Frankrijk

Misschien wel de meest populaire vakantiebestemming van Nederlanders. Niet geheel onbegrijpelijk: mooi weer, prachtige natuur, gezellige steden en knusse dorpjes. Last but not least: de Fransen weten wel wat lekker is!

Italië

Maak een heerlijke pasta of bak jouw favoriete pizza, schenk een heerlijke Italiaanse wijn in en parkeer jezelf op een plekje in de warme zon. Ogen dicht... En genieten. Dichter bij vakantie in Italië ga je niet komen. 

Spanje

Viva España! Wie wordt er niet vrolijk van een gezellige tafel vol heerlijke tapas?! Maar dat kan ook prima in eigen huis. We helpen je op weg met inspiratie voor Spaanse gerechten:

Griekenland

Van moussaka, tzatziki en baklava tot kataifi, ook de Griekse keuken mag er zeker zijn! Tip: maak een uitgebreide Griekse salade en neem 'm mee naar het strand. Met de voetjes in het zand waan je je zo op Kreta, Corfu of Lesbos.

Azië

Het fijne van vakantiekriebels in eigen keuken: je kan zo ver gaan als je zelf wilt! Azië? Geen probleem. Reizen we vanavond af naar Indonesië of gaan we voor sushi in Japan?

Drankjes

Welke keuken je ook kiest: er hoort een heerlijk zomers drankje bij. We zijn immers (thuis) op vakantie en daar moet op geproost worden. Cheers!

Lees ook: 6 x verfrissende zomerdrankjes.