De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Piadina met mozzarella en parmaham

Een tosti met een knipoog naar de Italiaanse keuken. Supersnel klaar én bomvol smaak. 

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
piadina

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

"Een piadina is een Italiaans platbrood. Dat maakt het perfect om te grillen. Geloof mij: wanneer je dit hebt geproefd zet je dit sowieso nog eens op het lunchmenu."

Bereidingswijze

Piadina met mozzarella en parmaham

  1. Snijd de mozzarella in plakjes. Snijd de gegrilde paprika’s in reepjes. 

  2. Verdeel de pesto, paprika, parmaham, buffelmozzarella over de helft van een piadina. Breng op smaak met peper. 

  3. Vouw de piadina’s dicht. Bak in een droge koekenpan tot de kaas is gesmolten. 

  4. Beleg een helft van de piadina’s met de pesto.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.