TV gids
-
Ainsley’s Food We Love (nu op tv)
Ainsley is geïnspireerd door de geweldige gerechten uit het verleden - retrogerechten die nieuw leven worden ingeblazen met een Ainsley-twist! Hij wordt vergezeld door radio- en tv-presentator Vick Hope.
-
Hairy Bikers: Route 66 (nu op tv)
Op de derde etappe van hun reis zijn Dave en Si op het spoor van Oklahoma's beroemde rundvlees. In Oklahoma City wordt een klassieke T Bone-biefstuk gevolgd door een bezoek aan de Vietnamese gemeenschap van de stad, om het nationale gerecht van Vietnam - Pho - te maken.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)Seizoen 6| Aflevering 27
Wie heeft er nu geen zin in appel-kaneel scones. Rudolph leert je hoe je ze makkelijk zelf kunt maken. Verder maakt hij ook Pretzels.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)Seizoen 6| Aflevering 28
Rudolph laat zich inspireren door Turkije en maakt Cigara Borek. En daarnaast maakt hij ook nog een No-Bake Cheesecake.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)Seizoen 6| Aflevering 29
Vandaag maakt Rudolph een traditionele Ofenschlupfer en een overheerlijke Fiesta-cake.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)Seizoen 6| Aflevering 30
Appeltaart in handige porties met de appeltaart cupecakes van Rudolph. En hij maakt vegan chocoladekoekjes.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)Seizoen 6| Aflevering 31
Rudolph maakt vandaag een Sinaasappel-yoghurtcake en robuuste speltkoeken met hazelnoot.
-
My Market Kitchen (nu op tv)
Met ingrediënten van de Prahran Market, bakt Mike veganistische Brownies en Laura deelt handige tips over verschillende soorten bakolie. In Noosa wordt Matt vergezeld door Adam Walls om Grape & Rosemary Focaccia te maken in combinatie met geselecteerde wijnen uit de Granite Belt-regio.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Engels ontbijt & scones met rabarbercompote (Jan Van den Bosch)
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Ontbijtclafoutis & burrito met kip en avocado (Ianthe Tavernier)
-
My Market Kitchen (nu op tv)
Op de Noosa Heads Surf Club maakt Matt dumplings met spinazie en ricotta. Laura grilt lamskoteletten met gremolata. En Mike maakt het af met een heerlijk dessert: dulce de leche.
-
Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 15
Vandaag maken we kip met rozemarijn, gegrilde polenta met porcini-tomatensaus, een rundvleesburger met ouderwetse koolsalade en maïskolven.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 135
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Knolselderrisotto met omegabaars & sportdrank met rode biet (Ianthe Tavernier)
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Broccolistoemp met rosbief & kikkererwtenpannenkoeken met chocolade (Ianthe Tavernier)
-
Guilty Pleasures (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 20
Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Marja Moeder te gast en haar guilty pleasure is kip Hawaiï.
-
Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 19
De Katsu curry is een typisch Japans gerecht waar je eindeloos mee kunt variëren. Eveline maakt hem met koude Soba noedels. Dit gerecht maakt ze samen met Humberto Tan.
-
Estée In Parijs (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7
Verspilling van eten vindt chef Estée echt doodzonde. Het liefste gebruikt ze alles van het dier. In Frankrijk is dat heel normaal. Het dier wordt van kop tot staart verwerkt in delicatessen zoals andouillete, fromage de tête, of boudin noir. Deze delicatessen vind je niet alleen in exclusieve zaken, maar in de meeste restaurants en bistro’s.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Knolselderrisotto met omegabaars & sportdrank met rode biet (Ianthe Tavernier)
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)Seizoen 6| Aflevering 33
Rudolph maakt vandaag een Japanse cheesecake en ontbijtkoekjes to go, voor wanneer je ’s ochtends weinig tijd hebt.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)Seizoen 6| Aflevering 34
Vandaag maakt Rudolph Zuid-Amerikaanse Alfajores en een vruchtencake zonder toegevoegde suikers.
-
Michel Roux's French Country Cooking 2 (nu op tv)
Michel maakt een zeebanket met kreeft, langoustines, oesters, coquilles en zakpijpen met drie sauzen. En het is aspergetijd. Michel oogst ze zelf en bereidt ze met een verrassende notentwist.
-
Ainsley’s Food We Love (nu op tv)
Ainsley brengt een culinair eerbetoon aan de gerechten die onze moeders vroeger maakten, van kip, rijst en erwten tot cupcakes bij de thee en heerlijk lookbrood. Countryduo The Shires helpt hem mee in de keuken.
-
Ainsley’s Food We Love (nu op tv)
Ainsley is geïnspireerd door de geweldige gerechten uit het verleden - retrogerechten die nieuw leven worden ingeblazen met een Ainsley-twist! Hij wordt vergezeld door radio- en tv-presentator Vick Hope.
-
Estée In Parijs (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 8
Chef Estée houdt van mooie kleding en ook daarom voelt ze zich thuis in modestad Parijs. Maar haar liefde voor goed eten is velen malen groter. In Parijs komen mode, design en eten samen. Ze ontmoet Monsieur Benjamin, van origine vormgever. Hij ontwerpt nu zijn eigen bijzondere gebakjes en laat Estée er ook eentje ontwerpen.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pepersteak wok.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)Seizoen 6| Aflevering 35
Rudolph maakt vandaag Pumpkin Spice Brownies en de klassieke volkoren mariakoekjes.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)Seizoen 6| Aflevering 36
Vandaag laat Rudolph zien hoe je zelf vegetarische worstenbroodjes kan maken. En hij maakt een warme cheesecake met room en gemarineerde kersen.
-
My Market Kitchen (nu op tv)
Op de markt van Noosa Heads bereidt Matt een pad krapow. Laura maakt gevulde courgettebloemen. En Mike en David grillen onderweg spareribs en maken er een maïssalade bij.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Boekweitbrood met tomatenvulling & erwten-munt-cappuccino
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Polentacroque met tomatentapenade & pasta carbonara met groenteballetjes
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Parelhoen met notenkorst, spruitjes en een puree van muskaatpompoen & carpaccio van gepofte rode biet.
-
Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 20
In deze laatste aflevering van het seizoen maakt Eveline Kip cola noedels. De cola maakt de kip lekker zoetig en sticky. En ze maakt Kai Ian, ook wel bekend als Chinese broccoli.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)
Het is bijna Pasen en daar hoort natuurlijk een Paasontbijt bij. Rudolph maakt daarom broodhaasjes, een chocoladecroissant-pudding en een boterroosje.
-
Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 16
Maaltijden om van te watertanden zoals kleverige inktvisballetjes, gegrilde garnalen met noedelsoep en fusili met worst en een romige tuinsalade.
-
Hairy Bikers: Route 66 (nu op tv)
De vierde etappe van dit epische avontuur beslaat 400 mijl van Amarillo, Texas naar Albuquerque, New Mexico en geeft een echt inzicht in kleine onafhankelijke restaurants en voedselproducenten... plaatsen die speciale erkenning hebben gekregen. Amerika gaat niet alleen over eindeloze restaurantketens en grote merken zoals we mogen verwachten. Het heeft veel meer te bieden en de motorrijders zijn op een missie om het te ontdekken.
-
The Hairy Bikers' Bakeation (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
Halverwege hun bourgondische motortocht geeft Dave's Roemeense vrouw Lil een groot familiefeest. In drie landen, Slowakije, Hongarije en Roemenië, verkennen de Bikers heerlijke baktradities.
-
Gino's Italian Escape (nu op tv)
Gino begint zijn Italiaanse reis aan de Amalfikust, een geliefde vakantiebestemming uit zijn jeugd. Gino bezoekt het stadje Amalfi, bekend om zijn citroenen, en verkent een citrusbos op de rotsen.
-
Gino's Italian Escape (nu op tv)
Gino vervolgt zijn Italiaanse avontuur in Napels, in de regio waar hij is geboren en heeft leren koken. Hier onderzoekt hij het eten en de ingrediënten waar de stad bekend om staat - pizza en koffie.
-
Field Trip with Curtis Stone (nu op tv)
Curtis reist naar Lombardije aan de voet van de Italiaanse Alpen en ontdekt een lokaal kaasgerecht. En hij vliegt boven een prestigieuze wijngaard en combineert mousserende wijn met steurkaviaar.
-
Rudolph's Bakery (nu op tv)
Het is bijna Pasen en daar hoort natuurlijk een Paasontbijt bij. Rudolph maakt daarom broodhaasjes, een chocoladecroissant-pudding en een boterroosje.
-
Jamie's 15 Minute Meals (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 16
Maaltijden om van te watertanden zoals kleverige inktvisballetjes, gegrilde garnalen met noedelsoep en fusili met worst en een romige tuinsalade.