De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

TV gids

Wat kijken we vandaag?
23 december
  1. In the Spirit with Lindsay & Curtis (nu op tv)

    Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.

  2. SOS Piet XL (nu op tv)

    Patjes Grill House streeft ernaar om perfectie te serveren. De hartige wafels zien er heerlijk uit, maar kunnen toch nog wat smaak gebruiken. Dat BBQ-gerechten niet altijd even eenvoudig zijn, weet ook Sarah, een grote ster op sociale media. Piet snelt ter hulp voor de creatie van een 'masterpiece'.

  3. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Chef Nadiya Hussain laat Fred de culinaire bezienswaardigheden van Yorkshire zien, waaronder een klein restaurant dat zelfgemaakte samosa's serveert, Nadiya’s favoriete Indiase hapje.

  4. Eva Longoria: Searching for Spain (nu op tv)

    Galicië is een van Spanje’s best bewaarde geheimen in Noordwest-Spanje. Het is er ruig en staat bekend om zijn rustieke gerechten. De Gallego's zijn van origine Keltisch en spreken hun eigen taal.

  5. Food Trail: South Africa (nu op tv)

    Warren reist langs de prachtige, wilde Garden Route in Zuid-Afrika en zwemt met zeehonden in Plettenberg Bay en bereidt een Zuid-Afrikaanse curry & dessert en opent oesters met een lokale legende.

  6. Food Trail: South Africa (nu op tv)

    Warren is in Kaapstad en alles draait om de bijzonder kookstijl 'Cape Malay'. Hij eet lamsvlees, bereidt een chicken curry en samosa's met uitzicht op de bergen en doet een unieke ‘Jazz Safari’.

  7. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 12

    Ook de bijgerechten krijgen in deze aflevering een feestelijk tintje. Rudolph maakt feestelijke aardappeltorentjes, glühweinpeertjes en geroosterde rozemarijn-aardappels.

  8. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 16

    Een feestelijke boeuf bourguignon kun je natuurlijk niet maken zonder een goede rode wijn. En laat Sommelier Milton Verseput daar nou heel veel verstand van hebben. Terwijl Rudolph lekker aan het kokkerellen is, legt Milton uit waar je op moet letten als je wijn bij je kerstdiner wil schenken. Proost!

  9. Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)

    Miljuschka maakt een overheerlijke, kerstachtige pasta met citroen en gekarameliseerde spruitjes. En als toetje maakt ze een Chai spiced crepe taart.

  10. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 112

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  11. X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)

    Chef-kok Hans van Wolde laat zien hoe je een heerlijke varkensrib uit de römertopf maakt. Een perfecte maaltijd om op tafel te zetten tijdens de feestdagen!

  12. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Oosterse tonijn.

  13. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Knoflook, gamba, groente wok.

  14. Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)

    Miljuschka maakt een overheerlijke, kerstachtige pasta met citroen en gekarameliseerde spruitjes. En als toetje maakt ze een Chai spiced crepe taart.

  15. Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  16. Lekker Snel (nu op tv)

    In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Zalmzijde uit de oven is een echt pronkstuk op tafel. Jet maakt de zalmzijde met geroosterde groenten en heeft de tip om hoe je het eten op warme borden kunt serveren.

  17. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 113

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  18. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kapsalon wok.

  19. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Eendenborst wok.

  20. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Het mag nog wat feestelijk zijn op kerstdag! Dus bakt Jeroen een lekker stukje gebakken vis. Hij maakt er een eenvoudige preistoemp bij en werkt af met een romige bearnaise op basis van garnalenbisque om deze klassieke kost toch nog een tikkeltje extra te geven.

  21. X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)

    Chef-kok Hans van Wolde laat zien hoe je een heerlijke varkensrib uit de römertopf maakt. Een perfecte maaltijd om op tafel te zetten tijdens de feestdagen!

  22. Lekker Snel! (nu op tv)

    Pasteitje met kipragout: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.

  23. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Mary pakt flink uit als haar schoonzus Jenna jarig is. Ze geeft een volwassen twist aan geliefde kost op kinderfeestjes.

  24. Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)

    In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Maureen Vanherberghen.

  25. Lekker Snel! (nu op tv)

    Zalm wellington: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een knapperige korst in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.

  26. Food Trail: South Africa (nu op tv)

    Warren reist langs de prachtige, wilde Garden Route in Zuid-Afrika en zwemt met zeehonden in Plettenberg Bay en bereidt een Zuid-Afrikaanse curry & dessert en opent oesters met een lokale legende.

  27. Food Trail: South Africa (nu op tv)

    Warren is in Kaapstad en alles draait om de bijzonder kookstijl 'Cape Malay'. Hij eet lamsvlees, bereidt een chicken curry en samosa's met uitzicht op de bergen en doet een unieke ‘Jazz Safari’.

  28. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Het mag nog wat feestelijk zijn op kerstdag! Dus bakt Jeroen een lekker stukje gebakken vis. Hij maakt er een eenvoudige preistoemp bij en werkt af met een romige bearnaise op basis van garnalenbisque om deze klassieke kost toch nog een tikkeltje extra te geven.

  29. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 12

    Ook de bijgerechten krijgen in deze aflevering een feestelijk tintje. Rudolph maakt feestelijke aardappeltorentjes, glühweinpeertjes en geroosterde rozemarijn-aardappels.

  30. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 16

    Een feestelijke boeuf bourguignon kun je natuurlijk niet maken zonder een goede rode wijn. En laat Sommelier Milton Verseput daar nou heel veel verstand van hebben. Terwijl Rudolph lekker aan het kokkerellen is, legt Milton uit waar je op moet letten als je wijn bij je kerstdiner wil schenken. Proost!

  31. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Chef Nadiya Hussain laat Fred de culinaire bezienswaardigheden van Yorkshire zien, waaronder een klein restaurant dat zelfgemaakte samosa's serveert, Nadiya’s favoriete Indiase hapje.

  32. In the Spirit with Lindsay & Curtis (nu op tv)

    Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.

  33. SOS Piet XL (nu op tv)

    Patjes Grill House streeft ernaar om perfectie te serveren. De hartige wafels zien er heerlijk uit, maar kunnen toch nog wat smaak gebruiken. Dat BBQ-gerechten niet altijd even eenvoudig zijn, weet ook Sarah, een grote ster op sociale media. Piet snelt ter hulp voor de creatie van een 'masterpiece'.

  34. Eva Longoria: Searching for Spain (nu op tv)

    Galicië is een van Spanje’s best bewaarde geheimen in Noordwest-Spanje. Het is er ruig en staat bekend om zijn rustieke gerechten. De Gallego's zijn van origine Keltisch en spreken hun eigen taal.

  35. Food Trail: South Africa (nu op tv)

    Warren reist langs de prachtige, wilde Garden Route in Zuid-Afrika en zwemt met zeehonden in Plettenberg Bay en bereidt een Zuid-Afrikaanse curry & dessert en opent oesters met een lokale legende.

  36. Food Trail: South Africa (nu op tv)

    Warren is in Kaapstad en alles draait om de bijzonder kookstijl 'Cape Malay'. Hij eet lamsvlees, bereidt een chicken curry en samosa's met uitzicht op de bergen en doet een unieke ‘Jazz Safari’.

  37. Lekker Snel! (nu op tv)

    Pasteitje met kipragout: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.

  38. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Maak jij tijdens de feestdagen ook optimaal gebruik van het gourmetstel? Rudolph heeft een aantal heerlijke recepten die ieder pannetje omtovert tot een gerecht. Hij maakt o.a. aardappelrösti’s, persillade voor vlees en vis en dillepannenkoekjes met gerookte zalm.

  39. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 17

    Samen zijn met familie en genieten van een uitgebreid diner. Dat is voor Rudolph hét ultieme kerstgevoel. Nog leuker vindt hij het om ook met elkaar in de keuken te staan. Daarom bakt hij in deze aflevering, samen met zijn kinderen Doris en Ralph, dit fantastische koekhuisje.

  40. Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)

    Vandaag maakt Miljuschka een voorgerecht die ook lekker is voor bij de borrelplank, ze maakt rode kool terrine met biet en geitenkaas. Als hoofdgerecht maakt ze geroosterde kip met kaneel, sinaasappel en rozemarijn.

  41. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Dit gerecht met gemarineerde kip en gebakken champignons is het bewijs dat het ook heel snel kan gaan bij Dagelijkse kost. Er zit bovendien een leuke twist in dankzij het Japans omeletje. Het vergt een beetje oefening, maar dat ben je meteen vergeten als je het proeft!

  42. X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)

    Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: kaasfondue met Hollandse kazen.

  43. Lekker Snel! (nu op tv)

    Pasteitje met kipragout: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.

  44. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Mary maakt een verrukkelijke ratatouille voor haar vriendin Kallie, terwijl ze kletsen over goede doelen.

  45. Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)

    In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Dominique Van Malder.

  46. Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  47. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Bieten wok.

  48. Mary Berry's Fantastic Feasts (nu op tv)

    Marry Berry weet wel hoe je een feestmaal bereidt. Ze leert drie beginners, neven en nicht James, Jack en Leah, hoe ze een spectaculair verrassingsmaal maken voor hun moeder en de hele familie voor de feestdagen.

  49. Next Level Baker (nu op tv)

    Eerst brengen de bakkers de feesthitte naar een hoger niveau met een overheerlijk gembergebak. Daarna is het tijd voor een feestelijke smaakexplosie, waarbij de overgebleven deelnemers bakken met tropisch fruit van over de hele wereld.

  50. Hairy Bikers Go West (nu op tv)

    De Hairy Bikers zijn na bijna twee jaar weer op pad. Ze gaan op zoek naar ingrediënten voor een kerstfeest om hun vrienden en familie te bedanken voor hun steun tijdens Dave's strijd tegen kanker.

  51. Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)

    Shirma ontmoet Femi en haar vriend bij farm Hofi Cas Cora. Samen gaan ze groetne oogsten voor het gerecht van vandaag. Als verrassing heeft chef Jerrel een groene papaya stoof gemaakt. Daarna brengt Shirma een bezoek aan een aloë vera farm en proeft ze ijs gemaakt van de plant. Met alle verzamelde groenten gaat Shirma langs bij chef Helmi en samen koken ze een heerlijk gerecht. Om de avond (en het eiland) goed af te sluiten gaat Shirma samen met haar broer naar Shelterrock Paradise.

  52. Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)

    Shirma is doorgereisd naar Bonaire en daar ontmoet ze Franklin die vertelt over de slavenhuisjes op Bonaire. Vlak bij de slavenhuisjes liggen de Saliña’s of zoutmeren. Na de Saliña’s gaat Shirma langs bij Mikey Snack. Dit is dé plek voor het bijzondere gerecht Kabritu Stoba (geiten stoof). En dan reist ze verder naar de Nature Cooking School, waar ze van Saeed een rondleiding zal krijgen. Onderweg neemt ze Pastechi mee, een traditioneel gerecht.

  53. Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)

    In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Dominique Van Malder.

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.