Wraps kun zowel warm als koud eten. Maak daarom eens een extra portie die je kan meenemen voor de lunch. Weer eens iets anders als een broodje kaas!

Ingredienten

4
Personen

  • 4 grote tortilla's
  • 500 g kipfilet
  • 1/2 el paprikapoeder
  • 2 avocado's
  • 2 roma-tomaten
  • 6 el Griekse yoghurt
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 15 g koriander
  • zout en peper
  • 2 el olijfolie

Extra nodig

  • grillpan

Bereidingswijze

Totale tijd: 20 minuten

Bedek de kipfiletblokjes met 2 el olie, een halve el paprikapoeder en peper en zout. Bak ze vervolgens in de grillpan tot ze net gaar zijn.

Snijd de avocado’s in de lengte doormidden, verwijder de pit en kerf met een mes kleine blokjes in het vruchtvlees. Schep met een lepel de blokjes uit de schil en zet opzij.

Snijd de tomaten in partjes.

Doe de yoghurt in een schaal, pers de knoflook erbij en meng het goed door elkaar.

Hak de koriander fijn.

Smeer het midden van een wrap in met een goede laag yoghurt-knoflooksaus. Leg hierop wat van de gebakken kip, tomaat en avocado. Bestrooi met de koriander en vouw dicht

Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag?

Geef je waardering

462
Maaltijd-wraps met kip, avocado en yoghurt-knoflooksaus
Maaltijd-wraps met kip, avocado en yoghurt-knoflooksaus