Roberta Pagnier

Ingredienten

2
Personen

Overnight oats

  • 40 g havervlokken
  • 0.5 el gebroken lijnzaad
  • 0.5 el chiazaad
  • 1 tl kaneel
  • 1 snufje kardemom
  • 200 ml ongezoete amandelmelk
  • 2 el geschaafde of grof gehakte amandelen
  • fruit naar keuze
  • ahornsiroop

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Doe de havervlokken, lijnzaad, chiazaad, kaneel en kardemom in een kom en overgiet met de amandelmelk. Zet afgedekt een nacht in de koelkast.

Haal de geweekte havervlokken uit de koelkast en schep even om. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel lichtbruin.

Verdeel stukjes fruit over de oats en verdeel de amandelen erover. Lepel er eventueel nog wat honing of ahornsiroop over.

Geef je waardering

66
Overnight oats met kaneel, kardemom en amandelen