De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
5 juli
  1. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie combineert gegrilde kip met de smaken van pizza Margherita: basilicum, tomaat en mozzarella. Dit wordt een nieuwe favoriet. Dan maakt hij heerlijke garnalentoast, de perfecte snack om te delen.

  2. Gordon Ramsay's Future Food Stars (nu op tv)

    Gordon Ramsay nodigt de teams uit in Oxford om een sushi-schotel te maken. Daarna maken ze een cocktail in een blikje en lanceren die tijdens de Royal Henley Regatta. Wie zal er winnen?

  3. Hairy Bikers Go West (nu op tv)

    De Hairy Bikers reizen verder westwaarts, en Dave en Si gaan naar de 350 kilometer lange rivier Severn, een gebied met veel geschiedenis en natuurschoon, beroemd om de vele verschillende smaken.

  4. Michel Roux's French Country Cooking (nu op tv)

    Michel trakteert zijn vrienden en familie op een onweerstaanbare rode rijstsalade met merguez-worstjes. Ook bereidt hij een bavette met gegrilde groenten.

  5. Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)

    Rachel Khoo bereidt een traditionele erwtensoep met gerookt spek en een risotto met bospaddenstoelen in Zweedse stijl.

  6. Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)

    Rachel Khoo begint aan haar culinaire reis door Zweden en leert al snel meer over de gebalanceerde benadering van eten die de bevolking heeft en over de ingrediënten die onmisbaar zijn in hun keukens.

  7. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 17

    Vandaag gaat Rudolph aan de slag met een recept van de tweelingzusjes Noor en Fien. Samen maken ze eerst Noor’s slagroomsoesjes en daarna maken ze een Sprookjesachtige soezentoren.

  8. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 3
    | Aflevering 14

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  9. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Gevulde koolrabi met erwtjes en feta & zoete cannelloni met peer en ananas (Ann Van Elsen)

  10. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Gerookte zalm.

  11. Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)

    In dit smaakvolle festijn krijgt Ainsley bezoek van Aldo Zilli, die in de wereld van tomaten duikt en zelf fettuccine maakt, maar het is pas echt feest als popster en acteur Martin Kemp langskomt.

  12. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

    James bezoekt dé Spaanse wijnregio: La Rioja. Hij eet tapas in hoofdstad Longrono. Hij bezoekt een sterrenrestaurant en een bloeiende volkstuin. Hij bereidt kwartel, tapas, tomotada en prei.

  13. Jamie Cooks the Mediterranean (nu op tv)

    Jamie gaat naar Marseille in Zuid-Frankrijk. Hij haalt inspiratie uit de visgerechten en de traditionele smaken uit de Provence. Hij maakt een verrassende steak en een taart met courgette en olijf.

  14. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan Andino is in Charleston, waar hij Mexicaans streetfood eet. Hij eet ook een croque-madame, die is opgepimpt met buikspek en kersenjam. Hij eet garnalen en grutten en bezoekt Home Team BBQ.

  15. Late Nite Eats (nu op tv)

    Chef-kok Jordan Andino is in Atlanta en bezoekt de restaurants 5Church, Bon Ton en Twisted Soul Cookhouse & Pours.

  16. Shirma's Soul Food (nu op tv)

    Shirma Rouse is soulzangeres, maar stiekem kookt ze liever dan dat ze zingt. Vanaf vandaag laat ze je in Shirma’s Soul Food kennis maken met de smaken uit de Caribische keuken van haar oma, haar moeder en van haar zelf. In de eerste aflevering kookt ze een smaakvolle Curry Chicken en laat ze zien hoe je een rotiplaat from scratch maakt. Let’s cook!

  17. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 12

    Vandaag maken Jules en Rudolph samen Jules’ Chips Dip taart en ze maken ook nog Tortillagebakjes.

  18. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 21

    In deze speciale aflevering van Altijd feest! viert Rudolph Keti Koti in de bakery. Samen met Tv chef London Loy maakt hij Heri Heri en Bojo, een Surinaamse cassave-kokoscake.

  19. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 3
    | Aflevering 9

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  20. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Gevulde zoete aardappel met kikkererwten & zoete aardappelhummus en peterseliespread (Ann Van Elsen)

  21. De Brigade (nu op tv)

    Geneal maakt vandaag Aziatische zwarte rijstsalade met tofu en Hoisin aubergine.

  22. Great British Menu (nu op tv)

    Vier chef-koks uit het zuidwesten van Engeland proberen de beste canapés, voorafjes en visgerechten te maken, waarbij ze zich moeten laten inspireren door Britse uitvindingen en innovaties.

  23. Great British Menu (nu op tv)

    De overgebleven chef-koks uit Zuidwest-Engeland gaan de strijd aan en bereiden gerechten die geïnspireerd zijn op wetenschap en innovatie uit de regio. Wie wint er en wie gaat er naar huis?

  24. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    Vandaag maken Fleur en Rudolph samen Fleur’s citroen-kwarktaart en ze maken ook nog een heerlijke Kletskoppentaart.

  25. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 3
    | Aflevering 12

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  26. Nadiya's Simple Spices (nu op tv)

    Nadiya gebruikt acht kruiden voor zalige gerechten, zoals een subtiel gekruide curry met kip met ui, knoflook en gember. Dan maakt ze samosa’s met aardappelen met komijn en dille en een zalig dessert.

  27. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Appelchips & polenta nuggets (Kürt Rogiers)

  28. De Brigade (nu op tv)

    Pien en Perry maken vandaag Spaanse rijst met Zeevruchten.

  29. Shirma's Soul Food (nu op tv)

    Het is vandaag the fourth of July en dat betekent dat ze aan de andere kant van de oceaan Independence Day vieren. Omdat de Caribische keuken sterk beïnvloed is door de Amerikaanse, laat Shirma Rouse je vandaag drie Amerikaanse klassiekers zien, in een vegetarisch jasje. Wat dacht je van vegan Mac & Cheese, Cornbread en Pulled Oesterzwam.

  30. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt snelle, lekkere kip met een krokant korstje. Buddy en hij delen hun geheimen voor een snel dessert, en Jamie maakt een lekkere hamburger door op twee manieren zoete aardappel te gebruiken.

  31. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Mary’s vriend Rob houdt van lekker eten, dus ze bereidt voor hem alle heimelijke genoegens in de vorm van een lasagne met veel vlees en kaas.

  32. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan Andino is in Charleston, waar hij Mexicaans streetfood eet. Hij eet ook een croque-madame, die is opgepimpt met buikspek en kersenjam. Hij eet garnalen en grutten en bezoekt Home Team BBQ.

  33. Late Nite Eats (nu op tv)

    Chef-kok Jordan Andino is in Atlanta en bezoekt de restaurants 5Church, Bon Ton en Twisted Soul Cookhouse & Pours.

  34. Eva Longoria: Searching for Mexico (nu op tv)

    Eva Longoria leidt ons rond in Mexico Stad en eet verse concha en verschillende soorten taco’s, waaronder fusion versies. Ook reist ze per boot over Azteekse kanalen naar een oude drijvende tuin.

  35. No Taste Like Home with Antoni Porowski (nu op tv)

    De avontuurlijke culinair expert Antoni Porowski gaat op reis met James Marsden om diens verleden te reconstrueren en een authenticiteit te geven aan hun moderne recepten.

  36. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    TV- en radiopresentator Dermot O'Leary neemt Fred Sirieix mee naar Puglia in het diepe zuiden van Italië, naar zijn favoriete restaurants, waar eenvoudige maar sublieme Cucina Povera worden geserveerd.

  37. De Brigade (nu op tv)

    Noni en Hugo maken vandaag Aziatische kip met limoen, verse kruiden en groene groente uit de wok.

  38. Jamie's Money Saving Meals (nu op tv)

    Jamie maakt champignonsoep met restjes, en goedkoop en lekker sodabrood en kipburgers uit de airfryer. Dan maakt hij zoete broodjes met goedkoop deeg en maakt icing met bevroren bessen.