De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Spaghetti alla puttanesca

Omdat een recept voor een snelle pasta altijd welkom is, staat vandaag spaghetti alla puttanesca op het menu.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Spaghetti alla puttanesca

Bereidingswijze

1. Breng een pan met ruim water en een snufje zout aan de kook.

2. Snijd de tomaten aan de bovenkant kruislings in. Snijd de steelaanzet eruit. Dompel de tomaten 1 minuut in het kokende water. Haal ze met een schuimspaan uit de pan. Bewaar het kookwater. Laat de tomaten schrikken en trek de velletjes eraf. Snijd ze in vieren. Hak de tomaten grof.

3. Pel en snijd de knoflook in plakjes. Verhit een scheut olie in een pan en bak de knoflook heel lichtbruin. Voeg de ansjovis erbij en laat smelten.

4. Kook ondertussen de spaghetti al dente in het bewaarde water.

5. Hak ondertussen de tomaat in blokjes, de kappertjes en olijven fijn en voeg dit toe aan de pan. Breng op smaak met chilivlokken.

6. Giet de spaghetti af en meng met de saus.

7. Schep de spaghetti alla puttanesca op de borden. Rasp er parmezaanse kaas over.

Smaakt naar meer? Dit zijn onze lekkerste spaghetti-recepten! >

‘Wat Eten We Vandaag?’ Hiermee wordt het voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren bieden we 365 dagen per jaar een nieuw recept op alle platformen: op tv, online en social media.

Miniatuur

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.