De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
12 december
  1. A Berry Royal Christmas (nu op tv)

    Dit eenmalige programma biedt een unieke kijk op goede doelen die de hertog en hertogin van Cambridge steunen, terwijl ze Mary Berry uitnodigen om hen te vergezellen op vier speciale bezoeken. Mary bereidt ook een feestmaal voor op een kerstfeest dat door het koninklijk paar voor de vrijwilligers wordt georganiseerd en krijgt hulp bij het bereiden van de gerechten van speciale gasten, waaronder voormalig Bake Off-winnaar Nadiya Hussain - en de hertog en hertogin zelf.

  2. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Rudolph en Sierra maken samen Sierra’s Surinaamse Eksi Koekoe. En verder maken ze Surinaamse Fiadoe taart.

  3. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Vandaag maken Ryane en Rudolph samen Ryane’s Meringues en ze maken chocoladekoekjes met vanillecrème.

  4. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    Vandaag maken Fleur en Rudolph samen Fleur’s citroen-kwarktaart en ze maken ook nog een heerlijke Kletskoppentaart.

  5. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Achtung bitte! Houd je net als Rudolph van stevige, Duitse winterkost? Dan zit je gebakken in deze aflevering. Op het menu staan overheerlijke sauerbraten en kartoffelknödels. Guten appetit!

  6. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Stamppot liefhebbers opgelet! Rudolph maakt een ouderwets lekkere andijviestamppot. Het geheim in dit recept? De combinatie van feta en gerookte amandelen. En daarna lekker smullen van een feestelijke diplomatenpudding.

  7. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    In de winter is het tijd voor comfortfood. Dus wat dacht je van een goed gevulde goulash? En nee, dit keer niet met vlees, maar met een lekker stukje kabeljauw. En Rudolph deelt het recept van zijn favoriete soep: een vegetarische bouillabaisse.

  8. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)

    Karsu gaat naar Tataroglu, de winkel van Beyram om de beste pistache noten te kopen. Daarmee maakt ze Sutlac, Turkse Hazelnoten Pistache Brulee.

  9. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    Vandaag in The Chefs’ Line Nederland nemen we een kijkje achter de schermen bij Chef – kok Fabrizio van Restaurant MARIO in Wijdewormer. Het was een indrukwekkende kookwedstrijd afgelopen week, die zelfs een heel grote uitdaging bleek voor de professionele chefs en niet gemakkelijk voor de jury.

  10. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Huisgemaakte pizza's, Loïc toont dat het kan. Hij maakt een combo: een witte met courgettes en een traditionele margherita.

  11. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 166

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  12. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)

    In deze aflevering is Jesse, de gitarist van karsu, te gast. Ze gaat namelijk Beyran maken. Een Turkse maaltijdsoep die favoriet is van Jesse tijdens hun tournees.

  13. Donal’s Family Food In Minutes (nu op tv)

    Het is Kerstmis in het huishouden van Skehan en Donal heeft vier feestelijke recepten voor een heel vrolijk familiekerstfeest.

  14. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag is het 'World Chicken Day', en morgen is het 'World Egg Day'. Loïc slaat twee vliegen in één klap met zijn krabomelet met rijstnoedel.

  15. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Het is de week van de steak friet, de ideale gelegenheid om deze Vlaamse klassieker klaar te maken.

  16. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! n deze aflevering: Gewokte mosselen.

  17. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Een van de meest geliefde stoofschotels is toch wel hachee. Botezacht vlees en heerlijk op smaak gebracht. Rudolph maakt hiermee een overheerlijk ovengerecht met aardappelpuree, boerenkool en knapperige hazelnoten.

  18. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    Vandaag in The Chefs’ Line Nederland nemen we een kijkje achter de schermen bij Chef – kok Fabrizio van Restaurant MARIO in Wijdewormer. Het was een indrukwekkende kookwedstrijd afgelopen week, die zelfs een heel grote uitdaging bleek voor de professionele chefs en niet gemakkelijk voor de jury.

  19. Karena and Kasey's Foreign Flavours (nu op tv)

    Karena en Kasey landen in Santiago en krijgen te zien hoe de Chileense keuken zich ontwikkeld.

  20. Donal’s Family Food In Minutes (nu op tv)

    Het is Kerstmis in het huishouden van Skehan en Donal heeft vier feestelijke recepten voor een heel vrolijk familiekerstfeest.

  21. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 16

    Vandaag maken Chaze en Rudolph samen Chaze’s banaan-wortelcupcakes en samen ook een gekarameliseerde bananentaart.

  22. Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Een van de meest geliefde stoofschotels is toch wel hachee. Botezacht vlees en heerlijk op smaak gebracht. Rudolph maakt hiermee een overheerlijk ovengerecht met aardappelpuree, boerenkool en knapperige hazelnoten.

  23. The Hairy Bikers’ Mediterranean Adventure (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    De bikers zijn in Zuid-Frankrijk. Via historische plekken reizen ze van Marseille tot aan Catalaanse provincie.

  24. The Hairy Bikers’ Mediterranean Adventure (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    De mannen gaan op Menorca en Mallorca op zoek naar Britse invloeden, heerlijke verse vis en plaatselijke groente en fruit, en maken een ritje over een van de bijzonderste wegen op aarde.

  25. A Berry Royal Christmas (nu op tv)

    Dit eenmalige programma biedt een unieke kijk op goede doelen die de hertog en hertogin van Cambridge steunen, terwijl ze Mary Berry uitnodigen om hen te vergezellen op vier speciale bezoeken. Mary bereidt ook een feestmaal voor op een kerstfeest dat door het koninklijk paar voor de vrijwilligers wordt georganiseerd en krijgt hulp bij het bereiden van de gerechten van speciale gasten, waaronder voormalig Bake Off-winnaar Nadiya Hussain - en de hertog en hertogin zelf.

  26. Donal’s Family Food In Minutes (nu op tv)

    Het is Kerstmis in het huishouden van Skehan en Donal heeft vier feestelijke recepten voor een heel vrolijk familiekerstfeest.

  27. Rachel Allen - All Things Sweet (nu op tv)

    Rachel geeft klassieke toetjes een heerlijke twist. Op het menu staan crème brûlée met gezouten karamel en meringues met kwark van grapefruit.

  28. Martha Bakes (nu op tv)

    Leer technieken om één basisrecept om te toveren in drie prachtige feesttaarten: een trendy bessenchiffontaart, een karamelchiffontaart met een toefje glazuur, en een ontzagwekkende boomstronktaart.

  29. 24Kitchen Feestdagen met Rudolph (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Een kerstboom om van te smullen. Rudolph maakt verschillende eetbare kerstdecoraties voor in de Kerstboom. Hij maakt o.a. gemberkoekmannetjes en sneeuwman koeken.

  30. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! n deze aflevering: Gewokte mosselen.

  31. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    Maandag, geen betere dag om een burger te serveren. Loïc laat je watertanden met een dubble cheeseburger.

  32. Loïc, Zot van Koken (nu op tv)

    De makkelijkste en lekkerste taart om vriend en vijand mee te imponeren. Zelf roomijs à-la-minute maken? Loïc doet het voor.

  33. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    In deze feestelijke special brengt Donal zijn Super Food in Minutes tips en trucs naar de feestdagen. Elk recept werkt perfect voor de grote dag zelf en brengt frisse ideeën voor op het feestmenu.

  34. Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)

    Vandaag pakt Miljuschka uit met een Kerst trifel met Glühwein, peren en een oranjebloesemvla. En ze maakt een vegetarisch hoofdgerecht, namelijk Hasselback knolselderij met paprika-boter en parmezaan.

  35. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 16

    Deze week staat de Japanse keuken centraal in The Chefs’ Line Nederland. Vandaag zien we de 4 thuiskoks Aja, Joyce, Bart en Taurai én junior chef David van Sushisamba in Amsterdam. Ze gaan Gyoza bereiden, de bekende Japanse dumplings.

  36. Mary Berry’s Country House Secrets (nu op tv)

    Mary bezoekt Goodwood House, waar de familie March woont en waar paarden- en autoraces worden gehouden. Ze maakt een ontbijt voor de paardenracedag, een zalige coq-au-vin en een taart met vier lagen.

  37. James Martin's Islands to Highlands (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    James en chef-kok Stephen Terry zijn in Zuid-Wales. James ontdekt Welshe wijn, kookt lamsragout, proeft heerlijke Welshe chocola en bezoekt kooklegende Shaun Hill in z'n restaurant The Walnut Tree.

  38. James Martin's Islands to Highlands (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    James en topkok Gareth Ward genieten van een ciderproeverij. James maakt appelbeignets met cider. Gareth bezoekt een boerderij met wagyu-koeien die bier te drinken krijgen. Gareth gaat autoracen.

  39. Karena and Kasey's Foreign Flavours (nu op tv)

    Karena en Kasey gaan naar Jakarta om meer te weten te komen over een van de meest onbegrepen keukens.

  40. Snel met Miljuschka Kerst (nu op tv)

    Vandaag pakt Miljuschka uit met een Kerst trifel met Glühwein, peren en een oranjebloesemvla. En ze maakt een vegetarisch hoofdgerecht, namelijk Hasselback knolselderij met paprika-boter en parmezaan.

  41. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 16

    Deze week staat de Japanse keuken centraal in The Chefs’ Line Nederland. Vandaag zien we de 4 thuiskoks Aja, Joyce, Bart en Taurai én junior chef David van Sushisamba in Amsterdam. Ze gaan Gyoza bereiden, de bekende Japanse dumplings.