TV gids

Wat kijken we vandaag?
4 juli
  1. Karena and Kasey's Foreign Flavours (nu op tv)

    Kasey en Karena ontdekken dat Taipei, de hoofdstad van Taiwan, een paradijs voor fijnproevers is, vol heerlijke smaken en met een overvloed aan restaurants.

  2. Ainsley’s Food We Love (nu op tv)

    Ainsley haalt zijn inspiratie uit dagen aan de kust, Olly heeft de perfecte wijnen uitgezocht om aan te nippen aan het strand, en geen uitstapje naar het strand zou compleet zijn zonder een ijsje.

  3. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 15

    Meesterkok chef Rudolph van Veen maakt verse limoen cheesecake cupcakes. Hij maakt ook koekjes waarvoor je geen oven nodig hebt: ongebakken appeltaartjes met pindakaasroom!

  4. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 17

    Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen laat zien hoe je een hartige Vol au vent met paddenstoelenragout maakt.

  5. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 19

    Rudolph van Veen bereidt vandaag Safraanbroodjes, Canadese Buttertart Squares en bijzondere uilenlollies van appel en chocolade.

  6. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 16

    Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen laat zien hoe je zelf Kersentruffels maakt en hij bereidt ook bijzondere Crêpe soufflées.

  7. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 18

    Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen laat zien hoe je een Truffeltaart maakt en ook bakt hij Witte chocolade- macademiakoekjes.

  8. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 1

    Vandaag maakt Rudolph een echte grote-mensen-taart, waar behoorlijk wat alcohol in zit: de Slivovitsj Torta. Speciaal voor de kinderen maakt hij Smash Cakes, superleuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.

  9. Grenzeloos Koken (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 23

    In elke aflevering van Grenzeloos Koken staat een bepaald land centraal en leer de heerlijkste gerechten uit deze regio kennen. Met zoveel mogelijk couleur locale, maar natuurlijk met een duidelijke uitleg van het recept, zodat je zelf ook in je eigen keuken op vakantie kunt.

  10. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 235

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  11. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Havermoutpannekoekjes met appel en kaneel & witloof-preisoep met appel.

  12. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 236

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  13. Grenzeloos Koken (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 25

    In elke aflevering van Grenzeloos Koken staat een bepaald land centraal en leer de heerlijkste gerechten uit deze regio kennen. Met zoveel mogelijk couleur locale, maar natuurlijk met een duidelijke uitleg van het recept, zodat je zelf ook in je eigen keuken op vakantie kunt.

  14. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt een heerlijke quiche van avocadodeeg met een smakelijke vulling van kaas en basilicum, en hij laat zien hoe je de klassieke biefstuk naar nieuw niveau tilt.

  15. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 239

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  16. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! n deze aflevering: Pinacolada wok.

  17. My Market Kitchen (nu op tv)

    Op Prahran Market presenteert Mike één van zijn favoriete snelle gerechten: toast met avocado. In Mount Lofty House barbecuet Laura St. Jakobsschelpen. In Noosa maakt Matt de Microwave Carrot Cake.

  18. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Groenteschotel met paddestoelen en kalfsgehakt & gemarineerde peren met pure chocoladesaus.

  19. Guilty Pleasures (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Do te gast en haar guilty pleasure is een roti rol.

  20. Miljuschka's Street Food Vietnam (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Miljuschka ontdekt in Nha Trang de Street food keuken. Ook leert ze vissen op de lokale manier, namelijk met een speer.

  21. Miljuschka's Street Food Vietnam (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Ho Chi Minh is een grote stad waar veel valt te ontdekken. Miljuschka laat je zien wat hier allemaal te eten is op straat.

  22. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 2

    Rudolph maakt in deze aflevering heerlijke Triple Chocolate Cookies en een rustieke fruittaart met amandel crème, pan gebakken appeltjes en rode vruchten.

  23. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 3

    Rudolph geeft je vandaag inspiratie voor een verjaardag. Hij maakt namelijk een verjaardagstaart. En verder maakt hij ook Mokkaschuimpjes.

  24. The Hairy Bikers' Northern Exposure (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Si en Dave maken worst op het Poolse platteland met een familie die al generaties lang worst maakt. Ze bezoeken de stad van peperkoek en Copernicus, een beroemd astronoom.

  25. The Hairy Bikers Asian Adventure (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    In deze wereldstad komen Oost en West samen, en hier is de liefde van de Hairy Bikers voor de Aziatische keuken begonnen. Ze onderzoeken waar onze Chinese afhaalmaaltijden vandaan komen.

  26. Miljuschka's Street Food Vietnam (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Miljuschka ontdekt in Nha Trang de Street food keuken. Ook leert ze vissen op de lokale manier, namelijk met een speer.

  27. Miljuschka's Street Food Vietnam (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Ho Chi Minh is een grote stad waar veel valt te ontdekken. Miljuschka laat je zien wat hier allemaal te eten is op straat.

  28. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 4

    Vandaag maakt Rudolph een Parijse aardbeien-vanilletaart. Voor het tweede recept maakt hij Citroen-Cantuccini.

  29. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 5

    Rudolph brengt je in Italiaanse sferen met zijn Italiaanse Citroenbroodjes. Hij maakt ook nog een heerlijke rustieke appelvlaai.

  30. Grenzeloos Koken 6 (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 1

    Hugo bereidt vandaag Ansjovispasta met broccoli en Zwaardvis met dragonaardappels.

  31. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Krachtige kippensoep met shiitake & superfood omelet.

  32. My Market Kitchen (nu op tv)

    In Noosa maakt Matt met zijn zoon Spencer een Pear Streusel Cake. Op Prahran Market grilt Mike Vietnamese visspiesjes. Op Adelaide Central Market maakt chef-kok Warren Mendes zuurkool met Mandy Hall.

  33. Scraps (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    We pakken voedselverspilling aan in een van de drukste steden in Amerika.

  34. Guilty Pleasures (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Patrick Martens te gast en zijn guilty pleasure is een worstenbroodje.

  35. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt snelle, lekkere kip met een krokant korstje. Buddy en hij delen hun geheimen voor een snel dessert, en Jamie maakt een lekkere hamburger door op twee manieren zoete aardappel te gebruiken.

  36. Ainsley's Good Mood Food (nu op tv)

    Ainsley is geïnspireerd door de smaken uit de zee en maakt een Italiaans gerecht: krab en citroenlinguine met pangrattato. Dan maakt hij zijn versie van het klassieke Britse gerecht fish and chips.

  37. James Martin's Islands to Highlands (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    James en chef-kok Kenny Atkinson ontdekken Northumberland. Ze leren hoe honingwijn op Holy Island wordt gemaakt, James bereidt krab en kreeft en ze genieten van een cruise naar Coquet Island.

  38. James Martin's Islands to Highlands (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    James en sterrenkok Lisa Goodwin-Allen brengen een bezoek aan het eiland Man in de week voor de beroemde TT. James serveert echt een bikerhap: varkensvleesburgers met pittige appelmoes.

  39. Food Porn (nu op tv)

    Dit keer verdiept Michael zich in belachelijke porties, waaronder Amerikaanse pannenkoeken van 35 centimeter. Ook proeft hij Chinese gestoomde broodjes die zijn gevuld met eend, buikspek en krab.

  40. Food Porn (nu op tv)

    Michael verdiept zich in gepocheerde eieren en eet onder andere een ei dat is verstopt in een avocado en in spek is gewikkeld, krabkoekjes met een ei erop en een ei met gebakken eend en rijstepap.

  41. Guilty Pleasures (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Patrick Martens te gast en zijn guilty pleasure is een worstenbroodje.

  42. My Market Kitchen (nu op tv)

    In Noosa maakt Matt met zijn zoon Spencer een Pear Streusel Cake. Op Prahran Market grilt Mike Vietnamese visspiesjes. Op Adelaide Central Market maakt chef-kok Warren Mendes zuurkool met Mandy Hall.