De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

TV gids

Wat kijken we vandaag?
11 november
  1. Selena + Chef (nu op tv)

    Kok Adrienne Cheatham helpt Selena met een menu van gepocheerde zalm en grits met hollandaisesaus. Selena worstelt met de nieuwe gerechten en het pocheren van eieren. Gaat het haar lukken?

  2. Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)

    Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken. Deze keer bereiden de jonge chefs het lievelingsgerecht van Nora Gharib.

  3. SOS Piet XL (nu op tv)

    Piet staat weer op het randje van drie zenuwinzinkingen. Acteur Tom Dingenen is geen keukenprins, maar zelfs een tomatensoep weet hij te verknoeien. Mosselen maken lijkt misschien gemakkelijk, maar Iene weet als geen ander dat dat niet klopt. In Damme zit Xenia dan weer met een probleem. Haar gamba's pili pili zijn niet wat het moet zijn.

  4. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Sterrenchef Tom Kerridge neemt Fred mee naar Edinburgh om hem daar de smaak van Schotland te laten proeven. De twee ontdekken ook of je er de lekkerste fish-and-chips van het hele land kunt krijgen.

  5. Eva Longoria: Searching for Mexico (nu op tv)

    Eva Longoria leidt ons rond in Mexico Stad en eet verse concha en verschillende soorten taco’s, waaronder fusion versies. Ook reist ze per boot over Azteekse kanalen naar een oude drijvende tuin.

  6. Food Trail: South Africa (nu op tv)

    Warren proeft bijzondere wijnen in de Cape Wineland en bereidt bobotie en een traditionele Milk Tart, die hij bakt en opeet met zijn goede vriendin, de kookboekenschrijver Abigail Donnelly.

  7. Food Trail: South Africa (nu op tv)

    Warren bezoekt Tswalu Nature Reserve, midden in de Kalahari Desert. Na een safari waarbij hij eten proeft uit de natuur ontmoet hij chef-kok Marnus om Zuid-Afrikaanse delicatessen te maken.

  8. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Vandaag maken Loek en Rudolph samen Loek’s Flammkuchen en ze maken een dessertopizza met fruit.

  9. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 6

    Vandaag maakt Miljuschka sloffendeeg en deze smaakt lekker met fruit. Dus maakt ze een kersenslof en een appelslof.

  10. Mary Berry Makes It Easy (nu op tv)

    Mary leert danser Anton Du Beke recepten op de pier van Bournemouth, zoals Crispy Squid en linguine met kappertjes en zalm. Ook deelt Mary haar rundvleescannelloni en Portugese abrikozentaartjes.

  11. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 82

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  12. Mary Berry Makes It Easy (nu op tv)

    Mary leert danser Anton Du Beke recepten op de pier van Bournemouth, zoals Crispy Squid en linguine met kappertjes en zalm. Ook deelt Mary haar rundvleescannelloni en Portugese abrikozentaartjes.

  13. Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.

  14. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pinacolada wok.

  15. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Een voedzame en romige venkelsoep, gebonden met basmatirijst, geserveerd met pittige, oosterse balletjes van kippengehakt. Jeroen werkt de soep af met krokante venkel en wat extra rijst. Dit is de ideale manier om de week te starten.

  16. De Brigade (nu op tv)

    In de eerste aflevering van De Brigade seizoen 2 maken Perry en Eveline Indonesische Saté Kambing.

  17. Selena + Chef (nu op tv)

    Kok Adrienne Cheatham helpt Selena met een menu van gepocheerde zalm en grits met hollandaisesaus. Selena worstelt met de nieuwe gerechten en het pocheren van eieren. Gaat het haar lukken?

  18. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 11

    Vandaag maakt Eveline Beef Bulgogi, een van Korea's populairste rundvleesgerechten. En ze maakt een heerlijk Thais toetje; sticky rice met mango.

  19. De Smaken van Oostenrijk (nu op tv)

    Gmunden in de provincie Oberösterreich, is een plaats met een bijzondere geschiedenis. Net als Salzburg dankt ook deze stad haar grandeur aan de zout industrie. En de Michelin sterhouder van deze stad is Lukas Nagel an het Bootshaus. Joël gaat samen met hem op pad.

  20. Food Trail: South Africa (nu op tv)

    Warren proeft bijzondere wijnen in de Cape Wineland en bereidt bobotie en een traditionele Milk Tart, die hij bakt en opeet met zijn goede vriendin, de kookboekenschrijver Abigail Donnelly.

  21. Food Trail: South Africa (nu op tv)

    Warren bezoekt Tswalu Nature Reserve, midden in de Kalahari Desert. Na een safari waarbij hij eten proeft uit de natuur ontmoet hij chef-kok Marnus om Zuid-Afrikaanse delicatessen te maken.

  22. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Vandaag maken Loek en Rudolph samen Loek’s Flammkuchen en ze maken een dessertopizza met fruit.

  23. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 6

    Vandaag maakt Miljuschka sloffendeeg en deze smaakt lekker met fruit. Dus maakt ze een kersenslof en een appelslof.

  24. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Sterrenchef Tom Kerridge neemt Fred mee naar Edinburgh om hem daar de smaak van Schotland te laten proeven. De twee ontdekken ook of je er de lekkerste fish-and-chips van het hele land kunt krijgen.

  25. Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)

    Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken. Deze keer bereiden de jonge chefs het lievelingsgerecht van Nora Gharib.

  26. SOS Piet XL (nu op tv)

    Piet staat weer op het randje van drie zenuwinzinkingen. Acteur Tom Dingenen is geen keukenprins, maar zelfs een tomatensoep weet hij te verknoeien. Mosselen maken lijkt misschien gemakkelijk, maar Iene weet als geen ander dat dat niet klopt. In Damme zit Xenia dan weer met een probleem. Haar gamba's pili pili zijn niet wat het moet zijn.

  27. Eva Longoria: Searching for Mexico (nu op tv)

    Eva Longoria leidt ons rond in Mexico Stad en eet verse concha en verschillende soorten taco’s, waaronder fusion versies. Ook reist ze per boot over Azteekse kanalen naar een oude drijvende tuin.

  28. Food Trail: South Africa (nu op tv)

    Warren proeft bijzondere wijnen in de Cape Wineland en bereidt bobotie en een traditionele Milk Tart, die hij bakt en opeet met zijn goede vriendin, de kookboekenschrijver Abigail Donnelly.

  29. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 83

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  30. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pinacolada wok.

  31. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Vandaag maken Chloë en Rudolph Chloë’s limonadecupcakes en ze maken Tekst-cupcakes.

  32. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 7

    Miljuschka maakt vandaag het deeg voor een knapperige cake, oftwel een galette. Ze maakt er eentje met bieten en eentje met appel.

  33. Mary Berry Makes It Easy (nu op tv)

    Mary helpt presentatrice Lorraine Kelly en haar dochter. Lorraine leert een Thaise roerbakschotel met rundvlees en simpele zeebrasem met zeekraal maken. Mary deelt ook haar appel-perentaart.

  34. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Dit is een cheesecake zoals je hem nog niet vaak geproefd hebt. Met een laag krokante koekjes als bodem, een dun laagje zelfgemaakte marsepein en afgewerkt met zoete, Italiaanse kersen. Wat een dessert!

  35. De Brigade (nu op tv)

    In deze aflevering van De Brigade koken Jet en Hugo zelfgemaakte pasta met witlof en venkelworst.

  36. Selena + Chef (nu op tv)

    Internetsensatie, auteur en restauranteigenaar Matty Matheson helpt Selena met een zalige maaltijd van Miami-style ribs en hello dolly bars a la mode als dessert, onder het genot van muziek.

  37. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 12

    Eveline maakt vandaag Dandan noodles en ze maakt Gyoza; oftewel Japanse dumplings.

  38. Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.

  39. The F Word (nu op tv)

    Chef-kok Ramsay leert dim sum maken in een Chinees restaurant. Comédienne Jo Brand maakt een groentecurry. En zangeres Mica Paris kookt met haar familie.

  40. Great British Menu (nu op tv)

    Bestsellerauteur Anthony Horowitz helpt de winnaar te kiezen voor het hoofdgerecht en een Harry Potter-acteur gaat de keuken in om een echt Zweinsteins feestmaal te proeven.

  41. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    Vandaag zijn we in Belfast en de aftrap van de wedstrijd wordt gegeven door het traditionele Ierse restaurant Holohan's Pantry, een familiezaak waar moeder en dochter - Jane en Emir - een menu bereiden met opgepoetste Keltische favorieten. Ze realiseerden zich echter niet dat ze het op moesten nemen tegen de pittige concurrentie van de eigenaars van het Acapulco Mexican Restaurant, chef-kok Stacy en frontmanager Perri, die er zeker van zijn dat hun restaurant niet te kloppen is. Jarron en Artur van het Spaanse restaurant 2 Taps geloven dat hun frisse aanpak tot succes zal leiden en maken het deelnemersveld compleet.

  42. Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    In de eerste aflevering van Mounirs Marokko begint Mounir zijn reis in de haven van Tanger, waar hij geniet van een Marokkaans ontbijt en een authentieke vismarkt bezoekt.

  43. Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    In de tweede aflevering van Mounirs Marokko blijft Mounir in Tanger, waar hij inkopen doet in de Medina en geniet van Marokkaanse streetfood.

  44. De Brigade (nu op tv)

    In deze aflevering van De Brigade koken Jet en Hugo zelfgemaakte pasta met witlof en venkelworst.

  45. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 12

    Eveline maakt vandaag Dandan noodles en ze maakt Gyoza; oftewel Japanse dumplings.

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.