De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
24 juni
  1. Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)

    Ainsley verwelkomt actrice Samia Longchambon in z’n keuken en laat met z’n tarte tatin van flespompoen zien dat zoete smaken niet alleen goed in een dessert passen.

  2. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

    In Catalonië gaat James naar de markt La Boqueria, eet hij Catalaanse paella en krijgt hij een rondleiding door een cava-wijngaard. Hij bereidt kabeljauw, kip, cannelloni en fruit met crème anglaise.

  3. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 15

    Rudolph maakt vandaag vanille-scones met zelfgemaakte clotted cream en aardbeienjam. En hij maakt Frankfurter-pasteitjes.

  4. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 16

    Vandaag maakt Rudolph een heerlijk Siciliaanse Cassata en een glutenvrij appel-walnootbrood.

  5. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 17

    Rudolph maakt vandaag Duitse Winzerpastete en een heerlijke chocolade-avocadotaart.

  6. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Vandaag maken Jule en Rudolph samen Jule’s Progrèstaart en ze maken Nougatine koekjes.

  7. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Vandaag maken Joep en Rudolph samen Joep’s worstenbroodjes en ze maken een Brabants gehaktbrood.

  8. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Vandaag maken Maud en Rudolph samen Maud’s Macarons en ze maken samen Miljonair cupcakes.

  9. Makkelijke Maaltijd (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 10

    In De Makkelijke Maaltijd laten verschillende 24Kitchen chefs je zien hoe jij zelf in korte tijd een makkelijk te maken, verantwoorde en lekkere maaltijd op tafel zet. Elke doordeweekse dag twee nieuwe ideeën om van te smullen!

  10. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Bosvruchtensoepje & zuiderse tortillataart (Bart Kaëll)

  11. Lekker Snel! (nu op tv)

    In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze rode curry met garnalen.

  12. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pittige vega wok.

  13. Makkelijke Maaltijd (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 12

    In De Makkelijke Maaltijd laten verschillende 24Kitchen chefs je zien hoe jij zelf in korte tijd een makkelijk te maken, verantwoorde en lekkere maaltijd op tafel zet. Elke doordeweekse dag twee nieuwe ideeën om van te smullen!

  14. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Gewokte mosselen.

  15. Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)

    Jamie maakt een rundstoofpotje met mosterd om van te watertanden, en verder gebakken saffraanrijst voor dummies, een salade met gestoomde zalm en een tarte tatin met pruimen.

  16. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 89

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  17. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Krokante groentetaart & carpaccio timbaaltjes (Bart Kaëll)

  18. Lekker Snel! (nu op tv)

    In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze vegan springrolls met hoisindip.

  19. Barossa Gourmet with Justine Schofield: Season 1 (nu op tv)

    Justine en haar vriend en chef-kok Cullum maken risotto met rode biet, fetta en hazelnoten met bruschetta met tomaat. Dan gaat ze naar de Barossa Valley Wine Company en bereidt ze lamsvlees.

  20. Rudolph's Zomertour (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    Deze Vlaamse tv-chef houdt meerdere ballen in de lucht. Naast de kookprogramma’s waarin hij laat zien dat hij een aardige potje koken kan, heeft hij ook een aantal restaurants waar alleen gehaktballen op de menukaart staan. In deze aflevering van Rudolph’s Zomertour neemt Wim Ballieu Rudolph mee op een culinaire ontdekkingstocht door Antwerpen. En in de bakery dit keer geen koek of taart maar een fruitige ijsje.

  21. De Wit, Rose en Roodtrip (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 7

    Wijnexpert Harold Hamersma en schrijver Ronald Giphart zijn al jaren vrienden. Beiden zijn ze dol op goede wijn. Ze besluiten een roadtrip naar Zuid-Afrika te maken om de beste wijnhuizen te bezoeken.

  22. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 18

    Vandaag maakt Rudolph gekaramelliseerde appeltaart en Raw Tiramisu.

  23. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 11

    Vandaag maken Lotus en Rudolph samen Lotus’ Salted Caramel Meringue taart. En ze maken een lekkere Piñata taart.

  24. Michel Roux's French Country Cooking 2 (nu op tv)

    Met een cowboyhoed op voert Michel de koeien op een biologische veehouderij. En hij bezoekt een speciale boomgaard om de beste olijfolie te proeven -en die te gebruiken in een Provençaals visgerecht.

  25. Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)

    Ainsley Harriott verkent het enorme scala aan smaken - zowel hartig als zoet - die afkomstig zijn van kaas, en hij krijgt gezelschap van chef-kok Sam Holland en speciale gast Donna Preston. Hij maakt mini baskische cheesecakes met sinaasappelcompote.

  26. Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)

    Ainsley verwelkomt actrice Samia Longchambon in z’n keuken en laat met z’n tarte tatin van flespompoen zien dat zoete smaken niet alleen goed in een dessert passen.

  27. De Wit, Rose en Roodtrip (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 8

    Wijnexpert Harold Hamersma en schrijver Ronald Giphart zijn al jaren vrienden. Beiden zijn ze dol op goede wijn. Ze besluiten een roadtrip naar Zuid-Afrika te maken om de beste wijnhuizen te bezoeken.

  28. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 89

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  29. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 19

    Rudolph maakt vandaag Marokkaanse cheesecake en hij maakt Yoghurt-roggebrood.

  30. Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 12

    Vandaag maken Jules en Rudolph samen Jules’ Chips Dip taart en ze maken ook nog Tortillagebakjes.

  31. Makkelijke Maaltijd (nu op tv)
    Seizoen 5
    | Aflevering 13

    In De Makkelijke Maaltijd laten verschillende 24Kitchen chefs je zien hoe jij zelf in korte tijd een makkelijk te maken, verantwoorde en lekkere maaltijd op tafel zet. Elke doordeweekse dag twee nieuwe ideeën om van te smullen!

  32. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Rode biet-chocoladecake & sinaasontbijt met kaneelsabayon (Bart Kaëll)

  33. Lekker Snel! (nu op tv)

    In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze gnocchi met gehaktballetjes in tomatensaus.

  34. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)

    Als er iets is waar je Karsu midden in de nacht voor kunt wakker maken dan is het wel een goede Pide. Deze platte broodjes zijn onweerstaanbaar lekker en erg populair in Turkije. Karsu neemt de kijker ook mee naar haar favoriete Pide spot om een beetje inspiratie op te doen en wat meer te leren over de geschiedenis van deze topsnack.

  35. Gordon Ramsay’s Ultimate Cookery Course (nu op tv)

    Gordon laat zien hoe je echt fast food maakt. Recepten zijn onder andere smoky pork sliders met zelfgemaakte barbecuesaus, kiproerbakschotel met rijstnoedels, en een snelle noedelsoep.

  36. Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)

    Jamie maakt zalm met chorizo, een simpel maar lekker vegetarisch gerecht, aardappel en artisjok in de oven, zijn versie van de klassieke Britse lamsstoofpot en een affogato met walnoot.

  37. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

    In Girona leert James alles over ansjovis, ziet hij hoe Ratafia gemaakt wordt, ontmoet hij een chocolatier en bezoekt hij Celler de Can Roca. Hij maakt een tortilla, walnotentaart en paella.

  38. Hairy Bikers: Route 66 (nu op tv)

    De vierde etappe van dit epische avontuur beslaat 400 mijl van Amarillo, Texas naar Albuquerque, New Mexico en geeft een echt inzicht in kleine onafhankelijke restaurants en voedselproducenten... plaatsen die speciale erkenning hebben gekregen. Amerika gaat niet alleen over eindeloze restaurantketens en grote merken zoals we mogen verwachten. Het heeft veel meer te bieden en de motorrijders zijn op een missie om het te ontdekken.

  39. Far Flung with Gary Mehigan (nu op tv)

    Laos bezoeken staat al een tijdje bovenaan het wensenlijstje van chef-kok Gary Mehigan. Hij gaat naar Vientiane, een stad met allerlei verschillende soorten eten.

  40. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan gaat in Denver op zoek naar het nachtleven in het Westen. Bij There probeert hij lekkere voorafjes, en in Euclid Hall eet hij de Loco Moco-lamsburger. En Humble Pie heeft taart en milkshakes.

  41. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan gaat in Milwaukee kaas proeven. Hij eet een Wisco Burger met bierkaas. Bij de Balzac Wine Bar krijgt hij een klassiek dessert maar dan met kaas. En de Vanguard heeft de beste worst van de stad,

  42. Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)

    Jamie maakt zalm met chorizo, een simpel maar lekker vegetarisch gerecht, aardappel en artisjok in de oven, zijn versie van de klassieke Britse lamsstoofpot en een affogato met walnoot.

  43. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)

    Als er iets is waar je Karsu midden in de nacht voor kunt wakker maken dan is het wel een goede Pide. Deze platte broodjes zijn onweerstaanbaar lekker en erg populair in Turkije. Karsu neemt de kijker ook mee naar haar favoriete Pide spot om een beetje inspiratie op te doen en wat meer te leren over de geschiedenis van deze topsnack.