Stap 1:
Vet de bakplaat of pan in met olie. Zet het vuur zachtjes aan. Pureer ondertussen de bonen.
Stap 2:
Verwarm de tortillas 30 seconden op de verwarmde plaat zodat ze flexibel worden.
Stap 3:
Besmeer de tortillas met de gepureerde bonen.
Stap 4:
Strooi de helft van de geraspte kaas in een hoopje op de bakplaat of pan, ter grootte van de tortilla. Druk de tortilla erop en laat de kaas ertegenaan smelten.
Stap 5:
Draai de tortilla om en verdeel de bloemen aan de bovenkant de tortilla.
Stap 6:
Draai de tortilla weer om en bak nog een keer aan de kaas-bloem-kant.
Stap 7:
Herhaal dit met de tweede tortilla als de bakplaat of pan te klein is om ze tegelijk te bakken.
Stap 8:
Besmeer met salsa of sambal en klap dubbel.
Bekijk de eerste aflevering van Miljuschka in Mexico 30 maart om 22.00 uur bij 24Kitchen op kanaal 24!
0 reacties