De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

TV gids

Wat kijken we vandaag?
22 december
  1. Michel Roux's French Country Cooking: Provence Masterclass (nu op tv)

    Michel Roux ontvangt familie en vrienden voor een onvergetelijke kerst in de Provence. Het huis is versierd, de champagne staat koud en Michel gebruikt zijn magie om zijn perfecte feestmenu samen te stellen.

  2. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Fred Sirieix is onderweg naar Bristol met goede vriend en voormalige baas Michel Roux Junior. Michel kan niet wachten om Fred zijn favorieten gerechten uit deze levendige keuken te laten proeven.

  3. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Bij de Feestdagen hoort natuurlijk ook het Kerstontbijt. Rudolph maakt o.a. een makkelijk en gezond Kerstbrood en een tomaat & cheddar omelet uit de oven.

  4. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Vandaag geeft Rudolph inspiratie voor makkelijke voorgerechten, natuurlijk onmisbaar bij een Kerstdiner. Hij maakt o.a. een zalmtaartje met appel uit de oven en rode bietensoep met groene kruidenroom.

  5. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Bij de Feestdagen horen natuurlijk ook specifieke drankjes. Daarom maakt Rudolph o.a. Zweedse Glühwein en Limonchello tiramisu in glaasjes.

  6. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 12

    In Engeland eten ze, vooral in de winter, maar al te graag een goed gevulde pie. Rudolph maakt er ook eentje maar dan met vis. En wat dacht je van een ouderwets lekkere salade met kapucijners, overgoten met een dressing op basis van karnemelk?

  7. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Een groente die in de winkel helaas te vaak blijft liggen, groene kool. Jammer want met deze typische wintergroente kun je heel veel kanten op. Rudolph gaat er in deze aflevering mee aan de slag en hij maakt ook een heerlijke variatie op de klassieke witlof ham-kaasschotel.

  8. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Een winters gerecht met een tropisch tintje. Dat is hoe je deze tongstrelende zuurkoolgoulash het beste kunt omschrijven. Rudolph laat zien dat je deze creatie binnen handomdraai op tafel zet. En wintersporters opgelet! Eet je dit gerecht altijd alleen maar op de skipiste? Vanaf nu kun je ook thuis genieten van Käsespätzle.

  9. Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)

    Miljuschka zet vandaag, binnen een kwartier, een heerlijke salade op tafel, namelijk een kranssalade. En ze maakt als hoofdgerecht een Lamskroon met boulangere aardappelen.

  10. De Brigade (nu op tv)

    In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.

  11. Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)

    Als voorgerecht maakt Miljuschka een filo pasteitje met wilde paddestoelen die lekker knapperig is aan de buitenkant. En natuurlijk mag de cheesecake met Kerst niet ontbreken. Ze maakt een Gember en gekonfijte sinaasappel cheesecake log.

  12. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Oosterse tonijn.

  13. Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  14. Lekker Snel (nu op tv)

    In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Een omgekeerde taart oftewel een tarte tatin staat vandaag op het menu. Een tarte tatin met sjalot en geitenkaas. Een perfect vegetarisch voor of klein gerechtje. En jet heeft de tip hoe je in 15 minuten een fles wijn koel krijgt.

  15. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 112

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  16. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Het toetje is de kers op de taart van het Nationale Kerstmenu. Ziet deze rolcake er niet fantastisch uit? Het is ook nog eens verrassend simpel. De rolbiscuit is gevuld met mascarponeroom en een lichte pudding met noordkrieken. Gewoon maken en scoren!

  17. De Brigade (nu op tv)

    In deze feestelijke afleveringen inspireren De Brigade-chefs je met toegankelijke, smaakvolle gerechten die perfect zijn voor de feestdagen. Verwacht een gezellige sfeer vol warmte, humor en culinaire verrassingen. Bekende duo-chefs bundelen hun krachten om samen de lekkerste feestgerechten te bereiden, terwijl leuke gasten aanschuiven voor een hapje bij de kerstboom. Het belooft een vrolijke, hartverwarmende uitzending te worden vol inspiratie voor een heerlijke en ontspannen kersttafel.

  18. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Pulled pork komt goed van pas nu Mary een heerlijk maaltje bereidt voor getrouwde vrienden met een verschillende smaak.

  19. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    Vandaag maakt Eveline een Fillipijnse klassieker, Adobo, een stoofgerecht met drumsticks. En ze maakt Murtabak, een gerecht dat in heel Azië wordt gegeten.

  20. Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Justine ontdekt de weelderige flora van Penang in de Tropical Spice Garden en geniet van een lokaal gerecht, omelet met oester, bezoekt het dorp Tegudon en maakt een pittige kipcurry met paarse rijst.

  21. Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Justine beklimt 's morgens vroeg Ria Lookout in Sabah en bereidt dan zalige Maleisische ontbijt-noodles. Ze verkent Penang Hill en geniet dan van de Sarawak laksa van kok Christopher Wan.

  22. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 11

    Ook de klassiekers mogen tijdens de Feestdagen niet ontbreken. Daarom maakt Rudolph klassieke Kerstdesserts. Hij maakt o.a. een Yule log en een hazelnoot merengue krans met winterfruit.

  23. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    Of het nu een zoete of een hartige taart is die in de oven staat, je huis vult zich met heerlijke geuren waar je blij van wordt. Bak, net als Rudolph, een winterse pompoentaart. En verwen jezelf eens extra door deze klassieke griesmeelpudding met rode-bessensaus te maken.

  24. Ainsley's Festive Flavours 2023 (nu op tv)

    Kom bij Ainsley Harriott in de keuken voor een gezellig kerstfeest, want hij verwelkomt weer gasten om samen met hem te eten, drinken en vrolijk te zijn. Hij serveert smakelijk eten voor de hele periode van tweede kerstdag tot en met Nieuwjaar. Acteur en komiek Joe Pasquale neemt even pauze van Panto en komt langs voor Turkey Tinga Tacos geserveerd met pintobonen en avocadocrème. Dit is een nieuwe en spannende manier om het beste te maken van een restje kalkoen, zonder afbreuk te doen aan de smaak. Zangeres en presentatrice Jane McDonald komt langs voor een praatje en Ainsley's verrukkelijke tiramisu met clementine, witte chocolade en gember - een feestelijke versie van een familiedessert. Chef-kok Angela Hartnett heeft een troostrijk gerecht om restjes groenten te gebruiken en toch indruk te maken op gasten. En Ainsley laat zich door Japan inspireren om het beste uit spruitjes te halen met een spruitjes-okonomiyaki. Bij Ainsley in zijn feestelijke keuken is ook drankexpert Andy Clarke, die lekkere drankjes heeft om de gerechten mee weg te spoelen.

  25. Gordon Ramsay: Uncharted 3 (nu op tv)

    Op het onaangetaste schiereiland Istrië in Kroatië duikt en vist chef-kok Ramsay en gaat hij achter boerderijdieren aan om culinaire schatten naar boven te halen.

  26. Michel Roux's French Country Cooking: Provence Masterclass (nu op tv)

    Michel Roux ontvangt familie en vrienden voor een onvergetelijke kerst in de Provence. Het huis is versierd, de champagne staat koud en Michel gebruikt zijn magie om zijn perfecte feestmenu samen te stellen.

  27. Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Justine ontdekt de weelderige flora van Penang in de Tropical Spice Garden en geniet van een lokaal gerecht, omelet met oester, bezoekt het dorp Tegudon en maakt een pittige kipcurry met paarse rijst.

  28. Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Justine beklimt 's morgens vroeg Ria Lookout in Sabah en bereidt dan zalige Maleisische ontbijt-noodles. Ze verkent Penang Hill en geniet dan van de Sarawak laksa van kok Christopher Wan.

  29. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 112

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  30. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 12

    Ook de bijgerechten krijgen in deze aflevering een feestelijk tintje. Rudolph maakt feestelijke aardappeltorentjes, glühweinpeertjes en geroosterde rozemarijn-aardappels.

  31. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 16

    Een feestelijke boeuf bourguignon kun je natuurlijk niet maken zonder een goede rode wijn. En laat Sommelier Milton Verseput daar nou heel veel verstand van hebben. Terwijl Rudolph lekker aan het kokkerellen is, legt Milton uit waar je op moet letten als je wijn bij je kerstdiner wil schenken. Proost!

  32. Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)

    Miljuschka maakt een overheerlijke, kerstachtige pasta met citroen en gekarameliseerde spruitjes. En als toetje maakt ze een Chai spiced crepe taart.

  33. Dagelijkse Kost (nu op tv)

    Het mag nog wat feestelijk zijn op kerstdag! Dus bakt Jeroen een lekker stukje gebakken vis. Hij maakt er een eenvoudige preistoemp bij en werkt af met een romige bearnaise op basis van garnalenbisque om deze klassieke kost toch nog een tikkeltje extra te geven.

  34. X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)

    Chef-kok Hans van Wolde laat zien hoe je een heerlijke varkensrib uit de römertopf maakt. Een perfecte maaltijd om op tafel te zetten tijdens de feestdagen!

  35. 24Kitchen Gourmet Specials (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Vandaag laat Hugo zien hoe je een Tex- Mex pannetje maakt en voor de kinderen bereidt hij een makkelijke Gourmettosti. Ook laat Hugo zien hoe je de welbekende gamba’s net een tikje anders maakt met zijn frisse Gamba’s met mango.

  36. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Mary pakt flink uit als haar schoonzus Jenna jarig is. Ze geeft een volwassen twist aan geliefde kost op kinderfeestjes.

  37. Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)

    In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Maureen Vanherberghen.

  38. Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

  39. In the Spirit with Lindsay & Curtis (nu op tv)

    Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.

  40. SOS Piet XL (nu op tv)

    Patjes Grill House streeft ernaar om perfectie te serveren. De hartige wafels zien er heerlijk uit, maar kunnen toch nog wat smaak gebruiken. Dat BBQ-gerechten niet altijd even eenvoudig zijn, weet ook Sarah, een grote ster op sociale media. Piet snelt ter hulp voor de creatie van een 'masterpiece'.

  41. Food Trail: South Africa (nu op tv)

    Warren reist langs de prachtige, wilde Garden Route in Zuid-Afrika en zwemt met zeehonden in Plettenberg Bay en bereidt een Zuid-Afrikaanse curry & dessert en opent oesters met een lokale legende.

  42. Food Trail: South Africa (nu op tv)

    Warren is in Kaapstad en alles draait om de bijzonder kookstijl 'Cape Malay'. Hij eet lamsvlees, bereidt een chicken curry en samosa's met uitzicht op de bergen en doet een unieke ‘Jazz Safari’.

  43. Eva Longoria: Searching for Spain (nu op tv)

    Galicië is een van Spanje’s best bewaarde geheimen in Noordwest-Spanje. Het is er ruig en staat bekend om zijn rustieke gerechten. De Gallego's zijn van origine Keltisch en spreken hun eigen taal.

  44. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Chef Nadiya Hussain laat Fred de culinaire bezienswaardigheden van Yorkshire zien, waaronder een klein restaurant dat zelfgemaakte samosa's serveert, Nadiya’s favoriete Indiase hapje.

  45. Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)

    In Loic Tussen 2 Vuren verwelkomt Loic 2 jonge chefs die het elke week tegen elkaar opnemen door een Bekende Vlaming zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Maureen Vanherberghen.

  46. Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)

    Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.