TV gids

Wat kijken we vandaag?
29 maart
  1. United Plates of America
    Seizoen 1
    | Aflevering 13
    Uit het water bij Seattle worden de lekkerste vissen en zeevruchten op aarde gevist. Gary Takle ontmoet de beheerders van dit gebied en proeft het eten dat Seattle zo'n goede reputatie bezorgt.
    Meer informatie
  2. United Plates of America
    Seizoen 2
    | Aflevering 1
    Gary Takle ontmoet makelaar Sam in New York en bezoekt een aantal inspirerende restaurants, waaronder een Grieks restaurant dat is gespecialiseerd in vis en zeevruchten en een heel chic restaurant.
    Meer informatie
  3. Save with Jamie
    Seizoen Brisket of Beef
    | Aflevering 1
    Jamie bereidt een gigantische gegrilde brisket van rundvlees en daarna gebruikt hij de restjes in een ongelooflijke Koreaanse roerbakschotel met rijst.
    Meer informatie
  4. Anthony Bourdain: Parts Unknown
    Seizoen Madagascar
    | Aflevering 4
    Anthony Bourdain bezoekt in deze aflevering Madagascar en laat zich onderdompelen in de cultuur, de mensen en vooral de lokale eetgewoonten
    Meer informatie
  5. The Chefs' Line Australia
    Seizoen The Chefs' Line 1
    | Aflevering 59
    Chef Chase van restaurant Sokyo zal als laatste de strijd aangaan met de beste thuiskok van deze week.
    Meer informatie
  6. Poh & Co
    Seizoen 2
    | Aflevering 2
    We brengen een bezoek aan de boerenmarkt van Adelaide en zien dat Poh en haar foodteam hun stalletje van één naar vijf stuks hebben uitgebreid!
    Meer informatie
  7. 24Kitchen Logo
    Nadiya's Food Adventure
    Seizoen London
    | Aflevering 4
    Nadiya gaat naar een stedelijke indoorboerderij in een Londens industriegebied. Ze helpt medeoprichter Kate Hofman om de vissen te voeren en waterkers te oogsten, vervolgens maakt ze een viscurry.
  8. Zoals Alleen Oma Dat Kan
    Seizoen Grandma's Secret Recipe 3
    | Aflevering 4
    De kleinkinderen van oma Harriëtte vinden haar Surinaamse roti de allerlekkerste en Danny begrijpt na het proeven wel waarom…
    Meer informatie
  9. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen What's For Dinner? 1
    | Aflevering 78
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  10. Grenzeloos Koken
    Seizoen Borderless Cooking 5
    | Aflevering 17
    In elke aflevering van Grenzeloos Koken staat een bepaald land centraal en leer de heerlijkste gerechten uit deze regio kennen. Met zoveel mogelijk couleur locale, maar natuurlijk met een duidelijke uitleg van het recept, zodat je zelf ook in je eigen keuken op vakantie kunt.
    Meer informatie
  11. Poh & Co
    Seizoen 2
    | Aflevering 2
    We brengen een bezoek aan de boerenmarkt van Adelaide en zien dat Poh en haar foodteam hun stalletje van één naar vijf stuks hebben uitgebreid!
    Meer informatie
  12. Wokking Lekker
    Seizoen 1
    | Aflevering 5
    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! n deze aflevering: Mexicaanse wok.
    Meer informatie
  13. Grenzeloos Koken
    Seizoen Ferni (Afghan pudding)
    | Aflevering 29
    Andrea laat je vandaag in Grenzeloos Koken een Colombiaanse klassieker zien: Sancocho Valluno, oftewel rode kippensoep. Met een heerlijke saus!
    Meer informatie
  14. 24Kitchen Logo
    Nadiya's Food Adventure
    Seizoen London
    | Aflevering 4
    Nadiya gaat naar een stedelijke indoorboerderij in een Londens industriegebied. Ze helpt medeoprichter Kate Hofman om de vissen te voeren en waterkers te oogsten, vervolgens maakt ze een viscurry.
  15. Zoals Alleen Oma Dat Kan
    Seizoen Grandma's Secret Recipe 3
    | Aflevering 5
    De kleinkinderen van oma Habiba zijn dol op haar smaakvolle en kleurrijke couscous met verse groenten en vis. Danny leert van oma de fijne kneepjes van de Marokkaanse keuken.
    Meer informatie
  16. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen What's For Dinner? 1
    | Aflevering 79
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  17. Anthony Bourdain: Parts Unknown
    Seizoen Madagascar
    | Aflevering 4
    Anthony Bourdain bezoekt in deze aflevering Madagascar en laat zich onderdompelen in de cultuur, de mensen en vooral de lokale eetgewoonten
    Meer informatie
  18. De Streken van Wim
    Seizoen 2
    | Aflevering 9
    In Oldebroek, vlak bij Zwolle, maakt Wim samen met Annette aalbessenconfituur. Lekker bij de rode kool die hij serveert met chipolataworst.
    Meer informatie
  19. The Chefs' Line Australia
    Seizoen The Chefs' Line 1
    | Aflevering 59
    Chef Chase van restaurant Sokyo zal als laatste de strijd aangaan met de beste thuiskok van deze week.
    Meer informatie
  20. 24Kitchen Logo
    Food Exposed with Nelufar Hedayat
    Seizoen Waste
    | Aflevering 1
    In de VS wordt 40 procent van al het voedsel weggegooid. Nelufar Hedayat ontmoet mensen die strijden tegen verspilling, onder wie tv-ster Nicole Richie. Van Guatemala tot Amerika laat ze zien hoe onze obsessie met hoe eten eruitziet tot enorm veel verspilling leidt.
  21. Zoals Alleen Oma Dat Kan
    Seizoen Grandma's Secret Recipe 3
    | Aflevering 5
    De kleinkinderen van oma Habiba zijn dol op haar smaakvolle en kleurrijke couscous met verse groenten en vis. Danny leert van oma de fijne kneepjes van de Marokkaanse keuken.
    Meer informatie
  22. Poh & Co
    Seizoen 2
    | Aflevering 2
    We brengen een bezoek aan de boerenmarkt van Adelaide en zien dat Poh en haar foodteam hun stalletje van één naar vijf stuks hebben uitgebreid!
    Meer informatie
  23. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen What's For Dinner? 1
    | Aflevering 79
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  24. Made in Italy with Silvia Colloca
    Seizoen Made In Italy With Silvia Colloca 1
    | Aflevering 5
    Silvia ademt de frisse zeelucht van San Benedetto del Tronto in en ontdekt de geheimen achter de fritto misto, een Italiaanse kustspecialiteit.
    Meer informatie
  25. 24Kitchen Logo
    Nadiya's Food Adventure
    Seizoen London
    | Aflevering 4
    Nadiya gaat naar een stedelijke indoorboerderij in een Londens industriegebied. Ze helpt medeoprichter Kate Hofman om de vissen te voeren en waterkers te oogsten, vervolgens maakt ze een viscurry.
  26. The Chefs' Line Australia
    Seizoen The Chefs' Line 1
    | Aflevering 59
    Chef Chase van restaurant Sokyo zal als laatste de strijd aangaan met de beste thuiskok van deze week.
    Meer informatie
  27. Anthony Bourdain: Parts Unknown
    Seizoen Madagascar
    | Aflevering 4
    Anthony Bourdain bezoekt in deze aflevering Madagascar en laat zich onderdompelen in de cultuur, de mensen en vooral de lokale eetgewoonten
    Meer informatie
  28. United Plates of America
    Seizoen 1
    | Aflevering 13
    Uit het water bij Seattle worden de lekkerste vissen en zeevruchten op aarde gevist. Gary Takle ontmoet de beheerders van dit gebied en proeft het eten dat Seattle zo'n goede reputatie bezorgt.
    Meer informatie
  29. United Plates of America
    Seizoen 2
    | Aflevering 1
    Gary Takle ontmoet makelaar Sam in New York en bezoekt een aantal inspirerende restaurants, waaronder een Grieks restaurant dat is gespecialiseerd in vis en zeevruchten en een heel chic restaurant.
    Meer informatie
  30. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen What's For Dinner? 1
    | Aflevering 79
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  31. The Hairy Bikers’ Mediterranean Adventure
    Seizoen Sardinia
    | Aflevering 2
    De bikers zijn op Sardinië waar niets verspillen de norm is of het nu gaat om versgevangen tonijn of een lam en de mensen zijn er trots op hun gevarieerde erfgoed.
    Meer informatie
  32. James Martin's Home Comforts
    Seizoen Home Cooked Ready Meals
    | Aflevering 2
    James Martin verwelkomt je in zijn huis op het platteland, waar hij vanuit zijn keuken vertelt over de gerechten die hij het liefst kookt.
    Meer informatie
  33. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen What's For Dinner? 1
    | Aflevering 79
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  34. 24Kitchen Logo
    Food Exposed with Nelufar Hedayat
    Seizoen Waste
    | Aflevering 1
    In de VS wordt 40 procent van al het voedsel weggegooid. Nelufar Hedayat ontmoet mensen die strijden tegen verspilling, onder wie tv-ster Nicole Richie. Van Guatemala tot Amerika laat ze zien hoe onze obsessie met hoe eten eruitziet tot enorm veel verspilling leidt.
  35. Poh & Co
    Seizoen 2
    | Aflevering 3
    Het creatieve advies van Poh drijft de jongens tot waanzin, dus maakt ze een lunch voor hen klaar en gaat daarna vissen met Andre.
    Meer informatie
  36. Made in Italy with Silvia Colloca
    Seizoen Made In Italy With Silvia Colloca 1
    | Aflevering 6
    Silvia maakt van verse zee-ingrediënten een tacconcelli met visragoût, bakt een speltciabatta en krijgt les in slachtafval van een lam.
    Meer informatie
  37. Miljuschka in Japan
    Seizoen 1
    | Aflevering 5
    Miljuschka start deze aflevering bij het Gouden Paviljoen in Kyoto waar ze op zoek gaat naar Keizerlijk eten; Kaiseiki. Ze maakt ook nog een tussenstop in het befaamde bamboe bos en heeft een ontmoeting met een geisha. Daarna is het tijd om antwoord te vinden op de vraag: Hoe maak je nou sake?
    Meer informatie
  38. Anthony Bourdain: Parts Unknown
    Seizoen New Jersey
    | Aflevering 5
    Anthony Bourdain bezoekt in deze aflevering New Jersey en laat zich onderdompelen in de cultuur, de mensen en vooral de lokale eetgewoonten.
    Meer informatie
  39. The Chefs' Line Australia
    Seizoen The Chefs' Line 1
    | Aflevering 60
    De kandidaten brengen een bezoek aan de keuken van het Japanse restaurant Sokyo, waar ze de week nog eens doornemen en lekker gaan koken.
    Meer informatie
  40. The Hairy Bikers’ Mediterranean Adventure
    Seizoen Corsica
    | Aflevering 3
    De Corsicaanse drie-eenheid van vlees, kastanjes en kaas vormt de basis voor de ontdekkingstocht van de bikers, maar het is de onafhankelijke instelling van de mensen die echt bijzonder is.
    Meer informatie
  41. James Martin's Home Comforts
    Seizoen Two from One
    | Aflevering 3
    James Martin verwelkomt je in zijn huis op het platteland, waar hij vanuit zijn keuken vertelt over de gerechten die hij het liefst kookt.
    Meer informatie
  42. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen What's For Dinner? 1
    | Aflevering 79
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  43. The Chefs' Line Australia
    Seizoen The Chefs' Line 1
    | Aflevering 60
    De kandidaten brengen een bezoek aan de keuken van het Japanse restaurant Sokyo, waar ze de week nog eens doornemen en lekker gaan koken.
    Meer informatie
  44. The Hairy Bikers’ Mediterranean Adventure
    Seizoen Corsica
    | Aflevering 3
    De Corsicaanse drie-eenheid van vlees, kastanjes en kaas vormt de basis voor de ontdekkingstocht van de bikers, maar het is de onafhankelijke instelling van de mensen die echt bijzonder is.
    Meer informatie