De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Biscoitos (Portugese koekjes)

Deze heerlijke koekjes zijn supermakkelijk te maken. Rudolph deelt zijn ambachtelijke recept.

55 MIN
Biscoitos

Deze heerlijke koekjes zijn supermakkelijk te maken. Rudolph deelt zijn ambachtelijke recept.

Rudolph van Veen

Bereidingswijze

Stap 1: 
Verwarm de oven voor op 180 °C op boven- en onderwarmte en leg bakpapier op de bakplaat.  

Stap 2: 
Rasp de schil van de citroen en een klein beetje van de sinaasappel. Pers 30 ml sap uit de sinaasappel. Doe alle ingrediënten in een kom en meng tot een deeg.  

Stap 3: 
Verdeel het deeg in stukjes van ongeveer 30 gram of vorm van het deeg een lange rol en snijd daar circa 20 gelijke stukjes van.   

Stap 4: 
Rol de deegstukjes eerst tot een bolletje en vervolgens tot een lange streng van ongeveer 12 cm. Leg het deeg in een U -vorm op de bakplaat en kruis de uiteinden over elkaar heen. 

Stap 5: 
Bak de koekjes 25 minuten in de oven en laat ze daarna volledig afkoelen. 

ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN UIT RUDOLPH'S ZOMERTOUR.

 

 

Maak kennis met ons nieuwe programma: Rudolph's Zomertour. In dit gloednieuwe zomerprogramma neemt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen ons mee op een Europese patisserie-tour. 

Rudolph's Zomertour

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker