De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Kerstmenu 2023: de lekkerste recepten op een rij

Maak je eigen 24Kitchen-kerstmenu! Hier vind je de beste klassiekers, zodat jij in een handomdraai je eigen kerstmenu kunt samenstellen. Dat wordt zeker een feestje aan de kersttafel.
Miljuschka's kerstkalkoen

Chef aan het woord

Rudolph van Veen

rudolph portret

"Met een klassiek kerstmenu steel je gegarandeerd de show. Van amuses, voorgerechten tot hoofdgerechten en kerstproof nagerechten. Met deze verzameling aan 24Kitchen-kersklassiekers stel je een kerstmenu samen waar de engelen van zullen zingen."

Kerstamuses

Een hapje vooraf? Natuurlijk! Voeg een amuse toe aan je kerstmenu om je gasten extra te verwennen. Bekijk hieronder de selectie van 24Kitchen

Kerstvoorgerechten

Bij het samenstellen van een klassiek kerstmenu is de keuze reuze.  Garnalencocktail, carpaccio, soep, vitello tonnato en nog véél meer. Dit zijn de beste voorgerechten van 24Kitchen. 

Kersthoofdgerechten

De ster van het kerstmenu: het hoofdgerecht. Blaas je gasten weg met een spectaculair stuk zalm, een hele kalkoen, beef wellington of een heerlijke stoofschotel als boeuf bourguignon. Dit zijn de favorieten van 24Kitchen.

Kerstnagerechten

Dit zijn de favoriete nagerechten van 24Kitchen voor op het kerstmenu. Voor toetjes heeft iedereen altijd nog een gaatje voor over dus ga lekker aan de slag met die chocolademousse (en tiramisu, en pavlova, en chocolademousse en eton mess).