De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Sobanoedelsalade met sojabonen, rode kool, mango en kokoswaterdressing

Kook de noedels in ruim kokend water volgens de gebruiksaanwijzing. Spoel ze koud met water en laat goed uitlekken. Meng in een kom de ingrediënten voor de dressing. Schrap en snijd de wortel in fijne reepjes. Was en snijd de kool in heel fijne reepjes.

20 MIN
Sobanoedelsalade met sojabonen, rode kool, mango en kokoswaterdressing
Danny Jansen

Bereidingswijze

Kook de noedels in ruim kokend water volgens de gebruiksaanwijzing. Spoel ze koud met water en laat goed uitlekken. 

Meng in een kom de ingrediënten voor de dressing. 

Schrap en snijd de wortel in fijne reepjes. 

Was en snijd de kool in heel fijne reepjes. 

Schil en snijd het mangovruchtvlees in blokjes. 

Snijd de bosuien in ringetjes. 

Meng in een kom de noedels, groenten, mango en dressing.

Schep de salade op de borden.

Tip: Hou je van pittig? Meng dan wat gesneden rode peper of een mespunt wasabi door de dressing.

Elk jaar hebben miljoenen Nederlanders goede voornemens voor het nieuwe jaar. Uit onderzoek blijkt dat velen slechts twee weken volhouden. Omdat deze goede voornemens vaak met eten te maken hebben, begint 24Kitchen in januari met de Frisse Start.

In de nieuwe serie De Frisse Start staan Danny Jansen en Roberta Pagnier samen in de keuken om bewuste varianten van alledaagse recepten te bereiden. Zo maken ze verantwoorde toetjes en snacks, maar ook pasta van groente, lunch voor op kantoor en recepten voor kinderen. In elke aflevering staat een thema centraal, waarmee beide chefs aan de slag gaan. Het is geen wedstrijd, maar natuurlijk is het wel elke keer spannend wie het lekkerste gerecht bereid heeft.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker