TV gids
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Chef Nadiya Hussain laat Fred de culinaire bezienswaardigheden van Yorkshire zien, waaronder een klein restaurant dat zelfgemaakte samosa's serveert, Nadiya’s favoriete Indiase hapje.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13Maak jij tijdens de feestdagen ook optimaal gebruik van het gourmetstel? Rudolph heeft een aantal heerlijke recepten die ieder pannetje omtovert tot een gerecht. Hij maakt o.a. aardappelrösti’s, persillade voor vlees en vis en dillepannenkoekjes met gerookte zalm.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 14Lekker borrelen onder de Kerstboom. Rudolph geeft je tips om je eigen kaasplank samen te stellen en hij maakt Franse kaas-soesjes en Creamcheese balls.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 15In deze aflevering geeft Rudolph je tips voor de decoratie en snelle bereidingen met ingrediënten die je meestal wel in huis hebt. Hij maakt een hartige krans met zoete appeltjes, een snelle Kerstmis-saus, sla-Kerstboompjes en zalmrolletjes.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17Samen zijn met familie en genieten van een uitgebreid diner. Dat is voor Rudolph hét ultieme kerstgevoel. Nog leuker vindt hij het om ook met elkaar in de keuken te staan. Daarom bakt hij in deze aflevering, samen met zijn kinderen Doris en Ralph, dit fantastische koekhuisje.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 18Een heerlijk kerstdiner begint met goede ingrediënten. Het inkopen hiervan is voor Rudolph ook al onderdeel van de kerstpret. In deze aflevering heeft hij de luxe dat zijn goede vriend en slager Jean-Maurice het vlees komt brengen waar hij een echte kerstklassieker mee gaat maken: Pork Wellington.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 19Op het kerstmenu van Rudolph mag ook zeker een heerlijk gerecht met vis niet ontbreken. In deze aflevering niet 1, niet 2 maar 3 lekkere visrecepten. En Rudolph kookt niet alleen. Vis-expert Bart van Olphen doet gezellig met hem mee.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Geroosterd varkensvlees en aardappelen met Parmezaanse kaas staan op het menu als Mary een feestmaaltijd bereidt door kliekjes van de feestdagen te gebruiken voor haar favoriete neven en nichten.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Altijd lekker in de winter is pompoensoep en speciaal voor Kerst Miljuschka er iets bijzonders van. Ze maakt Kurkuma-pompoensoep met kokosmelk schuim en crispy salie. Als hoofdgerecht maakt ze een bieten gravad lax met gin en korianderzaad.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 114Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Vichyssoisse.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 20Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pittige vega wok 2.
-
Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)
Bij een Kerstdiner staat er vaak een gebraden kalkoen op tafel. Miljuschka komt met een makkelijke variant met onder andere aardappels, tijm, rozemarijn, pastinaak en port. En als toetje maakt Miljuschka Eton mess met clementine, granaatappel en cointreau.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
Lekker Snel (nu op tv)
In Lekker Feestelijk maakt chef Jet van Nieuwkerk de lekkerste gerechten voor de feestdagen. Jet laat zien hoe je de lekkerste ontbijt lunch of brunch gerechten maakt mét left over feeststol. Zoals broodpudding met stukjes appel en suiker en feeststol-wentelteefjes; lekker, duurzaam en ontzettend snel op tafel.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 117Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Een lichtpikante pasta met reepjes gebakken zeekat, meer moet het soms niet zijn. Of toch? Jeroen werkt af met een originele versie van de bekende gremolata: een simpele smaakmaker op basis van citroen, peterselie en look, en in dit geval ook wat fijngesneden olijven.
-
X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Brioche.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary voert haar gasten mee naar het oude Hollywood met retro-krabkoekjes en fondue tijdens haar jaarlijkse awards-party.
-
Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine ontdekt bijzondere theepraktijken, de wereld van bijen en honing in Sabah en zalige, traditionele visgerechten van plaatselijke koks. Dan bereidt ze lobak en nasi dagang.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine besteedt aandacht aan de mooie natuur en zalige keuken van Maleisië. Ze maakt een fruitsalade en organiseert een visbarbecue alvorens onde-onde te maken, een heerlijke, Maleisische lekkernij.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Steak tartaar + tomaat tartaar: een Lekker Feestelijk voorgerechtje voor zowel vleeseters als vegetariërs, in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 16Na een uitgebreid Kerstmaal hou je meestal nog veel over. Maar wat kun je doen met de restjes? Rudolph geeft je ideeën waarin op een leuke manier de restjes van Kerst gebruikt kunnen worden. Hij maakt een Kerst ragout en stoofpeertjes crumble.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 20Rudolph zal Rudolph niet zijn als hij niet ook iets lekkers bakt tijdens de feestdagen. En omdat hij samen bakken nét iets leuker vindt, heeft hij 24Kitchen-collega Danny Janssen uitgenodigd. Danny gaat voor een chocolade-kersttulband. En Rudolph? Die maakt een over-de-top kerstbrood. Dat wordt smullen!
-
Ainsley's Festive Flavours 2024 (nu op tv)
Ainsley serveert sensationele kerstgerechten voor de hele familie, zoals Koreaanse kalkoenburgers met geroosterde aardappelen en sesam, een groententaart en kruidige chocolademousse.
-
Gordon Ramsay: Uncharted 3 (nu op tv)
Gordon hoort in Puerto Rico hoe de verwoestende orkaan Maria de bewoners dwong om zelf eten te verbouwen. Gordon gaat speervissen, bezoekt een organische koffieplantage en zoekt naar rivierkreeftjes.
-
Jamie Cooks Christmas (nu op tv)
Jamie Oliver laat zien in deze kerstspecial zien hoe je een feestelijk menu maakt en heerlijke kerstrecepten kunt bereiden, zodat jij op de dag zelf zonder stress aan het diner kan beginnen.
-
X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Brioche.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine ontdekt bijzondere theepraktijken, de wereld van bijen en honing in Sabah en zalige, traditionele visgerechten van plaatselijke koks. Dan bereidt ze lobak en nasi dagang.
-
Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine besteedt aandacht aan de mooie natuur en zalige keuken van Maleisië. Ze maakt een fruitsalade en organiseert een visbarbecue alvorens onde-onde te maken, een heerlijke, Maleisische lekkernij.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Steak tartaar + tomaat tartaar: een Lekker Feestelijk voorgerechtje voor zowel vleeseters als vegetariërs, in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17Rudolph maakt allerlei lekkernijen speciaal voor oudjaarsavond. Hij maakt een champagne taart, hartige Italiaanse oliebollen en hij maakt Rudolph’s ultieme oliebollen.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1Gehaktballen zoals de moeder van Rudolph ze altijd maakte. Ouderwets lekker en met een vleugje pit. Samen met gestoofde rode kool en een crunchy aardappelpuree is dit een echte winter klassieker.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Begin je feestmaal met gebakken camembert met bessensap en noten. Daarna rundvlees met pepersaus. Als bijgerechten aardappelpuree met boter en gegrilde groenten en een heerlijke uienjus.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Poepsimpel, maar ook zo lekker! Deze zijdezachte ijstaart van chocolade met vanillesaus, Hasseltse speculaas en speculaaskruimels is 'parfait' om het nieuwe jaar in te zetten.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
Steak tartaar + tomaat tartaar: een Lekker Feestelijk voorgerechtje voor zowel vleeseters als vegetariërs, in een handomdraai op tafel met Jet van Nieuwkerk.
-
X-Masterclasses with Hans van Wolde 1 (nu op tv)
Chef-kok Hans van Wolde, bekend van Michelinsterrenrestaurant Beluga loves you in Maastricht, gaat de kijkers helpen om ze een culinair onbezorgde kerst te bezorgen. In deze aflevering: Wagyu.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
In the Spirit with Lindsay & Curtis (nu op tv)
Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.
-
Gino's Italy: Secrets of the South (nu op tv)
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
In the Spirit with Lindsay & Curtis (nu op tv)
Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Nancy, bekend als het snijwonder van Kaprijke, heeft haar gamba's graag sappig en heet. In haar eentje is dat nog niet gelukt, maar als Piet haar komt helpen, lukt het misschien toch om er een heerlijk recept van te maken. Sergio eet dan weer liever mosselen, maar zijn looksaus smaakt naar niets. Gelukkig is Piet er met extra grote mosselen om zijn gerecht te perfectioneren.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren verkent de Boschendal Wine Estate is in de Franschhoek-vallei. Hij rijdt met een tram door de wijngaarden, en hij maakt heerlijke lamsschenkel en jam met wijn voor bij scones.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren bezoekt de wijnboerderij Newton Johnson in de stad Hermanus, en combineert hun populairste drank met eten uit hun restaurant. Dan gaat hij foerageren met een kok met Michelin-sterren.
-
Eva Longoria: Searching for Spain (nu op tv)
De gastronomie van Madrid werd ooit gedomineerd door de Franse keuken, maar staat nu op eigen benen. Eva begint haar culinaire reis bij één van Madrids oudste restaurants, Lhardy.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Chris Bavin neemt Fred mee naar New Forest om te zien hoe lokale restaurants verse producten gebruiken om gerechten van topkwaliteit te maken, zoals pannage-varkensvlees, gerookte beekforel-paté en varkenspastei.
-
Gino's Italy: Secrets of the South (nu op tv)
Gino gaat op zoek naar verborgen lekkernijen in de zuidelijkste regio’s van zijn thuisland Italië: Puglia en Basilicata. De Oud-Griekse en Byzantijnse invloeden zijn nog steeds te proeven in het eten.
-
Miljuschka Masterclass Kerst Editie (nu op tv)
Wil jij ook een stressvrije kerst? Miljuschka neemt je mee en laat je stap voor stap zien hoe jij eenvoudig jouw ultieme kerstmenu kan samenstellen. Met prachtige vlees en vis gerechten, snelle voorgerechten en showstoppers van desserts. Van makkelijk tot uitdagend en in je eigen tijd en tempo.
-
In the Spirit with Lindsay & Curtis (nu op tv)
Chef-kok Curtis Stone en zijn vrouw, actrice Lindsay Price-Stone, geven samen fantastische etentjes. Ze gaan met beroemdheden aan tafel voor intieme gesprekken en heerlijk eten.