De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Een Weekje Zonder

In Een Weekje Zonder neem je een kijkje in de wereld van plantaardig eten. Het perfecte handboek voor de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel.

Programma
mikko en jetske

De week van 6 t/m 12 maart staat in het teken van de zesde editie van de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. In deze week ga je de uitdaging aan om een week lang geen dierlijke producten eten. In Een Weekje Zonder laten chefs Mikko en Jetske je zien hoe makkelijk dat eigenlijk is.

Chef Mikko is al drie jaar vegan en houdt van koken. Als voormalig chef van een plantaardig restaurant weet hij hoe je de lekkerste vegan gerechten gemaakt. Jetske haar grootste passie is koken en dat was te zien toen ze het programma Celebrity Masterchef (te zien op Viaplay) in 2022 won.

In het programma Een Weekje Zonder wil het nieuwste chef-duo bij 24Kitchen laten zien dat eten zonder vlees en zuivel niet moeilijk hoeft te zijn. Het tweetal maakt samen de lekkerste plantaardige gerechten met heerlijke ingrediënten. Ontdek recepten als curry’s, pizza’s of zelfs bapao’s.

 Kijk tussen 6 en 12 maart om 18.00 naar Een Weekje Zonder op kanaal 24.