De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

tortizza quattro stagioni

Stel je voor dat je tortilla en pizza kon combineren, het beste van de Zuid-Amerikaanse en Italiaanse keuken in één gerecht. Wij hebben met deze heerlijke tortizza's een poging gedaan, die naar volgens ons zeer geslaagd is.  

10 MIN
Tortizza

Een recept van

Stel je voor dat je tortilla en pizza kon combineren, het beste van de Zuid-Amerikaanse en Italiaanse keuken in één gerecht. Wij hebben met deze heerlijke tortizza's met ham, artisjok en olijven een poging gedaan, die volgens ons zeer geslaagd is.  

Bereidingswijze

Zet de oven aan op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Scheur de mozzarella in stukken en snijd de artisjokkenharten in kwarten. Snijd de plakken ham in reepjes. Verdeel de pizzasaus over de 4 tortilla's en leg er de mozzarella op. Verdeel de champignons, olijven, artisjok harten en reepjes ham over de bodem, ieder ingredient op een kwart van de bodem. Bestrooi met de geraspte Parmezaanse kaas en de oregano. Bak in de oven voor ongeveer 10 minuten totdat de kaas is gesmolten en garneer met de basilicum en een draai zwarte peper.

Wil je álle Wat Eten We Vandaag?-recepten bekijken? Ga dan snel naar Wat Eten We Vandaag?

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker