De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Ei-muffins

Een lekker en verrassend ontbijtje: goed gevulde ei muffins.

35 MIN
Ei-muffins

Een recept van

Bereidingswijze

Dit gerecht maakte Vivian Reijs in Favourites By...

Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de paprika, champignons en één lente-ui fijn. Snij de kalkoenfilet in reepjes.

Klop de eieren in een kom met een garde los. Voeg naar smaak zout en peper toe. Roer de groenten en kalkoenreepjes erdoor.

Giet het eimengsel in de holtes van de ingevette muffinvorm. Plaats de bakvorm in het midden van de oven en bak de eiermuffins in circa 20 minuten gaar. Controleer door zachtjes op het midden te drukken om te kijken of de eieren gestold zijn en de muffins stevig voelen. Snij de overige lente-uien in ringetjes en strooi over de muffins.

Kijk vanaf 2 juli elke werkdag om 19:00 naar Favourites By! Wat zijn de favoriete gerechten en recepten van onze 24Kitchen chefs en bekende Nederlanders? In dit programma komen we het te weten.

Niet alleen demonstreren ze het gerecht, ook vertellen ze ons waarom ze juist voor dit recept hebben gekozen. Van een zelfgemaakte frikandel tot een super gezonde smoothie, van Lange Frans tot Olcay Gulsen: alles en iedereen komt voorbij in Favourites By.

Favourites By is vanaf 2 juli elke werkdag om 19:00 te zien bij 24Kitchen. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker