De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Asperges met ham en pesto van radijsblad

Deze witte asperges met ham en pesto van radijsblad zijn een feestje om naar te kijken, maar vooral om te eten! 

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Asperges met ham en pesto van radijsblad

Een recept van

Estée Strooker

Miniatuurvoorbeeld

"Deze smaakcombinatie zal je verrassen: het zachte van de asperges in combinatie met het frisse van de radijspesto is echt heerlijk."

Bereidingswijze

Asperges

  1. Schil de asperges en snijd het onderste (harde) stukje eraf.

  2. Wikkel de asperges stuk voor stuk in een plakje ham.

  3. Smeer ze in met een beetje olijfolie (1el). Rooster de asperges in 25 minuten op de barbecue. Bestrijk, als gewenst, halverwege even met een takje rozemarijn, gedoopt in olijfolie.

Pesto

  1. Meng radijsblad met pijnboompitten, citroensap, citroenzest, Parmezaanse kaas en de overige olijfolie. Maak in de hakmolen tot een gladde saus. Maak (eventueel) af met peper en zout. 

Serveren

  1. Serveer de asperges met wat pesto, een gekookt eitje en kleine stevige aardappeltjes. Decoreer met in vieren gesneden radijsjes.

Matte Black Hakmolen 

Huilen bij het uien snijden én stinkende knoflookvingers is met deze handige tool van Russell Hobbs verleden tijd. Snijd tegelijkertijd een ui en een knoflook fijn met deze handige hakmolen, en je smaakmakers zijn klaar voor je heerlijke gerecht!

BEKIJK

hakmolen

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.