De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

TV gids

Wat kijken we vandaag?
28 oktober
  1. Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)

    Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken.

  2. SOS Piet XL (nu op tv)

    Piets eerste stop is bij Noud en zijn mama Greet. Noud is zot van donuts, maar die van zijn mama lijken meer op calamares. Content creators Steffi en Gerben roepen de hulp van Piet in om hun gnocchi pesto te verbeteren. Voor Piet is dit een aangename kennismaking met dit jonge, digitale geweld. Afsluiten doet hij in Wetteren, waar drag queen Selina Pearl hem de verrassing van zijn leven bezorgt.

  3. Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)

    Rachel schotelt ons een gegrilde kreeft met een salade van kool en komijn voor. Daarna krijgen we een gravlax pokébowl, en kokosmakronen met witte chocolade en bessen als dessert.

  4. Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)

    Rachel bereidt deze keer koude rivierkreeft met een warme rivierkreeftensoep en een kaastaartje. Het dessert is een typisch Zweedse cheesecake die warm wordt geserveerd met slagroom en jam.

  5. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

    In Catalonië gaat James naar de markt La Boqueria, eet hij Catalaanse paella en krijgt hij een rondleiding door een cava-wijngaard. Hij bereidt kabeljauw, kip, cannelloni en fruit met crème anglaise.

  6. Hairy Bikers Go West (nu op tv)

    De Bikers reizen door Devon en Dorset voor het laatste deel van hun Go West Tour, en ontdekken bijzonder en onbekend eten langs de prachtige kust en in het binnenland.

  7. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    In Spakenburg is er altijd wel een goede reden om iets lekkers bij de koffie te nemen. Als iemand jarig is, je visite krijgt, bij een geboorte of als er iets anders te vieren is. Wat je dan trakteert? Een Spakenburgs hart. In de haven bij de bakfiets bakt bakker Martijn samen met Rudolph deze bijzondere specialiteit.

  8. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 16

    Een Edeneesje is heerlijk luchtig hazelnoot-schuimgebak met daartussen laagjes mokkacrème. Rudolph maakt samen met Jerry deze lekkernij. Edeneesjes passen bij de nuchterheid van de mensen in deze omgeving van Gelderland. Geen overdreven luxe patisserie, gewoon lekker.

  9. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Vandaag laat Mary zien hoe je heerlijke voedzame gerechten maakt. Van havermout met chocola en sinaasappel, tot lasagne van pompoen en groene pasta met spinazie, basilicum en pesto.

  10. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Vol-au-vent.

  11. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Gerookte zalm.

  12. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Vandaag laat Mary zien hoe je heerlijke voedzame gerechten maakt. Van havermout met chocola en sinaasappel, tot lasagne van pompoen en groene pasta met spinazie, basilicum en pesto.

  13. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Knoflook, gamba, groente wok.

  14. Jamie's One-Pan Wonders (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Jamie kookt twee eenpansrecepten die een perfecte oplossing bieden voor het drukke leven; zijn kijk op shakshuka met asperges, broccoli en harissa en een waanzinnig goede pulled pork, die je in batches kunt maken, kunt invriezen en in tal van maaltijden kunt gebruiken wanneer dat nodig is.

  15. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Een rustieke maaltijdsalade met oesterzwam, knolselder, pittige brokkelkaas, een geurige dressing op basis van truffelpasta en krokant gebakken brood. Zo start je deze week met alles wat je nodig hebt om er een topweek van te maken.

  16. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Vol-au-vent.

  17. Selena + Chef (nu op tv)

    Auteur, voedselexpert en presentatrice Padma Lakshmi maakt samen met Selena en haar vrienden Zuid-Indiase zoetzure garnalencurry, kokosrijst en een zalige masala chai.

  18. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Eveline maakt vandaag een Cheese Buldak, oftewel pittige kip met kaas. En ze maakt Thaise banaan roti.

  19. De Smaken van Oostenrijk (nu op tv)

    Joël begint zijn reis in Salzburg in het Noordwesten van Oostenrijk. Andreas Senn, die 2 Michelinsterren op zak heeft, neemt Joël mee naar de beste plekken en restaurants.

  20. Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)

    Rachel schotelt ons een gegrilde kreeft met een salade van kool en komijn voor. Daarna krijgen we een gravlax pokébowl, en kokosmakronen met witte chocolade en bessen als dessert.

  21. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    In Spakenburg is er altijd wel een goede reden om iets lekkers bij de koffie te nemen. Als iemand jarig is, je visite krijgt, bij een geboorte of als er iets anders te vieren is. Wat je dan trakteert? Een Spakenburgs hart. In de haven bij de bakfiets bakt bakker Martijn samen met Rudolph deze bijzondere specialiteit.

  22. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 16

    Een Edeneesje is heerlijk luchtig hazelnoot-schuimgebak met daartussen laagjes mokkacrème. Rudolph maakt samen met Jerry deze lekkernij. Edeneesjes passen bij de nuchterheid van de mensen in deze omgeving van Gelderland. Geen overdreven luxe patisserie, gewoon lekker.

  23. Hairy Bikers Go West (nu op tv)

    De Bikers reizen door Devon en Dorset voor het laatste deel van hun Go West Tour, en ontdekken bijzonder en onbekend eten langs de prachtige kust en in het binnenland.

  24. Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)

    Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken.

  25. SOS Piet XL (nu op tv)

    Piets eerste stop is bij Noud en zijn mama Greet. Noud is zot van donuts, maar die van zijn mama lijken meer op calamares. Content creators Steffi en Gerben roepen de hulp van Piet in om hun gnocchi pesto te verbeteren. Voor Piet is dit een aangename kennismaking met dit jonge, digitale geweld. Afsluiten doet hij in Wetteren, waar drag queen Selina Pearl hem de verrassing van zijn leven bezorgt.

  26. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

    In Catalonië gaat James naar de markt La Boqueria, eet hij Catalaanse paella en krijgt hij een rondleiding door een cava-wijngaard. Hij bereidt kabeljauw, kip, cannelloni en fruit met crème anglaise.

  27. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Vol-au-vent.

  28. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 17

    Dit oer-hollandse koekje is beroemd over de hele wereld, en terecht! Mike heeft van zijn opa stroopwafels leren bakken en doet dit met veel passie en plezier. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk want ook Rudolph is bij zijn bakfiets haast niet te stoppen.

  29. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    In het knusse Zierikzee maakt Rudolph, samen met Meester Boulanger Mark Plaating een wel heel bijzondere, Zeeuwse specialiteit. Wat het prachtige verhaal is achter deze smakelijke Strôôsels, vertelt Mark in deze aflevering.

  30. Mary Makes It Easy (nu op tv)

    Mary zou makkelijk alleen maar brood kunnen eten. Ze laat zien hoe je zelf brood met honing en havermout kan bakken, hoe je focaccia pizza maakt, en zelfs broodjes met chocola en sinaasappel.

  31. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Knoflook, gamba, groente wok.

  32. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Dit is nog eens Dagelijkse kost pur sang! Een heerlijk stuk geroosterde vis uit de Noordzee, smeuïge puree, gestoofde prei en de volle smaak van dijonnaise.

  33. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Luikse balletjes.

  34. Selena + Chef (nu op tv)

    Kok en restauranthouder Esther Choi helpt Selena een fantastisch Koreaans barbecuefeest te organiseren, met overheerlijk, gemarineerd pittig varkensvlees, komkommerkimchi, appel-ssamjang en meer.

  35. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Vandaag Eveline een overheerlijke Shanghai-Style porn belly. En ze heeft ook nog een recept voor gevulde paprika.

  36. Jamie's One-Pan Wonders (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Jamie kookt twee heerlijke eenpansrecepten die een perfecte oplossing bieden voor het drukke leven; zijn supersnelle draai aan shakshuka, en een langzaam geroosterde varkensschouder.

  37. The F Word (nu op tv)

    Gordon en zijn zoon gaan vissen op de Schotse Hooglanden. Met een oude auto rookt hij zalm. Meat Loaf daagt de gastheer uit met zijn tonijnschotel. Actrice Angela Griffin maakt eend in bakjes van sla.

  38. Great British Menu (nu op tv)

    Acht finalisten uit het Verenigd Koninkrijk strijden om de keuze van hun voorgerecht voor een feestmaal ter ere van kinderliteratuur. Kinderboekenprijswinnaar Cressida Cowell helpt de winnaar te bepalen.

  39. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    In Sussex trappen zakenpartners Will en Jack de week af met wat ronduit gewaagde gerechten van hun restaurant MED. Op de tweede avond opent Ami Bistro zijn deuren voor entertainment met een menu vol favorieten. Het menu van de laatste avond met traditionele Griekse klassiekers komt niet als een verrassing voor de gasten, die allemaal hopen dat Andy en Michelle groots uitpakken, op basis van Andy's zelfvertrouwen.

  40. Gino's Italy: Secrets of the South (nu op tv)

    Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.

  41. Gino's Italy: Secrets of the South (nu op tv)

    Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.

  42. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    Vandaag Eveline een overheerlijke Shanghai-Style porn belly. En ze heeft ook nog een recept voor gevulde paprika.

  43. Selena + Chef (nu op tv)

    Kok en restauranthouder Esther Choi helpt Selena een fantastisch Koreaans barbecuefeest te organiseren, met overheerlijk, gemarineerd pittig varkensvlees, komkommerkimchi, appel-ssamjang en meer.

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.