Bonenchili
-
Snipper de ui. Hak de knoflook fijn. Snijd de peper fijn.
-
Selecteer eerst de schroeifunctie op de Russell Hobbs Satisfry Air & Grill Multicooker, voeg de olie toe en sluit de deksel.
-
Voeg na 1-2 minuten de gesnipperde uien toe en bak voor 2-3 minuten bakken tot ze zacht en lichtbruin zijn. Hussel af en toe door.
-
Voeg de knoflook en rode peper toe en bak nog eens 1-2 minuten.
-
Roer vervolgens de chilipoeder, korianderpoeder, komijnpoeder en oregano erdoor. Schakel de schroeifunctie uit en roer de rest van de ingrediënten behalve de zure room erdoor.
-
Selecteer de low slowcook-stand. Stel ‘m in voor 4 uur bereidingstijd.
-
Serveer met rijst of met een gepofte aardappel. Maak af met een toefje zure room, guacamole en garneer met verse koriander.
Guacamole
-
Snijd de koriander, ui, tomaat en chilipeper fijn.
-
Maak de avocado’s schoon. Prak fijn en meng de koriander, ui en chilipeper erdoor.
-
Breng op smaak met limoen en peper en zout.
0 reacties