Perry de Man

Perry de Man is 32 jaar en komt uit Rotterdam. Tijdens zijn jaren op de kunstacademie is hij in keukens beland om wat geld te verdienen en eigenlijk vond hij koken leuker dan 'knutselen'. “Als ik kook krijg ik veel meer waardering voor wat je doet dan wanneer je in een atelier opgesloten zit met al je creativiteit. Ik had mn doel gevonden: een eigen zaak beginnen.”

Job Pattinasarany

Deze losbollige Rotterdamse Chefkok/kunstenaar heeft een scherp randje en een bak aan ervaring. Job wist van kinds af aan dat hij kok wilde worden. Hij volgde in 1996 de middelbare koks opleiding op o.s.g De Eilanden in Spijkenisse en daarna de opleiding tot zelfstandigwerkend-kok op het Albeda college aan de Rosestraat in Rotterdam.

Hij begon in 1999 als afwasser bij Nighttown cafe waarna hij zich snel opwerkte tijdens zijn opleiding tot kok. Hij werkte voor onder andere voor 'Rosso' van Herman den Blijker, Restaurant 'Fred' en restaurant 'Eten' onder de vleugel van Mat Buitelaar (eigenaar Pinky Rose). Heeft mee mogen helpen in de keuken van 'Parkheuvel' en de 'Librije' in Zwolle. Op dit moment werkt hij als freelance kok en reist hij het land af voor zijn werk en kunsten.

Wat Eten We Vandaag? 

Perry en Job presenteren samen met Hugo het programma Wat Eten We Vandaag?, waarin zij de kijker helpen om in een handomdraai iedere dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Met hun aanstekelijk enthousiasme, humor en kennis zijn zij erg geschikt voor dit nieuwe platform.