De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

TV gids

Wat kijken we vandaag?
19 december
  1. Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  2. Jamie's Eat Yourself Healthy (nu op tv)

    Jamie laat zien hoe makkelijk het is om gezond te koken en maakt biefstuk met gekarameliseerde aubergine. Ook bereidt hij champignonstoofpot met dumplings en vis in bladerdeeg met bonen.

  3. Jamie's Cook Ahead Christmas (nu op tv)

    Jamie deelt eenvoudige gerechten die je van te voren kunt maken en tips om tijd te besparen voor een heerlijke kerst. Of je nu een beginner of expert bent: Jamie bezorgt je zorgeloze feestdagen. Jamie trapt de voorbereiding af ​​met gerechten die we van tevoren kunnen klaarmaken. We beginnen in de periode voor de feestdagen met een optionele veganistische basissaus, een heerlijke vulling, een heerlijke groentetaart en een delicaat dessert - allemaal klaar in de vriezer als het perfecte cadeau voor onszelf!

  4. Jamie Oliver: Seasons (nu op tv)

    Deze kerst geeft Jamie een kerstfeest voor zijn familie en vrienden en als eerste op het menu geeft hij slablaadjes een feestelijke behandeling en serveert hij ze naast zijn kerstkaaspakketjes van filodeeg, met een pittige cranberrydip; de perfecte manier om een feestelijk diner te beginnen. Jamie trakteert zijn gasten op een veggie extravaganza met een heerlijke kerstkoollasagne, een briljant 'get-ahead'-gerecht om al vóór een feest te bereiden. Hij tovert nederige knolgroenten om tot de mooiste van het winterbal met de hasselback-techniek en brengt ze op smaak met een feestelijke, op jerky geïnspireerde rub, samen met de perfecte combinatie van feestkebabs met kip, worst en spek om zijn gasten in feeststemming te brengen. En om het helemaal af te maken neemt Jamie walnoten, een winterklassieker, en klopt ze op met medjouldadels en feestelijke specerijen om de heerlijkste kleverige sticky toffee Coffee pudding te maken, de perfecte afsluiter van het kerstfeest.

  5. Guillaume's French Atlantic (nu op tv)

    Guillaume verkent de kustplaats Biarritz, eet een spectaculair gerecht met zeebaars, ontdekt de passie voor Baskische rugby en regionale gerechten, zoals pinxtos, en bezoekt Saint-Jean-Pied-de-Port.

  6. Guillaume's French Atlantic (nu op tv)

    Guillaume gaat naar het eiland Noirmoutier, bekend om de aardappelen en het Château de la Rochefoucauld met een trap ontworpen door Leonardo da Vinci. Hij proeft Cognac en hoort de lokale verhalen.

  7. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Bij de Feestdagen horen natuurlijk ook specifieke drankjes. Daarom maakt Rudolph o.a. Zweedse Glühwein en Limonchello tiramisu in glaasjes.

  8. Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)

    Miljuschka maakt vandaag een omgekeerde nutroast met gekarameliseerde flespompoen. Dat is een taartje van allerlei lekkere groenten die je echt als een ster op tafel kan zetten. En als dessert maakt Miljuschka Kardemom crème caramel pots.

  9. De Brigade (nu op tv)

    In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.

  10. Lekker Snel! (nu op tv)

    Lavacake: een Lekker Feestelijk kerstdessert om van te watertanden in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.

  11. Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)

    Miljuschka maakt vandaag een omgekeerde nutroast met gekarameliseerde flespompoen. Dat is een taartje van allerlei lekkere groenten die je echt als een ster op tafel kan zetten. En als dessert maakt Miljuschka Kardemom crème caramel pots.

  12. Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  13. Lekker Snel! (nu op tv)

    In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze vegan springrolls met hoisindip.

  14. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Jeroen gaat voor zijn Nationale Kerstmenu aan de slag met een Franse oerklassieker: hertengebraad 'Grand Veneur'. De term slaat op de wildsaus op basis van rode wijn, rode bessengelei en cognac. Maak er verse kroketten en veel groentegarnituur bij, en je feestmaal is een feit!

  15. De Brigade (nu op tv)

    In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.

  16. 24Kitchen Gourmet Specials (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Vandaag laat Hugo in zien hoe je vegetarische Gevulde auberginerolletjes maakt. Ook maakt hij voor de kinderen een Knakworst kerstboom en een klassieker in klein format: de Mini Shakshuka.

  17. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Mary haalt haar vriendin Sam uit haar comfort zone door een vegetarische twist te geven aan een van haar favoriete eetcafégerechten.

  18. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 19

    Vandaag krijgt Eveline hulp in de keuken van Nina Warink. Samen gaan ze gestoomde zeetong met gember maken. En het tweede gerecht is Udon noodles met paddestoelen.

  19. Guillaume's French Atlantic (nu op tv)

    Guillaume verkent de kustplaats Biarritz, eet een spectaculair gerecht met zeebaars, ontdekt de passie voor Baskische rugby en regionale gerechten, zoals pinxtos, en bezoekt Saint-Jean-Pied-de-Port.

  20. Guillaume's French Atlantic (nu op tv)

    Guillaume gaat naar het eiland Noirmoutier, bekend om de aardappelen en het Château de la Rochefoucauld met een trap ontworpen door Leonardo da Vinci. Hij proeft Cognac en hoort de lokale verhalen.

  21. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Bij de Feestdagen horen natuurlijk ook specifieke drankjes. Daarom maakt Rudolph o.a. Zweedse Glühwein en Limonchello tiramisu in glaasjes.

  22. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Een winters gerecht met een tropisch tintje. Dat is hoe je deze tongstrelende zuurkoolgoulash het beste kunt omschrijven. Rudolph laat zien dat je deze creatie binnen handomdraai op tafel zet. En wintersporters opgelet! Eet je dit gerecht altijd alleen maar op de skipiste? Vanaf nu kun je ook thuis genieten van Käsespätzle.

  23. Jamie's Eat Yourself Healthy (nu op tv)

    Jamie laat zien hoe makkelijk het is om gezond te koken en maakt biefstuk met gekarameliseerde aubergine. Ook bereidt hij champignonstoofpot met dumplings en vis in bladerdeeg met bonen.

  24. Jamie's Cook Ahead Christmas (nu op tv)

    Jamie deelt eenvoudige gerechten die je van te voren kunt maken en tips om tijd te besparen voor een heerlijke kerst. Of je nu een beginner of expert bent: Jamie bezorgt je zorgeloze feestdagen. Jamie trapt de voorbereiding af ​​met gerechten die we van tevoren kunnen klaarmaken. We beginnen in de periode voor de feestdagen met een optionele veganistische basissaus, een heerlijke vulling, een heerlijke groentetaart en een delicaat dessert - allemaal klaar in de vriezer als het perfecte cadeau voor onszelf!

  25. Jamie Oliver: Seasons (nu op tv)

    Deze kerst geeft Jamie een kerstfeest voor zijn familie en vrienden en als eerste op het menu geeft hij slablaadjes een feestelijke behandeling en serveert hij ze naast zijn kerstkaaspakketjes van filodeeg, met een pittige cranberrydip; de perfecte manier om een feestelijk diner te beginnen. Jamie trakteert zijn gasten op een veggie extravaganza met een heerlijke kerstkoollasagne, een briljant 'get-ahead'-gerecht om al vóór een feest te bereiden. Hij tovert nederige knolgroenten om tot de mooiste van het winterbal met de hasselback-techniek en brengt ze op smaak met een feestelijke, op jerky geïnspireerde rub, samen met de perfecte combinatie van feestkebabs met kip, worst en spek om zijn gasten in feeststemming te brengen. En om het helemaal af te maken neemt Jamie walnoten, een winterklassieker, en klopt ze op met medjouldadels en feestelijke specerijen om de heerlijkste kleverige sticky toffee Coffee pudding te maken, de perfecte afsluiter van het kerstfeest.

  26. Guillaume's French Atlantic (nu op tv)

    Guillaume verkent de kustplaats Biarritz, eet een spectaculair gerecht met zeebaars, ontdekt de passie voor Baskische rugby en regionale gerechten, zoals pinxtos, en bezoekt Saint-Jean-Pied-de-Port.

  27. Guillaume's French Atlantic (nu op tv)

    Guillaume gaat naar het eiland Noirmoutier, bekend om de aardappelen en het Château de la Rochefoucauld met een trap ontworpen door Leonardo da Vinci. Hij proeft Cognac en hoort de lokale verhalen.

  28. Wat Eten We Vandaag? Specials (nu op tv)

    In deze aflevering van Wat Eten We Vandaag? gaat Hugo aan de slag met een vegetarische variant van één van de populairste kerstrecepten. Ideaal om van tevoren te maken zodat je geen last meer hoeft te hebben van kerststress.

  29. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 11

    Ook de klassiekers mogen tijdens de Feestdagen niet ontbreken. Daarom maakt Rudolph klassieke Kerstdesserts. Hij maakt o.a. een Yule log en een hazelnoot merengue krans met winterfruit.

  30. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    Of het nu een zoete of een hartige taart is die in de oven staat, je huis vult zich met heerlijke geuren waar je blij van wordt. Bak, net als Rudolph, een winterse pompoentaart. En verwen jezelf eens extra door deze klassieke griesmeelpudding met rode-bessensaus te maken.

  31. Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)

    Als voorgerecht maakt Miljuschka een filo pasteitje met wilde paddestoelen die lekker knapperig is aan de buitenkant. En natuurlijk mag de cheesecake met Kerst niet ontbreken. Ze maakt een Gember en gekonfijte sinaasappel cheesecake log.

  32. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Het toetje is de kers op de taart van het Nationale Kerstmenu. Ziet deze rolcake er niet fantastisch uit? Het is ook nog eens verrassend simpel. De rolbiscuit is gevuld met mascarponeroom en een lichte pudding met noordkrieken. Gewoon maken en scoren!

  33. De Brigade (nu op tv)

    In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.

  34. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Pulled pork komt goed van pas nu Mary een heerlijk maaltje bereidt voor getrouwde vrienden met een verschillende smaak.

  35. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    Vandaag maakt Eveline een Fillipijnse klassieker, Adobo, een stoofgerecht met drumsticks. En ze maakt Murtabak, een gerecht dat in heel Azië wordt gegeten.

  36. Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  37. Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Justine ontdekt de weelderige flora van Penang in de Tropical Spice Garden en geniet van een lokaal gerecht, omelet met oester, bezoekt het dorp Tegudon en maakt een pittige kipcurry met paarse rijst.

  38. Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Justine beklimt 's morgens vroeg Ria Lookout in Sabah en bereidt dan zalige Maleisische ontbijt-noodles. Ze verkent Penang Hill en geniet dan van de Sarawak laksa van kok Christopher Wan.

  39. Ainsley's Festive Flavours 2023 (nu op tv)

    Kom bij Ainsley Harriott in de keuken voor een gezellig kerstfeest, want hij verwelkomt weer gasten om samen met hem te eten, drinken en vrolijk te zijn. Hij serveert smakelijk eten voor de hele periode van tweede kerstdag tot en met Nieuwjaar. Acteur en komiek Joe Pasquale neemt even pauze van Panto en komt langs voor Turkey Tinga Tacos geserveerd met pintobonen en avocadocrème. Dit is een nieuwe en spannende manier om het beste te maken van een restje kalkoen, zonder afbreuk te doen aan de smaak. Zangeres en presentatrice Jane McDonald komt langs voor een praatje en Ainsley's verrukkelijke tiramisu met clementine, witte chocolade en gember - een feestelijke versie van een familiedessert. Chef-kok Angela Hartnett heeft een troostrijk gerecht om restjes groenten te gebruiken en toch indruk te maken op gasten. En Ainsley laat zich door Japan inspireren om het beste uit spruitjes te halen met een spruitjes-okonomiyaki. Bij Ainsley in zijn feestelijke keuken is ook drankexpert Andy Clarke, die lekkere drankjes heeft om de gerechten mee weg te spoelen.

  40. Gordon Ramsay: Uncharted 3 (nu op tv)

    Op het onaangetaste schiereiland Istrië in Kroatië duikt en vist chef-kok Ramsay en gaat hij achter boerderijdieren aan om culinaire schatten naar boven te halen.

  41. Michel Roux's French Country Cooking: Provence Masterclass (nu op tv)

    Michel Roux ontvangt familie en vrienden voor een onvergetelijke kerst in de Provence. Het huis is versierd, de champagne staat koud en Michel gebruikt zijn magie om zijn perfecte feestmenu samen te stellen.

  42. De Brigade (nu op tv)

    In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.

  43. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    Vandaag maakt Eveline een Fillipijnse klassieker, Adobo, een stoofgerecht met drumsticks. En ze maakt Murtabak, een gerecht dat in heel Azië wordt gegeten.

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.