Rotirol
-
Meng de zonnebloemolie met twee eetlepels van de masala. Meng met de PLUS vegan verse gekruide kipstukjes en laat deze marineren in de koelkast.
-
Schil en snijd de aardappelen in stukken. Pel de ui en knoflook en snijd in blokjes. Halveer de haricots verts.
-
Verhit olie in een pan en fruit de ui. Voeg de knoflook toe.
-
Voeg de PLUS vegan verse gekruide kipstukjes toe aan de pan en bak circa 5 minuten mee. Voeg de hele Madame Jeanette toe.
-
Voeg het bouillonblokje toe aan de pan. Giet hier net genoeg water bij zodat alles net onder staat. Laat dit op laag vuur door pruttelen.
-
Breng een pan met water aan de kook. Kook de stukken aardappel gaar in circa 10 minuten.
-
Verhit de kokosolie in een koekenpan en bak de haricots verts gaar. Breng op smaak met wat zout.
-
Haal de Madame Jeanette uit de pan. Meng de haricots verts met de PLUS vegan verse gekruide kipstukjes, de aardappelen en de masala.
-
Verwarm de rotiplaat in een pan. Vul met de vulling en rol op met behulp van aluminiumfolie.
Zuur
-
Verwijder de zaadlijsten van de komkommer en snijd in halve maantjes. Pel en snijd de ui in halveringen. Snijd de rode peper in ringen.
-
Verwarm in een steelpan de azijn met de suiker en zout totdat de suiker is opgenomen.
-
Voeg de pimentkorrels, kruidnagel en rode peper toe aan de pan.
-
Voeg de komkommer en ui aan de afgekoelde pan toe. Laat staan tot gebruik.
Sambal
-
Pel en snipper de ui en knoflook. Halveer de Madame Jeanette.
-
Voeg de ui, knoflook, Madame Jeanette, olie, azijn en wat citroensap toe aan de vijzel. Maal fijn tot een sambal. Serveer voor de liefhebber met de rotirol.
0 reacties