

Kijk naar Loïc: Zot van Koken
elke werkdag om 17.10u exclusief op 24Kitchen, kanaal 24
1 maart
-
The Hairy Bikers' Best of BritishSeizoen 2| Aflevering 16Deze aflevering gaat over het Britse schaap. Al duizenden jaren verschaft het de mens melk, vlees en wol. David en Si bereiden een klassieke stoofpot, maar ook een zalig gerecht uit Noord-Afrika.
-
James Martin's French AdventureSeizoen 1| Aflevering 15James arriveert in Isle Sur La Sorgue, waar Keith Floyd ooit een restaurant had. James maakt wentelteefjes met perzik op de brug. Ook proeft hij wat gerechten met truffel in La Beaugraviere.Meer informatie
-
Rudolph's BakerySeizoen 5| Aflevering 4Rudolph laat zien hoe je een Franse Mokkataart maakt. Leuk voor een regenachtige dag waarop je veel tijd hebt, want het is tijdrovend. De fraaie chocoladeschotsjes maken de taart helemaal compleet.Meer informatie
-
Rudolph's BakerySeizoen 5| Aflevering 5Rudolph laat een snel receptje zien van brosse notengebakjes van zanddeeg. Hij maakt ook een eenvoudige variant van de appeltaart; de boerenappeltaart. Klassiek cakebeslag met appel en kaneelsuiker.Meer informatie
-
Rudolph's BakerySeizoen 5| Aflevering 6Rudolph maakt vandaag cupcakes en kiest voor de roze schoonheid van flamingo's met oogjes die erom vragen geproefd te worden. Verder maakt Rudolph makkelijke kaneelsuikerkoekjes.Meer informatie
-
Rudolph's BakerySeizoen 5| Aflevering 7Rudolph laat zien hoe je Italiaanse feesttaartjes maakt van flinterdun. En Rudolph maakt Chocolade Toffeeschotsen met amandelen. Veel geduld maken de robuuste stukken nog smaakvoller!Meer informatie
-
Rudolph's BakerySeizoen 5| Aflevering 8Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen laat zien hoe je zelf heerlijk frisse Citroentiramisu maakt. Ook maakt hij Fruitflikken van witte chocolade met divers gedroogd fruit als topping.Meer informatie
-
Rudolph's BakerySeizoen 5| Aflevering 9Meester-kok en meester-patissier Rudolph van Veen laat zien hoe je zelf traditionele Koekjes uit Sète maakt. Ook maakt hij een Yoghurtbramentaart.Meer informatie
-
Grenzeloos KokenSeizoen 5| Aflevering 23In elke aflevering van Grenzeloos Koken staat een bepaald land centraal en leer de heerlijkste gerechten uit deze regio kennen. Met zoveel mogelijk couleur locale, maar natuurlijk met een duidelijke uitleg van het recept, zodat je zelf ook in je eigen keuken op vakantie kunt.Meer informatie
-
Wat Eten We Vandaag?Seizoen 1| Aflevering 145Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.Meer informatie
-
Wat Eten We Vandaag?Seizoen 1| Aflevering 143Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.Meer informatie
-
Grenzeloos KokenSeizoen 5| Aflevering 25In elke aflevering van Grenzeloos Koken staat een bepaald land centraal en leer de heerlijkste gerechten uit deze regio kennen. Met zoveel mogelijk couleur locale, maar natuurlijk met een duidelijke uitleg van het recept, zodat je zelf ook in je eigen keuken op vakantie kunt.Meer informatie
-
Makkelijke MaaltijdSeizoen 4| Aflevering 30Rudolph van Veen laat zien hoe je een makkelijke goulash maakt, niet met runderlappen, maar met rundergehakt. Een belangrijke smaakmaker is daarbij om paprikapoeder ,in het begin al, mee te bakken. Esteé houdt het vegetarisch en maakt tagliatelle met paddenstoelenragout, gemaakt van verschillende soorten en aangevuld met kruiden en knoflook.Meer informatie
-
Wokking LekkerSeizoen 1| Aflevering 1Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pepersteak wok.Meer informatie
-
Wat Eten We Vandaag?Seizoen 1| Aflevering 146Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.Meer informatie
-
Loïc, Zot van KokenSeizoen 1| Aflevering 21Maandag houdt Loïc het supermakkelijk met een toast met geprakte erwt en burrata.
-
Donal's Meals in MinutesSeizoen 1| Aflevering 3Geen kookinspiratie meer? Dan helpt deze aflevering je uit de brand. Donal laat zien hoe je door op voorhand al ingrediënten te koken in een paar minuten een snelle en lekkere maaltijd op tafel zet.Meer informatie
-
Jamie's 15 Minute MealsSeizoen 1| Aflevering 20Vandaag maakt Jamie onder meer falafelwraps met gegrilde groenten en salsa.Meer informatie
-
Little Paris Kitchen - Cooking with Rachel KhooSeizoen 1| Aflevering 2In deze verrukkelijke aflevering bakt Rachel stokbroden met een Parijse meesterbakker. Ook geeft ze haar eigen draai aan boeuf bourguignon.
-
ScrapsSeizoen 2| Aflevering 2Joel is terug in de Bay Area waar hij zijn strepen als chef-kok heeft verdiend. Hij werkt samen met de redacteur van Bon Appetit: Andy Baraghani.Meer informatie
-
ScrapsSeizoen 2| Aflevering 3Chef-kok Joel Gamoran is in Big Sky om daar voedselverspilling tegen te gaan. Hij werkt samen met Eduardo Garcia die ook bekend staat als de Bionic Chef.Meer informatie
-
Loïc, Zot van KokenSeizoen 1| Aflevering 21Maandag houdt Loïc het supermakkelijk met een toast met geprakte erwt en burrata.
-
Rudolph's BakerySeizoen 5| Aflevering 10Meester-patissier Rudolph van Veen laat zien hoe je een Mangoschuimtaart maakt. Ook maakt hij Chocolademadeleines naar tradiotioneel Frans recept.Meer informatie
-
Rudolph's BakerySeizoen 5| Aflevering 11Meester-patissier Rudolph van Veen maakt Italiaanse vrouwenkusjes en een abrikozen blechkuche.Meer informatie
-
Hairy Bikers Chicken & EggSeizoen 1| Aflevering 3Dave en Si maken tajine met kip, ingemaakte citroenen en olijven voor Berbers in de bergen ten noorden van Fez en ervaren de Spaanse en Moorse invloeden op de Marokkaanse keuken in Tetouan.Meer informatie
-
Hairy Bikers Chicken & EggSeizoen 1| Aflevering 4Si King en Dave Myers gaan op zoek naar de oorsprong van fried chicken, een van 's werelds populairste fast foods. Ze maken ook pancakes met blauwe bessen en worst en buffalo wings in Texas.Meer informatie
-
The Hairy Bikers' Best of BritishSeizoen 2| Aflevering 16Deze aflevering gaat over het Britse schaap. Al duizenden jaren verschaft het de mens melk, vlees en wol. David en Si bereiden een klassieke stoofpot, maar ook een zalig gerecht uit Noord-Afrika.
-
ScrapsSeizoen 2| Aflevering 2Joel is terug in de Bay Area waar hij zijn strepen als chef-kok heeft verdiend. Hij werkt samen met de redacteur van Bon Appetit: Andy Baraghani.Meer informatie
-
ScrapsSeizoen 2| Aflevering 3Chef-kok Joel Gamoran is in Big Sky om daar voedselverspilling tegen te gaan. Hij werkt samen met Eduardo Garcia die ook bekend staat als de Bionic Chef.Meer informatie
-
Loïc, Zot van KokenSeizoen 1| Aflevering 20Shakshuka met platbrood is het ideale sharing gerecht: voor twee of vijf personen, of meer. Onverwacht bezoek is meer dan welkom.
-
Rudolph's BakerySeizoen 5| Aflevering 12Meester-patissier Rudolph van Veen maakt pretzels met gezouten karamel en streusentaler.Meer informatie
-
Rudolph's BakerySeizoen 5| Aflevering 13Meester-patissier Rudolph van Veen maakt malediefjes en pistachewafeltjes.Meer informatie
-
Wat Eten We Vandaag?Seizoen 1| Aflevering 146Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.Meer informatie
-
Wokking LekkerSeizoen 1| Aflevering 1Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pepersteak wok.Meer informatie
-
De Streken van WimSeizoen 1| Aflevering 1Wim maakt Boulets a la Liégeoise met gehakt van kloostervarkens en Galloway runderen. Stroop vindt hij bij Hans Fransen, één van de laatste stroopstokers van Limburg.Meer informatie
-
Loïc, Zot van KokenSeizoen 1| Aflevering 21Maandag houdt Loïc het supermakkelijk met een toast met geprakte erwt en burrata.
-
Little Paris Kitchen - Cooking with Rachel KhooSeizoen 1| Aflevering 3
-
Donal's Meals in MinutesSeizoen 1| Aflevering 4Wat is er nu beter dan een paar minuten voorbereiding en een oven die de rest van het werk voor je doet? Deze aflevering gaat over minimale inspanning en een optimaal resultaat.Meer informatie
-
Jamie's 15 Minute MealsSeizoen 1| Aflevering 21Jamie serveert een salade niçoise met gegrilde tonijn en Thaise kip-laksa met een mild-pittige pompoen-noedelsoep.Meer informatie
-
James Martin's French AdventureSeizoen 1| Aflevering 16James bezoekt de historische Pegasusbrug in Normandië. Hij maakt artisjokken met Hollandaise. Hij bezoekt ook restaurant Le Pavé d'Auge in een van de mooiste dorpjes in Frankrijk.Meer informatie
-
James Martin's French AdventureSeizoen 1| Aflevering 17James bezoekt Claude Monets huis in Giverny, waaronder de keuken. Vlakbij maakt hij een heerlijk gerecht met krab en dulse. Later eet hij een van Monets favorieten: snoek. Ook maakt hij appeldonuts.Meer informatie
-
James Martin's French AdventureSeizoen 1| Aflevering 18James komt aan in Parijs. Hij bezoekt de Polaine-bakkerij, gespecialiseerd in zuurdesem en beroemd om hun baguettes. Ook mag hij de keukens bezoeken van de wereldberoemde chef Pierre Gagnaire.Meer informatie
-
De Smaak van NederlandSeizoen 1| Aflevering 2In deze aflevering onderzoekt Janny de Buitenlandse invloeden op onze keuken. Ze brengt o.a. een zoek aan Sea Palace, het eerste Chinese restaurant van Nederland.Meer informatie
-
Sara's Australia UnveiledSeizoen 1| Aflevering 6Sara La Fountain leert traditionele jaagtechnieken voor het vangen van modderkrabben langs de afgelegen baaien en stranden van West-Australië.Meer informatie
-
Donal's Meals in MinutesSeizoen 1| Aflevering 4Wat is er nu beter dan een paar minuten voorbereiding en een oven die de rest van het werk voor je doet? Deze aflevering gaat over minimale inspanning en een optimaal resultaat.Meer informatie
-
Loïc, Zot van KokenSeizoen 1| Aflevering 21Maandag houdt Loïc het supermakkelijk met een toast met geprakte erwt en burrata.
-
Jamie's 15 Minute MealsSeizoen 1| Aflevering 21Jamie serveert een salade niçoise met gegrilde tonijn en Thaise kip-laksa met een mild-pittige pompoen-noedelsoep.Meer informatie