TV gids
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken. Deze week maken twee jonge chefs het lievelingsgerecht van zangeres Olivia Trappeniers klaar.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Jurgen is een BBQ-enthousiast met een dubbel probleem: zijn gevulde varkenshaasje is wel lekker, maar loopt uit en de gepofte aardappelen poffen niet op het juiste moment. De scampi's van Veronique zien er goed uit, maar hebben geen smaak. Tot overmaat van ramp loopt haar saus alle kanten op. Gelukkig staat Piet klaar om een handje te helpen.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Fred Sirieix is onderweg naar Bristol met goede vriend en voormalige baas Michel Roux Junior. Michel kan niet wachten om Fred zijn favorieten gerechten uit deze levendige keuken te laten proeven.
-
Eva Longoria: Searching for Mexico (nu op tv)
Eva treedt in de voetsporen van haar voorouder Lorenzo Longoria, die 400 jaar geleden, een eeuw na de conquistadores, in Veracruz aankwam. Hier gaf Mexico gaf de wereld chocola, tomaten en vanille.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
De noordoostkust van Zuid-Afrika is uniek. Warren bezoekt stranden, woeste zeeën en waterwegen vol nijlpaarden. Hij bereidt gerechten met lokale pinda's en pepertjes en bezoekt het dorpje St Lucia.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Aan de noordgrens van Zuid-Afrika ligt het prachtige Madikwe Game Reserve. Warren ervaart het rijke dierenleven en vindt de schuwe en bedreigde Afrikaanse wilde hond en bereidt een dessert en risotto.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7Bij een uitgebreid diner hoort natuurlijk ook een toetje. Rudolph maakt daarom o.a. cheesecake mousse met kerstappeltjes, speculaas-ijs met warme kersen en Rudolphs chocolademousse.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 11Als je naar Oostenrijk of Duitsland op vakantie gaat zal je ongetwijfeld er wel eens eentje bestellen. Maar zelf maken is eigenlijk veel lekkerder én super makkelijk. Heerlijk met speckkraut. En wat dat is, laat Rudolph je graag zien in deze aflevering.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Vandaag pakt Miljuschka uit met een Kerst trifel met Glühwein, peren en een oranjebloesemvla. En ze maakt een vegetarisch hoofdgerecht, namelijk Hasselback knolselderij met paprika-boter en parmezaan.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Eendenborst wok.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Vandaag pakt Miljuschka uit met een Kerst trifel met Glühwein, peren en een oranjebloesemvla. En ze maakt een vegetarisch hoofdgerecht, namelijk Hasselback knolselderij met paprika-boter en parmezaan.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Enchiladas met gehakt.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 108Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Jeroen start het Nationale Kerstmenu 2023 met drie eenvoudige maar feestelijke hapjes: krabsla, gegratineerde mosselen en filodeegpakketjes met geitenkaas. De start hebben we alvast niet gemist!
-
De Brigade (nu op tv)
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary gaat de uitdaging aan om indruk te maken op haar rivaal uit MasterChef Canada, Veronica. Ze maakt eersteklas comfortfood voor haar kritische vriendin.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 16
Eveline maakt vandaag 2 echte klassiekers uit de Japanse keuken. Ze maakt een Japanse omelet, Tamago. En ze maakt Yakitori, dat zijn kipspiesjes met teriyaki saus.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
De noordoostkust van Zuid-Afrika is uniek. Warren bezoekt stranden, woeste zeeën en waterwegen vol nijlpaarden. Hij bereidt gerechten met lokale pinda's en pepertjes en bezoekt het dorpje St Lucia.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Aan de noordgrens van Zuid-Afrika ligt het prachtige Madikwe Game Reserve. Warren ervaart het rijke dierenleven en vindt de schuwe en bedreigde Afrikaanse wilde hond en bereidt een dessert en risotto.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 108Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7Bij een uitgebreid diner hoort natuurlijk ook een toetje. Rudolph maakt daarom o.a. cheesecake mousse met kerstappeltjes, speculaas-ijs met warme kersen en Rudolphs chocolademousse.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 11Als je naar Oostenrijk of Duitsland op vakantie gaat zal je ongetwijfeld er wel eens eentje bestellen. Maar zelf maken is eigenlijk veel lekkerder én super makkelijk. Heerlijk met speckkraut. En wat dat is, laat Rudolph je graag zien in deze aflevering.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Fred Sirieix is onderweg naar Bristol met goede vriend en voormalige baas Michel Roux Junior. Michel kan niet wachten om Fred zijn favorieten gerechten uit deze levendige keuken te laten proeven.
-
Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken. Deze week maken twee jonge chefs het lievelingsgerecht van zangeres Olivia Trappeniers klaar.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Jurgen is een BBQ-enthousiast met een dubbel probleem: zijn gevulde varkenshaasje is wel lekker, maar loopt uit en de gepofte aardappelen poffen niet op het juiste moment. De scampi's van Veronique zien er goed uit, maar hebben geen smaak. Tot overmaat van ramp loopt haar saus alle kanten op. Gelukkig staat Piet klaar om een handje te helpen.
-
Eva Longoria: Searching for Mexico (nu op tv)
Eva treedt in de voetsporen van haar voorouder Lorenzo Longoria, die 400 jaar geleden, een eeuw na de conquistadores, in Veracruz aankwam. Hier gaf Mexico gaf de wereld chocola, tomaten en vanille.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
De noordoostkust van Zuid-Afrika is uniek. Warren bezoekt stranden, woeste zeeën en waterwegen vol nijlpaarden. Hij bereidt gerechten met lokale pinda's en pepertjes en bezoekt het dorpje St Lucia.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Aan de noordgrens van Zuid-Afrika ligt het prachtige Madikwe Game Reserve. Warren ervaart het rijke dierenleven en vindt de schuwe en bedreigde Afrikaanse wilde hond en bereidt een dessert en risotto.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8Bij de Feestdagen hoort natuurlijk ook het Kerstontbijt. Rudolph maakt o.a. een makkelijk en gezond Kerstbrood en een tomaat & cheddar omelet uit de oven.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 12In Engeland eten ze, vooral in de winter, maar al te graag een goed gevulde pie. Rudolph maakt er ook eentje maar dan met vis. En wat dacht je van een ouderwets lekkere salade met kapucijners, overgoten met een dressing op basis van karnemelk?
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Vandaag maakt Miljuschka 2 makkelijke gerechten, maar net even anders. Als voorgerecht een garnalencocktail op toastjes. En als hoofdgerecht een porchetta met pistache en venkelzaad.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Het voorgerecht is dit jaar een carpaccio van gerookte heilbot met een frisse tartaar van knolselder en appel. Om het geheel wat volheid te geven, serveert Jeroen er een vinaigrette op basis van gebrande boter bij. De kappertjes zorgen voor extra punch.
-
De Brigade (nu op tv)
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary’s vriend Rob houdt van lekker eten, dus ze bereidt voor hem alle heimelijke genoegens in de vorm van een lasagne met veel vlees en kaas.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17
Eveline maakt vandaag mosselen in rijstwijn, Chinese stijl. En ze maakt Hong Kong style egg tarts, een soort Chinese puddingcake.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Mary Berry's Fantastic Feasts (nu op tv)
Marry Berry weet hoe je een feestje organiseert en helpt Rima, Diana en Noreen, die Rima's man Mark willen verrassen voor zijn verjaardag. Kunnen ze hem met Mary een onvergetelijke dag bezorgen?
-
Next Level Baker (nu op tv)
Twaalf bakkers, bestaande uit hobby bakkers, professionele bakkers en social media bakkers, betreden een winterwonderland van een hoger niveau en maken nostalgische chocoladelekkernijen. Na een eliminatieronde maken de overgebleven deelnemers feestelijke baksels met alcohol en strijden ze verder om de titel van allereerste Next Level Baker.
-
Jamie & Jimmy's Festive Feast 2020 (nu op tv)
Jamie en Jimmy zijn weer terug om 2020 feestelijk af te ronden. Sam Smith en Joe Wicks zijn ook van de partij. Sam deelt zijn lievelingseten van vroeger en Joe leert hoe je zelf pasta maakt.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma start haar reis op Curaçao met een bezoek aan de Brakke Put Markt. Daar bieden ze allerlei soorten verse groente en fruit aan van zowel eigen bodem als van boeren uit de buurt. Later bundelen Shirma en chef Kris van restaurant Vittle Art, hun culinaire talenten om deze verse vondsten om te toveren tot een smaakvol gerecht. Daarna gaat Shirma samen met haar vader naar Marche di Barber waar ze o.a. een geitensoep proeven. Shirma heeft voor haar gerecht nog vis nodig en dus gaan ze naar visser Luke voor een lekkere verse vis, om in restaurant Vittle Art een heerlijk gerecht te maken.
-
Shirma's Caribische Smaken (nu op tv)
Shirma reist verder naar Kas di Pal’i Maishi. Hier vertelt Mevr. Michi over de plek waar ze zijn, dit was vroeger namelijk een huis voor tot slaafgemaakten. Shirma heeft nog groenten nodig om later bij Landhuis Dokterstuin mee te koken. Deze groenten gaat ze halen bij de Hydrofarm van haar broer Ronlé. Aangekomen bij Landhuis Dokterstuin gaat Shirma gelijk aan de slag om samen met Daisy Jambo soep te bereiden. Om de dag af te sluiten gaat Shirma langs bij een Truk’i Pan voor een lekkere avondsnack.
-
De Brigade (nu op tv)
In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17
Eveline maakt vandaag mosselen in rijstwijn, Chinese stijl. En ze maakt Hong Kong style egg tarts, een soort Chinese puddingcake.