Haricots verts-salade

1
Makkelijk

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd

Halveer de citroen, knijp het sap eruit en meng het met mosterd, zout en peper en klop de olie erdoor. Breng water met zout aan de kook en kook de haricots verts beetgaar. Spoel ze koud en laat ze uitlekken. Snijd de roquefort in stukjes en de bosuien in ringetjes. Meng de dressing met de haricots verts, roquefort en bosuien en verdeel over borden. Serveer de salade met parmaham en garneer met walnoten.

Ingredienten

4
Personen

Dressing

  • 1 citroen
  • 1 el grove mosterd
  • zout
  • versgemalen peper
  • 150 ml notenolie

Salade

  • zout
  • 250 g haricots verts
  • 100 g roquefort
  • 2 bosuitjes
  • 12 plakken parmaham
  • 50 g walnoten
Geef je waardering
1