Frisse saus
-
Rasp de limoen. Knijp het sap uit de helft uit en snijd de jeneverbessen fijn.
-
Meng alle ingrediënten samen tot een saus.
Kruidenolie
-
Pel en snipper de knoflook.
-
Meng de knoflook met de Verstegen Original Spice Blend - Tex-Mex Blend voor Burrito's en de olijfolie. Voeg eventueel zout naar smaak toe.
Aardappelen
-
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
-
Breng een pan met water aan de kook. Kook de aardappelen in circa 8 minuten bijna gaar.
-
Giet de aardappelen af en schud met de deksel op een pan tot de aardappelen uit elkaar vallen.
-
Pel en snipper de knoflook. Gris de takjes van de rozemarijn.
-
Verdeel de olijfolie, knoflook en rozemarijn over de aardappelen. Verdeel over de helft van de bakplaat en bak goudbruin in circa 10 tot 15 minuten.
Vegan traybake
-
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
-
Pel en snijd de ui in grove stukken. Schil de pastinaak en snijd in stukken. Snijd de bloemkool in roosjes. Snipper de bieslook.
-
Haal de plaat met aardappelen uit de oven. Verdeel de groenten over de andere helft van de bakplaat. Zet terug in de oven voor circa 10 minuten.
-
Verdeel in de laatste minuut het amandelschaafsel over de groenten en bak mee.
-
Serveer de groenten met de frisse, kruidenolie, aardappelen en bieslook.
0 reacties