TV gids
-
Ainsley's Festive Flavours 2024 (nu op tv)
Ainsley serveert sensationele kerstgerechten voor de hele familie, zoals Koreaanse kalkoenburgers met geroosterde aardappelen en sesam, een groententaart en kruidige chocolademousse.
-
Jamie Cooks Christmas (nu op tv)
Jamie Oliver laat zien in deze kerstspecial zien hoe je een feestelijk menu maakt en heerlijke kerstrecepten kunt bereiden, zodat jij op de dag zelf zonder stress aan het diner kan beginnen.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine ontdekt bijzondere theepraktijken, de wereld van bijen en honing in Sabah en zalige, traditionele visgerechten van plaatselijke koks. Dan bereidt ze lobak en nasi dagang.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine besteedt aandacht aan de mooie natuur en zalige keuken van Maleisië. Ze maakt een fruitsalade en organiseert een visbarbecue alvorens onde-onde te maken, een heerlijke, Maleisische lekkernij.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 16Na een uitgebreid Kerstmaal hou je meestal nog veel over. Maar wat kun je doen met de restjes? Rudolph geeft je ideeën waarin op een leuke manier de restjes van Kerst gebruikt kunnen worden. Hij maakt een Kerst ragout en stoofpeertjes crumble.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 20Rudolph zal Rudolph niet zijn als hij niet ook iets lekkers bakt tijdens de feestdagen. En omdat hij samen bakken nét iets leuker vindt, heeft hij 24Kitchen-collega Danny Janssen uitgenodigd. Danny gaat voor een chocolade-kersttulband. En Rudolph? Die maakt een over-de-top kerstbrood. Dat wordt smullen!
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary voert haar gasten mee naar het oude Hollywood met retro-krabkoekjes en fondue tijdens haar jaarlijkse awards-party.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Bij een Kerstdiner staat er vaak een gebraden kalkoen op tafel. Miljuschka komt met een makkelijke variant met onder andere aardappels, tijm, rozemarijn, pastinaak en port. En als toetje maakt Miljuschka Eton mess met clementine, granaatappel en cointreau.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 116Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: bloedworst.
-
X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Brioche.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Pasteitje met kipragout: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Hertenbiefstuk met wildsaus: een Lekker Feestelijke kerstklassieker met een heerlijke saus in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Chef Nadiya Hussain laat Fred de culinaire bezienswaardigheden van Yorkshire zien, waaronder een klein restaurant dat zelfgemaakte samosa's serveert, Nadiya’s favoriete Indiase hapje.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Zalm wellington: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een knapperige korst in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Eva Longoria: Searching for Spain (nu op tv)
Galicië is een van Spanje’s best bewaarde geheimen in Noordwest-Spanje. Het is er ruig en staat bekend om zijn rustieke gerechten. De Gallego's zijn van origine Keltisch en spreken hun eigen taal.
-
In the Spirit with Lindsay & Curtis (nu op tv)
Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Pasteitje met kipragout: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Patjes Grill House streeft ernaar om perfectie te serveren. De hartige wafels zien er heerlijk uit, maar kunnen toch nog wat smaak gebruiken. Dat BBQ-gerechten niet altijd even eenvoudig zijn, weet ook Sarah, een grote ster op sociale media. Piet snelt ter hulp voor de creatie van een 'masterpiece'.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren reist langs de prachtige, wilde Garden Route in Zuid-Afrika en zwemt met zeehonden in Plettenberg Bay en bereidt een Zuid-Afrikaanse curry & dessert en opent oesters met een lokale legende.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren is in Kaapstad en alles draait om de bijzonder kookstijl 'Cape Malay'. Hij eet lamsvlees, bereidt een chicken curry en samosa's met uitzicht op de bergen en doet een unieke ‘Jazz Safari’.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Hertenbiefstuk met wildsaus: een Lekker Feestelijke kerstklassieker met een heerlijke saus in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 12Ook de bijgerechten krijgen in deze aflevering een feestelijk tintje. Rudolph maakt feestelijke aardappeltorentjes, glühweinpeertjes en geroosterde rozemarijn-aardappels.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13Maak jij tijdens de feestdagen ook optimaal gebruik van het gourmetstel? Rudolph heeft een aantal heerlijke recepten die ieder pannetje omtovert tot een gerecht. Hij maakt o.a. aardappelrösti’s, persillade voor vlees en vis en dillepannenkoekjes met gerookte zalm.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 16Een feestelijke boeuf bourguignon kun je natuurlijk niet maken zonder een goede rode wijn. En laat Sommelier Milton Verseput daar nou heel veel verstand van hebben. Terwijl Rudolph lekker aan het kokkerellen is, legt Milton uit waar je op moet letten als je wijn bij je kerstdiner wil schenken. Proost!
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17Samen zijn met familie en genieten van een uitgebreid diner. Dat is voor Rudolph hét ultieme kerstgevoel. Nog leuker vindt hij het om ook met elkaar in de keuken te staan. Daarom bakt hij in deze aflevering, samen met zijn kinderen Doris en Ralph, dit fantastische koekhuisje.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Miljuschka maakt een overheerlijke, kerstachtige pasta met citroen en gekarameliseerde spruitjes. En als toetje maakt ze een Chai spiced crepe taart.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Zalm wellington: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een knapperige korst in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Great British Menu (nu op tv)
De chef-koks bereiden hun hoofd- en nagerechten. Lorna heeft er alle vertrouwen in dat haar lamsgerecht voor With A Little Help From My Friends bij het banket hoort.
-
Great British Menu (nu op tv)
De twee overgebleven Schotse chef-koks maken hun viergangendiner opnieuw voor Matthew Fort, Oliver Peyton, Andi Oliver en gastjurylid Keisha Buchanan.
-
Late Nite Eats (nu op tv)
Chef Jordan Andino gaat naar Canada's oostkust om het nachtleven in Halifax, Nova Scotia, te bekijken. Hij begint bij The Watch That Ends the Night voor de beste tosti's.
-
Late Nite Eats (nu op tv)
Jordan onderzoekt het nachtelijke restaurantleven in Orlando, Florida, en begint met zalig Colombiaans eten. Dan gaat hij naar Dixie Dharma voor zuidelijk eten met een vegetarische twist.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 14Lekker borrelen onder de Kerstboom. Rudolph geeft je tips om je eigen kaasplank samen te stellen en hij maakt Franse kaas-soesjes en Creamcheese balls.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 18Een heerlijk kerstdiner begint met goede ingrediënten. Het inkopen hiervan is voor Rudolph ook al onderdeel van de kerstpret. In deze aflevering heeft hij de luxe dat zijn goede vriend en slager Jean-Maurice het vlees komt brengen waar hij een echte kerstklassieker mee gaat maken: Pork Wellington.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Vandaag maakt Miljuschka een voorgerecht die ook lekker is voor bij de borrelplank, ze maakt rode kool terrine met biet en geitenkaas. Als hoofdgerecht maakt ze geroosterde kip met kaneel, sinaasappel en rozemarijn.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Dit gerecht met gemarineerde kip en gebakken champignons is het bewijs dat het ook heel snel kan gaan bij Dagelijkse kost. Er zit bovendien een leuke twist in dankzij het Japans omeletje. Het vergt een beetje oefening, maar dat ben je meteen vergeten als je het proeft!
-
X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: kaasfondue met Hollandse kazen.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary maakt een verrukkelijke ratatouille voor haar vriendin Kallie, terwijl ze kletsen over goede doelen.
-
Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)
In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Dominique Van Malder.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren reist langs de prachtige, wilde Garden Route in Zuid-Afrika en zwemt met zeehonden in Plettenberg Bay en bereidt een Zuid-Afrikaanse curry & dessert en opent oesters met een lokale legende.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren is in Kaapstad en alles draait om de bijzonder kookstijl 'Cape Malay'. Hij eet lamsvlees, bereidt een chicken curry en samosa's met uitzicht op de bergen en doet een unieke ‘Jazz Safari’.
-
Cross Country Cake Off (nu op tv)
De voorrondes worden afgesloten in het oosten met de laatste acht taartenbakkers. Vier van hen mogen hun mooiste cadeau namaken voor de jury.
-
James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)
James gaat naar Santiago de Compostella waar hij pelgrims ontmoet, naar de markt gaat en Tarte de Santiago proeft. Hij bereidt een stoofpot met zeevruchten, T-bone, empanadas en rijst met mosselen.
-
Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)
De beste vier ondernemers moeten bewijzen dat zij een plekje in de finale verdienen. Ze moeten samen hun gerecht zien te verwerken in een circusoptreden. Met gastjurylid Wayne Newton.
-
Jamie's Eat Yourself Healthy (nu op tv)
Jamie maakt voedzame witvis met bladerdeed en tomaten-orzo, een zalige en frisse groene pasta en een eenvoudige garnalencurry. We bekijken de voordelen van proteïne en maken een gezonde carrot cake.
-
Jamie's Cook Ahead Christmas (nu op tv)
Jamie deelt eenvoudige gerechten die je van te voren kunt maken en tips om tijd te besparen voor een heerlijke kerst. Of je nu een beginner of expert bent: Jamie bezorgt je zorgeloze feestdagen. Jamie's voorbereidingen zorgen voor een makkelijke bereiding van een zijdezachte kippenleverpaté als voorgerecht, een geniale nieuwe manier om kalkoen te bereiden, een epische Yorkshire pudding en de beste gebraden gerechten ooit, allemaal ruim van tevoren klaargemaakt voor een stressvrije kerstdag.