Wat kijken we vandaag?
27 januari
  1. Anthony Bourdain: Parts Unknown
    Seizoen 3
    | Aflevering 1
    Anthony reist naar Las Vegas, de stad van extremen. Samen met Michael Ruhlman bezoekt hij lokale restaurants, zoals de Huntridge Tavern en het beroemd restaurant é van Jose Andres.
    Meer informatie
  2. Anthony Bourdain: Parts Unknown
    Seizoen 3
    | Aflevering 2
    Anthony is deze keer in Punjab, een van de mooiste, maar relatief onbekend gebieden van India.
    Meer informatie
  3. Estée In Parijs
    Seizoen 1
    | Aflevering 1
    Chef Estée arriveert in haar appartement in de hippe wijk Le Marais. Ze gaat koken voor haar leraar, die haar acht jaar geleden de kneepjes van het vak leerde. Ze wil natuurlijk bewijzen dat ze een chef van formaat is en daarom draait ze eerst een shift mee bij sterrenzaak Antoine.
    Meer informatie
  4. Estée In Parijs
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    Op elke straathoek in Parijs vind je een patisserie en kun je je vergapen aan de mooiste gebakjes. Chef Estée probeert het geheime recept voor dè macaron te ontdekken. Ze proeft de klassiekers bij de bekende macaronmaker Piere Hermé, maar ook bij twee gepassioneerde dames die een klein zaakje runnen.
    Meer informatie
  5. Estée In Parijs
    Seizoen 1
    | Aflevering 3
    Niet alleen voor chef Estée is Parijs, de stad van de liefde. Met de Moulin Rouge, het romantische uitzicht vanaf de Sacre Coeur en een wandeling langs de Seine is Parijs favoriet bij verliefde stelletjes. Amour et chocolat, een mooie combinatie. Een van de bekendste afrodisiaca is toch ook wel chocolade en daarom bezoekt Estée Chocolatier Patrice Chapon.
    Meer informatie
  6. Estée In Parijs
    Seizoen 1
    | Aflevering 4
    Chef Estée houdt van veel Franse clichés, waaronder de lange lunch met goede wijn. Toch is het cliché maar deels waar. Er wordt natuurlijk ook het nodige onderweg gegeten, niet gek aangezien de Parijzenaren een lange geschiedenis hebben wat betreft streetfood. Marché des Enfant Rouges is de oudste overdekte markt van Parijs en herbergt veel bijzondere ondernemers.
    Meer informatie
  7. Estée In Parijs
    Seizoen 1
    | Aflevering 5
    Chef Estée dompelt zich onder in de ‘Quartiers Asiatiques’ van Parijs op zoek naar de heerlijkste fusion creaties.
    Meer informatie
  8. Estée In Parijs
    Seizoen 1
    | Aflevering 6
    Denk je aan Frankrijk, dan denk je aan kaas. Chef Estée is dol op roquefort, brie en camembert en kan nu haar hart ophalen, want Frankrijk kent maar liefst 1200 verschillende kazen. Elke regio heeft zijn eigen kaas en dat geldt ook voor de wijnen.
    Meer informatie
  9. Estée In Parijs
    Seizoen 1
    | Aflevering 7
    Verspilling van eten vindt chef Estée echt doodzonde. Het liefste gebruikt ze alles van het dier. In Frankrijk is dat heel normaal. Het dier wordt van kop tot staart verwerkt in delicatessen zoals andouillete, fromage de tête, of boudin noir. Deze delicatessen vind je niet alleen in exclusieve zaken, maar in de meeste restaurants en bistro’s.
    Meer informatie
  10. Estée In Parijs
    Seizoen 1
    | Aflevering 8
    Chef Estée houdt van mooie kleding en ook daarom voelt ze zich thuis in modestad Parijs. Maar haar liefde voor goed eten is velen malen groter. In Parijs komen mode, design en eten samen. Ze ontmoet Monsieur Benjamin, van origine vormgever. Hij ontwerpt nu zijn eigen bijzondere gebakjes en laat Estée er ook eentje ontwerpen.
    Meer informatie
  11. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 26
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  12. Tales from Bush Larder
    Seizoen 3
    | Aflevering 3
    Kiran onderzoekt de herkomst van biltong, zijn favoriete Zuid-Afrikaanse snack, rond Hoedspruit in het Laagveld.
    Meer informatie
  13. Tales from Bush Larder
    Seizoen 3
    | Aflevering 4
    Het Karibameer is het grootste kunstmatige meer ter wereld. Het heldere water herbergt veel schatten voor de plaatselijke vissers.
    Meer informatie
  14. Tales from Bush Larder
    Seizoen 3
    | Aflevering 5
    De Mozambikanen hebben een voorliefde voor slakken, variërend in grootte van heel klein tot reusachtig groot.
    Meer informatie
  15. Tales from Bush Larder
    Seizoen 3
    | Aflevering 6
    De noordelijke Drakensbergen zijn een paradijs voor vegetariërs. De ingrediënten variëren in smaak van verfijnd tot zeer bitter.
    Meer informatie
  16. Anthony Bourdain: Parts Unknown
    Seizoen 3
    | Aflevering 2
    Anthony is deze keer in Punjab, een van de mooiste, maar relatief onbekend gebieden van India.
    Meer informatie
  17. The Hairy Bikers’ Mediterranean Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 6
    De mannen zijn in Zuid-Spanje en leggen van Valencia naar Torremolinos dezelfde weg af als de Moren. Onderweg eten ze zich een weg door de kruidige gerechten van de Zuid-Spaanse keuken.
    Meer informatie
  18. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 27
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  19. Tales from Bush Larder
    Seizoen 3
    | Aflevering 3
    Kiran onderzoekt de herkomst van biltong, zijn favoriete Zuid-Afrikaanse snack, rond Hoedspruit in het Laagveld.
    Meer informatie
  20. Tales from Bush Larder
    Seizoen 3
    | Aflevering 4
    Het Karibameer is het grootste kunstmatige meer ter wereld. Het heldere water herbergt veel schatten voor de plaatselijke vissers.
    Meer informatie
  21. Tales from Bush Larder
    Seizoen 3
    | Aflevering 5
    De Mozambikanen hebben een voorliefde voor slakken, variërend in grootte van heel klein tot reusachtig groot.
    Meer informatie
  22. Tales from Bush Larder
    Seizoen 3
    | Aflevering 6
    De noordelijke Drakensbergen zijn een paradijs voor vegetariërs. De ingrediënten variëren in smaak van verfijnd tot zeer bitter.
    Meer informatie
  23. James Martin's Home Comforts
    Seizoen 1
    | Aflevering 12
    James Martin verwelkomt je in zijn huis op het platteland, waar hij vanuit zijn keuken vertelt over de gerechten die hij het liefst kookt.
    Meer informatie
  24. Anthony Bourdain: Parts Unknown
    Seizoen 3
    | Aflevering 2
    Anthony is deze keer in Punjab, een van de mooiste, maar relatief onbekend gebieden van India.
    Meer informatie
  25. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 27
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  26. James Martin's Great British Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 14
    Een avontuur in het Verenigd Koninkrijk is niet compleet zonder een bezoekje aan Londen. James bezoekt zijn favoriete restaurants en gaat langs bij Clare Smyth.
    Meer informatie
  27. Tales from the Bush Larder
    Seizoen 2
    | Aflevering 3
    Chef Kiran waagt zijn leven om de overheerlijke en felbegeerde kreeften van de Lamu-archipel in Kenia te vangen.
    Meer informatie
  28. Tales from the Bush Larder
    Seizoen 2
    | Aflevering 4
    Hoog in de bossen van Mount Elgon in Kenia gaat Chef Kiran op zoek naar bamboescheuten en wilde paddenstoelen.
    Meer informatie
  29. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 27
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  30. Jamie at Home
    Seizoen 1
    | Aflevering 13
    Jamie plukt verrassende groenten voor zijn verse pizza. Hij maakt een calzone en een fantastische viersmakenpizza in zijn traditionele houtoven.
    Meer informatie
  31. The Hairy Bikers’ Mediterranean Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 6
    De mannen zijn in Zuid-Spanje en leggen van Valencia naar Torremolinos dezelfde weg af als de Moren. Onderweg eten ze zich een weg door de kruidige gerechten van de Zuid-Spaanse keuken.
    Meer informatie
  32. The Mind of a Chef
    Seizoen 1
    | Aflevering 9
    Chang bereidt eieren met z'n collega-vrienden: Wylie Dufresne, Daniel Patterson, Rene Redzepi, en maakt z'n Ko-ei.
    Meer informatie
  33. Anthony Bourdain: Parts Unknown
    Seizoen 3
    | Aflevering 3
    Anthony gaat samen met chef Daniel Boulud naar zijn geboortestad Lyon, om kennis te maken met de rijke cultuur van Lyon en zijn legendarische chefs, met onder andere Paul Bocuse.
    Meer informatie
  34. The Chefs' Line Australia
    Seizoen 1
    | Aflevering 15
    Maeve O'Meara leert in de keuken van Turks restaurant Anason van chef-kok Somer hoe ze pastirma maakt van gemarineerde zalm en langzaam geroosterde lamsschouder.
    Meer informatie
  35. The Chefs' Line Australia
    Seizoen 1
    | Aflevering 16
    Vier thuiskoks met passie voor de Italiaanse keuken strijden tegen de 'Chef's Line' van restaurant Osteria Oggi in Adelaide. Ze nemen het vanavond op tegen leerling-kok Annika Carnie.
    Meer informatie
  36. James Martin's Great British Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 15
    James gaat op pad naar Hampshire, het graafschap dat hij als z'n tweede thuis ziet.
    Meer informatie
  37. Miljuschka in Japan
    Seizoen 1
    | Aflevering 1
    Miljuschka bezoekt de grootste vismarkt van Tokyo en waagt zich aan het eten van Fugu. Om wat stoom af te blazen gaat ze Super Mario karten dwars door de straten van Tokyo. En wat is een Dancing Squid?
    Meer informatie
  38. Tales from the Bush Larder
    Seizoen 2
    | Aflevering 5
    In de door onweer geteisterde kustplaats Kilifi in Kenia onderzoekt Chef Kiran de cashew-industrie en duikt hij naar sint-jakobsschelpen.
    Meer informatie
  39. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 27
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  40. The Chefs' Line Australia
    Seizoen 1
    | Aflevering 15
    Maeve O'Meara leert in de keuken van Turks restaurant Anason van chef-kok Somer hoe ze pastirma maakt van gemarineerde zalm en langzaam geroosterde lamsschouder.
    Meer informatie
  41. The Chefs' Line Australia
    Seizoen 1
    | Aflevering 16
    Vier thuiskoks met passie voor de Italiaanse keuken strijden tegen de 'Chef's Line' van restaurant Osteria Oggi in Adelaide. Ze nemen het vanavond op tegen leerling-kok Annika Carnie.
    Meer informatie

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Mis het laatste foodnieuws niet, ontvang gratis handige kooktips en lees interessante foodartikelen

Show/hide