- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Was de pompoen en verwijder de zaden en draden.
- Snijd de pompoen met schil in stukken en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bestrooi de pompoen met zout, versgemalen peper, korianderpoeder en de verse kruiden en besprenkel met olijfolie.
- Bak de pompoen circa 15 minuten in de oven.
- Meng voor de dressing de azijn en honing met een beetje zout en versgemalen peper en meng de olijfolie extra vierge erdoor.
- Snijd de courgette met een kaasschaaf in dunne plakken.
- Giet de linzen af en meng met de rucola, courgettelinten en de dressing.
- Snijd de kaas in plakjes.
- Hak de walnoten grof.
- Haal de pompoen uit de oven, verdeel de kaas en de walnoten erover en bak nog 5 minuten in de oven.
Serveren
Schep de pompoen op bord en serveer de salade ernaast.
Meld je aan en praat mee