Wat kijken we vandaag?
30 november
  1. The Hairy Bikers’ Mediterranean Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    De bikers zijn op Sardinië waar niets verspillen de norm is of het nu gaat om versgevangen tonijn of een lam en de mensen zijn er trots op hun gevarieerde erfgoed.
    Meer informatie
  2. James Martin's Home Comforts
    Seizoen 1
    | Aflevering 8
    James Martin verwelkomt je in zijn huis op het platteland, waar hij vanuit zijn keuken vertelt over de gerechten die hij het liefst kookt.
    Meer informatie
  3. Jamie's Super Food Family Classics
    Seizoen 1
    | Aflevering 4
    Jamie Oliver gaat al onze familiefavorieten een boost geven zodat ze eerlijke ingrediënten en genoeg voedingswaarde bevatten.
    Meer informatie
  4. Anthony Bourdain: The Layover
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    Tony gaat op een 24 uur durende reis om alles te proeven en te ervaren wat Singapore in petto heeft.
    Meer informatie
  5. 24Kitchen Logo
    Mary Berry's Foolproof Cooking
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    Mary serveert een pompoensoepje met kaas en parmaham. Ook maakt ze een simpele makreelpaté met limoen, gevolgd door een Mexicaanse tortilla-schotel: perfect voor een knus avondje thuis met het gezin.
  6. Jamie at Home
    Seizoen 2
    | Aflevering 8
    Jamie's lofzang op gewone prei: recepten voor heerlijke papardelle met langzaam geroosterde prei en mooie concertina-inktvis met gegrilde prei.
    Meer informatie
  7. Jamie at Home
    Seizoen 2
    | Aflevering 9
    Jamie raapt verse eieren in zijn tuin en maakt er allerlei heerlijks mee, zoals zelfgemaakte eiertagliatelle en omeletsalade met bresaola.
    Meer informatie
  8. Grenzeloos Koken
    Seizoen 4
    | Aflevering 24
    Bij dumplings denk je wellicht aan de Aziatische keuken, maar Mounir laat vandaag de Arabische versie van deze heerlijke hapjes zien. Genieten!
    Meer informatie
  9. Food Exposed with Nelufar Hedayat
    Seizoen 1
    | Aflevering 8
    Varkensvlees is het meest gegeten vlees op aarde, en dat leidt tot zeer intensieve varkenshouderij. Vormt deze industriële vorm van veehouderij een gevaar voor het milieu?
    Meer informatie
  10. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 155
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  11. Jamie at Home
    Seizoen 2
    | Aflevering 3
    Jamie gaat aan de slag met paprika's en pepers. Hij maakt een pikante varkensgoulash met verschillende ingrediënten uit het capsicumgeslacht.
    Meer informatie
  12. Jamie at Home
    Seizoen 2
    | Aflevering 4
    Jamie maakt een paar geweldige wildrecepten, te beginnen met zijn eigen gebakken konijn uit Essex.
    Meer informatie
  13. Jamie at Home
    Seizoen 2
    | Aflevering 5
    Jamie maakt lekkere gerechten met wintergroenten: een winterse koolsla en een Italiaanse koolsoep.
    Meer informatie
  14. 24Kitchen Logo
    Anthony Bourdain: Parts Unknown
    Seizoen 12
    | Aflevering 5
    Bourdain verkent in Indonesië de traditie van het schaduwpoppenspel, de ideeën over spiritualiteit, de dood en het hiernamaals, het taboe van de massale, door de staat uitgevoerde moorden op linkse activisten in 1965, de begrafenisrituelen, en Bali’s probleem met overtoerisme.
  15. 24Kitchen Logo
    Anthony Bourdain: Parts Unknown
    Seizoen 12
    | Aflevering 6
    Anthony Bourdains unieke perspectief en stem veranderden de wereld van eten, reizen en cultuur. Tegelijk veranderden ze hoe mensen tv-kijken en op een intieme en actieve manier in contact treden met de wereld om hen heen.
  16. Baking Good, Baking Bad
    Seizoen 1
    | Aflevering 13
    Vandaag maakt Harryhaar heerlijke heilige gepocheerde peren met roze prosecco granita voordat ze haar twee Britse desserts op de proef stelt.
    Meer informatie
  17. Flour Power
    Seizoen 1
    | Aflevering 13
    Klein, decoratief en superlekker. Jessica McGovern laat zien hoe je prachtige dessert maakt die je met je handen kunt eten.
    Meer informatie
  18. Food Exposed with Nelufar Hedayat
    Seizoen 1
    | Aflevering 4
    Nelufar ontmoet mensen die de gevolgen zien van de wereldwijde strijd om water, onder wie Hollywoodacteur James Cromwell. Een stadje in Californië beschuldigt grote bedrijven van het stelen van hun watervoorziening en boerenfamilies in Peru hebben het aan de stok met een grote agro-exporteur.
    Meer informatie
  19. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 155
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  20. De Streken van Wim
    Seizoen 2
    | Aflevering 1
    In hartje Den Haag maakt Wim Mosselen op z’n Vlaams. Die serveert hij met knoflookstengels.
    Meer informatie
  21. De Streken van Wim
    Seizoen 2
    | Aflevering 2
    In Limburg, op de bio-boerderij van Joep, vindt Wim bijzondere, vergeten groenten voor een heerlijke hutsepot.
    Meer informatie
  22. De Streken van Wim
    Seizoen 2
    | Aflevering 3
    Slagerszoon Wim werd groot met vleesbrood. In Den Bosch maakt Wim dit gerecht volgens het recept van zijn vader.
    Meer informatie
  23. De Streken van Wim
    Seizoen 2
    | Aflevering 4
    In Leeuwarden staat er steak béarnaise op het menu . Het (h)eerlijke vlees van het blaarkop rund vond Wim op boerderij Eytemaheert.
    Meer informatie
  24. De Streken van Wim
    Seizoen 2
    | Aflevering 5
    Enkele Hagenaars of Hagenezen worden door Wim getrakteerd op dè Belgische specialiteit: Brusselse wafels.
    Meer informatie
  25. De Streken van Wim
    Seizoen 2
    | Aflevering 6
    In Zwolle maakt Wim ‘totjespap’ met een gepocheerd ei en garnalen.
    Meer informatie
  26. De Streken van Wim
    Seizoen 2
    | Aflevering 7
    In de Waddenzee gaat Wim met Max staandwantvissen. Ze keren terug met harder, een stevige witvis.
    Meer informatie
  27. Mary Berry's Absolute Favourites
    Seizoen 1
    | Aflevering 5
    Mary bezoekt de moestuinen in Tangmere in Sussex en gebruikt die inspiratie om lamsbouten te maken met Engelse groenten en stukjes aardbei. Ze bereidt ook kuikens met sinaasappel, salie en gember.
    Meer informatie
  28. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 155
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  29. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 131
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  30. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 164
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  31. Baking Good, Baking Bad
    Seizoen 1
    | Aflevering 13
    Vandaag maakt Harryhaar heerlijke heilige gepocheerde peren met roze prosecco granita voordat ze haar twee Britse desserts op de proef stelt.
    Meer informatie
  32. Flour Power
    Seizoen 1
    | Aflevering 13
    Klein, decoratief en superlekker. Jessica McGovern laat zien hoe je prachtige dessert maakt die je met je handen kunt eten.
    Meer informatie
  33. Food Exposed with Nelufar Hedayat
    Seizoen 1
    | Aflevering 5
    Nelufar Hedayat gaat naar Noorwegen, Oeganda en Argentinië om te leren hoe voedsel wordt verbouwd. Daarna stort ze zich op de controverse rond genetisch gemodificeerde organismen.
    Meer informatie
  34. Food Exposed with Nelufar Hedayat
    Seizoen 1
    | Aflevering 6
    Nelufar bezoekt Maleisië en Liberia om meer te leren over de groeiende lobby tegen palmolie.
    Meer informatie
  35. Food Exposed with Nelufar Hedayat
    Seizoen 1
    | Aflevering 7
    Superfoods worden en masse gekocht. Van de regenwouden van de Amazone tot de drukte van New York onderzoekt Nelufar Hedayat hoe obscuur voedsel een cultstatus kan krijgen en wat er gebeurt met de mensen die het verbouwen. Zijn superfoods echt zo goed als ze ons willen doen geloven?
    Meer informatie
  36. James Martin's Great British Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 6
    James is op avontuur in Groot-Brittannië. De reis voert hem en topkok Lisa Allen naar Lancashire. Hun eerste stop is Clitheroe, de woonplaats van Lisa.
    Meer informatie
  37. Man vs. Child Chef Showdown
    Seizoen 1
    | Aflevering 12
    Chef-kok Hop Fan probeert de jonge kooktalenten af te leiden. Kunnen zij geconcentreerd blijven en deze kok verslaan? Topkok Mary Sue Milliken zal de gerechten blind proeven en beoordelen.
    Meer informatie
  38. Jimmy's Food Factory
    Seizoen 2
    | Aflevering 7
    Jimmy kijkt hoe voedselfabrieken extreme temperaturen gebruiken om ons voedsel te maken. Door de temperatuur terug te draaien, maakt hij softijs en doet hij een onverwachte ontdekking.
    Meer informatie
  39. Jimmy's Food Factory
    Seizoen 2
    | Aflevering 8
    Om erachter te komen hoe het kan dat diepvriesvis net zo goed smaakt als verse vis, maakt Jimmy vissticks met een cirkelzaag. En hij ontdekt waar roze marshmallows van gemaakt worden.
    Meer informatie

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Mis het laatste foodnieuws niet, ontvang gratis handige kooktips en lees interessante foodartikelen

Show/hide