Stap 1:
Kook de spaghetti al dente in een grote pan met gezouten water. Rasp de pecorino (of Parmezaanse kaas)
Stap 2:
Verhit een grote pan met dikke bodem op middelhoog vuur en bak de ‘nduja voor een paar minuten. Voeg de peper, de helft van de geraspte kaas en de honing toe en meng goed door. Giet er twee soeplepels kookvocht van de pasta bij en roer stevig door. Blijf roeren totdat de ingrediënten binden en een mooie, glanzende saus vormen. Zet het vuur uit en laat rusten tot de pasta gaar is.
Stap 3:
Schep met een keukentang de spaghetti in de pan (bewaar nog wat van het kookvocht). Zet het vuur hoog en meng de spaghetti totdat alles is bedekt met een dun laagje saus.
Stap 4:
Voeg de rest van de geraspte kaas (maar houd een beetje achter voor garnering) en 1 soeplepel kookvocht toe voor een extra romige saus. Voeg citroensap toe naar smaak. Verdeel de spaghetti over borden en bestrooi met het laatste beetje van de kaas.
0 reacties