TV gids
-
Gordon Ramsay: Uncharted 3 (nu op tv)
Chef-kok Ramsay bezoekt de kreeftenstaat Maine, in de VS. Hij duikt naar mosselen en leert houthakken. Kan hij de status van stoere Mainer verdienen als hij zich met chef-kok Melissa Kelly meet?
-
Ainsley's Festive Flavours 2022 (nu op tv)
In deze kerstaflevering gooit Ainsley Harriott de keukendeuren open voor nieuwe vrienden en oude bekenden. Dat wordt een waar feestmaal met veel tips en ideeën voor kerst.
-
Hairy Bikers Go West (nu op tv)
De Hairy Bikers zijn na bijna twee jaar weer op pad. Ze gaan op zoek naar ingrediënten voor een kerstfeest om hun vrienden en familie te bedanken voor hun steun tijdens Dave's strijd tegen kanker.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine leert de lokale Maleisische streetfood kennen als ze van Kuching naar Penang reist, bereidt zalige 'sticky wings' en ontdekt kok Raphael Jay Peter Lee's creatieve versie van risotto.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine bezoekt het dorp Terengganu dat deel is van de culturele erfenis van Maleisië. Oook leert ze over voedsel- en muziektradities en gaat ze op culinair avontuur met kok Afiq Matkhir.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6Vandaag maakt Rudolph een paar heerlijke gerechten geïnspireerd op de zee. Hij maakt een klassieke garnalencocktail, gegrilde coquilles met sinaasappel-hazelnootboter en tonijnrolletjes met een pittige roomsaus.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 10Een van de meest geliefde stoofschotels is toch wel hachee. Botezacht vlees en heerlijk op smaak gebracht. Rudolph maakt hiermee een overheerlijk ovengerecht met aardappelpuree, boerenkool en knapperige hazelnoten.
-
Jamie's Family Christmas (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5Gerechten die je vooraf kunt maken of waar je gasten je mee kunnen helpen, zodat je zelf ook iets aan het feest hebt.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Zalm wellington: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een knapperige korst in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 106Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Lekker Snel (nu op tv)
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Jet laat zien hoe je de lekkerste ontbijt lunch of brunch gerechten maakt mét left over feeststol. Zoals broodpudding met stukjes appel en suiker en feeststol-wentelteefjes; lekker, duurzaam en ontzettend snel op tafel.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Fred Sirieix reist samen met schrijver Rachel Khoo naar Wenen. Rachels oma komt uit Oostenrijk, dus Wenen voelt voor haar als thuis. Ze wil aan Fred laten zien dat je heerlijk kunt eten in Wenen.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Mexicaanse wok.
-
Eva Longoria: Searching for Mexico (nu op tv)
Eva gaat naar het vruchtbare Jalisco, bekend om typisch Mexicaanse dingen als charro cowboys, mariachi en tequila. Eva ontmoet leden van het Coca-volk en kok Fabian Delgado maakt zijn versie van mole.
-
Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)
Deze week maken twee jonge chefs het lievelingsgerecht van de Nederlandse acteur-zanger Giovanni Kemper klaar.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Kim neemt ons mee naar zijn heiligdom waar hij een dorade heeft gemaakt. Hij heeft helaas grote problemen met de zoutkorst en kruiding van zijn vis. Ann Van Elsen maakt ribbetjes zo zwart als de nacht. Ze wil geen kindereten serveren aan haar man en dus helpt Piet haar om haar groentes en marinade naar een hoger culinair niveau te tillen.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren gaat naar het beroemde Kruger National Park in Zuid-Afrika. Hok bezoekt de pas geopende en indrukwekkende brug Kruger Shalati, gaat op een onvergetelijke safari en bereidt een zalig dessert.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren gaat naar de wijk Sandton in Johannesburg. Hij bezoekt de hippe eettent Zioux en gaat dan met zijn vriend (en beroemde bewoner) The Lazy Makoti voor pasta en wijn naar restaurant Gemelli.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 102Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2Gun je iemand anders ook een heerlijk kerstdiner? Dan heeft Rudolph een paar tips voor heerlijke gerechten die makkelijk te vervoeren zijn. Hij maakt o.a. gamba-avocado taartjes uit de oven en kastanje soep met salieroom en crouton-sterren.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3Rond de Feestdagen wordt er veel wild gegeten, maar hoe maak je dat nou klaar? Rudolph maakt o.a. haasmedaillons en hertenbiefstuk.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6Oer-Hollandse gezelligheid is toch wel een grote pan op tafel met daarin iets lekkers. In deze aflevering is dat het uitgangspunt voor Rudolph’s gerechten. Hij kookt het lievelingskostje van z’n vader én groentesoep zoals zijn oma deze vroeger maakte.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7Achtung bitte! Houd je net als Rudolph van stevige, Duitse winterkost? Dan zit je gebakken in deze aflevering. Op het menu staan overheerlijke sauerbraten en kartoffelknödels. Guten appetit!
-
Wat Eten We Vandaag? Specials (nu op tv)
Het heerlijk avondje is bijna gekomen, dus maakt Jet heerlijke pepernoten.
-
Great British Menu (nu op tv)
De deelnemers maken een voorgerecht voor een verrassende chef-kok. Liams gerecht is geïnspireerd op de legendarische nachtclub Cream uit Liverpool.
-
Great British Menu (nu op tv)
De chef-koks gaan aan het werk om een hoofdgerecht op tafel te zetten. Hrishikesh Desai gaat tot het uiterste om een complex wildgerecht bestaande uit meerdere delen te bereiden.
-
24Kitchen Gourmet Specials (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3
Vandaag laat Hugo in zien hoe je vegetarische Gevulde auberginerolletjes maakt. Ook maakt hij voor de kinderen een Knakworst kerstboom en een klassieker in klein format: de Mini Shakshuka.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4Ook voor de vegetariërs heeft Rudolph een paar heerlijke gerechten voor de Feestdagen. Hij maak o.a. pompoenmedaillons met kersen-portsaus en een groenten Wellington.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8Stamppot liefhebbers opgelet! Rudolph maakt een ouderwets lekkere andijviestamppot. Het geheim in dit recept? De combinatie van feta en gerookte amandelen. En daarna lekker smullen van een feestelijke diplomatenpudding.
-
Jamie's Family Christmas (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2Het kerstdiner is voor elkaar; tijd voor andere feestelijkheden, van pannenkoeken tot carpaccio en achterham tot kedgeree, en alles daartussenin.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Een smeuïge, gevulde omelet met de volle smaken van pad thai en gebakken scampi. Klaar in een handomdraai en overheerlijk!
-
Lekker Snel (nu op tv)
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Zalmzijde uit de oven is een echt pronkstuk op tafel. Jet maakt de zalmzijde met geroosterde groenten en heeft de tip om hoe je het eten op warme borden kunt serveren.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Zalm wellington: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een knapperige korst in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Voorbereiding werpt z'n vruchten af als Mary van een kip met pesto en geroosterde groente nog drie maaltijden bereidt.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 12
Vandaag maakt Eveline 2 Japanse gerechten. Omdat ze van inktvis houdt, maakt Eveline Takoyaki, een soort poffertjes met inktvis. En ze maakt Karaage, heerlijk gefrituurde Japanse kip.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren gaat naar het beroemde Kruger National Park in Zuid-Afrika. Hok bezoekt de pas geopende en indrukwekkende brug Kruger Shalati, gaat op een onvergetelijke safari en bereidt een zalig dessert.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren gaat naar de wijk Sandton in Johannesburg. Hij bezoekt de hippe eettent Zioux en gaat dan met zijn vriend (en beroemde bewoner) The Lazy Makoti voor pasta en wijn naar restaurant Gemelli.
-
Cross Country Cake Off (nu op tv)
De zoektocht begint in het Stanley Park in Vancouver. De beste taartenbakkers uit de westerse provincies van Canada presenteren hun zelfgemaakte baksels aan Mary Berg en Andrew Han.
-
James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)
In Bilbao bezoekt James een overdekte markt, gaat hij met een kabelbaan naar een steakrestaurant en ziet hij hoe La Carolina wordt bereid. Hij bereidt kabeljauw, arancini en Baskische cheesecake.
-
Gordon Ramsay's Food Stars (nu op tv)
Deze week laten de ondernemers zien dat ze verstand hebben van de markt en klantenservice. Ze worden in teams opgedeeld en moeten een pop-up café runnen in Seattle.
-
Jamie's Eat Yourself Healthy (nu op tv)
Jamie Oliver serveert geschroeide tonijn met volkoren rijst en kimchi- saus, die goed is voor je botten. Ook maakt hij 'overnight oats' die je cholesterol verlagen en hotpot van kip en champignons.
-
Jamie Oliver’s Christmas Cook Book (nu op tv)
Jamie Oliver kookt al decennia lang met Kertsmis de lekkerste gerechten, met altijd een experimentele twist op de Klassiekers. Dit jaar wil hij zijn ultieme recepten laten zien, juist die recepten die tijdens de feestdagen absoluut niet mogen ontbreken.