De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
29 april
  1. Ainsley’s Food We Love (nu op tv)

    Ainsley is geïnspireerd door de geweldige gerechten uit het verleden - retrogerechten die nieuw leven worden ingeblazen met een Ainsley-twist! Hij wordt vergezeld door radio- en tv-presentator Vick Hope.

  2. Ainsley’s Food We Love (nu op tv)

    Ainsley is geïnspireerd door het eten van de schoolkantine. Pussycat Doll Kimberly Wyatt laat hem kennismaken met haar favoriete schoolgerecht. Juliet Sear geeft een draai aan een klassiek dessert.

  3. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

    In Sevilla gaat James naar de lokale markt voor een heerlijk ontbijtje. Hij ontmoet chef-kok Camilla Furraro en bezoekt een sinaasappelboomgaard. Hij bereidt makreel, crema catalana en eend.

  4. Rudolph's Eerste Hulp bij Bak-Ongelukken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    Mooi groen van zichzelf, elegant en een wereld aan smaak. Pistachenootjes spelen de hoofdrol in baklava. Met een weldaad aan siroop en toch knapperig. Hoe dan? Dat vraagt fervent bakster Rixt zich af. Rudolph helpt haar met een baklava zoals ‘ie moet zijn. Dat filodeeg ook een ideaal krokant jasje is voor een hartig spektakel bewijst de bastilla.

  5. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Rudolph maakt vandaag een overheerlijke Ierse chocoladetaart met pretzels en hij maakt aardbeienkoekjes met pijnboompitten.

  6. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Vandaag maakt Rudolpheen San Sebastian Cheesecake en Mojito-koekjes.

  7. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Miljuschka maakt een bisquitbeslag en hiermee maakt ze red velvet mini taartjes en tijgercake met dulce de leche.

  8. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Miljuschka maakt vandaag brooddeeg en daarmee maakt ze sodabread met gruiere en ui. En ze maakt scones met braam en vanille mascarpone.

  9. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Miljuschka maakt vandaag stoutbeslag. En daarmee maakt ze stout plaatcake met pruimen. Met de rest van het stoutbeslag maakt ze een witte chocolade stoutcake met ganache.

  10. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    Donal is terug met de ultieme set go-to-recepten, perfect voor snel en gemakkelijk koken. Op het menu van vanavond, een Harissa Lam & Linzensalade met opgeklopte Feta, geurige Vietnamese Kurkuma en Dille vis, Veggie lasagne die in één pan kan worden gemaakt, wat Aziatische gehaktballen en een dessert met karamel, appel en granola.

  11. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    In deze aflevering serveert Donal gerechten waar je maar 1 pan voor nodig hebt. Hij maakt onder andere een kip met Parmezaanse kaas, Pork Drunken Noodles en een tomaten- en bonenvissoep. Voor de challenge van vijf minuten probeert Donal een bloemkool-tabouleh met sunblush-tomaten met gefrituurde halloumi te maken, het ultieme snelle avondmaal.

  12. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt een heerlijke quiche van avocadodeeg met een smakelijke vulling van kaas en basilicum, en hij laat zien hoe je de klassieke biefstuk naar nieuw niveau tilt.

  13. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Gelakte kip met hoisinsaus, edamame en mango & virgin Mai Tai (Tess Goossens)

  14. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Chinese koolwraps met varkensreepjes en geroosterde ananas & kiwimojito (Tess Goossens)

  15. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen!In deze aflevering: Mexicaanse wok.

  16. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Eveline maakt vandaag Pineapple Fried Rice, een lekker tropisch gerecht. En ze maakt Mango Pomelo Sago, een dessert met mango.

  17. BBQStreet (nu op tv)

    Soul met een vleugje temperament, dat is wat je krijgt als je Ralph samen laat grillen met Edsilia Rombley. Gerookte forel en ribeye én een heerlijke viscrème komen samen in een gerecht waarvan niet alleen de naam lekker over de tong rolt. Zet je in deze aflevering van BBQ Street schrap voor: Vitello forello!

  18. Karsu's Turkije (nu op tv)

    Karsu reist door Gaziantep. Omdat deze fascinerende stad in het oosten van Turkije ligt, ver weg van Istanbul en de overbekende party stranden en dicht bij de grens met Syrië is het niet persé een plek waar veel toeristen komen. De sterke midden-oosterse invloed geeft deze enorme stad een mythische sfeer. En dan het eten. Een bekend Turks gezegde luidt: “Als Turkije een huis is, dan is Gaziantep de keuken” De gerechten zijn er kruidiger en intenser dan op andere plekken. Hier, dompelt Karsu zich onder in de lokale scene en gaat zij op zoek naar het geheim van de perfecte “Baklava”. Een van de favorieten lekkernijen van Karsu. Ze ontmoet de “goeroe” van deze lekkernij. Deze stoïcijnse man kale man, bijgenaamd ‘The Arab’ brengt haar de fijne kneepjes van het vak bij in de oudste Baklava-bakkerij ter wereld.

  19. Karsu's Turkije (nu op tv)

    In deze laatste aflevering gaat Karsu “back to her roots". We ontmoeten tantes, nichten & vrienden ze bezoekt de olijfgaard van haar familie waar al decennia lang olijfolie wordt gemaakt. Samen met haar dierbaren bereid ze een heerlijke lunch die een prachtige afsluiting van deze heerlijke reis is. Voor Karsu is dit thuiskomen in het kwadraat. Hier wordt duidelijk waar haar tomeloze ambitie, warme persoonlijkheid en liefde voor eten vandaan komt. Omringd door dierbaren, die haar al kennen vanaf toen ze een baby was, maken we niet alleen kennis met het eten waarmee zij opgroeide maar nog meer ook met de mens achter de artiest Karsu.

  20. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Wie van chocoladetaart houdt zit vandaag goed bij de Bakery. Rudolph maakt namelijk een chocoladetaart met rode wijn. Ook maakt hij appel-kaneelbrood.

  21. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 11

    Miljuschka maakt vandaag cookie dough. Daarmee maakt ze heerlijke chocolate chip cookies en natuurlijk cookie dough ijs met honey comb.

  22. Michel Roux's French Country Cooking (nu op tv)

    Michel trakteert zijn vrienden en familie op een onweerstaanbare rode rijstsalade met merguez-worstjes. Ook bereidt hij een bavette met gegrilde groenten.

  23. Ainsley’s Food We Love (nu op tv)

    Ainsley is geïnspireerd door de geweldige gerechten uit het verleden - retrogerechten die nieuw leven worden ingeblazen met een Ainsley-twist! Hij wordt vergezeld door radio- en tv-presentator Vick Hope.

  24. Ainsley’s Food We Love (nu op tv)

    Ainsley is geïnspireerd door het eten van de schoolkantine. Pussycat Doll Kimberly Wyatt laat hem kennismaken met haar favoriete schoolgerecht. Juliet Sear geeft een draai aan een klassiek dessert.

  25. Karsu's Turkije (nu op tv)

    Karsu reist door Gaziantep. Omdat deze fascinerende stad in het oosten van Turkije ligt, ver weg van Istanbul en de overbekende party stranden en dicht bij de grens met Syrië is het niet persé een plek waar veel toeristen komen. De sterke midden-oosterse invloed geeft deze enorme stad een mythische sfeer. En dan het eten. Een bekend Turks gezegde luidt: “Als Turkije een huis is, dan is Gaziantep de keuken” De gerechten zijn er kruidiger en intenser dan op andere plekken. Hier, dompelt Karsu zich onder in de lokale scene en gaat zij op zoek naar het geheim van de perfecte “Baklava”. Een van de favorieten lekkernijen van Karsu. Ze ontmoet de “goeroe” van deze lekkernij. Deze stoïcijnse man kale man, bijgenaamd ‘The Arab’ brengt haar de fijne kneepjes van het vak bij in de oudste Baklava-bakkerij ter wereld.

  26. Karsu's Turkije (nu op tv)

    In deze laatste aflevering gaat Karsu “back to her roots". We ontmoeten tantes, nichten & vrienden ze bezoekt de olijfgaard van haar familie waar al decennia lang olijfolie wordt gemaakt. Samen met haar dierbaren bereid ze een heerlijke lunch die een prachtige afsluiting van deze heerlijke reis is. Voor Karsu is dit thuiskomen in het kwadraat. Hier wordt duidelijk waar haar tomeloze ambitie, warme persoonlijkheid en liefde voor eten vandaan komt. Omringd door dierbaren, die haar al kennen vanaf toen ze een baby was, maken we niet alleen kennis met het eten waarmee zij opgroeide maar nog meer ook met de mens achter de artiest Karsu.

  27. Altijd Feest! (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 20

    In deze speciale aflevering van Altijd feest! viert Rudolph Koningsdag in de bakery. Samen met koningshuisdeskundige Justine Marcella bakt hij een Koninklijke vlaai.

  28. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 12

    Vandaag maakt Miljuschka met eiwitschuim een pavlova met vers fruit en meringue bakjes met mango room.

  29. Donal's Super Food In Minutes (nu op tv)

    Donal Skehan maakt een pittige Krapow Chicken, een Crispy Salmon, Asperges met cherrytomaat en basilicumsaus. Donal maakt ook nog een vegetarische kikkererwtenpasta en een vurige 'Angry Chicken'.

  30. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Vissoep met pompoen en noedels & hibiscusmocktail (Tess Goossens)

  31. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Gemberballetjes met amandelkoekjes & virgin gin-tonic met pompelmoes (Tess Goossens)

  32. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Köfte is lekker voor bij de BBQ en bij Karsu in de buurt is er altijd strijd wie nu de lekkerste maakt. In Karsu's familie is dat oom Kenan, dus komt hij het eindresultaat proeven.

  33. Eveline's Asian Streetfood (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 11

    Vandaag maakt Eveline Beef Bulgogi, een van Korea's populairste rundvleesgerechten. En ze maakt een heerlijk Thais toetje; sticky rice met mango.

  34. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt snelle, lekkere kip met een krokant korstje. Buddy en hij delen hun geheimen voor een snel dessert, en Jamie maakt een lekkere hamburger door op twee manieren zoete aardappel te gebruiken.

  35. James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)

    José Pizarro leidt James rond in Cádiz. Ze bezoeken de markt, de Sherry Driehoek, en eten aan zee. Ze koken samen bij José thuis: Jon Dory, langoustine, knolselderie met aardappel en tonijn.

  36. The Hairy Bikers' Northern Exposure (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    De Bikers reizen naar de Baltische staten en starten met Litouwen, waar ze de Kruisheuvel bezoeken. In Letland maken ze een ritje met een oude bikerbende, en in Estland bezoeken ze het eiland Muhu.

  37. Remarkable Places to Eat (nu op tv)

    Patissier Ravneet Gill neemt Fred mee naar Mallorca om de ongelooflijke keuken van het eiland te ervaren, van een bruisende strandbar die vakantiemaaltijden in de zon serveert, tot lichte en luchtige gebakjes.

  38. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan Andino is in Providence, Rhode Island, een klein stadje waar je laat op de avond goed kunt eten. Hij probeert nacho's met brisket, citroentaart, beschuitbollen met ham, en nog veel meer.

  39. Late Nite Eats (nu op tv)

    Jordan Andino kijkt wat Portland, Maine, in de late avond te bieden heeft. Hij probeert polenta-kaasfrietjes, Polynesische spiesen, tropische kippenvleugels, geflambeerde cocktails, en nog veel meer.

  40. Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)

    Jamie maakt snelle, lekkere kip met een krokant korstje. Buddy en hij delen hun geheimen voor een snel dessert, en Jamie maakt een lekkere hamburger door op twee manieren zoete aardappel te gebruiken.

  41. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    Köfte is lekker voor bij de BBQ en bij Karsu in de buurt is er altijd strijd wie nu de lekkerste maakt. In Karsu's familie is dat oom Kenan, dus komt hij het eindresultaat proeven.