TV gids
-
Michel Roux's French Country Cooking (nu op tv)
Een bezoek aan een imker inspireert Michel om honing te gebruiken als onderdeel van een heerlijk gerecht met eend. Later probeert hij indruk te maken op zijn vrouw met een fruitcompote.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Fred Sirieix reist samen met schrijver Rachel Khoo naar Wenen. Rachels oma komt uit Oostenrijk, dus Wenen voelt voor haar als thuis. Ze wil aan Fred laten zien dat je heerlijk kunt eten in Wenen.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 12
Vandaag maakt Miljuschka met eiwitschuim een pavlova met vers fruit en meringue bakjes met mango room.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13
Miljuschka maakt vandaag bretons deeg en daarmee maakt ze een open appeltaart met amandelspijs en een quiche met spinazie en spek.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 14
Miljuschka maakt vandaag met kruimeldeeg mini jars met gecarameliseerde macademia en een perzik kruimeltaart.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 15
Miljuschka maakt vandaag soezenbeslag. En daarmee maakt ze een soezentorentje met caramel en een open soes met framboos.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 16
Miljuschka maak vandaag angel food. Dit is de basis voor een tulbandcake met maanzaad en een naked cheesecake met aardbei.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 17
Miljuschka maakt vandaag brownie beslag en daarmee maakt ze een sticky brownie met marshmallow en een liefdes blondie met framboos.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 13
Eveline maakt een gerecht dat op iedere hoek van de straat in Tokyo wordt verkocht, namelijk Boba tea met gevulde pompoenkoekjes. En ze maakt Yakisoba, een heerlijk noodle gerecht.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 257
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Salade van jonge spinazie met mango en gegrilde halloumi & zomerse smoothie met fruitspiesje.
-
Wokking Lekker (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 11
Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen!In deze aflevering: Hoisin witlof wok.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 15
Vandaag laat Eveline zien dat ze zich in de Aziatische keuken wel raad weten met mango. Ze maakt tonijn Tataki met mango. En als dessert maakt ze Chinese pannenkoeken met mango pudding.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Gezonder eten betekent niet per se dat je de inname van lekkere hapjes hoeft te beperken. Mary maakt haar favoriete troostgerechten een beetje gezonder, zonder dat ze aan smaak inboeten.
-
Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 76
Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Instant ramensoep & snel ingemaakte komkommers.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Traybake met kip en feta.
-
Guilty Pleasures (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5
Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Do te gast en haar guilty pleasure is een roti rol.
-
Lorraine Pascale: How to Be a Better Cook (nu op tv)
Lorraine helpt Bryony bij het organiseren van een vrijgezellenfeest voor haar beste vriendin.
-
Every Bite Takes You Home (nu op tv)
Roaa en Sami Mansour verlieten het door oorlog verscheurde Syrië en begonnen een foodtruck in Melbourne, gespecialiseerd in shoarma. Ze koken voor een feest om familie en vrienden te bedanken.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Instant ramensoep & snel ingemaakte komkommers.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 18
Vandaag maakt Miljuschka bladerdeeg dat ze gebruikt voor arlettes met rozemarijn balsamico dip en een tarte tartin van appel en peer.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 19
Miljuschka maakt vandaag Moskovich beslag en daarvan maakt ze een klassieke tulband met sinaasappel roomkaasglazuur en een citroen mousse taart met aardbei.
-
Ainsley’s Food We Love (nu op tv)
Ainsley begint zijn culinaire trip 'down memory lane' door gerechten en recepten te maken die je speciaal voor bijzondere gelegenheden maakt. Beginnend met een sensationeel verse pittige zeevruchten Linguine met chili en cherrytomaatjes, wordt Ainsley vergezeld door tv-royalty - Alison Hammond - die een op Tunesie geïnspireerd Lam & Couscous gerecht maakt. Oude vriend Aldo Zilli geeft een masterclass in het maken van Crispy Chilli & Peterselie Calamari.
-
Ainsley’s Food We Love (nu op tv)
Ainsley brengt een culinair eerbetoon aan de gerechten die onze moeders vroeger maakten, van kip, rijst en erwten tot cupcakes bij de thee en heerlijk lookbrood. Countryduo The Shires helpt hem mee in de keuken.
-
Michel Roux's French Country Cooking (nu op tv)
Een bezoek aan een imker inspireert Michel om honing te gebruiken als onderdeel van een heerlijk gerecht met eend. Later probeert hij indruk te maken op zijn vrouw met een fruitcompote.
-
Every Bite Takes You Home (nu op tv)
Akmal Saleh is een gevierde Australische komiek en hij kookt een Egyptisch feestmaal samen met Kylie Kwong om te pronken met zijn Egyptische thuisland en achtergrond.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Instant ramensoep & snel ingemaakte komkommers.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 20
Vandaag maakt Miljuschka melkbroodjes en die gebruikt ze voor een klassieke bolus en een reuze Parijse bol taart.
-
Bak met Miljuschka (nu op tv)Seizoen 2| Aflevering 1
Vandaag is de basis bisquit deeg en daarvan maakt Miljuschka robuuste Petit Fours en ze maakt een tulband met cheesecake.
-
Eveline's Asian Favourites (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 16
Eveline maakt vandaag 2 echte klassiekers uit de Japanse keuken. Ze maakt een Japanse omelet, Tamago. En ze maakt Yakitori, dat zijn kipspiesjes met teriyaki saus.
-
Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)
Op het menu: Lentesalade met romige citrusdressing & knapperige avocadofrietjes met wasabimayonaise.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Caponata met burrata.
-
Lorraine Pascale: How to Be a Better Cook (nu op tv)
Lorraine laat Sonia, een moeder met drie kinderen, zien hoe je maaltijden voor het hele gezin maakt.
-
Guilty Pleasures (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Patrick Martens te gast en zijn guilty pleasure is een worstenbroodje.
-
Mary Makes It Easy (nu op tv)
Bakken is misschien wel een wetenschap, maar dat betekent niet dat het ingewikkeld hoeft te zijn. Mary biedt met haar recepten simpele oplossingen voor heerlijke bakproducten.
-
Remarkable Places to Eat (nu op tv)
Fred Sirieix is onderweg naar Bristol met goede vriend en voormalige baas Michel Roux Junior. Michel kan niet wachten om Fred zijn favorieten gerechten uit deze levendige keuken te laten proeven.
-
The Hairy Bikers' Northern Exposure (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 4
De jongens worden verliefd op de mooie meren in Finland. Dave bezoekt een traditionele sauna en Si maakt gebak. Ze mogen ook met tanks door het bos rijden en ontmoeten een heavy metal-priester.
-
Gino's Italian Family Adventure (nu op tv)
Gino D'Acampo en zijn zoon Rocco gaan naar het bruisende Napels voor een reis door het verleden. Ze ontdekken ook het ongelooflijke straatvoedsel dat de stad te bieden heeft.
-
Gino's Italian Family Adventure (nu op tv)
Gino neemt zijn oudste zoon Luciano mee naar Calabrië in de teen van Italië, een van de meest ongerepte regio's van het land, om de betekenis van een dag hard werken te ontdekken.
-
Miljuschka's Street Food Vietnam (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 5
Miljuschka ontdekt in Nha Trang de Street food keuken. Ook leert ze vissen op de lokale manier, namelijk met een speer.
-
Guilty Pleasures (nu op tv)Seizoen 1| Aflevering 6
Guilty Pleasures, daar draait het allemaal om in het nieuwe programma van 24Kitchen. Elke aflevering nodigt chef Perry een nieuwe BNN’er uit die zijn of haar guility pleasure meeneemt. Van worstenbroodjes tot aan magnetronhamburgers. Samen met chef Perry wordt deze in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is Patrick Martens te gast en zijn guilty pleasure is een worstenbroodje.
-
Lekker Snel! (nu op tv)
In Lekker Snel! geeft Jet van Nieuwkerk je iedere werkdag de lekkerste recepten die ook lekker snel te bereiden zijn. Vandaag maakt ze Caponata met burrata.