De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

aziatische vleesfondue met dungesneden biefstuk en knapperige groenten

Verwarm de kippenbouillon. Snijd de wortel en prei in grove stukken, pel en plet 2 tenen knoflook, plet de citroengras, snijd een stuk gember en de rode peper in stukken.

Aziatische vleesfondue met dungesneden biefstuk en knapperige groenten

Een recept van

Bereidingswijze

Verwarm de kippenbouillon. Snijd de wortel en prei in grove stukken, pel en plet 2 tenen knoflook, plet de citroengras, snijd een stuk gember en de rode peper in stukken. Voeg alles toe aan de kippenbouillon en laat 15 minuten doorwarmen.

Maak ondertussen de champignons schoon en snijd in halfjes. Halveer de courgette in de lengte en snijd in schuine plakken van ongeveer ½ centimeter dik. Maak de paprika’s schoon en snijd in reepjes. Snijd de biefstukken in dunne plakjes van ½ centimeter dik. Maak de dipsaus door het citroensap met de sojasaus en suiker te mengen. Snijd de resterende knoflook en gember fijn, en meng door de dipsaus.

Giet de bouillon in een fonduepan en zet op tafel. Serveer alle groenten, het vlees en de dip in kleine schaaltjes. Prik de groenten en het vlees op lange vorken, laat naar gelang in de bouillon garen en breng op smaak met de dipsaus. Giet als alles bijna op is de resterende bouillon over de rijstnoedels voor een heerlijke noedelsoep.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker