TV gids
-
Michel Roux's French Country Cooking (nu op tv)
Michel trakteert zijn vrienden en familie op een onweerstaanbare rode rijstsalade met merguez-worstjes. Ook bereidt hij een bavette met gegrilde groenten.
-
Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)
In dit smaakvolle festijn krijgt Ainsley bezoek van Aldo Zilli, die in de wereld van tomaten duikt en zelf fettuccine maakt, maar het is pas echt feest als popster en acteur Martin Kemp langskomt.
-
Altijd Feest! (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 21
In deze speciale aflevering van Altijd feest! viert Rudolph Keti Koti in de bakery. Samen met Tv chef London Loy maakt hij Heri Heri en Bojo, een Surinaamse cassave-kokoscake.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 15
Vandaag maken Fleur en Rudolph samen Fleur’s citroen-kwarktaart en ze maken ook nog een heerlijke Kletskoppentaart.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 16
Vandaag maken Chaze en Rudolph samen Chaze’s banaan-wortelcupcakes en samen ook een gekarameliseerde bananentaart.
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 3| Aflevering 11
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 3| Aflevering 12
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
Nadiya's Simple Spices (nu op tv)
Nadiya maakt haar versie van de muffin, cottage pie met rundvlees met kaneel, bosuitjes en ei en een zalig toetje met gekarameliseerde ananas met kardemom, venkel, laurier en kaneel met vanille-ijs.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Gevulde zoete aardappel met kikkererwten & zoete aardappelhummus en peterseliespread (Ann Van Elsen)
-
De Brigade (nu op tv)
Noni en Hugo maken vandaag Aziatische kip met limoen, verse kruiden en groene groente uit de wok.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Mexicaanse wok.
-
Nadiya's Simple Spices (nu op tv)
In de laatste aflevering deelt Nadiya favoriete gerechten met slechts acht kruiden. Zo maakt ze geroosterde Indiase aardappelen met tamarinde en kurkuma en Masala chicken met een yoghurtmarinade.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Pulled pork komt goed van pas nu Mary een heerlijk maaltje bereidt voor getrouwde vrienden met een verschillende smaak.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 176
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Gevulde koolrabi met erwtjes en feta & zoete cannelloni met peer en ananas (Ann Van Elsen)
-
De Brigade (nu op tv)
Noni en Perry maken vandaag lamsspiesjes met ananaschutney en platbrood.
-
Loïc: Zot van Koken (nu op tv)
Vandaag maakt Loïc Gegratineerde witloof-hesp-rolletjes.
-
Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)
Jamie combineert gegrilde kip met de smaken van pizza Margherita: basilicum, tomaat en mozzarella. Dit wordt een nieuwe favoriet. Dan maakt hij heerlijke garnalentoast, de perfecte snack om te delen.
-
Shirma's Soul Food (nu op tv)
Vandaag is het vrijdag, Shirma gaat in haar Caribische keuken het weekend inluiden! En dat betekent: borreltijd!! Maar geen standaard bitterballen hoor, het worden profiteroles! Een hartige variant met tonijn en een zoete versie met mango. Let’s cook!
-
Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)
Rachel Khoo bereidt een traditionele erwtensoep met gerookt spek en een risotto met bospaddenstoelen in Zweedse stijl.
-
Rachel Khoo: My Swedish Kitchen (nu op tv)
Rachel Khoo begint aan haar culinaire reis door Zweden en leert al snel meer over de gebalanceerde benadering van eten die de bevolking heeft en over de ingrediënten die onmisbaar zijn in hun keukens.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17
Vandaag gaat Rudolph aan de slag met een recept van de tweelingzusjes Noor en Fien. Samen maken ze eerst Noor’s slagroomsoesjes en daarna maken ze een Sprookjesachtige soezentoren.
-
De Brabander Bakt (nu op tv)Seizoen 3| Aflevering 14
Patisserie om je tanden in te zetten! Een vakman pur sang. Hidde de Brabander neemt je mee in de wereld van patisserie en daagt je uit om van een basis recept iets bijzonders te maken. Van basiskennis tot pronkstuk; patisserie voor iedereen!
-
Gordon Ramsay's Future Food Stars (nu op tv)
Gordon Ramsay nodigt de teams uit in Oxford om een sushi-schotel te maken. Daarna maken ze een cocktail in een blikje en lanceren die tijdens de Royal Henley Regatta. Wie zal er winnen?
-
Hairy Bikers Go West (nu op tv)
De Hairy Bikers reizen verder westwaarts, en Dave en Si gaan naar de 350 kilometer lange rivier Severn, een gebied met veel geschiedenis en natuurschoon, beroemd om de vele verschillende smaken.
-
Michel Roux's French Country Cooking (nu op tv)
Michel trakteert zijn vrienden en familie op een onweerstaanbare rode rijstsalade met merguez-worstjes. Ook bereidt hij een bavette met gegrilde groenten.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 176
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Pepersteak wok.
-
Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 18
Vandaag maken Emma en Rudolph een stroopwafel cheesecake met witte chocolade volgens het recept van Emma. Daarna maken ze gezouten boter-karamelsnoepjes.
-
Altijd Feest! (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 1
Hieperdepiep hoera! Feliciteer jezelf of iemand anders met een feestelijke verjaardagstaart. Zoet of hartig, het kan allemaal. In deze aflevering van Altijd feest! laat Rudolph je zien hoe je deze taarten heel snel en simpel zelf maakt.
-
Nadiya's Cook Once, Eat Twice (nu op tv)
Nadiya Hussain laat zien wat je met restjes kunt doen, zoals een pastasaus en chutney maken van oude sla, yoghurt, koriander en abrikozen. Ook laat ze zien hoe je makkelijk zelf pasta maakt.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Notengebraad met witloof & ontbijtpizza (Ann Van Elsen)
-
De Brigade (nu op tv)
Perry en Noni maken vandaag Surinaamse huzarensalade met Telo en pindasaus.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 176
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Shirma's Soul Food (nu op tv)
Het is Pina Colada-dag en dus maakt Shirma allemaal lekkere dingen met… KOKOS! Wat dacht je van Cajun Coconut Butter Corn én gefrituurde kokosgarnalen? En vandaag heeft ze haar singing sister Trijntje Oosterhuis te gast! Let’s cook!
-
Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)
Jamie maakt een makkelijke maaltijd van restaurantkwaliteit: avocado-hollandaise met gestoomde kabeljauw en asperges. Samen met zijn zoontje Buddy maakt hij een heerlijke pizza voor het hele gezin.
-
Mary's Kitchen Crush (nu op tv)
Mary pakt flink uit als haar schoonzus Jenna jarig is. Ze geeft een volwassen twist aan geliefde kost op kinderfeestjes.
-
Loïc Tussen 2 Vuren 1 (nu op tv)
Een bekende Vlaming geeft de opdracht aan bekende chef-koks om samen met Loïc in 30 minuten tijd een eigen versie van zijn of haar lievelingsgerecht te bereiden. Loïc en de chef-kok krijgen een recept dat ze bereiden met ingrediënten die de BV voor hen heeft klaargezet. Tijdens het koken krijgen ze tips om te raden voor wie ze gaan koken. Met vandaag: Tinne Oltmans en chef Nicolas Misera van AIRrepublic.
-
SOS Piet XL (nu op tv)
Piet Huysentruyt trekt erop uit om bekende en onbekende Vlamingen bij te staan met hun grote of kleine culinaire problemen. Hij brengt daarnaast ook een bezoekje aan de meest spraakmakende hobbykoks uit 18 seizoenen 'SOS Piet' en ontdekt hij of ze nog weten wat ze geleerd hebben. Piet schiet ook Andy Peelman te hulp. Hij leert hem eindelijk mayonaise te maken.
-
Late Nite Eats (nu op tv)
Jordan is in Tucson, Arizona, waar restaurants allerlei invloeden vermengen. Hij gaat naar de bayou waar hij traditionele cajun-gumbo leert maken en eet voor het eerst kikkerbilletjes.
-
James Martin's Spanish Adventure (nu op tv)
In Bilbao bezoekt James een overdekte markt, gaat hij met een kabelbaan naar een steakrestaurant en ziet hij hoe La Carolina wordt bereid. Hij bereidt kabeljauw, arancini en Baskische cheesecake.
-
Ainsley's Fantastic Flavours (nu op tv)
De glansrol in deze gerechten gaat naar de krachtige kruiden. Ainsley bereidt namelijk een ongelofelijk ontbijt en krijgt daarbij hulp van Thuy Pham en actrice en enthousiaste hobbykok Lisa Snowdon.
-
De Brigade (nu op tv)
Perry en Noni maken vandaag Surinaamse huzarensalade met Telo en pindasaus.
-
Shirma's Soul Food (nu op tv)
Het is Pina Colada-dag en dus maakt Shirma allemaal lekkere dingen met… KOKOS! Wat dacht je van Cajun Coconut Butter Corn én gefrituurde kokosgarnalen? En vandaag heeft ze haar singing sister Trijntje Oosterhuis te gast! Let’s cook!
-
Jamie's Easy Meals for Every Day (nu op tv)
Jamie maakt een makkelijke maaltijd van restaurantkwaliteit: avocado-hollandaise met gestoomde kabeljauw en asperges. Samen met zijn zoontje Buddy maakt hij een heerlijke pizza voor het hele gezin.