Miljuschka’s kerstkalkoen

Indruk maken op je gasten? Met deze kerstkalkoen van Miljuschka verras je iedereen aan tafel! Een ideale maaltijd als je veel familie of vrienden ontvangt tijdens de feestdagen. Dus duik snel de keuken in en zet het ultieme kerstgevoel op tafel met deze fantastische kalkoen. In de video zie je hoe je stap voor stap de kalkoen maakt. Super handig!

Miniatuur

Hertenbiefstuk met wildsaus

Wil je flink uitpakken met het kerstdiner, maar heb je geen zin om de hele dag in de keuken te staan? Dan is deze hertenbiefstuk met wildsaus de juiste optie! Zo steel jij de show tijdens het kerstdiner. Tip: dit gerecht is heerlijk in combinatie met een rode Chileense wijn.

Miniatuurvoorbeeld

Beef wellington         

De ultieme kerstklassieker: beef wellington. Dit is niet het makkelijkste gerecht om te maken, maar alles komt goed als je weet waar je op moet letten. Tip: wil je ongewenste verassingen en kerststress voorkomen? Probeer dan eens om het gerecht van tevoren een keer te koken. Zo weet je waar je aan toe bent en kan het bijna niet meer mis gaan!

Miniatuurvoorbeeld

Eendenborst met sinaasappelsaus

Wie wil er nou geen spectaculair gerecht op tafel zetten tijdens Kerst? Deze eendenborst met sinaasappelsaus is geen standaard gerecht, maar je gasten zullen er zeker van onder de indruk zijn! Het is makkelijk en snel te bereiden. Dus waar wacht je nog op?

Miniatuurvoorbeeld

Hertenstoof met pommes amandes

Ben jij een liefhebber van wild en wil je dit graag serveren tijdens het kerstdiner? Dan is deze hertenstoof met pommes amandes zeker een aanrader. Laat het lekker stoven en geniet ondertussen van een drankje met je gasten. Tip: maak je de stoof 2 tot 3 dagen eerder? Laat dan afkoelen en bewaar in de koelkast.

Miniatuurvoorbeeld

Traditioneel gevulde kalkoenfilet

Heb je geen tijd of zin om een hele kalkoen te bereiden? Wij maken het je makkelijk met deze traditioneel gevulde kalkoenfilet! Een heel mooi hoofdgerecht dat eenvoudig te maken is en snel op tafel staat. Wat wil je nog meer?!

Miniatuurvoorbeeld