De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

aardappelkoekjes

Aardappelkoekjes zijn aan de andere kant van de plas retepopulair onder de naam 'fritters'. Waarom die Amerikanen er zo dol op zijn leer je in Miljuschka Masterclass Kersteditie.

30 min voorbereidingstijd
aardappelkoekjes

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

"Aardappels, het ultieme bijgerecht! In mijn andere masterclasses maakte ik aardappelgratin en aardappelpuree. Next up: aardappelkoekjes!"

Bereidingswijze

Aardappelkoekjes

  1. Was de aardappels en rasp ze met een grove rasp. Knijp het vocht eruit en doe in een beslagkom.

  2. Snipper de sjalot en hak de dille fijn. Klop het ei los. Meng de aardappelrasp met ei, sjalot, kaas en dille en breng op smaak met peper en zout.

  3. Vorm 12 koekjes van het aardappelmengsel en druk goed aan.

  4. Smelt een klont boter en een scheutje olie in een hete pan en bak de koekjes een paar minuten aan iedere kant, tot ze mooi bruin zijn. 

  5. Zet het vuur laag, doe een deksel op de pan en laat de koekjes in nog ongeveer 5 minuten goed gaar worden.

In Miljuschka Masterclass Kersteditie deelt Miljuschka de gouden tips voor een onvergetelijke en geslaagd kerstdiner.

Miljuschka Masterclass Kersteditie.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker