De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

ontbijtkoekjes to go

We kennen het allemaal: verslapen, met haast de deur uit en geen tijd meer om te ontbijten. Deze ontbijtkoekjes to go zijn voor dit moment de perfecte oplossing.

20 min voorbereidingstijd
30 min (voor)bereidingstijd
Ontbijtkoekjes to go

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

We kennen het allemaal: verslapen, met haast de deur uit en geen tijd meer om te ontbijten. Deze ontbijtkoekjes to go zijn voor dit moment de perfecte oplossing.

Bereidingswijze

Stap 1:
Verwarm de oven voor op 180°C boven en onderwarmte.

Stap 2:
Wel de abrikozen en de rozijnen ongeveer 10 minuten in heet water.

Stap 3:
Snijd de abrikozen in stukjes. Prak de banaan.

Stap 4:
Meng in een kom de banaan, vanille, kaneelpoeder en de olijfolie. Meng met je handen de havermout, geraspte kokos, rozijnen en de abrikozen erdoorheen totdat het mengsel plakkerig wordt.

Stap 5:
Vorm 12 koekjes van het deeg. Gebruik hiervoor een ijsknijper of doe het met de hand. Leg de koekjes op een bakplaat met bakpapier en druk ze iets plat. Bak de koekjes in de oven in 25 minuten gaar. Laat daarna de koekjes afkoelen.

Kijk iedere werkdag om 15:00 naar Rudolph's Bakery.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

1 reactie

Heerlijk en makkelijk!
Anneke Develing
21-07-2024

Ook lekker