De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Nasi met garnalen

Snel en gemakkelijk recept voor Indische nasi met grote garnalen
15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Nasi met garnalen

Een recept van

"Nog op zoek naar een lekkere maaltijd? Dan moet je echt deze nasi met garnalen proberen!"

Bereidingswijze

Nasi met garnalen

  1. Pel de knoflook en de sjalotten. Snijd de knoflook in dunne plakjes en snipper de sjalot. Snijd de rode peper in schuine plakjes en de wortel in reepjes. Snijd de komkommer in schuine reepjes en bewaar in een kom.

  2. Verhit een scheutje olie in de wok en bak de knoflook knapperig. Schep uit de pan en laat uitlekken op een vel keukenpapier.

  3. Fruit de sjalotjes, de wortel en de rode peper en voeg zodra deze kort aangebakken zijn de garnalen toe.

  4. Voeg de Verstegen Java Blend voor Nasi/Bami, de sambal en de gekookte rijst toe en roerbak het geheel een paar minuten. Breng op smaak met ketjap.

  5. Bak in een tweede pan de eieren.

  6. Serveer de nasi met de gebakken eieren en garneer met de komkommer, gebakken uitjes, gebakken knoflook, verse koriander en kroepoek.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.