Ik ben Bibi Loomans
- Specialiteiten
-
Groente in de hoofdrol, seizoensgebonden en uit eigen moestuin en veel Italiaans
- Inspiraties
-
Reisjes naar Italië (lievelingsland), de markt waar ik altijd op nieuwe ideeën kom en mijn moeder en oma
- Favoriete ingrediënten
-
De citroen!
- Favoriete recept
-
Pasta vongole
Waar kunnen we jou van kennen?
"Ik was een van de koks van Koffietijd en heb een eigen kookboek: Zin in Salade."
Waarom ben je gaan koken?
"Van jongs af aan ben ik al niet bij het aanrecht weg te slaan. Vroeger stond ik altijd naast mijn moeder te observeren wat ze deed en eenmaal op kamers begon ik met studievrienden een kookclub. Koken is voor mij meditatie, ik kan er mijn creativiteit in kwijt en het is mijn love language. Als mensen blij zijn door mijn eten, ben ik ook blij."
Welke programma’s maak ik voor 24Kitchen?
"Bibi’s Basics!"