TV gids
-
Ainsley's Fantastic Flavours 2 (nu op tv)
Ainsley onderzoekt de rijke en heerlijke smaken van Zuid -Azië, bekend om de kleurrijke en opwindende keuken. Zijn eerste gerecht is een specialiteit uit Mumbai, Vada Pav, een gefrituurde aardappelbol op een broodje. Lisa Snowdon ontmoet het team van Mr. Bombay om meer te weten te komen over de smakelijke gerechten die ze daar maken. Met behulp van de specerijen en smaken van Zuid -Azië kookt Lisa een heerlijke lamsvleescurry. Terug in de keuken heeft Donna Preston een heerlijk vegetarisch gerecht - gekruide spiesjes met mangosalade. Het laatste gerecht van Ainsley is een indrukwekkende Sri Lankaanse garnalencurry geserveerd met Zeekraal Sambol en kokosrijst.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Chef Angela Hartnett neemt Fred mee naar haar favoriete restaurants in Venetië. Ze beginnen met erg verse vis, halen dan een gebakje op het San Marcoplein en sluiten af met de lekkerste risotto ooit.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1Vandaag maakt Rudolph samen met Jessie haar favoriete recepten, namelijk Portugese sinaasappelrol en een heerlijke Tiramisu met aardbeien.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 2Vandaag maakt Rudolph samen met Eva een Pavlova met aardbeien en rozenblaadjes en ze maken een Eton Mess met muntschuim en roodfruit, volgens Eva’s recept.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3Rudolph en Ralph maken samen Ralph’s berenkoeken en ze maken een chocolade fontein met marshmallows & vers fruit.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 2Miljuschka maakt vandaag Hollands eiwitschuim. Hier maakt ze heerlijke Klassieke bokkenpoten van. En als tweede recept maakt Miljuschka eiwitschuim lollies.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 3De basis die Miljuschka vandaag voor 2 recepten gebruikt is boterkoek. En daarvan maakt ze choco gevulde koek en ze maakt een speculaas boterkoek.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 4Miljuschka gebruikt vandaag kokosmacronen als basis voor 2 heerlijke recepten. Ze maakt er namelijk een hartvormige kokos cake van en kokos makronen deluxe.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Mary is dol op snacks voor bij de film. Ze laat zien hoe je zelf popcorn met honing en karamel maakt, fondue met camembert en spinazie, worstjes met mosterd en vergeet vooral de drankjes niet.
-
Loïc: Zot van Koken (nu op tv)
Vandaag maakt Loïc Boerenworst.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Knoflook, gamba, groente wok.
-
Mary Berry Makes It Easy (nu op tv)
Mary helpt dj en tv-presentator Jordan North, die graag kookt, maar geen top-kok is, met simpele ideeën om indruk te maken op zijn vrienden, zoals champignonsoufflé en een heerlijke Red Velvet-cake.
-
Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 82Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Vrijdag visdag en vragen-staat-vrijdag! Jeroen gaat vandaag aan de slag met pieterman, een onderschatte vissoort uit de Noordzee. Hij bakt dit fantastisch visje in boter. Wat kropsla met vinaigrette salée, gebakken bloemkool en bloemkoolpuree zijn de ideale partners.
-
Loïc: Zot van Koken (nu op tv)
Vandaag maakt Loïc Ratatouille.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pepersteak wok.
-
Selena + Chef (nu op tv)
Social media-kok Nick DiGiovanni daagt Selena uit met zelfgemaakte pesto pasta geserveerd in een kaas met salade van burrata en perzik. Papa helpt Selena een Parmezaanse kaas van 40 kilo dragen.
-
Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 10Eveline maakt vandaag Pineapple Fried Rice, een lekker tropisch gerecht. En ze maakt Mango Pomelo Sago, een dessert met mango.
-
French Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine bezoekt de charmante oude stad Sarlat, waar ze de levendige, plaatselijke markt bezoekt.
-
French Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
In deze laatste aflevering bereidt Justine mosselen op een adembenemend Chateau en bezoekt het magische dorp Brantôme.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4Vandaag maken Rosalie en Rudolph samen Rosalie’s eischwerteig en ze maken een Schwarzwalder kirsch cake.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 5Miljuschka maakt vandaag amandelbeslag. En hier maakt ze een citrus taart mee en een Big Donut.
-
Michel Roux's French Country Cooking 2 (nu op tv)
Michel bakt een vegetarisch succesnummer, een pastilla met zelfgemaakte harissa. Na een picknick aan de Rhône maakt Michel een ideaal hapje voor de zomer. En tot slot bezoekt hij een chocoladefabriek.
-
Gordon Ramsay: Uncharted 2 (nu op tv)
In deze extra aflevering van Uncharted gaat chef-kok Ramsay naar Zuid-India, naar de specerijenhoofdstad van de wereld. Daar zal hij zich onderdompelen in de lokale keuken en cultuur.
-
Ainsley's Fantastic Flavours 2 (nu op tv)
Ainsley onderzoekt de rijke en heerlijke smaken van Zuid -Azië, bekend om de kleurrijke en opwindende keuken. Zijn eerste gerecht is een specialiteit uit Mumbai, Vada Pav, een gefrituurde aardappelbol op een broodje. Lisa Snowdon ontmoet het team van Mr. Bombay om meer te weten te komen over de smakelijke gerechten die ze daar maken. Met behulp van de specerijen en smaken van Zuid -Azië kookt Lisa een heerlijke lamsvleescurry. Terug in de keuken heeft Donna Preston een heerlijk vegetarisch gerecht - gekruide spiesjes met mangosalade. Het laatste gerecht van Ainsley is een indrukwekkende Sri Lankaanse garnalencurry geserveerd met Zeekraal Sambol en kokosrijst.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 82Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
French Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
Justine bezoekt de charmante oude stad Sarlat, waar ze de levendige, plaatselijke markt bezoekt.
-
French Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)
In deze laatste aflevering bereidt Justine mosselen op een adembenemend Chateau en bezoekt het magische dorp Brantôme.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5Vandaag maken Loek en Rudolph samen Loek’s Flammkuchen en ze maken een dessertopizza met fruit.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 6Vandaag maakt Miljuschka sloffendeeg en deze smaakt lekker met fruit. Dus maakt ze een kersenslof en een appelslof.
-
Mary Berry Makes It Easy (nu op tv)
Mary leert danser Anton Du Beke recepten op de pier van Bournemouth, zoals Crispy Squid en linguine met kappertjes en zalm. Ook deelt Mary haar rundvleescannelloni en Portugese abrikozentaartjes.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Een voedzame en romige venkelsoep, gebonden met basmatirijst, geserveerd met pittige, oosterse balletjes van kippengehakt. Jeroen werkt de soep af met krokante venkel en wat extra rijst. Dit is de ideale manier om de week te starten.
-
De Brigade (nu op tv)
In de eerste aflevering van De Brigade seizoen 2 maken Perry en Eveline Indonesische Saté Kambing.
-
Selena + Chef (nu op tv)
Kok Adrienne Cheatham helpt Selena met een menu van gepocheerde zalm en grits met hollandaisesaus. Selena worstelt met de nieuwe gerechten en het pocheren van eieren. Gaat het haar lukken?
-
Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 11Vandaag maakt Eveline Beef Bulgogi, een van Korea's populairste rundvleesgerechten. En ze maakt een heerlijk Thais toetje; sticky rice met mango.
-
Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 3Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pinacolada wok.
-
Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken. Deze keer bereiden de jonge chefs het lievelingsgerecht van Nora Gharib.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Piet staat weer op het randje van drie zenuwinzinkingen. Acteur Tom Dingenen is geen keukenprins, maar zelfs een tomatensoep weet hij te verknoeien. Mosselen maken lijkt misschien gemakkelijk, maar Iene weet als geen ander dat dat niet klopt. In Damme zit Xenia dan weer met een probleem. Haar gamba's pili pili zijn niet wat het moet zijn.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren proeft bijzondere wijnen in de Cape Wineland en bereidt bobotie en een traditionele Milk Tart, die hij bakt en opeet met zijn goede vriendin, de kookboekenschrijver Abigail Donnelly.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren bezoekt Tswalu Nature Reserve, midden in de Kalahari Desert. Na een safari waarbij hij eten proeft uit de natuur ontmoet hij chef-kok Marnus om Zuid-Afrikaanse delicatessen te maken.
-
Eva Longoria: Searching for Mexico (nu op tv)
Eva Longoria leidt ons rond in Mexico Stad en eet verse concha en verschillende soorten taco’s, waaronder fusion versies. Ook reist ze per boot over Azteekse kanalen naar een oude drijvende tuin.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Sterrenchef Tom Kerridge neemt Fred mee naar Edinburgh om hem daar de smaak van Schotland te laten proeven. De twee ontdekken ook of je er de lekkerste fish-and-chips van het hele land kunt krijgen.
-
De Brigade (nu op tv)
In de eerste aflevering van De Brigade seizoen 2 maken Perry en Eveline Indonesische Saté Kambing.
-
Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 11Vandaag maakt Eveline Beef Bulgogi, een van Korea's populairste rundvleesgerechten. En ze maakt een heerlijk Thais toetje; sticky rice met mango.