De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

haricots verts-salade

20 min kooktijd

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Halveer de citroen, knijp het sap eruit en meng het met mosterd, zout en peper en klop de olie erdoor. Breng water met zout aan de kook en kook de haricots verts beetgaar. Spoel ze koud en laat ze uitlekken. Snijd de roquefort in stukjes en de bosuien in ringetjes. Meng de dressing met de haricots verts, roquefort en bosuien en verdeel over borden. Serveer de salade met parmaham en garneer met walnoten.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker