De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

groentequiche met cheddar uit de airfryer

Deze heerlijke groentequiche is niet alleen prachtig om te zien... Het is ook nog eens superlekker. Danny deelt zijn airfryer-recept.

70 MIN
groentenquiche

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Deze heerlijke groentequiche is niet alleen prachtig om te zien... Het is ook nog eens superlekker. Danny deelt zijn airfryer-recept.

Bereidingswijze

Deeg 
Snijd voor het deeg de boter in blokjes en kneed samen met de bloem, eieren en het zout tot een deeg. Laat het minimaal 30 minuten in de koelkast rusten. Vet de bakvorm in met wat boter. Rol het deeg uit en bekleed de bakvorm met het deeg. 

Vulling 
Stap 1: 
Schaaf de courgettes en wortel met de Chinese mandoline in dunne linten. Halveer de plakjes cheddar. Leg van elke courgette een lint op elkaar en daarop een lint wortel. Beleg met de cheddar en rol op. Zet de rolletjes rechtop in de bakvorm. Halveer de kerstomaten en leg bovenop de rolletjes. 

Stap 2: 
Meng de room met de eieren en de oregano. Breng op smaak met zout en peper en schenk over de quiche.  

Stap 3: 
Zet de airfryer op 150ºC. Houd er rekening mee dat de genoemde bereidingstijden per airfryer kunnen verschillen. Bak de quiche in circa 40 minuten goudbruin en gaar.  

ONTDEK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN EVERY DAY FRY-DAY

Een nieuw programma! In Every day fry-day laat chefkok Danny Jansen elke werkdag zien hoe makkelijk en snel je heerlijke gerechten uit de bekende airfryer kunt maken. 

Danny Everyday fry-day

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker