Voorbereiden
-
Verwarm de Satisfry Air & Grill Multicooker van Russell Hobbs voor op 180 ºC en kies voor de functie grillen.
Aardappelpartjes
-
Schil de aardappels en was ze goed, maak ze droog en snijd de aardappels in partjes.
-
Meng wat olie met mosterd en fijngesneden rozemarijn. Hussel de aardappelpartjes door elkaar.
-
Verdeel de aardappels in de Russell Hobbs Satisfry Air & Grill Multicooker. Bak in 25 minuten goudbruin.
Maïs voorbereiden
-
Maak de maïskolven schoon door de bladeren, de draden en de onderkant te verwijderen.
-
Halveer ze en breng aan de kook in een pan met ruim water, snufje zout en suiker. Voeg halverwege een klontje boter toe.
-
De deksel op de pan leggen en kook de maïskolven in circa 20 minuten gaar.
Worstspiesjes voorbereiden
-
Snijd de chipolataworstjes in stukken van circa 5 cm.
-
Snijd de paprika’s door de helft, verwijder de zaadlijst en snijd in kleine blokjes. Was de courgette, snijd door de helft en dan in plakken van circa 1 cm dik.
-
Prik om-en-om een stuk worst, paprika en courgette op de prikkers. Bestrijk de spiesjes met olie.
Grillen van de worstspiesjes en de maïs
-
Grill de worstspiesjes aan alle kanten in circa 10 minuten gaar in de Russell Hobbs Satisfry Air & Grill Multicooker en maak hierbij gebruik van het grillrek voor het krijgen van mooie grillstrepen.
-
Voeg de maïskolven toe en grill alle kanten in 5 minuten goudbruin.
0 reacties