Volkoren quesadillas
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Halveer de puntpaprika’s in de lengte, verwijder de zaadjes met de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de knoflook fijn. Snipper de rode ui.
-
Verhit de olijfolie in een hapjespan. Fruit de knoflook met de helft van de ui voor 1 min. Voeg de kruidenmix toe en bak mee.
-
Voeg de paprika toe en bak in 5 min. gaar. Spoel intussen de bonen af, schep erdoor en verwarm mee.
-
Halveer de wraps en verdeel de helft over 2 bakplaten met bakpapier. Verdeel de paprika-bonenvulling erover.
-
Strooi de geraspte kaas over de wraps en leg de andere helften erop. Bak de quesadillas in ca. 8 min. in de oven knapperig.
-
Haal de quesadillas uit de oven, snijd in punten en serveer met guacamole.
Guacamole
-
Hak de koriander grof. Vijzel de koriander met de rest van de gesnipperde de ui tot een pasta.
-
Halveer de avocado in de lengte, verwijder de pit, snijd het vruchtvlees voorzichtig kruislings in en schep het vruchtvlees in de vijzel. Vijzel de avocado grof.
-
Pers de halve limoen erover uit en breng op smaak met peper en zout. Snijd de cherrytomaten in vieren en roer door de guacamole.
0 reacties