De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

runderstoof met aardappelen

Deze runderstoof laat je lekker garen terwijl jij met twee voeten omhoog op de bank ligt.

20 min voorbereidingstijd
410 min kooktijd
runderstoof met aardapppelen in een kom

Een recept van

24Kitchen

24Kitchen logo

Runderstoof met aardappelen is hartstikke simpel om te maken. Vooral met de Satisfry Air & Grill Multicooker van Russell Hobbs. Vind koken opnieuw uit met dit handige apparaat. Naast airfryen kies je voor 7 handige automatische kookfuncties.

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Open de deksel en spray de bodem van de binnenpan in met olijfolie. Leg het vlees in de pan en selecteer de airfry-functie. Stel de temperatuur in op 230 graden en de timer op 12 minuten.

  2. Schep het vlees halverwege om, om het rondom bruin te bakken. Haal het vlees uit de pan, breng op smaak met zout en peper, en zet apart.

  3. Spray nog wat olie op de bodem van de pan en voeg de ui, tomaat en knoflook toe. Voeg de knoflooktenen met schil en al toe, licht geplet. Selecteer weer de airfry-functie op de Satisfry Air & Grill Multicooker, stel de temperatuur in op 230 graden en de timer op 8 minuten. Roer halverwege om met een spatel.

  4. Open de deksel en voeg het vlees toe, samen met de rode wijn, peperkorrels, kruidnagels naar smaak, het laurierblad en kaneelstokje. Zet onder water, sluit de deksel en selecteer de slowcook-functie. Stel in op een lage temperatuur en laat 4 uur garen.

  5. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Was ze om het zetmeel te verwijderen. Voeg de aardappels toe aan de pan en laat nog eens 2 uur garen op een lage temperatuur.

  6. Hak de geroosterde amandelen fijn en meng met de nootmuskaat. Voeg toe aan de stoofpot en laat nog eens 30 minuten garen op dezelfde stand in de Satisfry Air & Grill Multicooker.

Runderstoof bereiden met Airfry-functie

Om het vlees goed bruin te bakken maak je gebruik van de Airfry-functie van de Satisfry Air & Grill Multicooker. In slechts 8 minuten is je rundvlees meer dan perfect.

Heteluchtfrituur Russell Hobbs met handig lampje

Runderstoof bereiden met de slowcook-functie

Naar een stoof heb je amper omkijken. Met de Satisfry Air & Grill Multicooker klik je alleen maar de slowcook-functie aan en dan hoef je alleen maar te wachten tot het gaar is. Beentjes omhoog!

Slowcook Russell Hobbs

Hoe bewaar ik de runderstoof?

Is je maaltijd eerder klaar dan gewenst? Kies dan de warmhoudfunctie van de Satisfry Air & Grill Multicooker zodat de stoofpot warm blijft en gereed is wanneer jij er klaar voor bent. 

Runderstoof

Satisfry Air & Grill Multicooker

Maak het jezelf gemakkelijk met de Satisfry Air & Grill Multicooker van Russell Hobbs. Met dit apparaat kun je airfryen + 7 automatische kookfuncties: grillen, schroeien, slowcooken (low & high), braden, bakken en warmhouden gebruiken. Extra leuk: je krijgt 15% korting op je aankoop met de exclusieve kortingscode 24Kitchen15.

Gif Russell Hobbs

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker