Halveer de citroen, knijp het sap eruit en meng het met mosterd, zout en peper en klop de olie erdoor. Breng water met zout aan de kook en kook de haricots verts beetgaar. Spoel ze koud en laat ze uitlekken. Snijd de roquefort in stukjes en de bosuien in ringetjes. Meng de dressing met de haricots verts, roquefort en bosuien en verdeel over borden. Serveer de salade met parmaham en garneer met walnoten.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
haricots verts-salade
20 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties