Bereiding
Pel en snipper de uien. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes. Verhit een koekenpan met olie en fruit de ui met een beetje zout zacht. Voeg de tomatenpuree, zongedroogde tomaat en de blaadjes van 3 takjes tijm toe en warm goed door. Voeg 50 ml water toe en roer door de saus. Breng het tomatenmengsel op smaak met het sap van een halve citroen, honing, een beetje zout en versgemalen peper.
Snijd de courgette en de aubergine in lange plakken. Besprenkel de groente met olijfolie en het resterende citroensap en grill er in de grillpan mooie grillstrepen op.
Snijd de mozzarella in plakken. Halveer 4 piadina en bestrijk steeds 1 helft met het tomatenmengsel. Bedek met de gegrilde groente. En beleg met plakken ham en de mozzarella. Leg de bovenkant op de piadina en gril tussen een heet tosti-ijzer knapperig tot de kaas begint te smelten.
Meld je aan en praat mee