TV gids
-
Ainsley's Fantastic Flavours 2 (nu op tv)
In de eerste aflevering begint Ainsley met de smaken van het Midden -Oosten, te beginnen met kip Torsh, een traditionele zoetzure Perzische kebab. Lisa Snowdon brengt een bezoek aan Nilly's Turkish om erachter te komen wat haar wraps zo populair maken, voordat ze haar eigen gerecht kookt geïnspireerd op de smaken die ze vindt. Terug in de studio wordt Ainsley vergezeld door Kate Lawler die een mega salade maakt, en ze heeft een geheime halloumi-hack!
-
Hairy Bikers Go West (nu op tv)
De Hairy Bikers gaan op weg naar het eiland Bute. Ze hebben allebei speciale herinneringen aan die plek. Ze ontdekken hoe de bewoners meegaan met de tijd maar wel tradities levend houden.
-
Nadiya's Everyday Baking (nu op tv)
Nadiya Hussain deelt zalige en eenvoudige baksels, zowel zoet als hartig, die gegarandeerd in de smaak vallen bij familie en vrienden en deelt een hack voor een ouderwetse quiche met bladerdeeg.
-
Nadiya's Everyday Baking (nu op tv)
Nadiya deelt haar favoriete geroosterde kip met pittige kimchi en een super-knapperige korst op een bed van prei met miso en sushi rijst die is getrokken in honing en sojasaus.
-
Nadiya's Everyday Baking (nu op tv)
Nadiya en Maryam, die gek is op flapjacks, delen hun recept voor deze favoriete gezinssnack met zoete, kleverige havervlokken met een laag scherpe frambozen jam, met een dikke laag chocola.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2
Vandaag is de basis cakebeslag en daarmee maakt Mijuschka eerst een citroen vanille cake met rabarber. Met dit cakebeslag maakt ze ook een chocolade ijstaart met hazelnoten.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3
Miljuschka maakt vandaag bisquit de savoie. En daarvan maakt ze lange vingers met chocolade dip en ze maakt een Charlotte Russe met framboos.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
Bakken kan ook glutenvrij en dus maakt Miljuschka een glutenvrije deeg. Als eerste maakt ze een tartelette met lemoncurd en eiwitschuim. En ze maakt een cheesecake met passievrucht.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Probeer Mary's falafelburgers of tofu-kipnuggets met mayo-honing-mosterddip. Mary vervangt bacon door kokosflinters. En serveer Italiaanse champignon-linzen-ballen op een broodje of bij de pasta.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze boerenkoolsalade met pompoen en geitenkaas.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Zet je logés geroosterd varken met appelboter voor en een witte bonen-bloemkoolsoep met krokante sjalot-ringen en kappertjes. En met Mary's wentelteefjes met appelcider-kaneelsiroop scoor je zeker.
-
Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 14
Vandaag recepten voor varkenskarbonade met Hongaarse paprikasaus en rijst, killer kedgeree, bonen, groente en chiliyoghurt.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 231
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Snelle Turkse pizza's.
-
De Brigade: Disney Princess (nu op tv)
-
Guilty Pleasures (nu op tv)
In deze aflevering heeft Perry Fresia Cousiño Arias te gast en maken ze samen een lekkere combinatie van churrasco met chimichurri en cassave chips.
-
Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
Vandaag gaat Karsu Börek met pastrami maken. Ze wordt hierbij geholpen door Esra, chef van restaurant Mems.
-
For the Love of Bread (nu op tv)
Ontdek een stad waar ze de keuken welhaast academisch aanpakken. We ontmoeten vernieuwende, ambachtelijke bakkers en bezoeken uiteraard het beroemde restaurant Noma in Kopenhagen.
-
For the Love of Bread (nu op tv)
San Francisco is een prachtige stad en hier zitten ook enkele van de beste bakkers ter wereld. In deze stad vond Andrew de inspiratie voor Sonoma en begon zijn reis als bakker.
-
Nadiya's Everyday Baking (nu op tv)
Nadiya maakt zalige granola cupcakes voor een snel ontbijt: een korst van heerlijk kleverig fruit en nut granola wordt gevuld met chocola en yoghurt en versierd met eetbare bloemen en fruit.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5
Miljuschka maakt vandaag een brioche deeg. Als eerste gerecht maakt ze hiermee een lobster roll met bieslookmayo. En als tweede gerecht maakt ze wentelteefjes met kaneel.
-
Roux Down The River: The Thames (nu op tv)
Michel dineert bij het restaurant Trivet, eet een beroemd sprotjesgerecht in Greenwich en bezoekt de Cutty Sark. Hij maakt gnocchi met varkensvlees, harder met prosciutto en fruitsoep met verbana.
-
Gordon Ramsay: Uncharted (nu op tv)
Chef-kok Ramsay reist naar Maui op Hawaii om te onderzoeken hoe daar wordt gekookt en om de kust bij Hana te bezoeken.
-
Ainsley's Fantastic Flavours 2 (nu op tv)
In de eerste aflevering begint Ainsley met de smaken van het Midden -Oosten, te beginnen met kip Torsh, een traditionele zoetzure Perzische kebab. Lisa Snowdon brengt een bezoek aan Nilly's Turkish om erachter te komen wat haar wraps zo populair maken, voordat ze haar eigen gerecht kookt geïnspireerd op de smaken die ze vindt. Terug in de studio wordt Ainsley vergezeld door Kate Lawler die een mega salade maakt, en ze heeft een geheime halloumi-hack!
-
For the Love of Bread (nu op tv)
San Francisco is een prachtige stad en hier zitten ook enkele van de beste bakkers ter wereld. In deze stad vond Andrew de inspiratie voor Sonoma en begon zijn reis als bakker.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 231
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Nadiya's Everyday Baking (nu op tv)
Nadiya deelt haar eenvoudige feestbaksels, waardoor speciale gelegenheden veel moeitelozer worden. Ze maakt een favoriet gerecht, geïnspireerd door haar reis naar New Orleans: Louisiana Seafood Boil.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
Miljuschka maakt vandaag als basisdeeg bros koekdeeg. Ze bakt als eerste een hartig koekje met kaas en bieslook en daarna bakt ze een key lime pie met koekbodem.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Mary maakt maïssoep met Parmezaan, geeft aardappelschillen een krokant tweede leven en maakt kaneel-haverpannenkoeken van restjes havermelk. En Mary is creatief met gedroogde citroenschillen.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Geplette aardappelen met karnemelk, grijze garnalen en gebrande boter. Er zijn zoveel namen als manieren om deze klassieker te bereiden. Vandaag serveert Jeroen zijn favoriete versie van smeus, inclusief gepocheerd ei.
-
Loïc, Zot van Koken (nu op tv)
Loïc maakt op maandag een hartverwarmend stoofpotje met venkelworkst en polenta.
-
Selena + Chef (nu op tv)
Selena kan niet koken en wordt geholpen door de Franse kok en restaurateur Ludo Lefebvre. Selena’s huisgenoten fungeren als souschefs en Ludo’s vrouw Krissy werpt zich op als videograaf en tolk.
-
Guilty Pleasures (nu op tv)
In deze aflevering heeft Perry Ruben van der Meer te gast en maken ze samen een top babi pangang met atjar.
-
Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 15
Vandaag maken we kip met rozemarijn, gegrilde polenta met porcini-tomatensaus, een rundvleesburger met ouderwetse koolsalade en maïskolven.
-
Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)
In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Kim Van Oncen.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Speciaal voor oudejaarsavond heeft Piet een assortiment aan lekkere gerechten samengesteld. VTM-weerman Frank Duboccage waagt zich weleens aan een chocomousse voor zijn dochters, maar het resultaat lijkt altijd meer op chocopasta. Freek wil dan weer mini-loempia's maken, maar zelfs voor ze in de friteuse gaan, loopt het al mis.
-
Estée In Parijs (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7
Verspilling van eten vindt chef Estée echt doodzonde. Het liefste gebruikt ze alles van het dier. In Frankrijk is dat heel normaal. Het dier wordt van kop tot staart verwerkt in delicatessen zoals andouillete, fromage de tête, of boudin noir. Deze delicatessen vind je niet alleen in exclusieve zaken, maar in de meeste restaurants en bistro’s.
-
Estée In Parijs (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
Chef Estée houdt van mooie kleding en ook daarom voelt ze zich thuis in modestad Parijs. Maar haar liefde voor goed eten is velen malen groter. In Parijs komen mode, design en eten samen. Ze ontmoet Monsieur Benjamin, van origine vormgever. Hij ontwerpt nu zijn eigen bijzondere gebakjes en laat Estée er ook eentje ontwerpen.
-
James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)
James tourt door Córdoba op een eco-tuktuk en bezoekt onder andere een markt. We zien hoe 'pastel cordobés' wordt gemaakt. James bereidt aubergine, ossenstaart en vis met tomatensaus.
-
Hairy Bikers Go West (nu op tv)
Voor hun volgende avontuur gaan de Hairy Bikers weer naar Schotland. Ze gaan op zoek naar verborgen schatten in de prachtige regio Dumfries and Galloway.
-
Guilty Pleasures (nu op tv)
In deze aflevering heeft Perry Ruben van der Meer te gast en maken ze samen een top babi pangang met atjar.