TV gids
-
Jamie's Money Saving Meals (nu op tv)
Jamie maakt spaghetti frittata met restjes, varkenspastei en laat zien hoe je zelf kaas maakt. Ook laat hij zien hoe je geld bespaart als je zelf shish kebab met kip en ‘whoopies pies’ maakt.
-
Jamie Cooks Italy (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
Jamie wil z'n liefde voor Italië delen met z'n beste en zeer toegankelijke recepten voor spaghetti carbonara, kip, gevulde focaccia, schotels met risotto en bloemkool en limoncello-tiramisu.
-
Jamie's Food Escapes (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
In Venetië verlaat Jamie de gebaande paden om op zoek te gaan naar Venetiaanse klassiekers: rijst, polenta, zeevruchten en verse groenten.
-
Gino's Italian Family Adventure (nu op tv)
Gino neemt zijn vrouw Jess mee op een romantisch uitje naar Apulië. Ze bezoeken het pittoreske 'dorp van de liefde', voordat Gino een heel speciale maaltijd bereidt in een prachtige masseria.
-
Gino's Italian Family Adventure (nu op tv)
De hele familie komt samen op het eiland Sardinië voor een langverwacht feest. Gino haalt alles uit de kast om zijn schoonmoeder Elizabeth een Italiaans feestmaal te geven om nooit te vergeten.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
Vandaag maken Chloë en Rudolph Chloë’s limonadecupcakes en ze maken Tekst-cupcakes.
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 3| Aflevering 2
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
Nadiya's Fast Flavours (nu op tv)
Nadiya Hussain maakt macaroni met kaas en culinair schrijver Olia Hercules deelt haar recept voor borsch met groente en kruiden, die gelukkige herinneringen bovenbrengen aan haar jeugd in Oekraïne.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Hartig gevulde appeltjes & perengrog met gember (Dina Tersago)
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Artisjok-preivelouté & citrussalade met avocado en garnalen (Sandrine André)
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 16
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Watermeloen wok.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 164
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Nadiya's Fast Flavours (nu op tv)
Nadiya Hussain maakt macaroni met kaas en culinair schrijver Olia Hercules deelt haar recept voor borsch met groente en kruiden, die gelukkige herinneringen bovenbrengen aan haar jeugd in Oekraïne.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary viert de geboorte van haar eerste 'kookboek-baby' met een overheerlijke kunch van soep en sandwiches voor haar redacteur en fotograaf, die ook een goede vriend is.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 165
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Hartig gevulde appeltjes & perengrog met gember (Dina Tersago)
-
Sara's Australia Unveiled (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 9
Sara La Fountain bezoekt haar favoriete plekken, mensen en eten van Melbourne tot Darwin.
-
Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)
Jamie laat zijn variant op kip piri-piri zien, waar iedereen dol op zal zijn, en maakt gerookte schelvisviskoekjes met een heerlijk romige bieslooksaus.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine ontmoet papegaaien in Kuala Lumpur en orang-oetans in Semenggoh. Kok Wong serveert zalige Penang-klassiekers en Justine maakt populaire gerechten zoals mee kolok en zalige curry puffs.
-
Gino's Italian Family Adventure (nu op tv)
Gino neemt zijn vrouw Jess mee op een romantisch uitje naar Apulië. Ze bezoeken het pittoreske 'dorp van de liefde', voordat Gino een heel speciale maaltijd bereidt in een prachtige masseria.
-
Gino's Italian Family Adventure (nu op tv)
De hele familie komt samen op het eiland Sardinië voor een langverwacht feest. Gino haalt alles uit de kast om zijn schoonmoeder Elizabeth een Italiaans feestmaal te geven om nooit te vergeten.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Artisjok-preivelouté & citrussalade met avocado en garnalen (Sandrine André)
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
Vandaag maken Chloë en Rudolph Chloë’s limonadecupcakes en ze maken Tekst-cupcakes.
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 3| Aflevering 2
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
Jamie's Money Saving Meals (nu op tv)
Jamie maakt spaghetti frittata met restjes, varkenspastei en laat zien hoe je zelf kaas maakt. Ook laat hij zien hoe je geld bespaart als je zelf shish kebab met kip en ‘whoopies pies’ maakt.
-
Jamie Cooks Italy (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
Jamie wil z'n liefde voor Italië delen met z'n beste en zeer toegankelijke recepten voor spaghetti carbonara, kip, gevulde focaccia, schotels met risotto en bloemkool en limoncello-tiramisu.
-
Jamie's Food Escapes (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
In Venetië verlaat Jamie de gebaande paden om op zoek te gaan naar Venetiaanse klassiekers: rijst, polenta, zeevruchten en verse groenten.
-
Gino's Italian Family Adventure (nu op tv)
Gino neemt zijn vrouw Jess mee op een romantisch uitje naar Apulië. Ze bezoeken het pittoreske 'dorp van de liefde', voordat Gino een heel speciale maaltijd bereidt in een prachtige masseria.
-
Gino's Italian Family Adventure (nu op tv)
De hele familie komt samen op het eiland Sardinië voor een langverwacht feest. Gino haalt alles uit de kast om zijn schoonmoeder Elizabeth een Italiaans feestmaal te geven om nooit te vergeten.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 20
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pittige vega wok 2.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7
Vandaag maken Senne en Rudolph samen Senne’s appel-plaattaart en ze maken walnoot-marsepein petit fours.
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 3| Aflevering 4
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
Nadiya's Fast Flavours (nu op tv)
Nadiya Hussain maakt makkelijk recepten voor drukke mensen. Geïnspireerd door haar reis naar Louisiana maakt ze een po'boy sub sandwich met knoflookmayo. Ook maakt ze zalige cake met chocola en kersen.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Ontbijtquinoa met sinaasappel & lamsstoofpotje met gremolata (Sandrine André)
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Chausson aux champignons met schorseneren (Sandrine André)
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 20
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pittige vega wok 2.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine leert de lokale Maleisische streetfood kennen als ze van Kuching naar Penang reist, bereidt zalige 'sticky wings' en ontdekt kok Raphael Jay Peter Lee's creatieve versie van risotto.
-
Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)
Jamie maakt een heerlijke vegetarische toad-in-the-hole met portobello’s en een rijke porter- en uienjus, en geniet van een perfecte date night met Jools.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary trekt een fles champagne open om de verloving van haar broer te vieren met een verse, smakelijke Engelse brunch.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren gaat naar de rustigere Westkaap en de pittoreske stad Paternoster en eet oesters met champagne. Dan vangt hij rivierkreeften voor een pastagerecht en maakt een taart met pruim en granaatappel.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren vliegt met een heli boven het grootste ravijn van Afrika, maakt biltongquiche en gaat dan lopend op safari, maakt groentesoep met geroosterde ingrediënten en ‘bread on a stick’.
-
Gordon Ramsay's Future Food Stars (nu op tv)
Gordon stuurt de overgebleven deelnemers naar Wales, waar ze zeewier moeten oogsten op Anglesey. Ook daagt hij ze uit om pizza te verkopen aan toeristen in Portmeirion.
-
Hairy Bikers Go West (nu op tv)
Voor hun volgende avontuur gaan Dave en Si naar Merseyside. Deze regio staat bekend om zijn muziek en cultuur, en daar hoort eten natuurlijk bij.
-
Michel Roux's French Country Cooking (nu op tv)
Een bezoek aan een boerderij inspireert Michel om een heerlijk gerecht met parelhoen te koken. Ook onthult hij zijn snelle en gemakkelijke recept voor een tosti.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine leert de lokale Maleisische streetfood kennen als ze van Kuching naar Penang reist, bereidt zalige 'sticky wings' en ontdekt kok Raphael Jay Peter Lee's creatieve versie van risotto.