TV gids
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Mary Berry's Fantastic Feasts (nu op tv)
Marry Berry weet hoe je een feestje organiseert en helpt Rima, Diana en Noreen, die Rima's man Mark willen verrassen voor zijn verjaardag. Kunnen ze hem met Mary een onvergetelijke dag bezorgen?
-
Next Level Baker (nu op tv)
Twaalf bakkers, bestaande uit hobby bakkers, professionele bakkers en social media bakkers, betreden een winterwonderland van een hoger niveau en maken nostalgische chocoladelekkernijen. Na een eliminatieronde maken de overgebleven deelnemers feestelijke baksels met alcohol en strijden ze verder om de titel van allereerste Next Level Baker.
-
Jamie & Jimmy's Festive Feast 2020 (nu op tv)
Jamie en Jimmy zijn weer terug om 2020 feestelijk af te ronden. Sam Smith en Joe Wicks zijn ook van de partij. Sam deelt zijn lievelingseten van vroeger en Joe leert hoe je zelf pasta maakt.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma start haar reis op Curaçao met een bezoek aan de Brakke Put Markt. Daar bieden ze allerlei soorten verse groente en fruit aan van zowel eigen bodem als van boeren uit de buurt. Later bundelen Shirma en chef Kris van restaurant Vittle Art, hun culinaire talenten om deze verse vondsten om te toveren tot een smaakvol gerecht. Daarna gaat Shirma samen met haar vader naar Marche di Barber waar ze o.a. een geitensoep proeven. Shirma heeft voor haar gerecht nog vis nodig en dus gaan ze naar visser Luke voor een lekkere verse vis, om in restaurant Vittle Art een heerlijk gerecht te maken.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma reist verder naar Kas di Pal’i Maishi. Hier vertelt Mevr. Michi over de plek waar ze zijn, dit was vroeger namelijk een huis voor tot slaafgemaakten. Shirma heeft nog groenten nodig om later bij Landhuis Dokterstuin mee te koken. Deze groenten gaat ze halen bij de Hydrofarm van haar broer Ronlé. Aangekomen bij Landhuis Dokterstuin gaat Shirma gelijk aan de slag om samen met Daisy Jambo soep te bereiden. Om de dag af te sluiten gaat Shirma langs bij een Truk’i Pan voor een lekkere avondsnack.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8Bij de Feestdagen hoort natuurlijk ook het Kerstontbijt. Rudolph maakt o.a. een makkelijk en gezond Kerstbrood en een tomaat & cheddar omelet uit de oven.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 12In Engeland eten ze, vooral in de winter, maar al te graag een goed gevulde pie. Rudolph maakt er ook eentje maar dan met vis. En wat dacht je van een ouderwets lekkere salade met kapucijners, overgoten met een dressing op basis van karnemelk?
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Vandaag maakt Miljuschka 2 makkelijke gerechten, maar net even anders. Als voorgerecht een garnalencocktail op toastjes. En als hoofdgerecht een porchetta met pistache en venkelzaad.
-
De Brigade (nu op tv)
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Vandaag maakt Miljuschka 2 makkelijke gerechten, maar net even anders. Als voorgerecht een garnalencocktail op toastjes. En als hoofdgerecht een porchetta met pistache en venkelzaad.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze rode curry met garnalen.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 109Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Het voorgerecht is dit jaar een carpaccio van gerookte heilbot met een frisse tartaar van knolselder en appel. Om het geheel wat volheid te geven, serveert Jeroen er een vinaigrette op basis van gebrande boter bij. De kappertjes zorgen voor extra punch.
-
De Brigade (nu op tv)
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary’s vriend Rob houdt van lekker eten, dus ze bereidt voor hem alle heimelijke genoegens in de vorm van een lasagne met veel vlees en kaas.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17
Eveline maakt vandaag mosselen in rijstwijn, Chinese stijl. En ze maakt Hong Kong style egg tarts, een soort Chinese puddingcake.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma start haar reis op Curaçao met een bezoek aan de Brakke Put Markt. Daar bieden ze allerlei soorten verse groente en fruit aan van zowel eigen bodem als van boeren uit de buurt. Later bundelen Shirma en chef Kris van restaurant Vittle Art, hun culinaire talenten om deze verse vondsten om te toveren tot een smaakvol gerecht. Daarna gaat Shirma samen met haar vader naar Marche di Barber waar ze o.a. een geitensoep proeven. Shirma heeft voor haar gerecht nog vis nodig en dus gaan ze naar visser Luke voor een lekkere verse vis, om in restaurant Vittle Art een heerlijk gerecht te maken.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma reist verder naar Kas di Pal’i Maishi. Hier vertelt Mevr. Michi over de plek waar ze zijn, dit was vroeger namelijk een huis voor tot slaafgemaakten. Shirma heeft nog groenten nodig om later bij Landhuis Dokterstuin mee te koken. Deze groenten gaat ze halen bij de Hydrofarm van haar broer Ronlé. Aangekomen bij Landhuis Dokterstuin gaat Shirma gelijk aan de slag om samen met Daisy Jambo soep te bereiden. Om de dag af te sluiten gaat Shirma langs bij een Truk’i Pan voor een lekkere avondsnack.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 109Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8Bij de Feestdagen hoort natuurlijk ook het Kerstontbijt. Rudolph maakt o.a. een makkelijk en gezond Kerstbrood en een tomaat & cheddar omelet uit de oven.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 12In Engeland eten ze, vooral in de winter, maar al te graag een goed gevulde pie. Rudolph maakt er ook eentje maar dan met vis. En wat dacht je van een ouderwets lekkere salade met kapucijners, overgoten met een dressing op basis van karnemelk?
-
Mary Berry's Fantastic Feasts (nu op tv)
Marry Berry weet hoe je een feestje organiseert en helpt Rima, Diana en Noreen, die Rima's man Mark willen verrassen voor zijn verjaardag. Kunnen ze hem met Mary een onvergetelijke dag bezorgen?
-
Next Level Baker (nu op tv)
Twaalf bakkers, bestaande uit hobby bakkers, professionele bakkers en social media bakkers, betreden een winterwonderland van een hoger niveau en maken nostalgische chocoladelekkernijen. Na een eliminatieronde maken de overgebleven deelnemers feestelijke baksels met alcohol en strijden ze verder om de titel van allereerste Next Level Baker.
-
Jamie & Jimmy's Festive Feast 2020 (nu op tv)
Jamie en Jimmy zijn weer terug om 2020 feestelijk af te ronden. Sam Smith en Joe Wicks zijn ook van de partij. Sam deelt zijn lievelingseten van vroeger en Joe leert hoe je zelf pasta maakt.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma start haar reis op Curaçao met een bezoek aan de Brakke Put Markt. Daar bieden ze allerlei soorten verse groente en fruit aan van zowel eigen bodem als van boeren uit de buurt. Later bundelen Shirma en chef Kris van restaurant Vittle Art, hun culinaire talenten om deze verse vondsten om te toveren tot een smaakvol gerecht. Daarna gaat Shirma samen met haar vader naar Marche di Barber waar ze o.a. een geitensoep proeven. Shirma heeft voor haar gerecht nog vis nodig en dus gaan ze naar visser Luke voor een lekkere verse vis, om in restaurant Vittle Art een heerlijk gerecht te maken.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma reist verder naar Kas di Pal’i Maishi. Hier vertelt Mevr. Michi over de plek waar ze zijn, dit was vroeger namelijk een huis voor tot slaafgemaakten. Shirma heeft nog groenten nodig om later bij Landhuis Dokterstuin mee te koken. Deze groenten gaat ze halen bij de Hydrofarm van haar broer Ronlé. Aangekomen bij Landhuis Dokterstuin gaat Shirma gelijk aan de slag om samen met Daisy Jambo soep te bereiden. Om de dag af te sluiten gaat Shirma langs bij een Truk’i Pan voor een lekkere avondsnack.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Pasteitje met kipragout: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 9Vandaag geeft Rudolph inspiratie voor makkelijke voorgerechten, natuurlijk onmisbaar bij een Kerstdiner. Hij maakt o.a. een zalmtaartje met appel uit de oven en rode bietensoep met groene kruidenroom.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13Een groente die in de winkel helaas te vaak blijft liggen, groene kool. Jammer want met deze typische wintergroente kun je heel veel kanten op. Rudolph gaat er in deze aflevering mee aan de slag en hij maakt ook een heerlijke variatie op de klassieke witlof ham-kaasschotel.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Miljuschka zet vandaag, binnen een kwartier, een heerlijke salade op tafel, namelijk een kranssalade. En ze maakt als hoofdgerecht een Lamskroon met boulangere aardappelen.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Als tussengerecht serveert Jeroen een zijdezachte soep van zoete aardappel en kokos met dumplings en een frisse limoenolie. De deegkussentjes zijn gevuld met tartaar van scampi. Er kruipt een beetje werk in, maar het is zo leuk om te maken! En het resultaat mag er ook wezen.
-
De Brigade (nu op tv)
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary is haar eigen eregast, dus ze grilt een heerlijke zalmmoot voor haar diner eenpersoonsdiner.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 18
Vandaag haalt Eveline haar inspiratie uit de Indonesche keuken. Ze maakt Lemper Ajam, een soort loempia gevuld met rijst en kip. En ze maakt Rendang Ikan, een Indonesche schotel met een heerlijk stukje tonijn.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Cross Country Cake Off (nu op tv)
De taartenbakkers uit het midden van Canada presenteren hun kunstwerken. Alleen de besten mogen een feestelijke taart bakken in de Cross Country Cake Off-keuken.
-
James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)
In Asturië maakt James kennis met een gezin dat zelfvoorzienend leeft en proeft hij fabada-stoofpot en urbiés-kaas. Hij maakt pancetta met mosselen in rode wijn en sardientjes met padrón-pepers.
-
Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)
De overgebleven zes deelnemers worden in teams verdeeld voor een uitdaging in de tv-wereld: ze moeten producten live verkopen. Met gastjurylid Alberti Popaj.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
We gaan naar een rijk voedselgebied in Australië in de regio Gippsland in Victoria en ontdekken geweldige, eenvoudige, zelfgemaakte maaltijden en maken de ultieme Australische familiemaaltijd.
-
Adam and Poh's Malaysia in Australia: Great Australian Bites (nu op tv)
In elke willekeurige stad in Australië vind je de drie pillaren van de Australische cultuur en keuken: een pub, een bakkerij en een Chinees restaurant.
-
De Brigade (nu op tv)
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 18
Vandaag haalt Eveline haar inspiratie uit de Indonesche keuken. Ze maakt Lemper Ajam, een soort loempia gevuld met rijst en kip. En ze maakt Rendang Ikan, een Indonesche schotel met een heerlijk stukje tonijn.