TV gids
- 
          Gordon Ramsay: Uncharted 2 (nu op tv)In deze extra aflevering van Uncharted gaat chef-kok Ramsay naar Zuid-India, naar de specerijenhoofdstad van de wereld. Daar zal hij zich onderdompelen in de lokale keuken en cultuur. 
- 
          Michel Roux's French Country Cooking 2 (nu op tv)Michel bakt een vegetarisch succesnummer, een pastilla met zelfgemaakte harissa. Na een picknick aan de Rhône maakt Michel een ideaal hapje voor de zomer. En tot slot bezoekt hij een chocoladefabriek. 
- 
          Ainsley's Fantastic Flavours 2 (nu op tv)Ainsley onderzoekt de rijke en heerlijke smaken van Zuid -Azië, bekend om de kleurrijke en opwindende keuken. Zijn eerste gerecht is een specialiteit uit Mumbai, Vada Pav, een gefrituurde aardappelbol op een broodje. Lisa Snowdon ontmoet het team van Mr. Bombay om meer te weten te komen over de smakelijke gerechten die ze daar maken. Met behulp van de specerijen en smaken van Zuid -Azië kookt Lisa een heerlijke lamsvleescurry. Terug in de keuken heeft Donna Preston een heerlijk vegetarisch gerecht - gekruide spiesjes met mangosalade. Het laatste gerecht van Ainsley is een indrukwekkende Sri Lankaanse garnalencurry geserveerd met Zeekraal Sambol en kokosrijst. 
- 
          French Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)Justine bezoekt de charmante oude stad Sarlat, waar ze de levendige, plaatselijke markt bezoekt. 
- 
          French Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)In deze laatste aflevering bereidt Justine mosselen op een adembenemend Chateau en bezoekt het magische dorp Brantôme. 
- 
           Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4 Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4Vandaag maken Rosalie en Rudolph samen Rosalie’s eischwerteig en ze maken een Schwarzwalder kirsch cake. 
- 
           Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 5 Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 5Miljuschka maakt vandaag amandelbeslag. En hier maakt ze een citrus taart mee en een Big Donut. 
- 
           Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7 Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht. 
- 
          Mary Berry Makes It Easy (nu op tv)Mary helpt dj en tv-presentator Jordan North, die graag kookt, maar geen top-kok is, met simpele ideeën om indruk te maken op zijn vrienden, zoals champignonsoufflé en een heerlijke Red Velvet-cake. 
- 
           Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 81 Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 81Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek. 
- 
          Loïc: Zot van Koken (nu op tv)Vandaag maakt Loïc Ratatouille. 
- 
          Remarkable Places to Eat (nu op tv)Chef Angela Hartnett neemt Fred mee naar haar favoriete restaurants in Venetië. Ze beginnen met erg verse vis, halen dan een gebakje op het San Marcoplein en sluiten af met de lekkerste risotto ooit. 
- 
          James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)In Girona leert James alles over ansjovis, ziet hij hoe Ratafia gemaakt wordt, ontmoet hij een chocolatier en bezoekt hij Celler de Can Roca. Hij maakt een tortilla, walnotentaart en paella. 
- 
          Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken. 
- 
          SOS Piet XL (nu op tv)Actrice en bezige bij Nora Gharib is zot van crème brûlée, maar na vele pogingen slaagt ze er nog altijd niet in om die op punt te krijgen. Shiara heeft weinig met koken, maar kreeg van haar schooldirectie de vraag om met de kinderen uit haar klas af en toe samen te koken. Student Manu roept dan weer Piets hulp in om de perfecte Japanse rijstomelet te maken. 
- 
          Food Trail: South Africa (nu op tv)Warrens eerste halte van zijn etensreis door Zuid-Afrika is Kaapstad. Hij proeft heerlijke producten op een boerenmarkt. Dan gaat hij naar een vissersdorp waar hij zalige verse fish and chips maakt. 
- 
           Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 25 Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 25Het geheim van deze vlaai zit in ‘m in die heerlijke vulling. De rijstpap wordt op een bijzondere manier bereid en dat proef je. Aan Rudolph de eer om samen met patissier Eric er eentje te bakken bij zijn bakfiets. En natuurlijk mag Rudolph een stukje proeven. 
- 
           Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1 Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1Vandaag maakt Rudolph samen met Jessie haar favoriete recepten, namelijk Portugese sinaasappelrol en een heerlijke Tiramisu met aardbeien. 
- 
           Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 1 Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 1Vandaag is de basis bisquit deeg en daarvan maakt Miljuschka robuuste Petit Fours en ze maakt een tulband met cheesecake. 
- 
           Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 2 Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 2Miljuschka maakt vandaag Hollands eiwitschuim. Hier maakt ze heerlijke Klassieke bokkenpoten van. En als tweede recept maakt Miljuschka eiwitschuim lollies. 
- 
           Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 78 Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 78Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek. 
- 
          Great British Menu (nu op tv)Het is tijd voor de finale. De chef-koks bereiden een banket in de Brighton Royal Pavilion voor sterren uit de wereld van illustraties en animaties, waaronder Cressida Cowell en Sir Lenny Henry. 
- 
          Great British Menu (nu op tv)Deze week zijn Londen en Zuidoost-Engeland aan de beurt. Drie nieuwe chef-koks gaan de strijd aan om te laten zien wat ze kunnen. 
- 
           Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2 Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2Vandaag maakt Rudolph samen met Eva een Pavlova met aardbeien en rozenblaadjes en ze maken een Eton Mess met muntschuim en roodfruit, volgens Eva’s recept. 
- 
           Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 3 Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 3De basis die Miljuschka vandaag voor 2 recepten gebruikt is boterkoek. En daarvan maakt ze choco gevulde koek en ze maakt een speculaas boterkoek. 
- 
          Mary Makes It Easy (nu op tv)Mary laat zien hoe je heerlijke vegetarische gerechten kan grillen, zoals bloemkool met een dip van blauwe kaas, gegrilde pizza, gegrilde halloumi met heerlijke sausjes en zelfs een sandwich. 
- 
          Dagelijkse Kost (nu op tv)Een knaller van een ovenschotel met aubergines en bruine rijst in de hoofdrol. Jeroen maakt er een eenvoudige groentesaus bij, tjokvol verse groenten en boordevol smaak. 
- 
          Loïc: Zot van Koken (nu op tv)Vandaag maakt Loïc Penne met witlof. 
- 
          Selena + Chef (nu op tv)Kok en tv-presentator Kristen Kish ent Selena maken Mexicaanse gerechten met een twist. Selena leert yoghurt roken en onderzoekt hoe hightech koken kan zijn. 
- 
           Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7 Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7Vandaag haalt Eveline haar ingrediënten uit de zee. Ze maakt kreeft met een saus van o.a. gember en lente-ui, gestoomde zeebaars met gember, en coquilles met zeewier en soja. 
- 
           Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4 Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht. 
- 
          Food Trail: South Africa (nu op tv)Warrens eerste halte van zijn etensreis door Zuid-Afrika is Kaapstad. Hij proeft heerlijke producten op een boerenmarkt. Dan gaat hij naar een vissersdorp waar hij zalige verse fish and chips maakt. 
- 
          Food Trail: South Africa (nu op tv)Warren gaat naar de township Khayelitsha, waar mensen voedsel verbouwen en op een botanische safari in Grootbos Private Nature Reserve, bereidt een vis-braai en zoekt mosselen langs de prachtige kust. 
- 
          Jeremy Pang's Hong Kong Kitchen (nu op tv)Jeremy nodigt zijn goede vriendin de restaurantrecensent Grace Dent uit in Hongkong. Ze drinken cocktails, eten geroosterd vlees en eten hun bordje helemaal op. 
- 
          De Smaken van Oostenrijk (nu op tv)Gmunden in de provincie Oberösterreich, is een plaats met een bijzondere geschiedenis. Net als Salzburg dankt ook deze stad haar grandeur aan de zout industrie. En de Michelin sterhouder van deze stad is Lukas Nagel an het Bootshaus. Joël gaat samen met hem op pad. 
- 
          Gordon's Great Escape (nu op tv)In Vietnam wil Ramsay binnen een week Vietnamees leren koken. Hij verkent de Vietnamese keuken en verlegt z'n grenzen door slangen en kloppende harten te eten en soep vanaf een roeiboot te verkopen. 
- 
          Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)Gordon daagt de deelnemers uit om een liefdadigheidsbal voor een kinderziekenhuis te organiseren. De teams moeten voor een leuke sfeer en heerlijk eten en drinken zorgen. 
- 
           Jamie's Super Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4 Jamie's Super Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4Jamie Oliver ontmoet de Costa Ricaanse cowboys en kookt een magere carbonara met spek, erwten, amandelen en basilicum en een bonenstoofpot. 
 
