De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Ontbijtkoekjes to go

We kennen het allemaal: verslapen, met haast de deur uit en geen tijd meer om te ontbijten. Deze ontbijtkoekjes to go zijn voor dit moment de perfecte oplossing.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Ontbijtkoekjes to go

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

We kennen het allemaal: verslapen, met haast de deur uit en geen tijd meer om te ontbijten. Deze ontbijtkoekjes to go zijn voor dit moment de perfecte oplossing.

Bereidingswijze

Stap 1:
Verwarm de oven voor op 180°C boven en onderwarmte.

Stap 2:
Wel de abrikozen en de rozijnen ongeveer 10 minuten in heet water.

Stap 3:
Snijd de abrikozen in stukjes. Prak de banaan.

Stap 4:
Meng in een kom de banaan, vanille, kaneelpoeder en de olijfolie. Meng met je handen de havermout, geraspte kokos, rozijnen en de abrikozen erdoorheen totdat het mengsel plakkerig wordt.

Stap 5:
Vorm 12 koekjes van het deeg. Gebruik hiervoor een ijsknijper of doe het met de hand. Leg de koekjes op een bakplaat met bakpapier en druk ze iets plat. Bak de koekjes in de oven in 25 minuten gaar. Laat daarna de koekjes afkoelen.

Kijk iedere werkdag om 15:00 naar Rudolph's Bakery.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

3 reacties

Heerlijk en makkelijk!
Anneke Develing
21-07-2024
Niet echt top!
Petra Steenbakkers
22-01-2025
Gemakkelijk en vult goed !
Het zou iets van suiker of honing mogen hebben.
Ik heb dit gemaakt met gedroogde pruimen i. p.v. gedroogde abrikozen, ook lekker!
Koeken blijven een beetje zacht !
frans marinus
24-08-2025

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.