Kerst-sgroppino's
-
Zet de prosecco 3 uur van tevoren in de koelkast.
-
Schep de honing in een steelpannetje, voeg 25 ml water toe en breng zachtjes aan de kook tot de honing helemaal vloeibaar is geworden.
-
Voeg de cranberries toe (houd er 8 apart voor garnering) en kook in 6-7 minuten tot een siroop. Zet het vuur uit en laat de siroop afkoelen in de koelkast.
-
Doe het citroensorbetijs in een gekoelde kom. Klop met een garde beetje-bij-beetje de prosecco erdoor.
-
Vul een schoteltje met water, een schoteltje met de suiker en de laatste eetbare glitter. Doop de glazen 1-voor-1 in het water, daarna in de suiker en als laatste in de gouden eetbare glitter. Laat opdrogen.
-
Verdeel de cranberrysiroop over de glazen en schenk de sgroppino in de glazen. Garneer met cranberries en takjes rozemarijn.
0 reacties