TV gids
-
Ainsley's Fantastic Flavours 2 (nu op tv)
Voor zijn inspiratie voor deze aflevering kijkt Ainsley naar de levendige en smaakvolle wereld van de Caribische keuken. Hij maakt een Jerk Style varkenshaas met watermeloen en kokosnoot. Ruby Bhogal leert over een Trinidad -klassieker, de Trinidad Double en gebruikt de smaken van het Caribisch gebied in haar rumcake. Terug in de keuken wordt Ainsley vergezeld door Alex Beresford, die een gerecht uit zijn jeugd kookt en een van Ainsley's favorieten, Curry Goat. Ainsley eindigt de aflevering met Jamaicaanse patties.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Michel Roux Junior laat zijn oud-leerling zien dat je in Parijs gebakken zit als het op eten aankomt. Of je nu eend in een chic restaurant wilt of gewoon een heerlijke baguette met ham.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 11Vandaag maken Lotus en Rudolph samen Lotus’ Salted Caramel Meringue taart. En ze maken een lekkere Piñata taart.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 12Vandaag maken Jules en Rudolph samen Jules’ Chips Dip taart en ze maken ook nog Tortillagebakjes.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13Rudolph en Sierra maken samen Sierra’s Surinaamse Eksi Koekoe. En verder maken ze Surinaamse Fiadoe taart.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 12Vandaag wordt een extra smeuïge aflevering, want Miljuschka gaat oliebeslag maken. En daarmee maakt ze een pistache cranberry cheesecake en een zebracake.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 13Vandaag gaat Miljuschka aan de slag met iets waar iedereen die een glutenintolerantie heeft blij van wordt, namelijk glutenvrij taartbeslag. En daarvan maakt ze een chocolade ganache cake en taartjes met chocolade ganache.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 14Miljuschka gaat vandaag aan de slag met shortbread. En hiermee gaat ze tricolore koekjes maken en een millionaire shortbread.
-
Mary Berry: Cook and Share (nu op tv)
Mary Berry legt de schatten van de Jurassic Coast bloot tijdens een ontmoeting met mensen met passie voor het verleden en ingrediënten om diens toekomst zeker te stellen, en deelt eigen recepten.
-
De Brigade (nu op tv)
In deze aflevering van De Brigade maakt Jet met de hulp van Geneal courgetterolletjes met gehaktballen: kidsproof!
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 7Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Kapsalon wok.
-
Mary Berry: Cook and Share (nu op tv)
Mary Berry verrast de lopers van de marathon van Edinburgh bij de finish met chocoladetraktaties. Ook bezoekt ze de botanische tuinen en deelt ze recepten gemaakt met gewassen daaruit.
-
Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 92Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Vandaag wordt er weer feestelijk en tegelijk lekker oldskool gekookt bij Dagelijkse kost! Jeroen serveert gebakken zeebarbeel in een rijke botersaus op basis van garnalen met fijne gestoofde groentjes, klassieke kasteelaardappelen en handgepelde grijze garnalen.
-
De Brigade (nu op tv)
In deze aflevering van De Brigade komt Fleur Overgaag op bezoek bij Jet, en maken ze samen een groene kruiden-kaassouffle.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary viert haar trouwdag met een herhaling van de eerste maaltijd die ze voor haar man Aaron maakte, met onder andere een Italiaanse klassieker.
-
Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 20In deze laatste aflevering van het seizoen maakt Eveline Kip cola noedels. De cola maakt de kip lekker zoetig en sticky. En ze maakt Kai Ian, ook wel bekend als Chinese broccoli.
-
Macao Gourmet (nu op tv)
Justine bezoekt de de wijk St. Lazaro met architect Carla Figueiredo, een buurt beïnvloed door zowel de Chinese als de Europese cultuur en bereidt een populair gerecht in Trombe Rija.
-
Macao Gourmet (nu op tv)
Chefkok Hans Lee Rasmussen neemt Justine mee naar het Macao Tourism Institute waar hij aankomende koks leert voedselverspilling tegen te gaan en de voedselindustrie duurzamer te maken.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 92Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 14Vandaag maken Ryane en Rudolph samen Ryane’s Meringues en ze maken chocoladekoekjes met vanillecrème.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 15Vandaag maakt Miljuschka koud kapselbeslag en daarvan maakt ze mergpijpjes en chocolade cakejes met framboos.
-
Michel Roux's French Country Cooking 2 (nu op tv)
Michel bezoekt de enige man op aarde die nog op ambachtelijk wijze roséazijn maakt (in zijn garage aan de Middellandse Zee!). En omdat het aardbeientijd is, maakt hij een soufflé die nooit mislukt.
-
Gordon Ramsay: Uncharted 2 (nu op tv)
Chef-kok Ramsay ontdekt in Louisiana de cajunkeuken. Hij moet tevens oud-marinier en nu chef-kok Eric Cook. Kan Ramsay de spanning aan of moet hij toch zijn meerdere erkennen?
-
Ainsley's Fantastic Flavours 2 (nu op tv)
Voor zijn inspiratie voor deze aflevering kijkt Ainsley naar de levendige en smaakvolle wereld van de Caribische keuken. Hij maakt een Jerk Style varkenshaas met watermeloen en kokosnoot. Ruby Bhogal leert over een Trinidad -klassieker, de Trinidad Double en gebruikt de smaken van het Caribisch gebied in haar rumcake. Terug in de keuken wordt Ainsley vergezeld door Alex Beresford, die een gerecht uit zijn jeugd kookt en een van Ainsley's favorieten, Curry Goat. Ainsley eindigt de aflevering met Jamaicaanse patties.
-
Macao Gourmet (nu op tv)
Justine bezoekt de de wijk St. Lazaro met architect Carla Figueiredo, een buurt beïnvloed door zowel de Chinese als de Europese cultuur en bereidt een populair gerecht in Trombe Rija.
-
Macao Gourmet (nu op tv)
Justine probeert Macaus streetfood alvorens een gerecht te maken dat is geïnspireerd op een bezoek aan een luxe Frans-aandoend hotel.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Knoflook, gamba, groente wok.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 15Vandaag maken Fleur en Rudolph samen Fleur’s citroen-kwarktaart en ze maken ook nog een heerlijke Kletskoppentaart.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 16Miljuschka maakt vandaag een makkelijk ckae beslag en daarvan maakt ze twee heerlijke baksels, namelijk chocolade fan cake en Disco Cake Pops.
-
Mary Berry's Foolproof Dinners (nu op tv)
Alan Carr heeft geen idee hoe hij zijn favoriete comfortfood maakt en dus leert Mary hem enkele recepten die niet kunnen mislukken. In ruil maakt hij zijn speciale ‘Berry’-cocktail voor haar.
-
Dagelijkse Kost (nu op tv)
Gebakken aardappelen, geroosterde spitskool, een romige dressing met ansjovis, spekkruimels en gebakken pladijs. Een topcombinatie waar je jong en oud gegarandeerd een plezier mee zal doen!
-
De Brigade (nu op tv)
In deze aflevering van De Brigade overtuigt Eveline aan Jet hoe makkelijk het is om hand-pulled noodlesoep met kip te maken.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 92Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary wordt een echte Southern Belle als ze een zuidelijke maaltijd voor haar tante Joanie klaarmaakt, met uitgesproken smaken en fijne herinneringen.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1
Eveline laat zich vandaag inspireren door Zuid-Korea. Ze maakt Kalbi, beefribbetjes. En Tteokbokkie, een pittig rijstgerecht.
-
Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 18In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.
-
Loïc Tussen 2 Vuren (nu op tv)
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door het lievelingsgerecht van een bekende Vlaming klaar te maken. Deze keer bereiden de jonge chefs het lievelingsgerecht van influencer Average Rob.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Ellen kreeg van haar vriendinnen een Colombiaanse kookpot, maar slaagt er niet in om er een stoofpotje van kip in te maken. Elodie Gabias staat op het punt om het ouderlijk nest te verlaten. Ze is zot van cottage pie en wil die daarom voor ze verhuist beter onder de knie krijgen. Het huis van Ode ademt speculoos, van kaarsen tot posters, maar een fatsoenlijke speculaastaart bakken wil maar niet lukken.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
Warren bezoekt Kruger National Park, een van de grootste wildparken van Zuid-Afrika. Op safari eet hij voedsel uit de natuur. Ook maakt hij zijn favoriete Zuid-Afrikaanse dessert, Malva pudding.
-
Food Trail: South Africa (nu op tv)
In de Kalahari ziet Warren talloze Afrikaanse dieren en leert hij traditionele beschuit te maken. Ook bereidt hij lokale gerechten als pittige lamsaté, maïskolven en zijn versie van Pampoenkoekies.
-
Eva Longoria: Searching for Mexico (nu op tv)
Eva reist naar Oaxaca, ooit een handelspost aan de oude handelsroutes door Centraal-Amerika, die de hoofdstad van de chocola werd en nog altijd is en de geboorteplaats is van quesillo kaas.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Nisha Katona neemt Fred mee naar San Sebastian in Baskenland, naar ’s werelds meest experimentele restaurant Mugaritz. Ze maken ook kennis met een unieke tortilla en een steakhouse in Tolsa.
-
De Brigade (nu op tv)
In deze aflevering van De Brigade overtuigt Eveline aan Jet hoe makkelijk het is om hand-pulled noodlesoep met kip te maken.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1
Eveline laat zich vandaag inspireren door Zuid-Korea. Ze maakt Kalbi, beefribbetjes. En Tteokbokkie, een pittig rijstgerecht.