Druk, druk, druk? Lange dag? Even geen zin? Uren in de keuken staan is leuk, maar soms blief je wat anders. Een makkelijk recept, bijvoorbeeld, dat ook nog eens snel op tafel staat. En gezond is. Snappe we! 24Kitchen, to the rescue! We helpen je graag bij het vinden van de lekkerste, gezondste en snelste recepten. Daarom heeft 24Kitchen voor jou de beste makkelijke recepten op een rij gezet. Eenvoudig te maken, en toch smaakvol.

Snelle recepten voor het avondeten

Snelle recepten, handig! Moeten ook lekker smaken, natuurlijk. Gelukkig zijn er genoeg opties. Die vind je hieronder in de verzameling van lekkere wokgerechten, salades, pasta-gerechten en meer - waarvoor je dus niet langer dan 30 minuten in de keuken hoeft te zijn. Dan heb jij extra tijd om te genieten van je maaltijd.

Makkelijke gerechten voor een persoon

In je eentje eten is niet saai! En ook niet ingewikkeld, wedden? Onze simpele recepten zijn namelijk ook geschikt voor een persoon. Maak bijv. wat extra en vries het in. Dan ben je de volgende keer nog sneller. Makkelijk en snel, dat telt. Genieten!