Overnight oats met kaneel, kardemom en amandelen

34
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Doe de havervlokken, lijnzaad, chiazaad, kaneel en kardemom in een kom en overgiet met de amandelmelk. Zet afgedekt een nacht in de koelkast.

Haal de geweekte havervlokken uit de koelkast en schep even om. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel lichtbruin.

Verdeel stukjes fruit over de oats en verdeel de amandelen erover. Lepel er eventueel nog wat honing of ahornsiroop over.

Ingredienten

2
Personen

Overnight oats

  • 40 g havervlokken
  • 0.5 el gebroken lijnzaad
  • 0.5 el chiazaad
  • 1 tl kaneel
  • 1 snufje kardemom
  • 200 ml ongezoete amandelmelk
  • 2 el geschaafde of grof gehakte amandelen
  • fruit naar keuze
  • ahornsiroop
Geef je waardering
34