TV gids
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Gordon Ramsay: Uncharted 3 (nu op tv)
Op het onaangetaste schiereiland Istrië in Kroatië duikt en vist chef-kok Ramsay en gaat hij achter boerderijdieren aan om culinaire schatten naar boven te halen.
-
Ainsley's Festive Flavours 2023 (nu op tv)
Kom bij Ainsley Harriott in de keuken voor een gezellig kerstfeest, want hij verwelkomt weer gasten om samen met hem te eten, drinken en vrolijk te zijn. Hij serveert smakelijk eten voor de hele periode van tweede kerstdag tot en met Nieuwjaar. Acteur en komiek Joe Pasquale neemt even pauze van Panto en komt langs voor Turkey Tinga Tacos geserveerd met pintobonen en avocadocrème. Dit is een nieuwe en spannende manier om het beste te maken van een restje kalkoen, zonder afbreuk te doen aan de smaak. Zangeres en presentatrice Jane McDonald komt langs voor een praatje en Ainsley's verrukkelijke tiramisu met clementine, witte chocolade en gember - een feestelijke versie van een familiedessert. Chef-kok Angela Hartnett heeft een troostrijk gerecht om restjes groenten te gebruiken en toch indruk te maken op gasten. En Ainsley laat zich door Japan inspireren om het beste uit spruitjes te halen met een spruitjes-okonomiyaki. Bij Ainsley in zijn feestelijke keuken is ook drankexpert Andy Clarke, die lekkere drankjes heeft om de gerechten mee weg te spoelen.
-
Michel Roux's French Country Cooking: Provence Masterclass (nu op tv)
Michel Roux ontvangt familie en vrienden voor een onvergetelijke kerst in de Provence. Het huis is versierd, de champagne staat koud en Michel gebruikt zijn magie om zijn perfecte feestmenu samen te stellen.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine ontdekt de weelderige flora van Penang in de Tropical Spice Garden en geniet van een lokaal gerecht, omelet met oester, bezoekt het dorp Tegudon en maakt een pittige kipcurry met paarse rijst.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine beklimt 's morgens vroeg Ria Lookout in Sabah en bereidt dan zalige Maleisische ontbijt-noodles. Ze verkent Penang Hill en geniet dan van de Sarawak laksa van kok Christopher Wan.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 11Ook de klassiekers mogen tijdens de Feestdagen niet ontbreken. Daarom maakt Rudolph klassieke Kerstdesserts. Hij maakt o.a. een Yule log en een hazelnoot merengue krans met winterfruit.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 15Of het nu een zoete of een hartige taart is die in de oven staat, je huis vult zich met heerlijke geuren waar je blij van wordt. Bak, net als Rudolph, een winterse pompoentaart. En verwen jezelf eens extra door deze klassieke griesmeelpudding met rode-bessensaus te maken.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Als voorgerecht maakt Miljuschka een filo pasteitje met wilde paddestoelen die lekker knapperig is aan de buitenkant. En natuurlijk mag de cheesecake met Kerst niet ontbreken. Ze maakt een Gember en gekonfijte sinaasappel cheesecake log.
-
24Kitchen Gourmet Specials (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3
Vandaag laat Hugo in zien hoe je vegetarische Gevulde auberginerolletjes maakt. Ook maakt hij voor de kinderen een Knakworst kerstboom en een klassieker in klein format: de Mini Shakshuka.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Pasteitje met kipragout: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Fred Sirieix is onderweg naar Bristol met goede vriend en voormalige baas Michel Roux Junior. Michel kan niet wachten om Fred zijn favorieten gerechten uit deze levendige keuken te laten proeven.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Steak tartaar + tomaat tartaar: een Lekker Feestelijk voorgerechtje voor zowel vleeseters als vegetariërs, in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Eva Longoria: Searching for Mexico (nu op tv)
Eva treedt in de voetsporen van haar voorouder Lorenzo Longoria, die 400 jaar geleden, een eeuw na de conquistadores, in Veracruz aankwam. Hier gaf Mexico gaf de wereld chocola, tomaten en vanille.
-
Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken. Deze week maken twee jonge chefs het lievelingsgerecht van zangeres Olivia Trappeniers klaar.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Jurgen is een BBQ-enthousiast met een dubbel probleem: zijn gevulde varkenshaasje is wel lekker, maar loopt uit en de gepofte aardappelen poffen niet op het juiste moment. De scampi's van Veronique zien er goed uit, maar hebben geen smaak. Tot overmaat van ramp loopt haar saus alle kanten op. Gelukkig staat Piet klaar om een handje te helpen.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
De noordoostkust van Zuid-Afrika is uniek. Warren bezoekt stranden, woeste zeeën en waterwegen vol nijlpaarden. Hij bereidt gerechten met lokale pinda's en pepertjes en bezoekt het dorpje St Lucia.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Aan de noordgrens van Zuid-Afrika ligt het prachtige Madikwe Game Reserve. Warren ervaart het rijke dierenleven en vindt de schuwe en bedreigde Afrikaanse wilde hond en bereidt een dessert en risotto.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 107Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7Bij een uitgebreid diner hoort natuurlijk ook een toetje. Rudolph maakt daarom o.a. cheesecake mousse met kerstappeltjes, speculaas-ijs met warme kersen en Rudolphs chocolademousse.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8Bij de Feestdagen hoort natuurlijk ook het Kerstontbijt. Rudolph maakt o.a. een makkelijk en gezond Kerstbrood en een tomaat & cheddar omelet uit de oven.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 11Als je naar Oostenrijk of Duitsland op vakantie gaat zal je ongetwijfeld er wel eens eentje bestellen. Maar zelf maken is eigenlijk veel lekkerder én super makkelijk. Heerlijk met speckkraut. En wat dat is, laat Rudolph je graag zien in deze aflevering.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 12In Engeland eten ze, vooral in de winter, maar al te graag een goed gevulde pie. Rudolph maakt er ook eentje maar dan met vis. En wat dacht je van een ouderwets lekkere salade met kapucijners, overgoten met een dressing op basis van karnemelk?
-
De Brigade (nu op tv)
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
Great British Menu (nu op tv)
De twee overgebleven chef-koks gaan de strijd aan om een indrukwekkende jury voor zich te winnen, inclusief zangeres Amy MacDonald.
-
Great British Menu (nu op tv)
Drie van de beste chef-koks uit Schotland gaan de strijd aan. Gordons gerecht, Fleetwood Mackarel, is een gewaagde combinatie van rauwe makreel en pap.
-
Late Nite Eats (nu op tv)
Jordan checkt zowel de bekende als de geheime gerechten die het eten in nachtrestaurants in Boston zo bijzonder maken.
-
24Kitchen Gourmet Specials (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
Vandaag laat Hugo in zien hoe je een Pittige Aardappelrösti maakt. Voor de kinderen maakt hij Frittata en ook bereidt hij vegetarische Cranberrypannenkoekjes met geitenkaas.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 9Vandaag geeft Rudolph inspiratie voor makkelijke voorgerechten, natuurlijk onmisbaar bij een Kerstdiner. Hij maakt o.a. een zalmtaartje met appel uit de oven en rode bietensoep met groene kruidenroom.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13Een groente die in de winkel helaas te vaak blijft liggen, groene kool. Jammer want met deze typische wintergroente kun je heel veel kanten op. Rudolph gaat er in deze aflevering mee aan de slag en hij maakt ook een heerlijke variatie op de klassieke witlof ham-kaasschotel.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Vandaag maakt Miljuschka 2 makkelijke gerechten, maar net even anders. Als voorgerecht een garnalencocktail op toastjes. En als hoofdgerecht een porchetta met pistache en venkelzaad.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Het voorgerecht is dit jaar een carpaccio van gerookte heilbot met een frisse tartaar van knolselder en appel. Om het geheel wat volheid te geven, serveert Jeroen er een vinaigrette op basis van gebrande boter bij. De kappertjes zorgen voor extra punch.
-
De Brigade (nu op tv)
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary’s vriend Rob houdt van lekker eten, dus ze bereidt voor hem alle heimelijke genoegens in de vorm van een lasagne met veel vlees en kaas.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17
Eveline maakt vandaag mosselen in rijstwijn, Chinese stijl. En ze maakt Hong Kong style egg tarts, een soort Chinese puddingcake.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
De noordoostkust van Zuid-Afrika is uniek. Warren bezoekt stranden, woeste zeeën en waterwegen vol nijlpaarden. Hij bereidt gerechten met lokale pinda's en pepertjes en bezoekt het dorpje St Lucia.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Aan de noordgrens van Zuid-Afrika ligt het prachtige Madikwe Game Reserve. Warren ervaart het rijke dierenleven en vindt de schuwe en bedreigde Afrikaanse wilde hond en bereidt een dessert en risotto.
-
Cross Country Cake Off (nu op tv)
De taartenbakkers uit het midden van Canada presenteren hun kunstwerken. Alleen de besten mogen een feestelijke taart bakken in de Cross Country Cake Off-keuken.
-
James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)
In Asturië maakt James kennis met een gezin dat zelfvoorzienend leeft en proeft hij fabada-stoofpot en urbiés-kaas. Hij maakt pancetta met mosselen in rode wijn en sardientjes met padrón-pepers.
-
Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)
De overgebleven zes deelnemers worden in teams verdeeld voor een uitdaging in de tv-wereld: ze moeten producten live verkopen. Met gastjurylid Alberti Popaj.
-
Jamie's Eat Yourself Healthy (nu op tv)
Jamie laat zien hoe makkelijk het is om gezond te koken en maakt biefstuk met gekarameliseerde aubergine. Ook bereidt hij champignonstoofpot met dumplings en vis in bladerdeeg met bonen.