De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

TV gids

Wat kijken we vandaag?
2 januari
  1. Jamie Cooks Italy (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Jamie wil z'n liefde voor Italië delen met z'n beste en zeer toegankelijke recepten voor spaghetti carbonara, kip, gevulde focaccia, schotels met risotto en bloemkool en limoncello-tiramisu.

  2. Jamie´s Comfort Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Christian, DJ BBQ, bezoekt Jamie wanneer hij zijn ultieme burger en zijn recept voor zijn geheime saus onthult.

  3. Jamie's Money Saving Meals (nu op tv)

    Jamie laat zalige recepten met restjes zien, zoals dumplings, fish & chips en blondie cake. Hij maakt zelfs een indrukwekkend diner met taco’s met varkensvlees en een dessert van voor in de airfryer.

  4. Guillaume's French Atlantic (nu op tv)

    Guillaume verkent de kustplaats Biarritz, eet een spectaculair gerecht met zeebaars, ontdekt de passie voor Baskische rugby en regionale gerechten, zoals pinxtos, en bezoekt Saint-Jean-Pied-de-Port.

  5. Guillaume's French Atlantic (nu op tv)

    Guillaume Brahimi verkent de unieke Baskische cultuur en keuken in Frans Baskenland en leert Pelota spelen, de snelste balsport ter wereld. Hij geniet van Egiategia-wijn en bereidt een feestmaal.

  6. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    Rudolph geeft je inspiratie voor een goed begin van het jaar met bakrecepten, borrelhapjes en salades voor bij de nieuwjaarsborrel. Hij maakt ooievaarsnesten, crostini met kastanje spread en gekarameliseerde sjalotjes en hij maakt een champagne risotto.

  7. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Net als Rudolph wist zijn moeder ook van elke maaltijd een feest te maken. Één van haar paradepaardjes was deze overheerlijke macaronitaart. En als feestelijke afsluiter? Rijstepap met stoofpeertjes toe.

  8. Snel met Miljuschka Frisse Start (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 1

    En dan is het in een keer weer de start van het nieuwe jaar. Tijd dus om weer lekker gezond van start te gaan. Miljuschka maakt een Harissa shakshuka met koriander-yoghurt en Kippenstoof met meiknol en orzo.

  9. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 120

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  10. X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Erwtensoep.

  11. X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Zuurkool.

  12. Snel met Miljuschka Frisse Start (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 1

    En dan is het in een keer weer de start van het nieuwe jaar. Tijd dus om weer lekker gezond van start te gaan. Miljuschka maakt een Harissa shakshuka met koriander-yoghurt en Kippenstoof met meiknol en orzo.

  13. In the Spirit with Lindsay & Curtis (nu op tv)

    Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.

  14. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 121

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  15. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Op de eerste dag van het jaar is smossen toegestaan met deze zalige 'slordige' Sloppy Joe burgers. Met een zweem van bruin Belgisch bier in het gehakt en een knapperige salade met romige sladressing als tegengewicht is dit het ultieme hangovergerecht.

  16. X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Zuurkool.

  17. Ainsley's Festive Flavours 2022 (nu op tv)

    In deze kerstaflevering gooit Ainsley Harriott de keukendeuren open voor nieuwe vrienden en oude bekenden. Dat wordt een waar feestmaal met veel tips en ideeën voor kerst.

  18. Guillaume's French Atlantic (nu op tv)

    Guillaume verkent de kustplaats Biarritz, eet een spectaculair gerecht met zeebaars, ontdekt de passie voor Baskische rugby en regionale gerechten, zoals pinxtos, en bezoekt Saint-Jean-Pied-de-Port.

  19. Guillaume's French Atlantic (nu op tv)

    Guillaume Brahimi verkent de unieke Baskische cultuur en keuken in Frans Baskenland en leert Pelota spelen, de snelste balsport ter wereld. Hij geniet van Egiategia-wijn en bereidt een feestmaal.

  20. Jamie's Great Italian Escape (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Jamie komt aan op Marettimo, een eiland dat slechts één groentewinkel telt, maar gelukkig ook een van de beste restaurants van Sicilië.

  21. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    Rudolph geeft je inspiratie voor een goed begin van het jaar met bakrecepten, borrelhapjes en salades voor bij de nieuwjaarsborrel. Hij maakt ooievaarsnesten, crostini met kastanje spread en gekarameliseerde sjalotjes en hij maakt een champagne risotto.

  22. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Net als Rudolph wist zijn moeder ook van elke maaltijd een feest te maken. Één van haar paradepaardjes was deze overheerlijke macaronitaart. En als feestelijke afsluiter? Rijstepap met stoofpeertjes toe.

  23. Jamie Cooks Italy (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Jamie wil z'n liefde voor Italië delen met z'n beste en zeer toegankelijke recepten voor spaghetti carbonara, kip, gevulde focaccia, schotels met risotto en bloemkool en limoncello-tiramisu.

  24. Jamie´s Comfort Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Christian, DJ BBQ, bezoekt Jamie wanneer hij zijn ultieme burger en zijn recept voor zijn geheime saus onthult.

  25. Jamie's Money Saving Meals (nu op tv)

    Jamie laat zalige recepten met restjes zien, zoals dumplings, fish & chips en blondie cake. Hij maakt zelfs een indrukwekkend diner met taco’s met varkensvlees en een dessert van voor in de airfryer.

  26. Guillaume's French Atlantic (nu op tv)

    Guillaume verkent de kustplaats Biarritz, eet een spectaculair gerecht met zeebaars, ontdekt de passie voor Baskische rugby en regionale gerechten, zoals pinxtos, en bezoekt Saint-Jean-Pied-de-Port.

  27. Guillaume's French Atlantic (nu op tv)

    Guillaume Brahimi verkent de unieke Baskische cultuur en keuken in Frans Baskenland en leert Pelota spelen, de snelste balsport ter wereld. Hij geniet van Egiategia-wijn en bereidt een feestmaal.

  28. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pittige vega wok.

  29. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Maak jij tijdens de feestdagen ook optimaal gebruik van het gourmetstel? Rudolph heeft een aantal heerlijke recepten die ieder pannetje omtovert tot een gerecht. Hij maakt o.a. aardappelrösti’s, persillade voor vlees en vis en dillepannenkoekjes met gerookte zalm.

  30. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Hutspot, wie is er niet groot mee geworden? Je kunt gaan voor de klassieke versie. Maar wedden dat deze variant met pompoen je ook bijzonder lekker zal gaan smaken? En mocht je geen liefhebber zijn van spruitjes, dan daagt Rudolph je uit om dit recept toch zeker eens te gaan maken.

  31. Snel met Miljuschka Frisse Start (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 2

    Vandaag maakt Miljuschka 2 simpele recepten, maar bomvol vitaminen. Ze maakt een kleurige couscous salade met feta, citrus, cashew, spinazie, korianderzaad. En ze maakt een romige geroosterde bloemkool pasta, maar gezond.

  32. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Sluit de week af en start het weekend met een fantastisch staaltje winterkost. Jeroen maakt een winterse versie van gelakte ribben met barbecuesaus. Hij serveert de ribben met een gepofte aardappel uit de oven en een knolseldersalade met appel en veenbessen.

  33. X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Kip knolselderij.

  34. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Mary bakt met haar favoriete ingrediënt citroen een frambozencake. Als chic en snel hoofdgerecht maakt ze kip met Parmezaan en citroen, dan een citroen-krab-pasta met sesam en tenslotte limonade.

  35. Jamie's Great Italian Escape (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Jamie komt aan op Marettimo, een eiland dat slechts één groentewinkel telt, maar gelukkig ook een van de beste restaurants van Sicilië.

  36. Ainsley's Festive Flavours 2023 (nu op tv)

    Kom bij Ainsley Harriott in de keuken voor een gezellig kerstfeest, want hij verwelkomt weer gasten om samen met hem te eten, drinken en vrolijk te zijn. Hij serveert smakelijk eten voor de hele periode van tweede kerstdag tot en met Nieuwjaar. Acteur en komiek Joe Pasquale neemt even pauze van Panto en komt langs voor Turkey Tinga Tacos geserveerd met pintobonen en avocadocrème. Dit is een nieuwe en spannende manier om het beste te maken van een restje kalkoen, zonder afbreuk te doen aan de smaak. Zangeres en presentatrice Jane McDonald komt langs voor een praatje en Ainsley's verrukkelijke tiramisu met clementine, witte chocolade en gember - een feestelijke versie van een familiedessert. Chef-kok Angela Hartnett heeft een troostrijk gerecht om restjes groenten te gebruiken en toch indruk te maken op gasten. En Ainsley laat zich door Japan inspireren om het beste uit spruitjes te halen met een spruitjes-okonomiyaki. Bij Ainsley in zijn feestelijke keuken is ook drankexpert Andy Clarke, die lekkere drankjes heeft om de gerechten mee weg te spoelen.

  37. Dish is Europe (nu op tv)

    We verkennen de stad Athene en het beste eten dat deze stad te bieden heeft. In deze aflevering verwent Miljuschka zichzelf met een heerlijk ontbijt vol met zoetigheden, genieten we van het ultieme diner en ontmoeten we een local voor geweldige inzichten. En verder leert Miljuschka alles over feta, het maken van bougatsa, Griekse yoghurt en souvlaki. En Miljuschka bezoekt ook nog een halloween-restaurant en een prachtig restaurant aan zee.

  38. Dish is Europe (nu op tv)

    Miljuschka is in de stad van de liefde, Parijs. En welke bijzonderheden zijn er in Parijs te ontdekken? In deze aflevering: een XXL-croissant, de making-of van een Paris Brest, een geheime bar, een geweldige winkel met kookgerei, fruitijs en een vlammende crêpe suzette.

  39. Michel Roux's French Country Cooking: Provence Masterclass (nu op tv)

    Michel bereidt een uitgebreide zondagse lunch van in zout gebakken kip voor vrienden en familie.

  40. Gordon Ramsay: Uncharted 3 (nu op tv)

    Chef-kok Ramsay gaat naar de Smoky Mountains. Hij daalt een gevaarlijke waterval af, kajakt door wild water en trekt diep het bos in op zoek naar de lekkerste ingrediënten van dit machtige gebergte.

  41. Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)

    Ainsley Harriott verkent het enorme scala aan smaken - zowel hartig als zoet - die afkomstig zijn van kaas, en hij krijgt gezelschap van chef-kok Sam Holland en speciale gast Donna Preston. Hij maakt mini baskische cheesecakes met sinaasappelcompote.

  42. Ainsley's Festive Flavours 2023 (nu op tv)

    Kom bij Ainsley Harriott in de keuken voor een gezellig kerstfeest, want hij verwelkomt weer gasten om samen met hem te eten, drinken en vrolijk te zijn. Hij serveert smakelijk eten voor de hele periode van tweede kerstdag tot en met Nieuwjaar. Acteur en komiek Joe Pasquale neemt even pauze van Panto en komt langs voor Turkey Tinga Tacos geserveerd met pintobonen en avocadocrème. Dit is een nieuwe en spannende manier om het beste te maken van een restje kalkoen, zonder afbreuk te doen aan de smaak. Zangeres en presentatrice Jane McDonald komt langs voor een praatje en Ainsley's verrukkelijke tiramisu met clementine, witte chocolade en gember - een feestelijke versie van een familiedessert. Chef-kok Angela Hartnett heeft een troostrijk gerecht om restjes groenten te gebruiken en toch indruk te maken op gasten. En Ainsley laat zich door Japan inspireren om het beste uit spruitjes te halen met een spruitjes-okonomiyaki. Bij Ainsley in zijn feestelijke keuken is ook drankexpert Andy Clarke, die lekkere drankjes heeft om de gerechten mee weg te spoelen.

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.