TV gids
-
Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)
In de eerste aflevering van deze serie onderzoekt Ainsley hoe kruiden wonderen kunnen verrichten met gerechten als ras el hanout shakshuka. En hoe kruiden een pittige Mexicaanse draai aan een Britse klassieker kunnen geven.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Nisha Katona neemt Fred mee naar San Sebastian in Baskenland, naar ’s werelds meest experimentele restaurant Mugaritz. Ze maken ook kennis met een unieke tortilla en een steakhouse in Tolsa.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 16Vandaag maken Chaze en Rudolph samen Chaze’s banaan-wortelcupcakes en samen ook een gekarameliseerde bananentaart.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17Vandaag gaat Rudolph aan de slag met een recept van de tweelingzusjes Noor en Fien. Samen maken ze eerst Noor’s slagroomsoesjes en daarna maken ze een Sprookjesachtige soezentoren.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 18Vandaag maken Emma en Rudolph een stroopwafel cheesecake met witte chocolade volgens het recept van Emma. Daarna maken ze gezouten boter-karamelsnoepjes.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 17Vandaag gaat Miljuschka aan de slag met Elegant Pie deeg. En daarvan maakt ze Fruity Pie en een borrelplank.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 18Het basisrecept voor vandaag is citroen bisquit deeg. Miljuschka maakt daar een heerlijke honingtaart van en Buche met caramel en chocola.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 19Het basisrecept voor vandaag is harde wenerdeeg. En Miljuschka maakt daarvan jam koekjes en een cijfertaart.
-
Mary Berry's Foolproof Dinners (nu op tv)
Natuurfilmer Hamza Yassin is een voorzichtige kok en leert daarom van Mary wat simpele recepten. In ruil daarvoor geeft hij Mary een safari en leert hij haar enkele fotografie-vaardigheden.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 94Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Mary Berry's Foolproof Dinners (nu op tv)
Sara Davies viert een belangrijke mijlpaal, en dus leert Mary haar enkele bijzondere recepten voor feestjes. Ook krijgen ze een rondleiding door het spectaculaire Cliveden House.
-
Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)
Jamie maakt een rundstoofpotje met mosterd om van te watertanden, en verder gebakken saffraanrijst voor dummies, een salade met gestoomde zalm en een tarte tatin met pruimen.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Pasta met Venkelworstjes en taggia olijven.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 97Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Bij het veranderen van de seizoenen veranderen ook de groenten, in bijvoorbeeld een minestronesoep. Een typisch Italiaanse groentesoep boordevol verse groenten. In dit geval op smaak gebracht met witte boontjes in tomatensaus. Om er een echte maaltijdsoep van te maken, serveert Jeroen ze met geroosterde broodjes met olijven-knoflookboter.
-
De Brigade (nu op tv)
In deze aflevering van De Brigade maakt Hugo met de hulp van Geneal een heerlijke Italiaanse ossobuco alla Milanese.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary praat bij met haar familie met een zomerse versie van een romige Indiase boterkip.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5
Eveline duikt vandaag de Koreaanse keuken weer in. Ze maakt Samgyeopsal, dat is gegrilde buikspek. En ze maakt Bibimbap, wat letterlijk gemixte rijst betekent.
-
Macao Gourmet (nu op tv)
Chefkok Hans Lee Rasmussen neemt Justine mee naar het Macao Tourism Institute waar hij aankomende koks leert voedselverspilling tegen te gaan en de voedselindustrie duurzamer te maken.
-
Macao Gourmet (nu op tv)
Justine bezoekt Belos Tempos, een Portugees resturant dat traditionele, zelfgemaakte Macause gerechten serveert en leert van kok Ana hoe je een populair dessert maakt.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Bij het veranderen van de seizoenen veranderen ook de groenten, in bijvoorbeeld een minestronesoep. Een typisch Italiaanse groentesoep boordevol verse groenten. In dit geval op smaak gebracht met witte boontjes in tomatensaus. Om er een echte maaltijdsoep van te maken, serveert Jeroen ze met geroosterde broodjes met olijven-knoflookboter.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 19Vandaag maken Jill en Rudolph heerlijke pizza muffins volgens Jill’s recept. Daarna maken ze Bacon-Maple brownies.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 20Miljuschka maakt vandaag Tartelette deeg als basisrecept voor een taco met cheesecake en een bosbessen Tartelette.
-
Michel Roux's French Country Cooking 2 (nu op tv)
Met een cowboyhoed op voert Michel de koeien op een biologische veehouderij. En hij bezoekt een speciale boomgaard om de beste olijfolie te proeven -en die te gebruiken in een Provençaals visgerecht.
-
Gordon Ramsay: Uncharted 3 (nu op tv)
Chef-kok Ramsay hoedt rundvee, vangt ratelslangen en jaagt op wilde zwijnen om de keuken van de Lone Star State te ontdekken en de betekenis van 'Texas Tough' te leren kennen.
-
Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)
In de eerste aflevering van deze serie onderzoekt Ainsley hoe kruiden wonderen kunnen verrichten met gerechten als ras el hanout shakshuka. En hoe kruiden een pittige Mexicaanse draai aan een Britse klassieker kunnen geven.
-
Macao Gourmet (nu op tv)
Chefkok Hans Lee Rasmussen neemt Justine mee naar het Macao Tourism Institute waar hij aankomende koks leert voedselverspilling tegen te gaan en de voedselindustrie duurzamer te maken.
-
Macao Gourmet (nu op tv)
Justine bezoekt Belos Tempos, een Portugees resturant dat traditionele, zelfgemaakte Macause gerechten serveert en leert van kok Ana hoe je een populair dessert maakt.
-
De Brigade (nu op tv)
In deze aflevering van De Brigade maakt Hugo met de hulp van Geneal een heerlijke Italiaanse ossobuco alla Milanese.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 20Vandaag gaan Simon en Rudolph een Chocotaart maken, volgens het recept van Simon. En daarna maken ze ook nog een chocoladepudding. Chocolate heaven.
-
Rudolphs Winterklassiekers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1Gehaktballen zoals de moeder van Rudolph ze altijd maakte. Ouderwets lekker en met een vleugje pit. Samen met gestoofde rode kool en een crunchy aardappelpuree is dit een echte winter klassieker.
-
Mary Berry's Foolproof Dinners (nu op tv)
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Op maandag start Jeroen al eens graag met klassieke, Vlaamse kost. In dit geval gaat hij aan de slag met kalfslever, spruitjes en een saus met gebakken spekjes. De liefhebbers van degelijke dagelijkse kost zullen dit zeker weten te smaken!
-
De Brigade (nu op tv)
In deze finale aflevering van het tweede seizoen van De Brigade maken Perry en Jet voor de hele brigade mosselen in dragon-kervelboter.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary Berg flanst snel een Mexicaanse maaltijd vol proteïnen in elkaar voor haar vriend Kyle, die van taco's houdt en ineens fanatiek aan het sporten is geslagen.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
Eveline duikt vandaag de Chinese keuken in. Ze maakt de Rou Jia Mo, een originele Chinese hamburger. En ze maakt Eight Treasure Rice, een heerlijke rijstpudding.
-
Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)
Jamie maakt zalm met chorizo, een simpel maar lekker vegetarisch gerecht, aardappel en artisjok in de oven, zijn versie van de klassieke Britse lamsstoofpot en een affogato met walnoot.
-
Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Niets smaakt zo goed als een lekkere Italiaanse tiramisu. Voor studente Chloë een groot probleem, want na talloze pogingen lukt het haar nog steeds niet. Met een Beef Wellington legt Hans Otten de culinaire lat zeer hoog, want die van hem lijkt eerder op een worstenbroodje. Piets laatste bezoek is bij Robine, waar hij een brésiliennetaart van de ondergang redt.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren bezoekt boerenmarkten in Pretoria en maakt Koeksisters. In Johannesburg ontmoet hij de kok van de voormalige president Nelson Mandela. Samen maken ze Mandela’s favoriete gerechten.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren bezoekt de levendige township Soweteo in Johannesburg. Hij maakt zijn versie van een relish, Chakalala, bij het iconische restaurant Chaf Pozi en van de traditionele '7 Colours'-maaltijd.
-
Eva Longoria: Searching for Mexico (nu op tv)
Eva gaat naar de stad Monterrey in haar geboortestaat Texas waar ontbijttaco’s worden gemaakt voor hongerige werkers die Highway 85 hebben aangelegd. Doordat hier weinig groeit, eet men veel vlees.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Fred Sirieix is samen met chef-kok Andi Oliver onderweg naar Marrakesh. Fred vertelt dat hij daar nog niet door een gerecht is omvergeblazen. Andi weet zeker dat ze daar verandering in kan brengen.
-
De Brigade (nu op tv)
In deze finale aflevering van het tweede seizoen van De Brigade maken Perry en Jet voor de hele brigade mosselen in dragon-kervelboter.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
Eveline duikt vandaag de Chinese keuken in. Ze maakt de Rou Jia Mo, een originele Chinese hamburger. En ze maakt Eight Treasure Rice, een heerlijke rijstpudding.