De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
23 juni
  1. Michel Roux's French Country Cooking (nu op tv)

    Een bezoek aan een boerderij inspireert Michel om een heerlijk gerecht met parelhoen te koken. Ook onthult hij zijn snelle en gemakkelijke recept voor een tosti.

  2. Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)

    Ainsley Harriott verkent het enorme scala aan smaken - zowel hartig als zoet - die afkomstig zijn van kaas, en hij krijgt gezelschap van chef-kok Sam Holland en speciale gast Donna Preston. Hij maakt mini baskische cheesecakes met sinaasappelcompote.

  3. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Vandaag maken Rosalie en Rudolph samen Rosalie’s eischwerteig en ze maken een Schwarzwalder kirsch cake.

  4. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Vandaag maken Loek en Rudolph samen Loek’s Flammkuchen en ze maken een dessertopizza met fruit.

  5. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Vandaag maken Chloë en Rudolph Chloë’s limonadecupcakes en ze maken Tekst-cupcakes.

  6. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 12

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  7. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 14

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  8. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 3
    | Aflevering 2

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  9. Nadiya's Time to Eat (nu op tv)

    Nadiya haalt alles uit de kast voor de zomer. Ze gaat barbecueën, maakt lam met rabarber en ook vlierbloesemdrank. Ook ontmoet ze de legendarische kookboekenschrijver Claudia Roden en haar familie.

  10. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Gevulde pompoen met granaatappelpitten en linzen & appelrösti's met zoete aardappel en een eitje (Dina Tersago)

  11. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Eendenborst wok.

  12. Nadiya's Fast Flavours (nu op tv)

    Nadiya Hussain maakt makkelijk recepten voor drukke mensen. Geïnspireerd door haar reis naar Louisiana maakt ze een po'boy sub sandwich met knoflookmayo. Ook maakt ze zalige cake met chocola en kersen.

  13. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Mary trekt een fles champagne open om de verloving van haar broer te vieren met een verse, smakelijke Engelse brunch.

  14. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 166

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  15. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Ontbijtquinoa met sinaasappel & lamsstoofpotje met gremolata (Sandrine André)

  16. Eveline's Asian Favourites (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Eveline laat zich vandaag inspireren door Zuid-Korea. Ze maakt Kalbi, beefribbetjes. En Tteokbokkie, een pittig rijstgerecht.

  17. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt een heerlijke vegetarische toad-in-the-hole met portobello’s en een rijke porter- en uienjus, en geniet van een perfecte date night met Jools.

  18. Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Justine leert de lokale Maleisische streetfood kennen als ze van Kuching naar Penang reist, bereidt zalige 'sticky wings' en ontdekt kok Raphael Jay Peter Lee's creatieve versie van risotto.

  19. Food Trail: South Africa (nu op tv)

    Warren gaat naar de rustigere Westkaap en de pittoreske stad Paternoster en eet oesters met champagne. Dan vangt hij rivierkreeften voor een pastagerecht en maakt een taart met pruim en granaatappel.

  20. Food Trail: South Africa (nu op tv)

    Warren vliegt met een heli boven het grootste ravijn van Afrika, maakt biltongquiche en gaat dan lopend op safari, maakt groentesoep met geroosterde ingrediënten en ‘bread on a stick’.

  21. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Chausson aux champignons met schorseneren (Sandrine André)

  22. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Vandaag maken Senne en Rudolph samen Senne’s appel-plaattaart en ze maken walnoot-marsepein petit fours.

  23. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 3
    | Aflevering 4

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  24. Gordon Ramsay's Future Food Stars (nu op tv)

    Gordon stuurt de overgebleven deelnemers naar Wales, waar ze zeewier moeten oogsten op Anglesey. Ook daagt hij ze uit om pizza te verkopen aan toeristen in Portmeirion.

  25. Hairy Bikers Go West (nu op tv)

    Voor hun volgende avontuur gaan Dave en Si naar Merseyside. Deze regio staat bekend om zijn muziek en cultuur, en daar hoort eten natuurlijk bij.

  26. Michel Roux's French Country Cooking (nu op tv)

    Een bezoek aan een boerderij inspireert Michel om een heerlijk gerecht met parelhoen te koken. Ook onthult hij zijn snelle en gemakkelijke recept voor een tosti.

  27. Food Trail: South Africa (nu op tv)

    Warren vliegt met een heli boven het grootste ravijn van Afrika, maakt biltongquiche en gaat dan lopend op safari, maakt groentesoep met geroosterde ingrediënten en ‘bread on a stick’.

  28. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 166

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  29. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Vandaag maken Jule en Rudolph samen Jule’s Progrèstaart en ze maken Nougatine koekjes.

  30. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 3
    | Aflevering 5

    Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!

  31. Nadiya's Fast Flavours (nu op tv)

    Nadiya maakt bladerdeeg met hazelnoten en zoute pretzels, zoete focaccia met koffie, zandkoekjes met citroen en basilicum, en een bijzonder cake-achtig dessert met munt en chocola.

  32. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Curry met wintergroenten en naanbrood & perencrumble met gember (Sandrine André)

  33. De Brigade (nu op tv)

    Perry en Geneal maken Johnny Cakes met kaas en venkelsalade.

  34. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pinacolada wok.

  35. Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Justine bezoekt het dorp Terengganu dat deel is van de culturele erfenis van Maleisië. Oook leert ze over voedsel- en muziektradities en gaat ze op culinair avontuur met kok Afiq Matkhir.

  36. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt een pittige kipburger en laat zien hoe je die minder pittig maakt voor de kids. Ook maakt hij een hummus en samen met de kids Rocky Road met een aantal basisingrediënten.

  37. Mary's Kitchen Crush (nu op tv)

    Mary verrast haar rivaal van MasterChef Canada, Jeremy, op een smakelijk diner met vis.

  38. Jamie Cooks the Mediterranean (nu op tv)

    Jamie wordt geïnspireerd door de smaken van verschillende tapasgerechten in Spanje, de smaakvolle rijstgerechten en de heerlijke zeevruchten. Hij gaat zelf aan de slag met aioli, surf & turf en ham.

  39. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan is in St Louis, en bezoekt Guerrilla Street Food, waar ze Filipijns eten een Midwesten-twist geven. Dan bezoekt hij een ouderwetse diner, The Fountain on Locust, en Gamlin Whiskey House.

  40. Late Nite Eats (nu op tv)

    Chef-kok Jordan Andino gaat naar het zuiden en bezoekt Nashville. Hij eet in de restaurants Butcher and Bee, Mafiaoza Pizzeria en The Treehouse.

  41. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

    Het avontuur van James begint in San Sebastian, een stad met 16 Michelinsterren. Hij maakt kennis met gegrilde platvis, cider en de vismarkt. Hij bereidt heek, lam, Baskische stoofpot en pintxos.

  42. Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)

    Ainsley verwelkomt actrice Samia Longchambon in z’n keuken en laat met z’n tarte tatin van flespompoen zien dat zoete smaken niet alleen goed in een dessert passen.

  43. De Brigade (nu op tv)

    Perry en Geneal maken Johnny Cakes met kaas en venkelsalade.

  44. Malaysia Gourmet with Justine Schofield (nu op tv)

    Justine bezoekt het dorp Terengganu dat deel is van de culturele erfenis van Maleisië. Oook leert ze over voedsel- en muziektradities en gaat ze op culinair avontuur met kok Afiq Matkhir.

  45. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt een pittige kipburger en laat zien hoe je die minder pittig maakt voor de kids. Ook maakt hij een hummus en samen met de kids Rocky Road met een aantal basisingrediënten.