TV gids
-
Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)
Deze week maken twee jonge chefs het lievelingsgerecht van de Nederlandse acteur-zanger Giovanni Kemper klaar.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Kim neemt ons mee naar zijn heiligdom waar hij een dorade heeft gemaakt. Hij heeft helaas grote problemen met de zoutkorst en kruiding van zijn vis. Ann Van Elsen maakt ribbetjes zo zwart als de nacht. Ze wil geen kindereten serveren aan haar man en dus helpt Piet haar om haar groentes en marinade naar een hoger culinair niveau te tillen.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Fred Sirieix reist samen met schrijver Rachel Khoo naar Wenen. Rachels oma komt uit Oostenrijk, dus Wenen voelt voor haar als thuis. Ze wil aan Fred laten zien dat je heerlijk kunt eten in Wenen.
-
Eva Longoria: Searching for Mexico (nu op tv)
Eva gaat naar het vruchtbare Jalisco, bekend om typisch Mexicaanse dingen als charro cowboys, mariachi en tequila. Eva ontmoet leden van het Coca-volk en kok Fabian Delgado maakt zijn versie van mole.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren gaat naar het beroemde Kruger National Park in Zuid-Afrika. Hok bezoekt de pas geopende en indrukwekkende brug Kruger Shalati, gaat op een onvergetelijke safari en bereidt een zalig dessert.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren gaat naar de wijk Sandton in Johannesburg. Hij bezoekt de hippe eettent Zioux en gaat dan met zijn vriend (en beroemde bewoner) The Lazy Makoti voor pasta en wijn naar restaurant Gemelli.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2Gun je iemand anders ook een heerlijk kerstdiner? Dan heeft Rudolph een paar tips voor heerlijke gerechten die makkelijk te vervoeren zijn. Hij maakt o.a. gamba-avocado taartjes uit de oven en kastanje soep met salieroom en crouton-sterren.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6Oer-Hollandse gezelligheid is toch wel een grote pan op tafel met daarin iets lekkers. In deze aflevering is dat het uitgangspunt voor Rudolph’s gerechten. Hij kookt het lievelingskostje van z’n vader én groentesoep zoals zijn oma deze vroeger maakte.
-
Jamie's Family Christmas (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1Het hele verhaal, van de kalkoen tot de jus: vullen, braden met kerstboter, aansnijden en serveren.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 102Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Wat Eten We Vandaag? Specials (nu op tv)
Het heerlijk avondje is bijna gekomen, dus maakt Jet heerlijke pepernoten.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kapsalon wok.
-
Jamie's Family Christmas (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1Het hele verhaal, van de kalkoen tot de jus: vullen, braden met kerstboter, aansnijden en serveren.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 10Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kabeljauw wok.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Piri piri garnalen met tagliatelle.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 103Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Jeroen haalt nog eens een rasechte klassieker uit het rijke repertoire van 'Dagelijkse kost' van stal door konijn met pruimen klaar te maken. Een gerecht dat hem onlosmakelijk aan zijn grootmoeder doet denken.
-
Lekker Snel (nu op tv)
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Een omgekeerde taart oftewel een tarte tatin staat vandaag op het menu. Een tarte tatin met sjalot en geitenkaas. Een perfect vegetarisch voor of klein gerechtje. En jet heeft de tip hoe je in 15 minuten een fles wijn koel krijgt.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary verrast haar rivaal van MasterChef Canada, Jeremy, op een smakelijk diner met vis.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 11
Vandaag kijkt Eveline voor inspiratie naar het land van de rijzende zon, Japan. Ze maakt 2 comfort food gerechten, namelijk Ramen en Mochi.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Zalm wellington: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een knapperige korst in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren gaat naar het beroemde Kruger National Park in Zuid-Afrika. Hok bezoekt de pas geopende en indrukwekkende brug Kruger Shalati, gaat op een onvergetelijke safari en bereidt een zalig dessert.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren gaat naar de wijk Sandton in Johannesburg. Hij bezoekt de hippe eettent Zioux en gaat dan met zijn vriend (en beroemde bewoner) The Lazy Makoti voor pasta en wijn naar restaurant Gemelli.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Jeroen haalt nog eens een rasechte klassieker uit het rijke repertoire van 'Dagelijkse kost' van stal door konijn met pruimen klaar te maken. Een gerecht dat hem onlosmakelijk aan zijn grootmoeder doet denken.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2Gun je iemand anders ook een heerlijk kerstdiner? Dan heeft Rudolph een paar tips voor heerlijke gerechten die makkelijk te vervoeren zijn. Hij maakt o.a. gamba-avocado taartjes uit de oven en kastanje soep met salieroom en crouton-sterren.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6Oer-Hollandse gezelligheid is toch wel een grote pan op tafel met daarin iets lekkers. In deze aflevering is dat het uitgangspunt voor Rudolph’s gerechten. Hij kookt het lievelingskostje van z’n vader én groentesoep zoals zijn oma deze vroeger maakte.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Fred Sirieix reist samen met schrijver Rachel Khoo naar Wenen. Rachels oma komt uit Oostenrijk, dus Wenen voelt voor haar als thuis. Ze wil aan Fred laten zien dat je heerlijk kunt eten in Wenen.
-
Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)
Deze week maken twee jonge chefs het lievelingsgerecht van de Nederlandse acteur-zanger Giovanni Kemper klaar.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Kim neemt ons mee naar zijn heiligdom waar hij een dorade heeft gemaakt. Hij heeft helaas grote problemen met de zoutkorst en kruiding van zijn vis. Ann Van Elsen maakt ribbetjes zo zwart als de nacht. Ze wil geen kindereten serveren aan haar man en dus helpt Piet haar om haar groentes en marinade naar een hoger culinair niveau te tillen.
-
Eva Longoria: Searching for Mexico (nu op tv)
Eva gaat naar het vruchtbare Jalisco, bekend om typisch Mexicaanse dingen als charro cowboys, mariachi en tequila. Eva ontmoet leden van het Coca-volk en kok Fabian Delgado maakt zijn versie van mole.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren gaat naar het beroemde Kruger National Park in Zuid-Afrika. Hok bezoekt de pas geopende en indrukwekkende brug Kruger Shalati, gaat op een onvergetelijke safari en bereidt een zalig dessert.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren gaat naar de wijk Sandton in Johannesburg. Hij bezoekt de hippe eettent Zioux en gaat dan met zijn vriend (en beroemde bewoner) The Lazy Makoti voor pasta en wijn naar restaurant Gemelli.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3Rond de Feestdagen wordt er veel wild gegeten, maar hoe maak je dat nou klaar? Rudolph maakt o.a. haasmedaillons en hertenbiefstuk.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7Achtung bitte! Houd je net als Rudolph van stevige, Duitse winterkost? Dan zit je gebakken in deze aflevering. Op het menu staan overheerlijke sauerbraten en kartoffelknödels. Guten appetit!
-
Jamie's Family Christmas (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2Het kerstdiner is voor elkaar; tijd voor andere feestelijkheden, van pannenkoeken tot carpaccio en achterham tot kedgeree, en alles daartussenin.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Een smeuïge, gevulde omelet met de volle smaken van pad thai en gebakken scampi. Klaar in een handomdraai en overheerlijk!
-
Lekker Snel (nu op tv)
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Zalmzijde uit de oven is een echt pronkstuk op tafel. Jet maakt de zalmzijde met geroosterde groenten en heeft de tip om hoe je het eten op warme borden kunt serveren.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Zalm wellington: een Lekker Feestelijke kerstklassieker in een knapperige korst in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Voorbereiding werpt z'n vruchten af als Mary van een kip met pesto en geroosterde groente nog drie maaltijden bereidt.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 12
Vandaag maakt Eveline 2 Japanse gerechten. Omdat ze van inktvis houdt, maakt Eveline Takoyaki, een soort poffertjes met inktvis. En ze maakt Karaage, heerlijk gefrituurde Japanse kip.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Mary Berry's Fantastic Feasts (nu op tv)
Mary Berry leert drie beginnende koks zalige recepten. Met behulp van Scarlett Moffatt en Janette Manrara reist Mary naar Londen af om een verjaardagsfeest te helpen organiseren.
-
Jamie and Jimmy’s Festive Feast (nu op tv)
Jamie Oliver en Jimmy Doherty vieren de feestdagen met verrukkelijke recepten.
-
Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)
Het hoofdgerecht en de groenten van Malcolm en Richard komen direct van hun boerderij ernaast. Jamie en Claire van Twenty Seven hebben er vertrouwen in dat ze met hun eten de hoofdprijs gaan winnen.
-
Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 9Mounir reist door naar Sefrou waar hij ziet hoe een harira wordt gemaakt en waarom gedroogd vlees zo belangrijk is in de Marokkaanse keuken.
-
Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 10Mounir sluit de serie af in Sefrou, waar hij eindelijk zijn familie weer ziet en samen geniet van een maaltijd die gezamenlijk wordt bereid.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 12
Vandaag maakt Eveline 2 Japanse gerechten. Omdat ze van inktvis houdt, maakt Eveline Takoyaki, een soort poffertjes met inktvis. En ze maakt Karaage, heerlijk gefrituurde Japanse kip.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.