De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

asperges met ham en pesto van radijsblad

Schil de asperges en snijd het onderste (harde) stukje eraf. Wikkel de asperges stuk voor stuk in een plakje ham. Smeer ze in met een beetje olijfolie (1el). Rooster de asperges in 25 minuten op de barbecue. Bestrijk, als gewenst, halverwege even met een takje rozemarijn, gedoopt in olijfolie.

45 MIN
Asperges met ham en pesto van radijsblad

Een recept van

Estée Strooker

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Schil de asperges en snijd het onderste (harde) stukje eraf. Wikkel de asperges stuk voor stuk in een plakje ham. Smeer ze in met een beetje olijfolie (1el). Rooster de asperges in 25 minuten op de barbecue. Bestrijk, als gewenst, halverwege even met een takje rozemarijn, gedoopt in olijfolie.

Maak ondertussen de pesto. Meng radijsblad met pijnboompitten, citroensap, citroenzest, Parmezaanse kaas en de overige olijfolie. Maak in de hakmolen tot een gladde saus. Maak (eventueel) af met peper en zout. 

Serveer de asperges met wat pesto, een gekookt eitje en kleine stevige aardappeltjes. Decoreer met in vieren gesneden radijsjes.

Matte Black Hakmolen 

Huilen bij het uien snijden én stinkende knoflookvingers is met deze handige tool van Russell Hobbs verleden tijd. Snijd tegelijkertijd een ui en een knoflook fijn met deze handige hakmolen, en je smaakmakers zijn klaar voor je heerlijke gerecht!

BEKIJK

hakmolen

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker