De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
29 juli
  1. Ainsley's Good Mood Food (nu op tv)

    Ainsley is weer bezig als een bijtje in de keuken waar hij gerechten bereidt met honing. Hij combineert honing en chili voor zijn eerste gerecht: lam met honing en chili.

  2. Hairy Bikers Go West (nu op tv)

    Voor hun volgende avontuur gaan Dave en Si naar Merseyside. Deze regio staat bekend om zijn muziek en cultuur, en daar hoort eten natuurlijk bij.

  3. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 39

    Vandaag maakt Rudolph een appelfleur en hij maakt een lekker tussendoortje, namelijk gevulde kwarkbollen.

  4. Rudolph's Bakery (nu op tv)
    Seizoen 6
    | Aflevering 40

    Rudolph maakt vandaag een Quiche op zijn Hawaiiaans en hij maakt een Monkeybread.

  5. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Vandaag laat Hidde zien hoe je zelf chocolade kan maken, met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan halen.

  6. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Bakker Corné in het Gelderse Bennekom staat bekend om zijn heerlijke roggestoet. Hij bakt deze specialiteit met van zijn eigen verbouwde rogge. Zijn bakkerij ligt in een prachtig landelijke omgeving dus geen wonder dat Rudolph van zijn bakfiets stapt en hier een kijkje komt nemen.

  7. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Is het een poffertje? Een koekje? Of een cakeje? Wat deze Portugeesjes wel zijn? Erg lekker en eigenlijk heel simpel om te maken. Bakker Jan bakt bij de molen samen met Rudolph deze overheerlijke Overijsselse specialiteit.

  8. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    In Spakenburg is er altijd wel een goede reden om iets lekkers bij de koffie te nemen. Als iemand jarig is, je visite krijgt, bij een geboorte of als er iets anders te vieren is. Wat je dan trakteert? Een Spakenburgs hart. In de haven bij de bakfiets bakt bakker Martijn samen met Rudolph deze bijzondere specialiteit.

  9. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    In deze aflevering van The Chefs’ Line Nederland krijgen de overgebleven twee thuiskoks Bo en René én souschef Rutger van Bistrot Neuf in Amsterdam, de opdracht een Bouillabaisse te bereiden. Deze klassieker mag niet ontbreken in deze week met de Franse keuken als thema. Een spannende dag, want welke thuiskok blijft als laatste over tegenover de professional…? Aan de jury de uitdagende taak om dat weer te beslissen..

  10. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 115

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  11. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Cheeseburger en wortelstoemp.

  12. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Deze week stonden 4 gepassioneerde thuiskoks tegenover de keukenbrigade van het klassieke Franse restaurant Bistro Neuf. Aan de jury de zware taak om elke dag iemand weg te sturen en vandaag blikken we terug op de week én mag de finalist samen met Chef– kok Pascal in zijn keuken staan.

  13. Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 21

    Jamie maakt een roerbakgerecht met rib-eyesteak, dandannoedels, gevolgd door gekoelde hibiscusthee.

  14. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 114

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  15. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Aardappeltortilla met paprikas.

  16. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Baskische kaastaart.

  17. Lorraine Pascale: How to Be a Better Cook (nu op tv)

    Lorraine helpt bouwvakker Tony met het bereiden van een mediterraans menu.

  18. BBQStreet (nu op tv)
    Seizoen 4
    | Aflevering 5

    Een absolute Italiaanse bbq klassieker is bistecca fiorentina. Ralph laat zien hoe je dit heerlijke gerecht heel makkelijk zelf kunt maken. Voorzien van een lekker extraatje: Een auberginetaartje! En Harm Jan maakt een bijzonder broodje met pulled chicken overgoten met een frisse rabarber-bbq saus.

  19. Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)

    Rachel Khoo verkent de culinaire specialiteiten van Zweden. Ze onderzoekt hoe Zweden voedsel bewaren, van fermenteren tot inmaken, en geeft vervolgens een Zweedse draai aan burrito's.

  20. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 114

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  21. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 9

    Vandaag staat bij Hidde de cake in de hoofdrol. Hij maakt de klassieke versie en een kaneelcake die gevuld is met bramengelei!

  22. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 16

    Een Edeneesje is heerlijk luchtig hazelnoot-schuimgebak met daartussen laagjes mokkacrème. Rudolph maakt samen met Jerry deze lekkernij. Edeneesjes passen bij de nuchterheid van de mensen in deze omgeving van Gelderland. Geen overdreven luxe patisserie, gewoon lekker.

  23. Ainsley's Fantastic Flavours 2 (nu op tv)

    De culinaire reis van vandaag brengt Ainsley naar Noord -Afrika, geïnspireerd door de herinnering aan bruisende souks en kruiden die de zintuigen prikkelen. Zijn eerste gerecht is een klassieker - een tagine met lam,sinaasappel en pruimen. Vervolgens gaat Shivi Ramoutar Jamal ontmoeten om te leren hoe je een traditioneel Algerijns gerecht kunt maken. Ainsley wordt in zijn keuken vergezeld door Rav Wilding, die een heerlijk visgerecht maakt met een aantal geweldige kruiden.

  24. Ainsley's Good Mood Food (nu op tv)

    Ainsley verkent de wondere wereld van het ei. Hij begint met een zalig ontbijtgerecht met nduja en boerenkool voor een pittig begin van de dag.

  25. Ainsley's Good Mood Food (nu op tv)

    Ainsley is weer bezig als een bijtje in de keuken waar hij gerechten bereidt met honing. Hij combineert honing en chili voor zijn eerste gerecht: lam met honing en chili.

  26. Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)

    Rachel Khoo verkent de eetcultuur van Stockholm voordat ze een Zweeds geïnspireerde aardappeltaart met gerookte worst en garnalensalade maakt.

  27. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Aardappeltortilla met paprikas.

  28. De Brabander Bakt (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 10

    Vandaag in de Brabander Bakt, maakt Hidde een klassieke flan en een eigentijdse versie met koffie, bacon en banaan. Dat wordt smullen.

  29. Rudolph's Bakery: De Bakfiets (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 17

    Dit oer-hollandse koekje is beroemd over de hele wereld, en terecht! Mike heeft van zijn opa stroopwafels leren bakken en doet dit met veel passie en plezier. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk want ook Rudolph is bij zijn bakfiets haast niet te stoppen.

  30. The Chefs' Line Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Het thema van deze week van The Chefs’ Line Nederland is de Indonesische keuken. Thuiskoks Desiree, Marc, Tim en Tutti nemen het vandaag op tegen leerling kok Uma van Restaurant Blauw in Amsterdam en ze bereiden allemaal Saté kambing. Aan de jury de taak om een keuze te maken wiens saté er het minste uitspringt, want één van de 5 koks zien we morgen niet terug.

  31. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Kikkererwtensoep met balletjes.

  32. Loïc: Zot van Koken (nu op tv)

    Vandaag maakt Loïc Tapas.

  33. BBQStreet (nu op tv)
    Seizoen 4
    | Aflevering 6

    Aioli is al lekker. Maar hoe stijgt dit heerlijke smeerseltje naar het hoogste niveau? Jord maakt ‘m met gepofte knoflook en een beetje nduja. En lekker dat dat is! Samen met een watermeloen salade en de perfect gegrilde kalfsentrecote is dit een echte zomertopper. En Jadis laat zien hoe je heel snel en simpel de lekkerste mosselen van de barbecue maakt. Kijken dus naar deze aflevering van BBQSTREET.

  34. My Market Kitchen (nu op tv)

    Op de Noosa Heads Market maakt Matt zijn eigen 'Crispy' knoflook & Chili olie. In Melbourne maakt Mike lichte en gezonde springrolls met kip. Laura sluit deze aflevering af met haar heerlijke Tiramisu.

  35. Jamie's 30 Minute Meals (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 22

    Jamie Oliver maakt een Thaise groene curry met krokante kip, kimchee-salade en rijstnoedels.

  36. Hairy Bikers Go West (nu op tv)

    De Hairy Bikers gaan weer naar het westen, dit keer het noordwesten van Wales. Daar maken ze kennis met lokale producenten die laten zien hoe divers de regio wel niet is.

  37. Hairy Bikers Go Local (nu op tv)

    Si en Dave zetten hun avontuur voort in de Cotswolds, waar ze op zoek gaan naar nieuwe ingrediënten voor op een chique tiengangenmenu.

  38. Michel Roux's French Country Cooking: Provence Masterclass (nu op tv)

    Chef-kok Michel Roux reist naar Zuid-Frankrijk om het heerlijke leven te delen dat hij daar leidt als hij op vakantie is. Het is een culinaire reis met prachtige beelden door het zuiden van Frankrijk.

  39. Rachel Khoo's Chocolate (nu op tv)

    Rachel viert de luxueuze kant van chocolade. Ze maakt een rijke chocolademousse met een twist, en een chocoladevariant van een pastagerecht, cacio e pepe.

  40. Rachel Khoo's Chocolate (nu op tv)

    Rachel serveert de roomijsdroom van elke chocoladeliefhebber en bezoekt Londen om chocolades uit de hele wereld te proeven.

  41. BBQStreet (nu op tv)
    Seizoen 4
    | Aflevering 6

    Aioli is al lekker. Maar hoe stijgt dit heerlijke smeerseltje naar het hoogste niveau? Jord maakt ‘m met gepofte knoflook en een beetje nduja. En lekker dat dat is! Samen met een watermeloen salade en de perfect gegrilde kalfsentrecote is dit een echte zomertopper. En Jadis laat zien hoe je heel snel en simpel de lekkerste mosselen van de barbecue maakt. Kijken dus naar deze aflevering van BBQSTREET.