De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
17 juni
  1. Jamie Cooks the Mediterranean (nu op tv)

    Jamie ontdekt Tunesië en leert hoe couscous gemaakt wordt, hij eet heerlijk street food en kookt met lokale chef-koks op het strand. Hij maakt garnalen pakketjes en een stoofschotel met merguez.

  2. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan Andino is in Providence, Rhode Island, een klein stadje waar je laat op de avond goed kunt eten. Hij probeert nacho's met brisket, citroentaart, beschuitbollen met ham, en nog veel meer.

  3. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan Andino kijkt wat Portland, Maine, in de late avond te bieden heeft. Hij probeert polenta-kaasfrietjes, Polynesische spiesen, tropische kippenvleugels, geflambeerde cocktails, en nog veel meer.

  4. The Hairy Bikers Go North (nu op tv)

    De Hairy Bikers hebben de wereld rondgereisd op zoek naar lekker eten - nu gaan ze terug naar hun roots en beginnen aan een epische reis naar de mooiste delen van Noord-Engeland. Terwijl ze door Derbyshire, Lancashire, South Yorkshire en verder reizen, proeven Si en Dave de cultuur en keuken die elk graafschap kenmerken en ontmoeten ze de lokale bevolking om meer te weten te komen over het leven in deze steeds veranderende regio.

  5. Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)

    Ainsley Harriott verkent het enorme scala aan smaken - zowel hartig als zoet - die afkomstig zijn van kaas, en hij krijgt gezelschap van chef-kok Sam Holland en speciale gast Donna Preston. Hij maakt mini baskische cheesecakes met sinaasappelcompote.

  6. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Rudolph en Ralph maken samen Ralph’s berenkoeken en ze maken een chocolade fontein met marshmallows & vers fruit.

  7. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 11

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  8. Nadiya's Time to Eat (nu op tv)

    Nadiya maakt wentelteefjes met kaas en kurkuma, falafelburgers met bonen uit blik en zalige appeltaartjes. Ook bezoekt ze de Heinz-fabriek waar ze de baked beans maken waar de Britten zo dol op zijn.

  9. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Mary Berg flanst snel een Mexicaanse maaltijd vol proteïnen in elkaar voor haar vriend Kyle, die van taco's houdt en ineens fanatiek aan het sporten is geslagen.

  10. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Choucroute uit de zee (Andy Peelman)

  11. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Chocolade-bananenbrood & polentapizza met pindakaas (Andy Peelman)

  12. Nadiya's Time to Eat (nu op tv)

    Nadiya maakt wentelteefjes met kaas en kurkuma, falafelburgers met bonen uit blik en zalige appeltaartjes. Ook bezoekt ze de Heinz-fabriek waar ze de baked beans maken waar de Britten zo dol op zijn.

  13. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Mary Berg flanst snel een Mexicaanse maaltijd vol proteïnen in elkaar voor haar vriend Kyle, die van taco's houdt en ineens fanatiek aan het sporten is geslagen.

  14. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 162

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  15. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Choucroute uit de zee (Andy Peelman)

  16. Sara's Australia Unveiled (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Sara La Fountain leert traditionele jaagtechnieken voor het vangen van modderkrabben langs de afgelegen baaien en stranden van West-Australië.

  17. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie geeft gebraden kip een Koreaanse make-over met een laagje kimchi en sesamzaadjes. Ook maakt hij een heerlijk ovengerecht: zalm gevuld met romige garnalen, omwikkeld met spek.

  18. French Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Justine bezoekt de charmante oude stad Sarlat, waar ze de levendige, plaatselijke markt bezoekt.

  19. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan Andino is in Providence, Rhode Island, een klein stadje waar je laat op de avond goed kunt eten. Hij probeert nacho's met brisket, citroentaart, beschuitbollen met ham, en nog veel meer.

  20. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan Andino kijkt wat Portland, Maine, in de late avond te bieden heeft. Hij probeert polenta-kaasfrietjes, Polynesische spiesen, tropische kippenvleugels, geflambeerde cocktails, en nog veel meer.

  21. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Chocolade-bananenbrood & polentapizza met pindakaas (Andy Peelman)

  22. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Rudolph en Ralph maken samen Ralph’s berenkoeken en ze maken een chocolade fontein met marshmallows & vers fruit.

  23. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 11

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  24. Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)

    Ainsley Harriott verkent het enorme scala aan smaken - zowel hartig als zoet - die afkomstig zijn van kaas, en hij krijgt gezelschap van chef-kok Sam Holland en speciale gast Donna Preston. Hij maakt mini baskische cheesecakes met sinaasappelcompote.

  25. Jamie Cooks the Mediterranean (nu op tv)

    Jamie ontdekt Tunesië en leert hoe couscous gemaakt wordt, hij eet heerlijk street food en kookt met lokale chef-koks op het strand. Hij maakt garnalen pakketjes en een stoofschotel met merguez.

  26. The Hairy Bikers Go North (nu op tv)

    De Hairy Bikers hebben de wereld rondgereisd op zoek naar lekker eten - nu gaan ze terug naar hun roots en beginnen aan een epische reis naar de mooiste delen van Noord-Engeland. Terwijl ze door Derbyshire, Lancashire, South Yorkshire en verder reizen, proeven Si en Dave de cultuur en keuken die elk graafschap kenmerken en ontmoeten ze de lokale bevolking om meer te weten te komen over het leven in deze steeds veranderende regio.

  27. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan Andino is in Providence, Rhode Island, een klein stadje waar je laat op de avond goed kunt eten. Hij probeert nacho's met brisket, citroentaart, beschuitbollen met ham, en nog veel meer.

  28. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan Andino kijkt wat Portland, Maine, in de late avond te bieden heeft. Hij probeert polenta-kaasfrietjes, Polynesische spiesen, tropische kippenvleugels, geflambeerde cocktails, en nog veel meer.

  29. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 162

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  30. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Vandaag maken Rosalie en Rudolph samen Rosalie’s eischwerteig en ze maken een Schwarzwalder kirsch cake.

  31. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 12

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  32. Nadiya's Time to Eat (nu op tv)

    Nadiya deelt haar favoriete, snelle recepten: trechtercake, een koek die je in een pan frituurt en supersimpele baklava. Ook gaat ze de rivier de Theems op om te zien hoe stroop wordt gemaakt.

  33. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Cannelloni met boerenkool & boerenkoolsoep met witte bonen (Dina Tersago)

  34. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Kip-curry met ananas & ananas-selder-smoothie (Dina Tersago)

  35. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Knoflook, gamba, groente wok.

  36. French Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    In deze laatste aflevering bereidt Justine mosselen op een adembenemend Chateau en bezoekt het magische dorp Brantôme.

  37. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie geeft Groot-Brittannië's favoriete afhaalmaaltijd, fish-and-chips, een gezondere make-over. Ook maakt hij met twee populaire Britse ingrediënten, worst en puree, een heel bijzondere pastei.

  38. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    In lange zomerweekends draait het om plezier, eten en samenzijn. Daarom zetten Mary en Aaron hun vrienden een op Canada geïnspireerd menu voor.

  39. The Great Cookbook Challenge with Jamie Oliver (nu op tv)

    Het is het laatste hoofdstuk voor de overgebleven koks als ze hun boekconcept en een reeks recepten presenteren aan de crème de la crème. Wie heeft het ultieme recept voor succes?

  40. Great British Menu (nu op tv)

    De twee overgebleven koks nemen het tegen elkaar op en bereiden een zesgangenmenu voor de juryleden, onder wie gastjurylid Konnie Huq, kinderboekenauteur en voormalige presentator van Blue Peter.

  41. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan is in Montréal. Hij eet gesmoorde inktvis caponata en krab banh mi bij Monkland Tavern, filet mignon en gegrilde kip bij Moishes, en kaaspasteitjes en pulled pork bij een Venezolaanse hotspot.

  42. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    In Liverpool gaan moeder Lisa en zoon James van start in een tapasrestaurant in Liverpool. Op dag twee gaan Andres en Dave aan de slag met een paella. Op dag drie is Kerala Kitchen aan de beurt.

  43. Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)

    Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.

  44. Taste of Australia with Hayden Quinn 1 (nu op tv)

    Taste of Australia with Hayden Quinn. Hayden doet weer wat hij het beste kan: op een losse manier verhalen vertellen van mensen. Hij helpt schapen bijeendrijven, vangt rivierkreeft, duikt naar zeeoren, bakt brood en doet nog veel meer.

  45. French Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    In deze laatste aflevering bereidt Justine mosselen op een adembenemend Chateau en bezoekt het magische dorp Brantôme.

  46. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie geeft Groot-Brittannië's favoriete afhaalmaaltijd, fish-and-chips, een gezondere make-over. Ook maakt hij met twee populaire Britse ingrediënten, worst en puree, een heel bijzondere pastei.