Geitenkaassoesjes
-
Verwarm de oven voor op 180˚C
-
Doe boter en water met een theelepel zout in een pannetje en breng rustig aan de kook tot de boter is gesmolten.
-
Voeg de bloem toe en roer zodat het goed is opgenomen. Laat 2 tot 3 minuten garen en laat dan afkoelen.
-
Voeg één-voor-één de eieren toe aan het afgekoelde beslag en roer goed door. Roer de geraspte kaas erdoor.
-
Maak 18 hoopjes van het soezendeeg op een bakplaat met bakpapier. Bak 30 minuten in de oven tot ze omhooggekomen zijn en gaar. Laat helemaal afkoelen.
-
Klop de geitenkaas en slagroom door elkaar tot een glad mengsel.
-
Hak de zongedroogde tomaten fijn. Meng door het geitenkaasmengsel en breng op smaak met peper en zout.
-
Snijd het topje van de soesjes af. Vul ze met het geitenkaasmengsel en zet het topje er weer op.
-
Garneer de soesjes met een toefje geitenkaasmengsel bovenop en maak af met een blaadje basilicum.
0 reacties