Plantaardig gehakt
-
Pel en rasp de knoflook. Schil de gember en rasp fijn.
-
Verhit de zonnebloemolie in een pan en fruit de knoflook en gember. Voeg de Beyond Meat Beyond Mince ® Plantaardig Gehakt toe en bereid volgens de verpakking.
-
Meng de sojasaus, miso, mirin en azijn in een kommetje. Voeg deze marinade toe aan de pan. Breng op smaak met peper en zout.
Saus
-
Vijzel de pinda’s.
-
Meng de pinda’s met de sriracha, mirin en sojasaus.
Noedelsoep
-
Snijd de onderkant van de paksoi en snijd in kwarten. Snijd de bosui in ringen. Hak de koriander en pinda’s grof.
-
Wok de paksoi in de sesamolie. Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan.
-
Bereid de noedels volgens aanwijzingen op de verpakking. Bereid de groentebouillon.
-
Verdeel de saus over 4 kommen. Giet de warme bouillon hier bij.
-
Voeg de noedels toe aan de kommen. Verdeel als laatst de Beyond Meat Beyond Mince ® Plantaardig Gehakt, paksoi, bosui, koriander, de pinda’s en en geroosterd sesamzaad.
0 reacties