Loïc: Zot van Koken
Loïc: Zot van Koken

Kijk naar Loïc: Zot van Koken

elke werkdag om 17.10u exclusief op 24Kitchen, kanaal 24

Wat kijken we vandaag?
1 maart
  1. 24Kitchen Logo
    The Hairy Bikers' Best of British
    Seizoen 2
    | Aflevering 16
    Deze aflevering gaat over het Britse schaap. Al duizenden jaren verschaft het de mens melk, vlees en wol. David en Si bereiden een klassieke stoofpot, maar ook een zalig gerecht uit Noord-Afrika.
  2. James Martin's French Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 15
    James arriveert in Isle Sur La Sorgue, waar Keith Floyd ooit een restaurant had. James maakt wentelteefjes met perzik op de brug. Ook proeft hij wat gerechten met truffel in La Beaugraviere.
    Meer informatie
  3. Rudolph's Bakery
    Seizoen 5
    | Aflevering 4
    Rudolph laat zien hoe je een Franse Mokkataart maakt. Leuk voor een regenachtige dag waarop je veel tijd hebt, want het is tijdrovend. De fraaie chocoladeschotsjes maken de taart helemaal compleet.
    Meer informatie
  4. Rudolph's Bakery
    Seizoen 5
    | Aflevering 5
    Rudolph laat een snel receptje zien van brosse notengebakjes van zanddeeg. Hij maakt ook een eenvoudige variant van de appeltaart; de boerenappeltaart. Klassiek cakebeslag met appel en kaneelsuiker.
    Meer informatie
  5. Rudolph's Bakery
    Seizoen 5
    | Aflevering 6
    Rudolph maakt vandaag cupcakes en kiest voor de roze schoonheid van flamingo's met oogjes die erom vragen geproefd te worden. Verder maakt Rudolph makkelijke kaneelsuikerkoekjes.
    Meer informatie
  6. Rudolph's Bakery
    Seizoen 5
    | Aflevering 7
    Rudolph laat zien hoe je Italiaanse feesttaartjes maakt van flinterdun. En Rudolph maakt Chocolade Toffeeschotsen met amandelen. Veel geduld maken de robuuste stukken nog smaakvoller!
    Meer informatie
  7. Rudolph's Bakery
    Seizoen 5
    | Aflevering 8
    Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen laat zien hoe je zelf heerlijk frisse Citroentiramisu maakt. Ook maakt hij Fruitflikken van witte chocolade met divers gedroogd fruit als topping.
    Meer informatie
  8. Rudolph's Bakery
    Seizoen 5
    | Aflevering 9
    Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen laat zien hoe je zelf traditionele Koekjes uit Sète maakt. Ook maakt hij een Yoghurtbramentaart.
    Meer informatie
  9. Grenzeloos Koken
    Seizoen 5
    | Aflevering 23
    In elke aflevering van Grenzeloos Koken staat een bepaald land centraal en leer de heerlijkste gerechten uit deze regio kennen. Met zoveel mogelijk couleur locale, maar natuurlijk met een duidelijke uitleg van het recept, zodat je zelf ook in je eigen keuken op vakantie kunt.
    Meer informatie
  10. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 145
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  11. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 143
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  12. Grenzeloos Koken
    Seizoen 5
    | Aflevering 25
    In elke aflevering van Grenzeloos Koken staat een bepaald land centraal en leer de heerlijkste gerechten uit deze regio kennen. Met zoveel mogelijk couleur locale, maar natuurlijk met een duidelijke uitleg van het recept, zodat je zelf ook in je eigen keuken op vakantie kunt.
    Meer informatie
  13. Makkelijke Maaltijd
    Seizoen 4
    | Aflevering 30
    Rudolph van Veen laat zien hoe je een makkelijke goulash maakt, niet met runderlappen, maar met rundergehakt. Een belangrijke smaakmaker is daarbij om paprikapoeder ,in het begin al, mee te bakken. Esteé houdt het vegetarisch en maakt tagliatelle met paddenstoelenragout, gemaakt van verschillende soorten en aangevuld met kruiden en knoflook.
    Meer informatie
  14. Wokking Lekker
    Seizoen 1
    | Aflevering 1
    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pepersteak wok.
    Meer informatie
  15. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 146
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  16. 24Kitchen Logo
    Loïc, Zot van Koken
    Seizoen 1
    | Aflevering 21
    Maandag houdt Loïc het supermakkelijk met een toast met geprakte erwt en burrata.
  17. Donal's Meals in Minutes
    Seizoen 1
    | Aflevering 3
    Geen kookinspiratie meer? Dan helpt deze aflevering je uit de brand. Donal laat zien hoe je door op voorhand al ingrediënten te koken in een paar minuten een snelle en lekkere maaltijd op tafel zet.
    Meer informatie
  18. Jamie's 15 Minute Meals
    Seizoen 1
    | Aflevering 20
    Vandaag maakt Jamie onder meer falafelwraps met gegrilde groenten en salsa.
    Meer informatie
  19. 24Kitchen Logo
    Little Paris Kitchen - Cooking with Rachel Khoo
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    In deze verrukkelijke aflevering bakt Rachel stokbroden met een Parijse meesterbakker. Ook geeft ze haar eigen draai aan boeuf bourguignon.
  20. Scraps
    Seizoen 2
    | Aflevering 2
    Joel is terug in de Bay Area waar hij zijn strepen als chef-kok heeft verdiend. Hij werkt samen met de redacteur van Bon Appetit: Andy Baraghani.
    Meer informatie
  21. Scraps
    Seizoen 2
    | Aflevering 3
    Chef-kok Joel Gamoran is in Big Sky om daar voedselverspilling tegen te gaan. Hij werkt samen met Eduardo Garcia die ook bekend staat als de Bionic Chef.
    Meer informatie
  22. 24Kitchen Logo
    Loïc, Zot van Koken
    Seizoen 1
    | Aflevering 21
    Maandag houdt Loïc het supermakkelijk met een toast met geprakte erwt en burrata.
  23. Rudolph's Bakery
    Seizoen 5
    | Aflevering 10
    Meester-patissier Rudolph van Veen laat zien hoe je een Mangoschuimtaart maakt. Ook maakt hij Chocolademadeleines naar tradiotioneel Frans recept.
    Meer informatie
  24. Rudolph's Bakery
    Seizoen 5
    | Aflevering 11
    Meester-patissier Rudolph van Veen maakt Italiaanse vrouwenkusjes en een abrikozen blechkuche.
    Meer informatie
  25. Hairy Bikers Chicken & Egg
    Seizoen 1
    | Aflevering 3
    Dave en Si maken tajine met kip, ingemaakte citroenen en olijven voor Berbers in de bergen ten noorden van Fez en ervaren de Spaanse en Moorse invloeden op de Marokkaanse keuken in Tetouan.
    Meer informatie
  26. Hairy Bikers Chicken & Egg
    Seizoen 1
    | Aflevering 4
    Si King en Dave Myers gaan op zoek naar de oorsprong van fried chicken, een van 's werelds populairste fast foods. Ze maken ook pancakes met blauwe bessen en worst en buffalo wings in Texas.
    Meer informatie
  27. 24Kitchen Logo
    The Hairy Bikers' Best of British
    Seizoen 2
    | Aflevering 16
    Deze aflevering gaat over het Britse schaap. Al duizenden jaren verschaft het de mens melk, vlees en wol. David en Si bereiden een klassieke stoofpot, maar ook een zalig gerecht uit Noord-Afrika.
  28. Scraps
    Seizoen 2
    | Aflevering 2
    Joel is terug in de Bay Area waar hij zijn strepen als chef-kok heeft verdiend. Hij werkt samen met de redacteur van Bon Appetit: Andy Baraghani.
    Meer informatie
  29. Scraps
    Seizoen 2
    | Aflevering 3
    Chef-kok Joel Gamoran is in Big Sky om daar voedselverspilling tegen te gaan. Hij werkt samen met Eduardo Garcia die ook bekend staat als de Bionic Chef.
    Meer informatie
  30. 24Kitchen Logo
    Loïc, Zot van Koken
    Seizoen 1
    | Aflevering 20
    Shakshuka met platbrood is het ideale sharing gerecht: voor twee of vijf personen, of meer. Onverwacht bezoek is meer dan welkom.
  31. Rudolph's Bakery
    Seizoen 5
    | Aflevering 12
    Meester-patissier Rudolph van Veen maakt pretzels met gezouten karamel en streusentaler.
    Meer informatie
  32. Rudolph's Bakery
    Seizoen 5
    | Aflevering 13
    Meester-patissier Rudolph van Veen maakt malediefjes en pistachewafeltjes.
    Meer informatie
  33. Wat Eten We Vandaag?
    Seizoen 1
    | Aflevering 146
    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
    Meer informatie
  34. Wokking Lekker
    Seizoen 1
    | Aflevering 1
    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pepersteak wok.
    Meer informatie
  35. De Streken van Wim
    Seizoen 1
    | Aflevering 1
    Wim maakt Boulets a la Liégeoise met gehakt van kloostervarkens en Galloway runderen. Stroop vindt hij bij Hans Fransen, één van de laatste stroopstokers van Limburg.
    Meer informatie
  36. 24Kitchen Logo
    Loïc, Zot van Koken
    Seizoen 1
    | Aflevering 21
    Maandag houdt Loïc het supermakkelijk met een toast met geprakte erwt en burrata.
  37. 24Kitchen Logo
    Little Paris Kitchen - Cooking with Rachel Khoo
    Seizoen 1
    | Aflevering 3
  38. Donal's Meals in Minutes
    Seizoen 1
    | Aflevering 4
    Wat is er nu beter dan een paar minuten voorbereiding en een oven die de rest van het werk voor je doet? Deze aflevering gaat over minimale inspanning en een optimaal resultaat.
    Meer informatie
  39. Jamie's 15 Minute Meals
    Seizoen 1
    | Aflevering 21
    Jamie serveert een salade niçoise met gegrilde tonijn en Thaise kip-laksa met een mild-pittige pompoen-noedelsoep.
    Meer informatie
  40. James Martin's French Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 16
    James bezoekt de historische Pegasusbrug in Normandië. Hij maakt artisjokken met Hollandaise. Hij bezoekt ook restaurant Le Pavé d'Auge in een van de mooiste dorpjes in Frankrijk.
    Meer informatie
  41. James Martin's French Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 17
    James bezoekt Claude Monets huis in Giverny, waaronder de keuken. Vlakbij maakt hij een heerlijk gerecht met krab en dulse. Later eet hij een van Monets favorieten: snoek. Ook maakt hij appeldonuts.
    Meer informatie
  42. James Martin's French Adventure
    Seizoen 1
    | Aflevering 18
    James komt aan in Parijs. Hij bezoekt de Polaine-bakkerij, gespecialiseerd in zuurdesem en beroemd om hun baguettes. Ook mag hij de keukens bezoeken van de wereldberoemde chef Pierre Gagnaire.
    Meer informatie
  43. De Smaak van Nederland
    Seizoen 1
    | Aflevering 2
    In deze aflevering onderzoekt Janny de Buitenlandse invloeden op onze keuken. Ze brengt o.a. een zoek aan Sea Palace, het eerste Chinese restaurant van Nederland.
    Meer informatie
  44. Sara's Australia Unveiled
    Seizoen 1
    | Aflevering 6
    Sara La Fountain leert traditionele jaagtechnieken voor het vangen van modderkrabben langs de afgelegen baaien en stranden van West-Australië.
    Meer informatie
  45. Donal's Meals in Minutes
    Seizoen 1
    | Aflevering 4
    Wat is er nu beter dan een paar minuten voorbereiding en een oven die de rest van het werk voor je doet? Deze aflevering gaat over minimale inspanning en een optimaal resultaat.
    Meer informatie
  46. 24Kitchen Logo
    Loïc, Zot van Koken
    Seizoen 1
    | Aflevering 21
    Maandag houdt Loïc het supermakkelijk met een toast met geprakte erwt en burrata.
  47. Jamie's 15 Minute Meals
    Seizoen 1
    | Aflevering 21
    Jamie serveert een salade niçoise met gegrilde tonijn en Thaise kip-laksa met een mild-pittige pompoen-noedelsoep.
    Meer informatie

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Mis het laatste foodnieuws niet, ontvang gratis handige kooktips en lees interessante foodartikelen

Show/hide