1. Boeuf bourguignon in bladerdeeg

Boeuf bourguignon is een echte klassieker uit de Franse keuken. In dit recept maak je ‘m extra bijzonder door het krokante laagje bladerdeeg. Moeilijk om te maken? Zeker niet! Met de Russell Hobbs Air & Grill Multicooker hoef je er amper naar om te kijken.

Boeuf bourguignon in bladerdeeg

2. Runderstoof met aardappelen

Met het koude winterweer zit je zeker te wachten op een hartverwarmend gerecht zoals deze runderstoof. Met de handige slowcook-functie doet de multicooker van Russell Hobbs bijna al het werk voor jou. Zo kan jij in de tussentijd lekker op de bank zitten.

runderstoof met aardapppelen in een kom

3. Kip stroganoff

Dit gerecht is een wat lichtere variant van het originele stroganoff-recept. Vergis je niet want dit recept is ook zeker op-en-top comfort food. Ook in dit recept maak je het jezelf makkelijk door de handige slowcook-functie van de Air & Grill Multicooker.

Kip stroganoff

4. Fried sushi

Dit recept is er eentje om te onthouden voor je volgende borrel. Zelf sushi maken is al hartstikke leuk, maar voor de échte liefhebbers is deze variant een superleuke uitdaging. Met de airfry-functie van de Satisfry multicooker bak je het gepaneerde laagje extra krokant.

airfryer sushi

Satisfry Air & Grill Multicooker

Maak het jezelf gemakkelijk met de Satisfry Air & Grill Multicooker van Russell Hobbs. Met dit apparaat kun je airfryen + 7 automatische kookfuncties: grillen, schroeien, slowcooken (low & high), braden, bakken en warmhouden gebruiken. Extra leuk: je krijgt 15% korting op je aankoop met de exclusieve kortingscode 24KITCHEN15.

Gif Russell Hobbs