- Breng de kip op smaak met zout en peper en bak in een pan. Snijd de ui en paksoi in stukken en bak mee.
- Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af en houd warm tot gebruik.
- Rasp de gember en pers de knoflook.
- Roer in een pan de pindakaas, sojasaus, sesamolie, bruine suiker, currypasta, appelciderazijn, water, knoflook en gember tot een gladde saus en verwarm het geheel in een pan. Giet daarna over de noedels maar houd wat achter voor de kip.
- Snijd de rode peper doormidden, verwijder de zaadjes en zaadlijsten en snijd in halve ringen. Snijd de limoen in partjes. Snijd de bosui in ringen. Hak de cashewnoten.
- Schep de warme noedels op een grote schaal. Snijd de kip in mooie plakken en verdeel samen met de paksoi over de schaal. Garneer met de rode peper, sesamzaadjes, bosui en gehakte cashewnoten.
Een kom van slurp-waardige heerlijkheid, makkelijk te maken en op tafel in slechts 35 minuten. Eet smakelijk!
0 reacties