Pasta trapenese
-
Kook de pasta al dente.
-
Maal intussen in de foodprocessor de tomaten, amandelen, basilicum, knoflook en Pecorino met de olijfolie fijn. Breng goed op smaak met peper en zout.
-
Giet de pasta af en bewaar een kopje van het kookvocht. Doe de pasta terug in de kookpan en voeg de pesto toe samen met het kookvocht.
-
Verwarm de pasta op laag vuur en meng goed door, zodat alle pasta is gemengd met de pesto. Serveer met de pangrattato, extra basilicum en de venkel-sinaasappelsalade.
Amandelpangrattato
-
Maal het brood en de amandelen in grove stukken in de foodprocessor.
-
Verwarm een beetje olie in een koekenpan en bak de amandelen en het brood tot deze goudbruin zijn. Breng op smaak met grof zeezout en zet apart.
Venkel-sinaasappelsalade
-
Schaaf de venkel en rode ui in dunne plakjes en ringen met behulp van de foodprocessor.
-
Schil de sinaasappelen en snijd in dunne plakjes.
-
Verdeel de venkel, rode ui en sinaasappel op een platte schaal. Schenk hier de olijfolie overheen en breng op smaak met het citroensap en peper en zout. Garneer met de olijven.
Bestel nu de Kenwood Go Collectie met de kortingscode NL24KITCHENGO15
0 reacties