TV gids
-
Selena + Chef (nu op tv)
Selena kan niet koken en wordt geholpen door de Franse kok en restaurateur Ludo Lefebvre. Selena’s huisgenoten fungeren als souschefs en Ludo’s vrouw Krissy werpt zich op als videograaf en tolk.
-
Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)
In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Kim Van Oncen.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Speciaal voor oudejaarsavond heeft Piet een assortiment aan lekkere gerechten samengesteld. VTM-weerman Frank Duboccage waagt zich weleens aan een chocomousse voor zijn dochters, maar het resultaat lijkt altijd meer op chocopasta. Freek wil dan weer mini-loempia's maken, maar zelfs voor ze in de friteuse gaan, loopt het al mis.
-
Estée In Parijs (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7
Verspilling van eten vindt chef Estée echt doodzonde. Het liefste gebruikt ze alles van het dier. In Frankrijk is dat heel normaal. Het dier wordt van kop tot staart verwerkt in delicatessen zoals andouillete, fromage de tête, of boudin noir. Deze delicatessen vind je niet alleen in exclusieve zaken, maar in de meeste restaurants en bistro’s.
-
Estée In Parijs (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
Chef Estée houdt van mooie kleding en ook daarom voelt ze zich thuis in modestad Parijs. Maar haar liefde voor goed eten is velen malen groter. In Parijs komen mode, design en eten samen. Ze ontmoet Monsieur Benjamin, van origine vormgever. Hij ontwerpt nu zijn eigen bijzondere gebakjes en laat Estée er ook eentje ontwerpen.
-
James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)
James tourt door Córdoba op een eco-tuktuk en bezoekt onder andere een markt. We zien hoe 'pastel cordobés' wordt gemaakt. James bereidt aubergine, ossenstaart en vis met tomatensaus.
-
Hairy Bikers Go West (nu op tv)
Voor hun volgende avontuur gaan de Hairy Bikers weer naar Schotland. Ze gaan op zoek naar verborgen schatten in de prachtige regio Dumfries and Galloway.
-
Nadiya's Everyday Baking (nu op tv)
Nadiya deelt haar eenvoudige feestbaksels, waardoor speciale gelegenheden veel moeitelozer worden. Ze maakt een favoriet gerecht, geïnspireerd door haar reis naar New Orleans: Louisiana Seafood Boil.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
Miljuschka maakt vandaag als basisdeeg bros koekdeeg. Ze bakt als eerste een hartig koekje met kaas en bieslook en daarna bakt ze een key lime pie met koekbodem.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Mary maakt maïssoep met Parmezaan, geeft aardappelschillen een krokant tweede leven en maakt kaneel-haverpannenkoeken van restjes havermelk. En Mary is creatief met gedroogde citroenschillen.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Mary maakt maïssoep met Parmezaan, geeft aardappelschillen een krokant tweede leven en maakt kaneel-haverpannenkoeken van restjes havermelk. En Mary is creatief met gedroogde citroenschillen.
-
Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 15
Vandaag maken we kip met rozemarijn, gegrilde polenta met porcini-tomatensaus, een rundvleesburger met ouderwetse koolsalade en maïskolven.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Crispy ribs wok.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Geplette aardappelen met karnemelk, grijze garnalen en gebrande boter. Er zijn zoveel namen als manieren om deze klassieker te bereiden. Vandaag serveert Jeroen zijn favoriete versie van smeus, inclusief gepocheerd ei.
-
Loïc, Zot van Koken (nu op tv)
Loïc maakt op maandag een hartverwarmend stoofpotje met venkelworkst en polenta.
-
Selena + Chef (nu op tv)
Selena kan niet koken en wordt geholpen door de Franse kok en restaurateur Ludo Lefebvre. Selena’s huisgenoten fungeren als souschefs en Ludo’s vrouw Krissy werpt zich op als videograaf en tolk.
-
Guilty Pleasures (nu op tv)
In deze aflevering heeft Perry Ruben van der Meer te gast en maken ze samen een top babi pangang met atjar.
-
Hugo Maakt Kennis: Ierland (nu op tv)
Op zijn avontuur door Ierland is Hugo aangekomen in Cork. De stad in het zuiden van Ierland waar de zeer eigenzinnige Corkonians wonen. Nu heeft Hugo in zijn leven al veel geproefd maar hier maakt hij kennis met een gerecht dat zo lokaal is dat het niet voor iedereen is weggelegd. Ook doet hij mee met de meest Ierse sport op aarde…Hurling. Het sloopt hem maar hij had het nooit willen missen. De gerenommeerde ierse journalist JJ O' Donoghue gaat met Hugo lunchen bij een Ierse..Japanner. En ja, nadat hij ook nog eens meehelpt in de keuken van de oudste Hurlingclub van Ierland sluiten de normaal zo eenkennige Corkonians hem volledig in hun hart.
-
Estée In Parijs (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7
Verspilling van eten vindt chef Estée echt doodzonde. Het liefste gebruikt ze alles van het dier. In Frankrijk is dat heel normaal. Het dier wordt van kop tot staart verwerkt in delicatessen zoals andouillete, fromage de tête, of boudin noir. Deze delicatessen vind je niet alleen in exclusieve zaken, maar in de meeste restaurants en bistro’s.
-
Nadiya's Everyday Baking (nu op tv)
Nadiya deelt haar eenvoudige feestbaksels, waardoor speciale gelegenheden veel moeitelozer worden. Ze maakt een favoriet gerecht, geïnspireerd door haar reis naar New Orleans: Louisiana Seafood Boil.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
Miljuschka maakt vandaag als basisdeeg bros koekdeeg. Ze bakt als eerste een hartig koekje met kaas en bieslook en daarna bakt ze een key lime pie met koekbodem.
-
Hairy Bikers Go West (nu op tv)
Voor hun volgende avontuur gaan de Hairy Bikers weer naar Schotland. Ze gaan op zoek naar verborgen schatten in de prachtige regio Dumfries and Galloway.
-
Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)
In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Kim Van Oncen.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Speciaal voor oudejaarsavond heeft Piet een assortiment aan lekkere gerechten samengesteld. VTM-weerman Frank Duboccage waagt zich weleens aan een chocomousse voor zijn dochters, maar het resultaat lijkt altijd meer op chocopasta. Freek wil dan weer mini-loempia's maken, maar zelfs voor ze in de friteuse gaan, loopt het al mis.
-
James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)
James tourt door Córdoba op een eco-tuktuk en bezoekt onder andere een markt. We zien hoe 'pastel cordobés' wordt gemaakt. James bereidt aubergine, ossenstaart en vis met tomatensaus.
-
Loïc, Zot van Koken (nu op tv)
Loïc maakt op maandag een hartverwarmend stoofpotje met venkelworkst en polenta.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7
Miljuschka maakt als basis een spritsdeeg. Van dit deeg maakt ze eerst spritsen roulette en daarna maakt ze Hollandse tiramisu met boerenjongens.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
Miljuschka maakt een bisquitbeslag en hiermee maakt ze red velvet mini taartjes en tijgercake met dulce de leche.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Mary maakt zoete aardappelen met een pittige mayonaise en een hartige tarte tatin met peer en sjalot. Geef geroosterde groenten pit met halloumi en scherpe yoghurtsaus. En een tomatensalade.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Een krokant gebakken kalkoenschnitzel met een zalige pastasalade geïnspireerd op de klassieke Italiaanse 'insalata Caprese'. Meer moet het echt niet zijn op een doordeweekse dag.
-
Loïc, Zot van Koken (nu op tv)
Loïc geeft inspiratie voor een herfstplankje dat als aperitief kan dienen na een mooie herfstwandeling. Op de plank liggen rilette, zelfopgelegde groenten en pompoenschijfjes.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 18
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Gewokte mosselen.
-
Selena + Chef (nu op tv)
Kok en kookboekenschrijver Antonia Lofaso helpt Selena koken. Selena worstelt met een octopus. Liz en Raquelle moedigen haar aan terwijl Selena moed verzamelt om de tentakels het hoofd te bieden.
-
Guilty Pleasures (nu op tv)
In deze aflevering heeft Perry Twan van Steenhoven te gast en maken ze samen een zalige poutine met crispy bacon.
-
Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 16
Maaltijden om van te watertanden zoals kleverige inktvisballetjes, gegrilde garnalen met noedelsoep en fusili met worst en een romige tuinsalade.
-
The F Word (nu op tv)
De Britse tv-presentatrice Kate Garraway daagt Gordon uit om haar recept voor bread and butterpudding te overtreffen. Ook gaat Gordon op jacht naar konijnen.
-
Great British Menu (nu op tv)
De overgebleven koks bereiden hun volgende gang, waaronder een 'Willy Wonka golden egg dessert'.
-
Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)
We gaan naar Edinburgh waar restauranteigenaar James en de zelfbenoemde ‘beste kok in Edinburgh’ Ed willen winnen met hun zelf geplukte producten. Andrea en Alberto dingen mee met hun runderwangen.
-
Taste of Australia with Hayden Quinn (nu op tv)
Hayden gaat snorkelen bij de Frankland Islands. Een gids toont hem zijn favoriete plekken in het noorden waar het regenwoud en het rif samenkomen. Ok bereidt Hayden een gerecht op een fruitkwekerij.
-
Taste of Australia with Hayden Quinn (nu op tv)
Hayden is bij de Northern Beaches. Hij gaat fietsen, bezoekt het Taste of the Beaches Festival en haalt bier bij de brouwerij van een vriend en kookt aan het water.
-
Guilty Pleasures (nu op tv)
In deze aflevering heeft Perry Twan van Steenhoven te gast en maken ze samen een zalige poutine met crispy bacon.
-
Selena + Chef (nu op tv)
Kok en kookboekenschrijver Antonia Lofaso helpt Selena koken. Selena worstelt met een octopus. Liz en Raquelle moedigen haar aan terwijl Selena moed verzamelt om de tentakels het hoofd te bieden.