De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

piadina met mozzarella en parmaham

Een tosti met een knipoog naar de Italiaanse keuken. Supersnel klaar én bomvol smaak. 

15 min voorbereidingstijd
piadina

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi Loomans

"Een piadina is een Italiaans platbrood. Dat maakt het perfect om te grillen. Geloof mij: wanneer je dit hebt geproefd zet je dit sowieso nog eens op het lunchmenu."

Bereidingswijze

Piadina met mozzarella en parmaham

  1. Snijd de mozzarella in plakjes. Snijd de gegrilde paprika’s in reepjes. 

  2. Verdeel de pesto, paprika, parmaham, buffelmozzarella over de helft van een piadina. Breng op smaak met peper. 

  3. Vouw de piadina’s dicht. Bak in een droge koekenpan tot de kaas is gesmolten. 

  4. Beleg een helft van de piadina’s met de pesto.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker