TV gids
-
Michel Roux's French Country Cooking: Provence Masterclass (nu op tv)
Michel Roux ontvangt familie en vrienden voor een onvergetelijke kerst in de Provence. Het huis is versierd, de champagne staat koud en Michel gebruikt zijn magie om zijn perfecte feestmenu samen te stellen.
-
Jamie's Night Before Christmas (nu op tv)
Een must-watch voor Kerstavond, waarin Jamie je allerlei tips en trucs geeft voor een overheerlijk en vooral stress-vrij Kerstdiner.
-
Jamie's Cracking Christmas (nu op tv)
Jamie laat je watertanden met een aantal onvergetelijke klassiekers voor de feestdagen, tot en met de kerstmaaltijd.
-
Late Nite Eats (nu op tv)
Jordan checkt zowel de bekende als de geheime gerechten die het eten in nachtrestaurants in Boston zo bijzonder maken.
-
Late Nite Eats (nu op tv)
Chef Jordan Andino gaat naar Canada's oostkust om het nachtleven in Halifax, Nova Scotia, te bekijken. Hij begint bij The Watch That Ends the Night voor de beste tosti's.
-
Martha Bakes (nu op tv)
Vandaag deelt Martha drie verschillende desserts op basis van meringue: een meringuekrans met gesuikerde bessen, chocolade-engelcake met een decadent melkchocoladeglazuur, en amandel-dacquoisebommen.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5
Miljuschka maakt vandaag een brioche deeg. Als eerste gerecht maakt ze hiermee een lobster roll met bieslookmayo. En als tweede gerecht maakt ze wentelteefjes met kaneel.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 9
Vandaag geeft Rudolph inspiratie voor makkelijke voorgerechten, natuurlijk onmisbaar bij een Kerstdiner. Hij maakt o.a. een zalmtaartje met appel uit de oven en rode bietensoep met groene kruidenroom.
-
Jamie's Family Christmas (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5
Gerechten die je vooraf kunt maken of waar je gasten je mee kunnen helpen, zodat je zelf ook iets aan het feest hebt.
-
X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Vichyssoisse.
-
Loïc, Zot van Koken (nu op tv)
Dinsdag staat er een echte Vlaamse klassieker op het menu: konijn met geuze.
-
Far Flung with Gary Mehigan (nu op tv)
In Gary’s geboortestad Melbourne barst het van de fantastische Vietnamese restaurants en winkels. Nu gaat hij eindelijk naar Vietnam zelf, naar Ho Chi Minhstad.
-
Hairy Bikers Go Local (nu op tv)
Si en Dave zetten hun avontuur voort in de Cotswolds, waar ze op zoek gaan naar nieuwe ingrediënten voor op een chique tiengangenmenu.
-
Andy and Ben Eat Australia 2 (nu op tv)
Op het Yorke Peninsula gaat Andy aan de slag met blauwe zwemkrab. Daarna gaat hij samen met inheemse gids Quenten Agius op zoek naar quandong, een Australische vrucht.
-
Andy and Ben Eat Australia 2 (nu op tv)
Andy en Ben hebben afgesproken met hun vriend Adam D’Sylva. De volgende dag proeven ze verschillende gerechtjes in de stad. ‘s Avonds gaan ze cocktails proeven in Melbourne.
-
Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)
Rachel Khoo bereidt een traditionele erwtensoep met gerookt spek en een risotto met bospaddenstoelen in Zweedse stijl.
-
Martha Bakes (nu op tv)
Leer technieken om één basisrecept om te toveren in drie prachtige feesttaarten: een trendy bessenchiffontaart, een karamelchiffontaart met een toefje glazuur, en een ontzagwekkende boomstronktaart.
-
Martha Bakes (nu op tv)
Het is moeilijk te geloven dat het ongebruikelijke vijf-ingrediëntendeeg bekend als pâte à choux de basis kan zijn van zoveel populaire desserts, van soezen tot roomsoesjes.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1
Miljuschka maakt vandaag eerst sloffendeeg. En daarvan maakt ze een overheerlijke klassieke aardbeienslof en een mini creme brulee op slofbodem.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2
Vandaag is de basis cakebeslag en daarmee maakt Mijuschka eerst een citroen vanille cake met rabarber. Met dit cakebeslag maakt ze ook een chocolade ijstaart met hazelnoten.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5
Vandaag staat in het teken van vlees, dus heeft Rudolph drie heerlijke gerechten op het menu staan. Hij maakt Sweet & spicy ribeye, Eendenborst met bramen-portsaus en Geroosterde kalkoenborstfilet met vulling.
-
Wat Eten We Vandaag? Specials (nu op tv)
We zijn terug voor de feestdagen! In deze speciale aflevering van Wat Eten We Vandaag? gaan Job & Perry en Perry zelf zalm roken. Hartstikke lekker en veel makkelijker dan je denkt.
-
Loïc, Zot van Koken (nu op tv)
In de herfst mag deze Belgische klassieker niet ontbreken. Maar wat als je weinig tijd hebt? Loïc kent het snelste stoofvlees recept.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary wordt een echte Southern Belle als ze een zuidelijke maaltijd voor haar tante Joanie klaarmaakt, met uitgesproken smaken en fijne herinneringen.
-
Jamie's Family Christmas (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1
Het hele verhaal, van de kalkoen tot de jus: vullen, braden met kerstboter, aansnijden en serveren.
-
My Market Kitchen (nu op tv)
Onderweg bereiden Mike en David een snelle en smakelijke geroosterde bloemkool met tahinyoghurt. Matt maakt samen met Madeline Campbell haar kenmerkende gerecht, ansjovistoast.
-
Martha Bakes (nu op tv)
Leer alles wat je moet weten om drie kwaliteitsbroden te maken: een knapperige goudbruine artisanale boule, een unieke focaccia met prei en ui, en een boterachtige, multi-gelaagde brioche feuilletée.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3
Miljuschka maakt vandaag bisquit de savoie. En daarvan maakt ze lange vingers met chocolade dip en ze maakt een Charlotte Russe met framboos.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
Vandaag maakt Rudolph een paar heerlijke gerechten geïnspireerd op de zee. Hij maakt een klassieke garnalencocktail, gegrilde coquilles met sinaasappel-hazelnootboter en tonijnrolletjes met een pittige roomsaus.
-
Wat Eten We Vandaag? Specials (nu op tv)
In deze aflevering van Wat Eten We Vandaag? maken Job & Perry een spektakelstuk voor het kerstontbijt. Ze gaan aan de slag met een brooddeeg en een kaneelvulling. Kost wat tijd en moeite maar het eindresultaat mag er wezen.
-
Loïc, Zot van Koken (nu op tv)
Zoveel mogelijkheden met geitenkaas... Loïc maakt er aperoballetjes mee en een croque.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary maakt een smörgasbord vol typische stadionsnacks als haar vrienden naar de wedstrijd komen kijken.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 15
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen!In deze aflevering: Zalm curry wok.
-
Jamie's Family Christmas (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2
Het kerstdiner is voor elkaar; tijd voor andere feestelijkheden, van pannenkoeken tot carpaccio en achterham tot kedgeree, en alles daartussenin.
-
My Market Kitchen (nu op tv)
In Adelaide bakt Laura kip Cotoletta. Op Velisha Farms maken Mike en Catherine een snel en gezond gerecht, Thaise kipsla-cups, met producten van de boerderij. In Noosa maakt Matt het af met kaaspita.
-
Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)
Rachel Khoo bereidt een traditionele erwtensoep met gerookt spek en een risotto met bospaddenstoelen in Zweedse stijl.
-
Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)
Rachel Khoo begint aan haar culinaire reis door Zweden en leert al snel meer over de gebalanceerde benadering van eten die de bevolking heeft en over de ingrediënten die onmisbaar zijn in hun keukens.
-
Cross Country Cake Off (nu op tv)
De taartenbakkers uit het midden van Canada presenteren hun kunstwerken. Alleen de besten mogen een feestelijke taart bakken in de Cross Country Cake Off-keuken.
-
Gordon Ramsay: Uncharted 3 (nu op tv)
Gordon hoort in Puerto Rico hoe de verwoestende orkaan Maria de bewoners dwong om zelf eten te verbouwen. Gordon gaat speervissen, bezoekt een organische koffieplantage en zoekt naar rivierkreeftjes.
-
Anthony Bourdain: The Layover (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
Tony ziet hoe de inwoners van Montreal uitgaan.
-
Jamie: Together at Christmas (nu op tv)
Jamie creëert een sensationeel alternatief voor het traditionele kerstdiner, met gemengd gebraad, een imposante vegetarische kroon en panettone als dessert, om de grote dag nog memorabeler te maken.
-
Jamie's One Pan Wonders at Christmas (nu op tv)
Jamie komt in een feestelijke stemming met een hele reeks heerlijke eenvoudige recepten om het kerstdiner extra speciaal te maken. Er is een gravadlax-voorgerecht met zalm, gloednieuwe manieren om de kalkoen te maken, gebraden vlees en een leuke nieuwe kijk op de Yorkshire pudding.