De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Stoofperen met witte wijn

Stoofpeertjes in witte wijn maken? Dat kan zéker. Hierdoor behouden de peren hun lichte kleur. Probeer het recept uit Miljuschka Masterclass Kersteditie.

15 min. voorbereidingstijd
180 min. wachttijd
Direct naar recept
stoofpeertjes in witte wijn

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

"Stoofpeertjes met witte wijn is een favoriet binnen mijn familie. Een leuke variatie (of aanvulling!) op stoofperen in rode wijn."

Bereidingswijze

Stoofperen met witte wijn

  1. Schil de peren en snijd de sinaasappel in plakken.

  2. Meng de witte wijn, de suiker, kruidnagels, sinaasappel en het kaneelstokje met elkaar. 

  3. Zet de peren er rechtop in een grote pan en voeg net zoveel van het wijnmengsel toe, totdat de peertjes onder staan. 

  4. Breng de pan met stoofperen zachtjes aan de kook. Stoof de peren met de deksel op de pan (op laag vuur) in ongeveer 3 uren gaar. 

In Miljuschka Masterclass Kersteditie deelt Miljuschka de gouden tips voor een onvergetelijke en geslaagd kerstdiner.

Miljuschka Masterclass Kersteditie.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.