na een selectie uit 12.000 nominaties presenteert Gordon vanavond zijn twee beste Italiaanse restaurants. Het beste van Sicilië neemt het op tegen de jongste sterrenchefs van het VK.

  5. 24Kitchen Food Truck Challenge (nu op tv)

    Ook deze zomer trekken de foodtrucks weer ten strijden op verschillende festivals in Nederland. Welke food truck is de beste?

  6. 24Kitchen Food Truck Challenge (nu op tv)

    Ook deze zomer trekken de foodtrucks weer ten strijden op verschillende festivals in Nederland. Welke food truck is de beste?

  7. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 39

    Vandaag maakt Rudolph een appelfleur en hij maakt een lekker tussendoortje, namelijk gevulde kwarkbollen.

  8. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Bakker Corné in het Gelderse Bennekom staat bekend om zijn heerlijke roggestoet. Hij bakt deze specialiteit met van zijn eigen verbouwde rogge. Zijn bakkerij ligt in een prachtig landelijke omgeving dus geen wonder dat Rudolph van zijn bakfiets stapt en hier een kijkje komt nemen.

  9. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    De Franse keuken staat nog steeds centraal in deze aflevering van The Chefs’ Line Nederland. De overgebleven drie thuiskoks Bo, René en Coco én chef de partie Tom van Bistrot Neuf in Amsterdam, krijgen de opdracht een Tarte tatin te bereiden. Dat kan op klassieke wijze met appeltjes, maar je kunt de Tartin ook een tropisch tintje geven als je durft..

  10. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Lasagne verde.

  11. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    De Franse keuken staat nog steeds centraal in deze aflevering van The Chefs’ Line Nederland. De overgebleven drie thuiskoks Bo, René en Coco én chef de partie Tom van Bistrot Neuf in Amsterdam, krijgen de opdracht een Tarte tatin te bereiden. Dat kan op klassieke wijze met appeltjes, maar je kunt de Tartin ook een tropisch tintje geven als je durft..

  12. Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    Jamie laat je zien hoe je een cassoulet met worst maakt, met een warme broccolisalade en een bessen-custardtaart, binnen een half uur.

  13. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 111

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  14. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Lasagne verde.

  15. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Steak Sambal met noedels.

  16. My Market Kitchen (nu op tv)

    Op de Prahran Market geeft Mike een nieuwe draai aan het maken van Potato & Rosemary Waffles. Laura en Chef Karen Chan maken Vietnamese pannenkoeken (Banh Xeo). Terug op de Noosa Heads Market eindigt Matt met Spicy Peanut Relish.

  17. BBQStreet (nu op tv)
    Seizoen 4
    | Aflevering 2

    Asperges zijn zo al lekker maar leg ze eens op de barbecue, dan weet je niet wat je proeft! Harm Jan grilt er een kalfs t-bone bij en maakt het extra smakelijk met een vleugje salieboter. En Jord maakt een spies van zwaardvis, gegrilde maissalade en een salsa verde. Een heerlijke Mexicaanse fiesta van de barbecue.

  18. 24Kitchen Food Truck Challenge (nu op tv)

    Ook deze zomer trekken de foodtrucks weer ten strijden op verschillende festivals in Nederland. Welke food truck is de beste?

  19. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 111

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  20. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 39

    Vandaag maakt Rudolph een appelfleur en hij maakt een lekker tussendoortje, namelijk gevulde kwarkbollen.

  21. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Bakker Corné in het Gelderse Bennekom staat bekend om zijn heerlijke roggestoet. Hij bakt deze specialiteit met van zijn eigen verbouwde rogge. Zijn bakkerij ligt in een prachtig landelijke omgeving dus geen wonder dat Rudolph van zijn bakfiets stapt en hier een kijkje komt nemen.

  22. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    In Liverpool gaan moeder Lisa en zoon James van start in een tapasrestaurant in Liverpool. Op dag twee gaan Andres en Dave aan de slag met een paella. Op dag drie is Kerala Kitchen aan de beurt.

  23. Great British Menu (nu op tv)

    Emily’s gerecht is geïnspireerd op David Bowie en Britse culinaire helden. Ze gebruikt Cornish eendenvlees van een lokale verkoper.

  24. Ramsay's Best Restaurant (nu op tv)

    Na een selectie uit 12.000 nominaties presenteert Gordon vanavond zijn twee beste Italiaanse restaurants. Het beste van Sicilië neemt het op tegen de jongste sterrenchefs van het VK.

  25. 24Kitchen Food Truck Challenge (nu op tv)

    Ook deze zomer trekken de foodtrucks weer ten strijden op verschillende festivals in Nederland. Welke food truck is de beste?

  26. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 40

    Rudolph maakt vandaag een Quiche op zijn Hawaiiaans en hij maakt een Monkeybread.

  27. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Is het een poffertje? Een koekje? Of een cakeje? Wat deze Portugeesjes wel zijn? Erg lekker en eigenlijk heel simpel om te maken. Bakker Jan bakt bij de molen samen met Rudolph deze overheerlijke Overijsselse specialiteit.

  28. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    In deze aflevering van The Chefs’ Line Nederland krijgen de overgebleven twee thuiskoks Bo en René én souschef Rutger van Bistrot Neuf in Amsterdam, de opdracht een Bouillabaisse te bereiden. Deze klassieker mag niet ontbreken in deze week met de Franse keuken als thema. Een spannende dag, want welke thuiskok blijft als laatste over tegenover de professional…? Aan de jury de uitdagende taak om dat weer te beslissen..

  29. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Cheeseburger en wortelstoemp.

  30. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Vispapillotte met couscous.

  31. BBQStreet (nu op tv)
    Seizoen 4
    | Aflevering 3

    Je proeft de Spaanse zon in deze heerlijke, frisse gazpacho. Ralph geeft deze soep een extra smaak dimensie door de groente eerst te grillen op de barbecue en dan pas te pureren. En Jadis neemt je mee naar Italië en combineert typisch Siciliaanse ingrediënten op een waanzinnige pizza.

  32. My Market Kitchen (nu op tv)

    Op de Prahran Market deelt Laura het recept van haar Nonna Maria om Aranchini te maken. Op locatie in het RACV Noosa resort maakt Matt Chocolade Crepes. En Mike krijgt opnieuw gezelschap van David om samen Barramundi vis te bereiden.

  33. Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 19

    Jamie bereidt zalm in Oosterse stijl met noedelsoep, taugésalade en lychees als toetje, binnen een half uur.

  34. Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)

    De overgebleven zes deelnemers worden in teams verdeeld voor een uitdaging in de tv-wereld: ze moeten producten live verkopen. Met gastjurylid Alberti Popaj.

  35. Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)

    De presentator verkent de High Desert van Californië met rocker Josh Homme van Queens of the Stone Age.

  36. Gordon Ramsay: Uncharted 3 (nu op tv)

    Chef-kok Ramsay trotseert enorme golven, vist midden in de oceaan en bewerkt het platteland om de ruige eenvoud van de Portugese keuken te onderzoeken en ontdekken.

  37. Gino's Italian Escape: Hidden Italy (nu op tv)

    Gino gaat naar Harry’s Bar in Lombardije om uit te zoeken wat de Bellini-cocktail daar zo geliefd maakt bij de vele sterren die een vakantiehuis aan het Comomeer hebben.

  38. Gino's Italian Escape: Hidden Italy (nu op tv)

    Gino’s eerste stop in Umbrië is bij een familie die al decennia lang het land verbouwt en Umbrische linzen produceert. Z’n laatste stop is Norcia, de voedselhoofdstad van de regio.

  39. Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 19

    Jamie bereidt zalm in Oosterse stijl met noedelsoep, taugésalade en lychees als toetje, binnen een half uur.

  40. BBQStreet (nu op tv)
    Seizoen 4
    | Aflevering 3

    Je proeft de Spaanse zon in deze heerlijke, frisse gazpacho. Ralph geeft deze soep een extra smaak dimensie door de groente eerst te grillen op de barbecue en dan pas te pureren. En Jadis neemt je mee naar Italië en combineert typisch Siciliaanse ingrediënten op een waanzinnige pizza.

  41. Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)

    De overgebleven zes deelnemers worden in teams verdeeld voor een uitdaging in de tv-wereld: ze moeten producten live verkopen. Met gastjurylid Alberti Popaj.