1. Groentequiche met cheddar

Een quiche is een absolute publieksfavoriet. De combinatie van een smeuïge vulling en krokante korst laat veel mensen watertanden. Die korst bak je trouwens extra krokant met de handige airfry-functie van de Russell Hobbs Satisfry Air & Grill Multicooker.

Quiche groente

2. Maïskolven van de grill

Met dit makkelijke recept haal jij alvast de zomer in huis. Voor dat gekaramelliseerde laagje heb je voortaan geen barbecue meer nodig. Met de grillfunctie van de handige multicooker behaal jij altijd het perfecte resultaat.

Maïskolf van de grill met worstspiesjes

3. Bonenchili met guacamole

Dit recept is dé uitkomst voor een drukke doordeweekse dag. De slowcook-functie van de Satisfry Multicooker doet praktisch al het werk voor je. Terwijl jouw avondeten staat te pruttelen, heb jij alle tijd om je to-do-lijstje af te vinken.

Bonenchili met rijst

4. Hazelnootpasta-koeken

Belofte maakt schuld dus hier vind je het multicooker-recept voor een dessert. De koeken zijn overigens minstens zo lekker bij een bakje koffie of thee. Door de bakfunctie van dit veelzijdige apparaat zijn ze perfect krokant en goudbruin gebakken.

Hazelnootpasta-koeken

Satisfry Air & Grill Multicooker

Maak het jezelf gemakkelijk met de Satisfry Air & Grill Multicooker van Russell Hobbs. Met dit apparaat kun je airfryen + 7 automatische kookfuncties: grillen, schroeien, slowcooken (low & high), braden, bakken en warmhouden gebruiken. Extra leuk: je krijgt 15% korting op je aankoop met de exclusieve kortingscode 24KITCHEN15.

Gif Russell Hobbs