De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

TV gids

Wat kijken we vandaag?
26 december
  1. Jamie's Eat Yourself Healthy (nu op tv)

    Jamie maakt voedzame witvis met bladerdeed en tomaten-orzo, een zalige en frisse groene pasta en een eenvoudige garnalencurry. We bekijken de voordelen van proteïne en maken een gezonde carrot cake.

  2. Jamie's Cook Ahead Christmas (nu op tv)

    Jamie deelt eenvoudige gerechten die je van te voren kunt maken en tips om tijd te besparen voor een heerlijke kerst. Of je nu een beginner of expert bent: Jamie bezorgt je zorgeloze feestdagen. Jamie's voorbereidingen zorgen voor een makkelijke bereiding van een zijdezachte kippenleverpaté als voorgerecht, een geniale nieuwe manier om kalkoen te bereiden, een epische Yorkshire pudding en de beste gebraden gerechten ooit, allemaal ruim van tevoren klaargemaakt voor een stressvrije kerstdag.

  3. Jamie Oliver: Seasons (nu op tv)

    Voor de kerstmaaltijd met zijn familie maakt Jamie dit jaar een heerlijk frisse en pittige paté van gerookte forel, geserveerd met rode koolsla en een gigantische yorkshire-pudding om te delen, een spectaculaire manier om het feestmaal op eerste kerstdag te beginnen. Hij geeft de traditionele kalkoen het nakijken met zijn spetterende feestelijke porchetta, knapperige knolgroenten en de beste geroosterde aardappelen ooit. Jamie tilt spruitjes naar nieuwe hoogten in zijn vegetarische hoofdgerecht, een fantastische taart met kastanjes en spruitjes. Jamie sluit af met prachtige peren die hij een kerstmake-over geeft in een pavlova met glühwein, om een nog extra vleugje kerstsprankeling aan het menu toe te voegen.

  4. Guillaume's French Atlantic (nu op tv)

    In het luxueuze Bordeaux komen wijn maken en fine dining samen. Guillaume drinkt wijn bij het Grand Theatre en verkent het prachtige Saint-Émilion. Ook bezoekt hij het prestigieuze Château d'Yquem.

  5. Guillaume's French Atlantic (nu op tv)

    Guillaume Brahimi ontdekt de geheimen van de Bordeaux en bezoekt Cap Ferret en een wellnesscentrum in een wijngaard. Ook maakt hij ongekend creatieve en smaakvolle gerechten met exquise ingrediënten.

  6. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    In deze aflevering geeft Rudolph je tips voor de decoratie en snelle bereidingen met ingrediënten die je meestal wel in huis hebt. Hij maakt een hartige krans met zoete appeltjes, een snelle Kerstmis-saus, sla-Kerstboompjes en zalmrolletjes.

  7. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 19

    Op het kerstmenu van Rudolph mag ook zeker een heerlijk gerecht met vis niet ontbreken. In deze aflevering niet 1, niet 2 maar 3 lekkere visrecepten. En Rudolph kookt niet alleen. Vis-expert Bart van Olphen doet gezellig met hem mee.

  8. Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)

    Voor de visliefhebbers maakt Miljuschka vandaag zeebaars en papillotte met kaffir limoenblad en kokos. En als toetje zet ze een sneeuwbal op tafel, natuurlijk geen echte, maar een kokosijs sneeuwbal bombe.

  9. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 115

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  10. X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: bloedworst.

  11. Lekker Snel! (nu op tv)

    Steak tartaar + tomaat tartaar: een Lekker Feestelijk voorgerechtje voor zowel vleeseters als vegetariërs, in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.

  12. Guillaume's French Atlantic (nu op tv)

    In het luxueuze Bordeaux komen wijn maken en fine dining samen. Guillaume drinkt wijn bij het Grand Theatre en verkent het prachtige Saint-Émilion. Ook bezoekt hij het prestigieuze Château d'Yquem.

  13. Guillaume's French Atlantic (nu op tv)

    Guillaume Brahimi ontdekt de geheimen van de Bordeaux en bezoekt Cap Ferret en een wellnesscentrum in een wijngaard. Ook maakt hij ongekend creatieve en smaakvolle gerechten met exquise ingrediënten.

  14. Winterkost (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Miljuschka doet inspiratie op voor warme lekkernijen. Ze trekt per paard de sprookjesachtige bossen in en laat je zien hoe je zoete Finse bosbessenbroodjes maakt.

  15. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    We houden de kerstsfeer erin met deze royale broodpudding op basis van rozijnenbrood met gember, kaneel en gebakken peer. Jeroen maakt het kerstfeestje compleet door dit gebak af te werken met een coulis van veenbessen en een simpel bolletje vanille-ijs.

  16. De Brigade (nu op tv)

    In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.

  17. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Crispy ribs wok.

  18. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Mary inspireert haar moeder om weer te gaan daten. Een zalige pompoencarbonara moet haar weer in de stemming voor de liefde brengen.

  19. Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)

    Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken.

  20. Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)

    Voor de visliefhebbers maakt Miljuschka vandaag zeebaars en papillotte met kaffir limoenblad en kokos. En als toetje zet ze een sneeuwbal op tafel, natuurlijk geen echte, maar een kokosijs sneeuwbal bombe.

  21. Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  22. Lekker Snel! (nu op tv)

    Lavacake: een Lekker Feestelijk kerstdessert om van te watertanden in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.

  23. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    In deze aflevering geeft Rudolph je tips voor de decoratie en snelle bereidingen met ingrediënten die je meestal wel in huis hebt. Hij maakt een hartige krans met zoete appeltjes, een snelle Kerstmis-saus, sla-Kerstboompjes en zalmrolletjes.

  24. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 19

    Op het kerstmenu van Rudolph mag ook zeker een heerlijk gerecht met vis niet ontbreken. In deze aflevering niet 1, niet 2 maar 3 lekkere visrecepten. En Rudolph kookt niet alleen. Vis-expert Bart van Olphen doet gezellig met hem mee.

  25. Jamie's Eat Yourself Healthy (nu op tv)

    Jamie maakt voedzame witvis met bladerdeed en tomaten-orzo, een zalige en frisse groene pasta en een eenvoudige garnalencurry. We bekijken de voordelen van proteïne en maken een gezonde carrot cake.

  26. Jamie's Cook Ahead Christmas (nu op tv)

    Jamie deelt eenvoudige gerechten die je van te voren kunt maken en tips om tijd te besparen voor een heerlijke kerst. Of je nu een beginner of expert bent: Jamie bezorgt je zorgeloze feestdagen. Jamie's voorbereidingen zorgen voor een makkelijke bereiding van een zijdezachte kippenleverpaté als voorgerecht, een geniale nieuwe manier om kalkoen te bereiden, een epische Yorkshire pudding en de beste gebraden gerechten ooit, allemaal ruim van tevoren klaargemaakt voor een stressvrije kerstdag.

  27. Jamie Oliver: Seasons (nu op tv)

    Voor de kerstmaaltijd met zijn familie maakt Jamie dit jaar een heerlijk frisse en pittige paté van gerookte forel, geserveerd met rode koolsla en een gigantische yorkshire-pudding om te delen, een spectaculaire manier om het feestmaal op eerste kerstdag te beginnen. Hij geeft de traditionele kalkoen het nakijken met zijn spetterende feestelijke porchetta, knapperige knolgroenten en de beste geroosterde aardappelen ooit. Jamie tilt spruitjes naar nieuwe hoogten in zijn vegetarische hoofdgerecht, een fantastische taart met kastanjes en spruitjes. Jamie sluit af met prachtige peren die hij een kerstmake-over geeft in een pavlova met glühwein, om een nog extra vleugje kerstsprankeling aan het menu toe te voegen.

  28. De Brigade (nu op tv)

    In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.

  29. De Brigade (nu op tv)

    In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.

  30. X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: bloedworst.

  31. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 16

    Na een uitgebreid Kerstmaal hou je meestal nog veel over. Maar wat kun je doen met de restjes? Rudolph geeft je ideeën waarin op een leuke manier de restjes van Kerst gebruikt kunnen worden. Hij maakt een Kerst ragout en stoofpeertjes crumble.

  32. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    Rudolph zal Rudolph niet zijn als hij niet ook iets lekkers bakt tijdens de feestdagen. En omdat hij samen bakken nét iets leuker vindt, heeft hij 24Kitchen-collega Danny Janssen uitgenodigd. Danny gaat voor een chocolade-kersttulband. En Rudolph? Die maakt een over-de-top kerstbrood. Dat wordt smullen!

  33. Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)

    Bij een Kerstdiner staat er vaak een gebraden kalkoen op tafel. Miljuschka komt met een makkelijke variant met onder andere aardappels, tijm, rozemarijn, pastinaak en port. En als toetje maakt Miljuschka Eton mess met clementine, granaatappel en cointreau.

  34. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Een lichtpikante pasta met reepjes gebakken zeekat, meer moet het soms niet zijn. Of toch? Jeroen werkt af met een originele versie van de bekende gremolata: een simpele smaakmaker op basis van citroen, peterselie en look, en in dit geval ook wat fijngesneden olijven.

  35. X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Brioche.

  36. Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  37. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Mary voert haar gasten mee naar het oude Hollywood met retro-krabkoekjes en fondue tijdens haar jaarlijkse awards-party.

  38. Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)

    Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken.

  39. Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  40. Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Justine ontdekt bijzondere theepraktijken, de wereld van bijen en honing in Sabah en zalige, traditionele visgerechten van plaatselijke koks. Dan bereidt ze lobak en nasi dagang.

  41. Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Justine besteedt aandacht aan de mooie natuur en zalige keuken van Maleisië. Ze maakt een fruitsalade en organiseert een visbarbecue alvorens onde-onde te maken, een heerlijke, Maleisische lekkernij.

  42. Ainsley's Festive Flavours 2024 (nu op tv)

    Ainsley serveert sensationele kerstgerechten voor de hele familie, zoals Koreaanse kalkoenburgers met geroosterde aardappelen en sesam, een groententaart en kruidige chocolademousse.

  43. Gordon Ramsay: Uncharted 3 (nu op tv)

    Gordon hoort in Puerto Rico hoe de verwoestende orkaan Maria de bewoners dwong om zelf eten te verbouwen. Gordon gaat speervissen, bezoekt een organische koffieplantage en zoekt naar rivierkreeftjes.

  44. Jamie Cooks Christmas (nu op tv)

    Jamie Oliver laat zien in deze kerstspecial zien hoe je een feestelijk menu maakt en heerlijke kerstrecepten kunt bereiden, zodat jij op de dag zelf zonder stress aan het diner kan beginnen.

  45. Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)

    Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken.

  46. Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  47. Gordon Ramsay: Uncharted 3 (nu op tv)

    Gordon hoort in Puerto Rico hoe de verwoestende orkaan Maria de bewoners dwong om zelf eten te verbouwen. Gordon gaat speervissen, bezoekt een organische koffieplantage en zoekt naar rivierkreeftjes.

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.