TV gids
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Nancy, bekend als het snijwonder van Kaprijke, heeft haar gamba's graag sappig en heet. In haar eentje is dat nog niet gelukt, maar als Piet haar komt helpen, lukt het misschien toch om er een heerlijk recept van te maken. Sergio eet dan weer liever mosselen, maar zijn looksaus smaakt naar niets. Gelukkig is Piet er met extra grote mosselen om zijn gerecht te perfectioneren.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Chris Bavin neemt Fred mee naar New Forest om te zien hoe lokale restaurants verse producten gebruiken om gerechten van topkwaliteit te maken, zoals pannage-varkensvlees, gerookte beekforel-paté en varkenspastei.
-
Eva Longoria: Searching for Spain (nu op tv)
De gastronomie van Madrid werd ooit gedomineerd door de Franse keuken, maar staat nu op eigen benen. Eva begint haar culinaire reis bij één van Madrids oudste restaurants, Lhardy.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren verkent de Boschendal Wine Estate is in de Franschhoek-vallei. Hij rijdt met een tram door de wijngaarden, en hij maakt heerlijke lamsschenkel en jam met wijn voor bij scones.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren bezoekt de wijnboerderij Newton Johnson in de stad Hermanus, en combineert hun populairste drank met eten uit hun restaurant. Dan gaat hij foerageren met een kok met Michelin-sterren.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17Rudolph maakt allerlei lekkernijen speciaal voor oudjaarsavond. Hij maakt een champagne taart, hartige Italiaanse oliebollen en hij maakt Rudolph’s ultieme oliebollen.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1Gehaktballen zoals de moeder van Rudolph ze altijd maakte. Ouderwets lekker en met een vleugje pit. Samen met gestoofde rode kool en een crunchy aardappelpuree is dit een echte winter klassieker.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Begin je feestmaal met gebakken camembert met bessensap en noten. Daarna rundvlees met pepersaus. Als bijgerechten aardappelpuree met boter en gegrilde groenten en een heerlijke uienjus.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Hertenbiefstuk met wildsaus: een Lekker Feestelijke kerstklassieker met een heerlijke saus in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 117Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: bloedworst.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Begin je feestmaal met gebakken camembert met bessensap en noten. Daarna rundvlees met pepersaus. Als bijgerechten aardappelpuree met boter en gegrilde groenten en een heerlijke uienjus.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze gnocchi met gehaktballetjes in tomatensaus.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 118Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Poepsimpel, maar ook zo lekker! Deze zijdezachte ijstaart van chocolade met vanillesaus, Hasseltse speculaas en speculaaskruimels is 'parfait' om het nieuwe jaar in te zetten.
-
X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Wagyu.
-
24Kitchen Gourmet Specials (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3
Vandaag laat Hugo in zien hoe je vegetarische Gevulde auberginerolletjes maakt. Ook maakt hij voor de kinderen een Knakworst kerstboom en een klassieker in klein format: de Mini Shakshuka.
-
In the Spirit with Lindsay & Curtis (nu op tv)
Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.
-
Gino's Italy: Secrets of the South (nu op tv)
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren verkent de Boschendal Wine Estate is in de Franschhoek-vallei. Hij rijdt met een tram door de wijngaarden, en hij maakt heerlijke lamsschenkel en jam met wijn voor bij scones.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren bezoekt de wijnboerderij Newton Johnson in de stad Hermanus, en combineert hun populairste drank met eten uit hun restaurant. Dan gaat hij foerageren met een kok met Michelin-sterren.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Hertenbiefstuk met wildsaus: een Lekker Feestelijke kerstklassieker met een heerlijke saus in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17Rudolph maakt allerlei lekkernijen speciaal voor oudjaarsavond. Hij maakt een champagne taart, hartige Italiaanse oliebollen en hij maakt Rudolph’s ultieme oliebollen.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1Gehaktballen zoals de moeder van Rudolph ze altijd maakte. Ouderwets lekker en met een vleugje pit. Samen met gestoofde rode kool en een crunchy aardappelpuree is dit een echte winter klassieker.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Chris Bavin neemt Fred mee naar New Forest om te zien hoe lokale restaurants verse producten gebruiken om gerechten van topkwaliteit te maken, zoals pannage-varkensvlees, gerookte beekforel-paté en varkenspastei.
-
In the Spirit with Lindsay & Curtis (nu op tv)
Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Nancy, bekend als het snijwonder van Kaprijke, heeft haar gamba's graag sappig en heet. In haar eentje is dat nog niet gelukt, maar als Piet haar komt helpen, lukt het misschien toch om er een heerlijk recept van te maken. Sergio eet dan weer liever mosselen, maar zijn looksaus smaakt naar niets. Gelukkig is Piet er met extra grote mosselen om zijn gerecht te perfectioneren.
-
Eva Longoria: Searching for Spain (nu op tv)
De gastronomie van Madrid werd ooit gedomineerd door de Franse keuken, maar staat nu op eigen benen. Eva begint haar culinaire reis bij één van Madrids oudste restaurants, Lhardy.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren verkent de Boschendal Wine Estate is in de Franschhoek-vallei. Hij rijdt met een tram door de wijngaarden, en hij maakt heerlijke lamsschenkel en jam met wijn voor bij scones.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren bezoekt de wijnboerderij Newton Johnson in de stad Hermanus, en combineert hun populairste drank met eten uit hun restaurant. Dan gaat hij foerageren met een kok met Michelin-sterren.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Hertenbiefstuk met wildsaus: een Lekker Feestelijke kerstklassieker met een heerlijke saus in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 18Oudjaarsavond is ook uitermate geschikt voor een buffet met lekker eten en verschillende hapjes. Rudolph maakt een koude feestschotel, tonijntartaar met avocado-crème, saucijzenbroodjes en een feestelijke fruitboom.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2Vroeger was het feest bij Rudolph thuis als er erwtensoep op tafel kwam. Want daarna volgde er pannenkoeken. In deze aflevering geeft Rudolph een smakelijke twist aan deze oer-Hollandse gerechten.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Geroosterd varkensvlees en aardappelen met Parmezaanse kaas staan op het menu als Mary een feestmaaltijd bereidt door kliekjes van de feestdagen te gebruiken voor haar favoriete neven en nichten.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Vandaag staat er een kruidige groentecurry op het menu. Tjokvol verse groenten, boordevol smaak en eigenlijk heel erg makkelijk om te maken. Dankzij dit winterse one-pot wonder neem je alle nodige vitamientjes op om de drukke feestdagen definitief te verteren.
-
X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: drie bereidingen van walnoot met Peruaanse munt.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
In the Spirit with Lindsay & Curtis (nu op tv)
Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Speciaal voor oudejaarsavond heeft Piet een assortiment aan lekkere gerechten samengesteld. VTM-weerman Frank Duboccage waagt zich weleens aan een chocomousse voor zijn dochters, maar het resultaat lijkt altijd meer op chocopasta. Freek wil dan weer mini-loempia's maken, maar zelfs voor ze in de friteuse gaan, loopt het al mis.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Hairy Bikers Go West (nu op tv)
De Hairy Bikers zijn na bijna twee jaar weer op pad. Ze gaan op zoek naar ingrediënten voor een kerstfeest om hun vrienden en familie te bedanken voor hun steun tijdens Dave's strijd tegen kanker.
-
Next Level Baker (nu op tv)
De laatste vijf bakkers gaan een enorme taartuitdaging aan met drie niveaus, maar slechts één bakker zal als winnaar uit de bus komen en er vandoor gaan met de titel van allereerste Next Level Baker, goed voor $ 25.000 en een HexClad-prijzenpakket.
-
Michel Roux's French Country Cooking: Provence Masterclass (nu op tv)
Michel Roux ontvangt familie en vrienden voor een onvergetelijke kerst in de Provence. Het huis is versierd, de champagne staat koud en Michel gebruikt zijn magie om zijn perfecte feestmenu samen te stellen.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma is bij Bon Tera, een lokale groenten en kruidenkwekerij. Hier ontmoet ze boer Arie en sterrenchef Stefan. Ze verzamelen de ingrediënten die ze nodig hebben om te koken bij Brass Boer, waar ze een heerlijk vis en komkommerijs gaan maken. In het prachtige en oudste dorp van Bonaire, Rincon, gaat Shirma langs bij John's Ice Cream. Bij foodtruck Cactus Blue krijgt Shirma van Thamara een bijzondere burger, gemaakt van lionfish.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma is voor de BBQ op zoek naar een lekkere drank en dus gaat ze naar Cadushy Distillery, voor de bekende'Cadushy of Bonaire' likeur. Basis voor deze likeur is de cactus. En voor verse vis gaat Shirma naar Fisherman Jan, waar ze een prachtige tonijn kiest. Op Te Amo beach wordt er een bbq gehouden om de reis feestelijk af te sluiten.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.